Fotoalmanacka

Jag är med och tävlar om en fotoalmanacka hos Pysen :)


091028

18,5 ml blod är jag tappad på. 4 vanliga rör och 1 stort, nu hoppas jag bara att vi hittar något fel eller åtminstone kan utesluta fler saker. Njurarna, blodvärden och sköldkörteln är de som ska kollas, även om jag inte förstår helt varför de kan vara nåt fel på sköldkörteln.. Om några timmar är det jobb som gäller, och jag är redan död... hur ska de här gå egentligen?

Förövrigt är det idag 5 månader kvar tills jag fyller 18, 150 dagar och fan va jag längtar! Självklart till krogen som alla andra, men mer till själva umgänget och att man alltid kan vara med. När man är 18 är det mycket som händer och jag vill vara det nu :) Blodgivare ska jag bli, det är ett som är säkert!

Hungrig som fan är jag också, har varit de hela natten av någon anledning, så det kanske är dags att få i sig något, läsa igenom spanskan och idrotten och sen börja röra sig mot liljeholmen? :) Det låter som en ganska bra idé tycker jag!

Lördag kvällen/natten i bilder


 

 


--

Har precis kommit hem, följde Adde till tunnelbanan. Han var här och käkade och vi snackade lite grann, kul att träffas, blir ju inte alltför ofta längre..
Får se vad som händer ikväll och om jag hinner plugga en stund, skulle väl behövas men jag vet inte om jag orkar..  Imorrn är det jobb som gäller, jag är otaggad!

091027

Redan hemma från landet, trots att jag knappt varit vaken i 3 timmar. Snart blir de en dusch och sen är det plugg som gäller, fan va jag är trött på skolan!

Min dag,

Humör: Seg
Gjort: Tagit de lugnt
Planer: Plugga spanska och idrott
Ser på: TV:n
Lyssnar på: Let me go - 3 doors down
Läser: På datorn
Äter: God middag, nu godis
Bästa: Att jag bara kan ta de lugnt
Sämsta: Att man tänker på saker som man inte kan göra nåt åt eller ändra på
Väder: Molnligt

091026

Tråkig dag, men skönt att jag inte gjort något egentligen, bara fått sega ^^
Åkte ut till landet igår, så de är här jag tillbringat dagen :)

I lördags umgicks jag med lite folk :) började med tankarna kring en filmkväll med Christine och Saga och det slutade som något helt annat, men det var en najs kväll helt enkelt! Kanske borde jag säga natt, men tanke på hur länge jag var uppe :P

300kr på H&M

Jag är med och vill vinna ett presentkort på H&M, värde 300kr, hos plastica! Var med du också!


Tävling hos Cocoboi

Jag tävlar om detta och fler priser från Junkyard hos Cocoboi :)


Valfritt från L8Nyberg

Jag är med och tävlar om valfri sminkprodukt från L8Nyberg hos Lotta :)


Korsett hos Josie

Jag är med och tävlar om den här korsetten från Evas Underkläder hos Josie :)


Hårprodukter hos Millah

Jag är med och tävlar om dessa underbara produkter från Goldwell hos Millah :)


1500kr på Junkyard!

Jag är med och tävlar hos Linda om 1500kr på Junkyard!

Detta skulle jag köpa om jag vann! :)

 

 


091023

Vet inte hur mycket jag ska skriva om den här dagen eller vad jag ska skriva.. Den var rejält jobbig ett tag, men på vissa sätt har jag känt mig mer hemma och lugn än jag gjort på riktigt länge! Jag tänker åka hit oftare, nu ska jag göra det, oavsett om någon följer med eller inte. Jag tar tåget eller bussen upp och jag vet att jag är välkommen och det är jag riktigt riktigt glad över! :)

Jag har skrattat mycket ikväll och det behövdes efter dagen.


Dialekt

Den daen jag syr kläde får du knäppa kort på meh och skratta åt meh!

091021

Mycket att göra, mycket vilja. Allt finns i mängder just nu, men varken jag eller min kropp klarar mycket till. Höstlov ska bli skönt och jag behöver bara få leva ett tag! Armen har gjort ont, men tabletterna gör det bättre, men dom påverkar synen rejält, jag blir yr och när jag tar dom för nära inpå så blir jag riktigt borta, trodde helt seriöst jag var påväg att svimma.

Igår hade jag extra matte, behövdes verkligen och jag är glad att jag gick dit. Idag var det diskussion på engelskan, idrotten blev det en promenad för min del och på företagsekonomin mådde jag inte bra alls men jag stod ut och bokförde på datorn som tanken var! Vg fick jag förövrigt på provet som skrev förra veckan och jag är nog ganska nöjd med det :)

Imorrn är det matte som gäller och sen ska jag hem och fixa i ordning inför resan till norrland, hälsingland. Efter de blir det bio med klassen på Rio och efter de åker jag till släktingar som jag inte träffat på länge. Jag längtar, och det har jag gjort i flera år, även om det inte är av en bra anledning vi ska dit... Får se hur länge vi är där och allt sånt men tanken är att vi senast åker hem på lördag.

