film? juste!

Gick över till Tommy ett tag för att få pussa på honom :) och det fick jag ju en liten stund som tur var :) ! Senare kom Hjalmar och vi tog moppen till tunnelbanan för att tommy skulle hämta upp honom och jag gick hem :) hoppas dom får en trevlig kväll :) han verkade snäll ^^ trots att vi bara hälsade x)

Kom alldeles nyss på att jag hyrde en film förut x) och att den ska lämnas tillbaka imorrn, så jag borde väl se den nu antar jag? x) Haha, tur att jag slapp gå upp så tidigt imorrn...
SKa ju åka till stan och nacka med Emelie, men egentligen så skulle jag gått upp typ en timme innan och övningsköra först, men pappa sa att jag kunde sova istället så kunde jag köra en annan dag x) skönt!
Så nu kan jag sova till typ 10 och sen gå upp och fixa mig och käka och sen är de stan och nacka med Emelie :) ska bli riktigt kul att få träffa henne och spendera i stort sätt en hel dag med henne! Kommer inte ens ihåg sist jag gjorde det! :)

Sitter fortfarande och lyssnar på SImple Plan klipp och webbar med Saga ;) sånt är alltid trevligt, gör inte sånt ofta alls längre.. förut satt jag på skype eller msn med videosamtal typ hela tiden.. eller i alla fall röst samtal ;) fleeera timmar per dag.. men nu har man inte tid med sånt längre.. de är synn!

Imorrn kväll kommer mormor hit på middag, hon fylle rju år på måndag, men vi firar henne imorrn istället, får se om tommy ska komma eller inte x) skulle tycka att de vore riktigt trevligt faktiskt :) och det skulle mormor också göra ^^

Nej, nu måste jag sätta på min film :) får njuta av musiken imorrn eller nåt, för jag kan inte sitta uppe hela natten x)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0