110831

Sista augusti är det idag, så snart är det september och höst.
Jag har en del att se fram emot, bland annat ingen skola och en resa.
Det är skönt att hösten inte blir så tråkig i år, det verkar i alla fall inte så med mina planer! Har lite mer pågång och jag hoppas att i alla fall något av det blir av, skulle vara helt otroligt...!

Imorgon är det dags för första träningspasset på länge och jag ser, konstigt nog, fram emot det.

Keep Holding On

 

Avril Lavigne - Keep Holding On


Gillar/Ogillar augusti 2011

Gillar:
Att jag kan välja vad jag vill göra nu efter gymnasiet
Att jag har lite planer under de närmsta året
Att jag har underbara vänner
Att livet leker just nu

Ogillar:
Att vädret går uppochner hela tiden
Att höst och vinter står och väntar runt hörnet
Att man inte kan göra allt, helst samtidigt
All väntan


Fransklänning

 

Hur snygg är inte den här klänningen?!

Jag vill så gärna ha den!! Men jag har inte över 4000kr att lägga på en klänning, såna summor är galna vad gäller enbart ett klädesplagg! Så trist bara.. den är ju sjukt snygg!


110830

Har legat sjuk sen i onsdags och bara legat i sängen och soffan och vilat upp mig. Nu mår jag äntligen bättre och är uppe på benen igen! Har inte jobb förrän på fredag men en hel del att göra ändå, så det är ingen risk att jag blir uttråkad. Nej, dags att få något gjort idag!

Photos

I really miss it
Höstkläder från Forever21

Nu börjar sommaren bege sig mot sitt slut, i alla fall här i Stockholm. Jag längtar tillbaka med medelhavsvärmen men börjar samtidigt längta efter myskvällar med tända ljus och filtar. Dags att börja kika på höstkläder är det ju i alla fall och här är mina favoriter från Forever21 :)
Bilder: Forever21

Juldekorationer

Konstigt att prata om juldekorationer i augusti kanske, men jag tänkte visa upp hur det såg ut på Oxford Street i mellandagarna! Otroligt fint var det med paket och paraplyn som lyste upp gatan på kvällen och natten! Här pratar vi inte ett par lampor och det var många och stort, riktigt häftigt! :)


23 augusti 2011

Lång tid har gått sedan jag skrev ordentligt och det har sina anledningar.

Jag har spenderat 12 underbara dagar på Mallorca med vänner!
Jag har jobbat en hel del.

Och sist men inte minst så har jag knappt suttit vid datorn vilket har resulterat i mer eller mindre inga blogginlägg.

Jag har nyligen fått veta jobbschema till slutet av september och förra veckan (mindre än en vecka sedan jag kom hem från Mallorca) bokade jag flygbiljetter till en resa som blir av i oktober!

Bild som är tagen för cirka en månad sedan. Ute med båten på landet!

Goodiebag hos Fredrika

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Fredrika :)


Vill fortfarande ha mer sommarkläder..

Som jag har sagt tidigare så dröjer det lite innan hösten kommer, och fram tills dess kikar jag på sommarkläder och det finns hur många som helst som jag skulle vilja ha! Måste spara en hel del pengar till framtiden, speciellt nu efter studenten, så det skulle inte skada att få ett roligt paket på posten med dessa godingar i!
Bilder: Forever21

En del av shoppingen i Nacka Forum

Har ju bara visat armbandet som jag köpte under en heldag i Nacka Forum, men jag fick ju även hem lite fler saker. Jag har ju insett att jag behöver mer färg i garderoben och jag hittade dessa två underbara linnen som fick följa med hem! Det multifärgade kommer ifrån New Yorker och knyts i nacken, tyckte att det var riktigt snyggt med träpärlorna, en riktigt cool detalj! Sen blev det ett rödoranget linne från Zara! Riktig cool färg och skisnyggt till jeansshorts som jag använder mycket nere på Mallorca! Dragkedjan är detaljen på denna och det passar hur bra som helst till ett enfärgat linne enligt mig. Är riktigt nöjd med båda köpen! :)


Manhattan from the sky

 

Kate Voegele - Manhattan from the sky


RSS 2.0