Everyone I knew was waiting for that to happen

But I never knew

En av mina favoriter

Älskar ju min marin/mörk blåa klänning från Topshop med djup rygg och rosetter eller liknande. När jag var inne på Topshop för ett par dagar sedan hittade jag min favorit, nedsatt, i massor av färger. Köpte en till då jag vet hur underbar den är. Blev en ljusgrå, som nästan går lite åt det ljusblå hållet :) Tror att den kan bli skitsnygg till bruna ben och rygg, eller till ett par snygga svarta leggings! :)

 


100531

Fick ett ryck igårkväll och bestämde mig för fotbad och att fixa naglarna. Jag som nästan aldrig brukar ha nagellack på fingrarna fick för mig att ta ett somrigt, en i stark färg och ärligt talat så ser det bättre ut än vad jag förväntade mig.. Ska försöka låta de växa ut en del nu, speciellt till Mallorca. Kanske är min tur att lyckas bli av med min hemska vana? :) I alla fall.. Skulle testa min corrector pen från Essie på samma gång tänkte jag och det var ju bara en enda stor besvikelse. Fungerade inte ett dugg, hade lika mycket kladd runt fingrarna även om jag försökte hur många gånger som helst, på olika naglar, olika länge och så vidare. Tur att jag köpte den på en utförsäljning, annars hade jag nästan blivit förbannad för det här kändes verkligen som ett enda stort skämt!

Idag har det varit skola, helt okej dag, kunde varit lite bättre väder och så, men det funkade bra i alla fall. Har jobb om ett tag, så jag ska väl snart gå mot tunnelbanan. Är riktigt trött idag så det blir att lägga sig tidigt ikväll, annars kommer jag inte orka skola resten av veckan och jobb på det.


Converse

 

Jag är med och tävlar om ett par Converse hos Mode Grabben :)


Happiness

Känner mig lycklig och strävar bara efter mer mer mer. Man ska alltid vara nöjd med det man har, men aldrig nöja sig med det. Tolka mig rätt när jag säger så, det jag menar är att man alltid ska sträva efter mer, efter lycka och känslan att få en dröm uppfylld :) Deep talk tonight.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag vet när jag är lycklig

I am nothing without you


100530

Fick sova ut ordentligt idag och det är behövligt inför kommande vecka! Har tagit en promenad i det fina vädret, varit hos farmor, handlat och lite annat. Sommarkläderna kommer fram mer och mer och jag längtar mer till den här sommaren än vad jag gjort till någon sommar innan! Ikväll blir det mycket spanska plugg så att jag är förberedd imorgon och efter det är det bara en uppgift kvar i skolan. Känns ganska sjukt om jag ska vara helt ärlig. Tiden gick väldigt sakta där ett tag, första månaderna i 2an och januari-februari i år gick otroligt segt. Men helt plötsligt fyllde jag 18, fick gå ut på krogen, började jobba på en ny butik och mycket mer än innan och mycket annat... Helt plötsligt var det valborg, maj, och nu om två dagar är det juni. Helt ärligt så kan jag inte riktigt fatta det... Jag räknar fortfarande ner till Mallorca, och nu är det inte långt kvar och det är jag tacksam för!

 

Häftig sminkning jag fick förra året då jag fotograferades i Katrineholm :)


Dagens,

Dagens humör: Positiv

Dagens mående: Halsmandlarna gör ont

Dagens borde: Plugga spanska

Dagens frisyr: Fläta/tofs

Dagens smink: None

Dagens klädsel: Mjukisbyxor, linne och tjocktröja

Dagens planer: Hade nog inga..

Dagens materiella vill ha: Massor av nya kläder

Dagens fundering: Vad vädret har för problem, ena sekunden strålande sol och nästa ösregn

Dagens beroende: Musik

Dagens tråkigaste: Att det inte var strålande sol hela dagen så att man kunde sola

Dagens längtan: Sommarlov

Dagens superlängtan: Mallorca, Mallorca, Mallorca

Dagens tidning: Cosmopolitan

Dagens låt: Kate Voegele - Lift me up

 

 


Sommarlinnen från Gina Tricot

Blev ju en del shopping nu i veckan.
Här kommer två sommarlinnen jag hittade på Gina Tricot :)




Bilder från Poda Island

Thailand. Underbara Thailand.

Jag längtar tillbaka och det kommer jag göra hela mitt liv.

Titta bara på bilderna så förstår ni varför :)

 

 

 

 

 

 

Poda var helt underbart <3


100529

Både min och Cilis klänning åkte tillbaka till Nelly, väldigt tråkigt men så går det när det man klickar hem inte når upp till förväntningarna!

Idag har jag bara tagit det lugnt, städat lite, fixat med bilder och sånt nödvändigt. Kommer nog fortsätta så större delen av kvällen, men jag ska också försöka sätta igång med spanska plugg och ta det lugnt. Kanske titta på någon film eller serie? Vi får se vad som händer helt enkelt :)


Lift me up - Kate Voegele

 

Kate Voegele - Lift me up

 

Helt otroligt underbar låt!

Jag är galen i den, har haft den på huvudet i flera dagar nu och jag kan inte vara tyst när jag hör den :)


Valfri vara på Runns

 

Jag är med och tävlar hos Millah om en valfri vara (högst 300kr) på Runns :)


Gratissajt

Gratissajt är tillbaka!

En gratissida som har under 5000 medlemmer, det vill säga, enkel att värva vänner till! Poängen man samlar ihop via värvningar och erbjudanden kan man sedan växla in till bland annat biobiljetter och spotify invites. Just nu kan man även tävla om ett Sex and the city paket som innehåller filmbox, DVD och en exklusiv väska! :)

Så vad väntar ni på? Bli medlem idag ;)

Valfri bikini från Phaxswimwear

 

Jag är med och tävlar hos Wysteriia om en valfri bikini från phaxswimwear! :)


Nästan allt färdigt i skolan

Jag är klar, färdig, hela kursen är nu över. Eller ja, nästan i alla fall. Några lektioner har vi kvar, och resultatet på sista uppgiften vill man ju få. Men jag har gjort alla uppgifter man ska genom hela kursen, lämnat in alla i tid, och än så länge, kunde jag inte gjort bättre ifrån mig i och med att jag fått högsta betyg på nästan allt. Hoppas verkligen att jag fixade den sista, annars kommer jag bli besviken. Åh andra sidan så vet jag att jag har gjort mitt bästa i geografi kursen hela året, och det är jag riktigt stolt över :)

Nu kan man vekrligen andas ut. En uppgift kvar i naturkunskap och en i spanska. Sen är det inget mer plugg i kärrtorp fram tills hösten då jag börjar mitt tredje och sista år! Dock har jag ju några veckors matte att se fram emot, eller rättare sagt, jag ska få det avklarat. Mindre än två veckor kvar tills sommarlov, lägg till cirka 4 veckor och vi ser datumet då jag får sommarlov. Längtar sjukt mycket.

100528

2 månader sedan jag fyllde 18. Känns som det borde bara 4 månader sedan, minst!

Igår blev det skola, sedan hem och duscha och sedan en helkväll på stan med mamma. Först blev det lite shopping, sedan god tapas mat i gamla stan, sedan uteservering på kungsgatan och sist men inte minst Sex and the city 2 premiär på biografen Saga. Som om det inte var nog så blev det goodiebags efter och utlottning anordnad av fritidsresor är igång! Filmen var riktigt bra, långt över förväntan! Rekomenderas starkt!

