Naglarna!

Niklas tåg var försenat, så middagen blev framflyttad en timme, så nu borde vi vara där.. Jessica och Tommy är här och vi ska snart gå, så fort Tommy har tittat klart på svampbob -.-

Här kan ni se hur naglarna ser ut :)



L ö r d a g

Tommy har vaknat och vi har ätit frukost, gott att få lite i sig :)
Ute så snöar det lite smått, skönt att sitta inne faktiskt! Ikväll ska vi hem till Niklas och träffa lite folk, ska laga mat tillsammans och titta på film är det tänkt :) Ska bli kul att träffa lite folk igen, är ju inte så ofta vi drar ihop ett gäng och gör något längre, men så blir det ju.. alla har ju börjat gymnasiet, skaffat nya vänner och träffas inte lika ofta..

Just nu längtar jag efter en Coconut oil massage :) så underbart skön! Tror att jag ska tvinga mamma tt ge mig en, köpte ju hem den oljan de använde i Thailand :)



Forever21

Forever21 får in så mycket nytt på bara någon dag, så här kommer lite favoriter :)







Bilder: Forever21

Nelly, Caliroots och Superpresentkortet

Freestreet, en sida som inte så många gratisangvändare vet om!
Den har idag bara ca 1250 användare, mycket mindre än de vanliga gratissidorna alltså. Fungerar som de flesta andra, samla poäng via klick, erbjudanden och värvningar. Sedan växlar man in poängen mot presentkort på Nelly, Caliroots och Superpresentkortet. Observera att detta är den enda idan du kan växla in poängen till Caliroots :) alltså värt att bli medlem! :)
Sidan är även lättnavigerad och snyggt uppbyggd!




Klicka här för att bli medlem!

Mariadagen!

Grattis alla som heter Maria, ni har namnsdag! :)
Maria är mitt släktnamn, så jag heter de i mellan namn :) så jag har fått ett litet paket nu på morgonen! Balsamet till mitt frisörshampoo som ska ge volym, så nu ska håret piffas upp lite grann ;)
Förövrigt så började datorn krångla igår igen, så pappa körde in den idag igen.. skärmupplösningen hade ändrats, men annars så verkade de inte vara något fel.. så nu skulle vi testa att byta tangentbord och mus om vartannat och se vad som händer.. så nu sitter jag med ett tangentbord som är sjukt gammalt... jobbigt att skriva på och låter som sjutton, men hellre de än att datorn inte fungerar...
Igår satte jag på lösnaglar :) det blev långa svarta när allt blev klart! Den svarta färgen har lite glitter i och glimmar väldigt fint, så de är inte helt kolsvart :) Lite ojämnt i kanterna blev det, men så var det också första gången jag satte på lösnaglar helt själv :)


Just nu ligger den här sötnosen och sussar i min säng :) sömntutan har inte vaknat!


Kväll

En dag på stan med Saga och X :) Gick och tittade i diverse affärer, tittade på piercingar och tatueringar!
När jag kom hem var mormor här och strök lite kläder och fixade, pappa hade damsugit lägenheten och jag behövde bara börja fixa i rummet, så lite har jag plockat i alla fall :)
Nu sitter jag och kikar lite smått på TV:n, så ska de låta med Sibel och Sonja Aldén bland annat :) sjunger med här i Umbrella låten och sånt, det är alltid trevligt!

Cili, minns du den här?


För er övriga, det var från en tid för nåt år sedan, om ni följt min blogg sedan första stund så minns ni säkert. Jag hade problem med ett gäng och drog mig ur för det blev för mycket alkohol och annat, och alla runt omkring mig ställde upp. Jag kan inte beskriva tacksamheten till de som fanns vid min sida under hela vägen :)

F r e d a g !

Jag ställde klockan idag, för att inte försova mig xD och tro mig, jag sov ännu längre än när den ringde :) Men men, det gör inget (a). SItter här med en handled som gör ont och en macka som jag inte ens vill ha -.- men jag måste i mig mig något om jag ska ta ipren, och då var liksom en macka typ de enda alternativet eftersom att de går snabbt att fixa och käka.. Jag är ingen person som kan äta direkt när jag vaknar, även fast jag är vrålhungrig, då mår jag illa istället om jag slänger i mig maten.. så jag känner att de här inte var en sån bra idée.. nu mår jag ingenting istället -.-
Nej, jag får nog bara ta den där tabletter och hoppas på det bästa, får jag ont som magkatarr skulle jag få tabletter av mami sen, förmodligen inga brustabletter som sist, sånt har jag riktigt svårt för!
Sitter här och gäspar som en tok just nu xD och inser att jag inte kommer hinna till halv.. men men Saga får klara sig :) jag kommer ju i alla fall, bara att jag gör de lite senare (a) hehe...
Känner att jag gärna skulle ha kjol och leggings idag då vi ändå ska gå i mycket affärer, då kan det ju inte bli så jätte kallt? Är i och för sig nollgradigt, men ändå, det brukar ju alltid bli så varmt när man kollar affärer? Ähh vi får se helt enkelt :)
Nu ska jag gå och slänga på lite smink på mina trötta ögon, klä på mig och springa iväg :)

Have a nice day ;)

En illustration



Jag är med och tävlar om en illustration här! :)

Väggdesign



Jag är med och tävlar om en väggdesign hos Esth som är sponsrad av Unik dekor!

Love-armband


Jag är med och tävlar om deta armbandet här!

bronzingpearls


Jag är med och tävlar om dessa underbara solpuderspärlor ;) Har testat och använt de mååånga gånger då en gammal kompis har haft de, och de är verkligen underbart fina! :)

Klicka här för att komma till tävlingen!

Retusherade!

Blev en eftermiddag voh kväll på jobbet och jag gick därifrån med ett leende på läpparna :) arbetsdagarna under lovet är avklarade och jag kommer få mer än dubbelt så stor lön som jag brukar, jävlar va underbart det känns! ;)
Har dock fått sjukt ont i min handled igen, så nu har jag börjat äta anti inflammatoriska tabletter (Ipren) och hoppas att det går över helt inom nån vecka, gör det inte de så ska jag gå till fabror doktorn, det är ett som är säkert!

Har precis fått de sista fotonen från i måndags, så här kommer de retusherade bilderna!


En annulunda och snygg pose!


Närbild med enbart ansiktet (alltså inte kroppsbild)


Last but not least, my favorite! Visst är den fin? :)

Tack Bago!
Allpeople

Nytt i garderoben? Ja tack!






Bilder: Forever21


Have you missed it?

Mina vill-ha inlägg har inte funnits på ett tag, men det är för att jag varken har tid, ork eller lust.. Nu när jag kikade in Forever21 så såg jag massor av fint, så det dyker nog upp ett inlägg innan jobbet ;)
Tänkte även göra "Mitt 2008", för det har jag ju totalt glömt bort! Så det blir nog ett sånt innan lovet är över ;)
Tänker även köra igång med Gillar/Ogillar, så nu blir det lite mer inlägg :) berätta gärna vad ni tycker om kategorierna och om ni saknar något, är alltid kul att höra och kunna förbättra! :)


T o r s d a g !

