fredagkväll

Har varit hemma ett antal timmar nu men inte satt mig framför datorn för jag vet att när jag väl sätter mig så är det inte särskilt enkelt att komma härifrån... x)

Efter skolan gick jag direkt hem till mormor och fick äppelkompott till lunch :) var där och pratade med henne om skolan, gamla klasskompisar, älsklingen och mycket mycket annat :) gav även förslag på några presenter tills att mamma fyller år :) något som hon önskar sig! Hoppas nu att hon blir nöjd! Känns så viktigt de här året för hon har gett mig så otroligt mycket och jag kan inte tacka henne nog. Förutom det ska hon ju få komma iväg på spa och en resa till thailand :) men de känns fortfarande att de mindre sakerna kommer få hennes dag att bli ännu mer speciell!
Ibland är jag rätt dålig med att ge tillbaka.. åtminstone när det gäller mamma och pappa. Dom ställer ju upp för mig nästa varje dag, och jag gör inte det lika ofta som dom.. det märker jag ju själv, men jag hoppas att det här ska få mamma att bli glad i alla fall!

Efter ett par timmar kom pappa och mötta mig så tog vi en promenad i kylan upp till videomix för att hyra några filmer :) skulle ju hyra Rain man, men den hade dom inte.. så jag undrar hur det blir med min engelska filmrecension.. aja, får hoppas att det löser sig!
Blev i alla fall fyra filmer :) Hancook, What happens in Vegas, Indiana Jones och den nya Narnia filmen :) har redan sett Hancook, men den var otroligt bra, så jag tänker se den igen! Ska se den senare ikväll med mamma och pappa förmodligen :)

Blev räkmackor till middag och det är alltid lika gott! Efter de satt vi och tittade på musikmaskinen, rätt underhållande program faktiskt :) tyckte om det.
Svenska folket hade röstat fram Metallicas låt Nothing else matters som den tredje bästa låten NÅGONSIN! Det tycker jag var stort, otroligt stort! Jag tyckte i alla fall att det var bra att dom kom med på listan :) Överst kom Queen, kunde man förvänta sig nåt annat? x)

Får se hur mycket jag kommer uppdatera under kvällen, men lite inlägg ska det faktiskt bli! Har missat en del de senaste dagarna, men jag tar igen det nu :)
Tommy ska på laserdome idag, så jag sover hos honom imorrn istället :) så nu har jag tid för att bara ta det lugnt framför datorn och TV:n ;)
That's good, huh?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0