extra timmar på konsum :)

Nu har jag inte hunnit skriva så mycket de senaste dagarna... på grund av lite olika saker :)
Igår hade jag ju min första simlektion för den här terminen :) Jag är alltså simtränare. Efter de så kom Tommy och hämtade mig med moppen och vi åkte hem till honom och badade i jacuzzin :) mysigt! Sedan var de direkt hem och gå och lägga sig!

Imorse snoozade jag liite för länge, så jag råkade komma 5 minuter sent, men det var ingen fara :) Hade matteprov, bara g-prov i och för sig, men jag tyckte de var krångligt att komma ihåg alla regler osv.. så jag tror inte att jag gjorde så jätte bra ifrån mig! Efter de var de stavningstest på svenskan, helt okej :) Sen blev de lång lunch, och till sist idrott, som jag inte fick vara med på eftersom att jag äter penicilin, men jag fick gå och ta första kontrollen på Orienteringen istället för 5 kontroller :) och på idrottsdagen får ajg vara funktionär istället :) det blir jätte bra!

Nu har jag varit hemma i en timme ungefär... känns som att jag inte hunnit med någonting alls.. men men :)

Fick ett samtal från Konsum för en liten stund sedan, och de hade stoooora problem eftersom de inte var några som kunde jobba ikväll, så jag får hoppa in 3 timmar :) får 200kr till den här månaden då ;) det blir perfekt! Ska ju jobba 4 timmar imorrn också, så det blir snabba puckar ;)
Så jag får äta middag runt 20.00 idag :) fast det är nog inga problem, tänkte ta en macka och en frukt nu innan :)

Så fort jag hinner så ska de komma upp lite bilder på bloggen, har haft svårt att hinna med det :) !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0