S ö n d a g

Sitter här med ett stort glas bravo juice i smaken apelsin, äpple och mandarin och den är otroligt god! :)
Är först nu som jag har fått sjunka ner i den sköna stolen framför datorn och bara kunnat koppla av! Har varit full rulle på mig hela dagen, och det är ju tur att det blir något gjort i alla fall ;) Hade en riktigt mysig och lugn kväll igår hos tommy då vi tittade på film med hans 2 brorsor och några av deras kompisar, flera som jag i stort sätt har lärt känna under tiden jag och tommy har varit tillsammans :) Vi somnade väl inte förrän vid halv 2 och vid 10 var jag tvungen att gå upp.. så trött har jag varit under dagen i alla fall, men de är inget att göra åt!
Åkte i alla fall till stan med mamma och letade efter nya BHar och nya vinterskor, men jag hittade inga... så tråkigt när man inte hittar något! Kollade på skor från priserna 200 upp till 2-3000, men det fanns inga jag ville ha.. och om jag hittade några så satt dom inte bra, oavsett om det var budgetskor eller riktiga märkesskor i skinn... Hittade ett par som jag funderar påa tt prova igen :) var från märket Canada snow och kostade väl runt 1500 om jag inte missminner mig :) var kanske inte supersnygga, men riktigt varma och förmodligen så läcker dom inte :) och det är väldigt viktigt för ett par vinterskor tycker jag :)

I stan var det även en julmarknad med massa stånd från olika länder :) det var Frankrike, Italien, England, Holland och nåt mer :) och eftersom att jag köpte en våffla med chokladsås på och massa gott bröd, så fick ajg nytta av min franska 2 gånger ;) Är faktiskt första gången som jag har fått riktig användning för den och det kändes riktigt bra :) När killen frågade Ca va? så kunde jag svara Ca va bien merci, et toi? och då började han ju redan prata lite och tyckte de var så roligt så, och det tyckte jag också!

Imorrn ska jag i alla fall till stan en sväng till och försöka leta vinterskor på 2 som jag och mamma inte hann med idag :) hoppas verkligen att dom har några fina som passar! Gärna några som inte kostar över 1500 :)

Vi åkte i alla fall hem coh var hemma vid 2 och då var det bara att fixa sig inför släktmiddag hos farfar :) jag tog på mig mina fina gråa stickade klänning som jag vann hos Linda i slutet av augusti :) den kommer ju från chicy och jag gillar den verkligen! Till de fick de bli ett par gråa leggings och gråa knästrumpor :) blev riktigt fint ihop då leggingsen var en ljusare nyans och inte gjorde de hela tråkigt :)
Gjorde även en fin sminkning med svart eyeliner, lite guldglitter och röd/rosa läppstift :) snyggt blev det!

Så nu sitter jag här och kan äntligen pusta ut efter en rätt trevlig dag :)
hoppas ni har haft en bra andra advent, precis som jag ;)



Vad tycker ni om bilden som jag redigerade på Picnik föresten?

Kommentarer
Postat av: Saga

OMG Malin, grattis till smycket från cocoo!! Det stod i min mail, wiie va glad jag blev!! :D

2008-12-07 @ 20:51:47
URL: http://sagapaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0