Juni 2011

Dag 1
Ett nyligen taget foto på dig och 15 fakta om dig själv.

Dag 2
Meningen bakom ditt bloggnamn.

Dag 3
En bild på dig och någon av dina vänner.

Dag 4
En bild på ett ställe du varit på.

Dag 5
Någon/några filmer du kan se om och om igen.

Dag 6
En bild på någon/något som har ett stort inflytande på dig.

Dag 7
Kortsiktigt mål för denna månad och varför?

Dag 8
Något jag är stolt över de senaste dagarna.

Dag 9
Låter du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg.

Dag 10
En till bild på dig och någon av dina vänner.

Dag 11
Varför började du blogga?

Dag 12
En bild på ditt rum.

Dag 13
En bild på dig och din familj.

Dag 14
Ställ in ”blanda” på MP3:n nämn de 10 första låtarna.

Dag 15
En annan bild på dig själv.

Dag 16
Någon du vill byta liv med för en dag och varför?

Dag 17
Smeknamn du har; varför du har dem.

Dag 18
En bild på något som gör dig glad.

Dag 19
Vad skiljer dig från alla andra?

Dag 20
Något du är sugen på väldigt ofta.

Dag 21
En bild på dig från förra året, hur har du ändrats sedan dess?

Dag 22
Vad har du lärt dig den senaste månaden?

Dag 23

Ett långsiktigt mål, något du vill i framtiden.

Dag 24

Ett land du vill besöka.

Dag 25
En dag du alltid kommer minnas.

Dag 26
Något du ser fram emot.

Dag 27
Något du gillar med varje årstid.

Dag 28

Något som är viktigt för dig.

Dag 29

En bra och dålig egenskap du har.

Dag 30
En låt du fastnat för den senaste tiden.


110531

I fredags blev det komplettering i skolan på morgonen, som gick riktigt bra och jag är nöjd med betyget. Var på ett möte på eftermiddagen för att helt kunna avsluta ännu en kurs i skolan. Efter det blev det uppsattsskrivning, den sista uppsatsen under gymnasietiden och det kändes bra att bli klar med den vill jag lova! På kvällen drog jag ut med några kompisar och chillade på Hellströms.

Lördagen blev en rätt lugn dag, promenad och chill fram tills jobbet. Jag tog på mig ett extra pass och jobbade kväll nämligen. Stannade uppe halva natten och tittade på The Grudge med mamma, nån gång måste man ju se den där filmen..

På söndagen var tanken
att jag skulle till kusinerna och fira en av de som fyllt åt men jag blev sjuk och kunde tyvärr inte följa med. Isället satt jag hemma och försökte bli bättre. Tittade lite på 2½ Men lite till och från och såg även ett Bones avsnitt men mer än så bjöd inte min söndag på.

Igår gick jag till läkaren och fick pencilin som gjorde mig sjukt trött så jag låg och halvsov halva eftermiddagen och kvällen. Städade undan alla maskeradgrejer som har använts på flera skivor nu under våren och la även undan massor av skolgrejer i och med att allt i princip är över nu. Planerade lite inför studenten, pluggade körkortsteori och tittade på TV under dagen. Inte en så händelserik dag kanske, men skönt att få vara ledig och bara ta det lugnt.

Idag, ja vad händer idag egentligen? Jo jag ska jobba kväll. Känns bra att mjukstarta lite med jobbet nu för under sommaren blir det några veckor med många fler dagar och timmar än vad jag är van! Innan dess ska jag försöka städa rummet och bara allmänt fixa här hemma. Får se om jag hinner och orkar öppna teoriboken så att jag pluggar lite, även idag!

Bild från förra våren


Family

Family is all about the people you choose to let into your life.

Snygga sommartoppar

Sommarkläder kan aldrig få för mycket av, i alla fall inte jag. Jag trivs som bäst på sommaren och vill därför egentligen bara handla just sommarkläder.
Här är mina favoriter just nu! :)








Bilder: Forever21

Happiness

Jag är lycklig

Marcy Playground - Gone Crazy

 

Marcy Playground - Gone Crazy


Indestructible

I'm gonna try to love you like I've never been hurt before
I'm going to try to love you like I'm indestructible

Hotel Horizonte












110526

Igår var det betygsgenomgång i flera ämnen, men inga direkta lektioner. Jag pluggade lite körkortsteori, åkte till stan med en kompis och bara tog det lugnt. På kvällen drog jag ut en stund med några kompisar, men jag var alldeles för trött för en utekväll och behövde sömnen för att kunna fixa en massa idag, så jag drog tidigt.

