Randigt!

Randigt kan vara riktigt snyggt ibland :)




Bilder: Forever21

Mobiltävling



Jag behöver en ny mobil och därför tar jag chansen i denna tävling att vinna en Sony Ericsson T-280 :)
Klicka här för att komma till tävligen!

Godis

"jag är med och tävlar hos thislalady.blogg.se om massa godis"



Än har jag inte helt slutat äta godis och det finns dessutom många i min omgivning som skulle glada av godis, just därför är jag med och tävlar om detta godiset hos thislalady :)

Tack!

Sedan jag fick min infektion har det känts som om jag haft feber varje dag, men jag kunde inte missa skolan osv så jag har proppat i mig alvedon... inte det bästa jag vet, men ibland finns ingen annan lösning tyvärr, så är det i dagens samhälle och den galna skolan, det är helt sjukt!

Efter nattens sömn verkar febern vara helt borta i alla fall, men infektionen har ju inte gått över och jag äter fortfarande penicilin... får försöka stå ut med "dieten" och dricka så mycket vatten som möjligt och hoppas på att det blir bättre :) Godissuget försvinner mer och mer och beroendet av coca cola har mer eller mindre försvunnit, så jag är riktigt glad faktiskt. På några månader har jag gått ner flera filo, kan ha flera storlekar mindre än vad jag har kunnat de senaste åren, så jag tror att de här sista månaderna har varit riktigt bra för mig :)
Det är såklart mer än det här som fått mig att inse att jag mår bra och är lycklig.
Jag har insett att det finns mer än att vantrivas i en tråkig vardag, att man kan liva upp vardagen på ett enkelt sätt utan att strunta i allt de viktiga. Det gäller att hitta något man trivs med och få en balans på det, balansen är alltid den ajg har haft det svårast med. Jag har den senaste tiden lugnat ner mig otroligt, stressen har blivit mycket mindre, försökt intala mig själv att jag kan, och för första gången på länge har allt fixat sig på något sätt, visst ibland kan de ha varit krångel, men ajg dör inte av att ta det lugnt och må bra ibland, det mår man bara bra av! :)

Tack J för att du har gått in i mitt liv och förändrat det till något positivt och gjort mig riktigt lycklig  <3

Lördag = Jobb

Nu har jag vaknat och fått i mig frukost :) Solen lyser något otroligt och jag skulle bara vilja slänga på mig en bikini och ligga ute på en filt resten av dagen. Tyvärr går inte det eftersom att jag ska jobba, men drömma kan man ju alltid göra ;)
Om knappt 10 minuter ska jag gå iväg till tunnelbanan för att åka in till liljeholmen, känner att det är skönt att det bara är 4 timmar ändå :) Måste se till att hinna läsa en massa i min svenska bok nu påvägen dit och hem, ligger lite efter när de gäller den då jag inte åka till jakobsberg så mycket på senaste tiden.. På onsdag ska den ju bara utläst och jag har några långa kapitel kvar, men de klart att jag ska hinna!
Jag har inte bestämt något för i eftermiddag eller ikväll, men dyker det inte upp något ska jag plugga, skulle behöva det enormt mycket! Men de klart.. dyker de upp något roligare så blir det de istället, man måste ju ändå leva livet ;)
Nej, nu ska jag packa jobbkläderna som mamma har tvättat och börja gå mot tunnelbanan, så slipper jag springa dit för att jag är försenad :) Ha en bra dag i solen!

För mycket

Huvudvärken är värre än vanligt, jag är irriterad och är helt enkelt inte alls på humör för något. Börjar verkligen känna att jag har en infektion i kroppen nu och måste sova, men de känns som att jag inte har tid för det. Jag behöver tabletter som håller mig vaken 24 timmar om dygnet för att hinna med allt känns det som. Nej, dags för skönhetsömn i några få timmar och sedan dags för jobb. Work it baby!

Shoppingen senaste tiden!

Det har ju blivit en del shopping på senaste tiden! Har varit riktigt skönt att uppdatera garderoben enormt, dels för att jag gått och blivit rejält mycket smalare och bland det jag köpt under vintern är de mesta lite stort. Förutom detta så älskar ju jag shopping, så de är ju inte så konstigt att de följer med massa saker ;)


Från vänster: Grön axelbandslös klänning från JC, vit axelbandslös klänning med dragkedja i jeanstyg från från Bikbok och en rosa klänning med djup rygg från American Apparel


Från vänster: Rosafärgat längre linne från Topshop, rosa leggings från kappahl, kort kofta med knyt i rosa från Gina Tricot och tan färgade gladiatorsandaler från Skopunkten


Från vänster: Vitt linne med rynk från Bikbok, lila längre tunika från Bikbok och leggings med nitar från Bikbok


Från vänster: Svart klänningslinne från Gina tricot och blåsvart klänningslinne från H&M

Ett par av plaggen har ni redan sett på dagens outfit och från Idol, men jag tänkte att jag skulle lägga upp det såhär nu :) Allt på den tredje bilden och även klänningslinnet till höger på den sista bilden handlades idag :)

Hjärta med text



Jag tävlar om ett halsband med valfri text hos Johanna :)
Smycket kommer ifrån Mamidesign

Fluffy Marchmallow's produkter



Jag tävlar om detta hos Amandastyle! :)

500kr på Nelly

Jag tävlar om 500kr på Nelly hos Mize :)
Det är verkligen en drömtävling!!

Rosa inspirerat


Ett rosa inspirerat halsband kan man tävla om hos Kattis :)

Halsband x3



Jag är med och tävlar om dessa halsband hos Sanna :)

Mascara



Jag tävlar om mascara och ögonskugga hos Nett :)

Bikinis

Bikinis är underbara!



Bilder: Forever21

Huvudvärk

Nu är jag hemma från stan :) Det blev lite shopping och middag på restaurangen Barcelona :) passar bra i och med att de vann Champions League ett par dagar sedan! :)
För tillfället sitter jag och tittar lite på Without a Trace och varvar ner lite, har en otrolig huvudvärk som inte är att leka med..
 Ska försöka komma isäng tidigt då jag ska upp och jobba imorgon, något jag inte alls ser fram emot med tanke på hur jag känner mig just nu. Men det är bara att bita ihop och göra det man ska, så har jag ju fått göra med skolan och det kommer bli samma sak imorgon.

Fredagens outfit

0aed216d82d6909d5b43003341e2e607.png

Kolla varifrån!

Här har vi eftermiddagens shopping outfit! Skor från Dinsko, kjol från gina tricot, t-shirt från MQ, klocka från guldfynd och väska från accent :)


Fredag

Hello sunshines! :)
Idag har jag varit hos läkaren igen och i skolan.. kom hem för en liten stund sedan och har fått i mig en smoothie som lunch, så nu kan jag ta mitt penicilin igen! Tänkte alldeles strax hoppa in i duschen och fixa i ordning mig, senare ska jag iväg till stan med mamma. Har kollat in massa kläder på flera affärer, så jag hoppas på några somriga köp och plagg som inte är så dyra :) Har ju 500kr på La redoute liggandes också, så snarta ska jag göra en beställning! Tänkte bara välja mellan alla kläder, de finns ju så mycket! =)

Shoppade ju rätt så mycket för ett tag sedan coh har inte visat något i bloggen, men igår fotade jag en del av det, så det kommer upp i bloggen under helgen! Om det blev någon mer shopping idag så visar jag det också :)

Imorrn ska jag jobba som vanligt och för övrigt så blir det nog rätt mycket plugg i helgen. Fick en uppgift idag, en gruppuppgift, som ska vara inne på måndag. Dock var den inte alltför stor, så det ska nog gå bra ändå :)

Kvar i skolan!

