Fredag

En heldag på stan med Saga och Camilla har det blivit idag :) Glad är jag för det och hem kom jag några hundringar fattigare och med en massa supersnygga fynd! Kan visa nån dag då jag har tid :)
Just nu sitter jag i J's lägenhet med lite folk :) Har precis testat att raka av håret på både J och Marcus, kul att testa på och jag lyckades rätt så bra. Blir inget landet idag, stannar en dag till i stan istället!
Älskade Cili har kommit hem från Grekland och jag ser verkligen fram emot resan till Mallorca nästa vecka! :)

Paramore



Paramore - Crushcrushcrush

Ett band som följt mig en del genom åren, älskar deras musik och jag älskar hennes röst! :)

Maskeraddräkt



Jag är med och tävlar om denna maskeraddräkt från Alice of Sweden hos Jessie :)

Goodiebag



Tävlar om en goodiebag hos Skvallerdagboken :)

Supersött armband!



Jag är med och tävlar om detta supersöta armband hos Ellinore :)

Valfritt från Nelly



Jag tävlar om valfri vara på Nellt hos Elina :)

Coconut



Jag är med och tävlar om Coconut produkter hos Sommarslyna :)

Babyliss icurl

Jag tävlar om en Babyliss icurl hos Goooa :)

Berlockarmband!



Jag är med och tävlar om detta supersöta armband hos Sofia! :)

Min dag

Var med J idag och vi lyckades få översvämning i badrummet, riktigt lyckat! :P Vi segade mest, men det städades även en del i lägenheten :) Mats kom över och vi gick och åt pizza, riktigt gott faktiskt! :) Efter de åkte jag in till stan och fixade lite inför resan ^^ Sen bar de iväg hem till mormor! Tillbringade hela kvällen där faktiskt och med mig hem fick jag resväskan som var ställd i hennes källare, då våran är proppfull med annat, och bullar ;) Gott gott!

Nu ikväll har jag pratat med lite vänner på msn, fått första sneak peaken på en bild från igår, beundrat mina numera lite längre naglar (!!), det är ju trots allt två veckor sedan jag tog modet till mig att försöka igen, denna gång utan någon som pressar mig till det, att sluta bita på naglarna! Dom är riktigt långa nu om man jämför med hur dom var innan, men jag vill ha dom längre, och jag vill vänja mig att ha bort dom från munnen. Det är faktiskt inte särskilt enkelt för en person som bitit i hela sitt liv!



En riktigt fin bild enligt mig, som togs i båten när vi var ute i solen för några veckor sedan! :)
Ge oss solen tillbaka, gärna så att jag får bygga upp lite bränna till Mallorca!

Skolan

Har många, och då menar jag verkligen många, blandade känslor just nu. Tror inte det är några dåliga, men spänning, nervositet och lite rädsla finns nog med. Jag är trygg med min familj, min J och alla underbara vänner som står vid mina sida. Jag är nöjd med det som händer i mitt liv just nu även om man alltid har större drömmar. Det känns som bara nån vecka sedan då jag la skolan bakom mig och fick njuta fullt ut av allt, men nu är det helt plötsligt knappt 3 veckor kvar... Jag trivdes inte under mitt första år på gymnasiet och det berodde på väldigt många anledningar. I slutet gick det mycket mycket bättre och jag hoppas på att jag känner likadant när jag kommer tillbaka :)
Om det blir så att jag inte känner att jag trivs så kommer jag nog ändå stå ut. Jag har mina solstrålar som gör dagen bra, även där, så jag ska nog klara mig :) Får helt enkelt drömma mig bort och se vart världen tar mig efter :)

Blogglust

En kväll framför TV:n och datorn kommer det bli idag, så förvänta er lite inlägg :) Tänkte tömma kameran på bilder och ladda upp lite också ^^

Planering - känslor

För knappt en timme sedan kom jag hem, har varit och plåtats idag och jag åkte från J redan vid 13, så det tog sin stund :) Är nöjd i alla fall och förhoppningsvis blir jag det med en del av bilderna också! Vet inte om jag kommer visa upp någon på bloggen då det var ett ganska privat tema, men nån bild kanske kommer upp, vi får se helt enkelt :)

Nu är sminket borttvättat och jag ska åka iväg till J igen :) Har inga planer imorrn, men i stan tänker jag nog stanna i alla fall till fredag tror jag.. Vill gärna träffa lite kompisar om några har tid, annars bara planera, fixa, välja kläder osv inför Mallorca resan! Första resan som jag gör helt utan någon vuxen med, andra resan jag gör utan föräldrar, tredje resan där en kompis följer med. Det här är nog en av de resor jag varit mest taggad till, bland annat för att jag inte hade en aning om vad vissa av resorna skulle ge. Jag vet att jag har the time of my life i Mallorca. De människor som finns där, som vi umgås med, några av mina närmaste vänner, några av de som bryr sig mest och allt sånt gör resorna otroliga, så varför skulle den här inte bli lika underbar? :)
Att jag även reser med Cili, min älskar cili, för andra gången (vi var ju i Scotland tillsammans) gör ju saken otrolig. Vi ska göra allt på egen hand, det både skrämmer mig, gör mig nervös men ändå ser jag fram emot det enormt! En trygghet för mig är att vi kommer bo på hotellet som jag bodde på förra året med Philip, mamma och pappa och även att jag kan gatorna och bussarna till viss del där i närheten :) Att jag även börjat läsa spanska (tillsammans med Cili) gör ju att man känner sig lite tryggare! För nog är det så att kan man hälsningsfraser och lite därtill på deras språk så kommer man nog mycket längre än om man skulle använda sig av engelskan direkt, det är i alla fall sånt jag tror :)

På ett vis känns den här resan otroligt läskig och jag undrar om det verkligen kommer gå så bra... mest för att jag måste klara mig helt själv med en vän för första gången.. Men samtidigt, varför skulle det just gå fel den här gången? Jag vet att jag kan lita på Cili och det är ändå vi två som håller ihop därnere vad som än händer. Det här ska gå bra! :)

Tisdag - hemma i stan

Nu sitter jag hemma i lägenheten, tänkte bara slänga in en liten uppdatering innan jag ska springa iväg till tunnelbanan! :)

Under dagen har jag varit i Norrtälje och åkt hem till stan igen. Ska fotas imorgon, så jag var tvungen att åka hem redan idag för att hämta alla kläder :) Om en liten stund ska jag åka till J och spendera kvällen och natten hos honom och hans vänner :)



Gud va jag längtar till att bli fotad igen! :D

Måndag - landet

Dagen har bjudit på rätt mycket, trots att jag varit på landet!
Jag fick sova ut riktigt ordentligt idag och när jag vaknat åkte jag och övningskörde. Blev 70väg idag också och ja kom upp lite över 60 :) På eftermiddagen solade jag lite grann och satt vid datorn. Nu på kvällen åt vi kräftor, riktigt goda var dom, och jag har rensat min gamla lekstuga här på tomten! :)
Kanske inte världens roligaste dag, men jag behövde göra allt, så det var bra :)

Imorrn ska vi till Norrtälje, handla lite grann och förmodligen åka till en Only outlet! Jag borde väl inte köpa några kläder, men ajg har svårt att tro att jag kommer kunna hålla fingrarna borta från supersnygga Only kläder, som dessutom säkert är billigare pga att det är en outlet! Mina jeans shorts, svarta shorts och den nya jeans kjolen är från Only allihop! ;)



Älskar verkligen tröjan jag har på den här bilden! Det är den superkända Heidi Klum t-shirten, men det som är det bästa är ju självklart att det är en annan färg än vit/grå och att den bara kostade runt 50-lappen i Thailand! ;)

Ge mig sol så att jag kan bli lika brun som på bilden!

Veckans blogg hos Essatjej

Rösta gärna på mig som veckans blogg hos Essatjej :)

Rökelser, lip balm och tvål



Jag är med och tävlar om detta hos Bambii :)

Gillar/Ogillar sen kväll (tidig morgon)

Gillar:
Att fotografering planeras
Att det snart blir flytt hem igen
Att det går bra med övningskörningen
Att jag börjar kunna lösa problemen tidigt eller redan innan de kommer

Ogillar:
Att mitt imunförsvar inte är det bästa just nu
Att jag egentligen inte får bada och inte kommer få det på länge
Att gymmet inte ligger närmare i stan
Att det kommer bli otroligt mycket plugg de närmaste året...



