Uppdatering av helgen

En hel helg har gått, utan ett enda inlägg! Det kanske inte var de bästa, men ajg har haft andra saker för mig :)

I fredags myste jag med pojkvän :) blev ingen film, för vi var båda för trötta x) Jag sov 13½ timmar den natten, riktigt skönt!
lördagen myste vi framför tv:n i nån timme innan jag skulle åka till landet! Jag tog bussen ut och pappa kom och hämtade mig vid ledinge :) Vi handlade och åkte sedan till stugan, där mamma hade fixat all mat, det blev räkor! Jag älskar räkor!
På kvällen tittade vi på TV, det blev någon kriminalare som jag inte gillade, så jag låg och läste min nya FRIDA tidning istället! Sen tittade vi på Coldcase och sist men inte minst; Crocodile Dundee 2. Den var riktigt rolig, hade inte sett den innan, så det var riktigt kul! Fick även ett samtal från Joakim från Gotland, alltid lika kul att höra av dig! För er som inte vet vem han är så kan jag berätta att det är en kille jag lärde känna när jag var liten, sådär 5-7 år gammal. Hans mormor bodde granne med oss på landet och han var alltid där på sommrarna. Jag blev kär i honom, när jag var 5 eller 6 år gammal, och han är 8 år äldre än mig, så han var väl 13-14 år då.. förstår inte riktigt hur han stod ut med mig, men men! Jag verkade ha det hur bra som helst, och mina första minnen någonsin är med honom. Har nu inte träffat honom på cirka 8 år, men vi fick kontakt igen för några månader sedan och har sen dess mailat lite och pratat lite i telefon :) Får se om han kommer upp till Stockholm i slutet av sommaren, i så fall måste vi verkligen träffas!

Idag tittade jag lite på TV när jag vaknade, och redan klockan 1 åkte vi ifrån landet. Jag har inte gjort så mycket sedan jag kom hem, suttit vid datorn, kollat på Navy CIS och filmen Bröllopsplaneraren :) båda två var bra :) gillade slutet på bröllopsplaneraren. Jag älskar lyckliga slut! och hatar sorgliga slut, då gråter jag, nästan alltid!

Imorgon blir det jobb på konsum igen :) ska nog se till att få träffa sötnosen en stund också :)

Ha det bra så länge, så hörs vi en annan dag!


Kommentarer
Postat av: cili

Boy/Girl-thing :P



Haha <3

2008-07-16 @ 18:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0