Boklista

Senast lyssnade bok? Har faktiskt aldrig lyssnar på ljudbok. Senaste utlästa boken var iaf Zlatans biografi Jag är Zlatan

Därför lyssnade jag på den? Jag hade hört att boken skulle vara bra och brukar gilla biografier, så det kändes självklart att jag skulle läsa den. Och den var verkligen superbra!

Min favoritbok? Jag sa länge att The Hunger Games böckerna var favoriter, och det är dom väl till stor del. Men jag älskar även hur Stephanie Mayer skriver, kommer fortfarande ihåg känslor och får upp bilder i huvudet från en av hennes böcker som jag läste för 7 år sedan och det är ju ett mycket bra betyg! Men jag älskar ju också Harry Potter, har än så länge inte läst alla då jag alltid bara tittat på filmerna, men håller på att ta mig igenom böckerna nu och dom är såååå bra!

Min favoritgenre på böcker? Jag läser böcker från flera genres, helst kriminalromaner, biografier, feel-good och fantasy.

Den här boken skulle jag vilja leva i? Ingen aning! Det var en väldigt svår fråga. Jag trivs bra där jag är nu, men skulle gärna besöka världarna i både en och två böcker.

Den här boken skryter jag om att ha läst? Jag skryter inte med vilka böcker jag läst.

Den här boken kommer jag aldrig att läsa? Skräckisar, då skulle jag bara bli alldeles för uppskrämd.

Mitt favoritbokgodis? Har inget speciellt favoritgodis just för att läsa. Men choklad älskar jag ju!

Mitt bästa tillfälle att lyssna på ljudbok? Jag läser böckerna, inte lyssnar. På stranden medan jag solar och på resande fot såsom tunnelbanan/bussen etc. Annars är det ju väldigt befriande att vara ledig och sätta sig med en bok i soffan, dock händer det mig extremt sällan då jag oftast är för uppstressad för sånt samt att jag ofta blir trött eller somnar när jag sitter/ligger hemma och läser. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0