Hos Älsklingen

Såg att det är mycket fler besökare här på bloggen idag än det har varit på hela veckan :) är ju trevligt!
Kan inte riktigt förstå anledningen, men jag antar att det finns någon bra ;)
Just nu är jag hos Tommy och ska egentligen koppla in datorn vid sängen så att vi kan se på film :) tänkte bara slänga in ett inlägg först! ;)
Imorrn ska jag upp tidigt och ha en svenska redovisning och sedan en diskution på engelska, jag hoppas att allt går bra! Jag förtjänar fan bra betyg i båda dom ämnerna :) fick ju MVG i båda svenska och engelska både i åttan och i nian, så det är klart att jag ska sikta på det nu också :)
Är ju inegn företagsekonomi för min del imorrn eftersom att jag ska leta företag är det tänkt :) hoppas otroligt mycket på att det löser sig eftersom att jag verkligen verkligen vill ha projekt och inte behöva göra om prov som vi har haft under hösten (det är de valen jag har om jag ska få MVG)! Ska ringa till min chef på konsum imorrn och höra om hon har tid för mig och farfar skulle kolla med lite företag också :) hoppas att något av det funkar!
Om inget av de går får jag väl kanske kolla med pappa om jag kan ta hans brorsa eller nån annan vän :)

Nu är det tid för mig att stänga av datorn och koppla om allt! Tänk så teknisk jag har blivit x) jag som knappt har vetat var högtalar sladden skulle in på min förut xD
Nu akn jag till och med koppla om allt, internet, elen, högtalarna, headset, mikrofon, musen och allt sånt ;) är riktigt stolt över hur duktig jag blivit sedan jag blev tillsammans med Tommy :)
Han har verkligen tagit bort mina dåliga sidor och få mig att få mycket bra sidor :) älskar honom otroligt och det tänker jag fortsätta göra ett bra tag till ;) Imorgon är det 10 månader sedan den kvällen vi bestämde oss för att verkligen bli tillsammans. Men redan nu är det ett år sedan allt började :)

S ö n d a g

Har tittat klart på Rain Man, övningskört och skrivit klart filmrecensionen :) så nu känns det som om jag hunnit ikapp lite grann! Ska äta nu med mamma och pappa och sedan ska jag fixa stödorden till svenskan så att vi kan hålla redovisningen imorrn :) efter det ska jag till Tommy och där tänker jag sova :) så underbart mysigt att få sova med älsklingen!
Ska kanske övertala honom att titta på film eller nåt, om jag orkar vill säga xD får väl se hur det blir med allt, ska i alla fall träffa honom, och det är de viktigaste! <3


Baby <3


britneys parfym


Jag är med och tävlar om den här parfymen hos Kitzy :)
Klicka här för att komma till tävlingen!

julpaket!

paketjullangtan
Jag är med och tävlar om detta julpaket hos Nadja :)
Klicka här för att komma till tävlingen!

Egen bok


Hos Hem och lycka kan man vinna en egen bok med bilder sponsrad av Solentro.
Jag tar absolut chansen och tävlar om detta! Gör det du också ;)
Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingsinlägget!

Babydoll!



Babydoll är en modell av snygga underkläder, och på Bloggtävlingar.se kan man nu, med lite tur, vinna ett sexigt vintage underklädesset bestående av en babydoll med matchande trosa från Hustler lingerie vintage collection i storlek M/L. Underklädessetet kommer från Glamazon.se som har stort utbud av sexiga underkläder. Tävlingen pågår till den 30/11-08.

Rain man

Har precis fått i mig frukost-lunch :) blev rester från middagen igår, då vi har två jätte formar kvar med mat x)
Nu ska jag titta på Rain Man så att jag kan skriva filmrecensionen ikväll :) ska ju lämnas in imorrn, så det måste bli klart!



godmorgon

God morgon :)
Jag vaknade redan vid 9 imorse för att mamma och pappa höll på att stöka omkring, men efter mycket om och men kunde jag i alla fall somna om och vaknade inte förrän kvart över 11 :)
SKönt att få lite sömn i alla fall x) ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll i alla fall!

Förra året vid den här tidpunkten åt jag järntabletter, för jag var otroligt trött och hade ingen ork till någonting! Sedan när jag sov dygnet runt på jullovet så slutade jag med dom för jag ville inte "bli beroende" av att äta dom.. bara ta till när det behövdes!
Tror faktiskt att jag ska göra samma sak nu, att börja äta dom idag och fortsätta till nån gång efter thailand :) är alltid bra att äta järn/vitamin tillskott, och dessa innehåller båda! :)
Är ju positivt att jag blir piggare och får i mig vitaminer som jag ska ;)

Juste! Det är ju första advent idag :) här hemma firar vi det inte eftersom att vi åker bort senare, så det har inte blivit så mycket julstämning, men det är ingen fara faktiskt :) Jag har fått mina lussebullar och ändå lite paket och saker nu innan och ska få tillbringa 3 veckor i solen och shoppa loss, så jag mår bra i alla fall ;)

Juldress!



Eftersom att det inte blir så mycket julstämning här i år så är jag defenitivt med och tävlar om en juldress ;) hur coolt som helst att ha ju!
När jag skulle använda den? Ja, det skulle bli som en rolig överraskning för någon (a), när han minst anar det ;)
Det är Shingela som lottar ut en juldress från Clazzyfashion :) en rolig och annulunda tävling enligt mig! Borde finnas fler såna ;)

Extensions



Jag är med och tävlar om en hårfärlängning hos Amanddaj :) en tjej vars blogg jag har läst rätt länge :)
Skulle vara kul att få extensions i och med att jag håller på att spara ut till låååångt hår! Har ju redan halvlångt, men det ska bli ett par decimeter till är det tänkt! :) Så då kan det vara kul att få extensions och se så att jag passar i den coh få smygstarta redan nu ;) tar ju ett tag för mitt hår att växa..

L ö r d a g

Har inte uppdaterat på ett tag nu, men jag har haft fullt upp hela dagen!
Sov verkligen ut inatt, och det behövde jag!
Sedan var det konsum som gällde från 11-15 och det funkade väl.. dom hade bytt till flera kassor till snabbkassor och ändrat alla kort grejer.. så det blev att lära sig på nytt xD jag blev en aning stressad första halvtimmen när jag var den enda som satt i kassan, jag som inte ens förstod hur jag skulle göra xD Men men, det löste sig med tiden och nu kan jag allt igen!
Pappa kom och hämtade mig när jag slutade och vi åkte direkt hem. Jag tog en dusch och fixade i ordning mig :) hann precis bli klar när alla kom x) jävligt bra tajming faktiskt!
Hade på mig min fina klänning från pinkywebshop som jag vann hos Kelly för ett par veckor sedan :) kändes otroligt bra när jag hittade ett halsband och en ögonskugga i samma färg som klänningen ;) man kan ju inte ha mer tur än det!
Förövrigt så var det roligt att få en klänning med färg då jag inte har så många finklänningar.. har mest bara halvlånga tunikor eller sommarklänning, så den här passade otroligt bra i min garderob!

Slänger in en bild på den i ett inlägg sedan :) så att ni får se den ;)
Tror även att Kelly kommer visa den på sin blogg :) ska bli kul!

Vi firade som sagt mamma och pappa ikväll och det blev en del presentöppning :) till och med jag fick en för tidig julklapp! Vi ska ju inte fira jul hemma och har bestämt att vi itne skulle ge julklappar, men jag fick en av farmor i alla fall :) det var snällt!
Mamma fick i alla fall en teaterkikare, en morgonrock, en par spets trosor, en massa flaskor champagne/vin eller vad det nu var (det var flera) och en "spökkväll" eller vad de hette xD Det är en upplevelse grej då man går runt i gamla stan på nån guidad visning och sen får en trerätters middag på en hemsökt restaurang, vilken, ja det får man inte veta förrän man kommer dit ;)
Verkar rätt spännande! Dock var de bara för 2.. så jag får stanna hemma, men men :) är ju inte varje dag mamma fyller 50!
Förutom de så fick hon 500kr av pappas farmor :) så himla snällt! Hon ringde en halvtimme innan alla kom och sa grattis, kan inte förstå hur hon kom ihåg de, hon är 92 och är fortfarande helgalen! Jag diggar henne grymt!

Det pratades mycket om Thailand, spa grejer, ryggskott, datorer, min pojkvän, Mallorca bilder, skolor, lärare och annat knäppt... när det gäller konversationer så är min släkt lagom galen xD men men, man blir då lika förvånad varje gång!

Det här var en relativt kort resumé vad som har hänt under dagen :)

BTW, vi har en HEL tårta kvar, då vi trodde att fler skulle komma och alla flera ville ha 2 bitar.. så om någon är sugen kan ni ju slå en pling imorrn och komma över xD

beckham och saga

Med den här bilden säger jag gonatt!



Ser ni Saga i mobilen? ;)
Det är anledning varför jag har bilden :)

städning

Pappa fick ett telefonsamtal när vi var påväg att fixa allt, och det visade sig att vårt nya bord och nya stolar hade kommit, så det var bara att sätta sig i bilen igen och åka till nacka forum och hämta de :)
Mormor fick komma upp och hjälpa oss att fixa, annars hade vi aldrig hunnit så mycket!
Vi har dammsugit hela lägenheten, dammat, torkat en del golv, strykit kläder, packat upp stolarna, fixat långbordet till imorrn och plockat undan och fixat!
Pappa försökte även laga min säng, som förövrigt gått sönder lite (a), förstår inte riktigt hur.. då benen höll på att lossna xD men det finns väl någon förklaring antar jag :) än så länge verkar de som att han fixade det i alla fall!
Det hade ju inte trillat ihop, men de var vinglig.. så man vet ju aldrig :)
Har tittat på Idol nu, och tror att jag ska fortsätta en liten stund, men ögonlocken börjar trilla ner nu, och det är ju inte så konsigt då jag har varit uppe sent VARJE dag den här veckan... Ska ju upp och jobba imorrn, så jag ska upp vid 9 - halv 10, så det är lika bra att lägga sig tidigt! :)

förberedelser!

Jag kom hem för ett tag sedan och har hunnit med att äta mellis och städa lite :)
Det är tur att vi ska städa ordentligt idag och imorrn, för det ser förjävligt ut här hemma rent ut sagt! Jag och mamma har haft fullt upp med annat under veckan, så städat, de har vi inte hunnit med helt enkelt!
Det ligger kläder spridda över hela lägenheter, båda nytvättade och smutsiga, filtar och tidningar i hela vardagsrummet, möbler är flyttade, madrassen i mitt rum ligger på golvet, skolböcker, skort och paket pryder hallen... ja resten kan ni ju bara tänka er xD
Det ska i alla fall damsugas, dammas, vädras, torkas golv (antar jag i alla fall). Så det kommer ju ta ett tag!
Jag har smygstartat lite med vädringen, för de luktade instängt när jag kom hem!
Känns som att jag borde ta tag i det lite innan pappa kommer hem, kan ju inte vara så roligt att se hur de blir här hemma när han har varit borta i 5 dagar xD bombnedslag liksom!

Pappa ringde nyss, och vi ska åka och handla inför helgen :) ska även passa på att hämta ut min jacka, bilder som är framkallade, hämta ut mammas present som hennes brorsa har skickat och lite annat! Så nu ska jag ner till bilen och åka iväg, lär ju inte vara förrän om 2 timmar eller nåt sånt!

Här får ni en bild så länge, så får ni klara er ett tag ;)


F r e d a g

Är i skolan nu och är lagom irriterad efter den här svenska lektionen...
Orkar inte gå in på massa detaljer, för det är onödigt!
Igår när jag kom hem efter simningen var jag otroligt trött, men jag bestämde mig för att sova hos tommy :) så det var bara att fixa i ordning sig och packa inför idag :)
Ska ha skridskor på idrotten, men eftersom att isen nästan smält bort så är det inte helt säkert.. annars blir det pingis :)

Idag efter skolan blir det städning! Ska fixa i ordning allt inför imorrn då släkten kommer :) sedan ska jag väl plugga och bara ta det lugnt :)
Imorrn är det konsum och sedan firar vi mamma och pappa :) så det kommer bli lite stressigt att hinna med allt då!
Ska även försöka hämta min jacka och bilderna jag har framkallat idag :)

fort iväg

Nu har jag kommit hem, men jag ska nästan genast springa iväg igen. Finns ingen möjlighet att jag hinner hämta jackan och korten, så det får helt enkelt bli en annan dag! :) kanske imorrn?
Ska i alla fall till mormor och äta, för jag hinner itne fixa något själv känner jag.. och efter de ska jag lämna filmerna och åka till högdalen.. det blir ju en del. Men så är det :)

Ni får ha en bra dag så länge :) kanske skriver mer ikväll om jag orkar.. finns en risk att jag stupar isäng direkt när jag kommer innanför dörren!



Gillar/Ogillar v. 48

Gillar:
Att det gick bra på Samhälls-Historia provet
Att jag fick längre rast
Att det snart är helg
Att Narnia filmen var bra!

Ogillar:
Att det är en lång dag
Att jag är trött
Att matten är jobbig
Att jag inte har tillräckligt med tid att göra det jag vill



Mamma och jag :) jag pussar ett sjölejon! I Venezuela


Supergratis

Supergratis är en gratissida där man samlar ihop poäng genom att klicka sig in på hemsidor, värva medlemmar, ta del av erbjudanden och skriva på sin blogg!
Poängen kan man sedan växla in till Kondomer, SMS, Trisslotter, Biobiljetter, Presentkort, Prylar och VIP på playahead.
Prylarna man kan få hem är bland annat en Ipod Shuffle 1GB och Playstation 3 80GB.
Bli medlem HÄR och börja samla dina egna poäng :)

Daniela & Emily

Blev en hamburgare för min del och nu är jag mätt och belåten ^^
När jag var påväg till centrum så skrattade en tjej precis lika som Daniela! Åh vad jag saknar henne! Att vi inte hörs av så ofta gör ju bara saken värre... Här kommer i alla fall en bild på henne tillsammans med Emily :) i ett provrum i Scotland då dom satte på sig samma tröja! :D I love you darlings <3



Har historia-samhälls prov om knappt 10 minuter! Känner mig faktiskt rätt så förberedd på det. Kan ha lite svårt med begreppen och höger och vänster poitiken, men ideologierna kan jag nog ;) det är ju bara ett g-prov, så jag tror inte de är någon större katastrof att jag inte kan allt perfekt!

Efter skolan ska jag hem och hämta kvitton och filmerna, ska först till farsta och hämta ut jackan och bilderna som jag har framkallat och sedan blir det en sväng till gubbängen och lämna tillbaka alla filmer som vi hyrde i fredags :)
Sedan är det ju simningen, blir ju uppvisning den här veckan istället för förra :) det känns rätt skönt faktiskt.
Frågan är bara hur jag ska hinna allt, plus att äta också.. aja, de får bli som det blir helt enkelt. I värsta fall kan jag ju käka när jag kommer hem :)

Vet att jag har börjat blogga mindre och mindre och det beror inte på att jag har tröttnat, utan snarare på att jag inte har den tid som behövs.. Är synd faktiskt, men finns inte så mycket jag kan göra åt det.
Jag har ju skolan, 2 extra jobb och sen ska man få tid över att leva :) vill ju träffa Tommy, kompisar, ta det lugnt, slöa och massor av annat :)
Därför har jag försökt att alltid uppdatera på raster i skolan eftersom att jag oftast inte gör något vettigt alls då, har ju väldigt långa luncher de flesta dagarna :) så det går alldeles utmärkt!
Nu precis innan första terminen på gymnasiet tar slut så måste man ju lägga ner mycket energi på det mesta, och förutom det så fyllde pappa år igår, mamma nästa onsdag, ska fira med släkten på lördag och om 3 veckor så sitter jag på en restaurang i Thailand och tar det lugnt efter en dag i solen...
Är ju så mycket som ska hinnas med innan och jag förstår inte själv hur jag ska hinna allt.. men det löser sig på ett eller annat vis! :) tänker inte gå omkring och oroa mig för mycket och heller inte stressa, för då slutar det bara med att jag måste börja äta tabletter mot magkatarr.. och det tänker jag inte utsätta mig för helt enkelt!


T o r s d a g

Har egentligen bara en kort rast, så jag hinner inte skriva mycket, men jag kände ändå att jag behövde skriva något!
Hade matte nu på morgonen och det gick sååå segt.. hann typ med 3 tal, helt sjukt. Men liksom när det är så svåra tal så kan ju knappast mamma och pappa hjälpa mig och då kan jag ändå inte plugga hemma, så jag är körd rent ut sagt!
Samhällskunskap är nästa ämne, och jag är inte taggad för det ett dugg, men så är det alltid när det gäller Samhälle och Historia och det beror på lärarna, inget annat.
Idag är det äcklig mat, men eftersom jag har en rätt lång dag framför mig så tror jag att jag ska ner och köpa en hamburgare i centrum, måste fan få i mig lite mat och få energi!

Föresten så ville jag inte gå upp imorse.. jag snoozade i en halvtimme men ändå så hann jag med den tidiga tunnelbanan och kom i tid ;) det var lyckat faktiskt.

Var ju så fint när det låg snö överallt, men nu är det brunt slask igen.. som det brukar vara i stockholm.. aja, får väl stå ut, åker ju ändå om 19 dagar ;)

FILM!

Har pluggat en del och fått hjälp av mamma, hon har förhört mig och jag verkar faktiskt kunna det!
Har tittat på Oskyldigt dömd och lite mer än halva Narnia prins caspian, så nu ska jag krypa ner under täcket och se det sista! Sedan ska jag somna ;) har sovmorgon till 10 och det ska bli UNDERBART!

Saknar min Saga, kom tillbaka till mig!
Här kommer en bild på Saga :) lekte lite med kameran i början av matte lektionen i måndag och Saga fick leka modell ^^

tävling hos heartsick



Jag tävlar om detta hos Heartsick
Det är ett kit som består av det populära läppbalsamet Carmex Lip Balm Tube, Isadora Power Mascara, ett sockervaddsdoftande parfymprov à 1,8 ml av Aquolinas Pink Sugar och The Body Shops Lip Gloss Dot - Gloss Brilliance. Det är värd cirka 200kr.
Klicka här för att komma direkt till tävlingen!

Tunika.



Jag är med och tävlar om denna tunika hos Missbella!
Klicka här för att komma till tävlingsinlägget.

O n s d a g

Jag känner inte för att skriva så mycket just nu, just för att handleden gör ont. Var och kollade den på cityakuten och den är en inflammation i en sena som gör att jag inte kan böja den utan att få ont...
Så det blir att sätta på en skena och äta anti inflammatoriska tabletter och låta det ta den tid de tar.. känns ju skitroligt.. eller inte, men men, kan inte göra så mycket åt saken så..

Har i alla fall ätit middag framför TV:n och under kvällen ska jag plugga samhälle/historia, kommer bli en dötrist kväll!

handleden gör ooooooonnnnttt!

