♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Nyårsafton, firades självklart med finkläder!

Nya one shoulder klänningen med volanger från Salt, halsbandet är en present från det filippinska bandet jag sjöng med i Thailand, armbandet till höger är köpt på Mallorca, armbandet till vänster är en bloggvinst, örhängerna är köpta på Albrekts guld och skorna är nyinköpta i London, på Selfridges office!

 

 


Back from London

WOW, vilken resa! Jag vet ärligt talat inte vart jag ska börja! Har haft det otroligt kul och mysigt med mamma i London! Massor av shopping, We Will Rock You musikalen, gått på marknad, sett Big Ben och Picadilly Circus, åkt tunnelbana, bott på världens lyxhotell, knallat upp och ner för Oxford Street varje dag och varit omringad av jordens trevligaste människor! Jag längtar tillbaka som in i helvete och då har jag bara vara på svensk mark i lite mer än 14-15 timmar.. sjukt!
Massor av bilder kommer när det finns tid, men nu behöver jag hoppa in i duschen och förbereda mig inför ikväll, det är ju nyårsafton och det ska firas! Ska vara på andra sidan stan och fira med italiensk middag och massor av trevligt folk!

Jag saknar min underbara frukost på Pret a Manger.

The Kooks - One Last Time

 

The Kooks - One Last Time

 

Underbar låt, kan aldrig få nog av The Kooks..


Bild från fotografering

Här kommer en bild från när jag fotades i våras.

Tyckte att den var lite rolig och värd att visa på bloggen!

 


♥ Dag 9 – Min tro.

En tro är något som för många betyder religion.
Jag själv tillhör svenska kyrkan och är kristen, men jag tror inte på en Gud eller något liknande. Jag är helt enkelt med för att man skrivs in automatiskt när man döps.

Min tro, ja vad är den egentligen? Den innehåller inga Gudar, helgon, Jesus, Buddha, Muhammed eller något liknande. Jag läser ingen bibel eller koran och följer heller inga budord.

Jag tror på kärleken och ödet. Ordspråket "Amor vincit omnia" är något som jag tror på, det vill säga "Kärleken övervinner allt", även "Every song ends but that's no reason not to enjoy the music" och självklart flera andra ordspråk.

Jag tror att vårt liv är ödesbestämt men att man med vissa val kan ändra vissa delar av det.

Men främst av allt så är min tro If it's meant to be... så blir det så :)

Always Where I Need To Be

The Kooks - Always Where I Need To Be

Amazing song!

Perfect

No one is perfect,
until you fall in love with them..

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Jag har valt att dela med mig av ett ögonblick som var otroligt för min del.
Det var första gången jag dök, i Thailand.

Det var utanför Phi Phi öarna vi gick ner första gången. Våtdräkt, simfötter, vikter, tuber, cyklop och allt annat som behövdes var på och jag skulle hoppa ner i vattnet, var rejält nervös att hoppa i från båten med allt detta, speciellt vikterna, men det gick bra! Efter byte av fenor och lite fler genomgångar så var det dags att gå under ytan och visa att man klarade av att få in vatten i cyklopet, få bort det, samt ta bort munstycket och lyckades få tillbaka det och göra det fritt från vatten. Sedan var det dags!

Det ögonblicket jag vill ge det här inlägget är den stunden som jag stod med fenorna på havsbottnen i Thailand, tittandes åt alla håll. Känslan var obeskrivlig och något som jag utan tvekan vill göra om! Jag jämför det med att stå på månen, för det var en sådan mäktig känsla som ingen kan förstå om man inte upplevt det. En av mina starkaste upplevelser i livet förblir det här dyket och just det ögonblicket! :)


The Kooks - See The World

The Kooks - See The World

En dröm, to good to be true kanske, är att se The Kooks live. Den dagen då drömmen kan bli uppfylld skulle vara en av de bästa dagarna i livet för min del...

