Onsdag 18:e Juni

Jag gick upp vid 11, för att sedan ta mig till farsta för att göra en ny synundersökning. Jag ska ansöka om tillstånd att få börja övningsköra, för att sedan ta körkort. Jag har redan gjort en synundersökning, men man måste ju lämna in ansökan inom 2 månader, och vi har inte gjort det, så de blev till att göra en ny! Det gick perfekt i alla fall, hade inte ett enda fel, tror att de var bättre än förra gången till och med, så det var väl rätt positivt att jag gjorde en ny :)  !
Efter de så åkte jag till gallerian för att byta min svarta väska, den hade blivit helt förstörd på ytan efter knappt en månad och eftersom den kostade 599kr så tyckte jag att det var självklart att den skulle hålla längre än så! jag ville inte byta till en till likadan väska ifall att samma sak skulle hända igen så jag fick tillgodo kvitto istället!
Jag gick och åt på burger king och gick sedan till björn borg där jag köpte mig 2 par nya trosor :) ett par mintgröna boxer och ett par vita briefs :) hoppas björn borgs briefs är sköna, har aldrig provat såna!
Jag köpte även 3 saker på kicks :) ett nytt läppsyl med solskyddsfaktor till mig, likadant som jag har köpt 3 år i rad nu! den är jätte bra och luktar vanlij, mums! Köpte också 2 läppglans till mamma :) hon har handlat så mycket till mig på sista tiden så jag tyckte att hon kunde få en liten sak också! Så det blev ett genomskinligt och ett ljusrosa, båda luktade bär! tror de var lumene, men jag är inte säker! Dom finns på kicks i PUB och har extra pris, istället för 90kr/st så kostade dom 69kr/st, vilket var ett lagom pris eftersom att dom var så små!
Sen köpte jag jordgubbar på torget, killen smörade så in i helvete, frågade om jag hade pojkvän för att hans kompis inte hade någon flickvän och sa att jordgubbarna var söta, men inte lika söta som jag -.- suck säger jag bara

När jag kom hem fick jag en JÄVLA mensvärk! har börjat vänja mig vid att få det varenda gång mensen dyker upp, men jag kommer ALDRIG NÅGONSIN stå ut med smärtan!
Så resten av kvällen låg jag i sängen framför tv:n :( saknade min tommy som fan! och inte blev de bättre av mobilen låg i ett annat rum när han sen ringde för att säga gonatt :( när jag såg de struntade jag i att han låg o sov, jag ringde upp och en sömntuta som knappt kunde prata svarade x) jag sa att jag bara var tvungen att säga gonatt, sen sa jag åt honom att somna med ett leende :) och sen att jag älskar honom. Han besvarade det och sa puss och sen la på. han är så söt när han är sömntuta! <3 och hans leende är underbart, finns inget som är mer underbart än de!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Kul! Lycka till =)

2008-06-19 @ 11:59:44
URL: http://sannakumlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0