Onsdag

Skola, med Saga till Addes skola, Frisör, stan med Saga&Adde och hans kompisar, Hem plugga

Så har min dag sett ut!

Är nöjd med vad den har erbjudit och känner mig som en ny människa av flera anledningar.
Jag börjar bli grymt skoltrött och vet inte riktigt hur jag kommer orka mig igenom allt.
Har haft ont i huvudet sedan eftermiddagen igår, och hur många alvedon jag än tar verkar den inte gå bort.. Öronen börjar bli sjukt känsliga igen, jag behöver min bettskena och varva ner, det är pga stress.
Mitt humör går upp och ner, fort som fan, dock håller jag mig på topp när jag träffar människor, har jag gått och blivit sällskapsjuk igen? :)

Helgen har mycket trevligt att erbjuda. Jag fyller 17, ska ha ett kalas för släkten och en maskerad för de närmaste vännerna är det tänkt. Mycket överraskningar lär det bli, och kanske till och med fler än vad jag och andra vet om? You never know!

Har suttit och fixat med min PowerPoint sedan jag kom hem, och jag har kommit en bra bit på vägen, dock har jag upphovsrättslagen kvar, men jag hoppas att de går fort. De sista källorna ligger nersparade i skolan, så de ska jag lägga in imorrn på rasten, ska även fixa någon slags övergång från första sidan! Sedan är jag finito tror jag.

Extra matte imorgon, som om inte alla läxor var nog så ska jag orka mig upp över en timme tidigare än vanligt för att sitta och räkna.. det är frivilligt, men om jag vill ha G i Matte B så behöver jag gå.. har inte fattat så mycket de senaste veckorna, och det satte sina spår på senaste g-testet.. sjukt egentligen hur mcyket svårare det är med B och en lärare som itne kan förklara om man jämför med nians kurs.. då var jag bäst i klassen tror jag, var den enda i årskursen som kom in på högstadiet och fick 40/40 på proven. Nu ligger jag på gränsen till ig.. satan va det kan gå fort...



Btw så avgudar mitt nya hår, även om Jonte och Mio inte ser någon skillnad x)



Sitting here and just wait for you, please just say something!
 

Kommentarer
Postat av: GULLEFIA

Tack för att du deltog i min tävling om att vinna ett H&M Presentkort. Tyvärr så vann du inte denhär gången, men håll utkik . Snart kommer en ny tävling ! Kramar GULLEFIA ♥

2009-03-26 @ 14:10:49
URL: http://gullefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0