Lovely

Har varit hemma ett tag nu och hunnit med en himla massa efter skolan! :D
Först så övningskörde jag och det gick verkligen super! Efter de åkte vi till farsta och köpte present till mamma och fick veta at tjag inte kan få så stort minne i kameran som jag vill ha, så nu har vi nästan bestämt oss att det blir en ny :) en splitterny Canon Kamera, då vi gillar de märket :)
Ska höra oss för lite bara och prata med mamma först.. hoppas jag lyckas övertala henne :) tänkte betala 2 tredjedelar själv ungefär :) av lönen från simningen som jag får innan jul och lite som jag har lagt undan innan :) då har jag även pengar till Thailand :)

Började prova kläder och skor idag inför resan, men det kommer ta låång tid att bestämma sig! Men jag har valt skor nu i alla fall :) så det är mindre problem! Är även nästan ehlt säker på att det blir den gröna handväskan som får följa med då den passar till de flesta färgerna :) istället för att ta en beige som ser konstig ut mot en vit klänning x)

Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt och vara hemma! :) vill sitta framför datorn och fixa och bara ha lite tid för mig själv :) tänker förmodligen sätta på TV:n ett tag också!

Har ju inte laddat upp så mycket outfits bilder på senaste tiden, men det beror helt enkelt på att hur jag än gör så blir det inga bra bilder.. spegelbilder är inte så roliga och det finns inget bra ställa att ta självutlösare på.. så outfits kommer bara dyka upp ibland då jag har lust och tid :)

Här kommer en nyredigerad bild i alla fall :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0