God morgon babes ;)
Jag vaknade för en timme sedan och kunde inte somna om, så jag satte på TV:n på MTV och tog upp senaste Comso och läste lite :) Började ju prenumerera på Cosmo via ett erbjudande då man fick en värde check och kunde få ansiktsbehandling, massage eller liknande :) och jag tänker absolut fortsätta få hem den underbara tidningen i brevlådan ;)

SItter vid den nya underbara datorn nu, och den verkar fungera super! Killarna som fixade den var till och emd så snälla att de la till spelet som jag tog bort för vi trodde de berodde på drivrutinerna till det, så nu ligger World of Warcraft på skrivbordet och förmodligen funkar perfekt eftersom att han som la till det är en riktigt gamer ;) så nu slipper Tommy fixa det igen!
Saga, hur fixar man upplösningen på Vista? Allt är en aning stort... känns som om någon trodde jag var en bebis med dålig syn ^^ Har svårt att lära mig att hitta saker på Vista, men jag gillar ändå konceptet :)

Om ett par timmar börjar jag jobba och innan dess ska jag städa undan lite grann och fixa med datorn :) bara ta det lugnt och så! Imorrn blir det stan med Sagapaga :) kolla bokrean och lite andra roliga butiker! Fick föresten två böcker igår som mamma köpt, två spanska lexikon! Väldigt behövligt då jag planerar en framtid i spanien, har ju mina kära vänner där, precis börjat lära mig språket och vill gå bartender utbildning samt kanske flytta dit nått år och plugga, om det inte blir i Scotland eller så :)
För er som undrar varför jag skriver Scotland med c och inte med k och två t som man gör i Sverige så är det för att när jag pratar om Scotland så är det med alla som var där, jag rpatar mycket om det med de i Mallorca osv, och då föll det naturligt för mig att skriva med c. När jag uttalar Edinburgh gör jag även det på det scotska sättet :) Bara så att ni inte tror att jag inte vet hur det stavas ^^

FIck en anonym kommentar angående min längd i och med mitt inlägg "Fotomodell nästa?". Jag mäter 1.65m ö h! Alltså är jag på tok för kort för att bli en riktigt modell och så, men jag älskar att bli fotad och har haft modellyrket som dröm under längre tid! Det finns folk som är 1.55m och är modeller, så jag ger inte upp ;) haha!



EDIT: Jag fixade upplösningen all by myself ;)

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig :) ska försöka sova ut så att jag orkar upp imorrn ^^
har stor lust att åka och checka bokrean, lite butiker och annat kul, har inte varit runt och tittat i butiker på evigheter... Saga, har du lust att dra till stan? ;) Vore najs i alla fall!
Skriver mer imorgon när jag vaknar och fått igång datorn :) Ha det så bra!


Jobb...

NU är jag äntligen hemma! :)
Jag sov hos Tommy igår och vi tittade på Joakim von Anka, knattarna och den försvunna skatten eller vad filmen nu heter! Jävligt underbar är den och jag skrattar så jag nästan dör när jag ser den  ^^ underbart!
Idag så vaknade jag efter 12 igen, gick upp och gjorde frukost, retade surmulen tommy och sedan busade och tittade på TV :) Efter det var de jobbdags och jag tog tunnelbanan till Liljeholmen!
Skulle ju egentligen bara jobba från 15-20.15, men en tjej behövde gå tidigare så jag jobbade till 21.15 istället och pappa kom och skjutsade hem mig :)
Handleden mår INTE bra och jag vet ärligt talat inte vad jag gör för fel längre.. blir det inte bättre snart blir jag helt galen!
Jag saknar min Saga och lovet bara flyger iväg, vad har jag gjort egentligen? Jag har inte öppnat en enda läxbok i alla fall.. och det är ju jävligt synn.. kommer ha lagom mycket att göra resten av lovet -.-

Datorn har kommit hem, orkade dock inte sätta på den idag för att krångla ifall att den inte är återställd, så jag gör det imorrn istället :) sitter vid den gamla just nu och det får faktiskt vara så ikväll :)



The kooks kommer till Peace and Love i sommar, men jag hade inte planerat att slänga ut pengar på de.. och inte har jag någon större lust att campa 6 dagar för att se ETT band -.- plus att jag antagligen jobbar eftersom att jag bett om att få sommarjobba den veckan.. så jobbigt när man märker det! Tror att jag får vänta och hoppas att de spelar på Globen till hösten.. eller nåt liknande!

Design halsband



Jag tävlar om detta smycke hos Maria :)

En Goodiebag! :)



Jag är med och tävlar om en goodiebag :)
Den innehåller ljusrosa spetstrosor från Lindex, Dove Summer Glow, Rött nagellack från Depend, Miniparfym Lancôme Magnifique, Små hjärtan som smälter i ett varmt bad och Shampooprov från Sunsilk!

Klicka här för att komma till tävlingen :)

Dator problem..

Nästan direkt efter att jag skrivit att jag löst problemet med dataskärmen som envisades med att slockna så hände det igen -.- snacka om att jag blev sur! Pappa hjälpte mig och vi återställde allt så som det var i fredags, för den började krångla nån gång i helgen tror vi...men nejdå, inte fan hjälpte det -.- suck! Sen kom de i alla fall upp en liten ruta där de stod att felsökningen lyckades, vadå felsökning tänkte jag.. men så kom jag på att jag fick upp en ruta när jag startat om datorn tidigare under dagen att man kunde söka vad felet var vilket jag självklart gjort. Det stod att det var fel i grafikmaskinvara, så jag ringde tillbaka till butiken för tredjegången idag och de sa att de förmodligen var ett fabriksfel på grafikkortet eller liknande, så jag och pappa åkte in med datorn så skulle de titta på den imorrn :) hoppas att den blir klar imorrn också för jag vill hellre sitta vid den än den här -.-

Hörde föresten lite om vår kronprinsessa, de blir väl förmodligen förlovning och giftemål inom en snar framtid, eller hade de redan förlovat sig..? Oavsett vad så var väl detta ett tecken på att de har en framtid ihop och det är väl de viktigaste antar jag, är inte direkt insatt i de, men klart att de är kul om hon gifter sig :)

Ätit de sista av thaimaten idag som hämtades igår :) otroligt gott! Imorgon och på torsdag ska jag jobba några timmar, blir 15-20.15 båda dagarna, så om ni bor i närheten, titta in på Konsum i liljeholmen om ni vill ^^

Nu ska jag spela musik jag njuta av mina underbara högtalare som gör livet mycket bättre! :)

EDIT: Det här är mitt inlägg nummer 1000! :)

Freestreet!

Freestreet, gratissidan som jag nästan glömt!
freestreet samlar man poäng via klick, erbjudanden och värvningar! :) Man växlar sedan in sina poäng mot presentkort på Caliroots, Nelly eller Presentkortstorget!
Det är bara 1200 medlemmar, så det är lätt att få poäng genom att värva, så det är enklare för oss mindre bloggerskor! :)

Klicka här för att registrera dig!