Gillar/Ogillar - London 2010

Gillar:
Att jag just nu befinner mig i London!
Att det går bra att övningsköra, trots mycket snö
Att jag har haft ett enormt bra år
Att det är lov
 
Ogillar:
Att jag stressar alldeles för mycket
När det blåser så otroligt mycket på vintern
Att det alltid är mycket i skolan precis innan loven
Att jag fortfarande inte är helt säker på vad jag vill göra efter studenten

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Jag har under min uppväxt haft bästa vänner, men bara en som verkligen varit den bästa bästa vännen. När det sket sig så struntade jag i bästa vänner och fick flera nära vänner istället.

En bästa vän är för mig någon man kan lita på oavsett vad, som står med en i vått och torrt, som alltid finns vid ens sida när man går igenom både bra och dåliga stunder i livet och även någon som är den där personen vars plats ingen annan kan ta. När alla går emot en ska bästa vännen gå emot alla för att visa att den verkligen är en bästa vän, under en vanlig dag ska uppmärksamheten alltid gå till bästa vännen om det är möjligt, oavsett var man är i världen ska man skänka sin bästa vän en tanke.

En bästa vän är som en partner, fast vän. Den personen om någon ska ge utan att ha en tanke på att ta, den ska muntra upp en när man är ledsen, skratta med en under de stunderna man har roligt och allt runt omkring detta.

Bästa vänner använd mycket i ens uppväxt, men det är inte ofta det är på riktigt. Ett halsband av ett brytet hjärta är inte motsvarigheten till vad en vänskap är värd. Orden bästa vänner har ingen betydelse om man inte gör allt som står i ens makt för den personen.

Det är en stark vänskap som inte går att hitta hos någon annan än just den personen.

The Kooks - Gap

The Kooks - Gap
Under tiden jag är i London så kanske det är bra att dela med sig av sin favoritmusik som dessutom är från England? Jag tycker i alla fall det! Låten Gap av The Kooks är enligt mig en av de bästa låtarna någonsin :)

Together

Even if we're apart,
we're always gonna be together.

♥ Dag 6 – Min dag.

Idag är det den dagen då jag ska åka till London för första gången i mitt liv! Pappa skjutsar mig och mamma till flygplatsen på eftermiddagen och på kvällen lyfter planet från Sverige och landar i London cirka 2½ timmar senare :)
Kan ju inte skriva så mycket om hur dagen har varit i och med att den är långt ifrån slut och jag planerar att inte använda mig av någon dator i London, därför tidsinställer jag alla inlägg tills dess!
Dagen har i alla fall varit bra hittills, har lite resfeber och har packat det sista inför resan. Hoppas att allt går som på räls så att vi slipper förseningar och annat som kan hända när man ska flyga!

Jag reser till London

Jag åker som sagt till London idag och jag har planerat att inte använda någon dator där i och med att jag är där under så kort tid. Därför jag har tidsinställt 3 inlägg per dag under tiden jag är borta, så att det ska finnas något att läsa och bilder att se även när jag är borta! Hoppas det blir bra :)

Vinnare av Reztart bars!

Många fler än jag trodde deltog i tävlingen om bars från Reztart som avslutades 23.59 den 26 december! Jag räknade ihop alla, la till extra "lotter" för de som hade länkat och sedan använde jag mig utav random.org
Eftersom att det var så många som deltog valde jag att slumpa fram 2 vinnare.
Den första lotten visade Tovis som helst önskade Apple Pie och även den andra lotten gick till Tovis! Blev ganska överraskad då hon genom sina båda lotter (en extra på grund av länken) tog hem båda vinsterna!
Så nu säger jag ett stort grattis till Tovis som verkligen hade turen på sin sida och hoppas att hon får bra användning av barsen, det verkade i alla fall så i kommentaren ;)
Jag kommer skicka ett mail till den adress du lämnade i kommentaren för mer information!
Tack alla för att ni deltog i tävlingen!

Shopping snart...

Imorrn är det alltså dags att åka till London. Jag hoppas på en oförglömlig upplevelse, att få se en ny stad, få höra massor av brittisk engelska, otroligt mängder shopping, kvalitetstid med mamma, att få bättra på engelska och bara få komma iväg ett tag! Är massor av saker jag tänker köpa där om jag kan hitta det, här är några exempel på sånt som gärna får finnas i butikerna i London!
Bilder: Forever21

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek är för mig en känsla som är i stort sätt obeskrivlig, men försöka förklara kan man ju alltid.

