Lycka

Livet leker, jag känner mig lycklig, helt otroligt LYCKLIG!

I onsdags slutade jag skolan, jag är fri från Kärrtorp i 10 hela veckor!
Efter avslutningen åkte jag in till stan med min favorittjej och käkade på kungshallen, libanesiskt för min del och thai för Saga :) SOmmarlovet kan verkligen firas på rätt sätt ;)
Som om det inte var nog så dök J upp och jag spenderade resten av dagen med honom! Vi kikade på film, åt glass, beställde pizza och hade det helt underbart! :)
Upp någolunda igår för att han skulle iväg till skolan, jag passade på att shoppa när jag ändå var i stan :) Efter de åkte jag hem till mormor och hälsade på henne! Där fick jag bullar och vi pratade oavbrutet i säkert en timme :)
Hem och duscha efter de och kasta mig in i bilen och iväg på studentmottagning, syssling som har blivit stor :)
Blev avsläppt i Helenelund och tog mig hem och fixade i ordning mig inför avslutningsfesten som förövrigt blev ett fiasko..

Vaknade imorse av att någon i lägenheten bredvid började borra.. jätte roligt -.- Men vi la oss i vardagsrummet och sov nån timme till och sedan satte jag på TV:n och kikade på 7th Heaven med en sovande J i famnen, så underbar <3

Ska strax åka och lämna en film, hyra en ny och sen åka tillbaka hem till honom där jag tänkte tillbringa kvällen :) Imorrn är det jobb och sen fortsätter sommarlovet!



Längtar till solen!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej,

Har en tävling i min blogg just nu där man kan vinna en påse med valfri smak med miniskorpor om du vill vara med i den!?

http://sweetkay.blogg.se/2009/june/vinn-miniskorpa.html



Har även en utlottning av en ny bloggdesign.



Mvh Linda

2009-06-12 @ 16:41:40
URL: http://sweetkay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0