Kvar innan skolavslutningen:

Svenska:
1 bok att läsa ut
1 citat att ta med och förebereda

Engelska:
Klar?

Matematik:
1 g-test

Spanska:

Muntligt prov

Datorkunskap:
Wordprov

Historia:
Klar

Samhällskunskap:

1 prov

Naturkunskap:
Kärnkraftsuppgiften ska lämnas in
1 prov
1 till inlämning?

Idrott:
Träningsdagböcker för kondition och styrka

Listan blir verkligen mindre och mindre, känns grymt skönt att känna att det blir stor skillnad på bara en vecka ungefär! Jag har ju lyckats med alla grejer nu i slutet så jag får hålla tummarna och hoppas att jag även klarar av resten! :)

Penicilin påbörjat!

Jag dricker vatten och tranbärsjuice hela tiden för att få bort smärtan och det hjälper mig att bli frisk snabbare :) Trots detta har jag haft en enorm huvudvärk hela dagen, förutom när mina alvedon fortfarande hjälpte, jag fattar helt seriöst inte varför, men det finns säkert någon anledning som är bra. Har fått i mig två tabletter från penicilin kuren idag i alla fall, så jag kommer förhoppningsvis må mycket mycket bättre imorgon, det hoppas jag verkligen!

Har i alla fall skrivit min text om kärnkraft nu, kanske ska lägga till några småsaker, men jag är rätt så nöjd med den nu om jag ska vara ärlig! Den skulle vara 1-2 sidor och min är lite lite längre än 1 sida, så jag kan lätt lägga till ett par saker imorgon om jag känner för det :) Det känns skönt att veta de i alla fall.

Nu tänkte jag gå och bädda ner mig och kika på 2½ Men innan jag somnar, det behöver jag nog :)

Imorgon bitti har jag läkarbesök igen.

Korsett!

Jag tävlar om en snygg korsett värd 439 kr hos Lustjägarna
Produkten är sponsrad av Lustjakt.se



Jag älskar ju som sagt korsetter och skulle bli helt gudomligt överlycklig om denna flyttade hem till mig!

Inget socker och inga snabba kolhydrater

Penicilin som kräver mycket saker för att jag inte ska få jobbiga biverkningar..
Ska tas med minst ett halvt glas vatten, ståendes eller sittandes, till mat.
Jag får inte äta socker eller snabba kolhydrater, eller helt kan jag väl inte sluta, men jag måste äta så lite som möjligt under penicilin kuren och efter..
Någon som har förslag på mat som är enkel och bra att äta i så fall? :)
Är glad för alla tips jag kan få, om det är någon som har något!

Enfärgade linnen

Enfärgat är enkelt och snyggt :) Kan användas till slitna jeans i sommar eller varför inte ett par vita shorts? :)







Bilder: Forever21

Här kommer dagens outfit!

0-2fa4a1077d4f741feb156195ce0e45f9.png

Kolla varifrån!

Här kommer dagens outfit! Jeans - h&m, skärp - Thailand, t-shirt - wesc


För mycket skolarbete

En huvudvärk som bara blir värre, mycket skolarbete att göra och inget intresse för det.. såna här tillfällen gillar jag inte alltför mycket, men det är bara att bita ihop! J har fått mig på extremt bra humör ändå, så det är inte helt botten :)
Jag har ett arbete om kärnkraft att skriva, det ska fan påbörjas ordentligt idag, det har jag bestämt mig för!
Förövrigt så är bloggvärlden ganska död just nu, jag hatar såna tillfällen, så nu får alla se till att uppdatera så jag får läsa massa roligt! ;) Om någon har något tips på bra pluggmusik får ni gärna skriva de till mig, jag skulle bli överlycklig! :)

Här kommer två bilder på Saga som togs ett par veckor sedan :)

Broken Home



Riktigt kass ljudkvalitet men låten är underbar! :)

Papa Roach - Broken Home

Picnik



Bild redigerad på Picnik :)

Torsdag

Skolan och läkarbesök avklarat, lyssnat på politisk debatt och fått penicilin. En ganska bra dag :)
Förövrigt så regnade det idag, eller ah, de duggar fortfarande.. så jag har fått använda mitt leopardparaply ^^

SJukt hungrig är jag, men de finns ingen mat hemma.. så jag får helt enkelt bli vän med tranbärsjuicen och hoppas på att mamma kommer hem tidigt så de blir en tidig middag :)

Har pratat med min chef idag också :) så jag har fått några dagar i sommar då jag ska jobba. Dock blev det inte lika många jag hoppats på, men det ska gå bra ändå! Tors-lör vecka 26 och tis-fre vecka 27, inte alltför dåligt :) På lördagen har jag mina vanliga tider och resten av dagar går jag 7.00-16.00, lång och tidiga dagar, men eftersom att de inte handlar om resten av livet eller en lång tid över huvudtaget så är det okej :) Blir pengar i alla fall och dom går förmodligen till Mallorca resan och till andra roliga saker som händer under sommaren :)

Till skolan

2 alvedon, tranbärsjuice och läkartid, nu ska de här ge med sig!
Till skolan ska jag nu, har en föreläsning om lite mer än en halvtimme och sedan en efter lunch, hinner dock inte gå på hela den eftersom att jag måste till läkaren. Jag har tur att pappa kommer och hämtar mig och skjutsar mig, för då missar jag inte så mycket :)

Läkaren

Vaknade för en stund sedan och mår inte alls bra.. kanske är lite bättre än igår, men igår morse var de inte heller så farligt.. så jag tror bara att det kommer bli värre under dagen.
För att lida lite extra har jag fått ett skavsår, en blåsa som gått sönder, för att inte få infektion har jag haft på massor av alsolsprit på såret och satt dit ett plåster.. behöver jag ens nämna att det svider som sjutton?
Igårkväll hade jag tänkt och plugga, men pga smärtan var det helt totalt omöjligt.. jag får väl hoppas att jag får komma till en läkare och få penicilin idag så att smärtan går över och jag kan plugga utan att dö...
Läkarens telefontid börjar om ett par minuter, så jag ska göra mig beredd!


Klänningar

Klänningar i olika färger, sånt är underbart! :)







Bilder: Forever21

Smycken från frozza



Anna tävlar ut dessa underbara smycken som är sponsrade av Frozza :)

Lite update

SKOR: Mina nya svarta klackar från DinSko :)

JEANS: Diesel knäcker allt!

T-SHIRT: Jag skulle vilja ha en Avanna t-shirt med trycket "Today I'm wearing this"!

UNDERKLÄDER: Hanky Panky, alltid!

VÄSKA: Min lila handväska är underbar :) den stora Mulberry väskan från Thailand får man plats med hur mycket som helst i. Dock är favoriten min bag från SVEA

PLÅNBOK: Just nu är det en leopard mönstrad med fluff ^^

SOLGLASÖGON: Mina Chanel från Thailand eller de från Kappahl ^^

KLOCKA: Mammas gamla, underbart fin!

SMYCKEN: Älskar mina silver örhängen från guldfynd, men även silverhängerna med stenen som jag fick i julklapp av mormor förra året :)

TV: Philips!