Jag skiljer på kärlek till platser, familj, vänner och exempelvis pojkvän/flickvän.

Kärleken till min familj kommer alltid finnas, den går upp och ner men man vet att man har en grund tillsammans. Det är något man har blivit tilldelat och inget man kan välja. Av den anledningen så tror jag att den också alltid håller ihop, man vet att det är ens kött och blod det handlar om.

Kärleken till vänner är något som kan vara starkt, men som också kan vara som en tacksamhet. Är det rätt person så tror jag verkligen att man kan vara vänner för livet, men det krävs mycket för detta och många vänskaper klarar inte det trycket. För mig är kärleken till en vän en känsla av att kunna vara med personen när som helst, kunna ringa mitt i natten och verkligen kunna säga vad som helst. Inget man gör ska kunna bryta vänskapen, man ska behandla personen så som man själv vill bli behandlad och då håller det oftast. Kärleken för vänner ska man kunna bevisa genom att stå vid hans eller hennes sida när ingen annan gör det, det är just då man är en riktig vän som visar sin kärlek.

Kärleken till en kille eller tjej (den personen man är kär i) är enligt mig den starkaste känslan man kan ha. När man är sådär sprudlande glad och nöjd bara att få vara med den andra, det är just det som är kärlek. När man tror att man mot alla odds kan hålla ihop och vara lyckliga på kuppen. Den här kärleken är något som kan pågå en period, oavsett om den är stor eller liten, så beter den sig olika när det är för olika personer.

Kärlek är bland det otroligaste som finns i världen och det som jag tror på mest. Jag brinner och lever för kärleken och för att jag vet att den dagen jag mår som bäst så är det för att jag är med någon jag älskar.

Kärlek kan i många fall leda till tårar, men det är bara när det är värt det som man kan kalla det äkta kärlek enligt mig.

Här är några bilder som symboliserar kärlek för mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 The Kooks - Crazy

The Kooks - Crazy

Hans röst är helt underbar, gitarrerna får en att känna något helt annat än vad man brukar känna när det gäller musik. The Kooks äger allt, jag blir helt förtrollad varje gång jag lyssnar på bandet.

Foto efter grym partynatt!

 

En knasigt rolig kväll. Så annorlunda och så galet som det bara är utomlands. Galet nöjd med resan till Mallorca i år, och hoppas på många fler resor som den....!


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Vad har jag ätit idag då?

- En skinksmörgås, alltså hårt bröd med en bit julskinka på
- Förrätt med räkor och gurka med bagette till
- Fläskfilé och potatisgratäng
- 2 mandelmusslor med grädde och jordgubbssylt
- Ett par kokoskakor och egengjorda bountybollar med citron utan choklad

Inte särskilt mycket och inte särskilt nyttigt men så blir det lätt till jul!

Julen är över för i år

Då var julafton 2010 över och allt börjar så smått återgå till det normala. Jag har haft en riktigt lugn och mysig jul måste jag säga, och jag är riktigt riktigt nöjd med allt. Hade en fin dag och kväll hos kusinerna igår som innehåll julmat, julgodis, kalle anka, besök av tomten, massor av julklappar till alla, lite wii resort spelande och ris a la malta! Tror inte man kan ha en bättre jul :)


Fina klappar fick jag också, helt otroligt underbara!
Det här har jag fått i julklapp i år:
- Resa till London, flyg, hotell och fickpengar
- Körkort
- Pengar
- Presentkort på SF bio
- Klänning (att ha på nyår förmodligen)
- One Tree Hill säsong 1, 2 och 3
- Fleecepläd
- Chokladask
- Guldig kajal
- Trisslotter
- Nagellack
- Jumbokopp och chokladmjölksklubbor
- Flagga från Mallorca

Hoppas inte jag har glömt något nu bara ;)

Missa inte tävlingen!

Missa inte tävlingen som avslutas imorgon! :)
Klicka här för att komma dit!

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Två underbara människor som hjälpte mig till världen ska detta inlägg handla om.

