Happy New Year!

Som ett avslut kan vi ju se vad som har varit bäst och sämst det här året :) vad som alltid kommer finnas som minne och vad som bara försvann...

1. Bästa upplevelsen/minnet?
Scotland, helt klart Scotland :) älskade det över allt annat!

2. Värsta upplevelsen/minnet?
Vet inte riktigt, hände rätt mycket dåliga saker i år

3. Årets film?
Jag tar den som fick mig skratta mest och även gråta mest; Pirates of the caribbean 3, at the worlds end. Såg den på premiären med dåvarande pojkvännen.

4. Årets låt?
ehm, antar att dom som jag kommer minnas mest är "big girls don't cry"med Fergie och samma låt som blev en remix mellan Fergie och Sean Kingston och även låten"The way i are".
Men också "through the glass", "Bring on the men", "wonderwall", "Far away" och "perfect world" som jag sjöng solo på scen inför massa människor.

5. Den bästa serien eller tv-programmet?
Det får bli VÄNNER, har lånat säsongerna av kusinen och jag kan bara säga att jag älskar den!!

6. Bra eller dåligt år?
Det hände jävligt mycket skitgrejer, tog slut med killen jag var tillsammans med 1 år och 4 månader, samtidigt som jag hade kysst en annan och en av mina två bästa vänner tog killen efter 10 minuter eller nåt sånt. Fick upp livsglädjen med hjälp av Scotland som inträffade några veckor senare. Lagom tills att höstterminen skulle börja blev jag blixtförälskad, i en kille jag inte visste ett skit om, det slutade med att han uttnyttjade mig och jag blev så grymt sårad. Men efter allt de ryckte jag upp mig, och insåg hur livet var för en blondin singel, haha! Lekte livet av mig i stort sätt resten av terminen, båda bra och dåliga minnen antar jag. Dom sista veckorna på året började jag bråka med mitt tjejgäng, mest med min bästa vän. Men trotts allt detta så tror jag att dom bra sakerna överväger. För med ett dåligt minne har jag lyckats få minst ett bra! :)

7. Vad hoppas jag tills nästa år?
Ja, antagligen att få ett ännu bättre år, haha. Nej, men jag hoppas att få många nya upplevelser, vilket jag tror att jag får. Hoppas på en resa tillbaka till Scotland, eller helst en till Mallorca för att hälsa på mina vänner som jag lärde känna under 2 veckor i somras. "De kan bli vänner för livet", så beskrev en av lärarna de när vi skulle få träffa dom första gången. Då tyckte jag nog att de var lite mycket att ta i, men nu efter förstår jag vad han menade. För vänner för livet, de är verkligen vad dom är!

Som sista grej på detta avslut ska jag se vad månaderna säger mig:

Januari -
Firade in de nya året med dåvarande pojkvän, en upplevelse man inte glömmer i första taget

Februari -
Dem tre skidreserna jag gjorde, Järvsö med skolan var den bästa! Jag bodde med 6 grabbar i en lägenhet. Också när jag passade en underbar liten Pommeranien (hur de nu stavas?).

Mars -
Min födelsedag, och första gången jag lämnades ensam i lägenheten för en natt med kompisar. 

April -
Då jag åkte Ålands båten med bästa vännen, de är en av dom stärkaste minnerna jag har med dig! Var även då jag för första gången smakade en drink med alkohol i vid en bar. En bacardi strawberry daiqueri, eller nåt sånt där XD

Maj -
Teaterföreställningarna och kabarén. Stod i underkläder på scenen i skolan, och spelade hora på Farsta teater.

Juni -
Min otrohet (kysste en annan), slutet av förhållandet och vår klassresa. Men också balen (jag var servitris, min tur nästa år) och skolavslutningen. Också första gången jag satte i mig ett helt glas champanj, på sysslingens studentfest!

Juli -
Scotland resan, betydde så otroligt mycket! Tänker inte bestriva den så mycket, eftersom de skulle bli så långt, men den var helt enkelt OTROLIG!

Augusti -
Spectrum (ung-08 festen) och killen jag hittade där. Första gången jag vågade mig på att slinga mitt hår! Första gången jag var ute och med folk som drack.