Sitter i skolan och ska springa iväg på lektion nu, tänkte bara skriva en snabbis innan, men det är inte de enklaste då jag har fått vääääldigt ont i handleden igen -.- Fattar inte vad som har hänt, men jag försöker att inte röra den ett dugg, vilket i sin tur resulterar i att jag blir jätte kall om handen.. inte heller de bästa, men vad ska man göra?
Efter skolan (som förövrigt slutar om en timme) blir det cityakuten, måste göra något åt de, så det är bara att åka in helt enkelt! :) Tror inte att det är någon fara, men jag är trött på att gå och ha halvont hela tiden och att det bryter ut med jämna mellanrum!
Skriver mer senare, nu är det engelska! :)

kille/tjej

Hur mycket kille är du?

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa Om han/hon skrattar
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[ ] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli en brandman
[x] våldsamma filmer är bra
[x] du pratar med din pappa för råd
[x] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[x] du tycker det är snyggt med baggy byxxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] sport är kul
[x] pratar med mat i munnen
[x] använder boxers


Antal:  12

Hur mycket Tjej är du?

[/] du använder läppstift
[x] du älskar att shoppa
[x] du använder eyeliner/kajal,
[/] du bär färgen rosa
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[x] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått i dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[x] du har fler än 10 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjejunderkläder
[x] du lekte med dockor som barn
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes skull


Totalt : 14

Biobiljetter



Jag är med och tävlar om biobiljetter till denna filmen hos Mariamelle.

DVD



Jag tävlar om denna DVD:n hos Kaosets gudinna!
Klicka här för att komma till tävlingsinlägget.

julboken



Jag tävlar om detta här!

Juldress



Jag är med i en tävling hos Maz Studios där man kan vinna valfri Juldress från Clazzy Fashion. Var med och tävla du också! 

Länk Till Inlägg med Tävlingen
Länk till Maz Studios Express Huvudsida
Länk Till Clazzy Fashions sida med Julklänningar

Ansikts srubb



Jag är med och tävlar om denna ansikts skrubb!
Tävlingen hålls hos Sannas myshörna!
Klicka här för att komma direkt till tävlingsinlägget!

Varför x)

Har varit hemma ett tag nu, bara städat undan lite och suttit vid datorn :)
Omm ett par minuter så ska jag åka till farsta med mamma :) vi ska sola, köpa tofflor och äta! Får se om det blir nån mer shopping, men jag tror faktiskt inte det..

Här är en bild från skolan, suttit uppe ett tag faktiskt ^^


Så ja, varför? ;)

Jag vill, jag vill, jag vill!



Jag är med i tävlingen om denna söta babydoll, tomteluva och trosor!
Skulle vara otroligt roligt att få vinna!
Det är Lisso som håller i tävlingen och den är sponsrad av Evas underkläder!
Klicka HÄR för att komma till tävlingsinlägget!

Gratisgodis

Vet att jag har tipsat om den här gratissidan innan, men hur underbar är den inte? Man får gratisgodis :)
Vem som helst vill väl ha en lagom liten gratis godispåse till helgen, gärna med lite olika godisar i :)

Såhär ser det ut på sidan och efter varje bild står det hur många godisar, poäng och värvda medlemmar man har :)


Klicka HÄR för att registrera dig nu! :)


Håltimme

Fick ju typ håltimme på företagsekonomin.. läraren skulle på ett läkarbesök tydligen, så jag har suttit här framför datorn ett bra tag nu! Men det känns som att det behövdes ändå :) då kan jag ju få lite annat gjort när jag kommer hem :)
Nu är det bara en halvtimme kvar tills jag börjar, vilket betyder att jag nästan suttit här i en timme x)
Hellre framför en datorn med bra musik i öronen än på ett stökigt skolbibliotek där det ändå inte går att plugga :) plus att jag blir på bra humör när jag hör musik och sitter och läser underbara bloggar :) har fått mig många skratt och fina stunder :)

Efter skolan ska jag bara hem och försöka plugga lite på Samhälle och Historia, ska ha g-test på torsdag om ideologier, och det är inte mitt bästa område inom samhälle och historia så jag måste faktiskt plugga till det här provet, även fast det bara är g! Sedan ska jag åka till farsta med mamma :) ska sola och köpa ett par nya fårskinns tofflor eftersom att det har gått hål på mina älsklingar! Mamma skulle få rabatt eftersom att hon har ett sånt där klubbkort :) så det blir ju billigare och det är bra :) kan vi köpa nåt fint i Thailand för resterade 50-lapp som vi tjänar på det ;) haha!


Jag saknar dig

Know me better?

Vad heter du? Malin
I mellannamn? Anna Maria
Vart bor du? Tallkrogen
Trivs du där? Ja
Brukar du läsa horoskop? Ja
Har du körkort? Nej, men jag har börjat övningsköra
Vad spenderar du dina pengar på? Shopping och annat :)

Brukar du bli för full? Nej, har aldrig varit full
Antal kuddar i sängen? 3
Kan du baka bullar? Ja
Bläck eller blyerts? Blyerts i skolan annars bläck
Mc donald's eller burger king? Beror på :)
Är du allergisk mot något? Ja, marsvin, katter, hästar och förmodligen något färgämne som finns i Ahlgrens Bilar
Äger du ett busskort? Japp, terminskort PLUS
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Grön
Nästa mål i ditt liv? Klara av den här terminen och få bra betyg i Matte A och Företagsekonomi A
Vad såg du senast på tv? Tror de var Lida som gick på TV:n i lördags, annars kommer jag inte ihåg
Hur svarar du i mobilen? "Hej det är Malin"
Vem ringde dig senast? Pappa
Vad sa den som ringde? Att jag skulle ringa farfar för att fråga om företagen
Antal timmar sömn inatt? 6½ kanske..?
Sov du ensam? Nej, med Tommy <3

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Tommy <3
Såg dig gråta: Saga och Scotty
Fick dig att gråta: Sandra, hon sjöng så otroligt fint
Du gick på bio med: Tommy, Niklas, Joel och deras kompis Tim
Senaste personen du gick på stan med? Varväl förmodligen Saga eller mamma :)
Skällde på dig? Pappa
Skickade ett e-mail till dig: Betties galleria


HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja
Bråkat med ditt husdjur? ja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? ja
Tagit droger? nej
Vad är du mest rädd för? Att bli lämnad ensam av alla jag känner
Vilka kläder sover du i? T-shirt och trosor eller naken
Vart vill du gifta dig? ingen aning
Vad hatar du verkligen? typ inget.. eller jo, en lärare
Har du varit kär? Ja
Kört du bil? Ja
Har du ett jobb? Ja
Gillar du att ha folk omkring dig? Ja, men när jag sitter vid datorn så vill jag hellre vara själv
Är du ett hälsofreak? Nej


STUFF

Är du ensam nu? Nej, sitter i skrivstugan i skolan
Vill du gifta dig? Kanske
Vill du ha barn? Kanske


DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit: Ja, sandra sjöng så otroligt fint på kabaréen igår!
Köpt någonting? Godis ;)
Varit sjuk? Nej
Sjungit? Ja
Velat säga till några att du älskar dem? Ja
Träffat nån ny person? Nej
Saknat någon? Ja
Kramat någon? Ja


SENASTE

Låt du hörde: One - Simple Plan
Sak du stal: har inte stulit något, förutom typ godis säkert när man var typ 5 år..

Senaste människa du slog: Vet inte
Senaste bussresan: Till landet antar jag
Senaste du krama? Sebastian x)

FÖRSTA
Första bästa kompis: Antar att det var Linnea
Första jobb: Konsum liljeholmen
Första inhandlade skiva: Förmodligen Britney Spears eller Westlife sist vi var i Thailand
Första piercing/tatuering: Öronen


T i s d a g

Gillar:
Att det har kommit snö!
Att jag fick vara med Tommy inatt
Att det bara är 3 veckor kvar tills jag åker till Thailand
Låt blandisher :D

Ogillar:
Skolans skitmat
Att det är för halt för mig att köra
Att jag ska jobba 2 helger i rad
Att jag bara fick g på samhälle uppgiften -.-



Saknar Venezuela


What happens in Vegas

Det är inte roligt att behöva gå upp halv 8 när pojkvännen ligger bredvid och sover och inte börjar förrän vid 3... men men, sånt måste göras och det var bara att gå upp och fixa sig.
Nu sitter jag i skolan och har haft två lektioner, men jag är fortfarande sjukt trött.. kan bero på att vi låg och tittade på film till efter 12 igårkväll, men bra var den i alla fall :) Vi såg What happens in Vegas ;) Skrattade ett antal gånger :) precis som man ska göra med komedier!
Just nu är det lunch, men blomkålssoppa är inget för mig, så jag satte mig vid datorn istället.. tror inte att jag pallar gå till centrum och köpa något heller, så det blir ingen lunch idag.. lite dumt eftersom att jag inte käkade frukost heller. Men men, vad ska man göra när skolans mat är helt jävla oätlig.. kan ju inte göra mer än att klaga och det har jag gjort, för skolmaten i min skola är inte ens godkänd enligt livsmedelsverket, och det har biträdande rektorn fått veta!

http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/movie/what_happens_in_vegas_03.jpg

Kabarén

Kabarén var bra :) vissa var sjukt sjukt bra och andra var lite mindre bra :) precis som det brukar!
Bäst var i alla fall Låt blanish eller hur dom nu stavar sitt namn x) och självklart Sandra! Började gråta när hon sjöng Hero, och det är verkligen inte ofta jag gråter till låtar, finns vissa.
Nu kom tommy hit och jag ska ägna all uppmärksamhet till honom :) det är han värd! Så det så! :)

VIP!



Jag tävlar om en VIP inbjudan och en goodiebag värde 6000kr.
Det får man ju verkligen inte missa!
Skulle vara otroligt roligt att få vinna detta, för vem tackar nej till det?
Klicka här för att komma till tävlingen som Kelly anordnar!

Måndag

Jag har inte så mycket tid att skriva, men jag gör ett snabbt inlägg i alla fall!
Skola som vanligt under dagen och halv är redan avklarad! Snart ska jag möta upp Jessica för att äta lunch med henne :) och sedan kanske de blir en sväng till datorerna igen, får se lite hur det blir :)
Efter skolan följer Saga med mig hem och käkar och sedan på kvällen ska vi tillbaka till min gamla skola för att titta på Kabaréen :) ska bli superkul!
Ska försöka ta och plugga lite företagsekonomi också, det måste jga helt enkelt hinna med! Förutom allt det här så ska jag sova tidigt :) för det behöver jag verkligen!
Tror inte att det blir så många inlägg idag, eftersom att jag har rätt mycket planer, men jag ska försöka slänga upp ett par till :) annars så förstår ni ju varför! ;)

söndagkväll redan...

Indiana Jones var sjukt bra och jag är glad att jag såg den, för jag tvekade lite först!
Kvällen har varit lugn än så länge och så vill jag att den ska fortsätta :)
Har tittar lite på när leila bakade, suttit vid datorn och tävlat och pluggat :)
Tänkte nu gå och ta nåt gott att snaska på och sätta mig framför TV:n en stund :) eventuellt sätta på en till film, för jag tror inte att jag kommer ha så mycket tid till det senare i veckan!

Snart är det måndag och ännu en ny skolvecka, jag vantrivs i skolan och gillar nästan inga lärare! Det är tur att jag har Saga, annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till! Men fort går det i alla fall.. tycker de känns som igår jag började, men nejdå, det har gått mer än 3 månader.. känns inte som att studenten är långt borta! :D

Favoritgrejer!



Detta kan man vinna hos Emma :) var med och tävla du också! Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

porträtt



Jag är med och tävlar om ett porträtt! Klicka här för att komma till tävlingen!

Paket



Jag är med och tävlar om ett paket med Linum produkter :)
Klicka här för att komma till tävlingen!

Multi Use Minerals



Jag är med och tävlar om Multi Use Minerals!
Klicka HÄR för att komma till tävlingen! :)

Tur Malin!

Vilken tur jag hade idag! :)
Dragkedjan på jackan hade ju gått sönder och man måste ju gå och byta hela då.. så jag och mamma tänkte lämna in den till en skräddare.. men man vet ju aldrig hur mycket det kan kosta.. så det var ju inte det roligaste precis.
Men vi bestämde oss för att gå till Stadium först för att kolla med dom, det var ju ändå där jag köpte jackan! Och det visade sig att dom tog emot den och skulle lämna den till deras egna skräddare imorrn så skulle det ta upp till 3 arbetsdagar, allt GRATIS!
Så dom ringer någon gång under veckan så får jag komma och hämta den :) himla bra att det går så fort eftersom att det är mer än en decimeter snö ute och temperaturen ligger på minus :) mysigt är det i alla fall!

När vi var i farsta lämnade jag även in lite foton som ska framkallas :) blev 37 st och det skulle kosta 109kr, inte alls dyrt tycker jag :) en riktigt lyckad "shopping" dag med andra ord ;)

När vi kom hem satte vi på filmen Indiana Jones :) har bara hunnit se halva ännu, för alla blev hungriga och mamma och pappa började laga mat istället, men än så länge verkar den vara hur bra som helst!

Ikväll blir det plugg :) företagsekonomi! Ska slippa sitta uppe imorrn efter kabaréen tänkte jag :) sen får vi ju se om det verkligen blir prov på tisdag, men vi får då hoppas det! :)

Söndag

Den här helgen har spenderats med Tommy :) Och jag är sjukt glad över det!
Igår hjälpte han mig att baka lussebullar (läs: åt degen) och senare på kvällen åkte vi till Vivo för att handla såna där chips hjärtan :) eftersom att Ica hade stängt och sötnosen ville ha såna var de bara att sätta på sig jackan och vinterstövlarna och traska ut :) var otroligt mysigt att gå där i snön! Jag och Tommy blev ju tillsammans i vintras så det blev många minnen från när det var snö ute :)
När vi kom hem låg vi framför TV:n och latade oss, jag var för trött för att börja kolla på nån film, så vi kollade klart på excorsisten (stavning?) som gick på TV:n och sedan började vi kolla på Lida.. Verkade som en helt okej film, men vi stängde av innan den hade slutat.

Eftersom att Tommy skulle repa med bandet idag så gick vi upp rätt tidigt :) vaknade vid 11 och var uppe och fixade frukost halv 12 :) Sedan gick han upp till Niklas!
Hoppas att det går bra för dom när dom repar nu, för dom ska ju spela imorrn :) ska bli jätte roligt att åka och titta!

Mamma och pappa tog en promenad för en stund sedan och när dom kommer hem ska jag och mamma åka till farsta :) vi ska lämna in min jacka till nån skräddare och byta dragkedjan, för den gick sönder igår.. och sen ska vi lämna in en CD skiva med kort som ska framkallas till mormor :)
Förutom det så ska jag plugga företagsekonomi, titta på en film och kanske börja på Rain Man film review :) får se hur mycket jag hinner!

Guess plånbok! :)



Jag är med och tävlar om en plånbok från märket Guess.
Klicka här för att komma till tävlingen!

Lussebullar!

Just nu pågår det lussebak :)
Jag håller på att baka lussebullar, för lite julstämning måste man ju få även om julen inte ska firas här hemma i år! Eftersom att Tommy är här och verkligen vill äta deg så passar jag på att baka nu :) han är galen, men jag är lika tokig i honom ändå! Om inte mer :D
Degen ska få jäsa fram till 9 och sedan kan han få smaka den :) oså blir det till att baka ut och göra figurer och lägga i russin i en del av dom :) Jag älskar lussebullar så jag är glad att det görs i år! :)

Nu tänker jag gå in och pussa på min älskling!

Här får ni en kärleksbild :)


Redigeringssida :)

Tommy hade vaknat när jag kom in till rummet och kröp ner brevid honom, men vi låg och myste rätt länge i alla fall :) !
Efter det gick vi upp och åt frukost och sedan skulle han hem och hämta basen och sedan till Niklas, så jag fick kalra mig själv, men jag antar att det går de med :)
Satte på Hancock för ett tag sen, men jag har ju redan sett den, så jag gick in till datorn en stund :)

Gick in och kikade på marias blogg och hon skrev att hon hade redigerat lite bilder på picnik :) Så jag gick in och kollade sidan oc testade jag med :) var riktigt roligt att se hur mycket man kan förändra bilder :) väldigt enkelt var det också och det uppskattar jag! Jag har ju inte Photoshop på datorn utan massa andra redigeringsprogram. Vissa är lite enklare än andra, men vi har en värstingprogram som jag testat att fixa i lite innan, men det var ett par år sedan och jag har aldrig lagt ner någon energi på att lära mig det.. tycker att det är lite för krångligt.. men picnik funkade och var väldigt enkelt! :)
Här kan ni få se en bild jag testade att redigera :D

Före :)


Efter :)


Vad tycker ni? Bra som första försök väl ;)


Tommy! <3

God morgon :)
Vaknade för ett tag sen, men jag är otroligt trött och ska gå och lägga mig igen så fort jag har skrivit klart det här inlägget!
Jag trodde att det skulle bli en tidig kväll igår, men nejdå! Efter att ha tittat klart på de sista avsnitten på One Tree Hill säsongen smsade jag gonatt till Tommy :) då ringde han efter 5 minuter och sa att han var påväg till mig och skulle vara framme efter 5 minuter :) så jag tog på mig morgonrocken och gick ner och öppnade porten!
Han var ju inte direkt trött när han kom upp, så han övertalade mig att börja titta på film :) jag har ju velat att han i alla fall ska se en av mina favoritfilmer, Pretty Woman! Så vi satte på den och låg och tittade fram till halv 3. Han tyckte att det var en tjejfilm, och det är de ju, men på något vis så ska man ändå ha sett den :) Vi somnade väl nån gång efter halv 3 så jag har väl sovit 10 timmar eller nåt, men jag är ändå sjukt trött!
Så nu ska jag ner under täcket och mysa med älsklingen och kanske sova någon timme till :) mysa ska jag i alla fall, för han har kramat och gosat med mig hela natten och det är såå underbart!
Jag är så sjukt lycklig som har Tommy :) <3 !

Godnatt!

Ikväll var första gången då jag såg hela Idol avsnitten :) i vanliga fall brukar jag se ett par personer som sjunger och sedan få veta dagen efter vem som åkte ut, men idag tittade jag faktiskt :)
Tyckte att killarna var otroligt duktiga och gjorde mycket bra ifrån sig, har inte alltid varit så med dom! Däremot blev tjejerna en besvikelse... har sett så mycket i Alice, en gnista, men precis som juryn sa så var hon inte riktigt där ikväll. Pappa sa att han hade läst i tidningen att hon hade blivit nerslagen inatt.. om det nu var hon, ja då är det väl förståeligt om hon inte riktigt var närvarandra, så jag är glad att hon är kvar i alla fall. Hon har prestrerat mer än Anna, i alla fall i mina ögon.
Jag tycker nog att det var rätt person som fick lämna Idol idag, känns som att de andra har mer att ge :)

Tycker faktiskt att Idol blir bättre och bättre, trots att det har varit bättre sångare och sångerskor de tidigare åren så får dom till det i år! Jag tror att de mesta beror på juryn :) gillar den mycket bättre än den första, och det kommer jag alltid göra!

