En ny lista

Vad har du tänkt göra länge men inte gjort?
Är säker på att det finns tusen saker men jag har varit ganska duktig de senaste månaderna och försökt ta tag i mycket av det faktiskt. Skulle väl behöva rensa lite bland mina saker, men det har jag ju faktiskt också gjort under lovet.. Jag skulle väl behöva storstäda oftare, alltså det här med att damma varenda millimeter av hyllor, under alla möbler osv.

Ser du likadan ut på alla dina kort?
Nej det gör jag inte. Däremot så kan flera kort likna varandra när det kommer till mitt leende. Jag ser själv direkt om jag mådde riktigt bra när kortet togs eller om leendet är krystat. Så likheter finns ju självklart.

Vill du gifta dig?
Ja det vill jag, jag är ganska traditionell på det sättet att jag gärna vill gifta mig och sen skaffa barn. Sen om det blir så, det får man väl se. Däremot så är jag inte en person som vill kosta på hur mycket som helst på ett bröllop. För mig räcker det att säga ja till varandra och sedan åka iväg bara vi två någonstans, en smekmånad är mycket viktigare än ett pampigt bröllop för min del.

Fria eller bli friad till och hur?
Det är faktiskt något som jag gärna vill att mannen gör, så pass traditionell och gammalmodig är jag nog ändå.

Kan du visa dig ute helt osminkad?
Ja det kan jag, men jag känner mig mer bekväm om jag har kletat på mascara på fransarna. På vintern så känner jag mig blek som ett spöke och mina mörka ringar under ögonen syns ju väldigt väl, så jag skulle väl hellre gå osminkad på sommaren än vintern. Men att gå osminkad är inte ett problem för mig. Jag kan gå till universitetet, jobbet och träna utan smink, nemas problemas.

Vad var ditt drömyrke när du var barn?
Jag har nog haft flera, men författare och polis/kriminalare har väl varit det som har följt med längst tror jag. Och båda jobben är jobb som jag fortfarande på något sätt är intresserad av även om jag valt att gå en annan väg av flera anledningar och är nöjd med det.

Längtar efter just nu
Varmare kvällar och nätter så att jag kan hänga undan vinterjackan helt och satsa på härliga vårjackor istället.

Något dåligt just nu
Jag tycker det mesta är väldigt bra just nu, känner mig väldigt nöjd överlag. Men något dåligt skulle väl vara att det går åt mycket pengar till allt som har med dansen att göra, kurser, dansskor och inträde. Men det är sååå värt det!

Något väldigt positivt just nu
Något väldigt positivt just nu är att jag äntligen börjar komma in i spanskan ordentligt och faktiskt använda den till vardags på ett sätt som jag tidigare inte gjort. Jag börjar vänja mig vid språket igen, precis som när jag bodde i Spanien. Det betyder enklare att förstå, den andalusiska dialekten är tillbaka, jag märker inte när folk byter från att prata engelska till spanska, jag drömmer på spanska osv.

Något beroende just nu
Musik på spanska. Helst dygnet runt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0