MOBILTELEFON: Sony Ericsson V800, förmodligen en ny snart :)

MP3: Cowon D2

DATOR: En ASUS, Pro-gamer ;)

SMINK: i.D. bare minerals, solpuder, Mary Kay mascara, Covergirl ögonskugga/MAC skuggorna från Thailand

ANSIKTSKRÄM: L300

DEODERANT: Ldb

TANDKRÄM: Sensodyn, Pepsodent eller Colgate

SCHAMPO/BALSAM: John Frieda Collection

TVÅL: Dove, Oliv

PARFYM: Christina Aguileras första, Gucci Envy Me, Escada Rockin Rio, Cindy Crawford Waterfalls

MINERALVATTEN: Naturellt vatten

VIN: Inget

DRINK: Strawberry Daquiris

BRÖD: Lingongrova, rostbröd

GLASS: Ben&Jerrys

GODIS: Choklad mint/frukt&mandel

SÄNG: J's är skönare

LAKAN: Zebrarandiga

FRISÖRSALONG: Klippoteket

DAGSTIDNING: Metro

MAGASIN: Cosmopolitan


PAIN

Smärta, smärta, smärta.
C-vitamin, alvedon, vatten, alvedon, vatten, tranbärsjuice, alvedon... jag dör...
Läkaren imorrn, annars vet jag inte vad jag gör, jag behöver något som tar bort bakterierna, och det behöver jag NU!
Usch.. de som var bra igen igårkväll... nu är det värre än på länge :(

Kläder!

Vit/beiga kläder med olika mönster och tryck är bland de snyggaste som finns :)







Bilder: Forever21

Stonesour



Jag kommer ihåg när jag sjöng den här på scenen :) är nog en av de bästa framträdanden jag någonsin gjort! Kommer ihåg hur osäker jag var först, men efter att vi ändrade tonart stormtrivdes jag i den :)

Through the glass - Stonesour

Onsdag

God morgon :)
Idrottsprovet igår gick perfekt och efter de tog jag en sväng hem till J :)
Vi tog de lugnt, kollade på TV och bara hade de mysigt, såna kvällar behöver man ibland!

Efter min lilla stund i solen igår har jag blivit brun faktiskt :) jag tog ju på olja innan jag gick ut och det gav verkligen ett bättre resultat trots att jag bara låg i solen 40 minuter eller något sånt :)

Nu om några minuter ska jag pallra mig iväg till tunnelbanan, trots att jag håller på att somna -.- Gick och la mig ganska tidigt så jag har fått över 8 timmars sömn, så jag förstår inte riktigt vad som är problemet.. men men :)
Det är ju It's Happening konferans idag, imorrn och på fredag, så jag börjar och slutar helt andra tider än vanligt.. Idag är enda dagen jag har sovmorgon och slutar tidigt, så man får ju passa på ;)

Föresten köpte jag alla Twilight böckerna igår på engelska :) så otroligt glad jag blev när dom nu äntligen fanns kvar! Dock glömde jag dom hos J, men de är inte hela världen ^^

Funderar på att åka in till jobbet efter skolan, måste kolla hur det blir i sommar, och jag får jobba de två veckorna jag har önskat.. Har ju ringt nästan varje dag, men alla har suttit i möten och inte har någon ringt tillbaka trots att jag bett om de.. Först gången de har varit svårt att få tag i någon där, men jag antar att det hör jobb till :)



Cili och jag :) <3

Jumper!



Jumper - Third eye blind

Ready set go

Efter ett par timmars vila mår jag mycket bättre och är fit for fight again :)
Nu ska jag till skolan, skriva ett prov och sedan umgås med J

Sjuk :(

Efter 10 minuter höll jag på att dö i skolan, fick så enormt ont att jag bara ville lägga mig ner och skrika..
Jag höll ut 2½ timmar i alla fall, hann prata med biträdande rektorn om matten och hoppas att de mesta hinner fixa sig.. Fick även information om resten av veckan då vi enbart ska ha konferansen "It's happening". Efter de tog jag tunnelbanan hem för att vila och hälla i mig vatten i några timmar innan jag måste tillbaka till skolan och göra ett idrottsprov. Jag vill inte ha ig som omdöme och ska försöka slippa de genom att inte missa provet för andra gången...
Mår lite bättre nu, får i mig alvedon och lugnat ner mig.. hoppas att jag inte blir ordentligt sjuk för det orkar jag seriöst inte med... Nej, jag ska bli frisk inom en timme!

Tisdag - skola

Nu är det återigen ny dag och jag ska till skolan!
Känns inte så jätte kul om jag ska vara ärlig.. Mår inte så bra och det är strålande sol ute, då ska man inte sitta inne i ett klassrum och plugga.. Men vad har jag för val? Jag vill att studiebidraget kommer in som vanligt och att jag får någolunda betyg i alla ämnerna, och då måste jag dit och anstränga mig...
Har några lektioner idag plus ett omprov, hoppas jag fixar det, var ju sjuk när klassen gjorde de några veckor sedan så..
Efter skolan ska jag träffa J, det ser jag fram emot ^^


Mina och Cilis ben, Cili hade bränt sig... rejält!
Jag fortfarande lite brun, och det blir mer och mer, I like it ;)

Snart är det sommar

Sommarkläder :)






Bilder: Forever21

Måndag

Den här dagen har bjudit på massor och bilder har tagits, dock kommer de upp en annan dag för jag har varken tid eller ork för det nu :)
Kan bjuda på denna istället :) Min älskade Cecilia ^^


Efter förra inlägget gjorde jag i ordning frukost och tog en dusch, sedan tog jag med mig plugg grejerna ut och la mig på en filt :) Varvade sol med plugg och mådde bra ^^ Cecilia kom och hälsade på, vi blev galna på småungar och tillslut gick solen i måln och vi gick in. Vi hinner få i oss lite mellis och sedan plingar de på dörren, där står adde och saga med jordgubbar och säger att vi ska ha picknick :) alltså följde filten med ut ett par timmar till!
Efter de åkte jag och mötte J, vi åkte till jakan och tog en prommenad innan de var dags för mig att ta tåget hem igen. Det var den bästa promenaden jag haft :)

Imorrn är det dags för skola igen, jag gillar inte min skola... Känner att jag skulle prestera mycket mycket mer på något annat ställe, men ändå känns det som att jag har mycket som håller mig kvar på Kärrtorp, meant to be together? Eller hur är det?
Utan Kärrtorp hade jag inte känt lyckan jag känner nu, så jag kan inte ångra det. Men skolan i sig, den är inte bra, åtminstone har jag inte fått känna på det....
Får ta mig igenom de sista veckorna, göra mina uppgifter och se till att jag klarar av allt någolunda. Sen får jag en paus, en lång jävla paus, och det kanske gör så att jag orkar med nästa år också :) 3:an ska ju tydligen vara enklast så den kommer jag klara mig igenom, det är bara 2:an jag oroar mig för...



Underbart väder!

Godmorgon! Jag vaknade knappt en timme sen och kunde inte somna om.. lite dumt i och med att jag knappt har sovit 10 timmar.. man ska ju passa på när man kan liksom.. men men, jag får klara mig ändå :)
Det är strålande sol ute och 21 grader i skuggan, underbart väder med andra ord!
Nu tänkte jag duscha och sedan får vi se vad dagen erbjuder :) kanske lägger mig ute på ängen med en filt och pluggar där istället, så kan jag passa på att sola samtidigt! :) Det vore inte dumt ^^



Minnen

Thailand, jag drömmer mig tillbaka <3


Min underbara Cherry Temple, en av de få drinkarna på vårat hotell som inte innehöll alkohol :)


Påväg till Bamboo Island


Chicken Island


Bamboo Island


Jag med snorkel, cyklop och fenor i högsta hugg i revet utanför Bamboo Island. Att det låg en haj på botten och sov några meter därifrån är jag glad att jag först fick veta efter! :)

Skolan..

Gå ifrån datorn var de väl? Nja, jag har inte lyckats..
Tänkte istället att jag skulle se vad som finns kvar att göra innan jag slutar skolan om 17(!!) dagar :)

Svenska:
1 restuppgift Klart!
1 bok att läsa ut

Engelska:
1 pjäs att spela upp?

Spanska:
1 muntligt förhör

Matematik:
1 g-test

Historia:
Klart! (tror jag i alla fall?)

Samhälle:
1 Prov?