Idag fick jag sova ut någorlunda, för första gången på länge och det var otroligt skönt! Har fixat lite här hemma, haft körlektion, tittat på en film som behövs för att göra psykologiuppgiften och varit hos mormor en sväng. Tänkte försöka ta en lugn kväll idag, titta på TV och förhoppningsvis börja plugga lite grann.


Bild från i måndags

Hårprodukter



Jag är med och tävlar om detta paket för håret hos Linda :)

Mitt hjärta blöder - Veronica Maggio

 

Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder

 

Har aldrig varit något större fan av Veronica Maggio, fram tills att jag lovade en vän att ge henne en chans. Nu är jag helt fast, låtarna är underbara!


Outfit hårdrocksskiva



Jeans - Gina Tricot
Rolling Stones t-shirt - Thailand
Skinnjacka - Från en skinnbutik i farsta

Ej på bild
Nitarmband - JC
Örhängen - Albreks guld
Skor - Puma

Tubtoppar

Tubtoppar kan enligt mig vara bland det snyggaste som finns om det matchas rätt! Jag tycker att det är otroligt snyggt på sommaren då man vill slippa konstig bränna, utekvällar och när man vill vara lite uppklädd utan att det blir för mycket! Här är mina favoriter just nu :)





Bilder: Forever21

110524

Jag lever livet just nu och mår sinnessjukt bra!

Massa slutarbeten
i skolan, men allt funkar rätt bra och efter allt sånt så njuter jag av att vara med vänner och bara leva.

I lördags blev det som sagt studentskiva, med tema hårdrock. Det var en riktigt nice kväll med mycket trevliga människor!

På söndagen tog jag det lugnt fram tills eftermiddagen då jag drog till rålis med lite folk för att fira en kompis som fyllde 18. Vi grillade, åt jordgubbar, pannkakstårta och chokladkaka. Riktigt mysigt hade vi det!

Igår var det skola, gjorde klart en hel det slutarbeten och sedan var det dags för körlektion. Gick riktigt bra och jag var otroligt nöjd när jag gick därifrån! Åkte in till humlegården och hängde med lite vänner där, vi drog vidare till fik, käkade och drog till blodcentralen för att en kompis skulle ge blod. Vi fortsatte sedan till strandvägen och satt på en brygga i solen och bara tog det lugnt, senare på kvällen blev det Softbar. Det var karaokekväll och vi hade det riktigt roligt!

Idag var
det inga direkta lektioner, men jag behövde göra klart en sista arbete i Internationell ekonomi med några i klassen, så vi satt och skrev till och från i 7 timmar innan vi blev klara. Sjukt hur lång tid det tar, men det var rätt chill under dagen i alla fall! Efter det drog jag hem med en kompis, min vän fixade ihop pasta carbonara som jag åt idag för första gången, riktigt god mat! Sedan middagen har jag tagit det lugnt, umgåtts och tittat på vänner. Snart är det dags att dra på en film som jag behöver se i och med slutuppgiften i psykologin och sedan är det dags att sova. Behöver mycket sömn för det har inte blivit alltför mycket under den närmsta 1½ veckan.

110522

Jag har haft en helt underbar helg med otroliga människor!
Har i princip inte tagit några kort, utan bara njutit av livet.
Jag längtar redan till kvällar i veckan och nästa helg så att man kan träffa folk igen!

110521

Igår blev det en del plugg och nu är 2 kurser helt avklarade! På kvällen drog jag hem till en klasskompis, det blev en chillkväll med poker, något jag aldrig spelat innan. Det var kul att testa på och självklart lyckades teamet som i princip inte hade spelat innan vinna, det gäller att ha nybörjartur ;)

Idag har jag bara
tagit det lugnt, kollat på TV, ätit jordgubbar, städat och suttit framför datorn. Just nu är det partymusik på hög volym, taggar lite till ikväll! Men innan dess ska mormor hit och äta middag och jag ska fixa mig så att jag passar in på tema hårdrock!

Borde väl kanske ha fixat såna här naglar, men jag har inte orkat..