T i s d a g

Ny dag nya tag, eller vad säger man? ^^
Igår var jag ju som sagt i Katrineholm och hade det supertrevligt :) blev sminkad i 2 timmar med coola blixtar runt ögat! ;) blev supernöjd med sminket och blev sedan fixad i håret, det vi använde som hjälp var en tofs, vaselin och läppglans ;) det blev en cool frisyr i alla fall!
Sedan började vi ta bilder och jag fick kika på de med jämna mellanrum och kunde se vad som skulle ändras, göras bättre, vilka poser som passade osv, det var superkul och jag snappade upp en massa och började posera mer självständigt efter en liten stund! :)
I slutet fick jag välja ut 10 bilder som jag var mest nöjd med, och 3 av de ska jag få retusherade, utskrivna på A4 och alla får jag även digitalt! Jag vann detta i en bloggtävling hos Bago och jag kan säga att både han, makeupartisten Christian var super duktiga och trevliga :)

När Saga fyller år får hon förmodligen en systemkamera och då jävlar ska de bli kul! ;) Hon ska ju även läsa Fotografisk bild A och kanske B, så jag akn gärna leka modell när du behöver någon (a)! Jag fick verkligen upp intresset för smink mer igår när jag såg vilka häftiga saker man kunde göra, och det behövdes inte 50 olika produkter! Tror att Saga får leka försökskanin och sedan kan hon gärna lära mig att använda en systemkamera så kan vi få ihop riktigt coola bilder ;) Eller vad säger du sötnos? :)

Här är en bild jag tog när jag kom hem igår :) är ju inte samma kvalitet som Bagos bilder, men min digitalkamera är riktigt bra för att inte vara en system ;)



Igårkväll gick jag över till Tommy för att visa mitt smink! :) stannade en liten stund och sedan gick jag hem igen.. Hannes och Richard var där, så de var ingen idée att sova där, annars skulle jag gjort det :)
Istället pratade jag i telefon med Saga påvägen till Tommy och med Adde påvägen hem från Tommy :) trevligt trevligt.
Tittade på Cold Case när jag kom hem och sedan somnade jag sött!
Vaknade en stund efter 12 och hade verkligen fått sova ut! :) Sen dess har jag fått i mig frukost, tittat på Just shoot me, duschat och fått ur allt läppglans ur håret, löst problemet med dataskärmen som envisades med att slockna hela tiden och en del annat :)
Innan dagen tar slut ska jag hinna plugga spanska till provet nästa vecka, städa i ordning rummet och packa upp väskan med kläder från igår och kanske träffa tommy ikväll, men de sista får vi se om de blir av, hoppas i alla fall :)

Berätta gärna vad ni tycker om bilderna från igår, skulle vara jätte kul att få lite respons och kritik :)

Fotomodell nästa? ;)

Kom hem från Katrineholm för ett par timmar sedan :)
Bago har skickat några av bilderna, men de som ska returseras kommer senare :)
Här får ni se de i alla fall ;)















Säg gärna vad ni tycker om de! :)

En för omväxlingsskull rolig lista :)

Regler:

- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
- Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!

1. Vad heter du?: Målle om anton får bestämma


2. Ett ord på fyra bokstäver?: Mjöl

3. Flicknamn: Majken

4. Pojknamn: Martin

5. Yrke: Målare

6. Färg: Mintgrön

7. Klädesplagg: Mössa

8. Mat: Mat :D

9. Sak i badrummet: Matta eller munstycke..

10. Plats/stad: Milano!

11. En orsak att vara sen: Missade tunnelbanan -.-

12. Något man skriker: Miljon

13. Film: Madagaskar

14. Något man dricker: Mjölk

15. Band: Metallica

16. Djur: Myra

17. Gatunamn: Midsommarvägen

18. Bil:
Mercedes

19. Sång: My happy ending

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Möte..

Monday morning

I lördags gick jag hem till tommy, vi tittade på When a stranger calls som jag tyckte var otroligt bra, tommy tyckte dock att den var töntig xD Jag sov där och var där hela söndagen :) vi tittade på film även då, The red baron och badade :)
Jag åt middag och efterrätt hos honom och vi hade det mysigt efter att inte träffats på ett tag :)

När jag kom hem så funkade inte internet, låg nere hela kvällen, därför kunde jag inte uppdatera bloggen -.- blev allmänt sur pga det, men men, kunde ju inte göra så mycket åt det!

Idag ska jag till Katrineholm och fotas. Har packat en väska full med kläder och skor, så jag tror att jag har så det räcker :)
Tåget går 10.25 från Stockholm C, mamma följer med in eftersom att hon börjar sent, så jag får hjälp att hitta dit, annars kunde jag bara frågat mig fram :) Tar lite mer än en timme att åka, så jag ska bunkra upp med bok, tidning, mp4, cola och något att äta :) Jag blir sedan upphämtat i Katrineholm C och åker iväg till studion, sminkas och fotas :) bilder ska ju också väljas, får se om de sker idag, eller över internet. När allt är klart kommer papi och hämtar mig påväg hem från Linköping :) så slipper jag ta tåget hem och han slipper sova på hotell som han i stort sätt har gjort sedan vi kom hem från Thai :)

Ska gå hemifrån om knappt en timme, så jag hinner nog med en till uppdatering med lite bilder ;) så länge får ni ha det bra!

Hudprodukt! :)



Jag är med och tävlar om en hudprodukt värd 278kr hos Emma och taxen Abby!

Sweetkay


Innehåll i goodiebagen;
♥ 4-pack vita stearingljus
♥ 1 förpackning salta pinnar
♥ 1 Nougatchokladkaka (100 gr)
♥ 1 påse cheese topping, smak jordgubb
♥ 1 påse Sencha aprikos te
♥ 1 påse längtans famn rooibos te
♥ 1 påse Go cajun fish & seafood krydda
♥ 1 påse Cowboy dröm te
♥ 1 påse sambal oelek
♥ 1 lipgloss jane helen
♥ 1 ögonskugga H&M
♥ 1 tandkrämstub colgate Maxwhite
♥ 1 provparfym she wood
♥ 1 provparfym diesel fuel for life
♥ 1 liten borste och spegel i ett (bra att ha i handväskan)
♥ 1 flaska fructis conditioner color resist (100ml)
♥ 1 flaska listerine munskölj, total care, clean mint (95 ml)
♥ 1 paket skin ifrån Friggs, antioxidanter för vitalare hud (30 tabl)
♥ 1 grå necessär
♥ 1 rosa skrubbhandske
♥ 1 provpåse gliss hair repair

Jag är med och tävlar om denna goodiebag hos Sweetkay! :)

L ö r d a g

God kväll! :)
Idag har jag jobbat :) fick stå värd halva tiden och tur var det för handleden gör bara ondare och ondare :/ Hoppas att den blir bättre under veckan, tänkte ju dra iväg till gymmet och träna lite och då känns de bäst att kunna göra lite styrka i alla fall :)
Efter jobbet mötte jag i alla fall upp en tjej inne i stan och köpte en väska av henne :) fin var den och i bra skick, i brunt. Liknade min gröna lite grann så jag ska nog bli nöjd med dem ;)
Jag såg hennes annons på Secondhandtorget som är en secondhand blogg :) ta en titt om ni är intresserade ;)


Här är en bild från i höstas då jag fick en gratis sminkning med sot på Åhléens :)

God natt!

Tänkte slänga upp ett par bilder från dagen nu innan jag hoppar isäng! :)
Ska upp någolunda imorrn och jobba några timmar, sedan ska jag möta upp en tjej för att köpa en väska av henne, tyckte den var väldigt fin och speciell och liknar min gröna som jag köpt i Scotland :) Hoppas att den är lika fin i verkligeheten och att den inte är så utsliten!


Min älskade (?) matte...


Min söta Saga :) liknar Stina-Lee lite på den här bilden tycker jag ^^ håller ni med?

Nytt hos Cocoo

Cocoo kommer ut med nytt till webshoppen och jag har kikat lite på de nya fina smyckerna :)
Jag gillar verkligen deras kollektion i och med att den är så egen och ingen annan har något liknande! Jag fick hem mitt första Cocoo armband en bit efter jul och jag är supernöjg med det!

Här kommer mina favoriter bland de senaste! :)


Den svarta kameran uppe till vänster, hur cool är inte den till en snygg väst eller vit t-shirt? ;)


Det bruna nitarmbandet för 165kr längst upp till höger är supersnyggt och prisvärt!