Idrott:
Styrka och konditionstest

Naturkunskap:
1 prov
1 inlämningsuppgift

Datorkunskap:

1 prov

Många grejen är borta sen jag skrev den förra listan, knappt en vecka sedan :) Så jag tror faktiskt att det kommer lösa sig ;) Måste se till att få tillfällen till alla prov bara, vissa är ju omprov... Om det inte går, ja då vet jag ju inte vad jag ska göra...

Svart

Svart svart svart, min favoritfärg helt klart :)







Bilder: Forever21

Dagen är snart slut

Har fixat med en massa saker nu under kvällen. Städat en massa och fått de riktigt bra i rummet :) Sängen är höjd och mina lådor med skor och väskor får nu plats där under :)
Börjar bli rejält uttråkad nu på datorn, så jag går nog härifrån skulle jag tro. Imorrn blir det en lugn dag


En bild på saga i skolan nån vecka sen :)
*Döda mig inte nu*

Naglar

 

Jag är med och tävlar om dessa hos LiiCee :)

Goodiebag!

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Thulasana :)

Plagg eller accessoar

Jag är med och tävlar om ett valfritt plagg eller accessoar från Eliteladies hos Goooa :)

Naglar



Jag är med och tävlar om nagelförlängning med fransk manekyr eller glitter, spa manekyr och klassisk manekyr. Klicka här för att komma till tävlingen :)

Moviebag


En tävling där man kan vinna en Moviebag är ju inte helt fel, jag som tittar på film otroligt mycket gillar detta!
Är ju självklart med och tävlar här :D

Snow Patrol



Snow Patrol - Chasing cars
Låt som säger mycket för mig! :)

Kväll i rålis

Här kommer lite bilder från igår då vi var i rålis med klassen :)


Mitt lyckopiller


Solnedgång i rålis


Felipe, alltid nära en boll


Överraskad? Ja :) Felipe får mig alltid att skratta ^^


Jag och Micke

Lördagens outfit

Outfit från igårkväll :)



Jeans - H&M
Linne - Monki
Skärp - H&M

Till de blev de en svart kofta från Vila och min svarta skinnjacka :)

Söndag!

I onsdags åkte jag som sagt ut till landet med J och vi tillbringade ett par dagar därute :) Tittade på filmen The spirit och Yes Man, cyklade 4.5 kilometer, fick världens grillmiddag, tog det lugnt, gick promenader och jag visade honom runt :) Mysigt var det och skönt att komma ifrån stan ett par dagar även om jag stormtrivs i Stockholm!
På fredagen åkte vi hem i alla fall, fixade i ordning oss, gjorde Tacos till middag och sedan gick vi hem till en av hans kompisar som bor cirka en kvart från mig :) Var där under kvällen, tog det lugnt och tittade på film. Kom hem ganska sent, så brukar det ju bli :)
Igår tog vi det lugnt, fixade lunch och middag, hyrde film och massa annat :) När kvällen närmade sig åkte vi in till stan, mötte upp Saga och hon&jag åkte in till fridhemsplan och Rålis för att träffa våran klass! Umgicks med folk ett par timmar innan vi mötte upp Adde och åkte hem till J's kompis igen :) Där träffade vi en massa folk och hade det trevligt :)

Har precis hunnit gå upp och röja lite idag, J skulle gymma så han åkte iväg en timme sen eller nåt :) Har försökt städa i ordning eftersom att jag aldrig hinner de efter jag har lagat mat och vi ska ut, så nu röjde jag upp ordentligt i köket, vardagsrummet och mitt rum :) så nu ser det inte helt förjävligt ut! Tur de, för annars lär ju mamma och pappa bli lagom glada om dom kommer hem och lägenheten ser uppochner vänd ut ^^

Har ingen aning om vad som händer ikväll, men det löser sig alltid :) antingen träffar jag folk, tar det lugnt eller pluggar, finns alltid saker att göra i mitt liv :)

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag har :)

Tack tack tack!

Helgen har varit otrolig, därför har jag inte alls haft tid att uppdatera bloggen, men nu kommer massor av inlägg med bilder :)

Först och främst vill jag tacka Lily och Market2Member! :) Jag vann nämligen 500kr att handla för på La redoute, så nu ska jag spana in de fina på hemsidan och klicka hem lite saker! Kunde inte kommit i bättre tider, så kan jag ju säga! Ett enormt tack till er!

Idol K-torp

Idol Kärrtorp var alltså igår och alla gjorde bra ifrån sig :) Jag missade några saker och det gjorde flera andra också tror jag, men jag är nöjd ändå!


Philip


Saga


Jag

Tack Jessica och Steffi för att ni filmade och tack Camilla för att du fotade :)
En kul resa var de från i höstas i alla fall :P

Närmaste tiden

21 dagar kvar tills jag får sommarlov, och av de 21 dagarna är det inte många jag behöver befinna mig i skolan, enbart 11 stycken (!!!!). Är ju en del arbeten kvar, men jag tror jag fixar det här :) Under sommaren kommer jag få vila ut, träffa min spanska vänner, resa utomlands med enbart en kompis första gången, tillbringa massa tid i skärgården, på landet med vänner och massor av annat, jag ser fram emot den här sommaren! :)
Vad händer den närmaste tiden då? Jo, detta:

Maj:
20-22 Landet
22-24 Hemma och ta det lugnt med kompisar
25 Idrottsdag
26 Skoldag
27-29 It's happening konferens i skolan
30 Jobba
31 Mors dag, ledig

Juni:

1-5 Skoldagar
6 Sveriges nationaldag, ledig
7 Ledig
8 Sista skoldagen
9 Ledig, kompis student
10 Skolavslutningen, SOMMARLOV!
11 Sysslings student
12 Ledig
13 Jobba
14-18 Ledig
19-21 Midsommarhelgen, Ledig
Efter det blir de förhoppningsvis 2 veckor jobb för min del och sen börjar sommaren riktigt ordentligt! :)

På tal om det, om jag ska jobba måste jag ju ringa och boka in de veckorna, får ta och göra det nu på en gång!

Tävling om 500kr på nelly

På Gratisbio finns det varje månad en tävling om 500kr på Nelly, tänk om man skulle vinna det! Då skulle min garderob bli uppdaterad i alla fall, ett som är säkert ;)



Bli medlem här så kan du också vara med och tävla och samla poäng :)

Färgglada sommarplagg

Det är sånt som ska finnas i varje garderob :)
Dessa får mer än gärna flytta in i min!








Bilder: Forever21

Förintelsen

"Det är ju fruktansvärt.... Om man tänker efter...."

Min svenska lärare om förintelsen.