Bärbara datorn tas med, comviq surf är köpt för en vecka så att det räcker till landet också. Funderar på att sitta i bilen ett tag och annars tar jag det när vi kommer dit :)

Tänkte bjuda på en bild som aldrig visats här innan, från en plåtning jag gjorde i somras, med fotografen ChaosPhoto :)


Smink hos Stockholmsbruttan

Jag är med och tävlar om smink hos Stockholmsbruttan :)


Cocoos sortiment

Cocoo har kommit med ett gäng nya fina armband och ag gillade många av dom!
Här får ni se mina favoriter :)

Hela oktober ut får ni 15% på cocoos sortiment om ni anger rabattkoden bloggspecial i kassan :)

Personlighet

Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...

Utåtriktad Planläggande Abstrakt Känslostyrd person 

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Jag fick fram detta genom att göra ett test på Zapera :)091019

Igår pluggade jag nästan ingenting, även fast jag borde gjort det.. så typiskt mig så det inte är sant! Istället fixade jag med kläder, datorn, tittade på film och lite annat trevligt. Skönt med en slappdag, men det betyder ju bara att jag får mer jobb efter skolan den här veckan, dvs, ganska jobbigt -.-

Idag har det varit skolan, 3 lektioner vilket är min kortaste dag och det är jag riktigt glad över att det är en måndag! Trött som satan är jag, sovit dåligt de senaste två nätterna, drömt alldeles för mycket... Om ett par timmar ska jag till läkaren för att kolla upp min handled, är trött på att jag får ont nu, det har gått för långt. Förövrigt så måste jag få sova tidigt ikväll, annars orkar inte jag!

Ooh la

The Kooks - Ooh la


Jag vill

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!
JAG VILL!

Allt bara stannar upp och jag vill ha den känslan, mycket mer än nu...

Snälla?

Valfritt från Karin Wold

Jag är med och tävlar om valfritt från Karin Wold hos Millah :)

Tävlingen avslutas 26 oktober


Näringscreme

Jag är med och tävlar om en näringscreme från Karin Herzog hos Millah :)

Tävlingen avslutas 1 november


Relationsbox

Jag är med och tävlar om relationsbox från LoveLab hos Millah :)

Tävlingen avslutas 2 november


Parfym DKNY Red Delicious

Jag är med och tävlar om denna parfym hos Elin :)


Be somebody

3 doors down - Be somebody


Leggings med mönster

Jag är med och tävlar om dessa snygga leggings hos Ina :)


091017

En dag som bara försvann. Jobb i 10 timmar och en kvart och en film på kvällen, det var allt som jag hann med.

Imorgn måste jag plugga, måste komma ikapp lite och ligga före, i och med att jag ska bort på fredag och vill kunna koncentrera mig på framtida jobb efter lovet. Måste även fixa med en del hemma, så dagen kommer nog vara helt okej.

Nu vill jag somna i min säng under dubbeltäcket :)

Valfritt på Chicy

 

Jag är med och tävlar om valfri vara från Chicy hos A Piece of Sisters :)


Amy's Song

Joshua Radin - Amy's Song


2 Victoria's secret trosor

Jag är med och tävlar om 2 par Victoria's Secret trosor hos Minnies :)


Converse One Star Lo Pro

Jag är med och tävlar om dessa supersnygga Converse One Star Lo Pro från Junkyard hos Cocoboi! :)


091016

Behövde inte gå på naturkunskapen idag i och med att jag var på museet igår, kändes grymt skönt och jag fick en lång sovmorgon! Gick upp och städade och fixade lite innan de var dags att bege sig till skolan där jag var på en lektion. Övningskörning blev det efter och jag är riktigt förvånad över hur bra det gick, har ändå inte kört på några veckor :) Link är köpta, så nu har jag så att jag kan ta och bli av med magkatarren. Filmer är hyrda och godis är köpt, kan helgen blir bättre?