Jag gillar verkligen läderarmband i olika former och storlekar, kan aldrig få för många :)


Jag har ju mitt love&peace armband från cocoo, det svart guldiga, som är otroligt snyggt. Skulle vilja ha ett i silver också gärna med peace märket innuti hjärtat!


En hästsko ska ju bringa lycka, eller hur? Ett med brunt band skulle passa perfekt till ett par slitna jeans och en tee =)

Har ni ännu inte hittat till Cocoo så måste ni faktiskt upptäcka den nu, klicka här för att komma till webshoppen!
Jag kan även passa på att berätta att Cocoo just nu har ett specialerbjudande. Om du shoppar loss innan den 28 februari och anger rabattkoden special så får du 15% rabatt!

Jobb, laddade och Katrineholm

Jag är hemma från Konsum och har fått i mig middag, räkor såklart, och börjat småsnaska på mitt naturgodis! Idag hittade jag mina torkade jordgubbar som påminner mig om sommaren, så det blev ett gäng sådana :)

Batterier köpte jag med hem så nu ligger min mobil och laddar med den nya laddaren som införskaffades på UF mässan :) underbart! En mobil som går att använda ;) Biljett till Katrineholm är bokad, jag åker på måndag! :) Minns ni varför?
Fotografering såklart! Jag vann ju "Modell för en dag" hos Bago! Under helgen ska jag prova kläder och välja ut lite fint :) Är sjukt glad att jag ska få stå framför kameran igen, då en riktig fotograf fotar och få välja ut foton efter! :) Den gången jag gjorde det i stockholm var en av de bästa kvällarna i mitt liv :)


SPORTLOV!

På historian fick jag veta att vi ska jobba med mellankrigstiden, andra världskriget och förintelsen. Dags förmig att visa MVG kvaliteerna då ;) jag är väldigt intresserad av andra världskriget och förintelsen och har jobbat väldigt mycket med det under högstadiet så jag är rätt säker på ämnerna, så jag hoppas att jag nästan får ett MVG på provet så jag får ett starkt VG som slutbetyg i skithistorian :P historia har alltså aldrig varit min starka sida och jag är inte intresserad av det, förutom då andra världskriget och förintelsen...
Pannkakor fick vi till lunch, första dagen som jag åt i skolan den här veckan :) Efter det så var det matte och engelska, det visade sig att jag fått excellent på min translation, så nu ligger jag ännu närmre mitt MVG i engelska, det uppskattas rejält! När jag kom till tallis mötte jag Cili, Philip, Wilma och Vincent, blev lite sällskap med Philip och Wilma nästan enda hem :) trevligt trevligt!

Om 5 minuter ska jag gå iväg till tunnelbanan och åka till jobbet :) ska ju som sagt jobba lite extra ikväll, ska bli skönt att få lite mer in på kontot nästa månad, måste ju spara till i jul om thai resan blir av :) då blir det ju även bankok, och där kan man köpa hur mycket som helst :)
På tal om thai, jag ska väl slänga upp lite bilder därifrån här på bloggen, dock blir det långt ifrån alla.. har nästan 1000 bilder tror jag, så det blir bara en del, men det är väl trevligt det också :) Ikväll kommer bilder upp från gårdagen och idag såklart, men inget innan jag kommit hem och käkat räkor! Om jag är helt slut efter jobbet så kommer bilderna en annan dag :) men ajg siktar på ikväll ;)

F r e d a g

Igår efter datorkunskapen åkte jag, Saga och Christine till mässan och gick runt där i några timmar :)
Det var riktigt kul att gå runt och titta och vi skrattade väldigt mycket ett antal gånger ^^
Jag köpte massa saker och gjorde av med en del pengar, men jag är nöjd med allt!
Det blev en ny laddare till mobilen, en sån som man kan använda ett AA-batteri och ladda upp till 3 extra samtalstimmar. Man fick även med sju "fästen" så när jag kom hem märkte jag att den funkar att använda till både min, mammas och pappas mobil och även min MP4 :) så det var verkligen ett bra köp! Dessutom har ju min laddare krånglat ett antal månader och är nu helt trasig igen -.- dock ska pappa dra om kablarna och fixa den, så den ska väl gå att använda igen så småning om! Förutom de köpte jag ett våldtäktsskydd, ett nytt fodral til sl kortet där man även kunde ha pengar och hade hela tunnelbane linjen på :) är alltid bra!
Ni minns väl vanten jag bloggade om i onsdagskväll? Jag hittad ede på mässan så jag köpte en blågrå :) så bra så! Mamma och Tommy fick en varsin liten present också :) så det var en lyckad kväll!

Det fanns ju en del bloggare och bloggerskor där och vi gick fram och pratade med Amir och Saga frågade även Kissie vart hon köpt sin tröja (det stod I <3 gaybloggen). Lite senare fick vi syn på Kenza och självklart gick vi fram och kikade på armbanden, fick även veta att de tog ungefär 5 minuteratt göra ett armband :) kändes lite dyrt att isf betala 149kr för ett tyckte jag, men de klart, det är ju UF företag så de måste ju tjäna lite :)

Smakade även på nån fruitdrink, kladdkaka, godis och chokladmousse xD det var gott, förutom ananas saken som smakade exakt som Virgin Pina Colada som jag drack i thai, efter den mådde jag jävligt illa... klarar inte av drinkar som smakar ananas, vanlij och pina colada samtidigt.. oavsettom de är alkoholfria eller inte!

Ett par bilder från igår kommer upp senare ikväll :) just nu är jag ju i skolan,så då går det inte.

Har haft naturkunskap på morgonen, även skrivit klart samhälle uppgiften och nu sitter jag med det personliga brevet vi ska göra på svenskan :) tanken är att vi ska skriva ettpersonligt blev för attkunna söka jobb och för att träna lite så får vi välja mellan 4 olika yrken och sedan låtsas vara en annan person :) kan vara rätt kul faktiskt. Det ska i alla fall varainne första lektionen efter lovet, så jag tänkte sätta igång och få det gjort!

Ikväll har jag tagit ett extrapass på konsum, så jag ska in och jobba mellan 16-20.15. Blir även jobb på lördag 11-15, onsdag och torsdag 15-20.15. Alltså 4 dagar på lovet :) det känns rätt bra att ha tagit några extrapass, då blir det lite extra i lön och jag kan lägga undan sparpengar till thai i jul :)

Datorkunskap

Nu sitter jag i skolan och har dagens sista lektion :) datorkunskap!
Tycker att det är ett bra ämne att ha i och med att vi lär oss excel och powerpoint, två program som jag aldrig använt mig av innan.
Jag och Saga har tagit en tripp till Kulturama och kollat på deras lilla konsert i cafeterian, fan vad de var underbart :) får sån otrolig känsla när jag hör tommy, niklas och alla andra spela! Blir stolt över dom och helt chockad av de andra, tycker att det var mycket bättre nu än i höstas då de hade en konsert för föräldrarna :)

När jag slutar ska jag följa med Saga och Christine till Stockholmsmässan :) ska bli riktigt kul att gå runt där och titta lite! Jag ska ta ut pengar innan så att jag kan köpa lite innan :)

Nu är rasten över och jag börjar ha genomgång, skriver senare!

Bilder från helgen!

Här kommer bilderna ifrån helgen :)


Jag trött efter lång bilresa :)


Lunch på restaurangen i backen!


Tommy i backen :)


Otroligt fin utsikt


Brädan fixas inför ett åk!


Jag och tommy <3 :)


Efter en lång och bra helg!