Bild tagen när vi firade Sagas födelsedag.
Ja, mitt hår är ett stort fluff och ja, jag ser tjockare ut än vad jag är på bilden pga stora slappa kläder ;)

Min vardag

Kommentarfunktionen på vissa bloggar har varit lite knepig ikväll, dock har jag fått in kommentarer i alla fall, så min verkar de inte ha varit några problem med :) Gäster har vi här ute på landet och det är trevligt. God middag med rysk efterrätt, riktigt god är den, en favorit! Under kvällen har Sex and the city setts på TV:n och musiken har spelats i lurarna, skön kväll helt enkelt! En centerglass har jag fått i mig efter allt och har pratat i telefon med två helt underbara människor! Dagen har inte varit fullproppat med aktiviteter, men jag har varit glad ändå :) Smärtan börjar gå över igen och jag känner verkligen hur hela jag mår bättre och blir positiv!



Jag saknar verkligen alla klättringar, har ju blivit en del under åren :)
Skolan, scouterna, kompisar osv

Är det någon som är på att ta en tur till nåt bra ställe? Västberga var otroligt bra när jag klättrade där, bästa stället jag varit på!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Flera har frågat om jag använder mig av Bloglovin och nu har jag bestämt mig för att testa! Om ni gillar min blogg, klicka här ovanför för att följa den :)

Blått

Blå. Färgen på mina ögon, färgen som alltid mamma försökt tvinga på mig, färgen som är killig. Jag har aldrig gillat att ha blå kläder på mig, jag vet inte riktigt varför.. Kanske har de varit på grund av just anledningarna här ovanför, eller att jag helt enkelt inte tyckt att färgen klär mig. Senaste tiden har jag dock insett att många bli kläder passar jag otroligt bra i, så nu slänger jag upp lite godingar som gärna får flytta in i garderoben! :)

Klänningar:





Överdelar:












Shorts:


Bilder: Forever21

Söndag - landet

Igårkväll blev det Without a Trace och Paradise hotel, sen satte jag mig framför datorn och spelade The Sims :P Kanske borde köpa 3:an, så galen som jag är i spelet ^^

Idag fick jag sova ut och det var otroligt skönt! Just nu är det molnigt här ute på landet... Men jag klarar mig bra ändå :) Ikväll kommer några grannar över och äter middag med oss, men det är de enda som är planerat för idag :)



Bild tagen förra sommaren :)

Min dag - lördag

Det har inte blivit så mycket gjort idag, men övningskört har jag gjort och det gick bra, riktigt bra! :) Är väldigt seg så jag bara sov några timmar idag, så jag känner inte för att göra så mycket... Om en stund ska jag kika på Paradise hotel och sedan får vi se vad TV:n bjuder på! :) Hoppas ni har en bra lördagskväll!



Bild tagen förra året :)

Gratisbios månadstävling



Gratisbio anordnar som vanligt en tävling där man kan vinna 500kr på Nelly! Skulle jag vinna den underbara tävlingen skulle jag klicka hem en Elise Ryan klänning! :)

Klicka här för att bli medlem och kunna delta i tävlingen!

Gillar/Ogillar sommaren

Gillar:
Att det är sommarlov fortfarande
Att jag och Cili åker till Mallorca om 2 veckor och ska ha en resa som vi sent kommer glömma
Att J är helt otroligt underbar
Att jag fått hem presentkort

Ogillar:
Att det inte är underbart väder
Att det inte finns mycket att göra på landet när det inte är så bra väder
Att min garderob är överfull och jobbig att hitta kläder i
Att alla kläder/skor blir förstora?!



Notera den lila klänningen ;)


Lila

Lila, en snygg färg som man alltid får för lite av! Jag har ganska nyligen köpt både nagellack, örhängen och en tunika i lila, men fler plagg får gärna flytta in i garderoben, i alla nyanser av denna underbara färg! :)





Bilder: Forever21

Hårprodukter



Jag är med och tävlar om hårprodukter hos Malin Lundblad :)

Presentkort på Wall44



Jag är med och tävlar om en presentkort på Wall44 hos bloggen Allt Om The Hills :)

Lördag - gäster

Igårkväll tog jag det lugnt och var uppe alldeles för länge... 5 timmars sömn blev det eftersom vi fick gäster för ett par timmar sedan :) Fika har det blivit och jag håller mig till vatten och tranbärsjuice... inte så jätte roligt men jag klarar mig! :)

Lite halvdåligt väder är det här idag, det blåser en del och är molnligt, ganska trist faktiskt... Verkar dock som att man får vänja sig då det inte ska bli 25 grader och strålande sol förrän på onsdag.. det var ju inge roligt..

Ikväll blir det grillad lax och jag längtar redan! En av favoriträtterna sedan barnsben och jag kan inte få nog av det :)



Längtar efter solen!

Linne från Emma Damm



Jag är med och tävlar om ett linne från superduktiga Emma Damm :)

Presentkort på skotornet



Jag är med och tävlar om ett presentkort på Skotornet :)

Min fredag

Har varit med J och Agnes lite idag :) Sen åkte jag hem till kära lägenheten, kollade posten, vattnade blommorna osv och sen åkte jag ut till landet igen. Så nu sitter jag här, i soffan man får ont i rumpan av att sitta i, framför datorn med lurarna på :)
H&M katalogen hade kommit hem och jag flera saker som jag vill ha, eller rättare sagt SKA ha ;) Hihi!

Här kommer lite bilder från båtturen förra veckan!













Både solbrillorna och klänningen kommer från underbara Thailand :)

Valfritt från Evasunderkläder



Jag är med och tävlar valfritt plagg från Evasunderkläder hos Andrea :)

Smycken



Jag är med och tävlar om smycken hos Millah :)

Maskeraddräkt



Jag är med och tävlar om en maskeraddräkt från Alice of Sweden hos Olivia :)

Lösnaglar



Jag är med och tävlar om lösnaglar hos Malin :)

Valfritt från Bracy



Jag är med och tävlar om ett valfritt armband från Bracy hos Moonzanna :)

Yokino



Jag är med och tävlar om ett presentkort på Yokino hos Mini :)

Babydoll



Jag är med och tävlar om denna underbara Babydoll!
Tävlingen hittar ni hos Millah :)

Lite update

Har hunnit vara med J, Adde och Saga på landet i några dagar och haft det roligt :) Vi badade (mitt första dopp i år!) och låg många timmar framför TV:n ;)

I onsdags åkte vi hem till stan igen och jag och J gick ut och åt i kungshallen och sen gick vi på bio och såg Harry Potter :) Filmen var riktigt bra, men inte började jag gråta som jag trodde att jag skulle, så de var väl tur :P

Igår träffade jag Cili :) Var med henne i stan hela dagen ^^ Imorse åkte hon till Kreta där hon ska vara med sin pojke i en vecka och lyckas bli mycket brunare än mig, fusk!

Just nu är jag hos J och är sjukt seg... Vaknade för en timme sen eller nåt, men känner mig helt död då jag inte somnade förrän runt 4 inatt.. Agnes fixar lite frukost och J städar, så det är inte en alltför jobbig morgon i alla fall :)

Har lite planer för dagen, men vi får se hur det blir exakt ^^



Solnedgången på landet för nån vecka sen :)

Ska sno massa bilder från Saga som togs när vi var på landet, men det får bli en dag då jag har tid för sånt :)

Fotografering



Jag är med och tävlar om en valfri fotografering med fotografen Nagadez och makeupartisten Wysteriia :)

Måndag - blogg award

Ny dag här på landet och allt de dåliga väder som varit under natten blåser just nu bort, perfekt! Sitter just nu och tittar på 7th Heaven på TV:n och vaknar till liv lite grann ^^  Om nån timme åker Adde och J ut hit och ska spendera någon dag härute med mig och Saga :) Det ska bli så mysigt så!

