110320

Den här dagen har känts väldigt lång av någon anledning.. Vaknade rätt tidigt, har tittat på Sex and the City, övningskört, storstädat rummet, träffat en vän, pluggat lite och kikat på One Tree Hill. Har just nu världens huvudvärk som inte vill släppa, så det blir antagligen till att sova tidigt!

Har varit skönt att få ha en riktig lugn helg, som dessutom inte tar slut idag bara för att det är söndag! Känns som att jag har hunnit med otroligt mycket vilket är superbra. Har ju hunnit med många viktiga saker, men även hunnit ta det lugnt och titta på filmer och tv-serier, så jag är väldigt nöjd med denna helg!


Kommentarer
Postat av: Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar

Hej. Såg att du varit med och tävlar hos andra bloggare, och vill bara tala om att jag har flera aktiva tävlingar som är väldigt lätta att delta i! Fler kommer inom några dagar; kläder, smycken, massa presentkort osv!

Vill du inte ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt!



2011-03-21 @ 00:27:44
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Therese

Nu är VINNAREN av ett presentkort på H&M värde 50 kr utsedd. Kolla in här --> http://theresejonssonn.blogg.se/2011/march/vinnare-av-ett-presentkort-pa-hm.html#comment <-- för att se om de var just du som vann ♥♥♥

2011-03-21 @ 12:22:20
URL: http://theresejonssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0