Idag blev det lång sovmorgon och sedan väldigt kort skoldag med filmvisning x2. Fick även tillbaka matte nationella och jag blev förvånad över att jag snappat till mig ett par poäng!

Eftermiddagen/kvällen har spenderats hemma, har pluggat en hel del, tvättat, ätit egengjord tapas mat, fixat och helt enkelt varit fokuserad på geografin den större delen av tiden. Känner mig inte klar, men inte är det långt kvar nu i alla fall. Sista uppgiften i ämnet, det är inte dåligt! Vill gärna få det bästa resultatet och det hoppas jag även på. Men efter betygsnacket jag hade igår med en lärare i ett annat ämne så springer jag på rosa moln. Det jag kämpat för så länge jag kan minnas har äntligen visat sig vara värt det. Och det är nu officiellt, jag är bättre på engelska än svenska ;D

Ärligt talat så är jag inte stressad längre, visst, en del kvar att göra och det är inte enkla saker. Men jag är nöjd med det jag gjort hitills, det jag har lyckas med, och att jag klarat allt med stressen jag haft under de här året, de höga kraven jag haft på mig själv. Önskar att jag kunde slippa sommarskola men det är ju omöjligt, jag vill bli klar med allt och kunna lägga det bakom mig. Jag fokuserar på framtiden och det är bäst att tampas med det jobbiga på en gång och inte skjuta upp något. Jag vet vad jag har som drömmar och mål efter studenten, men jag vet inte vad jag vill göra resten av livet. Men om jag ska vara helt ärlig så stör det inte mig längre, jag känner mig inte stressad för jag vet att livet kan förändras så otroligt mycket på så kort tid :)

Nu blev det här ett långt inlägg, men så går det ibland :)

There is a moment.

Sometimes you get surprised


The TV Theme Medley


Här har vi en talang.


Lift me up

This road is anything but simple
Twisted like a riddle
I've seen high and I've seen low
So loud, the voices of all my doubts
Telling me to give up, to pack up and leave town

Even so, I had to believe
Impossible means nothing to me, yeah

So can you lift me up,
Turn the ashes into flames
'Cause I have overcome
More than words will ever say
And I've been giving hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come
When the fight is won
And I think that day has just begun

Somewhere, everybody starts there
I'm counting on a small prayer,
Lost in a nightmare
But I'm here, and suddenly it's so clear
The struggle through the long years
It taught me to outrun my fears

Everything worth having, oh
Comes with trials worth withstanding

So can you lift me up,
Turn the ashes into flames
'Cause I have overcome
More than words will ever say
And I've been giving hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come
When the fight is won
And I think that day has just begun

Oh, lift me up
Oh, lift me up
Oh, lift me up
Lift me up
Lift me up
Oh, lift me up

Down and out is overrated
And I need to be elevated
Looking up is not enough
No, I would rather rise above

So can you lift me up,
Turn the ashes into flames
'Cause I have overcome
More than words will ever say
And I've been giving hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come
When the fight is won
And I think that day has just begun

Oh, oh, oh, just begun
Lift me up, yeah, oh, oh, oh, yeah, now
Oh, oh, lift me up
Lift me up
Lift me up

100526

Kort skoldag, sedan fixade jag ett par grejer i stan och passade på att shoppa lite också ;D
Nu under eftermiddagen och kvällen har jag kikat på one tree hill och testat ett nytt bildprogram och försökt göra en ny header till bloggen. Är inte klar för jag vet inte hur man fixar en grej, men så fort jag får det fixat ska jag försöka lära mig hur man sätter in den bland alla skulle koder. Som sagt, jag har ingen koll på vare sig designer eller html koder, men vi får se om jag lyckas ;)



Bild från i vintras

Valfritt plagg från Chapnlle

 

Jag är med och tävlar om ett valfritt plagg från Chapnlle hos Dollyblond!

Om jag vinner väljer jag denna underbara röda klänning :)


Internet-shopping

Klickade ju hem en del från Nelly sent i måndags kväll, passade på att göra det nu när de hade fraktfritt! Tänkte först bara köpa en klänning men det blev mer än så, typiskt mig :P Som tur var så var allt billigt :) Paketet kom redan idag, totalförvånad är jag för jag har aldrig varit med om en så snabb leverans någonsin.
Det här var alltså det jag klickade hem.


Klänningen jag hittade förra året men inte hann beställa innan storleken var slut. Den var inte alls som jag tänkt mig och ärligt talat vet jag inte om det är bra eller dåligt. Ska tänka noga på om den får stanna eller åka tillbaka! :)


Min älsklingsprodukt för läpparna. Har köpt en varje år sedan 2006 eller nåt sånt. Hänger alltid med mig hela sommarn och på alla utomlandsresor! :)


Behöver lite nya sminkpenslar, så jag tänkte att jag skulle prova ett helt nytt märke som jag inte hört något om. Var inte dyrt så det är inte hela världen om den inte är perfekt att använda till just ögonskugga.


Fodral till alla sminkpenslar. Mina ligger huller om buller i sminklådan och det är inte bra nånstans så det var lika bra att klicka hem den här!


Älskar ju Hawaiin Tropics produkter, i alla fall de jag själv provat. När jag såg detta glanset kunde jag inte hålla mig. Luktar otroligt gott och jag gissar att det här kommer finnas på mina läppar mycket i sommar!


Cili ville också shoppa lite, så det blev en snygg vit fodralklänning för hennes del! :)

Geografi.. nu är det snart över

Geografi, fruktsallad, geografi, tv, geografi, musik, geografi, planering, geografi
Märks det att jag pluggar?

100525

Prov tidigt imorse och sen gick jag hem och la mig igen. Tänkte försöka få bort sjukdomen helt den här gången, utan att missa något i skolan, men vi får väl se hur det går.. Har varit och fixat lite saker på eftermiddagen, hjälpt pappa att sätta ihop skogarderoben och lite annat trevligt. Gjort av med för mycket pengar, men vad ska man göra när man hittar massa fint och vill uppdatera garderoben? ;D
Imorrn är det inte lång skoldag, så då ska jag passa på att fixa lite fler grejer på eftermiddagen och plugga en del. Är inte mycket kvar, men tillräckligt mycket för att planera in att plugga!


Östman

Har haft dig som vän i snart 5 år och ska jag vara ärlig så vet jag inte hur jag någonsin ska kunna tacka dig för allt du gjort för mig. Jag mår bra i ditt sällskap och det har jag alltid gjort.

För mig är det här en vänskap som inte försvinner bara för att livet förändras.

För mig är du som familj, för min familj är du som familj :)

 

 

 

Tack för att du finns :)

 


100524

Sjuk igen, eller rättare sagt, blir aldrig helt frisk. Fick ont i halsen igår igen och idag känns det som en kniv i halsen så fort jag sväljer, öppnar munnen eller pratar, helt sjukt hur ont det gör. Trots det är jag på bra humör! Har varit i skolan, fått tillbaka ett prov, jobbat med slutuppgiften i geografi och avklarat det sista arbetet i företagsekonomi. Grymt! Just nu vet jag 2 slutbetyg, två VG och jag är nöjd, det måste jag nog erkänna :) Får se lite vad som händer imorrn, Matte C nationella och sen är jag ledig. Ska försöka att bli frisk, det är tanken i alla fall. Sitter och kikat runt på nelly just nu, de har ju fraktfritt nu och jag har hittat den otroligt snygga klänningen jag ville ha förra året men som försvann i min storlek. Nu är den tillbaka och jag ska beställa!


