idrottsdag :)

Igår åt jag och tommy tillsammans hemma hos mig :) eftersom mamma o pappa var borta så var det jag som fick laga maten. Vi myste och kollade lite på TV under kvällen :) Sedan sov han hos mig! Alltid underbart :)

Idag var det idrottsdag, så vi var nere på Enskede IP och hade friidrott :) ganska trevligt, förutom vädret.. de var typ molningt och kallt och började dugga när vi skulle hem. BLÄÄÄÄ hatar vädret just nu!! Jag kastade kula bättre än förra året :) fick 5.45, är fett stolt över det! x) Sprang även snabbare på 100 meter än vad jag gjorde förra året :) nu blev de 17.98, är nöjd med de också eftersom att jag typ inte tränar längre :) Därimot gick de inte så bra på längd, men men, man kan inte vara proffs på allt!
Jag är nöjd med slutresultatet i alla fall, tycker alltid att de går sämre och sämre för varje år, men den här gången gick de bättre :) så det är wonderful :) Kom hem redan klockan 12, hur skönt som helst! Har kollat lite på TV, städat rummet och suttit vid datorn, kanske inte världens bästa, men skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0