hyllor i badrummet :)

För ett par dagar sedan fixade jag och mamma lite i badrummet :) hon och pappa hade varit iväg och handlat, och då köpt 2 nya hyllor till badrummet som verkligen behövdes!
Jag har nämligen haft alla mina krämer, deos osv i min bokhylla i mitt rum, och där ska dom ju inte behöva stå i all evighet! Så nu är de äntligen inflyttade i badrummet, åtminstone de flesta av de!
Jag har ju haft mycket problem med eksem, därav behöver jag många olika sorters krämer, vanligtvis 2 kortison (en svag som man kan använda för att förebygga och en stark), en speciell hudkräm (propyderm från apoteket), olika feta krämer för torra partier osv osv..
Allt går ju inte att släpa med sig eftersom det är stora pump flaskor, så jag har därför börjat använda ännu en till som jag alltid tar med mig när jag reser eller sover hos någon :) det är en bodylotion med apricot och almond oil i :) den luktar supergott! Så nu förstår ni nog varför det står så många olika hudkrämer på hyllorna :)



Tänkte snart tvätta i ordning håret och kanske lägga en ansiktskräm :) får se hur de blir det ansiktskrämen, men håret behöver fixas till ikväll i alla fall ;)

Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

:) inte omöjligt, på söndag får vi se vem som vinner! weii

2008-09-26 @ 14:01:40
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0