Tisdag

Nu har jag inte uppdaterat bloggen sedan i torsdags morse.. så ja.. de här lär väl bli ett rätt så långt blogginlägg antar jag :)

I torsdags hade vi operation dagsverke, men eftersom att jag typ inte orkade leta efter ett jobb så tog jag bara 100 kronor av mig själv och stannade hemma och sov och satt vid datorn istället. Klockan 15:00 skulle hela klassen gå på en visning av stadsteatern, det var riktigt kul att få stå på scenen och gå in i klädförådet, det var de jag gillade mest! Efter de gick vi och åt på en mangolisk BBQ restaurang :) Hur gott som helst, fast såserna till BBQ saken var lite smaklösa.. men men, jag kanske helt enkelt inte hade tillräckligt mycket! Efter restaurang besöket skulle vi se Arsenik och gamla spetsar på stadsteatern, den var riktigt bra! Den var så jääkla rolig x) De bästa var när han märkte liket och berättade för sina fastrar xD så jävla skön! På kvällen sov jag hos Tommy :) hur mysigt som helst!

På fredagen hade vi repetition på teatern, gick väl sådär.. Det är så himla några rep kvar, så man börjar känna sig stressad! Efter de så gick jag hem och satt vid datorn ett tag, kollade också på en film som hette "Sömnlös i Seattle". De var en sån där romantisk sak, men en riktigt bra sådan. Jag ser typ inte alls särskilt mycket på såna filmer längre, så de är skönt att man har dom som omväxling ibland ;)

På lördagen jobbade jag på konsum, fick typ plocka upp all läsk i alla kylar o sånt eftersom att det var så varmt ute! Det funkade riktigt bra :)
Efter de åkte jag hem och bytte om och sen åkte jag till Tommys land med honom, hans pappa, Hannes och Richard. Vi åkte ner till dom två olika badställerna med flakmoppen och solade en liten stund, sen åkte vi tillbaka til stugan och dom drog bort till fotbollsplanen och spelade i typ nån timme medans jag låg o solade utanför huset :) fick lite färg ;) Sedan grillade vi och åt innan vi åkte hem till stan igen. Sov hos Tommy :)

På söndagen var det hur bra väder som helst, och jag ville bara ut och sola, men de jag skulle göra, de var att åka till farsta till teatern och reap i 8 timmar -.- SUCK! Men men, jag var ju tvungen. Så jag åkte till farsta med Sofia och vi började träna alla låtar som skulle vara med i pjäsen. Efter de var de danser och sen fick vi en välbehövd lunchrast. Vi drog till burger king och åt och sen tvingade jag emd mig philip till gina tricot och provade massa kläder, köpte en klänning för 349:- Den var jätte fin :) Efter de gick vi tillbaka till teatern och provade våra kläder, jag blev tokig när jag såg mina! En rosa klänning och en typ rosa färgad morgonrock! Jag vägrade morgonrocken, så jag fick en lila kimono istället :) Hittade även ett nattlinne som var genomskinligt, så jag tar mitt egna siden nattlinne istället så att man inte ser igenom. Efter att alla hade fått lite kläder på sig var det dags att repetera. Tog hur jävla lång tid som helst, tror att de tog typ 2½ timmar för att komma igenom halv manuset, och den ska totalt bli 1 timme, högst 1 timme och en kvart. Herre gud säger jag bara, undra hur det här ska gå.
För alla som vill veta och inte vet så spelar jag med i en pjäs som heter Romeo och Julia som ska sättas upp på farsta teater, och vi har premiär nästa fredag.
SÅ om någon vill komma o kolla så är de kvällsföreställning fredag den 23 Maj klockan 19:00 på farsta teater :)
På kvällen på söndagen valde jag gymnasium, asså jag ändrade verkligen allt! Jag hade ju tänkt att gå estet - musik, men nu blev första handsvalet sam - ekonomi istället. Och skolan blev kärrtorp.. antar att de kommer bli bra, dock är jag osäker på skolan, men men. Vet jätte många som går där och tycker att det är bra, så vi hoppas på det bästa!

Igår hade jag typ 4 "prov". Ett muntligt "nationellt" i franska.. min kära franska lärare säger att det är som ett nationellt. Det gick inte särskilt bra, men men, jag hoppas väl på ett g/vg i franskan, så det är väl ingen fara. Sen hade jag muntlig presentation av mig själv i franska också, eftersom att jag hade rest från förra terminen. Sen hade vi muntligt nationellt i både svenska och engelska, det gick bra :) Efter skolan följde tommy med mig hem och han åt hos mig :) Till efterrätt blev det jordgubbar och grädde, MUMS! Jag lyckades även övertala mamma och pappa att han skulle sova hos oss :) mysigt mysigt :)

Idag fick jag reda på att jag fick MVG på båda nationella matte proven som vi har haft, de är bara de muntliga kvar! Jag hade fått 27/28 på den första och i den andra hade jag gjort lösningar som jag i stort sätt var helt ensam om! YES YES YES! Kurre var typ fett glad och allting. Jag har förtjänat mitt mattebetyg så jävla mycket!!!!!!

CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0