Funderingar

Förmodligen undrar ni väl varför jag inte publicerar några nya bilder längre osv, men jag har ju fått en ny kamera, som för övrigt är grymt mycket bättre än den gamla! Den behöver ett nytt program som ska installeras i datorn, och eftersom att vi ska köpa ny dator så tyckte jag att det var onödigt att lägga in programmet i ett par veckor, så jag har helt enkelt väntat :)
I helgen ska en ny dator beställas, så snart kan jag installera de nya programmet på en ny dator och då kommer fler bilder :)
Har tagit en paus från kameran de sista veckorna, bara tagit de lugnt, spenderat tid med Tommy och så, kändes som att de var mer värt än att fota min outfit varje dag och lägga upp här.. Känns som att såna grejer kan komma mer till våren :)
Vet inte hur jag ska göra med bloggandet längre.. känns som att det tar onödig energi som jag kan lägga på skolan, vänner eller andra viktiga saker... Men samtidigt vet jag ju att jag bloggar för att få skriva av mig, om jobbiga saker.. men det har inte varit så den senaste tiden. Det som är jobbigt håller jag för mig själv, det som är svårt skriver jag inte om på bloggen för jag vet att många "gamla vänner" läser den, och dom, just dom har verkligen ingenting med sånt att göra!
Tycker samtidigt att bloggen är ett kul sätt att få ut tankar, skriva om sånt jag gillar och brinner för... så ja, jag står just nu på tomgång helt enkelt.. vet inte alls vad som händer.
Jag tror i alla fall att jag ska försöka att inte bry mig så mycket om jag missar eller inte hinner blogga någon dag, och kanske inte alltid skriver ihop inlägg om vad som hänt/ska hända under dagen :)

En sak är säker, det är att bloggen inte kommer raderas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0