Mensvärken har dykt upp igen och jag är trött.. så jag ska lägga mig i sängen och titta på ett One Tree Hill avsnitt, de näst sista på första säsongen :) sen blir det sova för min del!

Skriver mer imorgon :)
Här kommer en liten gonatt bild ^^


Tagen i mitt studentrum i Scotland :)


V.I.P Peak Performance



Bilden säger allt!
Klicka här för att komma till tävlingen! :)

linne,



Jag är med och tävlar om det här otroligt snygga linnet hos Janina!
Klicka här för att komma direkt till tävlingen!

fredagkväll

Har varit hemma ett antal timmar nu men inte satt mig framför datorn för jag vet att när jag väl sätter mig så är det inte särskilt enkelt att komma härifrån... x)

Efter skolan gick jag direkt hem till mormor och fick äppelkompott till lunch :) var där och pratade med henne om skolan, gamla klasskompisar, älsklingen och mycket mycket annat :) gav även förslag på några presenter tills att mamma fyller år :) något som hon önskar sig! Hoppas nu att hon blir nöjd! Känns så viktigt de här året för hon har gett mig så otroligt mycket och jag kan inte tacka henne nog. Förutom det ska hon ju få komma iväg på spa och en resa till thailand :) men de känns fortfarande att de mindre sakerna kommer få hennes dag att bli ännu mer speciell!
Ibland är jag rätt dålig med att ge tillbaka.. åtminstone när det gäller mamma och pappa. Dom ställer ju upp för mig nästa varje dag, och jag gör inte det lika ofta som dom.. det märker jag ju själv, men jag hoppas att det här ska få mamma att bli glad i alla fall!

Efter ett par timmar kom pappa och mötta mig så tog vi en promenad i kylan upp till videomix för att hyra några filmer :) skulle ju hyra Rain man, men den hade dom inte.. så jag undrar hur det blir med min engelska filmrecension.. aja, får hoppas att det löser sig!
Blev i alla fall fyra filmer :) Hancook, What happens in Vegas, Indiana Jones och den nya Narnia filmen :) har redan sett Hancook, men den var otroligt bra, så jag tänker se den igen! Ska se den senare ikväll med mamma och pappa förmodligen :)

Blev räkmackor till middag och det är alltid lika gott! Efter de satt vi och tittade på musikmaskinen, rätt underhållande program faktiskt :) tyckte om det.
Svenska folket hade röstat fram Metallicas låt Nothing else matters som den tredje bästa låten NÅGONSIN! Det tycker jag var stort, otroligt stort! Jag tyckte i alla fall att det var bra att dom kom med på listan :) Överst kom Queen, kunde man förvänta sig nåt annat? x)

Får se hur mycket jag kommer uppdatera under kvällen, men lite inlägg ska det faktiskt bli! Har missat en del de senaste dagarna, men jag tar igen det nu :)
Tommy ska på laserdome idag, så jag sover hos honom imorrn istället :) så nu har jag tid för att bara ta det lugnt framför datorn och TV:n ;)
That's good, huh?

Gratisgodis!

Gratisgodis är en av de gratissidor som är lite annulunda! Det är den sidan där man tjänar godisar genom att till exempelt tävla, ta del av erbjudanden och mycket mer! Vad för godisar och hur många beror på hur stora tävlingarna och erbjudarna är, med det är lätt att få ihop 11 godisar som är det minsta för att få det hemskickat! Självklart kan man samla på sig mycket mer godis och få allt hemskickat senare om man önskar mer :)
Jag tycker att det är en bra sida men är inte alls uppbyggd som alla andra, så i början förstod jag inte så mycket, men man lär sig nästa på direkten!

Vill du ha gratis godis?
Klicka HÄR och bli medlem redan nu ;)

LÅÅÅÅÅÅÅÅNG LISTA

[x] Har sagt nej till sex
[x] Cyklat utan händer
[x] Känt dig som ett as
[x] Kysst dig själv i en spegel
[x] Viskat i någons öra
[ ] Hamnat på sjukhus/akuten
[ ] Förlorat någon du älskade
[ ] Dödat någon
[x] Bakat sockerkaka
[x] Velat dö
[x] Lyssnat på samma låt en hel natt
[x] Ätit godis istället för att gråta
[x] Skrikit hora/bög till någon
[ ] Varit full
[x] Varit ordlös
[ ] Hatar värme
[x] Har skrivit på någons arm
[x] Har dissat någon som ringt på din mobil
[x] Har hatat någon du egentligen älskar
[x] Har ångrat dig
[x] Varit svartsjuk
[x] Har ätit middag med någon du tycker om
[ ] Tror på det övernaturliga
[x] Har hatat dina föräldrar
[ ] Ätit jättemycket & sedan spytt
[x] Har hatat din kropp och ditt utseénde
[x] Har spelat gitarr
[x] Sjunger i duschen
[ ] Har sett någon dö
[x] Har skakat av nervositet
[x] Tagit någon på stjärten
[x] Slängt porslin i väggen
[ ] Tycker att pengar är viktigare än nått annat
[/] Gillar inte då folk frågar dig saker (det händer)
[/] Drömmer ofta mardrömmar (det finns tillfällen)
[ ] Skulle kunna döda för någon
[x] Skulle dö för någon
[x] Har ett smeknamn
[ ] Somnat på golvet
[x] Hånglat på tunnelbanan
[ ] Åkt buss genom halva Sverige
[ ] Kastat dig framför ett fordon
[ ] Älskar någon som inte vet om det
[x] Skrapat upp knäna
[x] Tuggat på ett grässtrå
[x] Hållt i en orm
[ ] Varit så full att du inte kunnat gå
[ ] Trott att du varit odödlig
[ ] Kastat din telefon i vattnet
[x] Vaknat av att du gråter
[x] Har gråtit i någons närvaro
[x] Önskat dig ett liv med en speciell person
[x] Har sprungit 1 km utan uppehåll
[ ] Har aldrig ätit fisk
[ ] Har sett en film mer än 20 gånger
[x] Kysst någon med öppna ögon
[ ] Gillar att städa
[ ] Har varit lunarnörd
[/] Kan 3 eller fler språk (kan engelska och svenska, sen lite spanska och franska)
[/] Har bra självförtroende
[ ] Tror på Gud
[/] Är en negativ jävel
[x] Drömt att du varit död
[ ] Har aldrig druckit öl
[/] Trivs med din kropp
[ ] Är dålig på att säga nej
[ ] Har någon gång känt dödslängtan
[ ] Avskyr matte
[ ] Har varit på Hultsfredsfestivalen
[x] Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
[x] Haft gosedjur som liten
[x] Har förlorat en nära vän
[ ] Ska flytta så snabbt som möjligt
[ ] Är emot abort
[ ] Faller nästan alltid för fel personer
[x] Skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
[x] Gillar muskler/kraftiga kroppar
[ ] Är mest sugen på sex på morgonen
[ ] Hatar mjölk
[x] Har haft tungan i någons öra (HAHA XD)
[x] Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
[ ] Har snusat
[ ] Verkligen hatar att gå till tandläkaren
[x] Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
[x] Älskar någon


-UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun. (men jag blir lätt bränd också)
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg (blondare)
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag. (får v äl se)
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[x] Jag jobbar. (har 2 extrajobb)
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[/] Jag har missat mer än en vecka av skolan. (inte i sträck på den här skolan)
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[/] Jag har limmat fast min hand i något. (råkade limma ihop naglarna när jag satte på lösnaglar xD)
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[/] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. (blivit hål i dom)


HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.


EFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas (tror inte de)
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[/] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. (det var en kompis kompis)
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x]Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[/] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.


ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har/har haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN

[/] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap-CDs
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. (MP4 räknas väl?)
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM

[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[/] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[/] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[x] Jag vet hur man skjuter. (luftgevär)
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik. (gymnasie matten funkar inte)
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar datorspel och/eller konsoll-spel.
[/] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/]Jag är bra på att minnas namn.
[ ]Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.


-MIN KVINNLIGA SIDA

[ ] köpt en hårfön
[x] sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] pratat känslor
[x] tänkt på att matcha mina kläder
[x] berömt en person av samma kön för sitt utseende
[x] ringt upp en person utan konkret syfte
[ ] funderat på namn åt mina barn
[ ] insett storheten hos barbara streisand
[ ] druckit cosmopolitan
[x] sett ett avsnitt av "sex and the city"
[x] sett två avsnitt av "sex and the city"
[ ] känt mig sugen på en kopp te
[x] känt glädje över att få blommor i present
[x] gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] blivit arg utan anledning
[ ] brytt mig om H&M:s val av modell
[x] pratat skvaller.
[x] varit arg/sur utan att tala om det.
[x] kramat en kille
[x] dansat


MIN MANLIGA SIDA

[ ] ljugit om hur mycket jag har druckit
[x] ätit en blodig stek
[ ] läst en biltidning
[x] framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[x] lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[x] skött grillen under en grillfest (inte grillfest, men med massa kompisar och så)
[ ] läst en bok av jan guillou
[ ] läst ett nummer av Slitz
[x] dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad
[ ] känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] gått på en ulf lundell-konsert
[x] använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[ ] sett alla die hard och rockyfilmerna
[x] diskuterat bröst
[ ] gjort lumpen
[x] läst Nick Hornby (en novell skriven av Nick Hornby, skolarbete)
[ ] känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[x] känt mig häftig över att åka jättefort i en bil (moppe :D)
[ ] enbart stirrat snett uppåt vid besök på en pissoar
[x] lagat någonting på egen hand
[ ] skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan
[] tävlat i att dricka öl


Jag har en :

[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon
[/] Bror
[ ] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[ ] Egen toalett
[x] Eget rum
[ ] Swimmingpool
[ ] Hot tub
[x] Gästrum (på landet)
[x] Dator
[x] TV
[x] En säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] Mp3spelare/iPod (MP4)
[ ] En fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[x] Gameboy/ Advance
[ ] Gamecube
[ ] Nintendo ds
[ ] Poker-bord
[/] Basketkorg (vet inte om den på landet är kvar..)
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] Pingisbord
[ ] Fooseball
[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD-spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
[x] Jobb/sommar jobb
[ ] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym
[x] AIM/MSN-msn
[x] Kamera/videokamera
[x] Telefon
[x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[x] Piano/Keyboard
[ ] Något annat instrument
[x] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[ ] Haft en personlig tränare
[x] Dyra smycken
[x] Träffat en kändis
[x] Platt/locktång
[ ] Har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[/] Har 1000 spänn på dig just nu (om man räknar kortet?)
[x] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] Rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[x] Varit i USA
[x] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[x] Varit i Sydamerika
[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] Suttit i en limo
[ ] Suttit i en helikopter
[x] Äger en videokamera
[ ] Egen laptop
[ ] Egen dator

Äntligen fredag! :D

Jag har tråkigt! Har egentligen matte nu, men hela min grupp är inte här och jag är lite osäker på vad jag ska göra, så jag tar helt enkelt en paus! Har ju ändå 2 lektioner kvar att skriva på, så det blir inga problem! :)
Är riktigt trött just nu och har inte vaknat riktigt än.. även fast jag har varit vaken mer än 3 timmar.. det är jobbigt x)
Jag längtar till gympan, för det kommer bli roligt idag och sen slutar vi ju efter ;) och det är ju alltid lika kul när man slutar på en fredag, då har man ju hela helgen framför sig! :D
Funderar på att köpa hem Ben&Jerrys glass, men jag vet inte riktigt x)

I'm having a really good day ;) cuz i'm happy!

Joel x)

Simningen blev ju inte så lyckad idag.. någon unge hade bajsat i basängen... så vi fick skicka hem alla... usch! Är glad att jag inte badade som många andra gjorde! Men men :)
Imorgon är det skola som vanligt och vi ska ha klättring/volleyboll på gympan, ska bli superduperkul! :D

På kvällen imorrn ska jag inte göra något speciellt, ta det lugnt och vara hemma bara :) sen ska jag hem till tommy och sova där :) får se om det blir någon film eller så :) ska bli otroligt mysigt i alla fall!



Hittade den här bilden på Joel på datan :) är han inte söt ;)
Haha xD tagen från klassresan för 1½ år sedan då lillplutten bara gick i sjuan :)

I am happy!

När jag hade visat mamma mina omdömen som jag fick på utvecklingssamtalet och efter att hon sett alla så tyckte hon att jag har gjort så bra ifrån mig och så gick hon in och hämtade en påse i deras sovrum och kom ut med den och sa "Jag kunde inte låta bli". I påsen låg den UNDERBARA väskan som jag har tittat efter i flera veckor, men har inte köpt den för den var för dyr, var en märkesväska, och sånt intresserar mig egentligen inte alls, kikade på den från första början för jag trodde det var 30% men så visade det sig att det inte var de.. och på den vägen var det!
Nu har mamma i alla fall gått och köpt den :D och jag är helt till mig!
JAG ÄR LYCKLIG! Jag lovar, det är sant! :)

Går inte bra att fota den, då de inte riktigt ser ut som den gör.. men ni får ett smakprov i alla fall :) Lila är den, med vanliga korta handtag och ett lååångt axelband som går att koppla loss om man vill! Mycket fina detaljer fram och många bra fack! :) Märket Fiorelli!

 


barncancerfonden



Hanna har en tävling där man kan vinna dessa produkter samt stödja barncancerfonden! Detta är mycket viktigt och cancern är alltid närmare än vad man tror så därför tycker jag att alla ska vara med och tävla och även skriva ett par rader om barncancerfonden. Jag har ju själv skrivit ett långt inlägg för ett tag sedan, där jag berättar om mina egna erfarenheter kring ämnet. Om du vill läsa detta, klickar du HÄR.

utvecklingssamtal!

Nu har jag kommit hem efter en lång lång dag! Har precis fått i mig middagen som bestod av hamburgare :)
Pappa kom ju till skolan och hade utvecklingssamtal med mig och min mentor och det mesta gick bra :) jag klagade väldigt mycket, men känner samtidigt att jag fick ut mycket av det, och det är ju väldigt positivt!
Om bara en liten stund ska jag iväg till simningen, skulle egentligen bara hem och käka! Kommer nog bli rätt jobbigt i simhallen ikväll då det är uppvisning... det innebär att de flesta barnen i ALLA grupper och deras föräldrar är där samtidigt.. vilket gör det hela lite svårare och blir mycket att göra. Men jag hoppas att det ska gå bra i alla fall :)

Har inte så mycket tid just nu framför datorn, så jag skriver mer sen :) ha en bra kväll!

...

Gillar:
Att det snart är helg
Att jag sov hos älsklingen inatt
Att det är kabarée på måndag!
Att jag ska baka lussebullar i helgen

Ogillar:
Att matteprovet gick skit
Att vi har hur mycket som helst i skoan de närmaste veckorna
Att Saga inte är i skolan idag
Att skoldagen är låång!


Saknar er! <3

Hårtävlingen!

Glöm inte att rösta på mig! Det finns fortfarande chans ;)
Fram tills imorrn så finns chansen och ni som röstar vinner också ett pris ;) såg det alldeles nyss, så varför inte klicka er in och rösta på mig? :)

Klicka här för att komma till röstningen! Jag är nummer 11!

torsdag morgon!

Sitter i skolan och har precis haft matte prov, det gick verkligen sämst!
Jag har frågat ett antal gånger om vi behöver kunna alla formler, men nej nej nej, vi skulle få ett formelpapper, så det är ju såklart att jag inte lär mig dom. Sen visar de sig att alla formler inte finns på pappret och att vi skulle kunna dom som inte fanns med -.- blir så jävla förbannad på våran matte lärare ibland alltså. Om han bara hade sagt att man skulle lära sig den formeln så hade jag ju såklart gjort det!
Jätte många andra klasser har haft genomgångar om liknande tal, nästa identiska som talen i provet tydligen, vad har vi haft? Typ gått igenom 2 tal inför g-testet, ingenting inför de här provet. Blir så sur! Jag kommer ju säkert få sänkt betyg pga det här, eftersom att vi bara har 2 vg-mvg prov + nationella. Ska i alla fall klaga, jag har ju utvecklingssamtal, så nu jävlar ska det bli ändring!

Förövrigt så är jag trött och är hungrig.. men det är väl som vanligt när jag är i skolan antar jag x)
Sov i alla fall hos Tommy och det var helt underbart! :) somnade ju innan honom, medans han satt och spelade, men han kom nerkrypandes och väckte mig :) och till och med det var underbart!
Låg kvar i sängen liiite för länge imorse, ville inte gå ifrån älsklingen, var så mysigt och bara ligga där och gosa :)
Men jag hann ändå med den tidiga tunnelbanan så det var inga problem! Träffade även Jessica på vägen så vi tog sällskap till skolan :) är alltid lika trevligt!

Saga drar iväg och köar direkt efter matteprovet, så henne får jag inte se något av resten av dagen.. tråkigt, just eftersom att vi ska jobba tillsammans med ett grupparbete.. men om vi börjar idag får jag väl försöka själv, eller plugga på de vanliga ideologierna istället :) Det ska nog fixa sig ändå tror jag :) hoppas det i alla fall!

i'm happy!

Har varit hemma ett par timmar nu och ätit middag och tittat på One Tree Hill :)
Ringde nyss Tommy och försökte övertala honom att vara med mig i helgen och det slutade med att han ville att jag skulle komma över till honom och sova där idag :D blev otroligt glad faktiskt!
Så jag ska hem till älsklingen om en timme ungefär :) ska bli helt underbart! <3 Skulle vilja ha något roligt att överraska honom med, men jag vet inte riktigt vad det skulle kunna vara, får väl bli en annan gång antar jag x)
Jag är helt slut förövrigt och vill sova, men jag tror att jag ska kolla på ett sista One Tree Hill avsnitt innan jag går, istället för att sitta här framför datorn! :)

Imorgon är det skola, med matte prov på morgonen.. är inte direkt glad över det.. kommer få hålla på med matte från 8.00 till 11.10 eller nåt sånt -.- det suger!
Sen är det bara som vanligt.. och efter skolan måste jag stanna en halv timme innan utvecklingssamtalet börjar.. och sedan är det simningen på kvällen.. allt blir väl som det blir antar jag.

Onsdag

Idga har jag hunnit haft matte och spanska, än så länge..
Om en timme ungefär börjar engelskan och efter de är de ytterligare 2 timmar matte. Efter den här veckan kommer jag verkligen tröttna på matte, ska jobba 9 timmar på bara 5 dagar, plus det som ska göras hemma (vi har ju stort prov imorrn, så det är ju bra om man går igenom lite hemma). Vi har 2 matte prov under veckan och förberedelser inför nationella, som kommer ligga om 2 respektive 3 veckor... Snacka om sjukt mycket matte!
Förutom de så ska jag ha läst klart en engelska bok om 3 veckor, gjort en engelsk filmrecension inom 1½ vecka, Samhälls/Historia prov om en vecka, fördjupningsuppgift i Samhälle/Historia som ska vara klart om 2 veckor, Svenska fördjupning som ska redovisas om 1 vecka, spanska prov om 3 veckor, företagsekonomi prov nästa vecka (hänger mycket på vad för resultat man får på den, för de kommer förmodligen bli de i slutbetyg) och sist ett grupparbete i företagsekonomin!
Det här är inte direkt lite.. och jag har ju mycket annat som måste göras förutom skolan också... 2 jobb att tänka på, fixa allt inför Thailand, fira mamma och pappa som fyller år om 1 respektive 2 veckor, hinna spendera lite tid med vänner och pojkvän innan jag åker iväg, träna, sola osv...
Förstår inte hur jag själv ska hinna allt och samtidigt inte stressa ihjäl mig, men jag hoppas att det löser sig på något vis! :) Det måste de helt enkelt göra!

