Tillbaka från kryssningen

Har kommit hem från kryssningen nu, men som ni kanske förstår är jag riktigt trött och har fullt upp med andra saker än att sitta vid datorn.. och ändå sitter jag här, bra där!
Hade i alla fall skitkul, så att jag inte somnade förrän 9 imorse och bara sov 4 timmar gör ingenting! Snart är de dags för några få timmars sömn igen, sen är de bara upp och duscha och åka iväg till Christine och fixa sig inför nyårsfirande i Kallhäll :) Sover hos henne imorrn också!

Har insett att det blir lite för mycket under jullovet så jag fick avboka resan till halmstad, känns förjävligt rent ut sagt för jag ville verkligen åka och jag ville verkligen vara med Christine. Men jag får se till att smita med henne en annan gång, för jag tänker åka dit med henne! :)

Bilder kommer så fort jag har tid att lägga upp några, har som sagt alldeles för mycket för mig just nu men det lugnar förhoppningsvis ner sig snart :)

Lista, 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag reste utomlands helt utan vuxna för första gången och ställde mig på egna ben :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Minns inte att jag gav ett enda.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Pappas bror och hans fru :)
4. Dog någon som stod dig nära? Ja och det kändes och känns fortfarande förjävligt och jag har inte fattat att det är sant.. även fast det gått mer än 2 månader.
5. Vilka länder besökte du? Thailand och Spanien (Mallorca) och hinner även med Finland (Åland) imorrn :P
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, det finns väl vissa saker tror jag, men inget som jag pratar särskilt öppet om..
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Det finns många! Mest mellan augusti och december :)
8. Vad var din största framgång 2009? Slutade ettan med bra betyg och fått enormt med berömd på jobbet! Har även haft framgånger på andra sätt såklart, men det är inget jag skriver om här :)
9. Största misstaget? Tror inte jag gjort så stora misstag..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Handleden har ju krånglat en del, fått svininfluensan, magkatarr och antagligen blindtarmsinflammation.. Och sen förkulningar på det.. riktigt jävla sjukling år :P
11. Bästa köpet? Båda nya datorerna :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mallorca resan och kläder :)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Många saker har gjort mig glad i år. Men mest är det att jag har träffat så många nya underbara människor som står mig närmast av alla!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? FInns otroligt många.. kan sitta och skriva i all evighet.. Den som har påverkat mig mest är i alla fall "I gotta feeling", emn det är långt ifrån den enda!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, utan tvekan!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit på Mallorca :)
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Pluggat, helt klart.
18. Hur tillbringar du julen? Har redan tillbringat julen, på landet med mamma, pappa och mormor :)
19. Blev du kär i år? Ja
20. Favoritprogram på TV? Finns för många för att välja. Men jag har fastnat för One Tree Hill
21. Bästa boken du läste i år? Twilight!
22. Största musikaliska upptäckten? Finns många artister/band osv som jag har börjat lyssna på. Men de bästa var nog alla nätter på barerna och klubbarna på Mallorca, musiken var enormt bra. Gillade även Takida konserten riktigt mycket!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Fick till viss del Thailand resa, men i och med att den inte blev av så fick jag Mallorca resan.
25. Något du önskade dig men inte fick? Inte i födelsedagspresent.. Men för övrigt så önskar jag mer tid på Mallorca...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Träffade en vän som spenderade dagen med mig eftersom att jag inte klarade av att vara själv. Sen hade jag maskerad som blev lyckad förutom att mina tankar var nån helt annanstans, men allt löste sig så småning om :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns säkert många saker. Kärrtorp har fått mig att må dåligt, så utan de hade det varit bättre utan tvekan. Det hade också varit bättre utan personer som sårar än. Mer tid på Mallorca med helt underbara människor skulle gjort de bättre också :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Stil? Har blivit mer flickig tror jag.. Slutat gå till skolan i mjukisbyxor och vilken band t-shirt som helst. Upptäckte att färgen rosa kan vara fin :P
29. Vad fick dig att må bra? Många saker, men de mesta är nog Mallorca resan och vänner som kommit mig riktigt nära, Jon och Tom :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Chad Michel Murray, no doubt at all.
31. Vem saknade du? Vännerna nere på Mallorca har jag saknat som fan hela tiden förutom den veckan jag var där nere och fick spendera lite tid med dom :)
32. De bästa nya människorna du träffade? Jon och Tom. Finns många andra och jag har många att tacka. Men idag är det dessa människor som klivit in i mitt liv och stannat :)

Lovet är planerat

Lovets planer ändrades snabbt.. riktigt snabbt, men jag tror det kan bli nästan helt perfekt :)
(Utan Mallorca kan det inte blir helt perfekt ;))

Dagen har gått snabbt, lite för snabbt, men de får man ta. Har i alla fall träffat Christine och hennes familj, käkat, kollat i affärer och gått på bio. Avatar. Underbar film, otroligt bra gjord, riktigt bra effekter och nej, det finns inget dåligt med den! :)

Resten av veckan? Planerad.
Nästa vecka? Planerad.

Fan, lovet är snart slut och det känns inte ens som det har börjat...