Different

Badrummet är nästintill färdigt och det är bättre än vad jag förväntade mig. Spegelskåp till alla parfymer, nagellack, hud och hårvårdsprodukter och allt ser helt amazing ut. Dagens wow blev nog ändå att vi ska ha en skogarderob i hallen. Hyllor där alla klackar kan hänga.. Det här händer inte!
Jag vet inte när det hände, men någonstans påvägen blev jag intresserad av tjejiga saker, det kanske är bra? Känns som att det är så mycket bara, nästan som att det går överstyr, men alla kanske har något som är little more than just normal? Anyway. Jag är nöjd, glad och chockad.

Mycket snurrar runt i huvudet efter ett antal avsnitt One Tree Hill, jag saknar det redan även fast jag nyss stängde av, är det ens möjligt? Nej, dags att röja undan allt som ligger på sängen så man kan gå och sova :)

Klänning från Topshop

Köpte en klänning på Topshop i vintras som jag totalt glömt bort att visa! En marin/mörk blå fodral klänning med djup rygg och detaljer i ryggen :) Det är alltså baksidan ni ser på bilderna, framsidan är som vilken fodralklänning som helst. Har faktiskt använt den ett par gånger, valborg och krogen för ett par veckor sedan, hur skönt och snygg som helst. Det var verkligen ett kap!

 

 


Sexy Bitch

 

Sexy Bitch - David Guetta feat. Akon

 

Grym partylåt!


100523

Igår blev det chillkväll med Cili och lite folk. Helt okej kväll med trevliga människor och sen, väldigt sen, hemgång. Sov fram till ungefär 2 men sen kände jag att jag måste upp, kan inte ligga och sova hela dagarna! Ösregn är det utanför fönsret just nu och det har åskat lite till och från. Så någon sol kan man ju inte räkna med idag direkt... Får ta tag i plugget idag, har ju en del sista grejer som ska in och jag är inte direkt glad över det i och med att det är ganska stora arbeten, men vad ska man göra? Det är bara att bita ihop! Har lite planer inför veckan, bland annat jobb, Sex and the city premiären och annat trevligt. Känner på mig att det kommer bli en bra vecka, men ännu bättre om solen kommer tillbaka, så det får vi verkligen hoppas på!

Bild från Åland, många år sedan.


100522

Igår blev det jobb och jag var helt slut när jag kom hem. Direkt isäng och sov nästan 12 timmar, otorligt skönt efter den här veckan måste jag medge. När jag vaknade la jag mig på balkongen och där låg jag till och från 3-4 timmar, helt underbart att ha fått lite färg på kroppen! Mormor kom över nu på kvällen och vi åt lite tacos, gott gott. Ska snart hoppa in i duschen och sedan göra i ordning mig för ikväll. Ska träffa Cili och lite folk är tanken :) Imorrn blir det förhoppningsvis mer sol och fix hemma.


To be honest.

Har du på dig idag? Ligger och solar, sååå.. inget?

Har du kramat någon det senaste dygnet? Nej

Har du pussat någon det senaste dygnet? Nej

Har du för frisyr? Just nu uppsatt

Har du husdjur? Nej

Har du pallat äpplen? Inte vad jag kommer ihåg

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? Tror inte det

Har du ätit senast? Pirog

 

När skrattade du senast? För en stund sedan

När var du på fest senast? Krogen förra veckan

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Varför göra saker man inte vill?

När fick du ditt senaste sms? Igår

När är du född? Året var 1992

När tog du studenten? Ska ta studenten nästa år

 

Vem kramade du senast? Cili

Vem pratade du med i telefon senast? Mamma

Vem skulle du vilja se ut som? Varför välja någon annan? Jag är nöjd med mitt utseende

Vem bor du tillsammans med? Mamma och pappa

Vem vill du kyssa nu? ...

Vem spelade du tv-spel med senast? En vän

Vad väljer du, glass eller godis? Glass och choklad

Vad väljer du, morgon eller kväll? Kväll

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? Båda

Vad väljer du, katt eller hund? Hund

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Blåbär

Vad väljer du, sova eller sex? Båda

Kan du laga mat? Ja, men långt ifrån allt

Kan du köra bil? Ja, men jag lär mig fortfarande

Kan du ditt eget mobilnummer? Ja


Solig dag

Skönt med en riktigt solig dag! De nya shortsen åkte på och ajg har solat lite på rasten i skolan. Tog hem priset för bästa projekt arbete så nu är jag 200kr rikare, i skolans cafeteria ;D Är alltid najs! Kanske bra att min grupp var fett seriösa?

Har åkt en sväng till farsta med Cili idag, åt på Ilpiatto och myste lite grann, pratade mycket, som vi alltid gör :)

Ikväll blir det lite plugg, men inte överdrivet. Ska försöka se på One Tree Hill också, längtar.. Det är fan inte normalt vad den serien gör med en och hur man påverkas!



Längtar efter solbrännan!

100520

Redan 20e maj, känns helt sjukt vad fort tiden går! Vaknade upp utan feber och det kändes riktigt bra då jag behövde gå till skolan idag. Har skrivit prov i spanska jag sitter nu med en geografi uppgift, vet inte riktigt vart jag ska börja om jag ska vara ärlig, men det löser sig nog :) Får se hur länge jag behöver stanna i skolan idag, ska nog försöka gå hem så tidigt som möjligt så att jag inte blir sjukare, för jag är långt ifrån frisk.. Ska ju jobba imorgon så det gäller att sjukdomen inte blir värre igen! Helgen kommer bli chill och jag kommer försöka vara ute så mycket som möjligt, i alla fall om det är bra väder, vill ju njuta så mycket det bara går nu ;)


Den lilla svarta

Svart funkar nästan alltid, kanske inte mitt på dagen utomlands när det är som mest sol, men annars funkar färgen till allt! Behöver jag ens nämna att jag aldrig kan få nog av svarta kläder?





Bilder: Forever21

Thoughts

I've been waiting for more than 9 months, now it's only 10 more weeks and I'll be there. I really can't believe I'm that lucky. It feels like all I've been doing is waiting, but I know I've spent my time well. I did it because it was exactly what you told me to do, and I will never forget that. I know what happened to me and I know without this I would not have found myself, cuz' that's what happened. I've found me, the person I am and the person I want to be. I will always be thankful for that. Now I know what I want and I will fight for it, do my best, that's what matters the most now.

We said "Mallorca was heaven" and that's the truth.
We said "What happens in Magaluf stays in Magaluf", and that's not true.


Min nya bikini underdel

Tänkte visa bilder på bikiniunderdelen jag köpte på GinaTricot förra veckan. Överdelen hade ju som sagt en skum passform och jag gillade den inte alls. Som tur är har jag redan en svart överdel som jag köpte på Twilfit i vintras, den kommer nog passa perfekt tror jag!