Beach Party


























Färgstarka favoriter

I och med att jag äntligen fått tar på ett par vita byxor så är det extra roligt att matcha starka färger till just dom. Jag har alltid gillat att bryta av helvitt/helsvart med en cool lite skrikigare färg, just för att det är enkelt att matcha. Här är mina färgstarka favoriter! :)








Bilder: Forever21

110519

Jag lever livet och har inte haft tid att uppdatera någonting.

Veckan har bestått av bio, chill på en bar, studentskiva, hängt med vänner och gått på promenad mitt i natten. Sömnen har blivit lite påverkad av diverse saker så ena natten sover jag 12 timmar och nästa bara ett par timmar, är inte det bästa men det börjar stabilisera sig igen :)
Det fina vädret är tillbaka, men det är inte lika varmt som det var förut och kvällarna och nätterna är fortfarande rätt kalla...
Har haft skola som vanligt under veckan men idag var det några inställda lektioner vilket var riktigt skönt efter att ha haft såna fullspäckade dagar!

Ikväll blir det bio, Pirates of the Caribbean 4 i 3D. Jag älskar ju de 3 första filmerna men förväntar mig inte att den här är lika bra då två av huvudkaraktärerna inte är med, men det är fortfarande en film som jag "måste" se!
Har faktiskt blivit mycket bio på senaste tiden, först ett uppehåll på ett par månader men nu helt plötsligt 3 filmer på 1½ vecka. Har både sett Thor i 3D och sedan Fast & Furious 5. Båda var bra, men Fast & Furious 5 var otroligt bra!

I helgen blir det till att vila upp sig en dag och sedan ännu en kväll med nyfunna vänner, ser verkligen fram emot det! Ska försöka få undan en del skolarbeten också då 4 jättestora betygsavgörande arbeten ska in på måndag! Blir det bra väder så gäller det att njuta av solen och äta jordgubbar ute på balkongen!

110515

Den här helgen har varit nice, riktigt nice.

Sol och någorlunda varmt igår, vilket resulterade i lunch på stan, lite shopping och quarneval.
På kvällen drog jag ut till Lidingö för att umgås med massor av härliga personer!
Idag har jag försökt hålla mig vaken och tittat på film, men nu vill inte ögonen hänga med längre så jag tror att det snart blir godnatt för den här dagen!

Saknar de stora lockarna lite grann...

..

Umgås med nice människor = Nice helg

Shopping

Enda sedan Mallorca 2009 då en vän hade en riktigt snygg topp en utekväll så har jag letat efter något liknande! Hittade en nere på Mallorca förra året, men det var två lager och nästan långärmat, så inte perfekt med andra ord. Nu under vintern och våren har jag hittat ytterligare två, och tillsammans utgör dessa tre det jag letat efter! En kortärmad från indiska, en ner till armbågarna från Vila och en långärmad med två lager från New Yorker. Perfect!



Från indiska



Från Vila

110513

Idag var det skola som gällde och sedan blev det en sväng till farsta. Jag tänkte kika på lite saker jag behövde, men kom hem med en hel del annat istället! Är riktigt nöjd med alla köp men måste bestämma mig angående färg på en bikini...

Under kvällen har jag varit och käkat på restaurang med mamma och hennes vän. Sen vi kom hem har jag bara tagit det lugnt, suttit framför datorn osv...

Två dagar i rad har det blivit chokladdoppade jordgubbar, helt underbart!

On the floor

 

On the floor - Jennifer Lopez feat Pitbull

 


På hotellet








Outfit 10 maj 2011

Outfit för några dagar sedan!



Jeans - H&M
Magkort franslinne - BikBok
Skärp - Zara

110512

I tisdags var det som sagt jobb, men innan jag begav mig dit så blev det en stund i solen. Det var riktigt skönt att få varva ner och få lite bränna på samma gång!

Igår var det lång skoldag och sedan åkte jag till stan. Provade en hel del kläder i Topshop och fick med mig en något fint hem (finns i förra inlägget) och efter det blev det Tapas på Barcelona med mamma. Kom hem ganska sent och hann egentligen bara duscha och titta på Off the map innan jag somnade.

Idag har det varit skola hela dagen och snart ska jag åka in till stan, denna gång för att planera lite inför vad som händer efter studenten! Efter det blir det middag med en kompis och förberedelser inför lördag.