Imorrn: Kryssning
Onsdag: Kryssning
Torsdag: Nyår
Fredag: Packa
Lördag - Onsdag: Halmstad
Torsdag - Fredag: Skola
Lördag: Jobba
Söndag: - Antagligen plugga eller nåt sånt

Killing me slowly

Min hjärna dödar mig långsamt med alla dessa tankar...

Jag vill ha kakan men jag vill samtidigt äta upp den.
Jag vill ha ett liv här och samtidigt vill jag vara utan det här.
Jag vill släppa allt och det kan jag göra där.
Jag får inte släppa allt och jag får inte vara där.
Jag vill ha den stunden men jag kan inte få den stunden.
Jag vill för mycket men inte tillräckligt mycket för att göra det verkligt.
Jag vill bry mig ännu mer men jag bryr mig redan för mycket.
Jag vill att du ska förstå men jag vill att du inte alls ska förstå.
Jag vill ha det här men jag vill inte ha det här.
Jag vill spola fram tiden men samtidigt ta vara på den.
Jag vill ha nåt som är långt borta men jag vill ha nåt som är nära.
Jag vill för mycket men gör för lite.
Jag vill ha allt men jag vill inte ha något.

My brain is killing me slowly with all these thoughts...

I want to keep the cookie but I want to eat it.
I want a life here and I want to be without all this.
I want to let go of everything and I can do that over there.
I can't let go of everything and I can't be there.
I want that moment but I can't have that moment.
I want too much but not enough to make it real.
I want to care even more but I already care too much.
I want you to understand but I don't want you to understand.
I want this but I don't want this.
I want to make the time go faster but I want to carry on to it.
I want something that's far away but I want something that's close.
I want too much but not doing enough.
I want everything but I don't want anything.

Presentkort på Fluffbabes

Jag är med och tävlar om ett presentkort på Fluffbabes hos Diana :)


091227

Hemma från landet och jag tänker säga äntligen! Blev för mycket landet och för lite att göra och det är ingen bra kombination någonstans rent ut sagt, så jag är glad över att vara hemma! :)

Har precis städat lite i rummet och rensat bland gamla grejer och jag har hittat en del roligt måste jag säga, fick ett antal skrattanfall :P
Än så länge finns inga planer för kvällen, vet inte om det blir några heller.. Borde väl stanna hemma och se till att bli frisk så att jag inte smittar ner folk imorrn och på tisdag :) Imorrn är det antagligen biodags med Christine och delar av hennes familj, ska bli riktigt trevligt!

Godbitar

Godbitar från Forever21Bilder: Forever21

091226


091226 - tankar

Trött på min förkylning, trött på landet, trött på de mesta som jag har tillgång till just nu och det suger.
Jag vill hem till stan, till de vänner som är underbara, till alla jag saknar, till värmen, till sommaren, till Mallorca, till min 18-årsdag, till kryssningen, till nyår, till shopping, till bad, till surfing, till kvällar på stranden då någon spelar gitarr, till kramar, till kärlek och allt och alla som gör mitt liv värt att leva.

Kvällstankar

Har suttit och kikat på Nellys rea och jag trodde verkligen att något skulle falla mig i smaken och att jag ska skulle beställa hem något och bara slösa pengar. Men passande nog var det inget jag kände att jag ville beställa... Det känns faktiskt skönt, för jag vet att jag kommer göra av med pengar på andra sätt och just nu måste jag faktiskt spara! Fyller ju 18 om några månader och då kommer det spenderas på krogen antagligen, och man kan ju inte förvänta sig att det är lika billigt som nere på Mallorca :P
Dessutom ska en Mallorca resa planeras in och genomföras under sommaren, det är ett måste! Den här gången ska jag försöka få det att bli 2 veckor också, och då blir det ju dyrare såklart.. Hoppas nästan på mer jobb från och med februari, inte för att jag har för lite att göra och vill spendera tid, för egentligen har jag redan för mycket att göra, men jag vill tjäna mer för att kunna göra mer för pengarna, för att kunna spara och lägga undan till framtiden :)

Stambyte blir det i våran lägenhet från och med april. Det är väl bra att det fräschas upp och sånt, men jag är inte så glad över att dom antagligen kommer jobba hela dagarna under mitt påsklov, att mitt rum kommer bli överfullt av antingen köks eller badrumssaker, att jag antagligen måste leva nån annanstans till och från under 6 veckor, att jag inte kommer kunna dricka vårat underbara vatten i 6 veckor och inte ens kunna duscha hemma -.-
Det kommer vara förjävligt jobbigt och jag sitter redan nu och funderar på lösningar och jag har en del idéer.. Inte fan kommer de bli lätt och inte fan kommer jag vara glad, men man måste alltid göra det bästa av situationen, det är en sak jag har lärt mig.

Nu blev det här väldigt långt och det var väl inte direkt tanken.. Men vad gör man ute på landet när all el försvinner till och från pga stormen och man får extremt dålig täckning på mobilen och internet slutar fungera till och från under hela kvällen.. Tillslut får man ett ryck när sakerna fungerar och bombar folk med sms och skriver ett väldigt långt inlägg på bloggen :P

P.S. Someone made me happy today. You're not the only one to feel that way and so I've told you now.. Miss you <3

Konversation mellan mormor och pappa

- Äh, inte ska du ha nån cigarr inte, det blir du yr av!
- Ja... man blir yr av mycket numera...