 

 

 

Vet inte riktigt om det är normalt, men jag kan verkligen hitta hur många fina bikinis som helst och köper alltid minst en ny varje år. Nu har jag köpt 3 nya i år och har fortfarande en från förra året som jag köpte men aldrig hann använda. Alltså; 4 oanvända bikinis och jag har fortfarande kvar flera stycken som jag gillar väldigt mycket!


It's just the way it is

Stor i orden,
Liten på jorden

100519

Feber idag och jag är hemma från skolan. Har tröttnat på den här förkylning ordentligt nu, men det finns inte mycket man kan göra. Igår pluggade jag en del spanska och det ska jag fortsätta med idag, vill vara ordentligt förberedd till provet imorgon, är ju ändå sista spanska provet jag kommer ha det här året, och även sista spanska provet jag kommer ha i gymnasiet då jag inte läser spanska nästa år. Känns rätt trist om jag ska vara ärlig, har alltid gillat spanskan, det har varit ett av mina starkaste ämnen och även en av favoritämnerna. Jag kommer försöka lära mig mer spanska, det vet jag. Om det kommer vara kurser, om jag flyttar utomlands eller nåt helt annat, det får vi helt enkelt se. Men för min del tar det inte slut här.

Voy a aprender español

Har kikat mycket på One Tree Hill de senaste dagarna. Känns grymt att kolla på den serien igen, den är verkligen speciell och har hjälpt mig otroligt mycket, konstigt nog. När jag har kollat klart på hela säsongen är det nog dags att börja på denna:

 


Klocka hos Lily

 

Jag är med och tävlar om en klocka hos Lily :)


The Kooks - Shine On

 

The Kooks - Shine On

 

Känslan man får av att lyssna på den här låter är otrolig.


Juveliasmycken

Julia har startat en webshop, Juveliasmycken, där hon säljer smycken hon själv gjort. Hon har nu börjat leta efter samarbetspartners vill man får man gärna lägga in en av hennes loggor på sin blogg och sedan maila henne för att bli samarbetspartners. Loggorna hittar ni här.
Här kommer mina favoriter ur sortimentet :)




Sommarkläder,

Det är sommar i Sverige nu.
Ge mig mer sommarkläder!





Bilder: Forever21

100518

Igår blev det som sagt jobb och det var väldigt stressigt igårkväll. Kände hur jag mådde sämre när jag kom hem och kollade tempen både igår kväll och imorse. Vaknade med feber och höll på att bli tokig. Är snart 2 veckor sedan jag blev sjuk och det tänker visst aldrig sluta! Har ett viktigt muntligt prov idag i skolan så det är bara att pallra sig iväg till lektioner i alla fall. Ikväll blir det massor av spanska prov, måste förbereda mig till provet som är på torsdag.

Nej, dags att gå ut i solen och ta en promenad till skolan och hoppas att febern inte stiger.

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

10 favoriter:
Färg:
Svart
Mat: Tapas, tacos, thai, libanesiskt, kinesiskt och grekiskt
Band: The Kooks
Film: Diverse dansfilmer och Pirates of the caribbean
Bok: Har läst de 2 första böckerna i Twilight serien och jag älskar dom
Sport: Simning, dans och fotboll, beror alldeles på
Årstid: Sommar utan tvekan
Veckodag: Lördagar, då får man sova ut och har en del kvar av helgen
Glassmak: Dulce de leche
Tid på dygnet: Beror på

9 för tillfället:
Humör: Trött
Smak: Curry
Kläder: Jeans och t-shirt
Bakgrund: TV:n
Nagellack: Rosa
Tid: 21.46
Omgivning: Lugnt
Irritationsobjekt: Huvudvärken

8 första:
Bästa vän:
Borde varit Linnea
Screen name: -
Husdjur: Mitt älskade marsvin
Piercing: Har bara hål i öronen
Förälskelse: Jag var 5 år gammal och var kär i en 8 år äldre gotländsk kille
Musik: Avgudade Avril Lavigne under många år
Bil: Har ingen bil och har aldrig haft, om man bortser från leksaksbilar
Kyss: Minns bara första pussen och det var weird

7 senaste:
Cigarett
: -
Mat: Pastasallad med currysås
Dryck: Mjölk
Biltur: Hem från jobbet
Kyss: Inte så länge sen, men inte nyligen
Spelad låt: Replay
TV-program: Hollywood fruarna

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Ja, en del förhållanden har börjat så
Brutit mot lagen: Inget man skriver om här
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder:
Odd Molly
Mat: Ärtsoppa, olika typer av grönsaker
Musik: Jag är i stort sätt en allätare, så det är mer humör och vissa låtar
Dryck: Äppeljuice, jordgubbssaft och öl
Personlighetsdrag: Dubbelmoral och falskspel

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Var och firade min kusin som fyllde år
Du kan höra just nu: TV:n
Du inte kan leva utan: De vänner som ställer upp och finns vid min sida no matter what, min familj, solen och allt annat underbart
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn eller läser en tidning

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Jon, Sofia, Isabella för att nämna några
Du tycker om: Cili är en underbar vän, samma gäller för Emily, Tom och Damian
Du hatar: Jag skulle inte använda ordet hatar

2 val:
Kaffe eller te:
Te om jag måste välja, men helst inget av det
Vår eller höst: Vår, helt underbar

1 önskan: Jag har enormt många önskningar och skulle jag skriva ner de här skulle jag aldrig sluta skriva.

100517

Igår använde jag den nya duschen hemma för första gången, skumt utan badkar, men det är snart på plats! Har varit skönt att kunna duscha hos mormor nu under stambytet, skulle inte överlevt annars.
Förövrigt var det släktkalas igår, kusinen fyllde år och hela släkten ville ta kort på alla. Jag och mamma liftade, helt galet, märks att hon börjar likna sin egen mamma i och med att dom två är dom enda jag varit med som fått för sig att lifta, men det har gått två gånger i alla fall! ;D

Idag har det varit skola, kändes konstigt faktiskt. Så bra väder och länge sen jag var där "på riktigt" i och med att jag har varit sjuk. Sjuk är jag fortfarande, men nu hostar jag och tappar rösten lite då och då. Trots det så ska jag bege mig till jobbet idag, blir några timmar och det är nog bra att komma in i rutinerna lite grann tror jag!

Förövrigt så är det 20 grader i skuggan här i Stockholm och jag känner mig närmare mina mål än vad jag gjort på länge :)

När blir det en dag i solen Cilipili? :)


Miss you

 

I miss you!


En ovanlig lördagkväll

Fick ett erbjudande och jag tänkte att jag för en gångs skull skulle vara riktigt spontan och nappa. Sagt och gjort, hann inte långt förrän planerna ändrades men jag är glad i alla fall. Givande konversationer med underbara människor under kvällen och 2 One Tree Hill avsnitt, jag har saknat den serien enormt! Känner jag mig själv rätt så kommer jag sitta bänkad den närmaste tiden för att se hela säsongen, men det gör inget, så länge jag fixar allt annat också! Ska röja lite i rummet nu och sen är det dags att sova. Imorrn blir det spanska plugg och sen ska jag fira en av mina kusiner som fyller år :)

Have a great night!


Tell me

What's it like up on the other side of the clouds?