Igår hittade jag rätt mycket tävlingar, så det blev faktiskt rätt många tävlingstips i bloggen, jag hoppas att det inte var någon fara x) Förövrigt så har jag ont i huvudet och lunchen i skolan är äcklig... Den här dagen kommer bli låång, riktigt låång!

Ska i alla fall försöka hinna med att fixa med datorn och allt nu under rasten så har jag mer tid hemma för att plugga och ta det lugnt :) Måste även en snabbis till stan efter skolan för att kolla på en väska, hoppas verkligen att jag hittar den, för jag skulle verkligen vilja köpa den! :)

yves rocher



Tävla om detta här!

t-shirts!



Jag är med och tävlar om en av dessa t-shirts, tävla här du också!

Svartvit klänning



Jag är med och tävlar om denna klänningen hos Elina!
Klicka här för att komma till hennes tävlingsinlägg! :)

Giordani Gold Golden Touch



Jag är med och tävlar om denna Highlighter! Skulle vara perfekt att ha med sig till Thailand och även när man kommer hem :) för att glänsa lite extra! ;)
Klicka här för att komma till tävlingen!

Puderborste



Jag är med och tävlar om en puderborste från Makeupstore!
Klicka här för att komma till tävlingen!

goodiebag! :)



Jag är med och tävlar hos Sanaz om vinster värde över 2000 kr.
Var med du också!
Tävlingen avslutas onsdag den 26:e november.

Skinnjacka från Melba!



Jag tävlar om den här snygga skinnjackan sponsrad av Melba! Du kan vinna den hos Denise :)
Klicka här för att komma direkt till tävlingsinlägget!

5 sanningar om mig

Här är reglerna:
1. Berätta 5 sanningar om dej själv
2. Utmana 5 personer i slutet av ditt inlägg

1. Jag trivs inte i Kärrtorp, däremot trivs jag med vissa i klassen
2. Jag blir nervös när jag ska prata inför klassen, men blir inte alls lika nervös om jag ska sjunga inför en publik på över 100 personer
3. Jag påbörjar väldigt många saker samtidigt, istället för att göra klart en och börja på nästa
4. Jag kan prata oavbrutet eller inte säga ett ord
5. Jag har gjort många dumma misstag men alltid lärt mig efter varje av dom!

Jag utmanar: Maria, Amanddaj, Linda, Denise och Cecilia.

tisdag

Har varit hemma i ett par timmar, men har knappt hunnit göra någonting.
Satt ju knappt vid datorn igår och det verkar som att alla bloggerskor har skrivit cirka 10 inlägg igår, så just nu sitter jag och tar igen lite x) Har precis ätit också, skönt att få god mat i sig :)
Om en stund kommer jag ta en paus från datorn och lägga mig framför TV:n och titta på ett One Tree Hill avsnitt och senare blir det House och kanske Ugly Betty :)

Idag i skolan så löste sig det mesta! Biträdande rektorn var med vår klass hela dagen och plötsligt så funkade både historian, samhällskunskapen och vikarien på företagsekonomin :) snacka om att smöra in sig hos biträdande rektorn bara för att få stilpoäng eller nåt xD
Men men, lärarna uppmärksammade att jag itne fattade ett skit på historian och samhällskunskapen och vips så fick jag allt förklarat och nu så funkade det :D är riktigt stolt!

Här får ni en fin bild från Venezuela och titta på och för att jag ska göra er avundsjuka! För jag ska nämligen åka till Thailand om exakt 28 dagar :) planet lyfter idag 23.55, fast om 28 dagar dåra ;) fast vi kommer ju inte fram förrän dagen efter :) resan tar ju 10½ timmar.. men det ska jga fixa :) var ju likadant till Venezuela, och nu har jag ju min underbara MP4 ;)
Anledningen att jag tar en bild från Venezuela är att jag inte har någon digital bild från när vi var i Thailand, borde väl scanna in några kanske ;)
Här är i alla fall bilden :) är från första morgonen i Venezuela och vi gick ner till stranden :) så jag tog kort på mamma och pappa i soluppgången :) Gillar bilden faktiskt, riktigt bra!


en lång lista xD

Här kommer en lista för er som vill lära känna mig bättre :)

Har du pojkvän/flickvän? - ja
Är du kär? - ja
Hur tidigt stiger du upp? - beroende på när jag börjar, 6 tidigast, 9 senast
Vilka hatar du? - hatar ingen, men jag ogillar vissa
Vem vet mest om dig? -  tommy och Sofia från Mallorca
Vad har du på dig just nu? - Mjukisbyxor, långt linne och stickad kofta
Vad ska du göra ikväll? - titta på One Tree Hill och House, ta det lugnt, sitta vid datorn och plugga företagsekonomi :)
När var du senast riktigt full? - never
Är du seriös? - när det gäller att vara seriös elelr ta något seriöst så gör jag det
Färg på håret? - blond, fast rätt mörkblond nu på vintern  : / men det bleks ju i Thailand :D
Och frisyren, hur ser den ut? utsläppt och lite halvvågit :)
Vad har du för färg på ögonen? - blåa
Favoritfärg? - svart och rött
Hur många par skor har du? - de är väl 17 eller 18 tror jag :)
Bästa glass? - ben and jerrys ;)
Vem är snyggast just nu? - tommy! <3
Var har du ont? - ryggen
Använder du hårspray? - nej
Vad ska du göra sedan? - ta det lugnt, kolla på One tree hill and so on..
Vad ska du göra imorgon? - skola, matte repetition, på kvällen har jag ingen aning
Vem skulle du vilja träffa nu? - tommy :)
Vad är det bästa just nu? - att jag är inne när det regnar :P
Vad är det sämsta just nu? - att jag inte kommer få träffa tommy på 3 veckor när jag åker till thailand
Sjunger du i duschen? - ja
Vem smsa dig senast? - jessica :)
Hur länge sov du inatt? - 7-7½ timmar
Vem skrattade du åt senast? - åt en tjej som gick runt med en plastpåse på huvet, hon ville tydligen inte bli blöt av regnet xD
Svart eller vitt? - svart :)
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm, även fast jag gillar Göteborg :)
Hyrfilm eller bio? - Just nu hyrfilm, att gosa ner sig i sängen och titta på är underbart, men bio är också bra och mysigt, så jag vet inte riktigt x)
Natt eller dag? - dag :) jag är inte en morgonmänniska, men hellre är jag uppe när det är ljust än när det är kolsvart xD
Kaffe eller te? - inget av de xD
Plugga eller jobba? - beror lite på.. om det är lätt plugg så tar jag det, annars jobba :)
Är du svartsjuk? - nej inte direkt, har dock varit väldigt svartsjuk för några år sen och till viss del i börjat av ett förhållande
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? - vet inte ritkigt, jag är varken för eller emot det.
Tycker du om att gå i skolan? - nej, men det är kul att få träffa Saga och Jessica :)
Vilket ämne gillar du bäst? - spanskan :) lätt!
Vilket ämne gillar du sämst? - Historian, har aldrig varit kul enligt mig
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig? - att jobba på äldre vården
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? - ja, såklart jag gör xD
Vilken färg har din tandborste? - Haha, hemma har jag en rosa xD grön eltandborste, grön hos tommy, tror det är grön på landet också
Hav eller sjö? - Hav
Vad har du för väckarklocka? - Klockradio hemma, på landet eller hos tommy så är det mobilen
Har du åkt ambulans någon gång? - nej
Söt- eller saltlakrits? - saltlakrits!
Chips/ostbågar/jordnötsringar? - Chips!
Äpple eller päron? - om jag bara ska äta det utan att fixa eller nåt så är de äppkle, men jag älskar päron juice och äppelpaj :D
Äter du fiskbullar? - Det är gott om det är rätt smak på såsen :)
När klippte du dig senast? - i början av september, så jag ska klippa mig om nån vecka igen :) men bara pyttelite i topparna
Platt eller vanlig datorskärm? - platt, fast jag har vanlig på den stora datorn.
Vad har du för mobiltelefon? - Sony Ericsson V800, den är 3 år gammal, men funkar till och från xD
Har du brutit något någon gång? - nej
Vad är den värsta sjukdom du haft? - Körtelfeber, låg inne 5 veckor på sommaren för 3 år sedan och kunde inte göra ett piss.
Har du blivit sövd någon gång? - nej
Lever din mormor? - Ja
Har du varit med på TV? - ja, några gånger
Vad borde du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? - plugga kanske? nja, kolla på TV eller nåt annat oviktigt xD
Använder du tofflor? - jupp!
Använder du morgonrock? - ibland efter att jag har duschat och precis när jag går upp på morgonen :)
Favoritcafé: - finns många :)
Din längd: - 1.65
Vanligaste färgen på mina kläder: - svart, jeans, grått, vitt osv
I somras gick jag klädd i: - shorts och t-shirt/linne, klänning, kjol, bikini
Mig själv med tre ord: - duktig, söt och en bra lyssnare
Funderar på att plugga i framtiden: - juridikhögskolan (för att bli domare/jurist), textilekonom, civilekonom eller något annat inom ekonomi. Eller kanske något helt annat xD
Linje på gymnasiet: - går sam-ekonomi
Fulaste namnet du vet? - Har ingen aning faktiskt xD
Har ni en släktgård/gemensam stuga? - nej
Släktträff? - ja, när folk fyller år
Favoritblomma? - rosor, liljor (tror att de är liljor jag tänker på i alla fall xD), räknas kaktus?
Silver eller guld? - beror på,silver är snyggt men det kan guld också vara :)
Hur känner du dig just nu? - trött och lite hängig
Vem gillar du mest just nu? - tommy :)
Vad var det roligaste som hände idag? - att vi såg en tjej med likadan halsduk som Saga, gick förbi henne 2 gånger och Saga började skratta varje gång xD
Vilka sidor har du besökt idag på nätet? - hotmail.com, blogg.se, lite olika bloggar och bilddagboken.se
Vad tycker du om Stockholm, Göteborg och Malmö? - Jag bor ju i Stockholm och jag gillar staden, kan vara lite boring ibland, men fördelarna väger upp! Ligger centralt och nära arlanda och man kan ta sig (i stort sätt) överallt! Göteborg har jag varit i ett par gånger, har inga direkta erfarenheter, men det verkar i alla fall vara en stad med mycket bra shopping och trevliga ställen att gå på :) Malmö är en otroligt mysig stad :) Varit och fikat på ett par ställen och det var mysigt :) är ganska lätt att hitta också har jag för mig ^^
Putsar du dina skor? - njae, det fixar pappa xD
Är du mörkrädd? - till viss del
Är du rädd för insekter/spindlar? - ja, jag gillar dom inte!
Är du rädd för något annat djur? - Kanske inte så kul att stöta på en björn eller älg? Men jag är ju itne direkt rädd för det.. Är väl lite halvrädd för att få problem med djur utomlands.. typ som giftiga kryp eller farliga djur och så..
Vad är din naturliga hårfärg? blond
När borstade/kammade du dig senast? - imorse
velat att detta test ska va slut? - ja faktiskt x)


natti natti :)

Nu har jag nyss kommit hem från en helkväll som tillbringats tillsammans med Cili :)
Först skjutsade pappa oss till farsta där vi skulle spinna, men dom hade tagit bort de passet... så efter en stund sa hon i kassan att vi kunde få gå in i gymmet om vi ville :) helt gratis! Så vi passade på :)
Satte oss på cyklarna och var kvar där i en halvtimme, senare kom mamma och visade hur man gjorde styrketräning på vissa maskiner, var riktigt kul faktiskt ^^
Som sista moment så sprang vi på löpbandet :) totalt så höll vi på i 1½ timme.. jag tycker de är rätt långt för 2 stycken inte så vältränade personer x) Det gick bra i alla fall, men jag längtar INTE efter träningsvärken jag kommer få! Haha! xD
Efter allt gymmande duscha vi och sedan gick vi till solakuten och solade :) hade på ansiktsbomben idag, fast bara 3½ minut :) det resulterade i alla jag fick massor av fräknar x) gulligt ^^
Känner jag jag börjar bygga upp en bränna nu, och det känns riktigt bra :) hinner ju i alla fall med minst 2 gånger till! Är ju 4 veckor och 1 dag kvar tills vi åker :)
Fick även sista One Tree Hill skivan och jag har väääldigt stor lust att sätta på den nu, men jag måste faktiskt sova nu! Sov ju inte alls många timmar inatt, så jag behöver ta igen lite ;)

Imorgon blir de förmodligen inget inlägg förrän på kvällen, då jag har rätt mycket i skolan och funderar på att åka och kika på en väska efter, men vi får se hur det blir :)

Gonatt! :)

middag, spinning, solning

Nu har jag kommit hem från skolan och hunnit hämta andan!
Om några minuter blir det mat och sedan ska jag möta Cissi vid tunnelbanan och åka till farsta med henne och träna spinning och sedan sola solarium :) Känns skönt att få ha det gjort!
Senare ikväll ska jag försöka leta upp lite info om olika ideologier och fylla i en tabell tills imorrn.. känns stört eftersom att jag inte kan något om ideologier, men jag antar att det är på tiden jag lär mig!
Ikväll ska jag gå coh lägga mig TIDIGT! Är redan trött och sitter och gäspar, och det beror enbart på för lite sömn eftersom att jag har ätit och druckit som jag ska idag :)

Skriver senare ikväll :)


Jag och Cili i sjuan eller åttan tror jag :)

topphumör!

Nu har mer än halva dagen gått :) och jag är på topphumör!
Om en kvart är det matte prov, G-test och det ska nog gå bra ;)
Efter de är det klassråd och sist men inte minst företagsekonomi!
På engelskan fick jag veta att vi ska göra en filmrecension på Rain man, men jag såg ju inte slutet, så jag får välja en annan :) har inte bestämt mig för vilken ännu, men det kommer jag nog på tills på onsdag.

Imorse när jag vaknade så var det 1.1 grader ute, men en timme senare, när jag skulle gå, så var det  - 1.5 xD Stört värre, om jag nu inte såg fel första gången.. vet inte riktigt. Men men, jag tog mössa vantar och halsduk, och det var kallt! Men ändå skönt på nåt vis, tycker att det är bättre att det blir lite kallare och frostigt än gegga och regn, för det är bara jobbigt väder!

Föresten! Ni får ju inte glömma att rösta på mig! Klicka Här för att kommer till inlägget där tävlingen är! Så synn att man bara får rösta en gång per person, men ändå förståligt! :)

Nu ska jag springa iväg till matten så ni får ha det så bra så länge! ;)



IDOL



Jag, Saga och Philip gick vidare i Idol ;) oså Carro i Jessicas klass :) 10 stycken som gick vidare totalt och vi är med bland dom ;) Är glad att jag gick vidare, ska bli riktigt roligt! :)

måndag gillar/ogillar

Gillar:
Att jag har börjat hitta information på svenskan
Att jag har gått vidare i Idol
Att det var god mat i skolan idag
Att jag är på bra humör idag!

Ogillar:
Att Saga är sjuk idag :( krya på dig sötnos!
Att vissa personer är irriterande!
Att jag är trött
Att vissa personer överreagerar


Supergratis!

Supergratis!

En gratishemsida som är lätt att orientera sig på, enkel att förstå och enkel att samla poäng på! :)
Poäng samlar man genom att värva, ta del av erbjudanden, besöka länkar och genom att skriva i bloggen!
Poängen kan man sedan växla in till biobiljetter, presentkort, trisslotter, kondomer, VIP på playahead, sms och olika prylar! De prylar som man kan växla in till är Ipod shuffle 1GB, Nintendo Wii spelkonsol, x-box 360 spelkonsol, PSP slim spelkontroll och Playstation 3 80GB.
Just nu kan du även vinna en LG Viewty i valfri färg!

Skulle du vilja ha något av detta? Klicka då HÄR för att registrera dig nu!

måndag morgon

Godmorgon!
Just nu sitter jag här vid datorn och tvingar i mig frukost, det går ju nästan inte! Jag har haft problem att äta frukost tidigt sedan några år tillbaka, men det började funka nu på hösten.. men senaste veckorna har jag slarvat lite. Nu mår jag illa, precis som jag gjorde onsdag torsdag och fredag förra veckan, plus att jag mår illa för att jag inte har ätit och då är det svårt att få i sig något, det kan jag garantera! För mig brukar det funkar efter nån timme eller precis när jag kommit till skolan, men då är man ju lite sent ute...Så nu sitter jag här med en tallrik havregrynsgröt med lite hallonsylt på och ska åtminstone få i mig halva, annars vet jag inte vad!
Jag hade ställt klockan redan på kvart över 6 idag, vilket resulterade i att jag fick knappt 6 timmars sömn... kanske inte de bästa då jag ändå sitter vid datorn på morgonen? Nej, inte direkt.. men jag får försöka kompensera det med att gå coh lägga mig tidigt ikväll, typ vid 9-10 tiden nån gång :)
Skoldagen idag är väl som vanligt antar jag.. har i och för sig matteprov, men det är bara ett g-test och borde inte vara någon fara :) hoppas jag i alla fall!
Om 10 minuter måste jag gå för att hinna med tunnelbanan, men det kommer jag hinna :) har redan klätt på mig, fixat håret, sminkat mig och packat väskan! Känns skönt att jag har allt gjort och gick upp tidigare för det.. men samtidigt hade jag nog kunnat behöva sova en halvtimme längre.. aja det där löser sig ikväll får jag hoppas!
Vet inte riktigt vad som händer efter skolan idag.. antingen så pluggar jag, tar de lugnt eller är med Tommy :) får väl se hur de blir! Funderar lite på att åka och sola, men jag kanske borde vänta en dag till.. vet inte riktigt..
Har inte så mycket press just nu i de flesta ämnerna.. det kommer nu under veckan.. kommer bli jobbigt, det känner jag på mig! Allt hade varit så mycket enklare om jag var intresserad och förstod.. men det gör jag ju inte, och lärarna verkar ju inte bry sig, så det blir nog g i flera ämnen, jag siktar inte ens högre, för det är ingen idée och sånt känns förjävligt!


Jag i Venezuela!

cya!

Har ätit god äppelpaj framför TV:n tillsammans med mamma och pappa :) riktigt god var den!
Just nu gör jag inte så mycket, tänkte gå och fixa lite i rummet :) har ju suttit vid datorn rätt mycket idag, så jag kanske borde ta och flytta på mig en stund ;) eller hur?

Glöm inte att rösta på mig!
Klicka här för att komma till röstningen! Jag är nummer 11 :)


fina smycken



Jag är med och tävlar om fina smycken från Katts of Sweden. Tävlingen finns hos bambi!