Jag älskar dig över allt annat Tommy <3 :)



Imorrn blir det skola, förmodligen en konsert på kulturama under lunchen, besök från nån organisation ang. gaza, tripp till älvsjö och stockholmsmässan med saga och plugg när jag kommer hem :)
Ska titta på mässan pga att det är UF företagen, ska ju förmodligen läsa den kursen i 3:an så de kan vara kul och bra att titta lite :)
Ni får ha det bra så hörs vi :)

Bilder från dagen

American history x var en riktigt hemsk film och jag började faktiskt gråta i slutet.. även fast jag satt i ett klassrum där ingen sett mig gråta innan..
Tyckte att den var otroligt bra, men riktigt riktigt hemsk!

Nu till något helt annat!
Idag höll jag mitt muntliga föredrag i svenskan och det gick bra :) är nöjd med min insats och glad att ha det gjort!
Förövrigt så har det inte hänt så mycket idag, varit hemma själv under kvällen och bara tagit de lugnt :)
En läskig typ plingade på dörren flera gånger och knackade hårt.. jag vågade INTE öppna utan stannade tryggt bakom en stängd och låst dörr tills mamma kom hem (a)!

Här kommer lite bilder från dagen! :)


Tråkig mattelektion


Min Saga :)


En osminkad Malin ville inte posera för en bild :)


Coca Cola

Kärleksvante!

Kikade in hos SANAZ och blev helt förbluffad och otroligt glad när jag såg denna uppfinning! :)



Jag brukar alltid vilja hålla tommy i handen men inte vilja frysa, så jag har försökt krypa in min hand i hans vante och han i min.. det har resulterat i alldeles förstora vantar och att vi inte går så mycket så längre.. blir oftasre så att han kör ner händerna i fickorna och jag kör in armen under hans. Men mysigare blir det ju med denna underbara vante :)
Om någon vet var den finns att köpa eller vart man kan få en stick beskrivning till den så vill jag gärna veta :)
Ska nog be farmor om en liten sticktjänst! (a) fast i svart ;)

Jag frågade självklart om jag fick låna bilden innan jag la upp den!

Förövrigt så driver Sanaz en trevlig blogg som jag kikar in på emellan åt :)

Gratisskor!

Jag vill passa på att påminna er om att bli medlem på den nya gratissidan Gratisskor!
Man samlar poäng på klick, värvning och erbjudanden! Dessutom att det enklare även för "små" bloggerskor osv att värva fler eftersom att det inte är så många som blivit medlem ännu :)

Bli medlem här!

Kärlek och vänner

Igår kom älsklingen och hälsade på och jag avr med honom under kvällen :)
Senare blev de lite problem här hemma, inte med Tommy då, utan en annan del av min familj, och jag mådde inte så bra, så jag valde att inte blogga.
Jag smsade med saga lite och pratade med tommy i telefon, riktigt behövligt och jag kände hur jag alltid mår så mycket bättre så fort jag pratar med honom, hör hans röst och allt :) att saga finns här betyder också otroligt, en vän som jag vet att jag kan lite på och som finns där, sånt är guld värt!



T i s d a g

Igår had ejag det trevligt med lite kompisar hemma :) vi bakade drömmar, tittade på Pirates of the caribbean, åt middag allihop tillsammans (även mina föräldrar), en helmysig kväll helt enkelt! :)
Tommy sov hos mig och har nog precis vaknat just nu.. han börjar ju inte förrän 13.15 idag, så han fick sova länge :) det hade jag också velat!
Men nej nej, jag hade idrott, badminton, imorse och sedan historia prov! Har haft lunch ett tag men inte käkat något, äcklig mat som vanligt :(
Nu ska vi i alla flal ha engelska och se american history x, en film som jag gillar än så länge! :)
Sedan är de laboration på naturkunskapen och sedan får jag gå hem och käka :) lovely!

Bilder kommer så fort jag hinner med, förmodligen redan några ikväll ;)

Have a good day! :)

SATC!

Jag har aldrig varit ett SATC fan, men efter filmen så började jag titta på serien, för den var otroligt bra! :)
För att komma ikapp lite så skulle jag jätte gärna vilja vinna boxen  med ALLA säsonger! :)

Detta går att vinna hos LindaBlom, klicka här för att komma till inlägget!

M å n d a g

I fredags innan vi åkte till Sandviken åkte jag Tommy och Philip till farsta :) jag köpte en ny tjocktröja, en svart, som var behövligt (hade inte en enda svart), hittade en mysig på killavdelningen :) skulle kostat 249kr, men eftersom att jag hade 20% på en vara så fick jag den för 199kr, inte så farligt :)

Jag har börjat shoppa mindre och de beror inte på tappat intresse, utan enbart på att jag sparar pengar inför en kommande resa :) Har tagit flera extrapass på jobbet och försöker att inte bara slänga ut kläder på allt möjligt! Ska även försöka ta med mig frukt eller macor eller nåt till skolan när det är äcklig mat, för just nu slänger jag massa pengar på hamburgare, pizza elelr annat skit som jag äter till lunch bara för att den är oätlig i skolan! Det är ju sjukt egentligen..
Nej, spara pengar, börja äta nyttigare och börja träna, de är sånt som jag ska börja med inom en snar framtid :)

Tog faktiskt lite kort i helgen när vi var borta, så när jag kommer hem så kommer massa fina vinterfoton upp här på bloggen :)

Mamma är alltid så söt och kommer med presenter, fick 2 igår för att det hade varit alla hjärtans dag under helgen :) det jag fick var 3 par Betty Boop trosor som jag önskat mig och ett frisör shampoo som lovar fyllighet och extra volym! Verkligen något som behövs till mitt hår så jag håller tummarna hårt för att det ska fungera :) tänkte köpa ett i thai, fanns bangerhead och andra märken, men det kostade lika mycket som i sverige i stort sätt, så jag bestämde mig för att vänta! :)
Ska testa shampoot ett par gånger så köper jag balsam till om det funkar bra :)

Idag så är musiken inställd.. tråkigt faktiskt då musiken är ett av favoritämnerna! Men vi har fått uppgifter att göra och gör man dom inte så får man frånvaro, så det ska jag absolut göra idag när jag kommer hem! :)

Om en kvart är det spanska och det är alltså sista lektionen för idag :)

Finns en gratissida som man kan köpa varor på för sina poäng man tjänar, pointshop! Det finns presentkort som alla andra gratissidor, men även annat kul!

Ta en titt här!


Min helg

Jag har tillbringat helgen och firat alla hjärtans dag i Sandviken och jag har haft det helt underbart!
Var där med Tommy och pappa och vi bodde hos pappas farbror Ulf och hans fru Anette :)
Just nu svävar jag runt på moln och är på världens bästa humör! Inget verkar kunna få mig på dåligt humör heller, sånt älskar jag!

Vi tog bilen upp till Sandviken på fredagen, jag och tommy slunmrade till och det var hur skönt som helst att sova ett par timmar :) Vi kom fram, åt otroligt god middag och hade det allmänt skönt under kvällen!
Jag och Tommy fick ett eget rum och en 120 säng att dela på, alldeles perfekt!
Vaknade vid 8 på lördagen, åt frukost och gjorde i ordning oss, sedan bar de iväg till skidbacken. TOmmy åkte snowboard och var OTROLIGT bra på det, jag höll mig till skidor och hade de riktigt kul! :)
i början var jag jävligt seg, men jag fick upp tempot med tiden (a)
Lunch blev det på restaurangen, hamburgare, och sedan en liten fika med varm choklad och cola nappar :)
Hela dagen hade vi solsken och jag frös nästan i ett dugg, blev lite kyligt om tårna med jämna mellanrum, men det var precis när man ändå skulle in, så det gjorde inget!