Föresten så är jag nominerad i Blogg Award hos Amor Vincit Omnia, gå gärna in här och rösta på mig! :)

Söndag - landet med Saga

Sitter på landet med Saga just nu och kollar igenom gamla bilder och musik på datorn, herre gud säger jag bara xD
Under dagen har vi bara segat och inte gjort så mycket, har inte varit bäst väder om man säger så, men inget regn i alla fall :) Imorrn kommer Adde och J ut hit, ska bli mysigt!

Här kommer lite bilder från när vi grillade nån gång tidigare i veckan :)







Gott gott gott gott!

Lista tagen från Saga :)

Namn  -  Malin
Ålder - 17
Bor - Stockholm
Syskon - Nej
Född - 28 Mars 1992
Ögonfärg - Blå
Längd -  167cm
Sko storlek - 38-39 (mina fötter har typ blivit mindre?)
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken - Vädur
Hårfärg - Blond
Födelseort - Stockholm


DAGENS.

Låt - Becoming insane - Infected Mushroom
Saknad - Båttur
Kläder - Svarta shorts, vitt linne och tan färgade gladiatorsandaler
Underkläder - Vit, rosa, svart
Mat - Än så länge ingen, men grillning ikväll!
Köp - Ingen än så länge, men jag ska köpa Vitamin Well påväg ut till landet :)
Göra sen - Åka till landet med Sagapaga
Godis - kokosgrej :P
Pinsammaste - Inget än så länge ^^

SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp?
- Nej
Tycker du om godis? - Ja
Hur många gånger i veckan äter du godis? - Ganska många, mer än jag borde :P
Äter du oftast nyttig mat? - Nej, men jag börjar äta mycket mindre, så de jämnar ut sig lite i alla fall
Tycker du att du själv är söt/snygg? - Jag tycker att jag ser bra ut, men de klart att man har bra och dålig dagar. Är varken den fulaste eller snyggaste!
Du ger mycket komplimanger till andra? - Vissa ger jag hela tiden, andra aldrig, borde verkligen bli bättre på de!
Är du nöjd med ditt förnamn? - Ja
Du tycker att du själv är smart? - Ganska, men jag har mina stunder då jag känner mig blåst
Vad är det sämsta hos dig? - Jag är lite för mycket för att planera..
Vad är det bästa hos dig?- Jag tar allt som det kommer och försöker alltid göra det bästa av allt, även de som känns jobbigt
Har du bra självförtroende? - Ja oftast
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - Det beror lite på, inte lika mycket nu som förut i alla fall, och nu gör jag vettigare saker!
Du tycker om att vara med tjejer? - Vissa tjejer är underbara att vara med, men det är "enklare" att vara med killar :)
Känner du dina grannar? - Umgås inte, men vi hälsar och pratar lite grann
Vad har du för färg på dina underkläder idag? - Vita, rosa och svarta
Äger du några Björn Borg kalsonger? - Nej, jag är inte kille så jag använder inte kalsonger.. Har dock Björn Borg trosor :)
Hur många? - Björn Borg kalsonger = 0, Björn Borg trosor = 4 kanske
Är du en Björn Borg-fjortis? - Nej
Gillar du skolan? - Nej
Spelar du något instrument? - Har spelat piano och försöker lära mig lite gitarr
Sporter/aktiviteter har du gått i? - Fotboll, basket, friidrott, teater/musikal, dans, simning osv
Har du några tatueringar - Nej, men jag planerar att tatuera mig när jag blir 18
Har du några piercingar? - Bara hål i öronen
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - Många :)
Tycker du om djur - Ja, men inte alla

BRUKAR DU...

Sova - Ja
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
Snusa - Nej
Skada dig - Nej
Klä dig i svart- Ja
Lita på folk - Ja, jag har alltid litat på folk fast jag inte kan göra det, nu har jag börjat lära mig och har svårt att börja lite på någon..
Skada dig med flit - Nej
Drömma mardrömmar - Det händer
Gå i skolan - När jag inte har lov ja
Gå i kyrkan - Nej
Ljuga - Det händer
Vilja dö - Nej

HAR DU...

För många vänner - Nej
Någon annan psykisk sjukdom? - Nej
Skadat någon? - Ja
Färgat håret - Slingat och tonat
Egen dator - Nej
Gjort bort dig rejält - Ja



ÄR DU...

Snäll - Ja, oftast
Snygg - Ja, men ibland har man dåliga dagar
Söt - Ja, men fortfarande har man dåliga dagar ibland
Kort - Beror väl på
Klantig - Inte så värst
Kär - Ja

Cola cola cola

Chillkväll med trevliga grabbar, gillar dom kvällarna faktiskt :) Har suttit här nu framför TV:n och haft en del roliga konversationer ^^ Får se lite vad som händer imorrn, vi pratar om att dra iväg till någon strand ett tag och senare ska väl jag förmodligen till landet :)
Cola, chips och godis har jag fått i mig ikväll, börjar bli liiite för mycket cola nu tror jag :P Men men, så blir de vissa kvällar ;)

Hos J

Drog som sagt hem till J igår och sov här :) Idag har vi varit i stan och varit ute i solen med Mats och hans flickvän Sofie :) Satte oss på en brygga i gamla stan/slussen och bara tog de lugnt. Har precis kommit ut ur duschen och tänkte snart börja göra i ordning mig :) Blir en lugn hemmakväll idag, det ska bli mysigt! :)

Sminkset



Jag tävlar om detta hos Elina :)

Shopping

Här är lite av de jag har shoppat de senaste veckorna :)

Från Ur&Penn


Kjol från JC


Björn Borg väska från Bags&Fashion


Länge sen jag la upp dagens outfit

Nu när jag ändå är hemma och kan ladda in bilderna från kameran kommer en dagens outfit :)



Linne - Gina Tricot
Shorts - Only, Vero Moda
Armband och halsband - Ur&Penn
Ring - Venezuela
Nitarmband - Från nån gammal tidning
Solglasögon - Thailand
Gladiatorsandaler - Skopunkten

Torsdag - stan

Igår åkte jag till stan och tillbringade kvällen hos J :) Idag gick jag upp rätt tidigt och åkte till stna med söta Cili :) Hon köpte ett par skor och jag köpte en värmespray ^^ Följde med henne hem och valde kläder, hjälpte henne att fixa naglar och hår :)

Utan blixt


Med blixt


Just nu är jag hemma, har varit de i några timmar. Fixade lite med alla paket jag hade fått och suttit och pratat med Saga :)

Onsdag

Idga har jag varit ute på sjön :) Solade flera timmar vid vattnet men doppade endast fötterna.. Hade inte så stor lust att hoppa i vattnet då det enbart var 15 grader.. Just nu äter jag majskolv med smör och salt och dricker cola :) Bredvid mig ligger den gamla och nya mobilen och jag för över min musik via bluetooth :) Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite grann och sen ska jag ut och övningsköra! Efter de blir jag sjutsad till bussen och åker hem till J :)



En bild från en fotografering jag gjorde för 2 ½ år sedan :)

Ny mobil!

Lång dag med väldigt lite uppdatering! Har inte hunnit med att blogga direkt ^^
Farfar kom hit och vi åt lunch, fikade och lite sånt :) Efter de bestämde sig jag, mamma och pappa för att åka till Norrtälje. Sagt och gjort :) Vi köpte två lampor som ska vara insektsdödande och förmodligen kommer vi slippa litemygg och så ^^ Hittade även ett träningslinne i Intersports reatält, så nu får jag ta tag i gymmet i höst ;)

Eftersom att min mobil började krångla rejält igår tänkte jag gå och kika lite mobiler i Norrtälje, har ju ändå letat efter en ny flera månader :) Hade tittat extra mycket på en och jag hittade den i Norrtälje, ställde massa frågor, kollade upp allt ordentligt och tillslut slog vi till! Jag har alltså köpt en ny mobil och skaffat ett abonemang! :) Är grymt glad!

En underbar middag åts i Norrtälje :) Fläskfilé med couscous, rödvinsås och chilicream. Smaken var underbar!



Bild tagen i höstas :)

Skissad bild



Jag tävlar om en skissad bild hos Jonelin :)

T-shirtstore



Jag tävlar om en t-shirt hos MiniCookie :)
T-shirten man vinner får man välja fritt från T-shirtstore.