Jag har blivit nominerad!

Jag har blivit nominerad i en hårtävling och skulle bli OTROOOLIGT glad om alla ni ville rösta på mig! :D
Här kommer ni till inlägget där ni kan rösta :) Jag är Nummer 11, Malin xD Med en frisyr från en teater jag spelade för ett tag sedan :)


Louis Vuitton!



Jag tävlar om en Louis Vuitton väska här! Var med du också :)

halsband tävling



Jag tävlar om detta halsbandet här! Var med och tävla du också :)

Christina Aguilera - Hurt

Christina Aguilera - Hurt



Seems like it was yesterday when I saw your face
You told me how proud you were but I walked away
If only I knew what I know today

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I want to call you but I know you won't be there

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Some days I feel broke inside but I won't admit
Sometimes I just want to hide 'cause it's you I miss
You know it's so hard to say goodbye when it comes to this

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?
There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes and see you looking back

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself
If I had just one more day, I would tell you how much that
I've missed you since you've been away

Oh, it's dangerous
It's so out of line to try to turn back time

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself

By hurting you


dagens gillar/ogillar

Gillar:
Att den första snön har kommit
Att det fortfarande är helg
Att jag har gjort något vettigt idag
Att jag ska få träffa Saga imorgon :)

Ogillar:
Folk som snor idéer och inlägg
Folk som inser att dom gjort fel och gör om allt och påstår att dom fått idén av någon annan
Falskspel
Att det är måndag imorrn

3 vill ha plagg!

  

Bilder: Forever21

Jag har varit duktig!

Nu har jag pluggat lite matte och ätit middag :)
Känns riktigt skönt att ha gjort något vettigt idag! Känner mig lite stolt faktiskt, för jag trodde nog inte riktigt att jag skulle ta mig i kragen och göra det :$ Men idag var jag riktigt duktig!
Ikväll tänker jag mest ta det lugnt :) ska väl kanske se One Tree Hill avsnittet om knappt en timme och senare blir det förmodligen filmen Into the blue, som går på 3an klockan 21.00 ikväll :) Har redan sett den filmen i och för sig, men den är otroligt bra! :)
Tänkte kanske så småning om börja läsa engelska boken som ska vara utläst om några veckor :) känns som att det är bra att ha det gjort och verkligen försöka komma in i den och så!

Här kommer en bild från i fredags då de MP3or som har valt Rörlig bild C skulle ha direktsängning från studion på skolan x)


vinter!

När jag var ute och körde så började det snöa! :) så jag har alltså kört bil när det snöade för första gången den här vintern! Det är respekt ;)
Kanske det blir mer stämning nu då :) än vad det har varit under de senaste veckorna då det bara har regnat och regnat!



"Hej mitt vinterland, nu är jag här "  xD

Känner ni igen låten? ;)

klänning :)

Jag är med och tävlar om denna fina klänning hos Kaosets gudinna!
Klicka HÄR för att komma till tävlingen! :)

söndag

Nu har jag fått i mig lite frukost och vaknat till liv :)
Morgonen har spenderats framför TV:n och datorn och dessutom har jag hunnit fixat en del!
Om en liten stund ska jag gå och tvätta håret för att sedan övningsköra med pappa :) det måste ju göras nu innan det blir snö och alldeles för halt för mig x)
Senare ska jag försöka sätta mig med matten en stund och även läsa igenom företagsekonomin, jag MÅSTE verkligen göra det, för jag har inte råd att få ett svagt betyg i dom 2 ämnerna... och båda slutar ju nu i jul... känns rätt så stressigt, och jag kommer sakna företagsekonomin, men jag antar att det bara är att gilla läget!
Ni får ha det så bra under tiden! Och självklart så kommer det blogginlägg under dagen! :)






Bloggen krånglade lite förut, så inlägget dök aldrig upp! Inlägget kommer i alla fall upp nu och jag är tillbaka från övningskörningen och det gick hur bra som helst!

oversize tröja!

 

Jag är med och tävlar hos Gaybloggen om denna gråa oversize tröja från Modekungen

tävla om en fuktgivande ansiksmask



Jag är med och tävlar om en fuktgivande ansiktsmask med druvsaft från Yves Rocher!
Tävla här du med! :)

trött på...

Vaknade precis och eftersom att datorn redan var påslagen så tänkte jag att jag lika gärna kunde skriva ett inlägg :)
Är ingen idée att försöka somna om eftersom att grannarna typ renoverar eller nåt... är typ nån slipmaskin som dom håller på med just nu, och man kan ju inte direkt klaga... När dom började (vad jag vet) så var ju i alla flal klockan efter 10, kanske till och med efter halv 11..?

Blir så irriterad när någon som har läst ens blogg börjar apa efter... Det är ju en sak att gå med i samma tävling eller något, men i stort sätt sno idéer? Nej, jag tycker inte att det är rätt. Klart att alla har liknande inlägg om man t.ex. skriver om någon låt eller så. Men det som har blivit lika nu, det har hon ju inte ens gjort till ett eget eller skrivit att hon fått idéen av mig och länkat. I stort sätt exakt samma katogorier och allt.
Nej, allt är heelt gjort av henne! Yeah right, in my ass det är.
Kom med egna idéer eller gör om inläggen! Jag blir trött på sånt jävla falskspel!
Om du läser det här, då kan du väl ta en titt på min blogg och senare på din egen och se att otroligt mycket är lika. Alldeles för mycket!

gonatt

Nu är jag ready to sleep :)
Har inget att göra, och jag är rätt trött faktiskt... dock hade jag velat ha Tommy här, men man får inte alltid som man vill antar jag, även om det är synd! Ska i alla fall ringa och säga gonatt :) Annars kommer jag aldrig somna, det vet jag x)


He's my hero <3 :) my life!


kvällen

Jag har kikat runt på bloggar ett bra tag och även uppdaterat min egen ett par gånger, kollat lite gratissidor, tävlar osv osv! Så just nu har jag inte så mycket att göra här vid datorn, så jag ska lägga mig framför TV:n och titta på ett One Tree Hill avsnitt, kanske till och med flera, who knows ;)
Senare blir det Svensson Svensson och Brottskod försvunnen!
Får se om det blir några fler inlägg idag, annars hörs vi imorrn :) !


Jag vill ha!

  
  
  
  
  
  

Bilder: Forever21

ond!

Du är 30% ond!

Du är en aningen ond, fast i smyg!

Hahah ;) såhär blev mitt test på hur ond jag är!

en outfit!

Här kommer en outfit :) har inte dykt upp någon på länge, men jag har ju varit sjuk en del under veckan och så..



Långärmad tröja - Vila
Linne - JC tror jag
Svarta byxor - Miss Sixty
Tjockstrumpor - BikBok

Rätt slapp outfit, men ändå fin :) sånt gillar jag!

godis godis godis



Jag är med och tävlar om godis :D hur underbart är inte det liksom?
Klicka här för att komma till tävlingen!

tävla och vinn!



Nu är äntligen tävlingen igång!

Det du tävlar om är en heldag i studio tillsammans med professionella fotografer, modellcoacher och makeupstylister. Du får 3 olika smink och hårstylingar, 40 redigerade bilder på skiva och lunch.
Priset är värt 3400 Kr!!

Bilderna du får får du använda hur du vill, facebook, msn, blogg osv. Bilderna får inte säljas vidare eller användas i reklam eller vinnande syfte utan fotografens samtycke!
Plåtningen kommer att äga rum i våran toppmoderna studio i centrala Uppsala. Så är en fördel om man bor i närheten av uppsala eller har möjlighet att skaffa transport eller boende på egen hand.

Så här tävlar du:

Skriv en kommentar till mig att du vill vara med. Kopiera detta inlägg och lägg upp på din blogg med länk hit.
Tävlingen avslutas Fredagen den 21 November och vinnaren dras slumpmässig från alla som är med och tävlar.
Har du ingen blogg går det bra att vara med att tävla i alla fall. Oavsett var noga med att lämna mailadress så att vi kan komma i kontakt med er när tävlingen är avslutad.

Sammarbetspartners: onmodella och jeebeephoto.se

Fotografens blogg: http://jeebeephoto.wordpress.com/

Malle - tävlingsdags, tävlingen du inte vill missa!



Jag är alltså med och tävlar om detta :) Klicka HÄR för att komma till tävlingsinlägget och var med du också! :)

hemma sen en stund tillbaka

Kom hem från Tommy för en liten stund sedan och jag har haft det helt underbart där :)
Igårkväll gick vi till videomix och hyrde en film, Final Destination, den var riktigt bra! :) och sedan såg vi en till film hemma hos honom, The Gravedancers hette den och var också bra :) dock tyckte jag att Final Destination var lite bättre ;)

Somnade rätt sent, efter halv 2 någon gång, men det var ingen fara :) vaknade runt 11 men låg och drog oss i sängen rätt så länge :) sedan gick vi upp och gjorde frukost/lunch tillsammans :) blev omelett med skinka och ost i ^^ gott!

Sedan satt vi och spelade Worms ett tag eller vad de nu hette x) det var rätt kul, när jag äntligen fattade hur man skulle göra! Sedan gick vi ut och plockade äpplen xD Jag tog med lite hem så det ska nog fixas ihop en äppelpaj här någon dag :)

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, och så mycket planer har jag egentligen inte, åtminstone inga speciella planer... ska väl plugga matte ett tag (om jag orkar), titta lite på TV, fixa med bloggen och så :)
Ikväll ska jag titta på Svensson Svensson och Brottskod försvunnen i alla fall :)

Nu är jag grymt törstig, så jag ska gå och pressa lite apelsiner så att jag får mig ett glad juice :) är så underbart med egenpressad apelsinjuice!

goodbye!

Tommy får skjuts hem från Niklas och kommer inom några minuter, så nu måste jag fixa i ordning mig lite snabbt och bli klar så att han inte blir sur ^^ han tycker alltid att jag tar för lång tid på mig, men jag kan faktiskt förstå honom :)
Skriver mer imorrn när jag kommer hem :)

tävla om en goodiebag!

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Josselee!
Klicka här för att tävla du med! :)

tävling

Jag är med och tävlar om ett valfritt plagg från paprikastore, från märket Koola Anna!
Tävlingen finns hos Linda och du hittar tävlingsinlägget här! :)
Var med och tävla du också! ;)

Kläder <3

Lite vill ha igen ;)

  
  

Bilder: Forever21

Fredag

Ligger i sängen och tittar på Beverly Hills, men eftersom att det är reklam just nu så gick jag upp till datorn x) Konstigt va?
Hade typ ingen "vanlig" lektion idag, utan de var något skumt på alla xD Men det var en skön dag helt enkelt :)
Dröjer väl ett tag, men sen blir det mat :) mamma ska göra nån kinesisk rätt, hoppas att det blir gott ^^
Senare ikväll så ska jag vara med Tommy :) men först ska han spela med killarna.. så de lär ju ta ett par timmar :) Mer tid för mig framför datorn alltså ;)


Minnen från Scotland, think of you every day!

matten

Sitter i skrivstugan med Saga och har nyss gjort någon arbetsmiljöenkät... eftersom att jag inte har blivit trakasserad på Kärrtorp och inte känner någon som har blivit det så behövde jag bara svara på 3 frågor -.- och det skulle ta knappt 20 minuter? Min lärare är ju störd i huvudet!

Aja, nog pratat om det!
Igårkväll låg jag och tittade på One Tree Hill hela kvällen tills jag somnade. Vaknade mitt i natten(!) av ett telefonsamtal från Scotland, men jag valde att inte svara. Kan ju inte börja snacka i telefon mitt i nätterna, speciellt inte engelska och försöka förstå scotskan! xD det skulle nog inte gått så bra....

Idag har vi bara 3 lektioner, varav matten som knappt kommer vara något kvar när vi kommer till klassrummet...  och svenskan gör vi ju typ inget på för tillfället... Och idrotten? Ja, den kommer ju inte gå så jätte bra eftersom att jag senast igårkväll hade feber, men whatever, måste ändå vara med, annars kommer jag fan få IG.

vinna en box

Lust att vinna en komplett box med antingen Sex and the city, Vänner eller OC? Klicka då här för att komma till blogginlägget där du kan göra just detta! :)

sommaren!

Förlåt för inlägget innan, men min skola har gått för långt, över gränsen så jag är rätt så förbannad. Men dock har mamma och pappa hjälpt mig och komma på en lösning som förmodligen ska få allt och funka igen, och gör det inte de, ja då vetefan asså...

Så, nu till något helt annat!
Inatt sov jag inte alls bra... var uppe ett par gånger av att jag fick kvälningar och var påväg att spy... Efter en tid lyckades jag i alla fall somna och mådde faktiskt rätt bra när jag vaknade. Jag hade ju bestämt mig för att gå till skolan och det gjorde jag också :) Hade matte som vanligt och sedan samhälle, gick ovanligt bra på den lektionen! Efter det var de lunch, och jag tror aldrig att jag har smakat vidrigare mat innan, det gjorde i alla fall så att jag började må illa igen och var påväg att spy... och sedan dess har jag mått illa! Med jämna mellanrum får jag kväljningar och springer till toan, men nehej då, inte spyr jag inte! Sjukt värre!
Pga detta så går jag inte på simningen ikväll, känner helt enkelt att det inte kommer funka! Så jag tänker försöka vila upp mig en del, blogga ett tag och kika runt på bloggar, sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på några One Tree Hill avsnitt ;) ovanligt va? Haha!

Hoppas att eran dag har varit grymt mycket bättre än min :)


Jag längtar till sommaren!

think twice

Jag är trött på att det alltid ska vara något fel och alltid finnas något problem. Så många problem som det är på min skola just nu, så många saker dom gör fel på har det aldrig någonsin funnits på en annan skola.
Ni som är intresserade av att börja på Kärrtorp, ta kontakt med folk som går i ettan just nu och få en del förklarat för er, jag önskar att jag hade kollat upp fler saker, för en sån här dålig skola trodde jag aldrig att jag kunde hitta!

gillar/ogillar onsdag

Gillar:
One Tree Hill
Att kunna ta det lugnt
Att ha en lön som kommer in på kontot varje månad
Att kunna prata med personer man inte träffar längre

Ogillar:
Allt skolorna ger mycket läxor
Att man förväntas att inte ha ett liv när man pluggar
Att folk blir irriterade lätt
Att alla klagar när man tar det lugnt

vill ha onsdag

Blev bara ett litet vill-ha inlägg idag, har ju inte kommit upp såå mycket nyheter sedan igår ;)

    
  

Bilder: Forever21

onsdag kväll

Vet att jag inte alls har bloggat mycket idag, men jag har inte varit tillräckligt peppad för det helt enkelt. Men nu är jag det som tur är och ska skriva ett par inlägg innan jag hoppar ner i sängen och kollar på ett sista One Tree Hills avsnitt, blir väl mitt sjunde bara idag skulle jag tro xD
Under kvällen har jag inte gjort så mycket.. hjälpte till lite med maten, tittat på One Tree Hill, tittar på Oskyldigt dömd tillsammans med mamma och pappa och bestämt mig för att sluta på musikalen, i alla fall för det här året...
Det blir för mycket med den helt enkelt, klarar inte av det just nu, men jag hoppas att jag får det att funka till nästa höst igen och kanske ta upp det igen..? Vi får se, men jag hoppas i alla fall.
Har även fått hem min lönespecifikation idag, var ju hälften av vad det brukar eftersom att jag blev sjuk en dag förra månaden, men det finns inget jag kan göra åt det. Måste ta hans om mig själv mer, och det börjar jag inse mer och mer.
Jag tittar alltid in på ett antal bloggar per dag, helst fler än 1 gång per dag och helst på 50st. Men det funkar helt enkelt inte längre, jag får inte ihop det. Jag har tid som är så pass dyrbar att jag inte kan följa alla bloggar så därför har jag försökt att rensa ut några.. än så länge har jag inte lyckats perfekt, men eftersom att jag själv förstått detta så är jag ju på god väg i alla fall. Och det är jag glad över! :)

Ledsen att det inte har blivit några nytagna bilder de senaste dagarna, men jag har inte varit på humör och inte haft något att fota.. så länge ni inte vill se outfits som består av mjukisbyxor och hood tröja 3 dagar i rad xD ?
Nej jag trodde inte de heller, kände att det inte var någon idée helt enkelt :)

Imorrn blir de skola som vanligt igen, och jag börjar inte förrän 10.05. Känns skönt att få en sovmorgon i alla fall :)

tävling



Jag är med och tävlar om detta. Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget!

löshår



Jag är med och tävlar hos vivalaglam om en hårförlängning från Snap-On.nu! Klicka här för att komma till tävlingsinlägget!

hey

Jag har haft en förjävlig natt! Kunde knappt sova och när jag väl somnade så drömde jag massa sjuka drömmar och vaknade minst en gång i halvtimmen! Åhh hemskt!
När väckarklockan ringde så hade jag fortfarande feber, så det var bara att ta upp telefonen och ringa och sjukanmäla sig och smsa mamma... Efter de försökte jag somna om igen. Det gick, men jag vaknade ett antal gånger...
När jag ahde vaknat för typ tjugonde gången så gav jag upp! Satte på TV:n på MTV för att vakna och för att det inte fanns något annat att titta på.. tröttnade redan efter 2 låtar xD så jag satte i One Tree Hill i dvd:n istället, och sedan dess har jag tittat :) 4 avsnitt har jag hunnit med, sedan kunde jag ju inte sitta och titta längre x)
Tänkte alldeles strax hoppa in i duschen, ser förjävlig ut just nu, och jag vill gärna att Tommy kommer hit ikväll :) vill ju vara lite fin inför honom så det är bäst att jag duschar innan ;)

Beverly Hills började ju som vanligt 15.15 så då är jag bänkad framför TV:n igen ;) that's just it!


Jag längtar efter denna drink, kommer köpa den hela tiden i Thailand ;) Pina Colada no alcohol! :)


vill ha kläder!

  
  
  
  
  
  

Bilder: Forever21

myspaket



Jag är med och tävlar om detta myspaket :) Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingsinlägget!

läppbalsam



Jag tävlar om detta läppbalsam hos Fröken Evans. Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingsinlägget!

jag lever ;)

Har legat framför TV:n ett par timmar nu och hunnit titta på 3 avsnitt av One Tree Hill, den serien är så underbart bra :) Tänkte ta en paus en liten stund, och det har jag gjort nu :) tycker dock att det är jobbigt att sitta framför datorn... men jag kan ju inte ligga i sängen 10 timmar på raken direkt.. då blir jag ju tokig tillslut! x)
Nu tänkte jag i alla fall titta på Beverly Hills 90210, 3 avsnitt på raken går på TV400 från och med 15.15 ;)
Hoppas ni blev glada över att en låt dök upp här på bloggen igen, har inte laddat upp någon på väldigt länge faktiskt, men nu är det gjort ;)

Have a good day!