Båda födda och uppvuxna i Stockholm, dock från helt olika familjer.
Pappa var galen i all sport när han var liten, precis som de flesta killar är.
Medan mamma var galen i att dra ut och dansa nätterna långa på alla klubbar som kunde hittas.

År 1976, då mamma var 17 och pappa 19, så korsades deras vägar då de bodde på samma hotell nere på Mallorca. De fann varandra redan där nere, spenderade en tid tillsammans för att sedan skiljas åt i hoppet om att träffas igen. Några veckor senare så träffas dom och sedan dess har dom varit ett par. Efter ett år tillsammans köpte de förlovningsringar på Kreta och förlovade sig. De bodde i princip hos varandra under samma period som pappa låg i lumpen fram tills att dom fick en lägenhet våren 1978.

Åren innan de skaffade barn reste dom mycket och såg världen, och även då mamma slutade köra bil efter att ha fått se hur folk i Europa körde på deras bilande runt om i Europa.

1982 fick de sitt första barn, en son vid namn Robin. Livet lekte och ett landställe införskaffades år 1986. Robin togs ifrån dom 1990 då cancern tog över hans hjärna och förstörde deras liv. Cirka ett år senare blev mamma gravid med mig och jag tittade ut i början av 1992.

Båda mina föräldrar är mycket omtänksamma, livsnjutare och glada.

Mitt humör har jag fått av pappa och även allt stressande. Av honom har jag även fått med mig tänkandet "Vill man ha något gjort så får man göra det själv". Han är elektriker och mycket händig och jag har fått hjälpa till mycket och lärt mig otroligt av honom. Han har även lärt mig att ha respekt för andra människor. Det är även han som har gett mig min otroligt envisa sida och styrkan att säga ifrån när något är fel.

Min musikaliska sida och takt och rytm känsla har jag fått av mamma. Kärleken till mode, kläder och smink kommer även från henne och vi har oftast samma smak. Hon har lärt mig att ta det mesta med en nypa salt, att stå på mig och aldrig nöja mig. Vi båda är drömmare som flyr från verkligheten, inte gör klart saker vi påbörjar och som är omöjliga på att slänga saker. Läser mycket gör vi båda två och lånar gärna varandras kläder när det passar.

Båda mina föräldrar har lärt mig att skilja på rätt och fel, gott och ont, kärlek och hat och allt däremellan.
De har lärt mig vad som är värt att kämpa för i livet och är ett livs levande bevis på att evig kärlek existerar.This is me - Demi Lovato

 

This is me - Demi Lovato

 

Av någon anledning så älskar jag den här låten, men bara den akustiska versionen :)


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Första kärleken, ja det beror väl på hur man tänker. Första personen man ser som sina "första kärlek", som verkligen älskade eller först "småbarnskärleken"? Jag väljer att berätta om min första småbarnskärlek!

Jag var 5 år gammal, älskade att vara ute på landet på sommaren, antagligen för att den personen jag var kär i var där mycket på somrarna. Min grannes barnbarn brukar komma dit och hälsa på just på somrarna och det var även den personen som kom att bli min första kärlek när jag var liten. Har även mitt första minne med den här personen.

Killen var en 13 år gammal gotlänning och jag förstår inte riktigt hur han stod ut med mig, men det gjorde han! Vi plockade smultron i backen vid vägen där det alltid fanns så många, vi låg i soffan och myste framför svanprinsessan och åkte ut med båten och fiskade! Det där kallar jag riktig sommarkärlek! Jag bestämde mig i alla fall för att jag var kär i honom och en dag när vi stod på ica i kön så tyckte jag att det var ett bra tillfälle att berätta det. Sagt och gjort, där stod en 5-åring inför alla människor på ica och sa att hon var kär i en kille som var 8 år äldre, snacka om att mamma och pappa har retat mig för just det under hela min uppväxt.. Stolt över det var jag i alla fall och ingen annan än han kunde vara en bättre person att vara kär i när man var så liten.

Hans mormor flyttade tillbaka till gotland efter en tid och han kom inte och hälsade på något mer. Men både minnen och foton har etsat sig fast på hjärnhinnan för all framtid.