September -
Killen från festen som uttnyttjade mig totalt, och jag som i stort sätt gick på det. Fick också mina första jobb då, på Konsum, men även som simtränare i Högdalen.

Oktober -
Jag slutade med mina p-piller, efter drygt 1 år och 2 månader. Jag började även sjunga i ett band. Min första julklapp kom då, en videokamera! Men också de värsta, 3 av mina kompisar blev antingen misshandlade eller nerslagna, fy fan!

November -
Första gången jag blev lullig någonsin. Men även vår Kabaré som blev hur bra som helst, jag sjöng duett med en underbar vän!

December -
Vår julpjäs. Även bråket med mina närmaste vänner, som än så länge har resulterat i att jag har sett att de finns många som ställer upp för mig, och att jag inte är så himla obetydlig, som jag alltid har fått för mig.

Det här var väl mitt år i korta drag..   :)

Happy New Year!

Nytt år

så de nya året ska börja med någon slags besvikelse och någon slags lycka? det är väl ungefär så jag känner. besvikelse för tjejgänget jag har spenderat i stort sätt hela min höst med. det började väl nånstans under sommaren och fortsatte med massa fylla i hallunda och gubbängen. och efter de kom besvikelse efter besvikelse, den blev sårad av den som sårades av en kille som strulade med den och den and so on...
är så trött på att fylla och killar ska försvåra vänskapen, göra så att man börjar bråka, och massa såna grejer.
det är ju helt (jävla) onödigt!
för jag kan inte tro att någon tycker de är värt att dricka och strula med polarens pojkvän för att sen behöva gå igenom ett helt helvete med kompisarna, nej, sånt där är inget för mig.
många blir i o för sig väldigt roliga och jag har skrattat så himla mycket åt vissa, men att sendera drykt 150 kr varje helg, på sprit och cigaretter... någon som funderat på att göra något roligare för dom pengarna? det har jag, och de finns så himla mycket bättre saker.
Man kan ha en filmkväll t.ex.  man hyr en film, köper ett par coca cola och en påse godis/chips, eftersom man oftast delar de priset med ett par kompisar så lär man ju ha pengar över :)
visst, de kan vara rätt mysigt och roligt att sitta ett par kompisar hemma hos någon och blanda lite goda drinkar och bara dricka lite, men folk verkar ju inte veta vad lite betyder. Nej, dom häller i sig en hel vodka, skriker och tänker slå folk, ibland kanske de till och med händer.
Jag skulle inte vilja vara den okontrollerande fjortisen som ligger på marken och spyr och som inte minns att hon strulade med 5 killar samma kväll, varav bästa kompisens pojkvän var en av dom, NEJ TACK!
Jag klarar mig bra utan all denna sprit och allt som hör till! det är jag stolt över!

tack för ryktet

nu finns de helt plötsligt ett rykte om mig i hallunda, och jag vet vem som har skapat det. dom tror att jag är en hora som inte har några vänner som har börjat umgås med långhåriga trummisar och grejer och knullar allihopa av dom, tack för det!
det är fucking inte sant, och de vet du, men dom tror ju på dig, sååå
men jag pallar inte bry mig om fucking hallunda, jag slutade med de för många månader sen, dom har sårat mig tillräckligt. men säger du sånt till folk du knappt har kontakt med kan jag väl räkna med att hela sthlm vet de här ryktet om mig? eller tar jag fel?

Sophie, du är speciell :)

Hahaha, sophie min knasboll. Inte träffats på 2 år i stort sätt, osså träffas vi nu, bara en kväll och "fortsätter umgås" som om inget hänt :) Vi satt o pratade i 9 timmar om vad som hade hänt under den "senaste" tiden. Helt otroligt! Det var skönt att få prata av sig, men också så himla roligt att höra om dig! Guud va jag saknar att umgås med dig, att alltid ha någon på landet att vara med och så. Och alla somrar som du blev galen av att se en kille med magrutor XD Du skrek så fort du bara såg någon med det!! Hahahaha, det va tider det!
Men nu ska det inte gå 2 år igen :)  vi ska träffas oftare, okej?
Älskar dig Sophie von Matérn Fallqvist <33

we're talking about life

I know sometimes life can be hard, but people don't have to do it harder than it is, and that exactly what some people are good at!

