110930

Sista september idag, det är sjukt hur fort tiden går egentligen!

Den här veckan har varit ganska fullspäckad med många roliga saker, därbland 2 event, ett på Topshop och ett på Vero Moda. Goodiebags blev det som innehöll bland annat tidningar, choklad, en topp och mascara, man kan inte annat än att tacka och ta emot!

Jag fick även extra jobb i onsdags, väldigt efterlängtat! Har tyvärr dragit på mig en förkylning, så sen i onsdags har jag mest tagit det lugnt, legat i sängen framför TVn med turkiskt äppelte och varm oboy. Jag hoppas att förkylningen inte blir värre då jag har en resa inplanerad om en vecka!!

Idag är det städning, packa upp, tvätta och jobb som gäller. Måste få lite ordning här hemma utan att anstränga mig alltför mycket pga förkylningen. Det ska nog gå bra! :)



Bild tagen för ett par veckor sedan

Nelly Furtado

 

Nelly Furtado - Try


Marble Arch


110927

4 dagar i Barcelona varav 3 dagar solsken och 25-27 grader, Tapas, Paella, massa shopping, promenader och sevärdheter! Jag har haft det bra och längtar redan tillbaka till värmen, som alltid med andra ord! ;)

Igår var det jobb som gällde och idag har jag fixat med diverse saker och ska snart göra mig i ordning inför ett event ikväll! Imorgon är det ännu ett event och förutom med ska jag göra lite ärenden, packa upp och så vidare.

Gillar/Ogillar september 2011

Gillar:
Att jag åker till Barcelona imorgon bitti
Att jag har minst 2 event inplanerade nästa vecka
Att jag har massor att se fram emot
That you make me happier than I have ever been before

Ogillar:
Att det har regnat så mycket i september
Att hur mycket ledig tid man än har så räcker den inte
Att det är dags att börja betala hos tandläkaren från och med januari
Att jag bara kommer vara i Barcelona i 4 dagar



Bild från musikalen djungelboken, 2007

Sov och myskläder

Sov och myskläder, för en gångs skull kan man få gilla söta kläder utan att det blir för löjligt!







Bilder: Forever21

110920

Jobbet i söndags blev ett par timmar längre än väntat, men det var inga problem! Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt... Det ösregnade och jag hade hundre samtal att ringa, flygbiljetter att skriva ut, planera en massa och så vidare så packningen hann jag inte börja med för fem öre.
Som en extra grej för att göra det svårt att få tiden att räcka till (det är ju redan hur svårt som helst!) så bestämde sig min mobil för att lägga av, totalt denna gång. Jag har letat en ny mobil länge, men inte hittat någon jag vill ha då jag gärna vill ha tangentbord och inte tycker att någon med tangentbord lever upp till resten av mina förhoppningar vad gäller en bra telefon. Så jag bestämde mig för att helt enkelt strunta i det och börja leta bland alla telefoner och hittade direkt en som verkade bra, så nu idag ska jag åka iväg och pilla lite på mobiler, se om den verkligen är så bra som det verkar och sen blir det till att köpa/beställa en ny!

Har självklart en hel del andra saker att göra idag, men förutom jobbet så ska jag prioritera mobilen, för jag står inte ut med den gamla samsung telefonen jag har istället. Massa viktiga nummer har försvunnit trots att jag har sparat på simkortet och de nummer jag har raderat finns kvar. Ibland hatar jag verkligen teknologin. Eller rättare sagt, jag hatar alltid teknologin, förutom när det fungerar jäkligt bra!

Nej, dags att klä på sig och åka iväg om jag ska hinna med något innan jobbet!

Jeans x2

Jag har alltid haft svårt att hitta jeans som sitter bra, men nu i somras hade jag en sån tur att jag hittade två stycken, på mindre än en vecka till och med!

De vänstra är ett par svarta, lite högre, cheap monday jeans och de vänstra är en ar riktigt slimmade stretchiga jeans från Zara basic. Stor skillnad på längden på byxorna som ni ser, men det är främst för att Zara jeansen har dragkedja och är därför lite kortare, samt har en lägre midja :)





Jag är supernöjd med båda paren och det är klart dessa som jag kommer använda mest i höst och vinter! Jeansen från Zara är väldigt tunna, så de blir kanske svårt att använda när det är 20 minus, men används desto mer under vår, sommar och höst! Hade de på planet och även när jag kom ner till Mallorca för ett par veckor sedan och jag måste medje att det var super på planet, men lite varmt att ha när det är strålande sol och minst 28 grader i skuggan...

Victoria Station




110918

Mycket jobb denna vecka och mycket olika tider, så det har varit svårt att få en rutin, men men, man kan inte ha allt!

I fredags var jag i alla fall ledig och då blev det sminkning och fotografering på Åhléns, Estée Lauder var det som anordnade detta och det var superkul! Sminket liknade inget jag provat på innan och det är jag glad för :)
På kvällen blev det Hellströms med trevliga människor, och ännu fler mötte man där som alltid såklart, och senare drog vi vidare till Marie Leveau, men jag åkte hem tidigt.