Dagens topshop-köp

Åkte till stan efter skolan för att kika på nya Topshop butiken som har öppnat och herre gud vad mycket fint som fanns! Provade över 20 plagg, men det var enbart en som var tillräckligt snygg och passade riktigt bra! Det blev denna marininspirerade shortsdress! Vit och marinblå randig med riktigt coolt rep vid höften. Den är riktigt kort och har fickor.

Det är faktiskt den första shortsdressen jag har köpt, har ett par stycken sen tidigare som jag fått av bekanta och mamma när dessa har tröttnat, men det är inget jag har varit ett större fan av om jag ska vara ärlig.. Jag kommer nog mest använda den här hemma och kanske påväg till stranden under sommaren och så, men inget jag skulle dra ut på stan med så att säga :)


Ljusa favoriter

Våren har ju betett sig lite märkligt i år, men nu verkar den komma tillbaka på riktigt! Jag gillar att både på våren och sommaren matcha ljusa toppar med jeans, shorts och så vidare. Ljusa plagg utan så starka färger passar till i princip allt och det gör det så lätt! Här är mina favoriter just nu! :)








Bilder: Forever21

110509

Igår efter lunchen på stan så blev det helt andra planer än vad jag hade tänkt (hade tänkt ta det lugnt och bara vara hemma under kvällen). Det blev en snabbdusch och sen var det bara att åka in till stan igen, denna gång för bio, Thor i 3D, och sen drog hälften av oss vidare till Dovas och satt där nån timme. Filmen var bra, mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Jag tyckte inte att den liknade någon annan film och det gjorde den självklart ännu bättre! Blev ganska sent men jag fick rätt mycket sömn ändå, ändå kändes det som att man bara sovit ett par timmar när man satt i skolan på förmiddagen...

Efter skolan så åkte jag hem och la mig på balkongen ett tag. Där jag haft svårt att få färg den här våren blev jag plötsligt mycket brunare och där det har tagit riktigt bra märktes knappt någon skillnad.. Solen är bra konstig ibland! Efter dryga timmen i solen så var det dags att åka till körskolan för körlektion och sen dess har jag tagit det lugnt och fixat en del hemma.

Imorrn är det skola och jobb på schemat. Lär inte hinna med så mycket mer än så. Resten av veckan har jag en hel del planer, men i stort sätt bara roliga saker inplanerade, så det känns riktigt kul! Så otroligt skönt att våren, och nästan sommaren, är här! :D

Bjuder på en bild från mösspåtagningen!

Underbara Mallorca

Nu längtar jag tillbaka...
Flera från Sverige som åker ner dit nu under våren och det har tydligen varit så pass varmt att det har gått att bada varenda dag den senaste veckan. Flygbiljetterna är tokbilliga, det gör ju verkligen att man vill dit ännu mer!








Söndagens (dag)outfit

Igår var det strålande sol i Stockholm och jag bestämde mig för att verkligen ta tillfället i akt och ha lite mer somriga kläder när jag drog in till stan för att luncha med en vän :)





Topp - H&M
Jeans - H&M
Skärp - Zara
Gladiatorsandaler - Skopunkten
Armband - Present
Halsband - Frozza.se

110508

Vilket väder man vaknar upp till! Strålade sol och 16 grader i skuggan, det är inte fy skam med tanke på att det snöade för knappt en vecka sedan! Jordgubbar och mjölk blev det till frukost, självklart i en solstol på balkongen! :D Har även legat och sola en del och använt Hawaiian Tropic oljan "Deep" för första gången i år för att få lite extra intensiv färg. Börjar ju bli dags att bli brun inför studenten! :) När Hawaiian Tropic oljan "Deep" används, då är det sommar för mig. Doften är helt underbar och den fungerar grymt!

Snart tänkte jag dra in till stan och möta upp en vän för lunch eller fika i solen, bara njuta av vädret och sällskapet! Lika bra att passa på då svenskt väder har en tendens till att ändra sig på några sekunder!

Bild från i fredags


110507

Igår var det en kort skoldag med redovisning i svenska, sista uppgiften i ämnet för övrigt, så det känns skönt. På kvällen blev det en nice kväll i Lidingö, med bland annat bowling. Jag borde bowla oftare för det gick verkligen inte bra... men jag antar att det blir så när man inte bowlat på många år! Kvällen slutade i gamla stan på en medeltidsbar, ganska coolt ställe faktiskt.