Tack Frozza

Tack Frozza för julklappen :)


091225

En bra julafton hade jag verkligen! Idag har jag försökt blivit friskare (utan resultat) och kikat på några filmer.. Det blev LA Gigolo och En galen jul, båda var bra och definitivt sevärda! :)
Skulle ha jobbat imorrn, men med den här idiotiska förkylningen går det inte alls. Blir så irriterad att jag blivit sjuk så ofta senaste tiden, men jag antar att jag måste börja käka rätt och få i mig antioxidanter eller vad de heter... Sånt som finns i blåbär i alla fall och gör så att imunförsvaret blir starkare... Tycker att jag äter blåbär hela tiden, eller nåt..

Julen

Julklapparna är öppnade, även om jag fick min julklapp för ett par veckor sen så kom det lite smått och gott även idag :) Har hunnit se på sista Johan Falk filmen, öpnnat en chokladask och just kollas det på Mr Bean, han är galen som alltid.

Förkylningen blir bara värre och värre och det är inget jag uppskattar överhuvudtaget. Om det inte blir bättre kommer jag inte kunna gå och jobba på lördag och det är ju inte alltför bra. Har varit sjuk tillräckligt mycket för i år känns det som, men tydligen tycker inte kroppen samma sak -.-

091224

Jul, jul, strålande jul!

Har drömt väldigt konstiga saker de sista timmarna jag sov inatt, och när jag vaknade kunde jag knappt andas eller prata pga förkylningen.. Jätte roligt, verkligen... Nässpray, lite prat och c-vitamin och jag är lite piggare, men frisk är jag ju inte...

Har skrivit lite julrim nu på morgonen, lite kul inför eftermiddagen då det är julklappsutdelning och öppning av alla klapparna :) Just nu sitter och jag kikar lite på How I met your mother medan de sista av maten fixas :) Julgranen står så fin i hallen där den lyser rött. Något jag gillar på jul är alla juldekorationer mamma och pappa köpte i USA precis innan jag föddes och när jag bara var några månader gammal. Den stora lysande jultomten som står på balkongen hemma och är en symbol för alla i Tallkrogen, tomte ansiktet som hänger på väggen här på landet, julbelysningen vi alltid har i granen och så vidare :) Det är något som skapar julstämningen hos mig, alltid :)

Christmas

All I want for Christmas is you <3 :)

Godbitar från Forever21

Sitter och kollar på massa fina grejer, här är något jag gärna vill ha :)

Bilder: Forever21

091223

Kom ut till landet igår och har bara tagit de lugnt sen dess. Tittat på två filmer, Flickan som lekte med elden och en Johan Falk, båda var bra :)

Förutom det har jag börjat bli förkyld, inte alltför roligt men å andra sidan ska jag vara ute på landet ett tag, så då kan jag lika gärna vara förkyld nu istället för senare!

Idag har jag mamma och mormor klätt kulgranen tillsammans, ser lagom mysigt ut nu på kvällen när det är mörkt och på dagen ser det bara ut att vara för mycket, like always ;D


Snön hemma i stan för några dagar sen

Rock'n'roll

Rock'n'roll behöver inte betyda ett band eller en sångare, det behöver inte ens vara en låttext.
Det är en fråga om att vara odödlig.

/ Malcolm McLaren, legendarisk producent.

The Sims 3

Jag är med och tävlar om The Sims 3 från Gamingground hos Linda


The Sounds - Rock n Roll

The Sounds - Rock n Roll

 

En låt som följt mig i många år, älskar verkligen allt med den!


091222

Har hunnit med en del idag trots att klockan inte är mycket, vet inte riktigt om det är bra eller dåligt om jag ska vara ärlig men jag skiter i vilket för jag är på riktigt bra humör! :D

Har varit hos mormor en sväng, varit och handlat de sista inför jul med pappa och hyrt ett gäng filmer. Inom en timme är jag påväg till landet med familjen och mormor för att fira jul och ta de lugnt några dagar. Lär ju vara så mycket snö att man dör så fort man går ut, men i så fall får det väl vara de då, finns ju inte mycket man kan göra åt de om man säger så ^^

Just nu lever jag på de underbara stunderna och längtan efter flera saker. Väntar bara på att kylan ska försvinna just nu för det börjar bli ritkigt jobbigt att ha det såhär kallt. Är faktiskt förvånad över hur folk pratar om den globala uppvärmningen, för inte känner då jag av den i alla fall... Det enda som har hänt i år är att Stockholm har blivit riktigt kallt och fått en halvmeter snö, redan i december. Helt ärligt så minns jag inte ens sist det var så!


Såhär såg det ut i förrgår...

Värmeskydd!

Jag är med och tävlar om detta hos Life as Sophie!