I think I've made my decision now

Du (eller det är väl förmodligen ni) har alltid velat att jag ska ta ett beslut och välja, men jag har aldrig velat. Men nu tror jag att jag har gjort det, för jag orkar inte med de här längre. Jag blir kallad svin och dålig bästa vän och jag vet inte allt, och förlåt för allt, men jag håller inte på som ni gör i alla fall, och det är jag riktigt jävla glad över!
Det finns både negativa och posetiva saker när de gäller att lämna er:
Jag kommer sakna er som fan, ni har varit mitt liv de senaste halvåret, och du har ju varit det länge!
Men jag är glad att jag slipper falskheten, skitsnacket, cigaretterna (jag har aldrig testat ett bloss, och de tänker jag inte göra heller) och allt supande (aldrig varit full heller)!
Visst, de här kanske inte är en bra lösning, men jag pallar inte att du/ni skrattar bakom min rygg, förlåt, men det är så vänner INTE gör!


.

Jag fattar varför du inte vill se mig med honom, men jag tycker ändå inte det är en anledning för mig att strunta i honom. Liksom, du bryr dig om honom, som mer än en vanlig vän, men det gör faktiskt jag med. Och jag gör inte såhär för att såra honom eller ha roligt själv, jag gillar honom. Hur mycket och vad det leder till vet jag inte, det får tiden utvisa.
På något sätt är det här väl hans och mitt beslut av vad som händer, och inte ditt, eller hur? Jag vet att du bara menar väl för hans del, men liksom, det betyder bara att du inte litar på att jag inte ska såra honom. Jag vet att jag betett mig rejält dumt mot killar sen ett tag tillbaka. men jag har också mått dåligt, visst det är ingen ursäkt, men en anledning. Jag har kommit på fötter efter allt det som hände, så jag mår bättre, och nu "behöver" jag inte en pojkvän för att klara mig. Det är väl en förbättring eller hur? Jag tycker det i alla fall.
Men, det är ditt beslut, och jag förstår dig. Synd att du inte verkar förstå mig...

pallar snart inte mer =/

Jag fattar varför ni blev sura, jag fattar vad ni tyckte jag gjorde för fel, men jag såg det verkligen inte som ett fel, då hade jag aldrig gjort det! När jag sedan försökte prata med några av er så var det i stort sätt ok, och jag började må lite bättre. Men sen kom allting på en gång... Jag gjorde samma fel igen enligt er och sumpade min chans, men eftersom vi fortfarande bråkade så tänkte jag inte direkt fråga, liksom, man brukar inte det om man bråkar. och den chansen ni tyckte jag fick, fanns aldrig! Ingen hade sagt till mig "Malin, du får en chans" eller något som ens liknade det. Jag ville bara göra något och också ha roligt, ville inte sitta hemma och deppa, det är väl inte så konstigt? Så.. jag tog min chans att göra fredagkvällen till en bra kväll, men det fick jag ju bara skit för av er.