Torsdagens shopping

Torsdagens shopping :)

 

Favorit shampoo och balsam :)

 

Shea Body Butter, Almond Oil Hand&Nail Dream, Almond Oil Hand Rescue Treatment och Olive Shower Gel.

Fick även ett prov på en ny body butter.


100515

Hela dagen har spenderats på stan med mamma. Har gått enormt mycket, varit i nacka en sväng, hittat en present till pappa, ätit god mat och bara njutit av solen! Gladiatorsandalerna åkte på och för det mesta gick jag runt i linne, otroligt skönt att värmen äntligen kommit, och förhoppningsvis för att stanna ;)

Bra kväll förra våren :)



See the sun

 

The Kooks - See The Sun

 

Amazing song!


,

Namn: Malin
Piercingar: i öronen
Tatueringar: nej
Längd: 167 cm
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: är singel
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, måste gånger
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Det är väl onödigt att jag svarar på den frågan eftersom att jag inte är andra?
Dricker du: ingen klarar sig utan vatten
Använder du droger: nej
Röker du: nej
Vilket shampoo använder du: Just nu Aussie's volymshampoo
Vilken parfym använder du: Love etc.
Vad är du rädd för: spindlar och kackerlackor
Gillar du att tvätta: nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: ja

SENASTE..
Film du hyrde: Sin Nombre, Trubbel i paradiset, Música cubana, The perfect getaway, The notebook och Love don't cost a thing
Låten du lyssnade på: Greg Laswell - And then you
Låten du hade på hjärnan: Memories
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: Smallville
Personen du tänkte på: Cili

FÖR ELLER EMOT...
Långdistansförhållanden: för
Utnyttja någon: emot
Självmord: emot
Teenage smoking: emot
Att använda droger: emot
Sex före äktenskap: för
Köra onykter: emot

FAVORIT..
Mat: tacos, thai, libanesiskt, grekiskt, tapas, kinesiskt
Låt: många, men jag älskar the kooks låtar
Sak att göra: sola
Sport: Simning och fotboll
Dryck: Coca Cola
Kläder: Jeans, shorts
Film: pirates of the caribbean, dirty dancing och pretty woman

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke: ja
Gråtit över en flicka: ja
Ljugit för någon: ja
Varit i slagsmål: nej
Blivit arresterad: nej

ANTAL..
Gånger du varit kär: det är inget jag skriver här
Gånger ditt hjärta brustit: ointressant för det har läkt
Hjärtan brustit på grund av dej: kan jag aldrig veta säkert
Tjejer du kysst: jag kysser inte tjejer
Gånger ditt namn varit med i tidningen: kanske nån gång
Ärr du har på kroppen: ett antal


Ska bli skoj: Mallorca
Ska inte bli skoj: när sommaren är över
Sparar till: menar dom pengar? Jag sparar till framtiden
Väntar på: att det ska bli den 28e juli
Pålägg som gäller: skinka eller pepparsalami
Dagens dryck: vatten

SENASTE..
Bok du läste: Sjöjungfrun
Personen du fick mail av: Junkyard
Personen du fick brev av: SL
Personen du fick sms av: Cili
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i söndags
Saken du köpte: Bikiniunderdel
Vad har du gjort idag: Varit på stan
Var det kul: Det var trevligt och skönt att inte behöva stressa
Hur tidigt stiger du upp: så sent som möjligt
Gillar du att slåss: nej
Vad ska du göra ikväll: ta det lugnt!
Är du seriös: jag har mina tillfällen
Vad är du allergisk mot: finns en del
Var har du ont: ingenstans
Använder du hårspray: sällan
Kan du stå på händer: om jag försöker kan jag säkert
Favorit serie: finns många

100514

Idag har jag varit inne i stan och blivit sminkad på The Body Shop, fick nämligen en Makeup rådgivning gratis där när jag blev medlem i deras klubb. Blev riktigt nöjd men jag skulle aldrig vara såhär sminkad till vardags, för mörka ögonbryn, för mycket kladd och lite för stark rosa rough för att jag skulle känna mig normal när jag gick runt, haha! Hittade en fin bikini underdel på Gina Tricot som jag köpte, överdelen satt väldigt skumt och jag har redan en hemma som passar till i och med att det är svart så är det ju lätt att matcha med bara en annan överdel i samma färg :) Har varit och fikat med mormor och lämnat in filmerna jag hyrde under tiden då jag var sjuk och låg hemma. Har nu skrivit färdigt ett skolarbete, tror jag, så det ska lämnas in under kvällen och förutom det har jag inga planer för kvällen. Imorrn blir det stan med mamma, igen, ska bli nice!

Föresten så ska jag gå på premiären av Sex and the city 2 ;) Längtar redan!

 

Såhär blev sminket, är en bild tagen med kameran i datorn så det är väl inte världens bästa :)


Jag vill ha!

Jag vill ha!





Bilder: Forever21

Memories

All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me

100513

Igår blev det en lektion i skolan men vi satt kvar och jobbade ett tag. Restaurang med mamma och pappa på kvällen, grym middag! Satt ute och åt för första gången i år tror jag? Fräknarna bara ploppade upp och jag fick liiite färg, grymt! Utgång blev det på kvällen, med ett gäng från klassen, riktigt nice var det! Idag har jag varit i stan med mamma, hittade lite saker som jag tänkte visa när jag orkar, är nämligen helt slut efter för lite sömn, dans med platå skor, och en hel dag på stan :)

Här är ett urval av gårdagkvällens alla bilder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


100512

Låter mer förkyld än innan och nyser en del, känns inte bra! Idag blir det skola, i alla fall lite, måste fixa klart grupparbetet idag. Solen skiner idag och det är jag riktigt glad över, ska försöka passa på att vara ute så mycket jag kan. La mig ute på ängen en halvtimme men det blåste lite för mycket för att jag skulle kunna ligga där i bikini en längre stund :P Skönt var det ett tag i alla fall! Resten av veckan är jag ledig och några planer har jag. Stan imorrn, Make up rådgivning på The Body Shop på fredag, måste ju utnyttja det man får när man blir medlem ;) och på söndag blir det släktträtt för att fira en kusin som fyller år :) Hoppas även på att bli helt av med förkylningen då det är skola hela nästa vecka och jag även ska jobba på måndag, vill verkligen inte vara sjuk längre! Nej, nu måste jag nog käka nåt mer, är fortfarande hungrig även fast jag fått i mig frukost.

 

Hittade en gammal bild i arkivet, togs för över 2 år sedan.

Jag i scotrutig klänning


En helt vanlig tisdag kväll

Mycket har hänt idag känns det som. Har kommit en bra bit på ett grupparbete och det känns bra. Vi har äntligen fått vatten i lägenheten, helt underbart, även om allt inte är klart än. Har börjat städa undan en del efter stambytet, kanske inte så kul men jävlar vilken förändring det är nu! Har även varit över till mormor en sväng och tagit del av dagen (sommar)väder på ditvägen. Fick även hem mitt pris i en tävling jag vann för ett tag sedan, första säsongen av 24, hur underbart är inte det? :D Bokade även in min makeup rådgivning på The Body Shop på fredag då jag är ledig!