Jag skulle vilja vinna för att jag inte har hittat ett värmeskydd som jag gillar och som fungerar på mitt hår :)


091221

Igår gjorde jag i stort sätt inget vettigt.. Fixade lite framför datorn, kollade på TV, tog de lugnt och så vidare... Såna dagar måste man få ha, speciellt på loven, men ändå känns det lite waste of time på nåt vis.
Idag har jag fått veta när stambytet blir, i början av april startar, skit roligt... Alltså inget vatten på 6 veckor, jag längtar verkligen inte, fy fan! Får se om jag kan bo hos mormor ett tag annars blir de nog en flytt till solberga för min del tror jag för jag kommer inte klara av att leva utan vatten och bli störd hela dagarna av folk som arbetar...

Idag ska jag väl packa allt till landet antar jag, lika bra att ha det gjort så jag slipper tänka på det imorrn. Annars tänkte jag väl inte göra så mycket.. Ska väl kanske träffa nån kompis, men vi får se hur det blir :)


Bild från i somras ^^

Yes please

Jag vill verkligen bränna massa pengar på kläder från denna underbara hemsidan, kolla bara på allt fint!Bilder: Forever21

Gillar/ogillar 091220

Gillar:
Att det är jullov
Att jag är lycklig
Att mina vänner gör mitt liv värt att leva
Att det snart är dags för kryssning

Ogillar:
Att det är riktigt kallt ute
Att skolan är jobbig och att jag antagligen behöver plugga in några saker under lovet
Att jag antagligen behöver gå sommaskola
Att jag längtar för mycket efter vissa personer som det är svårt att tröffa


3 doors down - Let me go

3 doors down - Let me go


Ännu en lista!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att Rene var på jobbet
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov väldigt bra
Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade i telefon med Saga
Det sista du sa högt: "Tänk på att pappas underskrift måste finnas"
Det senaste någon sa till dig: "Ah okej"
Vad har du druckit idag: Apelsinjuice, multivitamin juice och mjölk
Vad var det senaste du åt: Middag, spagetti och köttfärssås
Vad var det senaste du köpte: Lunch igår
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Lugnt och kallt
Godaste glassmaken: Ben&Jerry's cookie dough
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Sover du tungt: Till och från
Drömmer du mardrömmar: Inte ofta
Trivs du med ditt jobb: Ja
Favoritklädsel: Beror på årstid. Älskar att bara kunna gå runt i bikini eller shorts och linne :)
Favoritlåt just nu: Jag har inte bara en favorit låt, det går inte. Men en riktigt bra jag lyssnar på just nu är Let me go - 3 doors down
Vad ser du om du tittar till höger: Spotlight
Vad gör dig glad just nu: Att jag har jullov!
Vad ska du göra härnäst: Slå in en till julklapp
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lycklig
Favoritgodis: Choklad är oslagbart ;)
Kläder just nu: Alldeles förstora mjukisbyxor och t-shirt från subway mallorca ;D
Sommarplaner: Mallorca, Mallorca, MALLORCA! Landet och kanske sommarskola om jag har otur. Ska väl försöka jobba lite också :)
Hur många kuddar sover du med: 2-3
Spelar du något instrument: Kan spela piano och försöker med gitarr..
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
Vad är viktigast för dig: Kärlek och vänskap
Är du kittlig: ja, alldeles för mycket
Snarkar du: Nej, men därimot gör jag ljud i sömnen, klär av mig och lite andra störda saker
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten: Har alltid tyckt spindlar, men kackerlacker är inte trevliga.. Speciellt inte när man hittar dom i badrummet på hotellet sista morgonen när man kommer hem från en galen natt xD
Längtar du mest efter just nu: Finns mycket.. Sommar, Mallorca, flera vänner, konsert osv

091220

 

 

Bild tagen för 3 dagar sen,

nu är det mer än dubbelt så

mycket snö och vi har fått stå

ut med över 14 minus...

herre gud, det är ju bara

december än så länge och

jag har redan tröttnat på kylan!

 

 

 

 

I fredags städade jag en massa, skönt att ha det gjort nu precis när man fått jullov så att man inte behöver stå sista dagen och fixa. Tog en sväng till farsta också, men jag hittade inget speciellt, vilket både var bra och dåligt antar jag.. Mindre grejer till mig, mer pengar till Mallorca. Lördagen spenderades på jobbet och fan va slut jag var både igårkväll och nu idag.. Idag har jag gjort absolut ingenting och det har varit riktigt skönt faktiskt! :)


Memories never die

Memories never die

There was a time

This is the way you left me
I'm not pretending
This isn't good or right
What are you doing?

I'm not going to understand what you are thinking
But I know I'm going to try
I'm just getting mad because you don't listen to me
Not at all..