Det enda DU gör mot mig är att kasta skit på mig, vad fan har jag gjort? Ställt upp och i stort sätt alltid funnits i 2 år, börjat gilla en kille som du aldrig ha varit kär i? Förlåt, men jag fattar inte vad problemet är? Du säger att du inte kan vara lika bra kompis med mig som du är nu om jag blir tillsammans med honom. Jag tycker inte att han har ett dugg med din och min vänskap att göra! Men när jag frågar vad problemet är säger du att du blir irriterad när jag sitter o hans knä och kramar honom, det finns ingen anledning att bli irriterad på något sånt. Om det typ inte handlar om svartsjuka eller något sånt. Liksom vad rör det dig om jag sitter i någons knä? eller kramar en kille? Du säger att du har "hållt" på med honom i 2 år, du har suttit i hans knä i stort sätt lika mycket som i någon annans, du har gillat andra killar under hela tiden och du har aldrig sagt att du gillar honom. Så när jag frågar "är du kär eller har varit kär i honom" och du svarar nej så måste jag ju tro på det eller hur? Du har aldrig någonsin ljugit för mig vad jag vet?
Visst, det går ett dumt rykte om mig och honom, men tyvärr kan jag inte göra något åt det förutom att neka, vi gjorde aldrig något, men det tror varken städarna eller andra lärare på. Jag fattar väl att du skäms eftersom din mamma vet om de och tror på det, men jag kan inte göra något. nånstans måste du ju själv kunna säga "och?! hon är min bästa vän, du får tro vad du vill men det är inte sant.". Men, om du inte tycker så... så kan jag nog inte göra så mycket tror jag...
Du sa igår "jag har íngen bästa vän kvar". Vet du hur mycket det sårade mig? Vet du hur mycket jag grät? Nej, det vet du inte... Du sa också att du hellre klarade dig utan och att om jag inte var så kär i honom så förtjänar han en bättre tjej än mig.. På något vis är det du som oftast fått mig inse att jag är värd nånting och fått mig att få någolunda självförtroende, men nu drar du ner mig på botten igen, fattar inte vrf? jag skulle fan aldrig göra så mot dig, inte mot den jag älskar mest!
Men, du menar på att jag har sårat dig först, men egentligen, det jag har sårat dig med är att jag inte står på alla tjejers sida när ni bråkar om t.ex. Emos och fjortisar, vilket jag inte står på någon sida direkt. Jag vet att ni inte har respekt för honom och att han itne har resekt för er, visst jag kanske inte har sagt det inför er, men tro mig, han evt om det. Jag pratar mer med honom än med dig nuförtiden, det har varit på ett tag.
Jag har märkt att jag har glidit ifrån dig under en tid, förstod de ordentligt när ni två pratade med mig den där kvällen.. då insåg jag det helt...
Men även om man itne är lika bra vänner som innan, eller efter man har haft sitt första stora bråk, ska man inte i alla fall kunna vara bästa vänner då? Jag tror man kan, jag är nästan helt säker, de mesta handlar om vilja. Man kan göra i stort sätt allt man vill. Men när man är bästa vänner är ma två, alltså måste två stycken ta det beslutet. Jag vill, men du verkar inte vilja alls, du säger att du klarar dig bättre utan mig, jag är ledsen om du känner så.
Jag tar/väljer inte dom före er, och inte honom heller. Jag vill kunna vara eran vän, deras vän, och hans .. vän eller något mer, beroende på hur han känner och jag känner. Men enligt dig/er måste jag välja, er eller dom och han.
Jag tycker att det är helt jävla onödigt, ni har ju andra kompisar än mig, visst ni kanske inte umgås med dom så mycket, men dom finns ju, då kan väl jag också ha det?
Dom ställer upp som fan för mig nu, och jag är så jävla otroligt tacksam över det! Kommer aldrig glömma det! Men med de menar jag inte att ni inte har gjort det. Men när alla ni är ovän med mig eller hur man ska säga är det skönt att man har andra som finns för en när det behövs, det är så det ska vara. Ni mår bättre än mig, det beror på att ni ändå har varandra, ni har dne vanliga tryggheten.
Hur som helst har jag nog inte fattat hur mycket dom är beredda att göra för mig, men jag otroligt glad att jag nu har insett och förstått det. Dom visar på något sätt att jag inte är vem som helst, och det är nog det som får mig att fortsätta, att kämpa och försöka.
Jag orkar egentligen inte bråka mer, därför är det skönt att jag får spendera i stort sätt hela jullovet på landet. jag tar de lugnt och gör vad jag vill, när jag vill. Inte för att jag inte vill träffa er, men tro mig, det är så mycket enklare att sitta själv eller med andra än vad det är att se er. Det beror inte på er, utan på situationen.

En sak vi också har "bråkat" om är att jag inte märker när du mår dåligt, men du märkte inte på ett halvår. Jag struntar typ i det, liksom, om jag verkligen verkligen behöver dig och du inte märker får jag väl berätta, det gjorde jag aldrig. Men jag ska märka på dig på typ 2 sekunder? Om du inte pratar med mig lika mycket som vanligt eller smsar som vanligt eller skrattar som vanligt ska jag veta att du mår dåligt, förlåt, jag märkte inte den gången, och det handlade om några dagar, är det verkligen så farligt?

