En sommarlista

Dina planer för sommaren:

Spanien med mitt <3, plugga i Spanien och uppleva nya delar av Spanien med mamma och pappa. Väldigt mycket Spanien helt enkelt! Förutom det så blir det en del jobb, försöka vila upp mig, hinna med sånt jag inte hunnit med under terminen när annat har prioriterats, förhoppningsvis någon båttur på landet och självklart spendera så mycket tid som möjligt med min andra halva, det är det viktigaste!

Bästa sommarstället?

Så länge jag är med min andra halva så är alla platser bra! I sommar tänkte vi uppleva Spanien tillsammans och förhoppningsvis hinner vi med en tur till landet och många mysiga dagar och kvällar hemma i förhoppningsvis varma Stockholm!

Här badar du helst?

Havet! Det är något speciellt med havet och jag älskar ju livet under ytan. förutom hajar som jag är otroligt rädd för, så jag måste nog ändå säga att jag helst badar där! 

Hur länge ska du vara ledig?

Ledigt från universitetet har jag hela sommaren, men jag kommer plugga utomlands ett tag. Förutom tiden utomlands så har jag inte tagit ledigt från jobbet, men vi får se hur mycket extra pass det blir.

Vad ser du mest fram emot?

Att få vara med min älskling i solen och det varma vädret

Bästa sommarmaten?

Frukt och bär, grillat och tapas. Dessutom blir det mycket peruansk vilket jag älskar!

Favoritsommarblomman? 

Röda rosor är alltid en favorit, annars gillar jag liljekonvaljer, gullvivor och solrosor som verkligen är sommarblommor!

Vad kommer du köpa inför sommaren?

Jag är på jakt efter nya sandaler, spetsshorts, vit virkad topp, jeansshorts och en strandväska. En hel del saker med andra ord, men jag letar efter de perfekta sakerna och flera av dessa har jag letat efter i flera år, så jag räknar inte med att köpa allt nu inför denna sommaren, men jag hoppas på att hitta åtminstone något av sakerna på min lista!

Vad lyssnar du helst på i sommar?

Jag lyssnar ju nästan bara på bachata, salsa och reggaton numera, så det kommer bli mycket sånt, men jag gissar att jag kanske även hittar någon favoritlåt nere i Spanien.

Bästa sommardoften?

Hawaiian tropic lime coolada och hawaiian tropics solkrämer och sololjor, så mycket sommarkänsla i de dofterna!

Så tränar jag i sommar:

Dans och promenader får större delen av sommaren stå för. Sen har jag en plan på att komma igång och gymma efter Spanien, skulle vara kul att komma igång ordentligt för att få lite mer resultat av träningen.

Den ultimata sommardagen:

Spenderar jag med den bästa! Vädret är bra, vi är lediga och njuter av allt som hör sommar och semester till. Upptäcker gärna något nytt som en ny stad, plats, restaurang eller liknande, men det viktigaste är att vi är tillsammans!

Hur kommer du att minnas sommaren 2016 i höst?

Jag hoppas jag får minnas det som en bra sommar och som ett bevis på att det man kämpar för blir verklighet <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0