So, what do you want me to do?
How do you want me to react?
Should I do something or should I just wait?
Please tell me

It feels like I've giving this up
Just getting mad and feel like I'm going to stop care
That is not the best, I know
But you're not giving me a choice

I have a life
A life where you're involved
Now I'm living it without you
Doesn't matter if I want it or not

It feels pretty weird not having you around
It's lonely not hearing from you
There is so many things I've wanted to tell you
But you havn't been by my side and that's only your choice


Klänningar från Forever21

Med snö oväder ute kollar jag forever21 istället för att gå och kika i butikerna ;)


Bilder: Forever21

091217

Igår var det grattis bloggen 2 år, gör det inte till en så stor grej men de är lite kul och se hur man har förändrats under tiden :)

Idag slutade jag skolan, fick jullov, och det känns riktigt riktigt bra! Förövrigt så har det snöat en jävla massa senaste dygnet och vi har i stort sätt en halvmeter snö på balkongen :P Kallt är de ute också, så snön lär ju stanna ett tag, det är skönt i alla fall för jag hatar slask!

Förövrigt är det väl inte mycket annat som hänt, men det är skönt att det är lugnt :)

Framför kameran?

Saknar att stå framför kameran.. riktigt mycket! Får ta tag i allt, har ju en del på gång :)


All we had was just one summer

In some way I feel misunderstood
In some way I feel horrible
In some way I feel sad
In some way I feel that this is wrong
In some way I feel that this is confusing

At the same time I got this other feelings.. This isn't about one person, it's different persons.. So that makes it better i guess, but still, it's confusing.

In some way I feel complete
In some way I feel happy
In some way I feel understood
In some way I feel that this is meant to be
In some way I feel that this is confusingI want to share this with you
I want to do this with you
I want to show this to you
I want to make you understand you're doing enough

Baby can't you hear me scream?

091216

Skola som vanligt idag, fast en kortare dag då vi inte behövde vara på företagsekonomin utan lika gärna kunde jobba hemma :) Efter det blev det en tur till farsta med Saga där jag planerade lite inför julklapp och fick en impuls att kolla resor.. Nära att det blev så att vi firade jul nån annanstans än i Sverige, men i sista sekund bestämde sig mamma och pappa för att stanna hemma, så det blir en vit jul (förmodligen?) på landet. Både bra och dåligt antar jag :)

Har suttit och pluggat matte nu på kvällen, varit förbi mormor en sväng och hämtat ut ett par paket. Min Nelly beställning hade kommit och en massageolja som jag vann för några dagar sedan :)

Valfritt från Cocoo hos Denise

Vinn valfritt smycke från Cocoo.se-Sveriges största smyckebutik på nätet!

Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är;

♥ Gå in på Cocoo.se och kolla vilket smycke du vill ha.
♥ Kopiera den här texten + bilden nedan och lägg in dom i ett inlägg på din blogg, se tilol att länkarna fungerar (dvs. att man kan klicka på ordet cocoo.se i denna text och komma direkt till hemsidan)
♥ Skriv sedan en kommentar till detta inlägg med namn, bloggadress och smyckets artikelnummer.

Vinnaren presenteras den 29 december! Lycka till :)

 

Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke från Cocoo hos Denise :)


Life

This is how I'm living my life.


Presentkort Lagerhaus

Jag är med och tävlar om ett presentkort på Lagerhaus hos LiiCee :)


Tops from Forever21

Medans man sitter här och fösöker mysa till det kan man ju passa på att kika på kläder ;)


Bilder: Forever21

091215

Har snöat hela dagen, så jag har hunnit pulsa i snö och fått en enorm massa flingor i ansiktet, så nu håller jag mig inne resten av kvällen även fast jag borde springa till centrum och hämta två paket och åka iväg till farsta och fixa inför en av mammas och pappas julklappar!

Trött på vintern redan? På vissa sätt är man väl det.. går ju runt och fryser i stort sätt hela tiden, måste ha lager på lager (till och med när jag är inne!) för att inte bli totalt genomfrusen... Fick höra att det förra veckan var 19 grader på Mallorca och det gjorde ju att man längtar lite extra till värmen.. Att det nästan är ett år sedan Thailand resan gör ju också att man vill iväg från allt. Men man klarar sig i Sverige också! :) Fixar och trixar med julklappar, köper mysiga kläder, bakar, tänder ljus osv. Vintern kan vara riktigt mysig, även om jag önskar att ajg för tillfället kunde spendera den på ett annat ställe med en annan person.. Vet inte vad jag ska göra av med alla känslor just nu om jag ska vara helt ärlig, det finns så många men ändå inga alls, känslan är ändå rätt skön ^^

Dagens'

Humör: Upp och ner hela dagen
Gjort: Varit i skolan och stan
Planer: Plugga matte
Ser på: TV!
Lyssnar på: Las Vegas
Läser: Matte
Äter: Lussebullar
Bästa: Att jag inte har alltför mycket att göra
Sämsta: Att det är kallt och att jag måste plugga
Väder: Snöstorm! (eller kanske inte riktigt...)


Saknar

14 december

14e december idag... Vad säger det egentligen?
Att det om 2 dagar är 1 år sedan jag åkte till Thailand och 2 år sedan jag startade den här bloggen.
Att jag har prov om 3 dagar, det sista innan lovet.
Att det om 4 dagar är helg och lov.
Att det är jul om 10 dagar.
Att jag om 15 dagar åker på kryssning.
Att det är nyår om 17 dagar.
Att det är 2 månader kvar till alla hjärtans dag, vad jag nu menar med det?
Att det är 103 dagar kvar tills jag fyller 18.
Att det är 177 dagar kvar tills jag får sommarlov.

