Namnsdag

 

 

 

Presenter för att jag har namnsdag, gillar den traditionen i vår familj! Har äntligen fått nageloljan från the body shop och jag är lycklig! Bling örhängen fick jag av mormor också, superfina på, även om bilden inte blev så bra..


100228

Nu är det söndag, utan ångest inför skolan imorrn, känns grymt att det är sportlov! Förövrigt så är det exakt 4 veckor till min 18-årsdag och exakt 5 månader tills jag sitter på planet som tar mig till Mallorca, fy fan va jag längtar!

Igår låg jag och kollade på filmen sleepers, hade sett den innan men när jag kollade slutet insåg jag att jag inte hade sett hela, bra där!

Idag är det bio som står på schemat, och även middag i kungshallen, ska bli najs med libanesisk mat och filmen Farsan! Förövrigt ska jag väl försöka läsa min engelska bok, så jag får något vettigt gjort på lovet.. Har lite mer än halva kvar och det måste läsas ut den här veckan om jag ska hinna klart med analysen tills första engelska lektionen efter lovet då det är inlämning. Det ska nog hinnas med, boken är ju väldigt bra så det är inte så jobbigt att läsa den! :)

Idag är det även Maria dagen, vilket betyder att jag har namnsdag, det är alltid trevligt ^^

Sommar och sol!

Jag längtar efter solbränna, efter sommar, värme och en jävla massa sol!

























Enbart bilder från Sverige och från landet :) Första bilden är dock tagen redan i april ^^

Tyler Hilton - Glad

 

Tyler Hilton - Glad


100227

Fotobok är beställd, mamma har sytt alla kläder, har fått otroligt god middag, sitter nu och lyssnar på Tyler Hilton och snart är det dags för UPP! Riktigt bra start på lovet och jag är på bra humör, mest pga vad en vän viskade i mitt öra för ett par dagar sen, hoppas verkligen hon har rätt för det är typ det jag drömmer om just nu, det enda som jag tänker på exakt hela dygnet :$

 


Be yourself,

Life is too short to be somebody else.

Piercing + fotobok

 

 

Följde med Cili när hon skulle pierca sig för ett par veckor sedan, här ser ni resultatet, bara minuter efter ;)

 

Har föresten precis gjort klart min fotobok ^^


Klänningar

Klänningar kan vara så fint att ha, speciellt på sommaren, det blir en helt annan grej än shorts och linne.. Här kommer några som jag gillar :)






Bilder: Forever21

Mallorca 2010 - resan bokad

Jag har tillbringat cirka 11 dygn totalt på Mallorca. Det har varit helt underbart under de två åren jag har varit där och jag har nog aldrig varit så lycklig som då! Redan i somras sa jag att jag skulle åka tillbaka 2010, för jag kunde inte längre tänka mig att vara utan det. Så som jag tänkte mig från början kommer det inte alls bli, men jag tror att det här till och med kan bli bättre! Jag ska nämligen få spendera 16 dygn på Mallorca, 16 hela dygn! Det betyder tid till att träffa alla, tid till att se olika delar av Mallorca, ingen stress och jag kommer hinna med allt som hör till en Mallorca trip.

28 juli - 13 augusti befinner jag mig i paradiset och känner förhoppningsvis den enorma lyckan som jag bara känner där. Ska bli så otroligt skönt att få träffa alla igen, få ha kontakt mer än skype, msn och sms. Kunna ringa en morgon för att fråga om vi ska åka ner till stranden, känslan att kunna göra det när man vanligtvis bor så långt ifrån varandra är oslagbar!

Gratis skraplott!

Om man bloggar om Gratis skraplott får man en tian lott och en trisslott hemskickade gratis inom en vecka! Man ska i sitt inlägg länka till http://natbingon.se och gratisskraplott.se
Såklart man passar på ;D
Gå alltså in på gratisskraplott.se för att se erbjudandet och passa på ni med! :)

Jimmy Eat World - Chase This Light

 

Jimmy Eat World - Chase this light


Mallorca dag 5, -09

Kom inte hem och isäng förrän vid halv 6 tiden, så vi var lagom sega när vi vaknade den femte dagen. Men som allt på Mallorca, worth it! Det blev en tur till stranden med Tom, en nufunnen vän, denna dag och på kvällen en tur till Magaluf. Denna gång blev vi själva i Maga och det blev ett besök på en svensk bar och erbjudande drink + tröja på revolution, kände att jag behövde få med mig en tröja hem, från det underbara stället!

