Mirrors

Vaknade för 40 minuter sen ungefär :) någolunda utvilad, men ville ändå ligga kvar i sängen, ör underbaraste pojken sover där nu! Han har sovmorgon till kvart över 1... det vill jag också ha!

Igår kom jag hem vid halv 5 eller nåt, satt och småfixade lite vid datorn.. sedan bestämde vi oss för att gå och titta på den där skräckfilmen Mirrors!
Fan va bra den var! Jag hoppade till både två och tre och fyra gånger.. ni fattar! Man blev rädd, inte bara en gång, och det var nog rätt bra! Jag gillade filmen grymt i alla fall, och jag tycker nästan att det borde komma en fortsättning x) men men!

Idag är det skola som gäller fram till 15.. sedan är det väl bara hem och ta det lugnt i guess! Har matteprov på torsdag, så ajg lär ju behöva plugga lite på det.. även fast jag inte har någon större lust!
Idag är det förövrigt företagsekonomi prov.. eller alltså, det är dugga! Jag har knappt tränat, så jag måste verkligen läsa igenom alla anteckningar nu påväg till skolan och på alla möjliga raster :)
dock så tror jag att jag kan det mesta, är bara företagstyperna som jag inte är hundra på :) så det ska nog gå bra!
Vill verkligen få ett VG den här gången då det är de högsta man kan få!

Ska gå om 10-15 minuter, så jag borde nog göra mig klar :) ska klä på mig de sista, packa väskan, dricka något (är inte så hungrig just nu) och fixa håret :) så det är en del som ska hinnas med, men det är nog ingen fara!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0