Vad mer? De här är väl det jag ser fram emot som är inplanerat.. eller jag ser ju inte fram till provet och så.. men ni fattar säkert hur jag menar...

Tom

Jag saknar dig så sjukt mycket Tom! <3Hur kan man komma så nära en människa på så kort tid?

Jag vet att jag frågade mig själv samma sak efter Scotland resan, men då hade vi faktiskt bott med samma människor i två veckor, vi hade skrattat och gråtit tillsammans, gått igenom så mycket, men nu?
Träffade den här killen 3 gånger, firade hans födelsedag, åkte till stranden, käkade middag, hade en egen liten avskedskväll.. Blir lika glad varje gång jag hör av honom, saknar honom lika mycket och ibland känns de som att det var igår jag kom hem från Mallorca.. Är glad att jag fick lära känna honom och är glad över att han är en bra vän som bryr sig.
Jag kommer träffa honom igen, det vet jag :)<3

Miss you Tom! <3

Trust?

Trust, tillit, ett ord som inte alla sätter värde på.

Saknar sommaren

Miss


Kläder!!

Yes please..
Bilder: Forever21

091213

Igår var jag på Café 60 med Saga, Christine och Tove. Under kvällen hände en del störda grejer och jag höll på att skratta ihjäl mig åt killarna vid bordet bredvid och några andra galningar ^^ Pga flera rån, våldtäkt och annat skit som hänt där jag bor senaste veckan fick jag sällskap från tunnelbanan och det var väl rätt skönt att slippa oroa sig för något :)

Idag har jag bakat lussebullar och nu får de nog vara slut med allt bakande för i år, dör snart :P Det är ju trots allt bara några veckor kvar på det här året ;)

Har ett prov kvar att skriva i skolan, de värsta av dem alla... Och även ett par läxor, men det mesta är redan avklarat som tur är :) Får ta och vila upp mig, gå de sista dagarna i skolan, jobba och sen är det jullov några veckor, ska bli underbart skönt! Kryssning med fina vänner, nyårsfirande, slappa dagar på landet, förhoppningsvis en jävla massa bio och träffa några vänner som man inte hinner med och träffa så mycket i vanliga fall :) Längtar!

PS, all snö är borta igen..

Details in the Fabric

Details in the Fabric


Calm down
Deep breaths
And get yourself dressed instead
Of running around
And pulling all your threads and
Breaking yourself up

If it's a broken part, replace it
If it’s a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it

And hold your own
Know your name
And go your own way
Hold your own
Know your name
And go your own way

And everything will be fine

Hang on
Help is on the way
Stay strong
I'm doing everything

Hold your own
Know your name
And go your own way
Hold your own
Know your name
And go your own way

And everything
Everything will be fine
Everything

Are the details in the fabric
Are the things that make you panic
Are your thoughts results of static cling?

Are the things that make you blow
Hell, no reason, go on and scream
If you're shocked it's just the fault
Of faulty manufacturing.

Everything will be fine
Everything in no time at all
Everything

Hold your own
And know your name
Go your own way

Are the details in the fabric (Hold your own)
Are the things that make you panic (Know your name)
Are your thoughts results of static cling? (Go your own way)

Hold your own
Know your name
Go your own way.

Are the details in the fabric (Hold your own)
Are the things that make you panic (Know your name)
Is it Mother Nature's sewing machine? (Go your own way)
Are the things that make you blow (Hold your own)
Hell no reason go on and scream (Know your name)
If you’re shocked it's just the fault (Go your own way)
Of faulty manufacturing

Everything will be fine
Everything in no time at all
Hearts will hold


Den här listan är grym

Sätt din mediaspelare på shuffle och skriv sen in låtarna i turordning och svara på frågorna, inget fusk!

 

1. Hur mår du idag?
When it all falls apart

2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?
All these things that I've done

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Moonlight shadow

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
With a little help from my friends

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Wonderful tonight

6. Hur är det med kärleken?
Light from above

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
If I used to love you

8. Hur mår dina vänner?
Never again

9. Tycker dina vänner om dig?
We share the same skies

10. Hur ser folk dig som?
Ooh na na naa naa

11. Spanar folk in dig?
She moves in her own way

12. Är du bra i sängen?
Bleed it out

13. Har nån sexfantasier om dig?
Shake

14. Kommer du alltid bo kvar i sverige?
Vegas

15. Hur kommer du dö?
This is the life

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Say it right

17. Vilken är din oturslåt?
Never let this go

18. Vilken är din turlåt?
Heartless

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
I'll be

Snow

Outside my window :)


Mer, mer, mer...

Jag vill ha mer, mer, mer, mer!Bilder: Forever21

Till mig och Christine

Detta otroligt snygga linne är beställt från Nelly idag!