 

MCP - Mallorca Club Pass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trapporna vi gick upp och ner för varje dag, snacka om starka benmuskler när man kom hem!

 

Utsikten från balkongen, helt underbart fint :)

 

 

 

 

 

 

 


Handdesinfektion

 

Handdesinfektion med citrusdoft, till Mallorca resan :)

Köptes på UF mässan!


Alla hjärtans dag present

 

Den här boken fick jag av mamma och pappa i alla hjärtans dag present :) Jag som är helt galen i smoothies, gissa om jag blev glad? :D


100226

Har varit mycket senaste dagarna, därav dålig uppdatering.

I onsdags var det bara en lektion, en tur på stan och utförsäljning från en hemsida som har lagts ner, hittade mycket saker till ett riktigt bra pris!

Igår var det en lång dag och jag var totalt slut under kvällen..

Idag var det sista skoldagen innan lovet, jag fick tillbaka två arbeten, MVG på engelska talet och VG på svenska krönikan, nöjd! Jobbade direkt efter skolan och kom hem för lite mer än en timme sedan och är sjukt trött!

 

Från utförsäljningen :)


Feelings <3

Say whatever you have to say
I'll stand by you

Cuz' I need your sway

And take whatever you have to take
You know I love ya

Oh honey please
Don't shed no tears
As long as I'm here

It's far too early in the morning
To be trying to call you

It's far too early in the day time
To be thinking about that
But I am

And I always thought
I would end up with you eventually

In their eyes is a place that you finally discovered
That you love it here, you've got to stay

An Island
On which you find you love it when you twitch

Then you smiled
He got wild

The world can be a very big place
So be yourself don't feel out of place
Love your man and love him twice

I sit around to pass the time
I try to get it out of my mind

But I miss you
And I need you
And I do

All my life
Tring to understand
All my life
Trying to hold a hand

And I miss you
And I love you
That's true

I fell in love at the seaside

But I'm just trying to love you
In any kind of way
But I find it hard to love you
When you're far away

But I fell in love on the seaside
On the seaside
In the seaside

I remember how we used to sing

Oh you can have it all and wrap it in the world
You can have everything
You can have love and lots of other things




Toppar från Forever21

Snygga toppar som jag mer än gärna vill ha!






Bilder: Forever21

Gillar/Ogillar - vecka 8

Gillar:
Att min engelska bok är grymt bra
Att jag kan ta mig till och från skolan utan problem, trots alla problem med sl
Att det är lov nästa vecka
Att det går grymma serier på TV:n just nu

Ogillar:
Att det fortfarande är väldigt kallt ute de mesta av tiden
Att jag är otroligt trött och hungrig dygnet runt
Att våren verkar komma senare än vanligt
Att mycket tid måste läggas på skolan


100223

Somnade tidigare igår än vad jag gjort på många år och jag sov i 12 timmar, helt sjukt... Vaknade i alla fall av mig själv, innan väckarklockan och tog det lugnt innan det var dags att åka till skolan. En lektion och sedan var det dags för UF mässan i Älvsjö! Där gick jag och Saga runt i mer än en timme men det fanns inte ens i närheten av så mycket intressanta saker som det gjorde förra året och det enda som följde med mig hem var en handdesinfektions spray med citruslukt.. Skumt, men bra att ha till Mallorca ;D

Nu under eftermiddagen/kvällen har jag pluggat natur, tittat på TV och tagit det lugnt. Är hungrig hela tiden känns det som och snart måste jag gå och ta något att käka... igen!

Planer gjorde inför imorgon kväll i alla fall coh torsdagen är fullproppad med roliga(?) saker! Känns som att man nästan aldrig har tid "att bara vara", men det känns ändå rätt bra att det är så, för den tiden brukar ändå nästan alltid sluta framför datorn för min del, haha. SKa bli skönt med lov nästa vecka, ska äntligen få läsa böckerna i lugn och ro, gå till frisören, tandläkaren och jobba ett par pass. Ska även försöka gå på bio, träffa en vän och kanske till och med få till en fotografering!