När vi kom hem satte vi på bastun och hade det underbart skönt :) Är alltid så mysigt att basta efter en lång dag ute i backen ;)
På kvällen åt vi lasagne, avokado, godis och chips :) till det blev de cola och päroncider! Läste en massa tidningar under filten i soffan, tittade på Mr Bean, smsade Saga, myste med tommy och började titta på Bruce den allsmäktige :)
Dock orkade vi aldrig se klart den utan gick och la oss istället!

Igår sov vi lite längre och åkte till backen lite senare, men det var skönt! Åt lyxlunch för 200 kr, men det var faktiskt värt de ;)
Åkte hem vid 16 tiden och köpte med mig en Love-songs skiva som vi lyssnade på påvägen hem :) Mötte upp mamma på en mack runt mörby vid 18 tiden och sen åkte vi hem och köpte pizza!
Tommy installerade en program på datorn innan vi gick hem till honom för att mysa, titta på film och sova där :) underbart!

Min helg var en dröm! <3

lista :)

SKULLE DU HELST

1. pierca tungan eller läppen?  vet inte.. skulle helst vilja att de inte syntes, men jobbigt att ha i tungan väl? :O

2. vara seriös eller oseriös?  oseriös tror jag

3. dricka grön eller röd mjölk?  grön!

4. brinna upp eller drunkna? drunkna

5. umgås med dina föräldrar eller vänner? jag umgås ju hellre med vännerna, men jag skulle inte klara mig utan mamma o pappa


SVARA ÄRLIGT

1. tycker du om någon nu?  ja

2. har du skolkat?  ja

3. varmt eller kallt? varmt ;)

4. soligt eller regn? soligt!

5. fanta eller cola? COCA COLA!

6. är du nyttig av dig?  nej, inte direkt


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA

1. pussat någon? ja

2. sjungit? ja

3. blivit kramad? ja

5. saknat någon? nja, inte speciellt, fast de klart, saknar alltid min tommy ;)

6. dansat galet? nope

7. klippt håret?  nej

8. gråtit? nej


GREJER

1. har du blivit jagad av polisen någon gång? nja,

2. sover du helst ensam eller med någon? med Tommy :)

3. tror du på spöken? Nej

4. är du mörkrädd?  gillar inte att gå ute i skogen i mörkret pga de som hände i gnesta några år sedan

5. blev du nöjd med skolfotot? nej xD

6. är du morgon pigg? nej!


Mig själv med tre ord: glad, söt och omtänksam

Jag ville bli när jag var liten: rik? xD

Är du kittlig: japp xD don't even think about it! :O

Vad sa du senast: ja...

Brukar du svära mycket: ja, rätt så

Vad vill du jobba som: får se vad de blir.. skulle vara kul att jobba inom ekonomi, mode, journalistik, men vi får se :)

Gillar du att sjunga: japp

Gungar du på stolen: nej, oftast inte..

Använder du knark: nej, verkligen inte

Tänker du någonsin pierca eller tattuera dig? förmodligen inga piercings, men ajg vill ha minst en tatuering! Har redan bestämt var och vart :)


SENASTE

Person som sovit i din säng: tommy :)

Person som du pratade med: saga :)

Du gick på bio med: Niklas, johannes, patrik, jacob och zackarias (är inte säker på hur han stavar sitt namn), vi såg pineapple express!

Låt du hörde: Radios in Heaven

Mat du åt: yoghurt och musli

Kram: saga :)

Puss: saga x)

Känslan: glad! och hungrig...

Person du träffade: saga :)

Personen du fick sms av: saga :)

Gången du var utomlands: thai i julas :)

Hela din familj åt middag tillsammans: igår!

Saken du köpte: mat igår :P



FJORTIS

Hur många foundation har du: en puderfoundation som används ytterst sällan!

Hur många mascaror har du? 3, en vattenfast (loreal), en som typ nästan är slut (mary kay) och en ny (mary kay)

Dricker du för att det är gott eller för att det är roligt? gott :) men jag dricker typ aldrig

Har du någon vän som är en fjortis? jag umgås inte med dom längre


VÄNNER

Har du en bästa vän: typ inte

Vem säger du allting till?  det finns några :)

Vem förstår dig allra bäst: sofia på Mallorca tror jag, hon förstår, lyssnar, och säger alltid vad hon tycker och tänker oavsett vad de handlar om, det älskar jag henne för <3

Vem kan du inte leva utan: familj, älsklingen, vänner


13:e

Jag höll på att glömma att det var fredag den 13:e idag.. en otursdag för många, för andra en turdag, och för vissa; vilken dag som helst!
Jag har nog inte haft någon otur på fredagen den 13:e och det har alltid varit min mammas turdag, så jag hoppas de håller i sig idag, och även nästa månad då det också är fredagen den 13:e :)



Vad är fredag den 13:e för er? :)

F r e d a g

Sitter i skolan med Saga just nu, har haft naturkunskap och svenska. Skulle egentligen ha historia nu, men eftersom att lräaren har feber så fick vi sitta var vi vill och plugga inför provet! Jag och saga valde skrivstugan, vi kan plugga hemma eller nåt istället, för i skolan är det svårt att få arbetsro! Jga har alltid haft svårt att få de i Kärrtorp.. och det här är ju verkligen inget undantag -.-
Fick skjuts imorse, pappa var hemma, och det var riktigt skönt med tanke på att jag hade vääldigt mycket böcker med mig :)

Sov förjävligt inatt, gick aldrig att somna, så jag är ju inte så pigg om man säger så... får försöka sova påväg till Sandviken i eftermiddag, men det är en stor risk att det inte går... kommer vara uppe sent och gå upp tidigt imorrn för att åka iväg till backen.. så sova, de får jag göra på söndag när jag kommer hem ;)



Bild: Kungsberget.se

T o r s d a g

Vaknade, åt frukost och spydde upp hälften.. nej de var inte så mysigt, så jag stannade hemma några timmar!
Eftersom att bitr. rektorn skulle prata om inviduellt val och vi skulle göra en viktig grej på samhällskunskapen så pallrade jag mig iväg till skolan emd förmodligen feber.. klarade av lektionen och sedan gick jag hem igen! Skippade alltså datakunskapen, eftersom att jag har viktiga lektioner inför prov imorrn som jag måste gå på!

Har i alla fall packat till Kungsbergat nu på kvällen, varit hemma hos tommy och hämtat packning och snowboarden. Han hade gjort om rummet och hängt upp basarna och elgitarren från taket och ner, det blev så sjukt snyggt att jag blev chockad! Han har väl inte haft ett så "killigt" rum direkt, för de har legat massa andra grejer där som aldrig lbivit bortplockade, men för första gången så såg det riktigt killigt ut på ett bra sätt och jag gillade det sjukt mycket! Nu tänker jag inte ställa dit massa tjejsaker, för dom passar inte in! Annars brukar jag ha lite saker kvarglömt där, men nej, nu när han har gjort de så fint då kan de faktiskt inte finnas sånt! ;)

Under kvällen har jag tittat lite på TV och bara haft de skönt! Läst historia har jag också gjort, det tycker jag var enormt bra av mig ;)

Imorrn får vi se hur jag mår, men jag ska gå till skolan i alla fall! Det är möjligt att jag skippar den första/de första lektionerna, men som jag känner nu så gör jag inte det, för jag mår verkligen bättre :)

Några bilder från dagen! :)






Den här bilden ser konsig ut, blev knäpp vinkel med kameran, tagen typ underifrån -.- ser tjock ut om benen xD aja, jag bjuder på de, ser ju inte ut så i verkligheten ändå så ;)

En sista hälsning innan jag drar mig mot sängen, Saga, jag älskar dig, finns vid din sida <3

Halsband!