Har så otroligt mycket planer, det känns verkligen mer och mer att man både tar tag i saker och vill göra mer! Känner mig rastlös om jag sitter ner en längre stund utan att göra något vettigt, vill alltid få viktiga saker gjorda så att jag kan koppla av, vill njuta av vädret och allt bra som händer just nu. Dygnet behöver fler timmar, det har jag alltid sagt och det håller jag fast vid! Vill att det ska vara sommar nu men samtidigt behöver jag mer tid innan jag kan koppla av! Haha det här är ju galet.

Nej, en sista koll genom grupparbetet nu innan jag lägger mig under täcket och sover, längtar redan efter mer sömn!

Bild från Thailand :)


---

År 2009 så..
Vad hade du för hårfärg - Blond var jag, like always
Hur lång var du – 167cm över havet
Vem var du kär i - Fanns ett par
Hade du nån pojk-/flickvän – Ja, en del av året
Vad brukade du göra på fritiden – Hängde mycket med vännerna, shoppade och började ta vara på allt
Vilka umgicks du med – Cili helt klart, blev även mycket häng med Saga och Christine
Var allt bättre då – Klart vissa delar var bättre, men vissa var även sämre
Skulle du vilja gå tillbaks dit – Nej, jag trivs så som det är nu och jag har lärt mig mycket om mig själv
Har du förändrats – Otroligt mycket

Nu:
Vad har du för hårfärg – Fortfarande blond, men med en utväxt från slingorna
Hur lång är du? – Still 167cm
Vem är du kär i – Jag är singel och då skriver jag inget om sånt här
Har du nån pojk-,/flickvän - Nej
Vad brukar du göra på fritiden – Är med vänner, shoppar, skapar mål och försöker finna vägar att uppfylla dom
Vilka umgås du med – Cili, like she said "friends we are and friends we are supposed to be." Har även varit en del med Adde och hans vänner, alltid lika underbart
Hur ser du ut? – Enligt en vän ser jag äldre ut nu jämfört med förra året, kanske ligger något i det? :)


Har du:
Kysst någon – Ja
Sovit brevid någon med samma kön – Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – Ja
Slagit ner nån – Nej, jag klarar mig utan sånt
Ljugit för en bra vän – Ja, men aldrig för att få någon att må dåligt
Svikit någon – Ja
Vem: Finns ett par
Skrev du senast till på msn – Jon
Kramade du senast – Kommer inte ihåg, lär ha varit nån i skolan i fredags, har som sagt varit sjuk hela helgen och legat ensam hemma
Sov du hos senast – Har sovit hemma, men annars Cili, är väl ett par veckor sedan?
Vill du vara just nu - Mallorca
Ringde dig senast – En i klassen


Vad:
Drack du senast – Juice
Köpte du senast – Mat i fredags
Gjorde du igår – Jag låg hemma sjuk, tittade på Trubbel i paradiset och Música cubana, läste cosmopolitan och veckorevyn och tog det lugnt
Ska du göra imorn – Gå i skolan, får se vad som händer sen
Vill du göra just nu – Ligga på en strand och sola
Åt du senast – Lax och potatis
Är närmast dig som är rosa – Underkläder

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – Ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta – Ja


Mr. Maker

 

The Kooks - Mr. Maker

 

Grymt band och grym låt!


100511

Konstigt virus det här, men vad ska man göra?

Lång helg denna vecka, är ju ledig både torsdag och fredag och en av dagarna är planerade i alla fall. Finns så mycket jag vill göra just nu, men alltid så lite tid. Fler timmar på dygnet är något jag skulle vilja ha, tror jag skulle ta det lite lugnare då ;) Har jobbat en del med ett grupparbete igår och idag, känns som att man kommit en bit på vägen i alla fall, tur det! Är en del stora arbeten kvar i skolan innan man kan ta det lugnt, men det känns ändå som att man fixar det utan några större problem faktiskt och den känslan är grym.

Känner att jag behöver en dag i solen med en vän, sitta på en uteservering vid vattnet som för ett par veckor sedan och bara ta det lugnt lugnt lugnt. Lite shopping och god mat ute skulle inte skada heller!

 


The world is a place, and I pray it's on my side

Good days, bad days
I've had a few of those

Same old story,
I know how this song goes

Atleast I did,
but now I'm not so sure

Nothing's in it's place,
nothing's certain anymore

Birds fly, trees sway
Why can't I be like that?

The truth has been obscured
I am only human
and I'm always wanting more

I have changed,
I confess

It was fun,
people there were kind

How I wish
I was back there

Reasons to be cheerful for myself

I don't know why
You are showing me the sky

You say you see heaven
I see hell, but want to try

I don't know what's become of the girl who once knew sunshine
What's become of the girl who knew sorrow but was strong


100510

10e Maj idag redan, tiden bara flyger förbi! Är hemma från skolan idag, sjuk fortfarande och har även gått till läkaren. Är tydligen inget som behöver behandlas med antibiotika eller liknande, men sjuk är jag. Just nu fixar jag lite lunch, är sjukt hungrig men potatisen tar tid på sig när den kokas! Sitter även och pluggar lite, kollar upp konkurrenter bland annat, ekonomi plugg, världens största grupparbete med det mest konstiga ämnet, men det är bara att stå ut!

 


Always Forever21

Vill ha en förmögenhet att göra av med, är så sugen på att shoppa så det inte är sant! Utomlands finner man den bästa shoppingen, så är det alltid ;D








Bilder: Forever21

100509

Vaknade upp med feber, så inget jobb för min del, det känns inte bra. Har legat i sängen sen jag vaknade, sovit till och från, ätit lite och läst cosmopolitan. Är glad att det är dåligt väder i och med att jag ändå inte kan gå ut, får tänka positivt :) Mamma och pappa har kommit hem från landet, handlar och fixar god mat, det känns bra! Ska bara försöka ta det så lugnt som möjligt idag så får vi se hur det blir imorrn.

Only Hope

 

Mandy Moore - Only Hope

 

Låten betyder mycket :)


Snodd från Cili

Nu snodde jag en rolig lista från Cilipili ;)   (skulle publicerats för några timmar sedan)