Falling down

 

Avril Lavigne - Falling down


This is a good day

This is a good day!

Ny extern hårddisk, hemma tidigt från skolan, god mat, redovisning flyttad vilket betyder att jag inte behöver plugga alltför mycket idag, bra på TV, bra musik.

Idag är jag på bra humör och jag tänker fortsätta så, hur mycket folk än är sura eller liknande!

Snart blir de en dusch och sedan bosätter jag mig i sängen resterande del av kvällen. En bra bok, bra TV program och kanske en film ^^


Sommarkläder

Planerar och tänker på det, vid varje steg jag tar. Om jag går ut och shoppar och tänker köpa något onödigt tänker jag bara "det här kommer jag inte kunna använda på Mallorca" och sen lägger jag ifrån mig det. Mål är viktigt att ha och det kommer man långt på, i alla fall när man är villig att gå genom allt för att nå det.

Här kommer en del kläder som gärna får hoppa ner i resväskan till Mallorca ;D






Bilder: Forever21

100222

Tunnelbanan går inte, men jag kom till skolan hela 25 minuter innan jag började imorse så jag klagar inte, bil fick jag åka också! Spanskan varade inte länge imorse pga att läraren kom försent i och med att han hade gått till skolan, fy fan för att gå i 24 minus xD Efter spanskan var det i alla fall geografi prov som blev flyttat en halvtimme för att folk skulle hinna dit, men det funkade ju det me :) Företagsekonomin löstes och vi kunde åka hem, skönt! Har fått i mig lunch, jäklar va jag var hungrig! Nu är det bara att slappa framför TV:n, för ingenting måste göras till imorgon. Fan va jag är nöjd!


Microtofflor

Jag är med och tävlar hos Millah om röda microtofflor från myHeart :)


Voodoll hos Himmel och helvete

Jag är med och tävlar om en voodoll hos Himmel och helvete :)


100221

Igår var det släktträff, med folk jag inte kände igen, och jag hade nog roligare än vad jag haft på länge när det gäller just släktträffar! Kvällen blev lugn med wok mat och filmen Sweet Home Alabama, helt okej film men lite underlig ^^

Idag har Cili och Chrisitne varit här, Cili fick sin 18-års present och dom våldtog min digitalkamera... Fick även i oss lite fruktsallad! Har även städat mitt rum idag och fick beröm av både mamma och pappa! Har nog aldrig sett mitt skrivbord så städat någonsin, så det är bra :)
Försöker få igenom en bokning av Mallorca resan men de var struligare än vi trodde så det kommer inte gå igenom helt ikväll, men det gör inte så mycket för jag vet att det blir av :)

Lovet är än så länge ganska lite planerat, precis som jag vill ha det!

Fredag: Skola + Jobb 16-20
Lördag: -
Söndag: -
Måndag: Jobb 16.00-21.15
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: Tandläkaren 13.45
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -

Nu är det dags för mer plugg och sedan slappande framför TV:n

Gratis biobiljett

Hos aktiebolag kan man nu få en gratis biobiljett om man skriver om dom på sin blogg med orden köpa aktiebolag och starta aktiebolag, så skickar dom biljetten inom kort, bra va? :D

Already gone

 

I want you to know
You couldn't have loved me better


100219

Igår var det skola och efter det en tur till stan. Något oväntat hände och jag vet ännu mer nu vart jag står än innan. Kikade på en film under kvällen och tog det bara lugnt :)

Idag har det varit skola, kort dag men kaos med tunnelbanor och annat så jag har blivit skjutsad hem från skolan och fram och tillbaka till jobbet, hade det inte varit för min underbara pappa hade jag antagligen inte kunnat ta mig till jobbet idag.. Kom hem därifrån för ett tag sedan och nu när jag varvat ner lite känner jag verkligen hur otroligt trött jag är.. Tror nog jag ska sova nu på en gång då jag inte har tid att sova hela dagen imorrn..


Effektiv dag!