Onsdag

Det är tomt i de flesta skåp och lådor, men en smörgås med skinka och ett glas oboy kunde jag få till i alla fall, så det blev min frukost lunch just nu :) Har redan hunnit vara i skolan och gå på 3 lektioner och skriva två prov. Fick enorm huvudvärk och mådde inte alls bra efter de, så jag bestämde mig för att gå hem, de viktigaste var avklarat i alla fall och jag har lämnat in de arbeten som ska in.
Sedan jag kom hem har jag tagit det lugnt och fixat lite grann, ska ju åka till landet ikväll så jag måste packa, städa och lite annat innan :) Och självklart måste jag blogga också ;) datorn tas inte med ut, så jag kommer inte kunna blogga alls imorgon, sen får vi se hur det blir på fredag och resten av helgen  :)
Innan jag åker tänkte jag försöka plugga lite grejer och kanske ta en sväng in till stan, men vi får se hur mycket jag hinner med ;)




Bethany Joy Galeotti



Halo - Bethany Joy Galeotti
Hennes röst är otrolig

För er som inte vet vem det är spelar hon Haley James Scott i One Tree Hill :)

För mycket i skolan

Efter cirka 4 timmars sömn är jag redo för skolan, eller är jag verkligen det?
Efter idol igår, som för övrigt var roligt att vara med i, åkte jag hem och började plugga... Hela kvällen gick åt plugg, blev båda matte, samhälle, historia och spanska och nu måste jag fixa allt som ska göras! Två inlämningsuppgifter och flera prov har jag idag, många grejer sätter mitt betyg i ämnerna, så jag hoppas verkligen jag har gjort/gör bra ifrån mig!
För lite sömn var det ju verkligen, men ibland är skoluppgifterna viktiga, har trots allt suttit och jobbat med detta både fredag, söndag, måndag och tisdag, inte kan det väl gå dåligt då?
Illamåendet tar över just nu, så någon frukost hemma blir det inte för mig, istället ska jag läsa igenom min historia uppsatts och se om jag missat något, är ju ganska lätt att göra det på kvällen när man är trött, så jag skulle inte blir särskilt förvånad om man säger så -.-

17 uppgifter/prov/inlämningar är det ju som sagt kvar innan jag slutar och jag tippar på att jag "blir av med" 5 idag, det gäller bara att få bra betyg i ALLT!

Nej, historia var det ju nu, måste snart gå till tunnelbanan så jag måste fixa det här!

Idol Kärrtorp 2009

"Hon kom, hon såg och hon sjöng"

Idol Kärrtorp 2009

Takida - Halo



Takida - Halo

Gud va många bra låtar det finns som heter Halo :)

Simple man - Shinedown



Inte världens bästa ljudkvalitet, men underbar låt <3 :)

Måndag

I lördags åkte jag som sagt till tanto, träffade J och hans vänner :) Vi satt där i parken i kvällssolen och tog det lugnt! Senare åkte jag och J och hyrde film, det blev Transporter 3 och The spirit. Vi åkte hem, lagade mat, käkade framför TV:n och kikade på film :) Riktig filmkväll med andra ord ^^

Söndagen spenderades framför datorn med plugg, middag och firande hos kusinerna och sedan blev jag avsläppt vid pendeltågstationen för att ta pendeln till J :) Vi kollade klart på Transporter 3, en riktig super film!

Idag har det varit chill lektioner, plugg och lite annat. Har lyckats komma igång med mina uppsatser, pluggat spanska ord och lite annat :) Ska snart hoppa in i duschen, packa lite grejen inför Idol imorrn, ska ha med lite kläder, filmkamera, stativ, smink och annat gulligt :)

Mycket i skolan sista veckorna!

Sommaren närmar sig med stormsteg, trots att det regnar idag, men det märks inte så mycket om man tänker på skolan.. Själv har jag hur mycket uppgifter, prov och inlämningar ska in innan jag går ut ettan och får betygen för de här året... det är lite kvar om man säger så..

Svenska:
1 restuppgift, filmrecension
1 bok att läsa ut

Engelska:

1 manus att skriva klart
1 pjäs att spela upp
Kommer säkert någon mer uppgift

Matematik:
2 G-test kvar
Statistik projektet redovisning

Spanska:
1 Prov

Naturkunskapen:
1 Argumenterande text
1 prov

Samhällskunskapen:
1 Jämförelse/Analys inlämning
1 prov
Kommer nog en eller flera uppgifter till

Historia:

1 fördjupning i modernhistoria
1 prov i kalla kriget

Idrott:
Prov kondition och styrka
Träningsdagbok

Datorkunskap:
Word prov

Inget av detta får jag göra på lektionerna, så det blir en jävla massa plugg närmaste tiden..
FÖrut detta ska jag ju vara närvarande på alla lektioner, ha Idol-final och en massa annat...
Hur fasen ska jag hinna?
Jag vill (och måste!) leva också, ha det skönt i solen, ta det lugnt, umgås med J och vänner, åka ut med båten, övningsköra, besöka tandläkaren, jobba och sjukt mycket mer...

Ett uttryck som vi använt mycket den senaste tiden är "Det löser sig" och det ska de fasen göra den här gången också :)
Ikväll ska jag fasen bli klar med samhällsinlämningen och komma halvvägs på historia inlämningen, så är det bara!

Vitt, vitt, vitt

Vitt! Nu till sommaren är det en underbar färg, jag skulle inte tacka nej till dessa! :)

Linnen:





Klänningar:


Accessoarer:



Bilder: Forever21

Linne hos Kan Dee



Jag är med och tävlar om detta supersnygga(!!!!) linne hos Kan Dee :)

Rough och parfym




Jag tävlar om dessa hos Sara :)

Fransk manikyr



Jag är med och tävlar om detta manikyrset hos Fröken Viktig :)

Lördag

Somnade tidigt igår och det behövdes verkligen, så trött som jag var xD
Kom upp imorse och fick skjuts till jobbet, kom hem för ett par timmar sedan och har hunnit duscha och göra i ordning mig :) Nu ska jag in till tanto för att träffa J och lite folk, sen får vi se vad som händer :)



Fredagkväll

Blogghumöret går upp och ner men nu senaste dagarna har jag verkligen känt stor lust att uppdatera, så de har blivit rätt många inlägg :) Så kan det bli helt enkelt ^^
Ska lägga mig snart tänkte jag, är sjukt trött och känner att huvudet kan få vila efter sin galna färd igår.. Imorrn bär de iväg till jobbet, ska försöka att göra så att armen inte blir sämre, men det är lättare sagt än gjort när man är där måste jag säga.. Efter jobbet ska jag hem och fräscha upp mig lite :) Senare på kvällen kommer J över, ska väl titta på en film och bara ta de lugnt, ska blir mysigt faktiskt :)



Någon mer än jag som längtar till sommaren, varma havet, skärgården, båten och allt annat som hör till? :)

Lista

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN? Hade just börjat skolan

 

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN? Ett år sedan förberedde jag mig inför Romeo och Julia musikalen där jag hade huvudrollen

 

3) FEM SNACKS DU GILLAR: Hjärtan, Sweet chili chips, Choco Ballerina, torkade jordgubbar och mintchoklad

 

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL: Fall to pieces - Avril Lavigne, Radios in heaven - Plain White T's, Wherever you will go - The Calling, Sway - The kooks och Halo - Haley James Scott

 

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR: Resa till Mallorca, Scotland och Thailand, shoppa mycket kläder, gå på festival, köpa ny båt och köpa vattenscoter

 

6) FEM DÅLIGA VANOR: Biter på naglarna, använder datorn fel så jag får musarm, sitter uppe vid datorn för länge på kvällarna, pratar för mycket i telefonen och bäddar i stort sätt aldrig sängen

 

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA: Vara med vänner, sjunga, sola, titta på bra filmer och åka båt

 

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA: Gula långa byxor, vita skor som går upp på låren med fluff, leopard från topp till tå, hello kitty kläder och haremsbyxor eller vad de heter

 

9) FEM FAVORITLEKSAKER: Mobil, mp4, kamera, dator och TV

 

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN: Saga, Christine och alla andra som vill ha tråkigt ;)


presentkort 200kr



Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 200kr!
Klicka här för att komma till tävlingen :)

Gina tricot presentkort



Jag är med och tävlar hos den här tjejen om ett presentkort på Gina Tricot på 250kr! :)

La redoute



Jag är med och tävlar om detta hos Lily! :)

Korall, vitt och grått

Forever21, underbara kläder finns där :)




Korall, vitt och grått, otroligt fina färger tillsammans!

