inställd spanska = hälsa på i gamla klassen

Sitter här i skrivstugan i skolan igen :) sätter mig alltid här på rasterna numera ;) känns bättre att sitta här och flumma istället för att göra nothing, för då får man ju tid över att göra annat hemma ;)

Imorse på svenska lektionen tittade vi som sagt på en wallander film, hann typ knappt halvvägs, men i alla fall ;) Det var Wallander - Pyramiden. Har redan sett den, men den är bra!
Efter de var det engelska, och våran lärare trodde att vi började 10 minuter senare.. så vi satt där och väntade..
Jag gillar inte alls engelskan, det känns så dumt  : /  jag som verkligen gillade den i högstadiet, ville ju bara lära mig mer och mer.. nu vill jag inte ens gå på lektionerna!  : /
Spanskan var inställd.. så instället för att sitta på skolan och häcka nästan 3 timmar så åkte jag till gamla klassen ;) dramaklassen, med Saga :) det var roligt att få hälsa på, även om vi bara stannade en liten stund för att Saga hade lektion sen x)
Har matte om cirka en halvtimme.. tänkte kanske dra ner till centrum en snabbis innan och köpa nåt att äta.. känns som att jag kan behöva lite energi, ska ju ändå vara här i skolan tills 16.05 då jag slutar.. hm.. suck -.- gillar inte mitt schema på måndagar!

maten var skit, as usual...
Fast de var nog lite bättre än förra måndagen.. då fick vi ju de här:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0