Idag har jag tagit tag i saker som inte hunnits med senaste tiden.. Inser verkligen hur mycket jag skulle behöva en riktigt kort eller ledig dag i veckan för att hinna med allt som måste göras nuförtiden :P

Har i alla fall hunnit boka en tandläkarbesök och lyckades till och med få in det under sportlovet för att inte missa skolan, har börjat ta tag ordentligt med planeringen vad gäller resan i sommar, bland annat vilket av de två datumen vi hittat som är bäst, vart vi ska bo och hur vi ska få allt att fungera så att både jag och dom ska kunna göra som vi vill :) Har även käkat på restaurang, pluggat inför mitt engelska tal som hålls imorrn.. Har börjat försöka boka in en fotosession under sportlovet, städat ordning lite i rummet, varit och hälsat på mormor, bokat datum för kalaset med släkten när jag fyller 18, växlat upp alla småpengar som sparats till resan, spånat på vad jag önskar mig ifall släkt och vänner skulle fråga osv.. Och förutom allt detta så har det ju varit skola, dock bara en lektion som var idrott och jag valde yoga/avslappning/massage istället för brottning, och jag kan inte annat än säga att det gav en bra start på dagen!
Även om jag kanske borde ha pluggat mycket mer, åkt och tränat ordentligt eller gjort något som liknar det så känns det verkligen som jag fått ordning på en massa bollar som länge varit i rullning! Nu gäller det är fortsätta på det här spåret och hinna med allt som jag vanligtvid inte hinner på sportlovet. Det som än så länge är inplanerat är jobb två kvällar och tandläkarbesök. Hoppas på fotosession och frisörbesök också. Sen blir det ju självklart massa skolarbete också, ska läsa klart böcker och skriva klart analyser och plugga inför ett stort spanska prov bland annat.. Så jag har nog att göra så det räcker och blir över! Vill ju hinna leva lite och träffa kompisar också, funderar även starkt på Alice i underlandet i 3D ;D

Det här blev mycket längre inlägg än vad jag tänkte.. men så blir det ibland! Hade väl helt enkelt mycket att skriva :P
Nu är det i alla fall dags för att sova, trots att jag sov 9 timmar inatt så är jag trött och behöver ännu mer sömn.. helt sjukt egentligen hur mycket tid som bara går åt till att sova..

SP2B

Min klass är grym!

 


Goldwell produkter hos Lily

Jag är med och tävlar i en otroligt underbar tävling hos Lily, Linda Blom, som hon anordnar på sin blogg tillsammans med Goldwell :)


15% på cocoo.se

Cocoo.se har som vanligt många nyheter i sin webshop och ni som läsare av min blogg får ett erbjudande till den 7 mars, 15% på sortimentet om ni anger koden bloggspecial

Här får ni ett smakprov på lite nyheter:










Som ni ser fastnade jag mest för deras halsband denna gång, annars brukar de ofta vara armbanden ;)

100217

Jobb i måndags, 4 timmar, helt okej kväll och jag träffade på en gammal vän som jag trodde att jag antagligen inte skulle träffa igen, inte i Sverige i alla fall..

Igår var det skola som vanligt, hade prov som gick helt okej. På eftermiddagen fikade jag med en vän och på kvällen tog jag det bara lugnt, kikade på NCIS och House och kom isäng väldigt tidigt!

Idag hade jag bara en lektion, idrott, så skolan är redan avklarad och jag har duschat och städat i ordning lite i rummet. Fick även i mig en semla nu på eftermiddagen, istället för igår :P
Ikväll blir det förhoppningsvis middag på Bella Vista och jag ska plugga och träna inför mitt engelska "tal" imorgon, måste sätta MVG på det!


I do not hook up

Kelly Clarkson - I do not hook up


Vinster

Shampoo och balsam från en tävling jag vann hos Beleza och Kesha's album från en tävling jag vann på cosmopolitan ;)


Gratis tidningsprenumeration

Om man bloggar oc länkar till tidningskungen.se kan man få en prenumeration på en tidning, värd mellan 120 och 450kr.

 

Tidningskungen.se säljer enbart tidsbestämda prenumerationer, vilket betyder att prenumeration avslutas automatiskt efter att man fått alla nummer, vilket är väldigt smart! De har även otroligt många tidningar att välja mellan, så det finns något för alla smaker ;)

Skulle jag få chansen att välja fritt skulle jag utan tvekan välja cosmopolitan, gillar den tidningar just för att det är mycket variation och mycket läsning! :)

 

Just nu finns även ett erbjudande:

När man beställer en tidningsprenumeration får man en gratis DVD på köpet!