Bilder: Forever21

Becoming Insane



Infected Mushroom, ett band jag fått upp ögonen för cirka 1½ månad sedan, gör otroligt bra låtar :) Här är nya favoriten som hänger med när jag pluggar, blir inte uttråkad då, det är ett som säkert! ;)
Att de blandar spanskan med engelskan gör den bara ännu bättre! Spanska i mitt hjärta forever <3

Solig dag

Twilight böckerna fick jag inte tag på, slut överallt i stort sätt så jag får fortsätta mitt sökande... Köpte en annan sak som en överraskning till någon som betyder, hoppas den uppskattas ^^
Nationella i engelska med Felipe gick väl ganska så bra, hoppas på ett vg och även de i slutbetyg :)
Efter skolan åkte jag hem, soffan blev levererad och jag har varit iväg till BEA och handlat lite inför kvällen :) Blir räkor till middag, underbart gott! Kaktus/Citron sorbet ligger i frysen och en drakfrukt ligger i fruktfatet, ibland måste man slå på stort ;)



Längtar rejält efter sommaren då man kan vara ledig just nu, men än så länge får jag nöja mig med helgerna och vissa dagar antar jag! Ikväll är det hemmakväll som gäller och jag ska få klart ett skolarbete och helst komma halvvägs på ett annat, sånt löser sig för jag känner mig på bra humör :) Without a Trace ska jag titta på ikväll, så får vi se om det blir någon film eller liknande ^^

Fredag igen

Efter skolan igår åkte jag direkt till Odenplan för att umgås med J och lite folk. Vi gick ner till Prisextra (som inte direkt är en ovanlighet) och jag lyckades gå in i en lyftstolpe... Jätte normalt, verkligen.. Det gjorde inte ont och därför tänkte jag ju inte direkt på det, men de visade sig senare på kvällen att jag fick en rejäl bula och som ett jack.. bra där :P
Åkte i alla fall till Jakobsberg senare och tog det lugnt, missade pendeltåget hem och efter en massa strul bestämdes det att jag skulle vara kvar där, riktigt skönt faktiskt :)
Middag framför filmen Transporter 2, det kan helt enkelt inte gå fel!

Sitter just nu på en historia lektion och tar en paus i arbetet, är ändå nöjd med vad jag har lyckats med än så länge och jag tänker jobba med samhälle uppgiften och historia uppgiften ikväll förmmodligen ^^ Jag behöver ta de lugnt och sova och för att komma upp till jobbet imorrn ska jag förmodligen bara ha en lugn hemmakväll och då kan jag lika gärna plugga lite grann så att jag blir av med ett arbete eller två :)

Efter de här är de lunch och håltimme, de som läser matte c kursen har nationellt prov och min lärare vaktar, så jag och Saga tar en tur in till stan förmodligen :) Jag tänkte köpa alla Twilight böckerna, fick dom av mamma i påskpresent istället för massa godis, men jag har inte hunnit välja om jag ville ha dom på svenska eller engelska ännu, men nu har jag äntligen bestämt mig! :) Jag tog igenom mig ettan på engelska, så jag fortsätter så!

Torsdag

Igår blev de en sväng till farsta med söta Cili efter skolan :) Massa skitsnack på BK, klädprovning på Vero Moda, paj på donken och mycket annat. Är så glad att jag har dig Cili, det ska du veta! Även om vår vänskap har gått upp och ner genom åren (och det är till största del mitt fel, en gång för att jag blev hjärntvättad dock!) så vet jag att jag alltid har dig där vid min sida :) <3


Bild på oss två i sjuan när vi skulle spela två horor, det var tider de ;)

Under kvällen igår provade jag massor av kläder till Idol nästa vecka, pluggade en del och bara tog det lugnt :) Lång sovmorgon idag så jag har äntligen(!) fått sova ut! DOck börjar jag undra vad jag gör i sömnen när jag sover själv... i förrgår vaknade jag upp med ett blåmärke på smalbenet och idag ett stort blåmärke på låret :O Jag är säker på att det på låret INTE fanns där igår.. skumt skumt.

Thaimat till frukost/lunch, otroligt gott men jag får inte i mig så mycket av någon skum anledning.. Efter skolan ska jag åka till Jakobsberg hem till J och vara med honom :) Ska bli så trevligt så!

Forever21

Jag kan helt enkelt inte få nog av Forever21, ge mig butiken och ge mig massor av pengar så lovar jag att jag ska köpa 100-tals kläder!






Bilder: Forever21

Pengar på Nelly!

Icho har en tävling där man kan vinna 500kr på Nelly! Det skulle vara perfekt att få nu till sommaren :)

Mobil

Ta fram telefonboken i din mobil. Bläddra fram till det namn som har följande plats...

 

Har du kysst nummer 7? Anna N, nej

 

Brukar du hänga med nummer 19? Chrille S, nej inte längre

 

Gillar du nummer 26? Fanny B, vi umgås inte längre, jag känner henne inte

 

Är 15 din bästis? Camilla K, nej

 

Älskar du nr 10? Berfin G, nej

 

Är nr 20 bra? Damian, hur då bra? Som vän ja.

 

Har du träffat nr 9 i veckan? Banken spärr, nope xD

 

Har nr 16 gått i samma klass som du? Carlqvist, nope

 

Vet du om nr 31 har ett förhållande? Hem/landet, nope xD


Comatose - Skillet



En låt jag lyssnat på mycket senaste tiden :) Saga som presenterade den första gången såklart <3

Smycken

Jag är med och tävlar om ett presenkort på 1000kr från Smycken på nätet
Tävlingen finns hos Mini :)
Min favorit är från webshopen är halsbandet Tonia

Om jag vann skulle jag ge bort massor av fina smycken till vänner och familj :)


Tisdag

Igår var de kabare och jag och Saga gick dit och kikade, stannade dock inte hela, men de vi såg var väl bra :)
Efter de hade vi sällskap med jokke till konsum och handlade lite att käka och dricka till nationella som vi skulle ha idag, förövrigt så gick det bra :) Så jag kommer nog få ett starkt G på det, de vore helt grymt!

Efter att jag blev klar med nationella åkte jag till Jakobsberg hem till J, sov där ett par timmar och vaknade efter 14 och insåg att jag skulle bli försenad till Idol på skolan, var bara att pallra sig iväg, och komma över en timme sent, lite galet kanske, men det betyder ju enbart att jag behövde sömnen :)

Efter Idol åkte jag hem och under kvällen har jag suttit vid datorn, fixat med nya möblerna i vardagsrummet, hjälpt pappa en massa och käkat stark Thaimat, gott gott! :)

Bjuder på en bild från förra veckans Idol repetition, väääldigt oseriös!



Kläder, kläder, kläder

Finns så mycket fint hos Forever21, och en vacker dag ska jag handla en jävla massa :) tills dess dregglar jag över allt!






Bilder: Forever21


Gratisbio!

Samla poäng på gratisbio genom värvningar, erbjudanden och klick och få hem presentkort! Du kan välja dina presentkort på presentkortstorget, som biobiljetter, menybiljetter, nelly, unibet och tidningsprenumeration!



Gratisbio är den gratissidan enligt mig den bästa och den jag blev medlem i först. Så kommer det alltid vara! :)

Klicka här för att bli medlem idag!