Minnen från Scotland :) Damian och Cili i korridoren :)

Shayne Ward - That's my goal

Shayne Ward - That's my goal



Hmmmm yea yea yeaaa

You know where I come from
You know my story
You know why I'm standing here
Tonight
Please don't go
Don't be in a hurry
I'm here to make it clear
Make it right

Well I know I've acted foolish
But I promise you no more
I've finally found that something
Worth reaching for

I'm not here to say I'm sorry
I'm not here to lie to you
I'm here to say I'm ready
That I've finally thought it through
I'm not here to let your love go
I'm not giving up oh no
I'm here to win your heart and soul
That's my goal

Please don't go
You know that I need you
I can't breathe without you
Live without you
Be without you
Well I know I've acted foolish
But I promise you no more
No more

I'm not here to say I'm sorry
I'm not here to lie to you
I'm here to say I'm ready
That I've finally thought it through
I'm not here to let your love go
I'm not giving up oh no
I'm here to win your heart and soul
That's my goal

Well I won't stop believing
That we will be leaving together
So when I say I love you
I'll mean it forever and ever
Ever and ever

I'm not here to say I'm sorry
I'm not here to say I'm sorry
I'm not here to lie to you
I'm here to say I'm ready
That I've finally thought it through
(Oh I'm ready)
I'm not here to let your love go
I'm not giving up oh no
I'm here to win your heart and soul
(That's why I'm here babe)
Yes I'm here to win your heart and soul
That's my goal
That's my goal

en lista :)

Jag kommer från: Stockholm
Jag heter: Malin
Hur gammal är du? 16
När fyller du år? Mars
Tycker du om någon just nu? ja, min älskling
Om sex månader: Är jag 17, längtar efter sommaren och snart slutar ettan :)
Jag samlar på: minnen och pengar :)
Gröna eller röda äppeln: gröna!
Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Tommy..?
Gillar du golf?: minigolf är rätt kul
Vilken tid gick du upp idag?: vaknade halv 8, men somnade om och gick upp 11
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? ja :(
Har du strumpor på dig nu? nej, tofflor
Hur svarar du i telefon? Hej det är Malin
Vad ska du göra ikväll? Bara ta det lugnt :) titta på TV
Vad ska du göra imorgon? Förhoppningsvis gå till skolan
Var vill du bo när du blir stor? Det får jag se då :)
Är det okej att gråta? ja
När grät du senast? några veckor sedan kanske..?
Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren
Bär du glasögon eller linser? nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej inte direkt
Har du piercing? bara hål i öronen
Har du tatuering? nej
Vill du gifta dig? time will tell
Vill du ha barn? time will tell
Solar du ofta? nej, men nu innan jag ska utomlands så solar jag lite
Är du bra på att laga mat? jadå :)
Gillar du att dansa? det är kul
Hur vig är du? inte alls särskilt vig..
Vilken är din favoritglass? Ben&Jerrys ;)
Tror du på ett liv efter döden? vet inte
Bor dina föräldrar tillsammans? japp
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? blå
Vilka hårfärger har du haft? blont och så har jag tonat de brunt över en helg x)
Har du någon gång gråtit dig till sömns? japp, men de är lääääänge sen
Är du beroende av något? biter på mina naglar om man kan kalla de beroende
Röker du? nej
Senaste låt du hörde? nån typ mozart eller bethoven sak på Sagas bloog x)
Vad gör du på helgerna? är med tommy, tittar på film, träffar folk, jobbar, pluggar, shoppar :)
Brukar du bädda sängen? ibland :)
Har du kysst någon under den senaste veckan? ja, min pojkvän tommy :)
Vad var det senaste du sa? puss hej (sa hejdå i telefonen till pappa)
Vem kramade du senast? Adrian
Saknar du någon nu? ja, min älskling och saga
Vem ringde du senast? tommy såklart
Var du glad igår? ja de var jag väl :)
Sminkar du dig? japp, men nu är jag osminkad, är ju hemma och sjuk...
Känner du dig värdelös? nej

hello!

Godmorgon! :)
Vaknade upp med lite feber idag, så jag valde att stanna hemma! Sjukanmälde mig, ringde pappa och smsade saga innan jag gick och la mig igen för att sova bort febern. Vaknade helt av mig själv 3 timmar senare och kände mig lite piggare men med mer huvudvärk.. hur nu det kan komma sig...
Gick i alla fall upp och satte mig vid datorn, lämnade in Samhällsuppgiften via Fronter och skickade den till saga (hon erbjöd sig att printa ut den och lägga den i lärarens fack, så underbar hon är!)! Och nu är det fixat :)
Tänker snart lägga mig i sängen igen med varm choklad och kanske en macka, men jag ville kika liiite på bloggar innan, dock inte alls så mycket som jag brukar eftersom att jag inte mår bra!
One Tree Hill boxen kommer lägligt nu :) kan sitta och kika på underbara avsnitt under dagen! :)
Jag tänker bara ta det lugnt idag, men jag ska försöka få upp lite inlägg i alla fall :) men det blir nog inte så mycket ikväll eftersom att pappa kommer förbjuda mig att sitta vid datorn när ajg är sjuk x) vilket är rätt förståeligt, men om det bara är en liten stund i taget så tycker jag att det är okej :)
vad tycker ni?
Skriver mer senare!

natti natti

Nu har jag blivit klar med Samhällsuppgiften :) får se om jag lägger till något mer imorrn, men jag tror inte att det behövs faktiskt :) Med min samhällslärare så kan jag ändå inte få MVG, så allt behöver ju inte vara perfekt om man säger så! :)
Får som sagt se om jag ska till skolan imorrn, men uppgiften ska ändå vara klar, och det har jag ju fixat nu! :)
Nu tänkte jag gå och lägga mig och sova och försöka bli frisk.. även om jag inte riktigt tror att det händer på en natt, men hoppas kan man väl ;) right?

Godnatt! :)



tonight

Nu har jag hunnit vara hemma i cirka 20 minuter, var ju och solade solarium förut och det var riktigt skönt! Blev äntligen varm (har frysit hela dagen!) så det var underbart! ;)
Nu ser man ordentligt att jag har fått färg, till och med pappa såg att min mage var brun! Min pappa brukar alltid säga att jag är blek som ett lakan eller något liknande... Så nu är jag STOLT brun! ;)

Under dagen har jag ju bara mått bättre och bättre, fram tills för några timmar sedan då huvudvärken startade igen och jag började snora som en galning.. inte roligt att vara försyld!
Hoppas att det går över tills imorrn, annars får jag väl stanna hemma, är inte mer än det liksom, måste ju ändå ta hand om mig och min kropp i första hand! :) så är det bara!

Nej, nu måste jag renskriva det jag har kladdat ner på samhällsuppgiften och sedan söka vidare efter information osv :) måste bli klart ikväll, absolut senast imorrn! x)

huvudvärk

Jag har verkligen inte kommit igång med pluggandet idag och jag har redan grym huvudvärk... så typiskt!
Just nu sitter jag och tittar på 2½ Men och sedan åker jag och solar! :)
När jag kommer hem hoppas jag på att jag mår bättre och kan börja plugga lite :) och sedan blir det väl TV:n ett tag antar jag x)


regnigt

Nu är jag hemma och det känns väldigt skönt! Dels för att vi fick sluta tidigare idag pga håltimme och dels för att det var trist väder ute, regnade och blåste! Så nu är jag riktigt glad att ha kommit hem! ;)

Om ett par minuter ska jag sätta mig framför TV:n och titta på ett antal avsnitt att Beverly Hills 90210 som går på TV400 samtidigt som jag tar mig något att äta :) förmodligen blir det bara mackor, om det inte finns något annat gott i kylen, we'll see :)

Mer uppdatering senare :)



Vart har den fina hösten/vintern tagit vägen? Just nu ser det ut såhär utanför fönstret!

monday :)

Om 20 minuter är det matte, vilket är min sista lektion, för man räknar väl inte riktigt med klassråd? :P i alla fall så är de klassråd efter matten och sedan får jag gå hem :) känns otroligt skönt faktiskt :) bra att det inte är så lång skoldag, för jag börjar få ont i huvudet -.- typiskt mig!
Ska jobba lite med Samhälle när jag kommer hem och bara ta det lugnt och slappa framför TV:n :) kommer även komma upp flera inlägg här på bloggen :)
Senare ikväll ska jag åka iväg och sola :) lite färg måste jag ju få! Det har jag gjort mig förtjänt av! :D

Hoppas ni har det bra i skolan/på jobbet/hemma eller vart ni nu är :)

Gillar/Ogillar

Gillar:
Att jag kan uppnå MVG i engelska :)
Att företagsekonomin är inställd idag
Att jag har en underbar pojkvän
Saw 5 (den var sjukt bra!)

Ogillar:
Folk som stör under filmer
Samhällsuppgiften som måste göras till imorrn
Att jag inte kommer få träffa Tommy på 3 veckor när jag åker till Thailand :(
Att skolans datorer är sjukt sega!

school

Lunch i skolan just nu, är pyttipanna... en av de rätter som jag inte äter, åtminstone inte skolans eller färdiglagad fryst... det smakar förjävligt rent ut sagt! x)
Har redan hunnit haft 3 lektioner: Svenska, Engelska och Spanska.
På svenskan försökte jag hitta mer information om den norrländska dialekten, vilket verkar vara helt omöjligt -.- det löser sig väl på något sätt antar jag :)

Företagsekonomin är inställd idag, så jag slutar 14.25 :) riktigt skönt! Får väl förmodligen veta när jag ska ha mitt utvecklingssamtal också, kan ju vara bra eftersom att dem startar på onsdag xD mina mentorer är förjävligt sega alltså x) helt stört!

Förövrigt så är skolans datorer sjukt sega... tar typ 10 minuter att logga in nästan -.- väldigt jobbigt då man jobbar väldigt mycket med datorerna, men det går väl inte att göra något åt antar jag.. så det är väl bara att stå ut! :)

Hade ingen feber imorse när jag vaknade, så tillslut lyckades jag pallra mig upp ur sängen, var ju rätt seg och tunnelbanan var försenad och gjorde så att jag missade den andra tunnelbanan.. så jag kom cirka 20 minuter försent.. är de längsta jag kommit försent i alla fall.. men nån gång ska väl vara den första!

Den här bilden gillar jag riktigt mycket :) det roliga är att jag är HELT osminkad! ;)


sunday

Blev bio ikväll trots allt :) precis när jag skulle åka iväg och sola ringde tommy och sa att vi kunde gå i alla fall x) den ungen kna då aldrig bestämma sig :) men men inget att haka upp sig på! :)
Vi såg Saw 5 med 3 andra söta grabbar ;) jag tycker att den var helt underbart bra! Helt klart sevärd! Så alla ni som inte har sett Saw 5 måste alltså göra det ;) annars går ni verkligen miste om något! :)
Sitter och tittar på Hemma bäst nu på 4an, men eftersom att de typ är reklam med nyheter och grejer så satte jag mig en snabbis vid datorn :) tänkte att jag kunde passa på att uppdatera här och så ;)

Hoppas ni haft en lyckad helg, för det har jag! Även fast jag gått och blivit sjuk... får se om jag verkligen går till skolan imorrn, känns som att det inte riktigt kommer funka, men jag vet inte..

kräftstjärtar!

Nu har jag suttit och tittat runt på olika bloggar hur länge som helst, samtidigt som jag nyser och snörvlar hela tiden! Känner att hela huvudet är igenbommat och jag har lock för öronen... febern är inte långt borta nu, det är ett som är säkert!
Ringde till Tommy för en stund sedan, och det blir ingen bio idag, för stressigt för honom så han och jag går en annan dag istället :)

Just nu håller mamma och pappa på att fixa middagen och jag hjälper till lite grann också :) Så idag ska det bli pasta med sås med kräftstjärtar i ;) haha, blev i alla fall av den här helgen! :)
Senare ikväll ska jag och mamma åka och sola :) passar på nu när bion blev inställd! Kommer smörja mig liite idag också, men inte alls så mycket som förra gången :) fick ju ändå färg, så de var bra att jag smörjde in mig! :)

Nej, nu ska jag gå och duka och sedan ska jag plugga lite igen, tappade de för ett tag sen x) men nu är jag taggad igen ;)


Bild på mitt hår före balen! :)

illustation!



Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget! :)

already sunday?

Igår gick jag som sagt och la mig vid 12 :) men jag kollade på One Tree Hill på första avsnittet :) har ju fått låna första boxen av Cili så nu ska det tittas! ;)
Vaknade vid 11 imorse och åkte nästan direkt till högdalen för att träna. Det var en vikarie för den vanliga tränaren, och hon som var vikarie tränade inte ens Core (en slags stabilitet och styrka för mage och rygg, som jag skulle träna idag). Bara de sista 5 minuterna.. så den här träningen var helt onödig. Eftersom att jag har blivit rejält försyld så tänkte jag aldrig simma idag, och det kunde man heller inte, dom tog bort alla linor för att ett par ungar ville hoppa från hopptornet -.- så pappa hann inte simma mer än 10 minuter förrän dom tog bort allt -.- suck säger jag bara!
Efter de åkte vi och handlade på Bea, extra pris på 2liters coca cola, 6 st för 79 eller vad de va x) så vi köpte de ;) så nu har vi ett antal liter coca cola i svalen xD

Jag har precis börjat komma igång med pluggandet och det ska nog gå rätt så fort tror jag :) man ska motivera vilket statsskick man tycker är mest demokratiskt, Sveriges eller Usa's. Så jag sitter här och försöker komma på saker som Usa och Sverige har olika, bl.a. försäkringar, skatter osv. Än så länge går det riktigt bra, så jag är inte orolig!

Eftersom att det är fars-dag så har pappa fått ett litet paket och mamma har precis bakat rulltårta bakelser :D alltså, man lägger en skiva rulltårta på ett fat och sedan lägger man på grädda och bär över så blir det som en bakelse! :) jag har aldrig testat de, så det ska bli gott att fika om en liten stund!


Bild från i somras


Vill ha just nu!

  
  
  
  
  

Bilder: Forever21

Och med detta säger jag godnatt! :)

mascara



Jag är med och tävlar om den här mascaran!
Klicka här för att komma till tävlingen!

voodoll



Tävla om en Voodoll här!

tävling

Jag deltar i Emmas tävling där man kan vinna blandande varuprover och en överraksning värt 100 kr.Detta får ni ju inte missa.Emma har ofta tävlingar igång som är värda att delta i.
Hon har en annan tävling där man kan vinna en sparbössa,kika in den också!

Dagens'

Dagens vaknande: Bredvid Tommy <3
Dagens låt: 3 doors down - Let me be myself
Dagens kläder: grå mjukisbyxor, vit t-shirt med tryck, svart tjocktröja
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: gammalt smink från igår som inte blev borttaget igår
Dagens att göra: har varit med tommy, suttit vid datorn och TV:n
Dagens vill ha: klänning och blus från Forever21
Dagens saknad: Alla bra TV program x)
Dagens tråkigaste: att jag knappt gjort något
Dagens finaste: att flera svarade att dom alltid skulle finnas hos mig på bdb :)
Dagens måste: ta det lugnt
Dagens dricka: egenpressad apelsin juice och sprite
Dagens köp: nothing
Dagens kärlek: Tommy <3 :)
Dagens mående: Försyld!


sjukling

Nu har jag slöat framför TV:n ett tag och det var otroligt skönt faktiskt! :)
Verkar vara rätt många bloggerskor som är ute ikväll och inte uppdaterar så mycket.. så snart kommer jag inte ha något att läsa x) Ska ju ändå lägga mig någolunda ikväll så att jag kommer upp imorrn.. men om jag ska vara ärlig så undrar jag hur det blir med det  : /  jag har ju typ gått och blivit försyld, och jag känner hur huvudet börjar dunka mer och mer.. Kommer säkert få feber imorrn och inte kunna göra ett piss -.- men jag vill verkligen inte ha det så! Jag ska vara frisk imorgon! Ska träna, plugga och gå på bio! Kan bli sjuk på måndag istället x)


Svensson Svensson och Brottskod försvunnen!

Om bara ett par minuter så börjar Svensson Svenssson och direkt efter det så börjar Brottskod försvunnen! Jag ska självklart sätta mig frmaför TV:n med ett stort glad sprite och lite plopp och titta på båda programmen!
Ska även försöka att inte gå och lägga mig så jätte sent ikväll eftersom att jag ska upp och träna imorgon :) men det blir i alla fall nåt inlägg till ikväll efter Brottskod ;) tills dess får ni ha det så bra! :)


ändrade planer

Förlåt för raseri inlägget som skrevs för en stund sedan, blev bara så sur när jag hade suttit och fixa toch hämtat länkar från rätt många hemsidor och så bara försvinner allt! Lugnade i alla fall ner mig och sedan tog jag tag i det och gjorde om allt igen :)
Det var inlägget om alla gratissidor som jag gjorde :) tyckte att det var på tiden att jag fixade ett sånt inlägg! :)

Planerna blev ändrade för ikväll, blir bara en lugnt hemmakväll framför datan och TV:n. Saw 5 ska vi se imorgon kväll istället :) och då får vi ju rabatt med CSN korten också ;) passar alldeles utmärkt! :)

Hoppas att ni har/kommer få en underbar lördag kväll! :)


Gratissidor :)

Gratisbio:


En hemsida där du samlar poäng genom att värva vänner, erbjudanden och klicka dig in på olika hemsidor. Man kommer lätt upp i poäng som man sedan byter ut mot antingen biobiljetter eller presentkort. Du kan själv välja mellan cirka 60 butiker som du vill ha ditt presentkort på! Klicka på bilden för att registrera dig och samla egna poäng!

Gratismakeup:

En hemsida där man samlar poäng via klick, erbjudanden och att värva vänner. Man får även 1 poäng/dag när man loggar in och 1 poäng/dag om man svarar på en fråga. Sina poäng byter man mot presentkort på antingen Kicks eller Make up store! Klicka på bilden för att registrera dig och börja samla poäng!

Gratiskläder:
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=1317
En sida som är uppbyggd på samma sätt som Gratismakeup men här växlar du in dina poäng mot presentkort på antingen H&M eller Gina Tricot! Klicka på länken för att registrera dig!

Gratissajt:
http://www.gratissajt.se/?r=617
Man samlar poäng genom att klicka sig in på hemsidor, erbjudanden, handla på internet och värva vänner. Poängen kan man sedan växla in mot presentkort, biobiljetter och menybiljetter. Klicka på länken för att registrera dig!

Gratisgodis:
http://www.gratisgodis.se/?r=255268
Man samlar godisar genom att gå med i tävlingar, ta emot nyhetsbrev, ta del av erbjudanden och värva vänner! Godiset skickas sedan direkt hem i brevlådan! En sida som är väldigt enkelt att samla poäng på utan större anstängning. Klicka på länken för att registrera dig!

Pengargratis:
http://pengargratis.se/?r=2011
Man samlar pengar genom värvningar, erbjudanden och besöka hemsidor. Pengarna sätts sedan in på kontot! En av de få sajterna som erbjuder pengar! Klicka på länken för att registrera dig!

Gratisgenerationen:
http://www.gratisgen.se/ref/95065
Man samlar poäng genom att värva vänner och ta del av erbjudanden! Poängen och värvningarna växlar man sedan in mot den prylen som man vill ha, Man kan bl.a. välja mellan presentkort på Kicks eller MQ, Digitalkamera från Canon, Playstation 3, Nintendo Wii, Ipod Touch 8GB, trisslotter och biobiljetter! Klicka på länken för att registrera dig!

