Lista Oktober 2011

Det är länge sedan jag fyllde i en lista, hittade en lite annorlunda en som jag tänkte ta och fylla i nu :)

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag har faktiskt ingen som helst aning om vad som händer om 1 år. Kanske har jag börjat plugga, skaffat mig ett heltidsjobb, är ute och reser eller något helt annat. Vet inte om jag kommer befinna mig i Sverige eller någon annanstans, men man kan ju hoppas på någon annanstans haha!

Vad ångrar du, om något, i livet?
Det finns faktiskt inte mycket jag ångrar, men det finns något som jag alltid önskat jag hade sluppit, men det är inget jag kommer dela med mig av här. Tycker redan att jag har varit nog personlig och privat många gånger och undrar hur jag egentligen tänkt jag jag publicerat vissa bilder och texter. Det kanske är en till sak jag ångrar, eller? 

Hur kommer du gå klädd i vinter?
Jag kommer ha mina superduper fina tjocka eccoskor på fötterna och min stora svarta vinterjacka. Under det kommer man kunna se mycket stickat, klänningar, koftor, jeans och långärmat. Jag fryser näst intill alltid om jag inte befinner mig utomlands där det är sommar, så jag brukar dra på mig så mycket som möjligt! Får ju inte glömma en enorm stickad halsbuk, mössa och vantar också :)

Vilka 3 saker är du beroende av?
1. Coca Cola går ju inte att sticka under stolen med. 2. Choklad kommer utan tvekan på andra plats. 3. Min nya telefon, så enkel och smart på alla sätt och vis!

Har du någon dold talang?
Ingen som jag kommer att tänka på.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen: Jobb fredag kväll, shoppingdag på stan med Cili under lördagen och sedan bio med mamma, vi var och såg Colombiana. På söndagen rensades det källarkartonger, och den blev en del tittande på film och tv-serier.
Nu till helgen: Jobb hela fredagen och resten av helgen finns inga planer än så länge. Förhoppningsvis ta det lite lugnt och njuta av livet!

Vad har du på dig just nu?
Stickad klänning med stickade strumpbyxor under och så ett par mysiga tofflor på det!

Bästa skönhetsknep?
Tvätta alltid bort sminket på kvällen och låt ansiktet vila från smink så mycket som möjligt.

Vilka är dina dagens planer?
Dagen har mer eller mindre passerat, men jag har hunnit få med att sova ut, storhandling, titta på tv-serier, rensat källarkartonger och bakat äppelpaj.

Vad äter du helst inte?
Grönsaker.

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
1. Kenza
2. Therez Garderob
3. Beleza

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Ja, dock är det väldigt länge sedan.

Bästa staden/landet du besökt
Jag älskar Spanien, framför allt Mallorca som jag varit på 5 gånger. Annars är England och London en annan favorit, samt Thailand.

Vilken kändis får du höra att du liknar?
Jag får ganska ofta höra att jag liknar Kirsten Dunst, av både nära vänner och främlingar, så jag antar att det ligger något i det!

Tror du på gud?
Nej.

Vad är din största rädsla?
Funderar inte så mycket på sånt faktiskt. Har däremot väldigt svårt för att "falla nedåt", så jag hoppar inte från höjder, vill helst undvika att hoppa fallskärm och så vidare. Skulle väl aldrig vilja bli lämnad ensam heller, den kanske är en typisk rädsla? 

Nämn en sak du aldrig provat på:
Hoppa fallskärm.

Hur/Var vill du bo i framtiden?
Jag vet inte riktigt. Har alltid känt att Mallorca har varit mitt andra hem, så det kommer väl alltid att vara en slags dröm att få bo där permanent. Men det viktiga för mig är inte en specifik plats egentligen, utan jag kommer alltid följa mitt hjärta och se vart det tar mig. Men Spanien och England är väl det som lockar mest, det är nära till Sverige, har annat klimat (Spanien är ju att föredra på den fronten) och alla människor är så otroligt trevliga till skillnad från Sverige.

Kommentarer
Postat av: jenny

sv: okej, men är den stor eller liten i storleken annars? :) jag älskar den, tyget och allting är så fiint ! :d

2011-10-20 @ 21:02:58
URL: http://jennylemming.blogg.se/
Postat av: jenny

sv: okej :)

2011-10-20 @ 21:40:10
URL: http://jennylemming.blogg.se/
Postat av: Helena

Tack snälla för dina fina ord.



Äntligen fredag säger jag bara, haha

2011-10-21 @ 08:04:45
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0