Har även beställt en tröja till Christine som hon ville ha, den såg ut såhär :)

Nu hoppas vi på snabb leverans som vanligt! :)


Idol

Rätt person vann Idol :)

Damian

"Life is a highway and I wanna drive it all night long"

Det här är ett citat som jag hört från en av mina närmaste vänner, en som alltid ställer upp trots distansen, som står vid ens sida no matter what, en äkta vän!
Just den textraden har fått mig motiverad alla de gånger jag bara velat ge upp, just dessa ord får mig att kämpa lite mer och jag är så glad över det! Helt plötsligt under en dag kan dessa ord bara dyka upp i huvudet och genast sprids ett leende i mitt ansikte och jag rycker upp mig och blir riktigt riktigt glad!Känt dig i 2½ år nu, och även om vi inte ses ofta så gör det inte vänskapen sämre, tvärtom, vi kommer bara närmare och närmare varandra! :) <3

Massage olja

Jag är med och tävlar om massage olja från Intimprylar hos Anna :)


Toppar

Måste sluta tänka på kläder nu...


Bilder: Forever21

Spikmatta

Jag är med och tävlar om en spikmatta inne hos lillagrodden var med här du med!

091211

Sen i måndags kväll/natten till tisdagen har jag varit sjuk, idag var första dagen jag var uppe på benen, frisk känner jag mig inte alls, så jag är glad att jag lyckades byta bort jobb passet imorrn och jobbar nästa helg istället! Var och gjorde Mästarnas Möte i skolan idag för att inte få IG på momentet och efter de har jag bakat lite här hemma, måste göra något annat än att ligga i sängen och glo på TV liksom.. Är ju ändå så pass bra att jag står på benen för tillfället..

Nu är det idol som gäller och jag förväntar mig en riktigt bra kväll! :)


Saknar alla solnedgångar...

Fint från Evasunderkläder

Jag är med och tävlar om detta från Evasunderkläder hos Liddle :)


Free Fallin'

Free Fallin'

<3


Namnsdag

Det är ingen vanlig dag för det är Malins namnsdag idag, hurra hurra hurra hurra! Igår var det också namnsdag för min del, men då var det mellan namnet :)

Senaste dagarna har tillbringats på akuten och hemma i sängen, jag har inte mått så jätte bra om man säger så..

kläder, kläder, kläder och åter kläder

Även om jag har shoppat en del senaste veckan så vill jag ha mer fina saker :) Det här får gärna flytta in i min garderob!
Bilder: Forever21

Valfritt från Kawaii Craving

Jag är med och tävlar om en valfri vara från Kawaii Craving hos Takai :)


....

TIO FAVORITER
1. Tv kanal ? 5an tror jag
2. Blommor ? rosor kanske? eller kaktusar är väl mer mig kanske?
3. Färg ? Svart
4. Sport ? Simning
5. Affär ? Beror helt på vad man ska köpa
6. Musik ? Har min egen störda spotify lista med 1,3 dygns favorit musik
7. Mat ? Tacos, kinesiskt och thai
8. Årstid ? Sommar
9. Djur ? Hund om man räknar såna djur man har hemma
10. Stad ? Alla städer har sin egna charm


TIO FAKTA
1. Hemstad - Stockholm
2. Hårfärg - Blond
3. Längd ? 167cm
4. Frisyr ? Beror på humör
5. Ögonfärg - Blå
6. Skostorlek - 38/39
7. Humör ? Det är olika
8. Orientering - öh va?
9. Tillgänglighet ? Beror väl på vad de gäller :)
10. Vänster eller högerhänt - Höger


TIO SAKER OM DITT LIV
1. Har du någonsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - Ja
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? Känslorna var inte desamma längre
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja, mer eller mindre
5. Har du någonsin krossat någons hjärta? Ja
6. Har du någon gång blivit kär i din bästa vän? Bästa vän har de väl inte varit, men vän ja
7. Har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? Nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållade med någon? Beror på situation och person
9. Har du någonsin haft en hemlig beundrare? Ja
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, men det är antagligen inte den bästa kärleken och den blir ju självklart större senare


TIO SAKER: DET DÄR ELLER DET HÄR
1. Kärlek eller pengar? Kärlek
2. Vin eller öl? Vin
3. Dag eller natt ? Dag
4. One night stands eller förhållande? Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cocacola ? Coca Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? Vild fest
8. Färgfoton eller svart/vita foton ? Färg
9. Telefonkontakt eller face to face ? face to face
10. Aim eller myspace ? myspace


TIO "HAR DU NÅGONSIN"
1. Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? nej
2. Har du någonsin varit med i ett slagsmål? stått emellan folk
3. Har du någonsin gjort ngt du ångrat? Det är bara en enda sak jag ångrar riktigt mycket.
4. Har du någonsin hoppas bungyjump? nej
5. Har du någonsin varit på en husbåt? tror inte de
6. Har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? jawbreaker?
7. Har du någonsin önskat någon att göra sig riktigt illa? tror faktiskt inte de, inte seriöst i alla fall
8. Har du någonsin gått på bio ensam? Nej
9. Har du någonsin gillat någon som inte gillat dig tillbaka? Jag har gillat någon mer än den personen gillade mig, men det har alltid funnits känslor
10. Har du någonsin tyckt att världen suger? några gånger

Shopping,

Shopping :)

Lila tubtopp från Cheap Monday, har redan en svart som jag köpte på Nelly, och en grå-beige-brun tubtopp från New Yorker