Efter cirka 7-8 år dök han upp från ingenstans på landet en sommardag när jag befann mig i Scotland. Mamma ringde och berättade det samma dag och jag var så enormt förbannad att jag inte hade varit där. Men efter det fick vi upp lite kontakt igen och det var minst sagt överraskande och roligt. Vi har än idag lite kontakt och jag hoppas att få träffa honom någon gång i framtiden, det är ju trots allt 10-11 år sedan vi träffades!

Det här var alltså min första kärlek. Vill inte nämna något namn eller visa bilder, men det får ni stå ut med ;)

Dan före dopparedan!

 

Såhär såg det ut i december förra året.

Nu är det mer än dubbelt så mycket snö och imorrn är det jul.

Bättre julstämning får man leta efter!

 

Igår bakades det massor av julgodis. Choklad fudge, lakritstryffel och bountybollar med citronsmak utan choklad. Jag fullkomligt älskar den sistnämnda! Ikväll ska det sista bakas, det ska sättas rim på paketen och granen ska kläs, allt med julmusik i bakgrunden såklart! Men först blir det räksmörgås till middag! ;)


This is the way I feel

And overhead the skies are clear
but it still seems to rain on you
and your only friends
have better things to do

Now things are only getting worse
and you need someone to take the blame
when everything is going wrong


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Nu kommer en presentation av mig alltså :)

Jag är en 18-årig tjej som fyller 19 i mars. Uppvuxen i Stockholm där jag har tillbringat den mesta tiden i mitt liv. Jag är en person som står för vad jag tycker och säger gärna emot om det skulle behövas. Tar mycket initiativ för att få saker gjorda. Har enormt höga krav på mig själv och vill göra ALLT är och därför stressad under cirka 90% av all tid. Min största fiende är tiden och den kämpar jag emot varje dag.

Ord som beskriver mig är nog ordningsam när det gäller, positiv, uttrycksfull, omtänksam och stark. Yrken som andra tror att jag skulle passa för är koordinator eller chef, just för att jag har lätt för att styra upp och få saker gjorda.

Lever efter motton som "Vill man ha något gjort så får man göra det själv", "Every song ends but that's no reason not to enjoy the music" och "Glöm igår, lev för idag och be för imorgon".

Agerar efter förnuft, känslor och humör vilket har många fördelar men även nackdelar.
Det som styr mig i livet är mitt hjärta och känslor, men även drömmar och mål som är enormt många och stora.
Har ofta svårt att leva i nuet i vardagen då jag alltid drömmer om något bättre.
Älskar musik, resor och att stå framför kameran. Har alltid haft svårt för sporter då jag inte är tillräckligt motiverad men lyckats hitta min grej som är simning, dock la jag av för några år sedan.

Läser sam-ekonomi sista året på Kärrtorps gymnasium och innan dess var det högstadiet i en drama/musik klass. Har haft 2 jobb, som simtränare och på konsum, men jobbar bara kvar på konsum.
Just nu tränar jag inför att ta körkort och försöker bestämma mig vad jag vill göra efter studenten!Svårt att beskriva sig själv faktiskt, men jag gav det ett försök i alla fall!

Tillbakablick 2 år sedan

För prick två år sedan så var jag i Krabi i Thailand.
Kan ju minst sagt säga att jag längtar tillbaka!
Här kommer lite bilder från resan! :)

 

 

 

 


Dag för dag

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Det är väl dags för mig att göra den här listan, precis som alla andra ;)
Men jag tänker nog inte gå in på alla delar så mycket för jag vill inte att alla ska veta allt om mig vad gäller vissa av dessa saker, men en sneak peak på mitt liv kan det bli i alla fall! Kommer uppdatera dag för dag så mycket jag kan och förbereda många inlägg så förhoppningsvis kommer en varje dag!

This is how I feel

If you'd ask me "be mine?", my answer would still be yes.

Mallorca, längtar tillbaka

Såhär glad kan jag vara innan en utekväll på Mallorca :)

Saknar Mallorca otroligt mycket nu, det känns att det är ett tag sen man var där nu...