Goodiebag hos Elin

Jag är med och tävlar om en goodiebag från happystore.se i Elins blogg!

Goodiebagen innhåller:

Boken Engla's Showroom
Minttabletter, Death
Tuggummi, Hångla
Tygväska, Shop-o-holic med texten "I take pride in making my bank account cry!"
Korthållare, Medaljong

Klicka dig in på Elins blogg och var med du också!



Tavlor



Jag är med och tävlar om detta hos Nina :)

Smeknamn

Jag har under min uppväxt varit tjejen utan något smeknamn, men de senaste åren (sedan jag var i Scotland) har smeknamnen bara blivit fler och fler och fler! Jag kallar Marlyn, Marilyn, Maulun, Maulin, Maleen, Molly, Molle, Candy, Barbie, Marlin och nu idag lägs namnet Maly till på listan :) Jag har säkert glömt flera.. men som ni märker är det flera som har uppkommit pga att scottar och spanjorer inte kan uttala namnet Malin, men det är jag ganska glad över :) Jag får ett eget namn och blir otroligt unik utomlands då :P Äh, nu babblar jag på om massa ointressanta saker.. Det jag menade med det här var att jag känner mig speciell så fort någon ger mig ett smeknamn eller uttalar mitt namn annorlunda :)



Jag har alltid tyckt att de här ordspråket är bra, men något som jag aldrig kommer göra är att glömma allt som hänt innan, det finns kvar men det är de bra man ska hålla kvar vid :) Man ska aldrig tänka på allt dåligt, jag tror det är de ordspråket speglar!

Carry me



Papa Roach - Carry me

Åkersberga

Dagens har tillbringats i Åkersberga och här ute på landet :) Jag har passat på att köpa nya hörlurar till min MP4:a, en almanacka till skolan och lite annat till skolan. Käkade lunch på en kina restaurang, gott gott gott!

Sen vi kom hem har jag hunnit övningsköra, körde på en 70 väg idag och testade att starta i en backe. Har ätit middag (pannkaka) och en passionsfrukt till efterrätt ^^  Har tagit en liten prommenad också och självklart legat i solen en stund :)

Nu sitter jag här på altanen i kvällssolen och bara njuter för fullt! Imorrn kommer förmodligen farfar hit en stund och jag passar väl på att sola lite om det är fint väder :)



Solnedgången här ute på landet! :)

Klocka



Jag är med och tävlar om denna klocka hos Emma :)

100kr



Jag är med och tävlar om 100kr hos Emma :)

Friis & Company



Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke från Friis & Company från Frozza :)
Tävlingen hittar du hos Millah!

Vitamin Care



Jag är med och tävlar om detta hos sensuellt! :)
Har nyss fått upp ögonen på Vitamin Well dryckerna och de jag testat än så länge är underbara!

En bild säger mer än 1000 ord

När jag ser bilder på mig själv tänker jag alltid tillbaka. Vissa bilder kan jag verkligen känna lugnet, lyckan och glädjen i, såna bilder är underbara :) Här får ni se några såna ^^



































Ser ni mina leenden? Jag blev helt chockad nu när jag kollade igenom alla bilder på den här datorn och insåg att jag tar saker för givet alldeles för lätt. Jag vet numera vad som gör mig lycklig, jag vet vem som får mig att må bra.
Jag tänker inte sitta hemma och vänta som jag har gjort innan, nu ska jag ta tag i allt, träffa människor, skratta och inse att allt jag vill kan jag lyckas med :) Drömmar ska man ha, och man ska tro på dom!

Jag tänker lägga in ett sånt här inlägg när jag kollar igenom alla bilder på den vanliga datorn, den gamla datorn och massor som är nedbrända. Det här vill jag kunna titta tillbaka på och bara inse vilka vänner jag har/haft :)

En bild säger mer än tusen ord!

1 år sedan Mallorca

Idag är det exakt ett år sedan jag, Philip, mamma och pappa åkte till Mallorca. Vid de här laget hade vi precis landat. Jag längtar så till min och Cili's resa dit. Jag måste dit, väldigt snart. Prata av mig, kasta ur allt skit som hänt under året, dela med mig av mina otroliga glädje och lycka. Berättade om allt bra, galet, underbart, knäppt, glädje, tårar, skratt, rädsla och allt annat som har följt med under året! Mina vänner där nere är några av de få som ALLTID lyssnar, oavsett. Och konstigt nog är de också dom som alltid ställer upp, även fast de bor i ett annat land. Hur mycket jag än saknar att ha en riktig bästa vän i Sverige så tänker jag alltid att de där nere är så mycket mer än någon annan vän har varit för mig i Sverige. Jag vet att om något skulle hända mig, om jag någonsin skulle be om något eller må dåligt, så skulle dom göra det utan att blinka och försöka få mig att må bättre.

Ingen kan förstå mitt band till dom, ingen kan förstå det jag känner inom mig när jag tänker på allt dom gjort för mig och jag för dom. Ingen kan någonsin ta deras plats, ingen kan någonsin säga saker som dom har gjort. Det finns så himla mycket mer att säga, men det är egentligen ingen idée att börja för de finns inga ord för hur tacksam jag är eller hur mycket jag saknar dom under åren vi inte träffas, hur mycket jag vill prata med dom när något har hänt...

Jag vet att jag alltid kommer kunna lita på dom, jag vet att vi alltid kommer vara vänner, jag vet att jag alltid kommer älska dom.

Jag har haft både vänner och ex som i stort sätt varit svartsjuka när jag har pratat med dom och det är bara onödigt. Dom har en stor plats i mitt hjärta och kommer alltid ha det, för den platsen kan ingen annan ta. Men det betyder inte att någon annan inte släpps in... De som jag älskar och de som står mig närmast finns i mitt hjärta!

Jag har startat kategorin Känslor och tänker publicera inlägg som detta där. Ska leta igenom bland arkiven så småning om, men de kommer ta ett tag innan allt är på plats.

Kvällen

Duschat, tittat på TV och läst ut min bok, så har min kväll sett ut och jag är totalnöjd! Under tiden vi varit här på landet har jag fått en ny favorit glass, för ja, vi köper från glassbilen (eller kanske de heter hemglass?) och det är centerstruten! Choklad, kolasås, glass, strut, underbart gott! ;)

Imorgon ska jag med mamma och pappa till åkersberga, får se vad vi ska göra. Jag ska i alla fall hålla utkik efter en affär som säljer hörlurar, mina till mp4:an har gått sönder -.-



Bild tagen när vi kom hem från Thailand :)

Tillbaka blick i bilder

Det finns en del bilder på den här datorn också. Har blivit en del genom åren som sparats ner och glömt bort :) Kikade just igenom några och la in några här. Flera är 3 år gamla, kanske till och med mer :)

Vår






Sommar






Höst





Vinter





Min dag

Jag trodde verkligen inte att solen skulle komma fram ordentligt idag, men det gjorde den! Jag la mig i en solstol på altanen med Hawaiin Tropic's tanning oil utan solskyddsfaktor för att ta vara på solen lite extra :) Tar den ibland när jag ligger korta stunder och bara ute på gräset eller vid huset. Använder de inte utomlands eller vid sjön, då skulle jag bränna mig. Låg i alla fall i solen ett tag och låg och lästa min bok som är superbra!

En stund efter 16 fick jag för mig att övningsköra igen, så jag och pappa åkte runt lite på området osv. När vi kom tillbaka var de dags för middag, pastasallad med kyckling och tzatziki. Otroligt gott var det! Efter middag hjälpte jag pappa att ta undan massa kvistar och grenar som han klippt ner. Det var ganska jobbigt att släpa de upp och ner för ett berg i strålande sol, men jag behöver lite träning för både armar och ben så det var bara bra!

Fortfarande har jag inget program i den här datorn för min kamera, så det blir bara bilder som är tagna innan, men ni får helt enkelt stå ut :)


Nagel tillbehör :)



Jag är med och tävlar om detta på nagelbloggen :)

Peach body lotion



Jag är med och tävlar om Peach body lotion hos Anile :)

Gratisbio tävlar ut 500kr på Nelly



Gratisbio anordnar även denna månad en tävling där priset är 500kr hos Nelly! Chansen tar man ju självklart när de handlar om favorit gratissajten som enligt mig är den största! :)

Bli medlem och tävla kan du göra här :)

Gratismode!