Idag har jag suttit på balkongen, ätit jordgubbar med mjölk (bilden!) och bara tagit det lugnt. Har först första gången i år haft 2 getingar inne i lägenheten, inte alls kul men det hör ju sommaren till. Resten av helgen blir antagligen lugn, kanske nån film, kanske plugg, kanske något annat. Orkar inte riktigt planera något, känns bara skönt att inte ha tusen måsten! :)




Fredagkvällens outfit



Topp - Primark
Jeans - Miss Sixty
Klocka - Ur&Penn
Armband - Present
Örhängen - Kungsträdgårdens julmarknad

Presentkort på Gina Tricot



Jag är med och tävlar om 750kr på Gina Tricot hos Emma! :)

Presentkort på Kicks

Jag är med och tävlar om ett presentkort på Kicks hos Louise!


Joshua Radin - I'd rather be with you



Joshua Radin - I'd rather be with you


Emily's place
























SP3B

Man får ihop en hel del galna bilder med klassen, här är de nyaste






110504

Igår blev det en lång skoldag. Var på skolan i 11 timmar, utan att egentligen ha någon "ordentlig" lektion. Förberedelser inför redovisning, möte med syon, öppet hus och så vidare. Kom vid 8 på kvällen och var helt slut.

Idag har vi en hel del kompledigt, vilket gör att jag inte börjar förrän 14.35. Otroligt skönt att få sova ut, ta det lugn på morgonen och bara njuta av att vara lite ledig. Redovisning på engelskan är det som står på schemat idag och ikväll ska det tittas på Off the map!

Imorgon är det vanlig skoldag som gäller, körlekion och seminarium på kvällen. Vissa dagar blir lugna och vissa fullspäckade, det är väl så det är såhär i slutet antar jag!

Tycker att det är tråkigt att våren/sommaren försvann så snabbt, nu är det inte mer än 10 grader, oavsett vilken tid på dygnet. Det regnar och snöar om vart annat, blåser och är molnigt. Såhär ska inte maj vara :(

Bjuder på en rolig bild för att liva upp stämningen!


Söndagens outfit



Linne - All Saints
Jeans - Diesel

110503

En skoldag där lärare inte dyker upp, förberedelser inför projektredovisning senare i eftermiddag och göra en egen hemsida under Info Layout kursen. Inte de skoldagarna som man är van vid och man börjar efter mer än 4 timmar framför datorn bli trött. Dags att göra ett par sista försök till att komma någon vart med plugget för att sen öppna The Hunger Games boken och läsa istället för att titta in i skärmen! :)

Fina detaljer

Det gäller att ha en del "baskläder", men man vill ju gärna ha de där plaggen som har det lilla extra, något unikt. Här är mina favoriter med speciella detaljer :)








Bilder: Forever21

Bild från fotografering förra våren



Har fortfarande kvar mycket foton från fotograferingen förra året som jag inte visat på bloggen :)

Mallorca






Outfit mösspåtagning



Halternecktopp - New Yorker
Jeans - Miss Sixty

110502

Det har redan hunnit bli maj, känns som att tiden bara flyger förbi!

Den här veckan är fullspäckad med massor av saker, redovisning av projektarbetet, möten angående mina planer efter studenten, skola, skoluppgifter och körlektion.
Ska hinna med en hel del utöver det också, men det ska nog gå! :)

De senaste två veckorna har jag ätit jordgubbar för första gångerna i år!
Det var helt otroligt att till frukost få äta jordgubbar med mjölk igen, som jag ofta gör på sommrarna ute i solen. Tänk va livet är underbart med lite sol och frukt och bär! :)


Mr. Saxobeat

 

Alexandra Stan - Mr. Saxobeat


I know you waited a long time, now I'm doing the same

Sitting here on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow old with a boy like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulder and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow old with a boy like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waiting on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a boy like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do

Mina underbara föräldrar


Sailor inspirerat

Har snöat in mig på sailor inspirerade plagg då det är otroligt snyggt på sommaren. Har aldrig själv klätt mig så innan, men tänkte att jag skulle ge det ett försök om jag hittar några fina kläder som funkar! Sprang på den här söta magkorta t-shirten på Monki. Marinblå och vit randig, mer sailor än så kan det ju inte bli, i alla fall inte färgmässigt!



Såhär kommer jag matcha den till sommaren


Mösspåtagning






















































RSS 2.0