100214

Igårkväll blev det en trevlig fika med en vän och jag är glad att det äntligen blev av! :) Efter de blev det en lugn hemmakväll med pappa, law and order och popcorn. Vaknade på tok för tidigt idag, men i och med att jag numera har svårt att somna om (och detta gäller enbart söndagar) så var det bara att pallra sig upp :P Har pluggat lite, kollat på alldeles för mycket TV och varit i farsta med Cili ^^ Lugn och bra dag helt enkelt.

Har enormt mycket planer för kommande vecka, släktträff, jobb x2, skola, prov, redovisningar, inställda lektioner, middag ute och lite annat ^^ Känns som att man aldrig kommer få tid till det man vill, men det är väl så man ska känna så länge man går i skolan... eller nåt liknande?

Förövrigt är det alla hjärtans dag idag, och första året på 5 år som jag är singel denna dag, ändå klagar jag inte ett dugg faktiskt ^^ Min familj har vårt egna sätt att fira denna dag, precis som vi gör på namnsdagar, man får paket! Och i år har jag varit riktigt duktig och hittat små presenter till både mamma och pappa och tror att båda kommer bli nöjda! :)

En bra kväll i höstas :)


Twilfit event; Goodiebag

Bilder på min goodiebag från Twilfit eventet ;D




You were the first...

I kept saying to myself I'm okay, you and me and not us. But when I saw you... When you keep saying things like that.. When you visiting me in my dreams.. I want something at the moment, and I know you can give it to me. But I just don't know if I'm going to be satisfied with just that.. When I'm just throwing myself at you in my dreams and the feeling is good, I don't know, but I feel like it's some kind of sign, or am I wrong?
Whatever comes next, you'll always be the person I'm listening to the most.

Klocka

Jag är med och tävlar om en klocka från Jet Set Addiction här :)


Torsdagen shopping

Här kommer bilder på torsdagens shopping ;)







Är speciellt nöjd med västen! Den och ett par shorts = utgång på Mallorca ;D

Snabb update

Mycket har hänt senaste dagarna, i torsdags var på ett event med Saga på Twilfit, fick goodiebags och hade det mysigt. Igår var det jobb som gällde och en lugn hemmakväll. Har precis duschat och planerat lite inför Mallorca resan som blir av ;)

Nu; dags att göra i ordning mig och åka in till stan, ska fika med en vän :)

P.S. Bilder kommer, på både shopping, goodiebag, piercings, vinster, klassen i kavajer och annat knäppt ^^

When you say; I love you

Suddenly, hearing you say I love you is the most important thing in the world...
I love you <3

This is a goodbye

The person I'm listening to the most right now said I wasn't wrong and that he's the same and many more with us. What I'm trying to say is that, you're the one who's wrong about this, and you're the one who's going to loose so much because of this, but it was your choice. I can't do anything more than I've already done for you and everything is, from now, up to you. This is a goodbye.

100210

Företagsekonomi plugg med MTV på i bakgrunden, behöver jag säga att jag älskar musik och gillar att först hitta en underbar låt och sedan få se hur musikvideon är gjord? :) Ekonomin börjar i alla fall fastna i mitt huvud och det är jag väldigt glad över! Kanske kan sätta ett VG på det här provet också, eller MVG..? Naah, vågar inte riktigt hoppas på de, blir besviken om det inte blir så isf. Men i företagsekonomi ska jag ha minst ett VG, men högre siktar jag alltid! Dags för 7th Heaven snart, en serie jag inte kan få nog av, så gammeldags men ändå så ny på något sätt.. Jag faller för såna serier och filmer, helt klart :)


A night, like every other night...

I think of you, almost every second.. I don't know what I'm wishing for anymore because I don't know what happened with you. Suddenly it all made sense, even tho I didn't see it coming, not even for a moment. What if it's not like this and have never been? Have I hoped too much about all this? Like I said, I don't know anymore.. Remember you clearly but at the same time, I ask myself how I can do that? It's not like it was in the beginning, we're not like we were in the beginning. Apart from this, I have another life, and you have one too. Our lives don't fit in together and someone has to sacrifice something and I don't mind if that person has to be me, I would be happy about it. If something or someone makes me happy I can do that. If I get what I've always wanted in some way, the things I have to give up are nothing if you compare to the real thing.