Jag är med och tävlar om ett fint halsband hos Made4you! :)
Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen!


Om jag vann skulle jag ge det till min mamma som alltid ställer upp för mig! :)

Sött armband :)


Jag är med och tävlar om det här söta armbandet här!

Smink


Jag är med och tävlar om detta smink hos DianaJessica! :)
Klicka här för att komma direkt till tävlingsinlägg!

En ny gratissida har kommit!

... Och det är Gratisskor!
En sida där man samlar poäng via värvningar, erbjudanden och klick för att sedan få hem presentkort på antingen Nilson, Din sko, Jerns eller Bianco :)

Registrera dig nu och få 50 poäng att starta med! :)

Klicka HÄR!

Nelly!

Jag har bestämt mig för att inom en snar framtid beställa några saker från Nelly!
Jag har kikat på hemsidan redan sedan 13-årsåldern, och var förra året nära att göra en beställning, men det blev aldrig av...
Nu har jag tjänat ihop poäng på Gratisbio, och tänkte därmed ta presentkort på nelly och kunna köpa hem lite fint. Första beställningen blir på något jag behöver, eller har velat köpa under en lång tid som annars skulle önskas i födelsedagspresent. Om allt håller måttet, leveransen funkar som den ska och jag blir nöjd, då kommer jag nog beställa hem mer med tiden :)

Ni som har handlat på Nelly, hur tycker ni att det har varit? Skulle vara kul att höra :)

Gratisbio!


Jag har sagt det förr och jag säger det igen! ;)
Gratisbio är den gratissida som är bäst. Varför? den är enkel att förstå, man kan själv välja sätt att tjäna ihop sina poäng och poängen kan sedan växlas in till flera olika saker, som inte finns på de andra graitssidorna!
Om ni inte är medlem på Gratisbio, så måste ni verkligen bli det!


Varje månad har de även en tävling där man kan vinna 500kr på Nelly!
Det skulle inte jag tacka nej till! ;)

Klicka här för att registrera er nu och börja samla poäng!


O n s d a g

Idag var jag ledig från skolan och jag har haft det bra :)
Vaknade vid 12 och gick upp och fixade lite, åt frukost framför TV:n och allt sånt man gör när man är ledig!
Vid halv 2 kom Saga och vi handlade lite innan vi gick hem till mig. Vi började baka kakor och hade det allmänt trevligt :) sjöng på massa bra låtar, fotade, hon kladdade med smeten och jag blandade lite drinkar och smoothies :) alkoholfritt såklart ;)
Här är några bilder från dagen :)


Saga kladdar med degen ;)


Jag kollar receptet! :)


Saga är söt ^^


jag och kakor ;)

Nu under kvällen har jag varit iväg till farsta och tränat mammas jobbarkompis barn på simning :) det var kul ^^ hennes brorsor var där och vi hade roligt!

Underklädes set!



Jag tävlar om detta underklädes set här! :)

Bodylotion!


Jag är med och tävlar om bodylotion från Victoria's Secret
Klicka här för att komma till tävlingen :)

Weekend resa för 2!

Jag är med och tävlar hos Engla i samarbete med Airtours om en Weekend resa för två personer! :)
Om jag vann skulle jag vilja överraska min pojkvän med en resa ner till Malta, vilket jag vet skulle vara uppskattat!
Vi har precis firat ett år, så det här skulle vara en underbar resa att få ta med honom på! :)


Bild lånad från Airtours!

Klicka här för att komma till tävlingsinlägget!



fint armband med hjärtan!


Jag är med och tävlar om det här armbandet HÄR!

Shoebag!

Jag är med och tävlar om en shoebag hos Tekirch! :)
Nu när det är rensat bland alla skor så kan det vara kul att få en shoebag att kunna ta med sig på resor etc. så att mina älsklingar håller sig fr


Klicka här för att komma till inlägget!

Fotografering!

Jag har fotats i en studio en gång och det var en av de bästa tillfällerna någonsin! :)
Sedan dess har jag velat bli modell, men jag är alldeles för kort för det... Tycker att det är tråkigt i och med att det är en dröm, och den blir förmodligen aldrig sann...

Nu har i alla fall en tävling satts igång, där man kan vinna en fotografering med en riktig fotograf, Therese Jonsson Eftersom att detta är en dröm, så skulle jag absolut vilja vinna den! :)



Ni kan klicka här för att komma till tävlingen :)



Thailand

Det är över en månad sedan jag kom  hem och jag saknar allt, speciellt värmen, solen, vattnet och maten! :)
Jag ska tillbaka, både till Thailand, men även till Krabi och förmodligen Phuket.
Den första önskan hoppas (och förmodligen blir det så) jag blir uppfylld nästa jul och nyår, så det är bara att vänta och se ;)

Det här är min favoritbild av alla bilder som vi tog när vi var där nere



En bild på mig i solnedgången på en båt. Vi hade varit ute och snorklat hela dagen, hade bland annat simmat några meter ifrån en haj :)

Tisdag -.-

Jag är i skolan.. har lunchrast och maten är äcklig, så de blev ingen idag.
Saga lyckades försova sig, som hon alltid (!!!) gör -.- ska fan köpa en väckarklocka för döva till henne, sån som gör så att hela sängen vibrerar...
Vi hade naturkunskap på morgonen istället för klassråd, för min naturkunskaps lärare ska bort i eftermiddga så vi hinner bara ha lektion lite kort då -.- blir inte särskilt glad när jag kommer till skolan nyvaken och får reda på att jag måste jobba på första lektionen när jag trodde att jag kunde halvsova -.- nej fy fan säger jag bara!
Efter det var de idrott, en av de roligast lektionerna, även fast de inte riktigt var min grej.. jag gör inte sånt inför folk jag inte känner asbra, eller på en teaterföreställning, så de blev ju lite annulunda..
Historia har jag också hunnit ha, tittade på film! Filmen var viktig inför provet som vi har om en vecka, men vissa personer började prata och gjorde de hela tiden -.- bara för att dom vill ha högst g på provet eller redan har läst om de behöver dom ju inte vara respektlösa? Jag har aldrig läst om första världskriget eller rysslands revolution innan, så den här filmen var viktig för mig.. blev asförbannade och skrek att dom skulle hålla käften, och jäklar va sura dom blev efter de! Kanske inte förväntade sig att jag skulle börja skrika? nej förmodligen inte, men dom får fan skylla sig själva! Jävla idioter de finns alltså -.-

Dåligt humör? Jag? Absolut!

Älsklingen <3



1 år, 1 vecka och 1 dag, så länge har jag och Tommy varit tillsammans och jag älskar honom bara mer, mer och mer! <3
Bilden är från vår första resa, kryssningen i somras :)

Städning!

Pannkaka till middag, gott gott gott!
Jag och mamma har rensat sko garderoben i hallen, bland alla väskor, halsdukar, mössor och vantar... Mycket plats blev de och vi slängde en hel del! Så jävla skönt att bli av med skiten som ändå bara ligger och skräpar!
Har förövrigt tittat på CSI och småttiat på Jordan rättsläkare och snart blir de sängen! Har en tidig dag imorrn, det är idrott och ja.. jävligt jobbigt helt enkelt.. så inatt ska jag sova tidigt! Det är ju ändå bara en dag till jag behöver gå upp tidigt, sedan får jag sova hur länge som helst på ondagen och på torsdagen behöver jag inte gå upp förrän 10 ungefär :) det är ju bättre än innan 7!