60 frågor

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? Pappa
3. Hur lång är du? 167
4. Vilken var den senaste film du sett? Pirates of the Caribbean the Curse of the Black Pearl
5. Vem ringde du senast? J
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? En arbetskamrat frågade om jag kunde ta över ett pass senare i veckan
7. Vad är helgens planer? Jobba, kanske filmkväll
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa om man kan, annars sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Igår
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
12. När vaknade du idag? kvart i sju, fast jag sov på dagen, då vaknade jag 14.20
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? I J's famn
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? TIllbaka i Sverige kanske
17. Vad skrämde dig som barn? Saker som röde sig xD
18. Vem fick dig att skratta senast? Pappa
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan såklart ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någong gång spytt på någon? Nepp
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota om de är varmt
26. Är du social? Ja, ganska, har lite svårt att snacka i början bara
27. Vilken är din favoritglass? Dulce de leche och kaktus lime
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa och resa
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Juice, mjölk eller oboy
32. Sover du på någon särskild sida? Mage oftast, av någon rolig anledning
33. Kan du spela poker? Nope, så försök inte få att spela klädpoker
34. Tycker du om att mysa? Ja, om man gillar personen man gör det med
35. Är du en beroendemänniska? Ja ganska så
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, fast vi umgås inte längre
37. Vill du ha barn? Kanske
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite spanska och franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Resor och kläder tror jag, och genom att skämma bort någon :D
42. Äger du dyra smycken? Njae, kanske nåt
43. Har du någon gång testat narkotika? Nope
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Mint choklad
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jokke får mig alltid på bra humör, säger sjuka saker, så han är väl rolig :D
46. Välj ett ärr på din kropp? pannan, från vattkoppor...
47. Vad har du för ringsignal? Paramore - Misery Business
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, en del
49. Flirtar du mycket? Om jag är singel ja, samma sak om jag inte trivs i ett förhållande
50. Vart togs din profilbild? I en studio i stan
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Twilight, just nu läser jag Mannen utan öde, tvingad av skolan
54. Läser du dagstidningen? Metro påväg till plugget ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Cosmopolitan
56. Dansar du i bilen? Ibland
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Vet inte riktigt vilken de var, kan de ha varit bandit?
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Kladd grejer till matten
59. När var du i kyrkan senast? När en släkting döptes tror jag
60. Vilka personer utmanar du: Sagapaga såklart, och Christine, om du läser de här vill säga ;)

Underbar låt



The Calling - Wherever you will go

BH



Jag är med och tävlar om en BH hos Ninninusens! Den är från Haileys :)

Goodiebag tävling



Jag tävlar om en goodiebag hos Josie :)

8

Åtta favoritprogram (TV)

2½ Men

Scrubs

Top Model

Project Runway

Without a Trace

Midsomer Murders

Navy CIS

One Tree Hill

 

Åtta saker som jag gjorde igår

Sov

Pluggade

Pussades

Kramades

Åt godis

Åkte tunnelbana

Promenerade

Sminkade mig

 

Åtta saker som jag ser fram mot

Sommaren

Mallorca resa?

Träffa J

Börja övningsköra igen

Lära mig köra båten ordentligt

Sluta skolan

Ta studenten

Utbilda mig till bartender

 

Åtta favoritrestauranger

Bella Vista

Jensen Böfhus

Kineskrogen i Norrtälje

Ett glas

Restaurangen på Högmarsö

Massa olika i Thailand

Kineskrogen i Scotland

Thai i Sockenplan

 

Åtta saker på min önskelista

Pengar till resor

Presentkort på tusen butiker

Systemkamera

Ny mobil

Webkamera

Körkort

En till garderob

Sol

 

Åtta saker som gör mig irriterad

Folk som sätter sig över andra

Lärare som inte kan förklara uppgifter

Folk som enbart klagar

Folk som alltid frågar om allting

Fjortisar

Konstiga kläder

När internet inte fungerar

När jag inte förstår trots att jag verkligen försöker

 

Åtta saker som gör mig glad

J

Saga

Att sjunga på scenen

När jag inte har något att plugga

Solen

Shopping

Ligga i J's famn och somna där

Umgås med trevligt folk


Lycka

Lycka kan beskrivas på så många olika sätt och vara olika starkt.
Den lyckan jag känner nu är helt enorm och jag har aldrig känt något liknande i hela mitt liv. För en gångs skull och för första gången på länge känner jag att jag mår riktigt bra :)

Citat

Du har bra arbetsmoral, du kan mycket, du måste bara tro på dig själv!
Om du bara skulle tro mer på dig själv skulle du kunna så himla mycket mer, jag tror på dig!


Sagt av min mentor förra veckan på utvecklingssamtalet, vissa kan verkligen få en att tänka om! :)

Helgen

I fredags åkte jag och Saga till mammas jobb för att jag skulle få en spruta, som förövrigt kändes i muskeln rejält efter... Efter de blev det stan, kungsträdgården och lite annat med Adde, J och folk från deras klass :)
Var i Jakobsberg ett tag och sedan åkte vi vidare till Tumba och chillkväll hos Kev :)
Lördagen gick jag upp tidigt, alldeles för tidigt med tanke på vilken till vi kom till Jakan, men de är sånt man får ta ibland :) Åkte i alla fall till Farsta och simtränade med Karin ^^
Efter det var de bara att åka hem och fixa sig, sen hem till J och en stund senare åkte vi in till Tanto :) Där firade vi att Sam fyllt 18 med massa folk och grillning :) Nattmat på donken med J, Saga, Adde, Sam och Jasmin :)
Söndagen pluggade jag matte, fick hjälp av en gammal vän som lyckades gå igenom hela kursen på 2 timmar.. jag som inte förstått den på hela terminen -.- Vissa lärare förstår man helt enkelt inte...
På kvällen åkte jag till stan och var med J och lite folk :) chillade hos Marcus och jag lyckades somna strax innan det bar iväg till Jakobsberg för att sova ännu mer ^^

Idag har jag varit i skolan och hos tandläkaren. Skolan funkade bra men de kändes inte så nödvändigt att vara där dock.. så är det ibland! Tandläkarbesöket gick över förväntan! Jag trodde att jag skulle ha minst 4 hål, men icke sa nicke! Inte ett enda hål så långt ögat och röntgen bilderna kan nå ;)

Nu ska jag iväg till gamla skolan och kolla på Kabarén med Sagapaga :)

Här kommer lite bilder från lördagen


Adde, Saga och Jag


Saga och Adde, enda bilden adde inte gör någon min på ^^


Jasmin, Adde, Sam och J


Lördagkvällens outfit

Lördagkvällens outfit :)



Min underbara rosa klänning med djup rygg från American Apparel, Leggings med dragkedja från Åhléns, mitt nya skärp från Mango :)
Till det ett par höga skinnstövlar från DinSko :)

Ett ord

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

 

1. Var är din mobiltelefon? Här

 

2. Var är din andra hälft? Hemma

 

3. Ditt hår? Nytvättat

 

4. Din mamma? Renoverar

 

5. Din pappa? Renoverar

 

6. Det bästa du vet? Kärlek

 

7. Din dröm inatt? Ingen

 

8. Din dröm/ditt mål? Egenföretagare

 

9. Rummet du är i? Hobbyrum

 

10. Din hobby? Musik

 

11. Din skräck? Mörker

 

12. Var vill du vara om 6 år? Utomlands

 

13. Vart var du igår kväll? Tumba

 

14. Vad är du inte? Ful

 

15. En sak du önskar dig? Pengar

 

16. Var du växte upp? Enskede

 

17. Det sista du gjorde? Fikade

 

18. Dina kläder? Avslappnade

 

19. Din TV? Gammal

 

20. Ditt/dina husdjur? Inga

 

21. Din dator? GRYM!

 

22. Ditt humör? Topp!

 

23. Saknar någon? Ja

 

24. Din bil? Övningskör

 

25. Något du inte har på dig? Mössa

 

26. Favoritaffär? Flera

 

27. Din sommar? Varm

 

28. Älskar någon? Ja

 

29. Favoritfärg? Svart

 

30. När skrattade du senast? Idag

 

31. När grät du senast? Längesen


Fredag

Skolveckan har väl gått ganska snabbt och det är jag jävligt glad för!
Jag har varit på smakprov på McDonalds, varit med J och hans vänner, shoppat en ny underbar klänning och skrivit ett nationellt prov. Allt förutom nationella var bra, men de nationella gick bra, så det var helt okej :)
Vissa kvällar har jag suttit lite för mycket vid datorn, så jag känner att jag har lite ont i handen.. har ju som sagt musarm.... Det är otroligt jobbigt i och med att om jag inte sitter perfekt så får jag ont... i skolan går det inte att sitta perfekt i och med att dom inte har avlastningsstöd, alltså gör skolan så att jag får ont.. i stort sätt -.-

Nu har det hunnit bli lunch och maten vi får i skolan är risgrynspudding.. va?
Etfer de är det bara 2 lektioner kvar och sedan ska jag in till mammas jobb och ta en spruta :) Efter de möter jag väl upp J och är med honom under kvällen <3 :)
Han gör mig lyckligast i världen
!