Supergratis:
http://www.SuperGratis.se/?r=50148
Man samlar poäng genom att värva, ta del av erbjudanden och besöka hemsidor. Poängen kan man sedan växla in till bl.a. lotter, kondomer, biobiljetter, presentkort, VIP på playahead och olika prylar. Klicka på länken för att registrera dig!

Market2member:
http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=cc6d5b7b-f4f1-4467-8ef5-02e5db829dd6
Man samlar poäng genom erbjudanden, värvningar, läsa nyhetsbrev och shoppa på internet. Poängen växlar man sedan in till bl.a. pengar, biobiljetter, ginza.se eller så kan man skänka sina pengar till välgörenhet! Klicka på länken för att registrera dig!

Gratiskodis:
http://www.gratiskodis.se/?ref=2869
Man samlar poäng genom att ta del av erbjudanden och värva vänner. Poängen växlar man sedan in mot kondomer, presentkort, biobiljetter och godisunderkläder. Klicka på länken för att registrera dig!

Gratismode:
http://gratismode.se/?c=1475
Man samlar poäng genom att värva vänner, skriva på blogg eller bilddagbok, besöka hemsidor och ta del av erbjudanden. Poängen kan man sedan växla in till Presentkort, biobiljetter och trisslotter. Klicka på länken för att registrera dig!

f*ck

Nu blev jag riktigt jävla förbannad. Häll på att skriva ett inlägg om tips till olika hemsidor, har säkert suttit och pysslat ihop det i över en halvtimme och vad händer? Jo, allt försvinner för att bloggen bara krånglar hela tiden! Såna här saker får mig att tröttna totalt! Orkar inte hålla på att fixa och sen är allt bara borta, vad är det för mening att blogga då?

gillar/ogillar

Gillar:
att jag vann en underbart fin klänning hos Kelly igår :)
att jag hade rekord på besökare här på bloggen igår
att jag fick vara med söta tommy inatt
att det är helg

Ogillar:
att jag har blivit försyld
att jag måste till skolan på måndag
att jag har skolarbete att göra i helgen
att jag är trött heela tiden


ljuslykta



Jag är med och tävlar om den här ljuslyktan :) klicka på bilden för att komma till tävlingen!

en goodiebag! :D



Jag är med och tävlar om den här goodiebagen :) klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget och tävla du med! :)

goodiebag



Jag tävlar om en goodiebag :) Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

rekord

Jag ville bara säga att jag hade rekord här på bloggen med läsare igår :D 70 unika och 104 sidvisningar ;)
It's amazing :)

today!

Jag har blivit försyld... sitter här och störvlar, snyter mig och nyser.. men de spelar inte så stor roll, det går ju över de med :)
Ikväll ska jag förmodligen på bio och se Saw 5 :) med Tommy och Niklas och några till, vet inte riktigt vilka ännu, men det kommer bli kul i alla fall :)
Haha, niklas svarade i Tommys mobil och jag frågade när vi skulle se den osv.. och sen när jag skulle säga hejdå och lägga på så sa jag "puss hej". Jag gör typ alltid de när jag säger hejdå till kompisar x) och jag brukar göra de till Niklas också.. men av nån skum anledning så hör jag honom säga till dom andra "Malin sa puss till mig" och sen lägger han på luren xD Roligt var det i alla fall och jag började skratta x)

Börjar bli lite hungrig nu, så mamma och pappa får komma hem och laga mat! x) Dom skulle handla mat, kommer förmodligen bli någon pasta med kräftstjärtar i en sås :) och eftersom vi inte har de hemma så kan jag ju inte börja fixa maten.. känns lite typiskt, men men :)

Edit: Blev nachotallrikar istället :)


väska




Jag är med här och tävlar om denna snygga väskan, man kan välja mellan rosa och svart ;)

filmkväll med tommy :)

Igår var jag ju som sagt med Tommy :) mysigt mysigt! Vi tog moppen upp till videomix för att hyra film :)
Gissa vem som var där? :P Simon W i min klass x) tillsammans med en av mina gamla kompisar Rydelius xD
Jag fattade ingenting xD men men, presenterade Simon och Tommy för varandra i alla fall och pratade en stund med honom :) sedan började han och Rydelius fjanta sig och jag och tommy hittade filmen som skulle tas med hem :) det blev Saw 4 :)
Läsk godis och chips till filmen :) och den var hur bra som helst! Precis som jag förväntade mig att den skulle vara!

Idag vaknade vi vid 1 ungefär :) så jag har verkligen fått sova ut! :) sedan har vi legat framför TV:n och bara tagit det lugnt och så :) fixade lite lunch tillsammans och bara tagit det lugnt :)

För ungefär 45 minuter så tog Tommy moppen upp till Niklas, för dom skulle repa med bandet, så just nu är jag själv i lägenheten :) mamma och pappa skulle till farsta en sväng, kanske köpa ett par cyklop som vi ska ha med till thailand ;)
Är rätt skönt att de inte är någon här hemma faktiskt :) för då får jag mycket gjort!
Har redan hunnit städa ordning i rummet och nu sitter jag ju bara framför datan och tar det lugnt :)
Just nu krånglar bloggen väldigt mycket, så det är svårt att överhuvudtaget skriva ett inlägg, någon som har samma problem?
Aja, jag får hoppas att det löser sig snart, för jag vill lägga in lite bilder och annat :)


Saga baby <3

Nu har jag städat rummet, bytt lakan i sängen och fräschat upp de mesta :) känns skönt att äntligen ha det gjort! Har verkligen inte hunnit sånt den senaste veckan, om inte längre x)
Inom en kvart ungefär så kommer Tommy och då ska vi äta plankstek till middag :) ska bli jätte gott! Ska sedan vara med honom hela kvällen :) får se om vi stannar här eller går hem till honom :)
Så efter de kommer de inte bli någon uppdatering här på bloggen förrän imorrn :) men det är väl förståeligt? Har ju i alla fall lagt upp många inlägg idag, så jag kan prioritera annat ikväll utan att få skuldkänslor :P haha!

Här kommer 2 bilder som jag tog idag på Saga :)





outfit torsdag



Svarta jeans - Miss Sixty
Vinrött linne - Topshop
Vinröd stickad tröja - Cubus
Halsband - Baglady

outfit onsdag 5e november



Jeans - Levis
T-shirt - Gina Tricot
Tjocktröja - SWE

underbart!

Har ju som sagt idrott i skolan och det var faktiskt riktigt roligt idag, konstigt nog x)
Har börjat komma igång med lite inlägg nu :) kan behövas eftersom att det inte kommer uppdateras efter 6 tiden idag ungefär :) tommy kommer ju hit då och jag tänker ägna ALL uppmärksamhet till honom :)
Men ni kommer få tillräckligt mycket att läsa och titta på innan, så don't worry ;) haha!

Kommer nog lägga in ett till Gillar/Ogillar inlägg :) har hänt för mycket bra för att låta bli ;) sen tyckte ju Kelly att jag kunde lägga in min vinst i "Gillar" kategorin ;) och hon har såå rätt!

Det kommer även komma upp 2 outfits inlägg till och ett inlägg i skönhets kategorin, där har jag ju bara publicerat ett enda inlägg x)

Nu blir de till att sätta lite fart, för snart ska jag börja hjälpa pappa med maten!


outfit måndag 3e november

Publicerar den här liiite sent :) men bättre sent än aldrig, eller hur? ;)







Mössa - Cubus
Halsduk - H&M
Jacka - Vero Moda
Tjocktröja - Tommy's
Jeans - Miss Sixty
Stövlar - Wedins
Långärmad tröja - Vila
T-shirt - Simple Plan's nuvarande turné t-shirt
Skärp - H&M
Örhängen - Ur&Penn (har bytt ut de oäkta som man sätter i örat mot en i äkta silver)

yes!

Om ni kilar in hos Kelly, så lär ni se att hon har dragit en andra vinnare i pinky tävlingen då de sponsrade med en till klänning ;) och jag lyckades bli vinnaren nummer 2! :D
Är så otroligt glad! En ny fin klänning, det går inte att begära något mer! :)
Tack så otroligt mycket Kelly!

Gillar/Ogillar 7 november

Gillar:
Att det är fredag idag!
Att flera lektioner har varit inställda den här veckan
Att jag har möjlighet att få MVG i företagsekonomi!
Att jag har kommit igång med träningen :)

Ogillar:
Att jag har matte varje dag i skolan
Att det börjar bli riktigt kallt ute!
Att det blir mörkare och mörkare...
Att jag har för lite tid att göra sånt jag vill!


fredag

Sitter i skolan och har håltimme, och just nu har jag skittråkigt... Saga drog för typ en halvtimme sen så ajg sitter och gör nothing.. men de är väl kul de med... eller inte! xD
Skulle ju egentligen till Simningen igår, men jag mådde bara sämre och sämre när ajg var påväg och kände verkligen att jag inte skulle orka med 1½ timme med skrikande ungar omkring mig, så jag var tvungen att strunta i det. Gick i alla fall hem till Tommy och satt framför TV:n under kvällen coh myste med honom :) alla åt något under kvällen, men jag mådde fortfarande illa så jag struntade i att ta något som kanske gör det värre...
Medans Tommy tittade på Hell's kitchen så låg jag bara i sängen och vilade :) spelade lite på hans mobil och läste en tidning, kände verkligen att ajg behövde varava ner, så det var nog jätte bra att jag inte gick till simningen igår! För idag, då har jag ingen huvudvärk och mår inte ett dugg illa :) vilket jag har gjort flera dagar i rad! Nu är det finally borta! ;)

Potatisbullar till lunch idag :) gott och jag är glad att det inte var något annat äckligt vegetariskt x)
Om 45 minuter börjar idrotten och för en gång skull (har varit sjuk de flesta idrottslektionerna) så ska jag vara med :) har ingen aning om vad vi ska göra, men jag hoppas att det är roligt så att man blir lite motiverad! :)

Efter skolan händer inget speciellt.. har inte planerat ett dugg faktiskt :) Senare ikväll så ska tommy hem till mig så ska vi äta god mat :) pappa ska göra plankstek! Underbart gott! :D
Sedan får vi se om vi går och hyr en film eller nåt och om vi ska hem till honom eller stanna hos mig :) har inte riktigt bestämt det ännu.

Kanske borde ta tag i bloggen när jag kommer hem? Lägga upp outfits och lite annat..? :) det tycker jag låter som en bra idée, hoppas det inte dyker upp något annat bara! :)

älskling <3

Ändrade planer! :)
Tommy ringde nyss och frågade om jag ville komma till honom ikväll, och såklart att jag vill det! så efter simningen så tar jag bussen direkt hem till honom, min underbara älskling, och tillbringar natten där! <3
Ååh, jag längtar verkligen efter honom!


Min min min min!
Ni andra, se men inte röra ;) !

torsdag

Om en halvtimme så ska jag knalla iväg till tunnelbanan, åka en station coh sedan ta bussen till högdalen, tränar ju småbarnen i simning ikväll, precis som jag gör alla torsdagar :)
Ska väl inte bli världens roligaste eftersom att jag har huvudvärk, men just nu pallar jag inte bry mig, får ju ändå pengar för det :) får ju allt efter jul förmodligen så då får jag en början till sparpengar ifall jag åker till Mallorca under sommaren :) kan vara bra att ha ;) eller hur?

Jag har varit dålig på att publicera outfits den här veckan, har nämligen tagit korten, men inte riktigt hunnit med att skriva ihop ett inlägg :) så formodligen kommer allihopa inom en snar framtid!

Imorgon börjar jag som vanligt men har sidan en lång håltimme och sist men inte minst idrott. På håltimmen tänkte jag försöka börja med samhälls uppgiften, får se om jag orkar bara x)
Imorgon kväll så ska jag vara med tommy och det ska bli underbart! :) ska förmodligen titta på en film eller nåt ;)
Har inget planerat inför lördag, blir väl kanske bara att ta de lugnt ett tag med tommy och så :)
På söndag så ska jag trääna core med mamma och sedan simma med både mamma och pappa x) dom är alltid så sega, så jag lär väl simma dubbelt, men men x) det är ju i alla fall något sällskap!


En bild på mig ifårn slutet av förra sommaren!

tack!

Nu är jag hemma och kan bara ta det lugnt :)
Egentligen kom jag hem för över en halvtimme sedan, men en postavi låg i brevlådan och jag var så nyfiken att jag sprang iväg på en gång och hämtade ut mitt paket (a)
Detta låg i:



Jag vann det på Sara's blogg för en vecka sedan och jag är superlycklig! :D
Jag har inte hunnit testa något utan bara tittat lite närmare på extreme velvet foundation, och den är ju lite för mörk och gul på mig, precis som i stort sätt alla foundations är, så den ska jag ge till mamma när hon fyller år :)
den enda foudation som jag har hittat som passar mig är i.d. 's mineralfoundation ;) då den inte är så täckade men ändå jämnar ut och piggar upp mitt lilla ansikte :) därför ska jag använda mitt presentkort på kicks och även önska mig de så att jag kan köpa en ny sån, för min lär väl ta slut så småningom.. haft den i flera år xD kanske inte är de bästa, men den funkar skitbra fortfarande, så varför slänga?

god morgon!

God morgon! :)
Det är en stor skillnad att vakna vid halv 9 och se att det är sol ute än att vakna way before 7 och se att det är kolsvart! Som tur var så har jag sovmorgon idag och behövde inte kliva upp förrän en halvtimme sedan, kändes helt underbart! ;)

Jag var nyss inne och tittade på skolans hemsida och såg att mina svenska lärare är sjuk och kommer varken idag eller imorrn ;) så idag slutar jag 14.30 istället för 15.40, medans jag imorrn får världens håltimme... inte lika roligt kanske.. men men :) kan ju försöka jobba med en inlämningsuppgift som vi har i samhälle då :) den ska ju vara inlämnade på tisdag och jag har inte ens börjat! xD

Förövrigt så är jag vrålhungrig.. men inte på frukosten vi har hemma.. vet inte om ajgs ka ta en macka i alla fall eller vänta med det :) lär väl vänta med det antar jag xD

Funderade på att träna idag, men de blir så konstigt med tiden, så jag struntar nog i det idag, har ändå bestämt med mamma att vi ska träna core och simma på söndag :)
Känner att jag börjar bli sjuk.. ont i halsen och så.. får hoppas att de går över bara, för det är ju inte så bra att missa skolan direkt, även om jag mer än gärna skulle stanna hemma ;)


Forever21

  

  
  
  


Alla plagg är från Forever21

Juicy couture set & goodie bag



Jag är med och tävlar hos Sanaz om vinster värde totalt över 2000 kr.
Var med du också!
Tävlingen avslutas fredag den 14:e november.

tunika!



Jag är med och tävlat om denna tunikan! Skulle passa enormt bra i min garderob ;)
Klicka på bildenf ör att komma direkt till tävlingsinlägget!

tävling

Jag tävlar om dessa superfina saker hos Monika!





Klicka här för att komma direkt till tävlingsinlägget!

love

Nu har jag varit hemma i knappt en timme, även fast jag slutade redan innan 2 idag..
Direkt efter skolan kom pappa och hämtade mig :) och jag fick övningsköra! Körde i cirka 40 minuter jag lärde mig rätt mycket faktiskt :) hur man ställer in backspeglar, hur man blinkar, hur man hittar dragläget osv :) jag körde ju bara på småvägar där knappt några bilar är, men jag lyckades få möta ett par gånger, och det var rätt läskigt x)
Efter de så åkte vi och tankade och jag fick se hur det gick till också x) behövs ju inte riktigt ännu, men det är alltid bra att kunna!

Efter allt detta så fick jag skjuts till högdalen där jag simmade en stund :) dock sa benen ifrån en del och ville inte alls hänga med, så jag tog det rätt lugnt och simmade inte så långt :) Ska ju ändå träna mer den här veckan, så det är ingen fara! ;)

När jag kom hem hade jag fått skolkatalogen, porträttfoton och klassfotot :) allt blev helt okej faktiskt! ;) är rätt nöjd! Kunde väl dock ha satt på mig lite kajal så att ögonen markerades, men men x) det får jag tänka på tills nästa gång, hade ju som sagt ingen aning att vi skulle ta kort första dagen!

Nu fixas det med mat i köket och det ska bli supergott! Kyckling sallad :) har inte ätit det på otroligt länge, åtminstone inte sån man gör själv! :)


Love

cocoo's nya!

Jag gillar cocoo's smycken :) helt underbart söta och finns något för alla smaker :)
"The cocoo candy collection" var ju helt otroligt och jag förälskade mig i en av glassarna, den vita! Hur gullig var inte den liksom?
Bland de nya smyckerna så finns fler godsaker till "the cocoo candy collection" och även mycket fina läder armband :) se här!

Fler glassar!


Läderarmbanden som liknar de som jag köpte till mig och tommy på Mallorca!


De har även kommit nya peace armband :) men denna gången är det peace and love! ;)
se så underbart fina dom är!


Dessa är ju kanske inte för de allra minsta, men tro mig, sånt har cocoo också ;) titta bara på dessa lyckobjörnar!


Vem skulle inte tacka nej till några av dessa halsband eller armband? Inte jag i alla fall ;)


cocoo!

Sitter i skrivstugan just nu och har precis haft spanska :) gick bra, även fast de var rätt många som var stökiga... första gången jag hörde läraren riktigt sur.. men sånt händer antar jag..?
Imorse var jag riktigt trött, så jag orkade inte fixa mig eller nåt.. men de spelar kanske inte så stor roll x)
Just nu är det lunch, och jag mår sjukt illa och har svinont i huvudet.. men jag tänker inte gå hem! Har bara en lektion kvar och sen kommer pappa och hämtar mig så ska jag få övningsköra :) efter de ska jag åka och simma förmodligen, ska bli riktigt skönt!

Ni har väl inte missat att jag har lagt in en annons till cocoo.se? ;) klicka er in och kika på deras sortiment, det finns sjukt fina smycken! :) tänkte visa lite från deras nyheter senare :)

outfit tisdag

Här kommer min outfit som jag hade på mig idag!



T-shirt - Tror att den är från JC
Tröja - Vila
Jeans - Blend

Ej på bild: Tommy svarta tjocktröja! :)

solarium!

Är hemma igen :) och har hunnit titta på House! Ett riktigt bra program som Tommy fått mig att börja gilla! ;) who else? ;)
Tänkte hinna slänga upp en outfit om en stund, möjligtvis 2 om jag hinner, men det beror nog på hur trött jag blir.. just nu är jag riktigt så.. aa jag vet inte riktigt..
Har ju sovmorgon till 9.20 imorrn, och det ska bli otroligt skönt! :)



En bild från solariet, dock är solariumet inte på xD det var de när jag solade i alla fall :) fast jag struntade i ansiktsbomben, annars skulle jag blivit röd som en kräfta! ;)

hej!

Har varit hemma i ett par timmar nu och hunnit få i mig lite mat! :)
Har velat blogga flera gånger idag, men helt enkelt inte haft tiden, men nu kommer ett inlägg i alla fall!