Hela den här grejen med bråket tycker jag är onödig, liksom, hur jävla big deal är det egentligen? Inte särskilt stor, i alla fall enligt mig, jag har varit med om betydligt värre saker när det gäller bråk med kompisar. Jag vill att vi löser det, men jag är inte så säker på att det går.
Hur som helst kommer jag aldrig se dig och vissa av dom andra med samma ögon längre.... och det beror helt på er vad ni gjort och sagt! Men det betyder inte att jag itne älskar er, för det gör jag verkligen!

</3 ?  Jag har sagt mitt nu, så vad gör du/ni för val? Lösa det eller inte lösa det?

Som sista grej vill jag säga att ni andra har fått mig att kunna ha roligt även fast jag mår skit, ni betyder för mig nu, och jag kommer aldrig, verkligen ALDRIG glömma vad ni har gjort för mig!!!


Varför ska jag välja?

Blanda inte in honom i det här, han har inget med det att göra. Det finns ingen anledning till att jag ska behöva välja? Ska jag välja mellan min bästa vän och en kille, det är ju sjukt? Jag ska väl kunna ha båda om jag nu vill det? Men nej, tydligen inte, ENLIGT DIG! Du vill inte ha samma kontakt med mig om jag blir tillsammans med honom, varför? du har ju inget emot honom vad jag vet? Fattar inte varför du skriver det på ett sms, kan du inte åtminstone säga det rakt ut till mig? Nej, vi skickar ett sms och sen är vi kvitt eller vad?
Det du skrev betyder i stort sätt att om jag vill ha kvar dig som bästa vän, ska jag strunta i honom, och om jag istället vill ha honom så ska jag strunta i dig eller vadå?
Hur kan en vän be en att välja? varför skulle jag välja bort dig? det finns ju ingen anledning!
men å andra sidan, en vän ska inte kräva att jag offrar en kille, för att vi ska vara bästa vänner, när man kan ha båda! Jag vet ju vad jag ger mig in i? så varför inte lita på mig och ge mig en chans? nej. nej, istället skriver vi ett fucking sms som i stort sätt säger "vi kan inte vara lika bra kompisar om du blir tillsammans med honom!"

Jag förstår verkligen inte vad problemet är?!

Vilket jävla tjafs!!

Nu är alla föreställningar avklarade, det blev skit bra! Speciellt den sista... den som vi "förstörde" hahahhahaha XD
Stämningen var kanske inte den bästa, men fy fan va bra vi spelade! Synd för dom som inte gillade den XD

Men vad är egentligen problemet? nu verkar ni knappt bry er? eller i alla fall vissa?
ni hade förmodligen sagt nej? så då spelar det väl ingen roll?
jag älskar er, och jag bryr mig om er, ni är dom tjejer som står mig närmast, och jag skulle inte vilja byta ut er för något/någon i hela världen!
men jag älskar honom också, på ett annat sätt, och det måste ni (vare sig ni vill eller inte) acceptera. ni behöver inte förstå eller tycka det är bra, men ni måste acceptera det...
jag kan väl umgås o älska andra än er? jag har ett liv utanför vårat lilla gäng, de har ju ni också?

asså vi bråkar bara mer och mer, det handlar om kött, tändare och killar... och nu film med massor av folk från klassen, vart fan kommer de här sluta egentligen?! 