Gratismode är en av de bättre gratissidorna. Man samlar poäng och växlar in mot exempelt presentkort. Här kan man växla in i större valörer på ex Nelly och det är alltid bra tycker jag :)

Nu har Gratismode startat en månadstävling :) Det går ut på att man skriver ett blogginlägg om hemsidan och då är man med och tävla rom 500kr på Nelly.



Jag gillar hemsidan Nelly och skulle gärna vinna detta!

Supergratis!

Supergratis, en gratissida där man samlar poäng precis som alla andra. Skillnaden är att man här kan växla in sina poäng till bland annat kondomer, prylar, sms och VIP på playahead (alltså förutom de vanliga presentkorten, lotter och biobiljetter).

Just nu har dom ett pang erbjudande:



Passa på att bli medlem idag och tjäna poäng du med! Medlem kan du bli här :)

Söndag

Vaknade för ett par timmar sedan och har legat framför TV:n tills nu :) Kollade på according to Jim och The Tyra Banks Show. Har ätit frukost och nu sitter jag och äter en choklad muffins med choklad frosting! Var tvungen att smaka de mamma gjort ^^  Solen kommer fram lite då och då för att sedan gå i moln igen. Om lite moln försvinner lägger jag mig nog och solar en stund tror jag :)



2 år gammal bild

Kärlek

Jag har under hela mitt haft ett stort bekräftelse behov men för lite mer än ett år sedan försvann det mesta. När jag blir osäker kommer de och hälsar på igen men inte i samma utsträckning som förut. Det går upp och ner alltid, men jag känner inte behovet av att alltid ha någon som säger "Jag älskar dig", tittar på mig, ger mig komplimanger eller annat. Det jag däremot behöver, det är någon som menar orden "Jag älskar dig" om någon säger dom. Orden behöver inte sägas varje dag, men om man verkligen älskar någon sägs dom förr eller senare, men framför allt så visar man att man älskar någon.

Något som jag inte delat med mig av på bloggen innan, utan enbart till nära vänner, är att jag inte klarar av att vara i ett förhållande där jag inte får någon bekräftelse. Enligt mig så går ett förhållande ut på att man är med den man gillar, visar att man gillar den och även säger det. Ibland räcker det inte med ord, ibland räcker det inte med handling, ibland behövs båda.

För första gången i mitt liv känner jag att jag inte kan må bättre i ett förhållande än vad jag gör nu. För ja, jag är J's flickvän för er som inte förstått det. För första gången i mitt liv känner jag att jag har växt otroligt mycket som person de senaste månaderna jag spenderat med en annan människa.

Folk i min omgivning har reagerat, jag gick från en tystlåten negativ tjej till en som skrattar, är glad, är social och liknande. För första gången har jag inte skitit i mina vänner eller börjat träffa dom mer sällan än innan för att jag fick en pojkvän. Istället har jag kommit närmare mina vänner, skapat nya kontakter, fått kontakt med gamla vänner jag inte träffat/pratat med på månader eller till och med år. För första gången känner jag att jag inte klänger på de flesta av mina vänner, utan att jag faktiskt behövs och saknas.

Känslan att ha styrt upp mitt liv såhär mycket är otrolig och jag känner hur jag blir starkare och starkare för varje dag som går.

Jag har inte velat gå ut med allt på bloggen då de är känsliga ämnen och jag vill inte hänga ut J för mycket.

J, om du läser det här ska du veta att du är en stor del av mitt liv :) <3


Klappat och klart

Nu är allt klart, allt är fixat, in i minsta detalj! Mallorca resan blir av, utan någon som helst tvekan!

Flygbiljetter är köpte, hotellet är bokat, vänner där nere är förberedda på att vi kommer och en gammal kompis med gäng är därnere under en del av tiden. Två shoppingcenter ska vi gå igenom, flera stränder ska vi ligga på, många bussresor kommer det bli, mat på restaurang i en veckas tid, spanska språket kommer vi få höra dagligen, bada kommer vi få göra i pool och hav och massor av annat kommer hända på denna oförglömliga resa! :)
Jag är så glad och nervös så jag vet inte vad!
Snart står vi med väskorna och väntar på tunnelbanan som tar oss in till T-centralen, arlanda express åks in till flygplatsen där incheckning och lite kollade i taxfreen sker, mat äts och vi går ombord planet. Vi lyfter, flyger i några timmar, landar på samma flygplats som jag var på förra året. Hämtar bagage, tar en taxi till hotellet, checkar in, går ut, kommer hem, sover och vaknade upp i Mallorca. MALLORCA!

Det är så mycket som binder mig till den ön och landet Spanien så jag tycker att det är ofattbart. Några av mina närmaste vänner pratar inte svenska, kan enbart säga "Jag älskar dig" och "Håll käften" och vi kommunicerar på engelska. Jag lär mig ett nytt språk(spanskan) som är viktigt för mig, jag planerar en utbildning eller möjligtvis att plugga där. Jag har stora förväntningar och det hade jag förra året också. Jag blev inte besviken då och det kommer jag inte bli nu heller. Jag VET att vi båda vill det här, att vi båda behöver det här. För vår vänskap och för vår vänskap med the Mallorca peeps. Det finns ingen som kan förstå mitt band till Mallorca förutom de som var med i Scotland, INGEN.



Jag och Isabella förra året i Mallorca hos Sofia :)

Sammanfattning

I torsdags åkte jag som sagt hem till stan och jag har "lagt ifrån" mig datorn ett par dagar. Det kändes både skönt och ensamt :)
När jag åkte till stan åkte jag direkt hem till Sam där J var. Jag, J, Sam, Jasmin, Dogge och Johan tog hem mat från en pizzeria i närheten och Malvina kom över. Killarna hade lanat i några dygn och började nu slå till ballonger med kuddar och flaskor ^^  På kvällen hjälpte jag J hem med datorn (jag bärde skärmen) och det slutade självklart(!) med en massa träningsvärk i biceps musklerna xD  På fredagen jobbade J och jag låg i lägenheten och försökte sova, läste, kollade på TV och var med en stund när han jobbade. Efter de fick J klartecken från Marcus och började genast packa sina saker. Klartecknet han hade fått var att han fick flytta in i Marcus lägenhet :) Så nu har min J flyttat hemifrån, bort från Jakobsberg och till Odenplan. Han ville det, bor nu närmare skolan, gymmet och mig, så jag tycker det var bra :) Kommer nog åka tillbaka till jakan och hälsa på osv ändå! Så på fredagen kom massa folk hem till Marcus och J och vi hade de trevligt :) Sent på kvällen lagade vi i ordning lite nattmat och satte på filmen Nattbussen. Tyckte att den var väldigt grov och hemsk, men ändå en bra film. Jag blir väldigt påverkad av filmerna där rasism och nazism finns med och kan tycka att det är för mycket många gånger, men budskapet går alltid fram ordentligt! Idag har jag varit seg hela tiden, ena sekunden är jag pigg och nån sekund senare trött, antar att de beror på att jag inte sov så länge de senaste två nätterna, men så går de om man ska jobba och flytta ^^  Under dagen har vi varit i lägenheten och fixat lite, de ska möbleras om och annat så de blev massa bärande och så som de alltid blir.

På eftermiddagen bestämde jag mig för att åka tillbaka till landet. Hade velat träffa flera kompisar men några av de kunde inte och då tänkte jag att jag tar de en annan gång istället. Vill ju träffa Cili, Saga, Tomas och Jesper bland annat, men det blir av senare. Får se lite vad som händer imorrn, men blir de sol ligger jag i solen, så är de bara!



Bild tagen förra sommaren med mobilkamera, därav den dåliga kvaliten!