I'm not pretending

Dagen har varit grym än så länge och samma sak med natten. Fick MVG i estetisk verksamhet kursen, 5 vänner fyller år idag, både nära och bekanta. En sak har dock gjort mig JÄVLIGT besviken, fy fan va lack jag blev alltså.. Egentligen är de två saker som hänt, en som gör mig irriterad och förbannad och en som gör mig rent jävla besviken. Skyll dig själv, det var du som gjorde såhär och räkna inte med mig nu. Du är ute ur bilden nu.

I had a dream about you last night

I had a dream about you last night. Been wondering all day what it really meant.. First I didn't know who you were, but the more I think about it, it have to be you if it wasn't a person I might not know that good yet.. I remember the dream clearly, I remember your body, every inch of it.. It was weird, everything was weird and I'm still thinking about what the meaning is.. And if there is no meaning..? I don't know, I just got so confused but at the same time happy. You and me are different, so different, but at the same time we're almost the same. We wouldn't work out that way in life, but this way we'll always be, at least I hope so..? You know I love you and that you'll always be special to me <3 But please, don't confuse me like you did this night, not like that.. :)

You won't be disappointed ;)

100208

Bara 2 personer på spanskan idag och jag lärde mig mycket, fick även veta att jag fortfarande kan få MVG och det tackar jag ju inte nej till! :) Förutom det har det varit en vanlig skoldag med thai till lunch. På eftermiddagen har jag suttit och försökt välja ut lite låtar som kanske kan passa till kommande projekt, men det är inte de lättaste...! Har ett par kroppsdelar som gör sjukt ont och är i vägen hela tiden nu, så jag funderar på att börja knapra lite alvedon för att få bort den värsta smärtan... förhoppningsvis löser det sig inom en inte alltför lång framtid. Förövrigt har jag sovmorgon till halv 11 imorgon, väldigt efterlängtad då jag enbart sov 7 timmar i lördags natt och väldigt konstigt inatt..

blogg.se krånglar som vanligt så bilder går inte att få upp i inläggen -.-

Nokia mobil

Jag är med och tävlar om en nokia mobil från nokia.se hos Shopping and Fashion :)


Differences

There's a big difference between you and me.

This is how it is

You don't care anymore. I can hear it in your voice, see it in your texts, I can tell just by looking into your eyes. Something happened to you and I know exactly what. But you're trying to deny it. The time is passing by and I'm letting you go more and more and it's not because of me, we both know that. I thought you wanted that thing, at least that you didn't mind at all. It all started because of you but right away you started to complain about it. I told you everything, and I know now I should not have done that. I'm not doing it anymore and I havn't been doing it for a few weeks. I have been let you in, too soon, I know that now and I won't do that mistake again. I know you've seen that I've changed and I really hope you understand why. I agree with someone you don't. That person tells me about things you're doing, things you say and how you're acting. If I knew about this earlier I would have done something. You don't want help from anyone and I've given up. It was your choice all along and you turned everyone down.



I've had a hard time to trust you. But I really do now, and I've been doing it for a while. I believe in you, in this, and I'm not going to let go of you. You mean more to me than I thought you'd ever do when I first started to talk to you. You made me really happy in such a short time, you made me wait for you every day and you never let me down. I know I'm not easy and I know we're not having it easy all the time. I was really confused in the beginning and didn't know what I wanted, but now, I'm not confused at all and I know exactly what I want. Time is all we need, you and me.

100207

Plugg blev det igår, läste igenom spanska och började äntligen på engelska boken som är hur bra som helst! Har redan läst 100 sidor och jag är helt fast, men det visste jag redan innan att jag skulle bli ;)

Idag har jag varit i sickla med mamma och pappa för att shoppa lite grann, men inte hittade jag något inte.. Verkar nästan som att jag ska strunta i att försöka hitta något i Sverige och vänta till Mallorca istället, där hittar jag alltid massor! :)

Just nu ligger jag och kollar på Spiderman 3, hur bra som helst än så länge och jag är inte förvånad!