 


21a december 2010

Idag är första dagen jag har varit ute sedan jag blev sjuk, kändes skönt att få lite frisk luft men jäklar va mycket snö det har kommit! Och det var så otroligt kallt! Vissa byxor åker ner medan andra sitter bättre än någonsin, tänk vad några kilo hit och dit kan göra! Ska i alla fall jobba idag, känns skönt att äntligen göra något så jag ser fram emot det! Sen är jag ledig från jobb i cirka 2 veckor, ganska skönt med tanka på att det är mycket pågång! :)

Nej, dags att fixa i ordning allt inför jobbet, äta lite risgrynsgröt och ge sig iväg!

Shakira - Loca

 

Shakira - Loca

 

En riktigt bra låt! :)


Äntligen jullov!

Efter att ha varit magsjuk sedan i fredags så är jag äntligen medveten om verkligheten igen. Ligger fortfarande, men kan åtminstone stå upp och gå mer än 5 minuter utan att få mjölksyra i benen. Har aldrig varit med om att ha så ont i lederna innan, ett tecken på att man börjar bli vuxen? Ont har det gjort i alla fall och det verkar inte vara över i första taget.. Det enda som har varit möjligt har varit att ligga ner och halvtitta på en halv film, för att sen sova ett par timmar och sedan se fortsättningen. Inte kul någonstans, men en del filmen har jag hunnit med att se iaf. Rasat i vikt är det minsta man kan säga, har aldrig gått ner så mycket på så kort tid förut, så man får väl se det från den ljusa sidan. Sista uppgiften som skulle in innan jullovet är inlämnad och inga mer lektionen är det heller, så nu är det jullov på hög nivå! Känns bra!
Det här lovet ska jag jobba, övningsköra, fira jul med släkten, fira nyår med kompisar och åka till London. Har stora förväntningar på det mesta och jag hoppas att allt blir bra. Måste verkligen vila upp mig för jag är helt slut, det var jag innan jag blev sjuk också så det behövs verkligen. Ska försöka ta tag i smågrejer som inte blivit av, men förutom så ska jag bara vila upp mig! :)

Canon kamera

Jag är med och tävlar om en Canon kamera i Dennis julkalender! :)
Klicka här för att komma till tävlingen.

Massor av toppar från Forever21

Mest av allt önskar jag att det inte är så otroligt kallt just nu.. Det får gärna vara massor av snö, men inte snöa när man är ute och inte blåsa så fasansfullt! Längtar bort bort bort och såklart efter shopping! London är inte långt borta nu, men tills dess är det fortfarande Forever21 som gäller! ;)
Bilder: Forever21

Take a step

Was it love?
Yes it was
I'd never felt that way before

Just friends, friends then, until the end
You know I still pretend

Take a step and come out of the shade
I can tell it's already begun
I'm helpless without your warming smile
Take a step and come out in the sun

Just friends, am I a fool to be asking for
a fool to wish that we could be much more than just friends


Jullovet smygstartat..

Onödig skoldag med en lektion, som dessutom var inställd. Efter att ha varit ute, hämtat paket och handlat så har jag tröttnat på den olidliga kylan och snön som yrar omkring och bestämt mig för att stanna inne resten av dagen. Får se om det blir en hemmakväll eller om jag faktiskt ska dra ut, har ingen aning än så länge.
1,5 liter handdesinfektion har gått åt de senaste dagarna, allt för att inte bli sjuk och än så länge har jag ju lyckats bra med det målet! Frågan är bara om det fortsätter åt samma håll?
Är så trött att jag inte vet vad, och därför ska jag sätta på en film nu och bara ta det lugnt ett par timmar. Det är så det ska vara när jullovet börjar lite smått! :)

Pictures...

Sista bilderna från kvällen ute för några veckor sedan :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


You you...

You are the sun
You are the only one

Mallorca is paradise

Kan man annat än älska detta paradis?

 

 

 

 


Beyoncé - Halo

 

Beyoncé - Halo

 

EN väldigt mäktig låt! :)


Missa inte tävlingen!