60 snabba frågor

1. Nämn någon som fick dig att skratta igår? Micke
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? Somnade om
3. Vad gjorde du för 30 min sen? Tittade på The Notebook
4. Vad hände dig 1995? Jag sprang antagligen runt i massa amerikanska klänningar
5. Tre ord varför du sist spydde? Blindtarmsinflammation
6. Vilken färg är din hårborste? Svart
7. Vad köpte du sist? Hyrde filmer igår, annars lunchen igår, Wok!
8. Vad fick du senast i present? Bikini av mamma och pappa i påskpresent!
9. Vilken färg har din tröja? Vit med gröna grönsaker, från Subway på Mallorca ;D Sovtröja is the shit
10. Var förvarar du dina pengar? I plånboken och på bankkonton
11. Hur var vädret igår? Grått och blåsigt
12. Vad ser du fram emot? Mallorca 2010
13. Snarkar du? Nope
14. Vad är 15? Ett tal och ålder jag hade för 3 år sedan
15. Vilken skostorlek har du? 38-39
16. Vill du klippa dig? Inte direkt, vill fräscha upp med slingor nu till sommaren!
17. Är du över 25? Nej, det dröjer ett tag
18. Pratar du mycket? Jag har fått höra det mycket under åren, men nu klagar folk mer på att jag inte pratar alls?
19. Kollar du på O.C? Kollade på några avsnitt när jag var magsjuk i Venezuela för 3½ år sedan
20. Har ditt namn ett "x" i sig? Nej
21. Känner du någon som heter Steve? Nej
22. Hittar du på egna ord? Kan ha hänt
23. Är du en typiskt svartsjuk person? Nej, har försökt lägga den egenskapen bakom mig
24. Vad har du för mobil? Sony Ericsson W508
25. Vem ringde dig sist? Pappa
26. Biter du på naglarna? Tyvärr
27. Har du lockigt hår? Nej, men jag önskar att jag hade det
28. Vilken konsert ska du på härnäst? Skulle inte tacka nej till The Kooks på Mallorca i juni
29. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? Har inte plats för såna personer
30. Hur många gånger har du svurit idag? Ingen gång tror jag
31. Vilket ord säger du ofta? "Antagligen"
32. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? Tror inte det
33. Ska du till skolan/jobbet imorgon? Jobbet, om jag hinner bli frisk
34. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Till en underbar vän
35. Vad borde du göra nu? Bli frisk
36. Har du något smeknamn? Jag har fått en del under de senaste åren
37. Sover du mycket? Inte överdrivet mycket
38. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? Har bara ett en film under de senaste två veckorna, den var bra men jag skulle aldrig kalla den bäst.
39. Vad ska du göra på lördag? Det är lördag idag och jag ska försöka bli frisk, nästa lördag har jag inga planer
40. När var du ute sist? Igår
41. Har du gråtit idag? Nej
42. Är du en glad person? Med rätt personer är jag gladast
43. Har du roligt nu? Kunde varit roligare
44. Vad äter du helst? Mat, gärna tapas, thai, kinesiskt, mexikanskt eller något annat som är gott
45. Vem var du med sist? Folk från klassen i skolan igår
46. Pratar du i sömnen? Har hänt
47. Vem kramade du sist? Måste varit nån vän i skolan igår
48. Nämn den bästa personen? I min värld finns inte bara en.
49. Tycker du om någon just nu? Jag tycker alltid om mina vänner
50. Vill du flytta? Inte nånstans i Sverige, i så fall utomlands
51. Hur ofta borstar du håret? När det är utsläppt och behövs
52. Är du ego? Det beror på vad man menar med ego. Jag vill må bra, är det ego så är jag ego
53. Gillar du att bada? Ja, men vattnet ska inte vara kallt!
54. Skrattar du åt allt? Nej, allt är inte kul
55. Vem får dig alltid att skratta? Finns några
56. Gråter du när du tittar på film? Inte ofta alls.
57. Vad gör du nu förutom det här? Kikar lite på TV
58. Vad ska du göra nu? Fortsätta kolla på TV
59. Vem ska du vara med här näst? Ska inte vara med någon idag, jag ska bara bli frisk, så antagligen är det mina kollegor imorrn eller klassen på måndag
60. Är det här sista frågan? Verkar så

eyeshadow primer och 2 mineral eyeshadows

 

Jag är med och tävlar om en eyeshadow primer och 3 mineral eyeshadows från eyeslipsface.se hos Molly :)


100508

Jag är sjuk, har lite feber, är hes och det gör ont och är riktigt svårt att prata, tur att jag är hemma själv och inte behöver prata förutom när någon ringer! Idag har jag befunnit mig i sängen och soffan, läst ut veckorevyn, kikat på tv-serierna Just Shoot Me och Simpsons, snackat med en vän på msn och slutligen kikat på två filmer; Love don't cost a thing och The Notebook. Kom på att jag faktiskt sett The Notebook innan, den lever dock inte upp till mina förväntningar. Alla säger att den är sååååå bra, och visst, den är jätte söt verkligen, men det är ingen film jag gråter till, som alla säger att man gör. En bra film var det, en riktigt bra film, men that's it :)

Usch, känner mig helt yr nu, dags att lägga sig ner igen! Jag vill verkligen orka iväg till jobbet imorgon..

Bebo.com

Hittade det här inlägget bland de opublicerade i bloggen.. What can I say? Bebo.com lockar fram gamla minnen och jag kände att jag bara var tvungen att publicera detta ;)




Här är några roliga Quiz som jag hittade och gjorde på bebo.com   Det är föresten en väldigt bra sida om man vill hålla kontakt med kompisar från andra länder :)


What kind of drink are you?
Sex on the beach

You're a passionate lover!

What kind of lingerie are you?
V-string panties

That is like... wow!

Which singer are you?
Beyonce

You're a real diva!!! You've made it with talent, and a lot of hard work! Everywhere you go people look up... Just remeber that you once were just like all of us...

Which hot celeb are you?
Jessica Alba

We all want to be like Jessica Alba, who doesn't?
She's beautiful, talented and has everything a girl could want.
After big-screen roles in Never Been Kissed and Idle Hands, Jessica Alba became the first "It" girl of the century as the title role in James Cameron's Sci-fi TV-series, Dark Angel. Back from a short hiatus, she starred in the hip-hop dance flick honey in 2003 and the star-studded Sin City in 2005. She was also showed us her funny side in Good Luck Chuck (2007)


What song are you?
Yellow - Coldplay

You are Yellow by Coldplay. You are a kind loving person that really care about that one special person you love. You will probably do almost anything for them as well. Your heart is compelled forward towers passion and love and will most likely not stop until you get that.

What disney princess are you?
Jasmine

An exotic and fiery beauty. Jasmine doesn't want much. She just wants to marry for love and to experience life outside the palace. A strong independent woman, she is ready for some adventure and is quite capable of taking matters into her own hands by rejecting unsuitable suitors and sneaking off into the marketplace alone. When she meets prince Ali she begins to get a taste how the other half lives and finds the freedom she has longed for.

Again and again

Sätt din mediaspelare på shuffle och skriv sen in låtarna i turordning och svara på frågorna, inget fusk!

 

1. Hur mår du idag?
Stuck in the middle

2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?
Nobody's home

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Hallelujah

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
LoveGame

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Somebody save me

6. Hur är det med kärleken?
Since u been gone

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Running on empty

8. Hur mår dina vänner?
Stress

9. Tycker dina vänner om dig?
Sweet child o' mine

10. Hur ser folk dig som?
Cover my eyes

11. Spanar folk in dig?
Kiss on

12. Är du bra i sängen?
Rock that body

13. Har nån sexfantasier om dig?
Warriors of time

14. Kommer du alltid bo kvar i sverige?
Comatose

15. Hur kommer du dö?
Let it be

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Jake's first flight

17. Vilken är din oturslåt?
Our time

18. Vilken är din turlåt?
Som stormen

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Impossible

100507

Nationella i engelska är avslutat, jag har blivit sjuk och vill bara bli frisk igen. Det börjar kännas att skolan snart är slut, inte alls lika mycket kvar och inte lika mycket uppgifter och prov, känns riktigt bra. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och försökt att inte bli sjukare, vet ärligt talat inte om jag har lyckats för jag känner mig lika sjuk ändå, men vad ska man göra? Hoppas på att kunna gå till jobbet på söndag, fram tills dess blir det soffan, TV:n, datorn, tidningar, läxor och musik. Men allt de får vänta till imorrn, nu vill jag sova bort den här sjukdomen.