Det har varit en lugn helg men jag är nöjd med den, i alla fall ganska.. Trodde på något större men det får vänta, I'm not going to give this up! <3


Tankar en helt vanlig lördag kväll

Det blir med största sannolikhet ett Mallorca 2010 också.
Har vetat det hela tiden på något sätt, för jag ska bara dit, men ändå börjat tvivla gång på gång, men samtidigt har jag förstått varför de blivit som det blivit. Kanske blir det bäst såhär ändå? Har i alla fall tänkt på det.. Jag menar, blir det såhär så har jag ingen chans till att prata svenska alls, och det gör ju mig bättre på engelska och kanske även spanska? Kanske låter sjukt att säga att de är bättre och jag vet inte riktigt, men på något sätt måste jag ju se även det här som positivt? Möjligheterna blir inte desamma som om det skulle blivit annorlunda, jag kommer inte kunna göra vad jag vill när jag vill, men jag kommer kunna tänka på vad jag själv vill och agera efter det.

Egentligen struntar jag i vad som händer, så länge jag får komma dit och träffa min underbara vänner är jag nöjd. Att sol, bad, shopping, festande och kanske till och med hyrning av hus, gitarrspelande och liknande skulle hända är bara en enda stor bonus, och en riktigt bra sådan!

Konstigt nog längtar jag efter närheten, sanden, alla kramar och hälsningar på de spanska viset, kebaben i Cala Mayor, taxiresorna, badandet mitt i natten i Magaluf, Revolution, saltvattnet, Tokio Joe's, sololjan, italienarna på hotellet, poolen, solbrillorna, apple sour, allt dansande, kortkorta shorts och kjolar, alla drinkar, volymen i håret, fuktigheten, palmerna, tequilan, alla galna engelsmän, shoppingen i Porto Pi, bussarna, tapas maten, brännan, att vakna och bara kliva ut på balkongen och beundra utsikten, alla låtar som betyder så mycket mer om man hör de där nere, alla klockrena kommentarer, breezer, alla trevliga människor, soluppgångar och solnedgångar, smirnoff ice, alla bilder som tas, restaurangerna, nya vänskaper, roliga smeknamn, engelskan, solen, the accents, leenden, bikiniränder, att kunna gå ut och äta sent och ändå ha hela natten kvar, alla stränder såsom; Cala Mayor, Illetes, Magaluf, Palma Nova, spanskan, alla rullband på flygplatsen, packningen, känslan av nervositet och lycka, Oups, spontana träffar med vänner som man aldrig annars träffar, värmen, att kunna sola hela tiden och verkligen få färg, att i stort sätt alla är vän med alla och umgås, den glade viking, alla båtar nere vid hamnen, alla förväntningar man har innan, att dansa på ett podium, flygresan, känslan när man sitter i taxin från flygplatsen påväg till hotellet första dagen man kommer dit, allt skratt, återföreningar, tiden på arlanda, min panik inför varje resa, skildringen av allas kulturer, roliga servitörer, växtligheten, alla småbutiker och souvenirshops, att få träffa allas föräldrar.. Skulle kunna hålla på i all evighet och berätta saker..

...eller, det kanske inte är så konstigt att jag längtar efter allt de här, after all? ;)

i want

I want you, so bad.

Klocka från Weardesign

Jag är med och tävlar om en klocka från weardesign hos Alexandra


Nattlinne

Jag är med och tävlar om detta superfina nattlinne från Evas Underkläader här :)


En bra kväll..

Kommer ihåg den här kvällen enormt.

Rålis med klassen och sen fest hos dåvarande pojkvännens kompis.

Bra kväll utan tvekan!


100205

Inställda lektioner idag, inlämning av grupparbete och krönika och båda hann jag klart med utan några problem. Storrensning och Café 60 har jag hunnit med idag. Christine har fått sina julklappar och jag har fått min :) så fin så!
Vill vara någon helt annanstans än hemma just nu och jag vet exakt var. Har jag tur får jag det inom en snar framtid, saknar dig och det vet du..  <3


tankar

Ibland glömmer jag att folk läser den här bloggen, allt folk jag inte vill ska veta allt om mig sitter och läser det jag skriver.. Hade nyss skrivit ett inlägg som blev hur långt som helst, men insåg att jag absolut inte ville publicera och tog bort det... Hur som helst, jag pluggar och har gjort det under kvällen. Har även sett filmen Falskt alibi som var hur bra som helst! Nu är de tillbaka till pluggandet som gäller för jag ska bli klar idag!