Bio ikväll, UP, engelskt tal, 3D = UNDERBART! Får se om det blir mat i stan eller om vi struntar i det, hur som helst kommer det bli en underbar kväll :)

Imorrn är det jobb som gäller, kommer bli skönt att komma dit nu faktsikt, har saknat det den här veckan (vad pratar jag om egentligen? Har jag blivit så pass van att jobba minst en gång i veckan så jag börjar sakna konsum? ja, tydligen, för jag saknar det faktiskt). På kvällen blir det en lugn hemmakväll med familjen, händer inte ofta i och med att alla är ute på sitt, men nu vill jag faktiskt! Att vi har hyrt filmer gör ju det hela lite roligare :)

På söndag borde jag se idol som jag kommer missa idag, plugga en hel del och laga garderoben innan alla kläder trillar ut på baksidan :)

Helgen ser ut att bli lugn, men otroligt bra :)

Jag saknar er

Hungern och törstern försvann tillsammans med illamåendet. Allt pga att jag tar tabletter mot magkatarr, hur lyckas jag få det? Har redan haft det två gånger... Mer tabletter måste införskaffas i och med att jag bara fick några av skolsyster för att testa, och nu när de hjälper måste jag ta de nån vecka till, mamma tycker det i alla fall.

Vad finns det annars att prata om? Trötthet kanske? Är otroligt trött, både psykiskt och fysiskt och det börjar bli jobbigt.

Jag längtar, längtar, längtar, längtar efter mina vänner nere på Mallorca, och ibland får jag bara ryck och bara vill dit, idag är en sån dag. Jag vill i och för sig alltid dit, så jag antar att det helt enkelt är lite mer just idag. Letat biljetter hur länge som helst, men allt är så dyrt, och jag vill inte att de ska vara det, inte för bara några dagar...

Jag behöver någon nu, finns flera jag tänker på, och jag önskar att någon av dom kunde sitta vid min sida just nu, för jag har en riktigt dålig kväll. Dagen har varit full av känslor på så många sätt att jag inte riktigt vet vart jag ska göra av allt antar jag...

Jag vill bara må bra, fysiskt och psykiskt, det är något som gör allt mycket enklare. Men mitt mål är längre än så. Mitt mål är något som nästan ingen verkar ta på allvar. Stöd får jag, men ingen tror riktigt på det, sånt sårar mer än vad man tror.

I already miss you spelas på repeat och jag önskar verkligen att jag kunde vara någon helt annanstans är här.

Puss namnsmycke

Jag är med och tävlar om ett namnsmycke
från PUSS hos annasara.net!
Tävla här du med!

250kr

Jag är med och tävlar om 250kr i presentkort från Gratismakeup hos Linda :)


091013

En vecka full av jobb, plugg, och dåliga grejer var det förra veckan... Något hemskt hände och känslorna har gått upp och ner sedan dess. Det jag har förstått är att det finns folk som står vid min sida oavsett vad, några som jag på något sätt alltid ha räknat med, men nu verkligen fick de bekräftat för mig, känns mycket tryggare än innan faktiskt..

Har tänkt mycket på bloggen och på att jag inte skriver lika mycket längre, och på något sätt är jag förbannad, för jag vet inte vad jag gjort vissa dagar som jag skulle vilja ta reda på, genom att kolla arkivet, men nu är det inte lika lätt längre.. Å andra sidan vill jag inte tvinga fram något, jag vill att det ska vara något som kommer av sig självt, precis som det gör nu..

Idag hade vi ingen svenska, så jag drog hem, men jag måste ändå tillbaka till skolan om några timmar, onödigt kanske? Ja till viss del, men jag kan ju lika gärna plugga hemma eller sitta vid datorn hemma som jag kan där :) Kändes bättre att åka hem då faktiskt ^^

2 prov de närmaste dagarna, dvs mycket pluggande hemma, många uppgifter, läxor och liknande som ska göras, och förutom de har jag massor av andra saker planerade.. På fredag är det Up, engelsk 3D som ska ses på bio, premiären till och med, det ska bli grymt!

Kan egentligen sitta och babbla på om allt och ingenting hur länge som helst nu, men då blir de så tråkigt, så jag avslutar nog inlägget här ^^

Music

Sätt din mediaspelare på shuffle och skriv sen in låtarna i turordning och svara på frågorna, inget fusk!

 

1. Hur mår du idag?
Leave me alone (I'm lonely)

2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?
House by the Creek

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Halo

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
Jaded

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Lazarus

6. Hur är det med kärleken?
Sway

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
El beso del final

8. Hur mår dina vänner?
Simple Man

9. Tycker dina vänner om dig?
Always love

10. Hur ser folk dig som?
Out of Control

11. Spanar folk in dig?
Poker Face

12. Är du bra i sängen?
Halo

13. Har nån sexfantasier om dig?
Over My Head

14. Kommer du alltid bo kvar i sverige?
Black Abyss

15. Hur kommer du dö?
Out of my hands

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Collide

17. Vilken är din oturslåt?
I'm gonna getcha good!

18. Vilken är din turlåt?
Paparazzi

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
July morning

Plagg från Kan Dee

Jag är med och tävlar om plagg från Kan Dee Shop hos Kan Dee Drawings :)

Egobok

Jag är med och tävlar om en egobok hos Ulrika Gabriel Inspiratör :)


R.I.P.

