Söndag

Idag ska mycket saker hinnas med :) men det ska nog inte bli någon fara!
Har precis duschat och gjort i ordning mig :) testade en ny ögonskugga, typ en rosa glittrig.. känns ovant eftersom att jag mest brukar ha brun, silver, grå osv.. Men det blev rätt fint i alla fall :)
Pappa har precis köpt en bagagnad (stavning?) tv till mormor :) hennes har tydligen varit trasig i flera veckor, men hon har inte sagt något.. som vanligt, hon tycker att hon stör hela tiden... Men nu är den i alla fall köpt, så nu är han påväg dit för att lämna den :)
Om en timme ska jag och pappa gå på en handledarkurs för att få börja övningsköra! :) Det ska bli roligt att få köra sen! :)Innan dess ska jag hinna köpa ett par block till skolan, men de tar ju 5 minuter, så det hinner vi nog!
Direkt efter kursen ska jag till Musikalen, ska bli roligt att få börja i en ny grupp! Blir lite mer avancerat och så ;)

Ikväll ska jag inte göra något speciellt.. ska väl bara ta det lugnt och så! Kan verkligen behöva det efter att ha gjort så mycket under dagen! Jag är ju egentligen lite sjuk.. men jag hoppas att det inte blir värre!

Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Grattis tjejen : )



http://lindaslya.blogg.se/2008/august/vinnare-av-klanning-fran-chicyse.html

2008-08-31 @ 17:02:28
URL: http://lindaslya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0