30 dagar

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 8 – Vad jag hade på mig idag.
Dag 9 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 10 – En bild på mig själv för två år sen.
Dag 11 – Någonting jag ångrar.
Dag 12 – Innehållet i min väska.
Dag 13 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 14 – Vad jag åt idag.
Dag 15 – Vad jag köpte senast.
Dag 16 – Min favorit tv-serie.
Dag 17 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 18 – En låt som får mig att le.
Dag 19 – Ett favoritcitat.
Dag 20 – Min favorithögtid.
Dag 21
En film som jag kan se om och om igen utan att tröttna.
Dag 22
– Någon som får mig att må bra.
Dag 23
– Något som jag saknar.
Dag 24 – En bild på mig när jag var liten.
Dag 25
– Låten som alltid får mig på bra humör.
Dag 26
– En dag jag aldrig kommer glömma.
Dag 27
– Något som är typiskt mig.
Dag 28 – En egenskap jag önskar att jag hade.
Dag 29 En bild på mig när jag har roligt.
Dag 30
– En bild på mig som jag inte visat innan.

110331

Efter en skoldag som innehållit prov och en lång lunch så drar jag iväg på körlektion. Efter det blir det hem, skriva en del på projektarbetet för att sen fixa mig inför kvällen som ska spenderas hos en vän och sen inne i stan på en studentskiva. Kommer nog bli grymt och imorrn är man nog lagom trött efter att ha dansat natten lång, men det är så värt det! ;)

Färgglatt

Färgglada kläder är enligt mig superfint när det matchas rätt! Till vår och sommar är det supersnyggt att matcha ett par enkla shorts till exempelvis ett färgglatt linne :) Här kommer mina färgfavoriter just nu från Forever21







Bilder: Forever21

110330

Tillbaka till verkligheten som består av mer än bara födelsedagar, firande och studentskivor!

Har pluggat en hel del de senaste dagarna, inför rättskunskapsdugga, projektarbete och förberett ett tingsrättsfall. Har fått en hel del gjort på kort tid vilket känns riktigt bra! Imorrn hade jag tänkt att fortsätta plugga, men det blev ändringar. Drar iväg på en till studentskiva istället, men måste ju passa på nu när man har chansen! Helgen blir lugn, fram tills söndag då det är ännu en skiva på schemat! Dags för NCIS och sedan ännu mer plugg :)

Rihanna - Te Amo

 

Rihanna - Te Amo

 

En riktigt bra låt med en grym sångerska!


Studentskiva och födelsedag

Studentskiva i söndags, födelsedag igår, mycket som händer när man är upptagen!


Jeansklänning!

 

Den här fina klänningen såg jag första gången i en HM katalog. Den såg inte ut att vara något speciellt, förutom att det var en fin klänning men det finns det ju många av. När jag provade den i butik så blev jag riktigt positivt överraskad! Jag älskade klänningen och visste från första stund att jag skulle ha den! Kändes som att hela jag var tagen ur en gammal engelsk film en fin sommardag när jag hade den på mig i provrummet...

 

Jag köpte inte klänningen den dagen jag provade den, sedan blev jag sjuk i över en vecka och har helt enkelt inte hunnit gå till någon HM butik. 2 veckor efter att jag sett klänningen i butik så åkte jag in till stan och letade efter den, men jag hittade ingen klänning även fast jag kollade i 4 butiker... Bestämde mig för att beställa den från nätet istället, där den fanns kvar. Sagt och gjort! Med en rabbatkod så fick jag den 25% billigare, fraktkostnad på det och ändå blev det cirka 35kr billigare än i butik, snacka om bra! ;) Dessutom blev det en födelsedagspresent!


110326

Haft en riktigt trevlig kväll med släkten. God mat, trevligt sällskap, underbara presenter, väldigt fina blommor och mycket mer!

Nu är det dags att ladda för en grym kväll imorrn, då blir det studentfirande på hög nivå! Studentskiva med klassen och alla underbara människor och vid 12-slaget fyller jag 19. Jag kommer få en grym kväll och natt, det är jag säker på!

Bild från nyår

Hero

You'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Paradise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


110325

Igår var det aktivitetsdag på skolan, vilket betydde afrikansk dans och zumba. Jag som redan hade rejält ont i fötterna efter riktigt höga klackar och massa dans halva natten stod ut och dansade på. Den afrikanska dansen var lite rolig men zumba blev jag besviken på. Förutom det så blev det en lugn dag igår och samma idag då nästan alla lektioner var inställda.
Har städat och fixat här hemma resten av dagen då släkten kommer på besök imorgon :)

Bild från i somras

Studentskiva med tema T

Onsdagen bjöd på årets första studentskiva! På Nype tillbringade vi kvällen, temat var T och jag klädde ut mig till tingeling! Det var kul att alla verkligen hade gått in för det här med utklädningen! Det fanns allt ifrån tjuvar och teletubbies, till tärnor och talibaner!

























Fina toppar.