Gratisbio

Gratisbio, en sida där du kan samla poäng och växla in mot olika presentkort.



Poängen samlar du via klick, värvningar, erbjudanden, shopping och genom att skriva inlägg på din blogg :)
Du kan sedan växla in dina poäng till biobiljetter, menybiljetter, unibet pengar, presentkort på Presentkortstorget, Nelly och tidningsprenumerationer!
Det finns mycket att välja mellan alltså och vem tackar nej till olika sorters presentkort som man kan få helt gratis?
Inte jag i alla fall, därför är jag medlem på Gratisbio!

Bli medlem här :)

Bethany Joy Galeotti & Tyler Hilton



Helt sjukt underbar låt <3

Haley James Scott och Chris Keller från One Tree Hill
Det vill säga :) Bethany Joy Galeotti och Tyler Hilton

Tidsfördriv

Senaste

Låt du hörde: Simple Man
Film du såg: The Pirates of the Caribbean - Curse of the Black Pearl

Mat du åt: Fisksoppa

Kram: Minns inte om de var Saga eller Camilla

Puss: J

Känslan: Glad

Resa: Utomland: Thailand med mami och papi i julas, annars till Sandviken till pappas farbror och faster och åkte skidor

Glädje: Att jag fixade Fileds of Gold utan problem

Dröm: Drömde något i helgen som jag berättade för J, men nu har jag totalt glömt bort det.. :O

Person du träffade: Mamma och pappa, annars barndomsvän med föräldrar

Personen du pratade i telefon med: Cilipili

Personen du fick sms av: Sagapaga

Gången du åt 7-eleven korv: Never

Gången du var utomhus: För en timme sedan, skulle handla ^^

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag :)

Saken du köpte: Drickyoghurt, äpple, godis och tidning

 

Allmänt:

Ska bli skoj: Att sjunga i Idol Kärrtorp

Ska inte bli skoj att: Göra matteprov nästa vecka

Sparar till: Det mesta som jag får för mig att vilja ha :P

Pålägg som gäller: Skinka eller pepparsalami

Önskar att jag var bättre på: Att ha självdisiplin

Dagens dryck: Fanta Exotic

Vad saknar du: J's famn

Tre band/artister: Shinedown, Infected Mushroom och Papa Roach

Vad har du gjort idag: Gått i skolan, shoppat, tagit det lugnt, förberett inför matte plugg på söndag osv

Brukar du svära mycket: Ja, alldeles för mycket

Hur tidigt stiger du upp: Beror på när jag börjar... imorrn ska jag upp lite efter halv 7....

På helgerna: Gör jag sånt som inte hinns med på vardagarna :D

Vad ska du göra ikväll: Sova tidigt

Hur många timmar sover du per natt: allt från 5-6 timmar till 12

Vem är snyggast i världen: J utan tvekan!

Vad är det för veckodag: Onsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Mallorca resan <3

Favoritplagg i garderoben just nu: Min nya rosa klänning :)

Längd: 1.67

Vikt: Den behåller jag för mig själv :)

Byter gärna garderob med: Finns flera

Byxa eller kjol: Beror på tror jag, kjol på sommaren, byxor vintern, mitt emellan kan man ha båda :D

Senast utlästa bok: Twilight, underbaraste ever

Mitt rum kan beskrivas som: Lite för mycket saker, lite för tjejigt

Mig själv med tre ord (just nu): Positiv, uttåtriktad och orädd

Jag tränar: I stort sätt inte alls... har dock en jävla träningsvärk i låren sedan gympan igår...

Jag ville bli när jag var liten:Jag har velat bli allt möjligt, men journalist var en grej jag brann för, även författare :)


Nelly



Nelly är underbart, så vem vill inte vinna 100kr att handla för där?
Klicka här för att komma till tävlingen!

Hankypanky älskare!

Jag är med och tävlar om ett par hankypanky trosor HÄR!



Jag längtar tillbaka


Krabitown


Vid poolen


God ananas drink


Poda Island


Poda Island

Någon gång ska jag tillbaka :) <3

Underbar helg

En långhelg fylld med underbara männskor :)

Började i torsdags med en middag hemma hos en barndomsvän :) underbart god grillmat med potatisgratäng och olika såser, till efterrätt en marängtårta med chokladmousse, lime och kokos!
Sedan åkte jag in till stan och möta J och resten av helgen har spenderats med honom och hans vänner :) kunde nog inte haft det bättre.


Sån här solnedgång tittade jag på igår med trevligt folk i Odenplan :)

Life is really good right now :)

Jag lyser med min frånvaro

Någon som:

någon som förstår dig: Sofia
någon som du saknar: Cecilia
något som du längtar efter: J
någon som du hatar: Jag är ingen fan av fjortisar


Vem:

vem kramade dig senast: Mormor
vem pussade dig senast:  J såklart :)
vem ringde dig senast: Pappa
vem ringde du senast:  Marcus
vem var hemma hos dig senast: Mormor
vem var du hemma hos senast: J


Har du:

har du några kärleksproblem: Nej
har du ätit något idag: Frukost och glass
har du pratat med någon idag: Ja
har du gråtit idag: Nej
har du skrattat idag: Ja


Jag:

är singel:
Nej
saknar någon just nu: Ja
är rädd för att bli övergiven: Känns inte som om någon skulle ge upp mig nu
svär ofta: Ja
sjunger i duschen: Ja
är en morgonperson : Nej, inte direkt
skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan : Haha nej, jag sover nästan alltid näck
är kär i kärleken: Nej, men jag älskar att vara kär :)
skrattar åt mina egna skämt: Ja, de klart ;)
vill ha barn: Får se med tiden. Just nu tycker jag att barn är skrikiga och jobbiga.
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: Skulle nog överväga det

Har du:

glasögon/linser: Nej
piercingar: Nej, bara hål i öronen
syskon: Nej
pojk/flickvän: Pojkvän
jobb: Ja
rymt hemifrån: Rymt och rymt.. smitit ut
färgat håret: Bara tonat och slingat
bra självförtroende: Någolunda :)
sagt "jag älskar dig" till någon: Ja
varit kär: Ja
dumpat någon: Ja
gjort något olagligt: Ja
somnat i skolan: Ja
brutit ett ben: Nej
sett en fallande stjärna och önskat mig något : Ja, once
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Ja
smugit ut utan lov: Ja
ljugit om var jag är för mina föräldrar: Ja
en hemlighet som ingen vet : Ja
sovit en hel dag: Nej, men nästan
somnat gråtande: Ja


Brukar du:

titta dej själv i spegeln:
Ja
ha ångest : ibland
drömma mardrömmar : jo, de händer, men inte ofta
klä dig i svart : Ja
hata folk : Som sagt, jag gillar inte fjortisar
lita på folk : Har litat på folk som svikit, så jag har svårt att "börja" lita på någon och verkligen släppa in någon.


Sista personen som :

sov i din säng : Jag och J
fick dig att gråta : Mamma
du delade en dricka med : J
skrek på dig : Hahaha xD J's vänner :)
du fick sms från : Sagapaga


RSS 2.0