Missa inte tävlingen!
Klicka här för att komma till inlägget där du kan tävla om bars från Reztart!

Let's be together

I ain't gonna make the same mistakes
I don't want to be alone

Nyårsklänningar från Forever21

Har planerat att leta efter en nyårsklänning i London, även fast de finns en gammal goding i garderoben som skulle kunna funka! Är inte ofta jag letar efter ett plagg till ett specifikt tillfälle och därför tänkte jag att det skulle vara kul att göra det för en gångs skull! Här är mina favoriter från Forever21 som skulle passa bra till nyår! :)

Bilder: Forever21

Tredje advent 2010

Idag är det redan tredje advent, tänk vad tiden går fort!
Helgen har varit rätt lugn och det är jag väldigt glad över då jag behövde få massor av sömn!

Fredagskvällen blev en myskväll med nya favoritspelet Buzz. Lite idoltittande blev det också, och även massor av musik!
Lördagen spenderas hos min lilla kusin som fyllt 1 år, sötare unge får man leta efter! Efter det blev det lite plugg, Narnia filmen och sen chill i mariatorget. Åkte hem tidigt för att få sova ut.
Idag har det blivit rätt mycket plugg, fast än så länge roligt sådant! Har även bakat godaste lussebullarna, jag älskar verkligen lussebullar! Blir att kika på Bones och Beck ikväll, men innan det ska det skrivas många sidor till engelskan och marknadsföringen som ska vara klart imorrn!

Klicka här för att följa min blogg via bloglovin :)

bloglovin

Min första tävling!

Nu är den nästan prick 3 år sedan den här bloggen startades, om 6 dagar är det exakt 3 år sedan! :) Och vad passar inte bättre att fira det och att det snart är jul med en tävling?!
Första tävlingen här på bloggen kommer upp nu i alla fall!

Jag har fått äran att hålla i en tävling i samarbete med Millah och priset ni kan vinna är från Reztart.

Priset ni kan tävla om är 2 st Banana Choc bars och 2 st Apple Pie bars!För att tävla:
-Lämnar ni en kommentar i det här inlägget och skriver att ni är med i tävlingen, lämna även mailadress i kommentaren (antingen synligt eller i fältet för mailadress) för att jag ska kunna kontakta er när tävlingen är över!

-Vill ni ha en extra lott i tävlingen ska ni länka till tävlingen i eran blogg. Det som ska finnas med i ert inlägg är klickbara länkar till tävlingsinlägget/min blogg, Millah's blogg och till Reztart. Skriv in länken till erat inlägg i kommetaren ni lämnar här, alltså en och samma kommentar!

Det blir antingen en eller två vinnare, beroende på hur många som är med i tävlingen.
Så önskar ni en speciell smak så får ni gärna skriva det i kommentaren!

Tävlingen håller på till och med 26 december!

Real love

Looking like an idiot is the first sign of real love

Fotobomb från utekväll

Alltid lika kul att ha massor av bilder från utgångar, måste bli bättre på att fota! Lyckades sist vi var ute i alla fall, här kommer fler bilder från den kvällen! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Katy Perry - California Gurls

 

Katy Perry - California Gurls

 

En låt som jag verkligen älskar! Tar även fram en del minnen :)


Clothes...

Favoriter från Forever21


Bilder: Forever21

No more hands to hold

Wait, there's never been a mess like this.
Give me some love, let me in!

Tänker på sena sommarkvällar

Måste bara säga att jag verkligen saknar den här utsikten!

Att stå uppe på terassen en skön sommarkväll med en ny vän var alltid lika trevligt. Höra musiken från kryssningsbåtarna, från bargatan, alla bilar, ljudet från havet... det är en mäktig känsla!

Den dagen jag bosätter mig där kommer vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv :)

 

 


Plugg plugg plugg plugg plugg....

