Lördag

Mitt liv har vänts uppochner i stort sätt och allt har blivit för mycket helt enkelt.
Skolan gör mig enormt stressad, jag har haft huvudvärk och mått illa nästintill varje dag i två veckor.
Bara för att jag ska må lite sämre så har halsen svullnat upp.. så nu har jag halsmandlar stora som golfbollar, de gör ont så fort jag försöker svälja, gäspa, lägger mig på sidan.. Så ja, sjukanmälning till konsum var det som gällde idag helt enkelt. Fick ställa in allt jag tänkt att göra, och mamma och pappa är på mig som hökar för att se att jag verkligen är hemma och tar de lugnt..
Får hoppas att de går över inom vääldigt kort tid, för jag har påsklov och vill leva livet! Har en del jag borde ta itu med under lovet, även om jag är osäker på många saker så är det något som känns mer rätt. Varför just det känns rätt? Det vet jag inte.. men jag litar på mamma, och hon säger att det alltid finns en hjärt och magkänsla. Och min hjärt och magkänsla säger något som de kanske inte borde, men då borde jag nog lite på det, eller? Jag tror det åtminstone.

Igår fyllde Saga 17, så om 365 dagar ligger vi hemma efter en helkväll/natt på krogen förhoppningsvis ;)
Saga, jag är så sjukt glad att jag har dig, du är alltid en räddare i nöden, finns vid min sida och säger saker som låten vettigt. Utan dig, då skulle jag fan va helt borttappad, lost.

Fick föresten en till överraskning när jag vaknade idag, en jävligt bra :D Pappa tog fram tumstocken och jag bestämde mig för att mäta mig eftersom att de för några dagar sedan verkade som att mamma blivit kortare än vanligt.. Så jag märkte att jag inte alls är 1.65 längre, jag är 1.67! :D Yeah!
Har ju velat bli modell en längre tid, me jag är för kort, fortfarande. Men de roliga är att jag alltid samtidigt tänkt att de bästa är nog att vara 1.67-1.68, för då är de oftast inge problem att ha klackar, för man bli inte för lång, men samtidigt är man inte så grymt kort i jämförelse med andra x) SÅ, nu är jag rätt nöjd med min längd tror jag, högst en centimeter till växer jag väl säkert, men det räcker gott och väl :D



Min tatuering ;) så jävla snygg

Kommentarer
Postat av: Ronja

ja har varit i precis samma situation som du. allting bara faller på. känns som att man intekan tänka klart mera och man bara angstar för allt och sedan blir inget gjort. ja hoppas att sommaren löser mina problem

2009-04-04 @ 14:38:21
URL: http://storstadskvinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0