Uganda

Ska lämna in ett SO arbete på fredag, och jag har inte gjort så mycket på det.. så de blir väl lagom stressigt! Men men ska väl sätta igång med det, och jobba lite under lektionen imorgon är det tänkt :) Skriver om Uganda, har dock inte hunnit längre än geografi och klimat typ.. men det löser sig nog :)
Sen blir de väl lite pluggande på repliker också, till romeo&julia, börjar kunna dom :)
Klockan 21.00 blir det Top Model, har inte sett det på hur länge som helst känns det som! Ser fan fram emot de x) funderar på att fråga mamma om vi kan försöka få med mig i nån people kategori i nån agentur. Har innan bara tyckt att de verkar knäppt, men nu insett att de kan vara ett bra sett eftersom jag inte kommer kunna bli "riktig modell" eftersom jag är för kort. Vi får väl se hur de blir med allt de där :)
Just nu väntar jag svar från Mallorca, måste veta att alla sötnosar är hemma när vi kommer.. har redan fått veta att Marilo och Isabella inte är det.. väldigt tråkigt :/ Emily kanske skulle till menorca.. och om hälften av dom är borta så är det ju ingen idée liksom. Men men, får hoppas att ett mail kommer under kvällen, eller att någon av dom loggar in på msn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0