Valfritt armband från Nuknuk

Jag är med och tävlar om ett valfritt armband från Nuknuk hos Sissi :)

 

 


Nyheter hos Cocoo

Nyheter från Cocoo :)
















Att leva sitt liv

Jag lever mitt liv och tar vara på varje moment just nu. Lever i nuet men blickar mot framtiden och vad som väntar. Jag vet vad jag har, vad jag vill ha och det är det jag sträver efter. Det viktiga är inte vad alla andra tycker och tänker, eller vad alla andra vill få mig att göra. Det viktiga är att jag vet vad som är min reality och att jag vet vad som väntar mig, eller åtminstone vad jag vill ska vara en del av mitt liv. För mig är en av de viktigaste delarna i livet att sätta upp mål och lyckas med det man vill. För min del handlar det om realistiska mål, men något som får vänta ett tag, tills jag inte är begränsad. Natten till måndagen den här veckan var verkligen ett bevis på att jag lever och det var helt grymt. Inget som skulle kännas lika speciellt om det hända varje helg men fy fan vilken upplevelse! Skulle verkligen inte tacka nej till det igen! Jag bara var jagm utan att bry mig om vad andra tyckte och tänkte, jag ville göra det jag gjorde och därför valde jag det. Det är såhär livet ska vara. Ännu ett steg närmare min dröm <3


Rude Boy

 

Rihanna - Rude Boy


w995

 

Jag är med coh tävlar om Sony Ericsson w995 hos Emelojs :)


More, more, more

Dagar som denna drömmer man sig bort till sol och sommar, till stranden och havet... Dessa plagg får gärna följa med!






Bilder: Forever21

100506

Jag håller på att bli sjuk. Halsmandlarna är stora som pingisbollar och jag mår verkligen inte okej. Idag har det varit lång skoldag, läxa, prov och projekt, det vill säga tillräckligt mycket för att göra mig helt slut när jag är frisk, tänk då hur jag mår nu...

Imorrn är det nationella och sedan en lektion, hoppas på att kunna stanna för att sedan gå hem och sova, vila upp mig och försöka bli frisk. Lördagen kommer också gå åt till att inte bli sjukare, för sedan ska jag jobba söndag och måndag, och gå i skolan på måndagen såklart. För mycket planer för att bli sjuk, och på tok för mycket att göra för att hinna med att ta det lugnt. Men vad ska man göra?

 

Längtar tillbaka!


It's just sick

You are the most pathetic person I've ever met in my entire life.

Födelsedagspresenter jag inte visat

 

Födelsedagspresenter! :)

 


100505

Militärhinderbana, kikade på militärernas och aiks träning, lunch på donken och sedan ekonomi på skolan där datorer inte fungerar som dom ska. Helt slut är jag nu om jag ska vara ärlig! Ska strax bege mig hem till mormor för lite arbetsro så att jag kan plugga, en dusch och middag där. Skönt att komma bort från röran i lägenheten ett tag! Just nu finns inte mycket tid, men jag försöker ta vara på allt :) Njuta av varje ögonblick som går att njuta av, men jag kan inte låta bli att längta :')

-

I cannot find a way to describe it
It's there inside
What would you do? If you knew..

All the thoughts lead back to you
Back and forth inside my head

I'm going nowhere


Fiorelli <3

 

 

Köpte en underbar Fiorelli väska i höstan, kom på att jag inte visat upp den här :)

Perfekt storlek när man går ut!


100504

Söndagen var grym. Unexpected! Sov en timme den natten, sen var det dags för skolan.
Inatt blev det mer sömn, sen skola och haitigala. Allt gick bra och jag är nöjd!
Trötter är jag nu, men allt har funkat fint, även med knappt någon sömn alls så jag är glad i alla fall. Imorrn är det militärhinderbana i Karlberg som gäller, taggad som fan. Sedan blir det naturplugg imorgon kväll inför provet på torsdag.

Förövrigt så vill jag tacka Border fucking line för min vinst, första säsongen av den underbara serien 24! :)

Valborg 2010

Valborg 2010

En del av kvällen såg ut såhär :)

 

 

 

 

 

 

 


This or that

simma - löpa
ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
passion - trygghet
bio - teater
svensk sommar - charter
julafton - midsommarafton
inga barn - 12 barn
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
make up store - maybelline
desperate housewifes - sex & the city
dubbelhaka - hängrumpa

romantiskt - dirty
kaffe - te
marabou
- lindt
banta - träna
the body shop - dove
farlig kille - snäll kille
spara - slösa
shoppa på nätet - shoppa i butik

lyx - budget
fota - bli fotad
ramlösa - loka
förfest - efterfest
kenza - blondinbella
tidning - bok
små bröst - stora bröst
kurvig - slank
ge -
aldrig mer få blogga - aldrig mer få sjunga
singstar - sällskapsspel
string - hotpants
förrätt - efterrätt
bröllop - barn

pizza - kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - döv
kramas - pussas
rakhyvel - vax
liten rumpa - små bröst
mjölk - vatten
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
burger king - max
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp

sliskiga drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll
kärlek utan sex - sex utan kärlek
frukt - grönsaker
hund
- katt
brunutansol - solarium
zara - topshop
kjol - shorts
mössa - keps
vitt vin - rött vin
snacka skit - snacka politik
familj - vänner


Regina Spektor - The Call

 

Regina Spektor - The Call

 

Hennes röst är helt amazing :)


Underbar natt

Jävlar vilken kväll/natt, helt grym! Kom hem halv 6 imorse och sov en timme, sen var det dags för skola. Fy fan va jag älskade den här helgen!

Jag lever mitt liv!

Nya skor

 

Det här är de nya skorna jag köpte för ett par veckor sedan :)


100502

Nu är det söndag och jag har alldeles för mycket planer. Det är strålande väder ute, helt otroligt egentligen! Skiva blir det ikväll i alla fall med ett gäng kompisar, innan det har jag en massa alternativ att välja mellan, bland annat plugga, sola, ta en glass inne i stan, kolla matchen, grilla med ett gäng and so on. Mycket jag inte kommer hinna med men jag får ta det som det kommer helt enkelt! :) Tänkte dra hem till mormor och duscha först och främst iaf, sånt tar ju så mycket längre tid nu när man inte kan hoppa in i duschen hemma, men nu är det bara 3 veckor kvar, dvs hälften av tiden gått och jag har klarat mig :) Nej, dags att börja ta tag i den här dagen nu så jag får någonting gjort!


OTH

Every song ends, but that's no reason not to enjoy the music.

/ Peyton Sawyer

That will never happen again

For all those times you stood by me.

Give me give me give me






Bilder: Forever21

1,2,3,4

 

Plain White T's - 1,2,3,4


100501

Kunde få i mig socker igår utan några problem! Så nu ska jag försöka hålla mig till helgerna och ändå kanske gå och kolla mig hos en läkare, får se lite hur det blir... Valborg blev i alla fall lyckad, ganska oväntad på flera sätt och slutade inte förrän klockan 4 imorse så jag var lagom trött när jag vaknade för en timme sen och ändå kunde jag inte somna om.

Ska ta det lugnt idag, försöka plugga om jag orkar. Just nu vill jag bara somna om, men det känns ju lite onödigt när jag redan varit vaken i mer än en timme :P Ska förhoppningsvis ta en fika med Cili idag, om hon blir levande igen! ;)

PS. Idag är det första maj!

RSS 2.0