Föreställningar

Jaha, då har man haft 3 föreställningar på julpjäsen. Den första gick helt åt helvete, USCH! Spelade in den, och jag kan bara helt enkelt säga att jag tror inte att jag har hört eller sett något vidrigare i hela mitt liv!! Men, men... onödigt att haka upp sig på det, dem senaste förställningarna gick ju riktigt bra. Fast vi har hälften kvar iofs :)

Nu till något helt annat...
Våran mysiga tjejkväll som skulle bli helt underbar gick väl åt skogen kan man säga =/
så himla synd att de blev så.. önskar att hon hade vetat bättre, men men, pallar inte bry mig om alla hennes misstag längre, hon gör ju som hon själv vill, så nu är de helt upp till henne.
Men en bild på den halvbra/halvmisslyckade kvällen får de väl bli :)

image2

HAHA

1) rökt/ röker ciggaretter [ ]

2) dricker/ druckit alkohol [x]

3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]

4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]

5) Strulat offentligt [x]

6) Varit kär i nån av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8) kollat på porr [ ]
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [ ]
TOTAL : 4

11) umgåtts med mördare [ ]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]

14) ljugit för en vän [x]

15) smugit ut ur ditt hem [ ]

16) gjort något farligt [x]

17) skärt dig själv [x]
18) gjort någon illa [x]

19) önskat att någon ska dö [x]

20) sett någon dö [ ]
TOTAL : 6

21) haft utegångsförbud [x]
22) stannat ute hela natten [ ]

23) ätit ett helt paket glass för dig själv [x]

24) varit hos en psykolog [ ]

25) varit hos en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [ ]
27) gjort sönder någons biljett [ ]
28) varit med på göra sönder något [ ]

29) varit på en fest [x]

30) vart på en bar [ ]

TOTAL : 3

31) vart på en vild fest [ ]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ ]
35) sniffat något [ ]
36) bär/burit svart nagellack [x]
37) bär armband [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]

39) lyssnar på rapp [x]
40) äger en kr cd [x]
TOTAL : 5

41) vart goth [ ]
42) klätt dig horigt [x]
43) vart punkare [ ]
44) vart alternativ [ ]
45) stulit något [ ]

46) vart så full att du inte kommer ihåg något [ ]

47) svimmat [ ]
48) vart full och trillat omkull [ ]

49) vart förälskad i en granne [ ]

50) haft någon snokande i ditt rum [x]

TOTAL : 2

51) snokat i föräldrarnas rum [x]

52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) vart på en konsert [x]

54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [x]

56) kallat någon för slampa [x]

57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) gjort sönder en spegel [x]

59) vart i samma rum som någon som har sex [ ]
60) använt någon annans tandborste [ ]

TOTAL : 561) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdat film [x]

63) laddat ner filmer olagligt [x]

64) skolkat [x]

65) ätit diskmedel [ ]

66) gått på intervju [x]

67) mobbat någon [x]
68) gått ifrån en resturang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [x]

70) ljugit om din ålder [x]

TOTAL : 7


71) ägt en liten lägenhet [ ]
72) snott din kompis pojkvän [ ]
73) velat ha kompisens pojkvän [x]
74) vart i bråk med polisen [ ]
75) pratat med en främling [x]

76) kramat en främling [x]

77) kysst en främling [x]

78) liftat med en främling [ ]
79) blivit sexuellt utnyttjad [ ]
80) utnyttjat någon sexuellt [ ]
TOTAL : 4

81) träffat någon du träffat på nätet [ ]

82) vart inne på datorn i 12 timmar i sträck [ ]

83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [ ]

84) kollat på tv 12 timmar i sträck [ ]
85) vart vid en eld [x]

86) blivit kallad dålig förebild [x]

87) vart förbannad [x]

88) gjort ett elakt spratt på någon [ ]

89) dansat på en fest [x]

90) fuskat på ett prov [x]

TOTAL : 5


91) fuskat på en läxa [x]

92) gett bort något du gjort själv [x]

93) blivit puttad i en pool [x]
94) lekt i en pool [x]

95) kollat på mtv 5 timmar i sträck [ ]
96) vart förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv [ ]
97) vart förälskad i någon som är yngre än du [ ]
98) använder eyeliner [x]
99) använder foundation [x]
100) skrattat åt någon som blev sårad [ ]
TOTAL : 6

TOTAL: 47

10-20= goodie good
21-30= a little rebelious
31-40= getting hot baby
41-50= rebel
51-60= total bad girl/boy
61-70= bitch/asshole
71-80= cant believe you made it this far
81-90= fucking bad ass
91-100= see you in hell


RSS 2.0