Tandsmycke



Jag är med och tävlar om detta hos Soya :)

Market2Member



Jag är medlem på sidan Market2Member :) En hemsida där man samlar poäng som man kan växla in mot presentkort, välgörenhet eller kontanter! Just nu kan man vinna ett stockholmspaket för två och Vitamin Well produkter :) För att kunna medverka i tävlingarna (och dessutom få pengar tillbaka på dina köp på internet) måste du bli medlem, det kan du bli här :)

Goodiebag



Jag är med och tävlar om detta hos Fröken Eko :)

Bustier



Jag är med och tävlar om denna hos Hananah :)

Kalender och poster



Jag är med och tävlar om en kalender och poster här :)

Love and peace armband



Jag är med och tävlar om detta armband hos Rebecka :)

Stor tävling hos Julia


Nu pågår en tävling hos Julia Berg där du kan vinna en goodiebag fylld med en massa roliga saker! Reglerna är enkla, var med och tävla du med, tryck HÄRSponsorer för tävlingen är: Pärlsmycken, Bambubutiken, Happystore, Glamouren, Wishdesign, Blingit, Beautifulme, Karin Herzog, Girlstuff, Design Atenga, Frozza, Pay less 4 qualityPuss, Bemi Smycken,.

Presentkort på Phaxswimwear



Jag är med och tävlar om presentkort på Phaxswimwear hos Catharina :)

Onsdag - sol igen

Dagen har varit lite för kort men riktigt bra :) Första dagen på länge jag fick sova ut och verkligen kunde, så jag sov till halv 1 ungefär. Gick direkt ut och la mig i solen, för ja det var verkligen strålande sol här ^^  Låg och solade i cirka 2 timmar medan jag lyssnade på Kelly Clarkson och Linkin Park. Efter de blev de mer planerande inför Mallorca resan. Vid middagen var det jag som var grillmaster, eller försökte i alla fall ^^ Underbart god grillmiddag med färskpotatis och tzatziki :)  Efter det blev de en tur med bilen, alltså övningskörning! Lyckades bättre idag, var ute på en större väg och parkeringen blev liite snyggare ;) Nu under kvällen har jag kollat på How I met your mother, 2½ Men, Bones och lite annat :)

Imorrn planerar jag att åka hem, förmodligen i alla fall, är ju inte helt bestämt :) Vill träffa J men även en del vänner ^^ Har jag tur blir det bättre väder och när jag åker ut på landet får de gärna vara perfekt sommarväder! Förövrigt har jag precis duschat, otroligt skönt! After sun åkte på efter, svalkande och underbart!



Gammal bild

Skolåda



Jag är med och tävlar om en skolåda här! :)

Sminkpalett



Jag är med och tävlar om en sminkpalett hos Nett :)

Mary Kay produkter

Jag är med och tävlar om Mary Kay produkter hos Charmbracelet :)

P.S I love you



Jag är med och tävlar om filmen P.S I love you hos Linnea Hilje :)

Green day - 21 guns



Green day - 21 guns

Grym låt!

Klänningar och linnen

Jag kan inte få nog av kläder :)







Bilder: Forever21

Shoppingdag!

Så, nu har det slutat blixtra och åska och solen har kommit fram bland allt regn :)
Idag åkte vi till Norrtälje, pappa behövde åka till akuten så jag och mamma tog inte bussen in som det var tänkt. Vi gick i alla fall och tittade i en massa affärer och jag kom hem med flera saker :) Köpte ett vitt linne på Shiva, ett par Wrangler jeans på JC (affären skulle upphöra, så allt var billigare. Jeansen skulle kostat 999kr men jag fick de för 200kr! Vilket kap!), röd myskjol från JC, en kortärmad luvtröja från Ichi på B.Young och en Björn borg väska på Bags&Fashion (30%, så den blev 210kr billigare!) Jag är riktigt nöjd med allt och det är ju inte så konstigt ;) Gick runt i 5½ timmar, så mina ben är ganska trötta, men det gör absolut ingenting! Bilder på allt kommer en dag då jag kan ladda upp foton, kan ju bara göra det på datorn hemma :)

När vi kom hem ösregnade det, åskade och blixtrade, så jag bestämde mig för att baka mer muffins :) Så nu har vi ananas muffins att äta, gott gott gott!

Blixt och åska

En dag fylld av shopping och regn. Berättar mer senare för det åskar och blixtar otroligt mycket här så jag ska stänga va datorn tills det har lugnat ner sig :)

Osminkad

Har tittat på två avsnitt av Bones ikväll och spelat lite kort med mamma :) Smakade en isglass som vi köpte från glassbilen, den smakade som krossade jordgubbar, det var otroligt gott! Imorrn funderar jag och mamma på att ta bussen upp till Norrtälje och gå och kika i affärer, kanske shoppa något om vi hittar nåt kul ^^  Pga de dåliga vädret har planerna blivit lite annorlunda, så jag kommer nog ta en tur ner till stan senare i vecka istället för att J, Saga och Adde kommer ut hit till landet. Är i egentligen inge kul att vara här om det inte är sol och så, det man gör nu är att vara inne och tråka. Om det är sol ute kan man dra upp till poolen, spela olika utomhusspel, gå prommenader mitt i nätterna, cykla upp till sjön och såna trevliga saker, och för att inte glömma, åka ut med båten! ;)  Det får helt enkelt bli allt sånt senare när det blir bra väder igen, undrar dock när de fina vädret kommer tillbaka, det är ju trots allt Sverige vi bor i, vilket betyder att sommaren inte behöver vara särskilt bra...  Äh, det är så det är. Kan ju vara skönt att komma till stan också, gå på bio, kolla in lite butiker (som inte finns i Norrtälje), träffa vänner, hålla koll på lägenheten osv :)
Nu tänkte jag sätta mig och kika på NCIS om det inte visar sig att jag redan sett avsnittet, brukar lätt bli så när jag bestämmer mig för att se något :P Min vanliga otur ^^



Idag är det föresten 2 veckor sedan jag sminkade mig sist, har ju varit sjuk, haft ögoninflammation och så vidare... Här är en bild från en sommar för två år sedan tror jag.. Osminkad och röd efter solen, ser ut som en galning när jag har varit ute hela dagen :P Innan det lägger sig om ni förstår vad jag menar :)

Snygg väska

Denna snygging är på rea, synn bara att det är massa frakt och tull :(



Bild: Forever21

Övningskörning

Allt bakande är färdigt, åtminstone än så länge ^^ Har varit ute och övningskört, gick ganska bra tyckte jag :) Växlade upp till 3:an första gången och körde i 50 :P Jag krockade inte och hamnade inte ett dike, har ju i och för sig aldrig hänt med mig bakom ratten ändå ;) Hehe ^^

Snart är det mat och ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag, funderar på att baka lite till, men vi får se om det blir så :)


Goodiebag hos Millah



Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Millah :)

Måndag - bakdag

Bakar just nu, det blir focacciabröd och tropiska ananasmuffins med krämig citronglasyr, snacka om lyx! Kommer dock inte göra glasyren idag då det inte är tänkt att vi ska äta dessa förrän om ett par dagar :) Ska snart sätta igång med en till sats muffins, kanske choklad eller någon annan god sort. Man får ju passa på att göra lite gott och frysa in, speciellt nu när det är dåligt väder och man inte kan vara ute och sola. Är cirka 16 grader ute, kallt för att vara sommar alltså, och det är helt omöjligt att gå utan tjocktröja, vare sig man är inne eller ute!