Imorgon är nästa lediga dag och då är det dags att ta tag i packningen ordentligt så att jag slipper stå där dagen innan och bli stressad! Känns lite overkligt att jag åker på torsdag faktiskt..

Dagens outfit 16 september 2011



Klänning - Gina Tricot
Kofta - New Yorker
Sjal - Mallorca
Jacka - Skinnbutik i Farsta

Fotografering våren 2010


110914

I måndags blev det en tur på stan med en vän och jag fick med mig ett par välbehövda saker hem, gummistövlar och poncho! Ett par gummistövlar har jag inte ägt på många många år, men det är väl på tiden. Har börjat tröttna på blöta skor och strumpor när man bara ska iväg till affären eller jobbet...

Igår var det dags för jobb, det gick ovanligt fort för att vara första dagen på jobbet efter lite ledigt, men det gör mig bara ännu mer taggad för resten av passen den här veckan. Ska alldeles strax sticka iväg för mer jobb!

Har även hunnit packa upp det mesta från Mallorca så nu gäller det bara att bestämma vad som ska med till Barcelona och se till att det är tvättat inom en vecka!

Bob Marley

 

Bob Marley - Jamming


Bus and Taxi










110912

Förra veckan bestämde jag mig, jag ville åka till Mallorca igen i år. Jag hittade billiga biljetter, kollade med jobbet och så vidare. Tog ett par timmar men jag bokade allt, så torsdag-söndag förra veckan spenderades i mitt andra hem :) Även om det bara var några dagar så var det helt underbart och jag skulle definitivt vilja göra det igen!

Nu är jag dock tillbaka i Sverige med 16 grader, moln och regn till och från, istället för runt 30 grader med strålande sol... Nåja, två turer till Mallorca samma år är inte dåligt!

Nu är det dags att packa upp och snart börja packa igen, för nästa torsdag bär det av till Barcelona! Men innan dess har jag 6 jobbpass, tandläkarbesök och massor av andra saker som ska fixas! :)

Tops with details

Toppar med olika detaljer är något som jag gillar väldigt mycket. Främst för att det kan pigga upp en outfit hur lätt som helst så underdelen i mitt fall oftast är ett par jeans eller enfärgade leggings. Här kommer lite detaljfavoriter från Forever21 :)








Bilder: Forever21

Event - Make up store modevisning

Var på ett event ikväll, Make Up Stores 15 års jubileum!









Tunika - New Yorker
Jeans - Mango
Skor - Belle Shoes
Armband - Present
Väska - Accent

Happiness.



Cala Deià

110905

Idag har jag uträttat massor av saker, främst sånt som inte hunnits med senaste tiden. Jag har även varit och tränat, det blir afrikansk dans och det var verkligen en upplevelse. Har redan ont i kroppen, framförallt benen, och det är absolut en gruppträning som jag kan tänka mig att testa på igen!

Imorgon ska jag göra tusen saker igen och hoppas att jag hinner med allt. Som avslut så är ett event inplanerat till kvällen, ska ta med mig mamma och få lite kvalitetstid på samma gång! :)

Dagens outfit 5 september 2011

 

Linne - MQ

Kofta - New Yorker, Mallorca

Shorts - New Yorker

Skärp - Zara

Halsband - Mallorca


Kindly Unspoken

 

Kate Voegele - Kindly Unspoken


We will rock you

3 bilder tagna precis innan We will rock you musikalen började






110903

Den här veckan börjar lida mot sitt slut och mycket har hunnits med.
Jag var ledig mån-tors, har tränat, hittat ett par höstskor, städat och fixat hemma i lägenheten, träffat lite folk, bokat en resa, bakat kakor och självklart tagit det lugnt! Fredag-söndag jobbar jag och nu har jag precis kommit hem från 10-timmars passet och fått i mig lite mat.

Nästa vecka ser spännande ut med massor av roliga saker inplanerade!

Mer höstkläder

Här kommer fler höstkläder från Forever21 :)








Bilder: Forever21

Nya sommarskor!

I somras hittade jag ett par till skor på Belle Shoes när de sålde ut alla skor för 99kr ;)


110901

Inte nog med att jag bokade en resa för 2 veckor sedan, den som blir av i oktober, ikväll har ännu en resa bokats! Det bär av till flygplatsen redan om 3 veckor och resmålet är BARCELONA!
Ååh va jag jag är glad just nu!


Det blir första gången jag åker till fastlandet i Spanien, det är en storstad och det är en 4-dagars-weekend. Jag ska njuta av Tapas, Paella, lite varmare klimat, underbara spanjorer och få känna på hur det är att leva i en spansk större stad, något som är mycket bra inför framtiden ;)

Jag längtar redan nu!

And the best part is that when i'm coming home there's only 11 days left til the next flight to another country, and i long for that trip even more!

June - Graduation
July - Drivers license
August - Mallorca 12 days
September - Barcelona 4 days
Oktober - England 4 days

This year is amazing!!!!!

Soho Thai

Utan tvekan den godaste thaimaten jag ätit utanför Thailands gränser!

 

 

 

 


RSS 2.0