100214

Igårkväll blev det en trevlig fika med en vän och jag är glad att det äntligen blev av! :) Efter de blev det en lugn hemmakväll med pappa, law and order och popcorn. Vaknade på tok för tidigt idag, men i och med att jag numera har svårt att somna om (och detta gäller enbart söndagar) så var det bara att pallra sig upp :P Har pluggat lite, kollat på alldeles för mycket TV och varit i farsta med Cili ^^ Lugn och bra dag helt enkelt.

Har enormt mycket planer för kommande vecka, släktträff, jobb x2, skola, prov, redovisningar, inställda lektioner, middag ute och lite annat ^^ Känns som att man aldrig kommer få tid till det man vill, men det är väl så man ska känna så länge man går i skolan... eller nåt liknande?

Förövrigt är det alla hjärtans dag idag, och första året på 5 år som jag är singel denna dag, ändå klagar jag inte ett dugg faktiskt ^^ Min familj har vårt egna sätt att fira denna dag, precis som vi gör på namnsdagar, man får paket! Och i år har jag varit riktigt duktig och hittat små presenter till både mamma och pappa och tror att båda kommer bli nöjda! :)

En bra kväll i höstas :)


Kommentarer
Postat av: livsstilar.se

hej, ny blogg tävling att vinna 6000 kr presentkort hos nelly.com.

besök gärna min blogg och delta <3<3<3<3

2010-02-14 @ 18:32:46
URL: http://livsstilar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0