vintertid igen!

Vet att jag inte uppdaterat på ett tag, men jag är på landet och tar det lugnt.
Försöker vila, sova ut, och glömma allt för en stund, känns som att jag behöver lite tid för mig själv helt enkelt :)
Men så kände jag ett sug efter bloggen, så jag var ju bara tvungen att koppla in datorn ;) och jag blev otroligt glad, för jag hade fått en kommentar från Junitjejen där hon skrev att jag var en av vinnarna i hennes tävling!
Jag har vunnit mitt alldeles egna personliga anteckningsblock! Blev så enormt glad! :D
Tack så otroligt mycket! :)

Just nu sitter jag framför TV:n och tittar på Ugly Betty, America Ferrera är sån otroligt bra skådespelerska! Jag diggar henne grymt mycket! I Ugly Betty spelar hon extremt bra och det gör hon även i Systrar i Jeans! :)

Har även hyrt lite filmer nu under helgen :) har redan hunnit titta på 2 av de! Det var Street Kings och Sex and the city, och både var riktigt bra!

Igår åt vi extremt goda fiskspett och ikväll tror jag att det blir fläskfilée om jag inte minns fel, blir ju sista grillhelgen, så man får ju passa på! ;)
Imorrn ska vi upp till Norrtälje, köpa "övningskörnings"-skylt, tanka och sen ska jag få övningsköra! Måste börja på nån parkering bara, annars kommer jag lyckas få ner oss i nåt dike xD Har i alla fall lärt mig att gasen är till höger, bromsen i mitten och kopplingen till vänster!
Det kan ju vara bra att veta, eller hur? :P



Bjuder på en väääldigt gammal bild, togs för cirka 3 år sedan :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0