Testade all skidutrustning inför helgen, såhär söt blev jag med underställsträjan, mössan och glasen!



Linserna

Testade ju linser i veckan :) blev jätte fint, men de skavde och var obekvämt, så jag kommer nog inte använda de särskilt mycket tror jag, men det är ju kul att få testa och få de gratis :) istället för att betala 200kr och sen inte använda de :)

Såhär såg det ut i alla fall:


En lins i, ni ser vilken väl?


Båda i :)

Förövrigt så beställde jag Caribbean Aqua, men jag tycker att den här mer liknar den mörkgröna.. så ja, de blir INTE som bilderna visat!

Plain White T's

Plain White T's - Radios In Heaven






Veckans första skoldag!

Nu är det måndag igen och en ny vecka väntar.. jag är allmänt trött och seg, men har ändå fått i mig lite frukost samtidigt som vi började titta på en film på engelskan :)
Har en lång rast nu, så snart ska jag väl gå ner till matsalen och se om jag kan få i mig lunch och sedan blir det spanska!
Efter det är de bara en lektion kvar; Musik! Så den här dagen är rätt slapp och bra :) perfekt som en start på veckan ;)

Ikväll ska jag plugga historia, har ju prov om en vecka, och den här gången ska det gå bra! Har ju fått en ny historia lärare som är riktigt bra, så jag trot faktiskt att jag kan prestera bättre :) Förutom det så ska jag väl fortsätta fixa med datorerna och förmodligen försöka hitta mer information om Gaza, var riktigt svårt att hitta något om konsekvenserna igår faktiskt, så jag får hoppas att det går lite bättre idag :)

Bilder kommer ikväll ;)

Ha en bra dag!

Blogglust!

Nu har jag en enorm blogglust i och med att jag kan lägga in alla bilder :) så förvänta er att bloggen kommer tillbaka mer och mer ;)
Sitter här och titar igenom och fixar bilder och det är hur kul som helst, får se om jag börjar använda nåt mer redigeringsprogram senare.. skulle vara kul att lära sig Photoshop :) men då behöver jag Sagas hjälp ;)
På TV:n spelades nyss Nothing else matters, så jag blev på ännu bättre humör :D inget kan få mitt bra humör att försvinna idag! So don't even try!


Saga och Anton i skolan :)


Jag förra lördagen :)
Nya jeansen från H&M, Colce & Gabana linne från Thailand och Grå kofta från Cubus :)

S ö n d a g

Det mesta av snön och isen har smält bort under natten och dagen.. men det blåser, så det är ändå inte varmt -.-
Sov hos Tommy och igår kväll tittade vi på Wallander - Mastermind, den var bra, hade iofs sett den innan :)
Imorse började jag blöda näsblod.. vilket jag inte gjort på hur länge som helst, så förmodligen berodde det på för lite sömn.. men det ska fixas under veckan! Är ju ledig på onsdag och har fått en lång sovmorgon på torsdag! :)

Idag ska jag plugga, måste kolla igenom alla kapitel i spanskan, läsa historian, skriva konsekvenserna om Gaza till samhället and so on...
Men jag ska även redigera lite bilder ;) har ju en massa liggandes nu på datorn, och jag har redan börjat!
Här kommer två från förra helgens filmnatt :D


Jag och Adde som hade piercat sig under dagen ;)


En trött Philip och en tröttare Adde

En liten goodiebag med mtv prylar!

Jag är med och tävlar om en liten goodiebag med mtv prylar maneki neko!



Klicka här för att komma till tävlingen!

L ö r d a g

Mycket dimma, kyla och tråkigt väder.. trots det är jag på bra humör!
Vaknade upp med Tommy bredvid mig, helt underbar känsla :)
Jobbet 4 timmar, tjänar pengar alltså ;) kom hem till en installerad och användbar ny dator! ;) så vart tror ni att jag sitter? Vid den såklart, testar allt, fixar de sista!
Är bara de vanliga programmen för internet, antivirus, office och sånt som är inlagt!
Kamera, mobil, mp4 och annat får fixas en annan dag :)

Resumé

Den senaste veckan har varit väldigt speciell och jag har verkligen fått känna att jag lever, på många många sätt. Bloggen har blivit lidande, men jag har inte känt att jag har haft tid och då inte viljat skriva något slarv inlägg, känns inte som att det skulle bli nåt bra i så fall :)
Tänkte i alla fall knåpa ihop en liten resumé för de som har hänt senaste veckan! :)

Fredag - En lugn kväll hemma med TV, dator och annat trevligt :)

Lördag - Lugn dag, städning. Hyrde 3 filmer och hade en filmkväll med Philip och Adde. Dom blev kvar hela natten och vi tittade på 5 filmer totalt! :) hade det superkul!

Söndag - Hängde med philip och adde ett tag, kollade youtube klipp. Gick på restaurang med Tommy, Kho Phangang, och firade vår ettårsdag! Jag sov hos tommy och vi myste framför TV:n

Måndag - Skola som vanligt. Jobbade några timmar extra på Konsum på kvällen. När jag kom hem smög jag över till Tommy och sov där under natten.

Tisdag - Skoldag, idrotten inställd så jag fick en lång sovmorgon! Följde med Philip hem, skulle ta en prommenad med hans hund.. Hon hade ställt till de rätt rejält, vänt upp och ner på matskålar, blommor, haft sönder soffan, tuggat sönder ett par glasögon, plånbok och kissat på golvet -.-
På kvällen sov Tommy hos mig!

Onsdag - Skoldag, Saga var sjuk och lärarna verkade ha PMS.. Åkte till farsta med Cissi, åt middag med henne. Hämtade ut ett paket, kläder som jag vunnit på en bloggtävling och jobbade extra på Konsum. Sov hos tommy på kvällen <3

Torsdag - Skoldagen var som vanligt lång, slutade lite innan 17.00. Åt hemma, god mat. Gjorde några uppgifter vi hade fått på engelskan.

Fredag - Skoldag, Saga kom tillbaka till skolan :) Nya datorn har kommit, ska förmodligen installera lite program imorrn och få hjälp av Per. Storstädat hela lägenheten med pappa och nu blir det nudelwook! Tommy kommer hit och äter senare ikväll, sen får vi se hur det blir! :)

Har tagit ett par bilder, men de bildprogrammet är inte installerat, installerar de i den nya datorn :)

Pga saga -.- xD

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Förmodligen så hade jag de bra som 6-åring ^^

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Hade precis blivit tillsammans med Tommy och hittat ett underbart gäng att spendera all tid med :) <3

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Choklad, Chips-hjärtan, lättsaltade chips, naturgodis (i alla fall en del av de) och självklart chokladbollar! Om allt de här räknas som snacks?

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
The Reason, Complicated, Wonderwall, Call me when you're sober och Way Back Into Love

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Resa utomlands med Tommy, Resa/bo på Mallorca och göra en bartender utbildning, Köpa bastu till landet, handla en j*vla massa kläder och åka till Scotland.

6) FEM DÅLIGA VANOR
Biter på naglarna, äter godis/dricker läsk varje dag, äter oftast ingen frukost, sitter vid datorn för mycket och gör inte mina läxor.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Vara med Tommy <3, vara med kompisar, titta på film, lyssna på musik och gå på bio :)

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Leopard från topp till tå, gula byxor, neonfärgade skor, något med axelvaddar och byxor som visar HELA rumpan -.-

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
MP4:an, datorn, TV:n, mobilen och Tommy ;)

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
De som vill :)

RSS 2.0