Jag har det jobbigt just nu.

R.I.P.

Bodycheck

Jag är med och tävlar om 3 produkter från Bodycheck hos Millah :)

Tävlingen avslutas 12 oktober


Stylingkit

Jag tävlar om stylingkit hos Beauty Place :)


Lavendelpriser

Jag är med och tävlar om lavendelpriser från Spashop hos Millah :)

Tävlingen avslutas den 31 oktober


Goodiebag från Millamix

Jag är med och tävlar om en goodiebag från Millamix hos Millah :)

Tävlingen avslutas 31 oktober


Sex and The City

Jag är med och tävlar om Skolådan med alla Sex and The City säsonger hos Linda :)


White Trash Beautiful

Everlast - White Trash Beautiful


Skinnjacka

Jag är med och tävlar om en skinnjacka hos Linda :)


Tandblekning

Jag är med och tävlar om en tandblekning hos Monia :)


En underbar kväll i bilder


Känslor

När hon går ifrån dig och är arg
- Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar
- Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig
- Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig
- Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst
- Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig
- Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig
- Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta
- Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå
- Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd
- Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel
- Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg
- Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig
- Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag
- Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig
- Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig
- Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand
- Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon berättar en hemlighet
- Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen
- Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig
- Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta
- Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över
- Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten
- Vill hon att du ska läsa den.

091005

Hemma från skolan, men det är bara en snabbis för snart bär det av till Gröndal där jag ska jobba i några timmar. Skolan har varit helt okej, mycket skratt med cili och karl på spanskan, otroligt kallt på alla lektioner, massa snack med felipe på geografin, mycket läsande på naturkunskapen. Lunchen var inte så god men jag fick i mig alldeles för mycket av någon skum anledning. Är så trött att jag tror att jag ska somna just nu, förhoppningsvis går timmarna i gröndal snabbt och jag får gå hem och sova mycket inatt!

Min kropp beter sig väldigt konstigt just nu, ändrar sig heeeela tiden och det börjar bli lite störande.. Började hälla i mig hur mycket vätska som helst på lördagkvällen och det har väl hållt i sig. Samtidigt som jag knappt ätit något.. Trött som fan även fast jag sover så mycket så jag vet inte vad.. Kände redan i fredags att jag höll på att bli sjuk så det är väl något skumt virus som satt sig i kroppen antar jag... Vill dock inte bli sjuk nu, har varit de tillräckligt i år, helt seriöst. Det räcker med feber i nästan 2 veckor på sommarlovet och sen svininfluensan!

Planering inför veckan

Mycket som händer just nu och jag har fullt upp mer eller mindre hela tiden. Nästa vecka är ganska fullproppad med saker, men det kommer väl dyka upp mer antar jag :)

Måndag - Skola, jobb i gröndal
Tisdag - Skola, anställningsintervju
Onsdag - Skola
Torsdag - Lååång skola
Fredag - Skola
Lördag - Jobb
Söndag -

Kanske inte låter mycket men för mig är det mycket.. Ska ju dessutom leva ett liv, plugga, träffa kompisar, ta det lugnt, sova och allt annat viktigt :)

With you - Sum 41

I don't want this moment to ever end
Where everythings nothing without you
I'll wait here forever just to, to see you smile
'Cause it's true, I am nothing without you

Through it all, I made my mistakes
I stumble and fall, but I mean these words

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go

Thoughts read unspoken, forever in doubt
Pieces of memories fall to the ground
I know what I didn't have so, I won't let this go
'Cause it's true, I am nothing without you

All the streets where I walked alone, with nowhere to go
I've come to an end

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go

In front of your eyes, it falls from the skies
When you don't know what you're looking to find
In front of your eyes, it falls from the skies
When you just never know what you will find (what you will find)

I don't want this moment to ever end
Where everythings nothing without you

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go (I want you to know)
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go

,

Hear me when I say when I say, I believe

Flower by Kenzo

Jag är med och tävlar om parfymen Flower by Kenzo hos Stockholmsbruttan :)


BH hos A piece of sisters

Jag är med och tävlar om denna otroligt fina BH från Evasunderkläder hos A Piece of Sisters :)


Illustration

Jag är med och tävlar om en Illustration hos Sandra :)

Har alltid velat ha ett porträtt illustrerat, dels för att det kan bli en riktigt cool effekt, men också för att jag inte alls kan det och kommer antagligen aldrig lära mig det heller. Det här är bilden jag skulle vilja ha illustrerad


Rikspresentkort

Jag är med och tävlar om rikspresentkort hos Linda i samarbete med Gratisbio :)


RSS 2.0