Otroligt mycket plugg just nu och det verkar som att det aldrig tar slut! Studiedag var det igår men det hjälpte inte mycket, låg och pluggade hela dagen ändå. Hoppas på att få en del avklarat idag och imorrn så att jag slipper sitta hela helgen dränkt i allt.. Ska även försöka hinna med att träna, leva och ha kul, undrar hur det ska gå? Är i alla fall bara 16 dagar kvar till julafton och 19 dagar kvar till London, så jag är glad ändå! ;)

You&Me

I'm already yours
Just take my hand and show me your heart

Bilder från utgång


Waka Waka

 

Shakira - Waka Waka

 

Bästa partylåten!


Bikini/Monokini från Fashionbox!

 

Jag är med i en tävling hos www.eeeelins.blogg.se.


Var med och tävla om en valfri vara ur Fashionbox sortiment av bikinis och monokinis!


Letar du efter en vit bikini, svart bikini, leopard bikini, mönstrad bikini? Hos Fashionbox.se hittar ni mesta!Only you

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Listen to your heart

Om du inte lyssnar på ditt hjärta
hör du inte din egen röst

Massor av godbitar från Forever21

Efter många veckor utan shopping så vill man självklart ut i butikerna och leta efter massa godingar, i alla fall om man är galen i shopping som jag är! Fram tills att jag sätter fötterna på Londons shoppinggator får det räcka med att kika på Forever21!Bilder: Forever21

Never

You will never walk alone

Bilder från kvällen 30e juli 2010

Redo för en annorlunda partykväll och natt! Tredje kvällen på Mallorca i somras :)

Saknar de brunbrända benen!

 

 


I Believe In You

 

Tyler Hilton - I Believe In You

 

En otroligt fin låt :)


Bilder från en utgång

 


The waiting is hard

It messed me up
I needed a second to breathe
Now I'm tired of waiting
But I have to wait longer than this
But I swear I'll be there
With you, in the end. <3

Shopping från Forever21

Längtar efter shoppingen till London. Vill ju inte göra av med en massa pengar på shopping här hemma innan jag har åkt dit, så nu kliar det i fingrarna! Men titta kan man ju alltid göra.. Här är några favoriter från Forever21!Bilder: Forever21

Tillbakablick nyår

 

Hoppas på ett minst lika bra nyårsfirade detta år som det var förra året, för det var verkligen awesome! :D Fotot säger väl i stort sätt allt!


Sommarbilder

Kan ju inte låta bli att längta till sommaren!

Även om det är väldigt mysigt nu med mycket snö, julkänsla och allt som hör till :)

 

 

 


Who knew?

You took my hand
You showed me how
You promised me you'd be around
I took your words
And I believed in everything you said to me

If someone said three years from now you'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong
I know better
Cause you said forever and ever

I wish I could touch you again
I'd give anything

Still you said forever and ever

I'll keep you locked in my head until we meet again
And I won't forget you my friend

And that last kiss I'll cherish until we meet again
And time makes it harder
But I keep your memeory
You visit me in my sleep

My darling I miss you

Who knew?

The Kooks - Naive

 

The Kooks - Naive

 

Det här är en av de första låtarna jag hörde som The Kooks spelade. Det var denna och även låten Sway och självklart så var jag fast vid första stund. Det här bandet kommer alltid följa mig, det kommer alltid finnas stunder då jag tänker tillbaka på deras låtar. Jag kommer aldrig tröttna på någon av deras låtar. Det finns så mycket minnen och känslor inblandade att det är en omöjlighet att glömma. Mallorca feeling, det är det enda jag kan säga för att sätta ord på alla känslorna som dyker upp så fort jag lyssnar på en av deras låtar.


Jag tänker tillbaka..

En perfekt kväll med dig

 

 

 

<3


1 december 2010

Nu är det första december, temperaturen ligger på mer än 10 minus grader, snön täcker marken och julkänslan kommer och går. Pepparkaksbaket fixades förra veckan, har tjuvstartat med lite julklappar och förhoppningsvis så blir det snart lussebullsbak, julmarknad och risgrynsgröt, längtar redan!

Förövrigt så är det så otroligt mycket i skolan, lägg på en förkylning på det så har ni min situation just nu. Mer eller mindre död med andra ord. Ligger framför TV:n och tittar på Cougar Town just nu och sen är det dags att läsa psykologi! Ska i alla fall ha en trevlig kväll :)

RSS 2.0