skolan -.-

Har inte skrivit på länge, jag vet...
Sov hos tommy inatt, så det beror väl mest på det! :) grymt mysigt var det i alla fall :) och han gick inte upp mitt i natten och la sig någon annan stans xD

Igår fick jag hem tröjan som jag vann för ett par veckor sedan :) den var jätte fin, mer orange röd än vad bilden visade, men det var faktiskt snyggare!
har inte provat den än, men jag hoppas att det passar :) den såg rätt stor ut, så den lär ju inte vara för liten i alla fall :) om den är alldeles förstor så får väl mamma försöka krympa den i tvätten lite grann ;) haha!

På företagsekonomi provet fick jag VG+ och det är jag grymt nöjd med!
Fick inte tillbaka matteprovet igår.. får det idag istället :) hoppas jag får bra resutat på det!
Historia provet fick vi inte tillbaka idag, skulle få det på torsdag istället :) hoppas nog på ett VG där med asså ;)

Idag är det bönsoppa till lunch, tror ni att jag ska äta? Nejdå :) jag går ner till centrum och delar på en pizza med Saga istället :) det blir gott gott!

Ikväll händer väl inget speciellt :) ska få wok till middag och sedan kanske plugg, träffa tommy, tv:n eller datan :) får helt enkelt!
Igår fick vi alla papper från länsstyrelsen så nu är det bara att tuta och köra ;) haha! Ska förmodligen få testa att övningsköra första gången i helgen, ute på landet :) men vi får se om det blir av! :)

Btw, la till en ny kategori :) "Gillar/Ogillar"
Tänkte att det kan vara lite kul! right? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0