Två likadana stickade klänningar från H&M, den svarta har jag haft ett tag och den gråa köpte jag idag :)

 


091204

Dagen började tidigt, alldeles för tidigt.. Men jag har klarat mig bra i alla fall!
Ekonomi prov har skrivits, kändes bättre än väntat och den känslan är ju underbar :) Efter var de lite svenska plugg och sedan stan med Saga. Vi käkade i kungshallarna, gick och kikade i massor av butiker, shoppade, myste och hade det helt underbart. Det kändes verkligen underbart att få vara med henne en dag utan massa måsten, har saknat dom dagarna <3 :)

Kom hem ganska sent, så det var bara att få i sig lite mat och sätta sig framför TV:n och kolla på idol, för gå ut orkade jag inte alls... Idol var i alla fall helt otroligt ikväll, har aldrig sätt så många deltagare gråta i ett program som idag, positivt alltså :) Jag tycker att Erik, Tove och Calle är helt underbara alla tre och jag tyckte de var otroligt jobbigt att Tove behövde lämna programmet. Det skulle liksom vara den här trion, den var bäst och oförglömlig!

Humöret har varit lite upp och ner idag, tror de berott till mestadels på för lite sömn senaste veckan och alldeles för mycket pluggande senaste tiden... Behöver en ordentlig paus just nu, så jag längtar mer än någonsin efter jullovet! :)


Vad säger ni? Ser det bra ut med brunt hår och bruna ögon på mig? :)

Muggar

Jag är med och tävlar om dessa snygga muggar från BoConcept på Myshowroom.se


091203

3 december idag, betyder att min kära mor fyller år :)

Igår blev de en del matte plugg på Christines skola, och sen när jag kom hem blev de företagsekonomi plugg, roligt roligt...

Idag har jag haft matte, sen håltimme på engelskan igen, så jag åkte hem och har nyss käkat. Ska snart tillbaka till skolan för att ha naturkunskap och sen får jag äntligen sluta.


En bild från i söndags då vi firade mamma och pappa med släkten :)
Älskar de lockiga håret!

Almanacka

Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om en personlig almanacka från tryckdig.se


Gallery

Mario Vazquez - Gallery


091202

Besvikelse igår när jag märkte att det inte alls var House, men jag satt och kollade på "Christine" och "Brothers and Sisters" på kvällen iaf :) Somnade inte alltför sent och började idag inte förrän halv 10, skönt att få sova ut lite grann och inte känna sig som en zombie!

Åkte skridskor nu på morgonen och sen var det håltimme eftersom jag redan hållt mitt tal i engelska. Så jag åkte hem, käkade lite, fixade med mammas presenter inför imorrn då hon fyller år och alldeles strax ska jag tillbaka till skolan!

RIktigt kallt är det idag, i alla fall om man jämför hur de har varit senaste veckorna... -6 grader står det på termometern, gräset är täckt av frost och solen skiner. Det är faktiskt mysigt, och lite julkänsla, men jag fryser ändå riktigt mycket när jag är ute, så det är väl inte de roligaste...

Saga fotade lite imorse, nåt projekt hon har i Fotografisk Bild A som jag skulle pose till, skulle vara apa och lejon xD Lite skumt kanske, men bilderna såg rätt bra ut när jag fick se dom lite snabbt, får se om hon ska göra om dom något eller behålla dom som dom är :) Ska be henne skicka över dom senare också ;)

Efter skolan idag ska jag åka till Christines skola. Ska hjälpa henne med lite plugg grejer och räkna en jävla massa matte, förmodligen få lite hjälp med det också :) Får hoppas att jag får något gjort, för det behöver jag verkligen!

Här är en bild från i helgen när jag och mamma var på Takida :)


3000kr på Junkyard

Jag är med och tävlar om 3000kr på Junkyard hos Linda! :)
Här är den outfit jag tävlar med!
Jeans: Jamie, Ocean Black
Trosor: New Hip Small Pricks, Estate Blue
Hood: Rocky, Royal
Skor: Top Down, Black/Whie/Enamel Green/Aque Varpor, Team Orange
Topp: Laurel, Black
Väska: Leopard, Leopard

i.d. foundation

Jag är med och tävlar om en valfri i.d. foundation från EAbeauty hos Millah :)

Tävlingen avslutas 7 december


091201

Helgen har bjudit på en tur till norrland, släktkalas x2, konsert på hovet, plugg och shoppingtur i kista med Christine :) Fick verkligen koppla av och hann göra otroligt mycket, det var så pass roligt och skillnad mot att plugga hela tiden, så det blev inte stressigt alls! :)

Igår blev det en tur till skärholmen med Saga och Christine, käkade där och gick och kikade i affärer, kom hem med ett linne vilket inte alls var tanken, men jag är glad! :)

Idag har jag varit i skolan som vanligt och sen extra matte. Magen skriker efter mat, ingen lunch blev det pga skolan dåliga mat! Ikväll blir det lite plugg så jag slipper få mycket senare i veckan och så självklart House :) Ska i alla fall bara ta de lugnt :)

Tårtan jag gjorde i söndags! :)


RSS 2.0