Har haft rätt så mycket att göra de senaste dagarna och släppt bloggen lite, har inte velat bli helt utarbetad heller, det är en av anledningarna! Har velat komma isäng någolunda tidigt och ändå sköta om skolan!

Idag har jag bara varit i skolan, en helt vanlig dag, förutom att en i klassen började elda något mitt i lektionen.. kan ju verka kul, men ärligt talat så tycker jag att det var rätt så onödigt.. är ju en sak att typ driva med en lärare på skämt.. men att börja elda saker inne i ett klassrum, då tycker jag att man har gått lite för långt!

Etfer skolan så åkte jag direkt in til Polismyndigheten för att hämta ut mitt pass :) det gick fort och det tog inte många minuter förrän ajg satt på tunnelbanan hem igen!
Passade på att köpa hem thaimat idag, då pappa inte orkade laga nån mat och mamma jobbar sent! Hur gott som helst! :)

Igår var de ju tänkt att jag skulle sola, men eftersom att tommy kom så sköt jag upp det till idag, så jag ska alldeles strax ta tunnelbanan till farsta för att lägga mig i solariet (med solskyddsfaktor!) en kvart :)
Men först ska Jokke få reda på vilka fel han hade om mig (la upp ett test på bilddagboken för ett tag sen som han svarade på xD)


Sista kvällen i Venezuela! Alldeles för röd...


tävlar om en goodiebag!

Jag är med och tävlar om en goodiebag! :)
Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget och tävla ni också! :)



hemlig goodiebag!

Jag är med och tävlar om en hemlig goodiebag hos Erika :)
Klicka på bilden för att komma till tävlingen du också! :)


good night

När jag stod i duschen var det någon som knackade på dörren och öppnade. Rätt som det var drogs draperiet bort och där stod Tommy och sa hej och ville ha en puss :') snacka om att bli överraskad!
Utan att ha sagt ett ord kom han bara hem till mig och har legat och myst med mig framför TV:n hela kvällen :) älskar honom så otroligt mycket! :) han är helt underbar! :)

Just nu är jag sjukt trött och orkar verkligen inte vara uppe längre!
Hade egentligen tänkt lägga upp en outfit och kanske ett vill ha inlägg, men jag känner verkligen att jag måste bädda ner mig i sängen och bara somna!

Jag skriver mer imorgon istället!

today!

Nu har jag varit hemma ett par timmar :) fick ju som sagt ett paket idag, och det var mycket roligt! :D
Passade på att göra fattiga riddare till mellanmål när jag kom hem, för jag var verkligen hungrig! :)
Har tittat lite på Project Runway och TopModel, men jag orkade inte se de sista xD

Om en liten stund så ska jag ställa mig i duschen och senare ikväll ska jag mamma och pappa åka till solakuten i farsta och sola :) åker ju till thailand i början av vecka 51, och jag tänker INTE bränna mig den här gången, så därför förbereder jag mig redan nu genom att få en grund, alltså en solbränna redan nu :)
Tänker smörja mig denna gången, för att absolut inte bränna mig! Brukar dock inte bärnna mig i solarium, men det är säkrast att lägga på lite solskyddsfaktor ;) förhoppningsvis så behöver jag bara göra det första gången också :)

Annars ska jag väl inte göra så mycket ikväll, bara ta det lugnt och kanske plugga lite :)


Mellanmål :)

sex and the city!



Jag tyckte att filmen var riktigt bra! Så det är ju klart att jag tävlar så att jag kan få hem den och se dig igen ;)
Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingsinlägget! :)

paket!

Gissa vad som låg i min brevlåda när jag kom hem? ;)







Jo, ett paket! Innehållet var ett personligt anteckningsblock som jag vann hos Junitjejen för lite mer än en vecka sedan :) Den var från pertfied in pink, så om ni tyckte att den var fin så kan ni ju alltid kika in där och köpa er en egen :)
Man får välja vilket mönster och färg det ska vara, vilken färg spiralen ska ha och vad det ska stå på ;) det låter bra va?

48 frågor...

48 frågor.


1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 46kr just nu :)
2. vad ser du om du ser åt vänster? en dörr och en bit av hallen
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? saga :)
4. Hur lång är du? 1.65m!
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Härmed förklarar jag er Chuck & Larry
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen, god morgon älskling. vakna nyss :) glöm inte att ta med notblocket puss älskar dig
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa på kvällarna, på dagarna smsa :)
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
9. När såg du senast din mamma? igårkväll
10. Icke godkänt i något ämne? typ idrott, för att jag inte varit med så mycket än, har ju varit sjuk
11. Mvg i något? chans till det i företagsekonomi i alla fall
12. När vaknade du idag? halv 7
13. Vilken är din favoritplats? solig strand :)
14. Vilken plats föredrar du minst? skolan
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? någonstans där jag trivs och är lycklig
16. Hur stor är din säng? 105 eller nåt
17. Vad sover du i? sängen
18. Hur många kuddar har du i sängen? 3
19. Var har du bott/bor? stockholm ;)
20. Tycker du om kinamat? japp!
21. Tycker du om kaffe? nej, inte alls
22. Vad dricker du helst till frukost? juice, mjölk eller oboy
23. Kan du spela poker? nej
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? japp
25. Vill du ha barn? får vi se
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite franska och spanska
27. Har du någonsin åkt ambulans? nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? beror på, mest havet tror jag
29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, saker till tommy :)
30. Äger du en krulltång? japp
31. Kan du rulla med tungan? jag kan rulla ihop tungen om de som menas...?
32. Vem är den roligaste människan du känner? niklas i guess xD
33. Vad har du för ringsignal? Dream theatre - The ytse jam
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? japp
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en fladdermus stol x)
36. Kan du byta olja på bilen? nej
37. Vilken var den senaste boken du läste? Röda vita rosen
38. Dansar du i bilen? nej
39. När var du i kyrkan senast? när min pappas brorsa gifta sig
40. Hur många hål har du i öronen? 2, ett i vardera
41. Har du någon piercing? nej
42. Har du någon tatuering? nej
43. Har du provat droger? nej
44. Röka eller snusa? inget
45. Har du pojkvän/flickvän? ja, pojkvän, sedan 9 månader tillbaka
46. Vad är ditt  mobil nummer? de tänker jag inte ge ut
47. Vad ska du göra ikväll? dra iväg och sola solarium, måste förbereda mig inför thailand ;)
48. Har du några syskon? nej

skolan

Sitter i skrivstugan och har precis skrivit klart historia läxan och lämnat in den i Fronter, vårt inlämningsprogram i datorerna.. är förövrigt inte världens bästa program, men bättre än vad jag trodde de skulle vara! :)

Svenska läraren var sjuk imorse.. så vår biträdande rektor gick in och tog vår lektion.. gjorde inget speciellt, han bara berättade om Språksociologi :) jag tycker faktiskt att det är rätt kul, men det trodde jag verkligen inte när jag hörde ordet, alltså innan jag inte visste vad det var x)
En stund senare fick vi veta att Företagsekonomi läraren också är sjuk idag, så vi slutar tidigare! :) Istället för att sluta 16.05 så slutar vi 14.25 och det ska bli otrooligt skönt! ;)

På engelskan fick vi tillbaka en mapp där vi fått feedback på de arbeten vi lämnat in osv :)
Jag fick Very Good på mitt tal, och det är jag nöjd med! 5 av 9 på hörförståelse, det gick inge bra, men jag är nöjd i alla fall. Och sist men inte minst så fick jag excellent på en inlämningsuppgift då man skulle skriva en kort samanfattning och en ordlista! Nu siktar vi på ett högt betyg ;) haha!

Jag läste ju ut novellen igår, så nu ska jag bara skriva klart novellanalysen så är det färdigt också! Men eftersom att jag träffar läraren tidigast(!) torsdag, så är ju de inga problem!
Ikväll blir det väl att plugga samhälle antar jag.. ska ju ha en diskution om valet och lämna in nån uppgift.. får fixa allt de ikväll!

Vet inte om jag börjar bli sjuk eller nåt.. men jag fryser så otroligt mycket! Har redan två tjocktröjor på mig oh en t-shirt under, men jag sitter och hackar tänder och har gjort det hela förmiddagen  : /



Fick en kommentar angående att jag biter på naglarna av någon som inte vågar säga vem den är xD Jag skrattar åt det xD så patetiskt att vissa inte har något annat för sig xD

test

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON : ja

ÅNGRAT NÅGOT: ja

LJUGIT : tror inte de

SVIKIT NÅGON : hoppas inte

KÄNT DIG SÄMST : njae

GRÅTIT : ja

SKRATTAT : ja

VARIT SJUK : halvt

VARIT UTOMLANDS : nej


KÄNSLOR


GRÅTER DU OFTA : de finns stunder...

SKRATTAR DU OFTA : jadå

HUR KÄNNER DU DIG JUST NU : lycklig

HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN : underbart

HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD : nej

HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : ja


KÄRLEK!


FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD : ja, fast den har jag haft de senaste 9 månaderna!

BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : ja, men inte lika lätt kär

ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : på sätt o vis

TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID : jo, de gör jag väl :)

ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU : ja!

OM JA, VEM : Tommy såklart ;)

HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD : 1

HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD : Haha, med tommy har jag strulat xD räknar inte hur många gånger dock xD

HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN : kan man bli de? trodde de var personer som sårade?

HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN : lycklig av peron

VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : Min tommy har allt! Utseende och personligheten!

SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : båda?

SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Längre än mig :)

SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT : haha, jag går inte efter hårfärg


UTSEENDET PÅ DIG


BRUNETT ELLER BLONDIN : blondin

ÖGONFÄRG : blå

LÅNGT ELLER KORT HÅR : halvlångt ;) men jag sparar ut det nu

BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG SÖT, VACKER : ja, det händer :)

HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL : njae, bara att jag vill bli, inte borde

HAR DU LÅNGA NAGLAR : nej, biter på dom

SMINKAR DU DIG : ja :)


biobiljetter



Jag tävlar om massa biobiljetter här!
Gör det du också!

tävla om hårvårdprodukter

Jag är med och tävlar om flera hårvårdsprodukter från Kicks! Är inte så illa att få sånt hem till badrumsskåpet? Gör som jag, tävla! ;)

Här finns tävlingsinlägget!

dagens

Här kommer min outfit från idag :) riktigt skön shopping outfit måste jag säga! :)





Gamla skor - Puma
Jeans - De där "&" märket xD
Skärp - H&M
Linne - Topshop
Kofta - Cubus
Jacka - Vero Moda
Örhängen (syns inte så bra på bild) - Venezuela

söndagens shopping!

Här kommer shoppingen från idag :)







Svart klänning med rosett - H&M
Hårspännen och armband - Gina Tricot

Sedan blev det även ett par underkläder, men dom håller jag för mig själv :) dom blev i alla fall köpte på NewYorker!

en outfit

Detta hade jag på mig igår kväll :)



Tjocktröja - Tommys
Långt linne - Gina Tricot
Jeans - Vet inte vad märket heter, men de är ett "&" tecken, mammas gamla

söndag

Har precis ätit middag nu :)
Kom hem för cirka en timme sedan. Har varit en jätte trevlig dag med Emelie, och jag fick en del köpt!
Fick med mig underkläder, klänning, hårspännen och ett armband hem :) kan visa senare, men inte just nu. Mormor är ju här för vi firar henne, så jag kan inte sitta så mycket vid datorn, men det kommer fler inlägg senare ikväll, ska lägga in ett par outfits och så! :)


shopping med emelie

God morgon!
Jag är uppe med tuppen ;) njae, inte riktigt kanske.. men men!
Inatt kollade jag alltså på filmen "Härmed förklarar jag er Chuck & Larry", den var superrolig och jag satt där och skrattade för mig själv xD En riktigt sevärd film i alla fall tycker jag :)
Efter det blev det en liten snabbstädning i rummet, tog bort alla kläder osv.. så att jag skulle slippa gå upp tidigare idag :)

Sedan sov jag underbart hela natten, fram tills att jag vaknade av att jag själv nyser... strax före 10 xD men jag skulle ju ändå upp 10, så det gör ju inte så jätte mycket.. men ändå liksom, vakna av att man nyser xD?
Har i alla fall gått upp nu och pressat egen apelsin juice :) jag är ju sån människa som har svårt att äta på morgonen, men att ta något att dricka brukar funka för de mesta :) och det gör det nu också! ;)
Tänkte alldeles strax gå och klä på mig och sminka mig lite grann :) ska ju shoppa hela långa dagen! Så lite fin måste jag ju vara ;) annars kommer jag lessna på att se mig själv i spegeln xD

Så vad ska jag leta efter då..? Ja inte direkt något speciellt vad jag vet.. ska försöka hitta på ett par julklappar då farfar vill ha en önskelista av mig :) vi ska ju till thailand och inte fira jul hemma med släkten, så jag hade ställt in mig på att inte få några julklappar i år, därför har det varit jääätte svårt att komma på något!
Jag menar, det ska ju vara någon sak, inte pengar eller presentkort, det ska vara något som dom "lätt" kan hitta, inte något som bara kan köpas på internet osv osv..
Tror i alla fall att jag har bestämt mig på att önska mig första Simple Plan skivan, för den kom innan jag började lyssna på bandet, så den har jag inte. Skulle verkligen vilja ha hela samlingen av favoritbandet! Fick ju senaste skivan av dom i födelsedagspresent i våras, men de gör väl inget? Hellre de än presentkort väl? Jag kan ju skriva båda, så får dom välja själva :)
Men jag tänkte att Emelie säkert har några idéer också, så jag kan ju kika lite medans vi är ute och shoppar! ;)

Fotade en dagens igår kväll innan jag gick till Tommy, ska försöka få upp den innan jag åker.. men ajg vet inte riktigt om jag hinner.. ska ju gå om 20 minuter och jag sitter här i linne och shorts som jag har sovit i xD
Men men, det kommer upp så småning om i alla fall! :)

Ha en bra dag!


Emelie

Tommy <3 Malin

9 månader idag och jag har aldrig någonsin varit såhär lycklig!
Kan inte beskriva i ord vad du betyder för mig, men du är mitt liv! <3
Älskar dig av hela mitt hjärta och över allt annat! Kan inte fatta att du är min! Det är för bra för att vara sant! :')


film? juste!

Gick över till Tommy ett tag för att få pussa på honom :) och det fick jag ju en liten stund som tur var :) ! Senare kom Hjalmar och vi tog moppen till tunnelbanan för att tommy skulle hämta upp honom och jag gick hem :) hoppas dom får en trevlig kväll :) han verkade snäll ^^ trots att vi bara hälsade x)

Kom alldeles nyss på att jag hyrde en film förut x) och att den ska lämnas tillbaka imorrn, så jag borde väl se den nu antar jag? x) Haha, tur att jag slapp gå upp så tidigt imorrn...
SKa ju åka till stan och nacka med Emelie, men egentligen så skulle jag gått upp typ en timme innan och övningsköra först, men pappa sa att jag kunde sova istället så kunde jag köra en annan dag x) skönt!
Så nu kan jag sova till typ 10 och sen gå upp och fixa mig och käka och sen är de stan och nacka med Emelie :) ska bli riktigt kul att få träffa henne och spendera i stort sätt en hel dag med henne! Kommer inte ens ihåg sist jag gjorde det! :)

Sitter fortfarande och lyssnar på SImple Plan klipp och webbar med Saga ;) sånt är alltid trevligt, gör inte sånt ofta alls längre.. förut satt jag på skype eller msn med videosamtal typ hela tiden.. eller i alla fall röst samtal ;) fleeera timmar per dag.. men nu har man inte tid med sånt längre.. de är synn!

Imorrn kväll kommer mormor hit på middag, hon fylle rju år på måndag, men vi firar henne imorrn istället, får se om tommy ska komma eller inte x) skulle tycka att de vore riktigt trevligt faktiskt :) och det skulle mormor också göra ^^

Nej, nu måste jag sätta på min film :) får njuta av musiken imorrn eller nåt, för jag kan inte sitta uppe hela natten x)


mentala åldern

vad är din mentala ålder ??

[x] vet hur man kokar kaffe
[ ] tvättar kläder själv
[x] kan laga mat själv
[ ] tycker att politik är spännande
[ ] mina föräldrar och far/mor föräldrar är mer intressanta än mina vänner
Totalt: 2

[x] Går i skolan alla vardagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[x] har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] dricker kaffe minst en gång i veckan
totalt: 4

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] kan räkna till tio på ett annat språk
[/] när jag säger att jag ska göra något så gör jag det
[x] mina föräldrar litar på mig
[x] kan klippa gräset
[/] kan få vuxna att skratta utan att göra bort mig (guess so)
[x] kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] pluggar när jag borde
[ ] pluggar och tar till mig på lektionerna
[ ] kommer ihåg att mata djuren (har inga djur)
totalt: 6

[x] kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] kan städa upp efter mig själv
[ ] det första jag gör när jag vaknar är att dricka en coca cola light
[x] kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] förstå skämt första gången jag hör det
totalt: 4

[ ] har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] kan se någon het utan att tänka på sex
[ ] kommit på att man måste vara 20 för att få jobb och tas på allvar
[x] läst ut en bok
totalt: 2

mentala ålder: 18

Najs ;)


tävling

Jag är med och tävlar om en Uniquebra! Tävla här du med!


tävling



Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett namnhalsband från Bicone Design. Tävlingen är öppen för alla, även er utan blogg. Tävlingen avslutas den 15 november kl 23.59


Simple plan

Åhh, sitter och kollar massa klipp från konserten på youtube och i kameran, fan va underbart det var och jag vill så gärna tillbaka! :) går inte att beskriva i ord!
Nästa konsert i Sverige, som förmodligen skulle bli i vår, så kommer jag absolut gå!
Asså jag kan inte beskriva känslan längre när jag ser dom på bild eller hör deras låtar... det är något så speciellt så jag vet inte alltså! Är så jävla lycklig just nu så de är inte sant! :) <3

I want it and I need it, I'm addicted to you!


it's cold outside

Nu har jag precis kommit hem från konsum :) har jobbat där idag! Så det var bara att kliva upp 10 imorse och fixa i ordning sig :) fick skjuts av pappa, så det var riktigt skönt!
Passade på att köpa en ben&jerry's på konsum när jag var där :) slogs in fel i kassan tydligen, så jag fick den 8kr billigare :D haha!
Ikväll blir det en riktig hemmakväll :) har hyrt filmen Härmed förklarar jag er Chuck & Larry :)
Det blir Tacos ikväll tydligen, riktigt gott :) sedan ska mamma göra en rysk efterrätt :) en slags kolasås med frysta bär på :) supergod! Den har hon gjort så länge jag kan minnas, dock blir det väldigt sällan..

Nu har det verkligen blivit vinter! Det är superkallt ute och man kan inte längre gå ut utan att frysa.. sånt är tråkigt. Men det händer ju varje år, så de finns väl inte så mycket man kan göra åt det antar jag x) Den här vintern ska jag ju till Thailand 3 veckor i alla fall :) Det ska bli underbart skönt!


Saknade!

RSS 2.0