Sol, sol, sol

Sitter just nu på en luftmadrass utan för mitt hus i solen och har det alldeles underbart :) Har varit här sedan kvart i 12 och inte velat flytta på mig ett dugg! Har blivit frukost, fika och telefonsamtal i solen för att jag ska kunna underhålla mig lite :) Gick in för en stund sedan och märkte att mina fräknar har blivit betydligt synligare, och jag märker ett starkare bikini sträck nere på ryggen ^^ Så lite syns det i alla fall :) Man kan väl inte hoppas för mycket första solhelgen, men jag är glad i alla fall :) Har verkligen fått varva ner, bara tagit de lugnt och haft det riktigt skönt!

Om nån timme ska vi börja göra i ordning mat och senare ikväll ska vi hem till stan igen :) Ganska skönt faktiskt, då kan jag få fixa upp där hemma, plugga ordentligt och kanske träffa någon imorrn då jag är ledig :)

För övrigt så var det 3 minusgrader härute inatt, inte alls konstigt att jag frös när jag gick upp till mitt hus runt halv 2 då ^^ Men egentligen, det gör ju inte så mycket, med tanke på att det är varmt som på sommaren på dagarna, och då är jag glad! :)

Luftmadrassen är helt underar! Den är stor som en dubbelsäng och rätt hög, så man ligger inte direkt på marken ;) Har bestämt mig för att jag en natt i sommar ska sova utomhus på den, helst med någon då, i och med att jag är livrädd för mörkret härute ^^ Men det löser sig alltid! Tänk er att somna till den här solnedgången, jag tackar då inte nej!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0