Jag har alltid gillat lite tuffare kläder, men har nu på senaste tid fastnat för en rad olika trender och stilar. Nu har jag snöat in mig lite på ljusa plagg med spets, volang, tunna skira tyger, virkat, romantiska mönster och liknande. Det är så otroligt snyggt att matcha det till jeansshorts eller svarta stuprörsjeans för en lite tuffare känsla! Här är några favoriter från Forever21 som passar in på det jag gillar just nu till våren och sommaren! :)








Bilder: Forever21

Love the way you lie part 2

 

Love the way you lie, part 2 - Rihanna feat Eminem

 

Jag älskar den här låten så enormt mycket. Rihannas röst, pianot i början... Så underbar!


Music.

Music is all i need.

110322

Igår satt jag och skrev projektarbetet och fixade en massa här hemma. Nu är det skola igen efter en långhelg, kändes ju inte så lockande imorse när man vaknade precis! Efter skolan bär det av till körskolan och så ska jag förbereda allt inför studentskivorna ikväll. Ska försöka hinna med lite plugg också, känns skönare att hamna lite före för jag gissar att det kommer bli jobbigt de närmsta veckorna!


Ugglehalsband!

 

Jag är med och tävlar om detta halsband hos Knorkan! :)


Dance, dance, dance, dance...

I just want to dance...

I love Magaluf

Alex's Bar


























































110320

Den här dagen har känts väldigt lång av någon anledning.. Vaknade rätt tidigt, har tittat på Sex and the City, övningskört, storstädat rummet, träffat en vän, pluggat lite och kikat på One Tree Hill. Har just nu världens huvudvärk som inte vill släppa, så det blir antagligen till att sova tidigt!

Har varit skönt att få ha en riktig lugn helg, som dessutom inte tar slut idag bara för att det är söndag! Känns som att jag har hunnit med otroligt mycket vilket är superbra. Har ju hunnit med många viktiga saker, men även hunnit ta det lugnt och titta på filmer och tv-serier, så jag är väldigt nöjd med denna helg!


Svarta favoriter från Forever21

Hur mycket man än längtar till vår och sommar så är det långt kvar tills vi kan gå runt i sommarkläder dygnet runt. Jag försöker spara pengar till allt vad våren och sommaren har att erbjuda, men även till livet efter studenten så därför blir det inte mycket shopping. Men drömma kan man ju alltid, eller hur? Här är mina svarta favoriter just nu! :)







Bilder: Forever21

Tell the truth

Truth is always worth hearing

110319

Jag älskar att vara ledig, man vaknar när man vaknar, går upp när man vill gå upp, gör som man vill när man vill. Ibland är livet allt bra underbart!

Idag har jag hunnit med mycket, har kikat på några Sex and the city avsnitt, tränat, duschat, övningskört och planerat lite inför studenten. Dagen är långt ifrån slut och det bästa av allt är att jag imorrn kommer vakna utan söndagsångest! Snön smälter, smälter och smälter och man går ute i skinnjacka och solbrillor. Igår var våren ett helvete med massor av snö och blåst, idag är det helt underbart med massor av sol!

Bjuder på en bild från januari innan jag skulle ut :)

Sofa song

 

Sofa Song - The Kooks

 

Bandet är oslagbart, det bara är så!


110318

Äntligen är skolveckan slut för den här gången!
Det har varit så otroligt mycket att göra den här veckan att jag knappt har hunnit andas känns det som... Egentligen inte så extremt mycket skola, men mycket annat som tagit all tid under veckan. Har hunnit med jobb, planera inför alla kommande studentskivor (tar längre tid än man tror!), pluggande, somnat innan 22 för att jag varit helt slut, kört halkbana, övningskört och självklart mycket mycket mer!

Nu är det i alla fall helg och jag har inga stora planer direkt. Ska övningsköra om all snö som föll ner på marken idag vill försvinna, göra en del projektarbete och uppgifter till skolan så att jag ligger lite före nu i studentskivetider! Förutom det så ska jag slappa och sova ut en del, är skönt att vi är lediga även på måndag så att man hinner mer lite mer än vad man gör under en vanlig helg!

Nästa vecka är det 2 skivor, födelsedagsfirande med släkten, hälsodag, körlektion, plugg och en massa annat som står på schemat. Känns som att det kommer bli mycket, men tillräckligt mycket av det är roligt så det ska nog gå bra ändå! ;)

Bjuder på en bild från i somras efter att jag hade kommit hem från Mallorca, vilken bränna man hade! Tänk om man kunde ha kvar den året runt! ;)

Hänga på stranden
























110317

Den här veckan har alldeles för mycket planer på för kort tid,
vilket resulterar i alldeles för mycket att göra och alldeles för mycket stress.

Everlasting friends

They say everlasting friends can go long periods of time without speaking and never question the friendship. These types of friends pick up like they just spoke yesterday, regardless of how long it has been or how far away they live, and they don't hold grudges. They understand that life is busy, but you always love them.

Lördagkvällen i bilder














a mystery

Where should I go?
What should I do?

I may never know the answer...

Fotobok hos fotoklok!

Hos fotoklok.se kan man beställa fotoböcker med sina egna foton i!



