torsdag,

Igår var det philip och niklas som höll idrottslektionen, det blev innebandy. För en gångs skull tyckte jag att idrotten var rolig, och de är inte ofta jag tycker det längre! Men men, de kan ju bero på våran lärare, hon är fan otrolig! Hon typ tror och vill att alla ska bli idrottsproffs! Blir tokig på henne! På grund av att hon ville gå igenom vad vi hade gjort på lektionen så fick vi 3 minuter på oss att duscha och byta om. Tack för den?! Aja, som tur var blev kurre inte sur efter, för jag berättade varför vi kom senare. Det visade sig att någon hade gått i vårt klassrum under idrottslektionen och snott massa grejer, väskor, mobiler, sl-kort, nycklar, hörlurar, pengar och presentkort var borta. Dock inget av mitt, men jag tycker jävligt synd om dom som blev av med grejerna!
Under lunchen hjälpte Kurre mig och Philip att titta på resor till Mallorca, eftersom de var en tanke att jag, Philip, mamma och pappa ska åka dit över midsommar, och vi hittade en bra faktiskt!
På hemkunskapen var det två idioter från sjuan som kom och skulle vara med oss, FY FAN! Dom var seriöst helt vrickade! Förutom att dom spelade fotboll med en lime, kastade den i ryggen på mig, tjatade och frågade när degen hade gäst klart typ 20 ggr på knappt en halvtimme, slog till jessica och mig med pinnar, gjorde miner bakom våra ryggar och typ "skrek-sjöng" för att dom skulle härma hur sofia sjöng så sa dom till niklas att hans mamma var en hora! Asså hur jävla dum i huvet får man vara?! Jag skiter fullständigt om man inte "ska" bråka med en av dom, för att hon tydligen slår folk, asså hon ska FÖR I HELVETE inte få bete sig så! Är jävligt glad att dom blev utslängda av läraren!
Efter skolan var jag med Tommy en liten stund innan jag gick hem och åkte till farmor. Gick ut med hennes hundar och åt där :) Var rätt så trevligt. Fick min födelsedagspresent också! 300 kronor :) tack så mycket :)
När vi kom hem började jag prata med dom i Mallorca för att se hur de blir om vi kommer och vi började små planera lite grann och pappa ringde till Philips föräldrar för att få tillstånd att ta med honom.
Han ringde för en liten stund sen och sa att Philips mamma ringt och sagt att det var okej, och nu har han bokat resan, så:

Mallorca 19-22 Juni, Here we come! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0