100203

Kom hem från skolan för en halvtimme sedan, hade bara en lektion idag! Idrotten var inställd och företagsekonomin kunde vi lösa själva, så det blev super!
Har precis fått i mig frukost/lunch, varma mackor med multivitamin juice, supergott var det men jag blev alldeles för mätt! :P
Har ganska mycket planer idag och är riktigt glad att vi slutade så tidigt. Måste hinna klart med det engelska grupparbetet om Scotland, läsa på spanska läxan, läsa en artikel till naturkunskapen, skriva klart svenska krönikan, svara på sista frågan om filmen till svenska diskussionen och så vidare.. Tänkte att jag skulle försöka göra klart alla slags arbeten vi har just nu i skolan så att jag kan koncentrera mig på boken sedan :) Har svårt att bara sätta mig och läsa några sidor, så jag skulle behöva en kväll/eftermiddag/dag eller nåt och läsa runt 100 sidor och verkligen komma in i den, så det bästa vore ju att lösa det till helgen om det finns tid :)
Förutom det tänkte jag duscha och kolla på en film som vi hyrde förra veckan, känns så onödigt att inte se den när den verkar vara så bra ^^

Alldeles strax är det dags för 7th Heaven, en serie som jag gillar :) Även den jag skriver min krönika om, så det passar väl att kika lite ;)

Ganska mycket planer för en dag, men jag vet att det kommer kännas bra att ha "blivit av" med allt, så därför sätter jag upp dessa mål! :)

Bild från kryssningen


Didn't saw that comin', haha ;)

Fick nyss veta att en gammal vän förlovat sig!
Om du bara visste hur glad jag är för din skull! :')
Nån gång ska vi träffas igen och då ska jag definitivt träffa henne, för jag vill se if she's good enough for you haha! Skämt åsido ;)

100202

Dagen har bjudit på sovmorgon, film på svenskan, nån slags rit lektion på naturkunskapen och på företagsekonomin fick vi sluta tidigare. Sällskap nästan hela vägen hem, vänner, sex and the city, one tree hill, family guy och nu scrubs. Klyftpotatisen står i ugnen och borde snart vara klar, självklart med paprika krydda på :)

Sitter och skriver lite på krönikan nu och sen ska jag ta tag i engelska grupparbetet. Tänkte att jag skulle bli klar med det mesta ikväll så slipper jag ha det liggande, blir bättre så! :)

Music and people

Sitter med min favoritmusik och fick just höra rösten jag behövde höra för att må bättre.
Du är underbar och det har jag sagt till dig många gånger <3
Musiken som får en att le. Den som alltid ställer upp finns på skype, den som får det att pirra i magen fanns nyss på telefon.
Fan va lycklig jag blev nu :')

Arizona

Jag är med och tävlar om en ögonskugga från Make Up Store i färgen Arizona, vinnaren får även prover från Helena Rubinstein och Clinique. Tävlingen hittar ni hos Mellan yta och djup :)


You're running free

A new day's marching through the door

And now you found you're way out

Spend your time well before you go

 


100201

Igårkväll blev det företagsekonomi plugg, läste igenom hela kapitlet om organisation och ledarskap. Borde läsa igenom häftet en dag också, men jag har i alla fall en del avklarad, känns bra :)
Låg även och kollade på Entourage och lite annat kul på Comedy Central.. Sov verkligen inget bra inatt, vaknade hela tiden och det blev alltid för varmt eller för kallt när jag skulle somna om osv, otroligt störande!

Idag är det för övrigt första februari och en helt vanlig skoldag. Fick mycket gjort på geografin, lekar på företagsekonomin och på spanskan lämnade jag in min uppsatts och fick tillbaka den en liten stund senare, jag är ganska nöjd :)

Idag måste jag börja på min krönika, skriva lite om Scotland och börja läsa New Moon om jag ska hinna klart :) Egentligen borde jag väl åka och hyra Matrix för att hänga med lite grann, men jag vet inte om jag orkar, eller hinner för den delen :P

RSS 2.0