Man laddar bara ner ett program på datorn och börjar skapa sin egen bok! I programmet laddar man in bilder från kanske en semester, ett bröllop, studenten eller något annat som man vill ha i sin bok. Därefter lägger man till bakgrunder, väljer storlek på bilderna och klistrar in dessa på olika sidor i sin bok, infogar texter och så vidare. Böckerna kan väljas i olika storlekar, man kan ha olika många blad inuti där alla bilder finns och man kan även göra sin egen fram och baksida! Jag gillar själva idén med fotoböcker då det är ett enklare och ofta snyggare sätt att göra ett fotoalbum från en speciell tidpunkt. Jag tycker även att det blir bättre att bilderna är inbyggda i sidorna i boken, istället för att man ska klistra fast de i fotoalbum, eller ha plastfickor på varje sida.


Sommarkläder

Sommarkläder är enligt mig det roligaste att shoppa. Det är min favorit årstid och tiden då jag trivs som bäst, utan lager på lager på lager av kläder. Här kommer mina favoriter som jag verkligen kan se mig själv använda nu i sommar! :)











Bilder: Forever21

Ray Ban

 

Jag är med och tävlar om ett par Ray Ban från Pigtail hos Negativenancy! :)


Ugglehalsband

 

Jag har länge velat ha ett ugglehalsband, så nu är jag med och tävlar hos Olivia om just detta halsband från BijouterieStore! :)


110313

Igår blev det en heldag på stan! Letade grejer till studentskivor, kollade in bikinis, skor och en klänning som jag hittat i H&M katalogen, gick omkring ute i vårsolen. Är viktigt att njuta här i livet och ta vara på alla tillfällen som ges! :)
På kvällen blev det utgång, gick ut sent och kom hem tidigt, ingen alkohol och en massa dans. Det blev en lyckad kväll med trevliga vänner, måste göras om snart! :)
Idag har jag varit iväg en sväng för att köpa grejer till min studentskiva och tittat på lite Sex and the city, har sett klart andra säsongen nu! Ska ta det lugnt ikväll, plugga och titta på älsklingsfilmen Pretty Woman! :)

Only Girl (in the world)

 

Rihanna - Only Girl (in the world)

 

En riktigt bra låt. Bra som danslåt och underbar text! :)


Kan man drömma om att vara någon annanstans?
















Bilder från mässan








































Smile

Nunca dejes de sonreir ni siquiera cuando estes triste, porque nuncas sabes quien se podrá enamorar de tu sonrisa.

110311

Den värsta smärtan är borta och jag känner mig som en människa igen! Solen kommer fram mer och mer, det börjar kännas som vår på riktigt! I helgen ska jag ta det lugnt, komma tillbaka till världen, gå på Vila utförsäljning och annat trevligt :)

Bjuder på en bild från en utekväll i januari!


You can.

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Det är inte varje dag man förar på McDonalds

 

 

 

 

 

 


Ny sommarklänning!

 

Den här klänningen fick jag hem från Nelly förra veckan och den är otroligt fin! Den satt otroligt bra, inte genomskinlig som jag var orolig över och sitter bra trots den annorlunda överdelen. Det bästa av allt? Den är mycket finare i verkligheten än på bild! Är riktigt glad att jag vann 500kr från Modegallerian som jag använde för att köpa denna! :)


..

You can spend minutes, hours, days, week
or even months over-analyzing a situation;
trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened...
or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on.

Ännu mer tips på studentklänning

Eftersom att så många kommenterat och verkat ha uppskattat mina inlägg om tips på studentklänningar bestämde jag mig för att göra ett till. Denna gång är det många fler klänningar och inte bara vita, för många av er funderade på en färg som till exempel beige eller rosa! Alla klänningar här nedan (förutom 3 st) har ett pris under 600kr, vilket enligt mig är superbra pris på en studentklänning! :)














Bilder: Modegallerian

Sjuk sjuk sjuk och åter sjuk.

Nu har det varit lov i en vecka och jag har varit sjuk i en vecka. Att inte kunna träffa folk, jobba och göra andra roliga saker på lovet är inte ett dugg kul, men vad kan man göra när man är sjuk? Well, det är bara att ligga i sängen med en kopp te i handen och hoppas på att det snart går över!

Do you wanna

 

The Kooks - Do you wanna

 

En underbar låt!


Help.

Someone get me out of this place.

Trust

Trust is like a paper,
Once it's crumbled it can't be perfect

Sjuk

När jag trodde att jag började bli frisk så blev jag sämre istället.
Riktigt kul att vara sjuk på lovet och inte kunna göra någonting, jag har tröttnat totalt på att bara vara hemma...

Ännu fler sommarklänningar

Jag är fortfarande lite galen i sommarklänningar. Vet inte riktigt vad jag har fått det ifrån, men helt plötsligt så vill jag bara springa runt i klänning och gladiatorsandaler. Här kommer mina favoriter just nu i alla fall :)






Bilder: Forever21

Förkylning

Har varit sjuk sen i måndags och det fortsätter...
Förkylning är väldigt roligt att ha på lovet då man vill jobba, umgås med vänner och ta det lugnt!

Kamera!

 

Jag tävlar om en kamera från Sony hos Dennis!


RSS 2.0