Jordgubbar blev det till lunch/frukost och så gjorde jag lite varm oboy för en stund sedan för att få upp värmen :) När pappa kommer hem ska jag försöka övningsköra tänkte jag, kan behöva ta tag i det nu.. Tror inte det blir något annat speciellt idag, ska väl försöka fixa till det uppe i huset ifall att J kommer ut :) Behöver inte se ut som ett bombnedslag då, hehe :P

Regina Spektor - Samson



Samson - Regina Spektor

Underbart fin låt <3

Hjälpa till hemma



Jag och min Saga några veckor sedan i Rålis :)

Ikväll har jag hjälp pappa klippa gräsmattan, hjälpt mamma att baka morotskaka och bara tagit de lugnt framför TV:n. Jag kan vara hjälpsam bara jag vill och har tid, när jag är stressad och har skola blir det desto svårare och jag tycker synd om mamma och pappa som gör så mycket då.. I alla fall, under veckan kommer förhoppningsvis J hit och även Saga och Adde. Jag längtar efter dom allihop och mamma och pappa också, dock tror jag att dom mest längtar efter Adde ^^  Dom har varit fast vid honom sedan han kom ut hit första gången två år sedan :)

Comviq surf

Utvärdering: Jag har testat comviq surf nu i 2 dagar och jag är riktigt nöjd! Använder det med den bärbara datorn här ute på landet. Gick från ca 52 kb per sek till 3.6 mb per sek så det blev ju himlans mycket bättre! Läsa bloggar och uppdatera min egen går utmärkt, kolla mailen gör man snabbt och enkelt, laddar upp bilder på olika communities fungerar bra, ladda ner olika tillägg till firefox (adobe flash player och java) har fungerat perfekt och gick snabbt och så har jag hunnit ladda ner spotify och installerat det utan några som helst problem! Comviq surf är alltså oerhört bra och jag är nöjdare än vad jag trodde att jag skulle bli! Nu kan jag göra allt jag vill med datorn här ute på landet utan att behöva bekymra mig om att det kostar på telefonräkningen osv, så det här var det bästa köpet på länge! Att det dessutom är extremt mycket billigare än att surfa på telefonen gör ju det hela mycket mycket bättre! Högsta betyg får comviq av mig när det gäller denna funktion! :)

Bikinis

Jag kan inte få nog av bikinis, även om jag har många (min vän Cili tycker att jag är galen för att jag har mer än 2-3 stycken) så vill jag bara ha fler. Gick ju på p-piller för flera år sedan och gick upp i vikt då, så bikinisarna jag har sedan dess passar i stort sätt inte längre, men dom ligger fortfarande kvar i garderoben ^^  Jag har svårt att slänga dom om dom inte har gått sönder, och det är väl bra på ett sätt antar jag :)  Har kikat lite på Forever21 och här är mina bikini favoriter! Klicka på bilderna för att göra de större :)








Bilder: Forever21

Randig väska



Jag tävlar om denna väska hos Broarne - Lantlig inredning.

Shorts från cheap monday



Jag tävlar om ett par shorts från cheap monday här :)

Ballerinaskor



Jag är med och tävlar om ett par skor från Skotornet på deras blogg :)

Linne



Jag är med och tävlar om det här linnet hos Cloey :)

Spotify invite



Jag är med och tävlar om en spotify invite hos CrazyGirl!
Jag använder redan spotify, men jag har en kär vän som inte har det och hennes dator knäppade till sig några veckor sedan och behövde omformateras, så all hennes musik försvann.

Söndag - Norrtälje

Låg framför TV:n hela kvällen igår och tittade bland annat på flera avsnitt av Dexter. Gick och la mig rätt så sent men jag vaknade ändå vid halv 11 imorse, antar att jag blivit van vid att gå upp tidigt efter att ha blivit väckt 2 dagar i rad  ^^

Idag har vi tagit bilen till Norrtälje, varit och fikat/brunchat på café hörnan, handlat lite behövliga saker på Åhléns och H&M, kollat in den nya butiken med kläder från bland annat VILA, Odd Molly, Filippa K och självklart storhandlat på Flygfyren. Jag har aldrig någonsin sett en sån full kundvagn! Vi handlade inför veckan, bakning, massa torrvaror och liknande som håller sig hela sommaren! Priset var inte att leka med.. så kan man ju lugnt säga. När vi kom hem började jag och mamma fixa med fläderblomsaft och nu står den på altanen och "drar sig" och det ska den göra i 3 dagar innan den silas och är färdig :) Satt och tittade lite på Paradise Hotel för en stund sedan, men de var bara två avsnitt, så nu sitter jag här ute med datorn framför mig istället!

Här är en bild som togs några veckor sedan när jag var ute i rålis med klassen :)


Juno



Anyone else but you - Låten från filmen Juno som berörde många.
Låten får man lätt på hjärnan, kommer speciellt ihåg bland de första gångerna, den gången är en av de mest betydelsefulla minnen jag har :)

Klänning från Forever21



Jag är med och tävlar om denna klänning från Forever21, den kan du vinna hos Marriz!

Presentkort på Intimprylar



Jag är med och tävlar om ett presentkort på Intimprylar hos Anna Olsson :)

En mysdress



Jag tävlar om en mysdress hos Strawberriness :)

En stegräknare



Jag tävlar om en stegräknare hos Claudia Galli :)

Kokbok



Jag är med och tävlar om denna kokbok hos JennieNennie :)

Ge mig nu

Ge mig dessa nu på direkten tack! :)



Bilder: Forever21

Cocoo - inte bara internet shop!

Cocoo öppnar en butik inne på söder, jag som älskar butiken tänker gå dit och kika när jag får tillfälle till det :)
De har självklart kommit in massa nytt i butiken och här är några godingar som jag har kikat närmare på!










Om ni anger koden bloggspecial får ni 15% rabatt :) Räcker fram till 28 Juli!

Lördag, comviq surf

Comviq surf fungerar utmärkt just nu! Fick igång det för knappt en halvtimme sedan och det är rätt fort om man jämför med hur jag har haft det innan här på landet :P Jag sitter förövrigt i myskläder framför TV:n där programmet Stylista står på, och självklart, smäller myggor med jämna mellanrum :) Idag har jag varit ute på sjön med båten, solade några timmar innan vi märkte att det blev dåligt väder och vi tog båten hem igen. Jag har aldrig sett så mörka moln någonsin och aldrig varit ute i sånt regn, verkligen inte ute på sjön. Regnet bara studsade på vattenytan och vi blev totalt genomblöta! Har tagit en varm dusch i alla fall, så värmen har kommit tillbaka och tur är väl det :)

Igår jobbade jag som sagt och det var skönt att både få komma ut och till jobbet där man träffade massa trevliga människor :) Sedan blev jag upphämtad och vi åkte ut till landet. Massa TV igårkväll, packade upp massa kläder och annat   ^^

Uppe med tuppen

Uppe med tuppen! Ja nästan i alla fall.. Igår kunde jag inte sova och jag höll på att packa länge och har säkert ändå glömt hälften, det är åtminstone så det känns. Jag ska till jobbet nu på morgonen, börjar klockan 7 :) Ska bli skönt att börja göra saker igen även om det betyder jobb en dag och sedan sommarlov :) Känns lite knäppt att åka till landet ikväll då jag nog hellre träffar folk, men jag kan åka hem när jag vill så det blir inga problem :) J kommer förmodligen ut nästa vecka och det ska bli helt underbart! Nej, nu är det dags att få på mig sista kläderna!

Har skaffat comviq surf till bärbara datorn, så det ska förmodligen gå lite bättre och snabbare att använda internet på landet nu, ska testa det i helgen, så nu hoppas vi på det bästa :) Jag uppdaterar som vanligt bara att bildprogrammet till min kamera finns på den här datorn, så nytagna bilder får ni se när jag kommer hem från landet :)

Stay with me



Stay with me - Dj Ironik ft. Ny

En till lista

TRE OM DIG SJÄLV..

Är du singel?

Nope

Är du lycklig?

Ja, men man har alltid drömmar

Är du ledsen?

Inte så ofta längre


FYRA OM DITT KÄRLEKSLIV..

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Ja

Har du kysst någon under de två senaste veckorna?
Ja

Har du haft en hemlig beundrare?
Ja

Vill du gifta dig när du blir stor?
Får se om det blir så

  

TVÅ ALTERNATIV..

Hår eller ögon?

Det kan man inte välja mellan

Katter eller hundar?

Har alltid varit en hundtjej, men J's Frida är världens sötaste katt!

Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?

Få bästa

Coca-Cola eller Pepsi?

Coca Cola!

Utekväll eller romantisk hemmakväll?

Blandning av båda är det bästa :)

Pengar eller lycka?

Jag håller mig till båda ;)

Dag eller natt?

Jag får nog mest gjort under natten och det är mysigt att vara uppe, men jag måste få sol!

Msn eller mobil?

Mobil

  

SEX HAR DU NÅGONSIN..

Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?

Ja

Brutit nåt?

Nej

Gjort nåt du ångrar?

Ja

Ljugit för någon du tycker om?

