Jobb...

NU är jag äntligen hemma! :)
Jag sov hos Tommy igår och vi tittade på Joakim von Anka, knattarna och den försvunna skatten eller vad filmen nu heter! Jävligt underbar är den och jag skrattar så jag nästan dör när jag ser den  ^^ underbart!
Idag så vaknade jag efter 12 igen, gick upp och gjorde frukost, retade surmulen tommy och sedan busade och tittade på TV :) Efter det var de jobbdags och jag tog tunnelbanan till Liljeholmen!
Skulle ju egentligen bara jobba från 15-20.15, men en tjej behövde gå tidigare så jag jobbade till 21.15 istället och pappa kom och skjutsade hem mig :)
Handleden mår INTE bra och jag vet ärligt talat inte vad jag gör för fel längre.. blir det inte bättre snart blir jag helt galen!
Jag saknar min Saga och lovet bara flyger iväg, vad har jag gjort egentligen? Jag har inte öppnat en enda läxbok i alla fall.. och det är ju jävligt synn.. kommer ha lagom mycket att göra resten av lovet -.-

Datorn har kommit hem, orkade dock inte sätta på den idag för att krångla ifall att den inte är återställd, så jag gör det imorrn istället :) sitter vid den gamla just nu och det får faktiskt vara så ikväll :)



The kooks kommer till Peace and Love i sommar, men jag hade inte planerat att slänga ut pengar på de.. och inte har jag någon större lust att campa 6 dagar för att se ETT band -.- plus att jag antagligen jobbar eftersom att jag bett om att få sommarjobba den veckan.. så jobbigt när man märker det! Tror att jag får vänta och hoppas att de spelar på Globen till hösten.. eller nåt liknande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0