Ja

Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?

Ja

Gråtit när ett husdjur dog?

Ja


Packning

En väska är packad och massa tvätt också :) Nu fortsätter jag med allt i reklmerna, men det går också bra :)
Känner att jag fick rätt mycket färg idag, det känns på huden, även fast jag bara låg i solen en halvtimme ^^ Tur att det finns after sun, det är de skönaste att ta på efter! :)


Tv

Håller just nu på att packa en massa och jag ska bli klar innan alla bra program kommer på TV:n är tanken :)



19.30 - 2½ Men
20.00 Bones
21.00 CSI Miami

Bör nog gå och lägga mig efter de i och med att jag ska upp halv 6 imorgon :)

Hoodies och liknande

Det verkar bli lite kallare på kvällarna nu närmaste tiden om man ska tro på väderprognosen, Jag hoppas såklart inte att detta stämmer, men någon gång händer det ju, så är det varje år! I alla fall så kan dessa kläder få flytta in i min garderob till de lite kallare kvällarna :)




Bilder: Forever21

Bok



Jag är med och tävlar om denna bok hos Ab imo pectore :)

Nelly presentkort



Jag är med och tävlar om ett presentkort på Nelly hos Stephaniebell :)

Tikki Masala

Nu har jag ätit middag, ris, kyckling och tikka masala! Supergott blev det och jag har än en gång lyckats laga något jag inte testat innan :) Jag säger ju att jag kan laga mat ;)
Måste se till att komma igång ordentligt med packningen nu :) Imorrn ska jag upp halv 6 och åka till jobbet, så då hinner jag verkligen inte!


Jag ville åka till Mallorca nu och träffa alla underbara älskade människor, jag saknar er! <3

En lista

DIN/DITT FÖRSTA:
Operation: Har aldrig gjort någon
Piercing: Hål i öronen är det enda jag har
Sport: Balett, annars fotboll
Husdjur: Marsvin
Semester: USA, Chicago när jag var 9 månader
Konsert: Westlife tror jag :P
Kärlek: Kär har jag varit flera gånger, men endast en gång har jag blivit knäsvag av att vara nära en annan person och det är nu :)

JUST NU:
Äter du: Ingenting
Dricker du: Ingenting
Ska du: Packa
Lyssnar du på: Samson - Regina Spektor
Väntar du på: Att få åka till landet
Tittar du på: Datorskärmen
Har på du på dig: Trosor

DIN FRAMTID:
Barn: Jag planerar inte så långt fram
Giftermål: De kanske blir av, who knows?
Karriär: Jag har många drömmar och önskningar vad gäller karriären, dock tror jag att jag så småningom kommer satsa på något helt annat :)

VAD DU FÖREDRAR:
Kramar eller kyssar: Jag kan inte leva utan något av det
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar, det är först nu jag inser hur sexigt det faktiskt är
Busig eller lydig: Busig

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Ja
Tappat bort glasögon/linser: Använder det inte, har dock tappat bort solglasögon
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: Nej
Röntgats: Många gånger pga bla revbenet
Krossat någons hjärta: Ja
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja
Gråtit när någon dött: Vet inte, känner nog ingen nära som dött, förutom en släkting när jag var väldigt liten

TROR DU PÅ:
Kärlek vid första ögonkastet: Ja
Gud: Nej
Mirakel: Vet inte riktigt
Aliens: Nej
Magi: Nej
Ett himmelrike: Nej
Tomten: Nej
Änglar: Det beror på hur man ser på saken, guardian angels, I know one :)

BLANDAT:
Är du kär i någon? Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, men att få komma bort mer ibland, resor och så :)
Tycker andra att du är attraktiv? Det finns de som tycker de ja :)
Dricker du alkohol? Nej
Använder du droger? Nej
Vilket schampo använder du? John Frieda Collection
Vilken parfym använder du? Christina Aguileras första
Vad är du rädd för? Att bli lämnad ensam, spindlar, höjder till viss del (inte att vara upp epå en höjd, men att åka ner därifrån i snabb fart)
Gillar du att tvätta? Nej

"Ett slut öppnar nya dörrar", minns ni?

Jordgubbar och lite sol har jag fått nu, kändes bra att lägga sig ute även om det bara var en liten stund :) Nu har jag satt igång med packningen till landet, massor av saker ska ut eftersom att jag kommer bo där till och från i 4-5 veckor ungefär :) Kommer inte kunna bestämma mig vilka kläder som ska med och så, men det löser sig på något vis ^^



Jag kommer ihåg när jag la upp den här bilden på bloggen och var rädd att jag tog ut något i förskott, men så lycklig jag har varit sedan dess går inte att beskriva! "Ett slut öppnat nya dörrar" var så sant och det var de bästa som kunde hända mig då :) Sen dess har jag blivit mer social och haft ett liv utanför och det känns så grymt att jag har blivit så stark! :) Tack alla för att ni stått vid min sida under hela tiden!

Torsdag!

Ny dag igen och solen lyser utanför fönstret, underbart! :) Jag behövde en paus från bloggen en stund igår i och med att jag kände mig friskare behövde jag verkligen ta vara på det :) Idag har jag inte tänkt att göra så mycket, kanske lägga mig på balkongen en stund och få lite färg på mig :) Känner mig mycket bättre så imorrn ska jag gå och jobba! Sista dagen då jag går på semester sen, känns idiotiskt att jag bara går en dag i och med att jag skulle ha jobbat mycket mer, men alla sjukdomar satte stopp för det.. så jag hade inte så mycket att säga till om... En sak är jag säker på, efter de här kommer jag ta vara på sommardagarna som om det är mina sista! Imorrn åker jag till landet och blir där ett tag, har inte alls bestämt hur länge, men de blir nog ett tag i alla fall :) J kommer förmodligen ut nästa vecka och om det är bra väder ska jag försöka lura med honom att sova utomhus en dag :) Skulle vara så himla mysigt! Förövrigt ska vi åka ut med båten, åka till poolen, till Norrtälje och massa annat roligt under sommaren ^^ Jag kommer nog åka lite fram och tillbaka för att träffa vänner i stan också, men jag vill nog vara rätt mycket på landet tror jag :)

Uppdatering och flygbiljetter

Dags att uppdatera den bärbara datorn som ska tas med till landet när mamma och pappa flyttar ut :) Måste även hinna skriva ut flygbiljetterna till mig och Cili, det ska jag underhålla mig med nu! Puss, hörs sen!

Smycke



Jag är med och tävlar om smycke hos Nanna :)

Vackra sommarfötter



Jag tävlar om detta hos Fröken Viktig :)

Solglasögon från Dbrand



Jag är med och tävlar om ett par solglasögon från Dbrand hos Jackeline Perez :)

Halsband



Jag tävlar om detta halsband hos Emma :)

audioslave - Like a stone



Audioslave - Like a stone

En låt som har betytt mycket för mig sedan en speciell person skickade den till mig för många år sedan. Fast från första stund och en av de få låtar jag alltid kan lyssna på och må bättre :)

Onsdag - feeling better



Nya dag, nya tag! Jag är uppe, har tagit mitt penicilin, nässprayen och ögondropparna. Känns verkligen att det blir bättre och bättre, dock vill jag att huvudvärken ska släppa helt. Mulet idag, det gillar vi icke! Hoppas det spricker upp under dagen, för jag vill se sol sol sol!

En av mina senaste modell bilder här ovanför, tänkte berätta att inom en snar framtid ska nya tas :) Det blir dock ett helt annat tema och jag vet inte om det är för vågat för bloggen, så jag kanske inte publicerar så många bilder.. Får se hur dom blir efter :) Jag har ju som sagt modelldrömmar och det är grymt jobbigt att jag är för kort.. Funderar på att söka som people modell till någon agentur just för att se om det är någon idée :) Får fundera mer på det till hösten!

Såg nyss att det bara är 80 dagar kvar på mitt sommarlov, eller bara och bara.. men det är mycket mindre än innan jag blev sjuk :( Så tråkigt sånt där, men det kan inte hjälpas. Hade fått stressa ihjäl mig om jag missat över en vecka i skolan så de här kanske var bäst trots allt...

RSS 2.0