130130

Wednesday, the day in the middle of the schoolweek and the day when it has so far been hardest to get out of bed. I'm so tired and just hoping to get used to being up early, go to school everyday and study when I get home really soon! I have now had my first lectures and te first seminar as well and I truly am surprised by this course. Here I thought I would learn more english and just improve the language but instead we're just talking about how you learn a language, chop sentences into pieces and if drink, drunk, drinking and drank is one or more than one word. I really had no idea what I got myself into while starting this course... Some things are so confusing while other are basics, a real mix of everything and hopefully it will all be clearer in a few more weeks...
 

Summer outfit in Cabo Verde

Here are one of my favorite day outfits from my time in Cape Verde
 
 
Top - H&M
Shorts - Gina Tricot
Fliflops - Venezuela
Sunglasses - Mallorca
 

More jeans please

My everyday outfit is normally a pair of jeans, t-shirt and a cardigan during the autumn, winter and spring. Since I were jeans almost everyday I'd like to have different ones, especially different colours. Right now I wish I could find a pair that's not just normal black or blue, but another colour that are not so common. Here are some jeans I'd happily wear if they would belong to me!
 
   
  
   
  
  
  
 
Photos: Forever21

Eternamente

 
 
Ricky Boy - Eternamente
 
Amazing song <3

130126

I have now started University. The lectures and semenars havn't started yet, just some introduction so far so I can't really say much about it. Hopefully I've chosen right and if I have not, then it's not the end of the world. "Because every little thing, is gonna be alright", isn't that right? Besides spending time at my new university I've been working out a bit, just relaxed and also yesterday I went to the cinema with a friend, we saw Life of Pi and it was such a wonderful story! I love when a movie you see turns out to be so different from all the other movies you've seen before! Life of Pi was one of those movies and I'm very happy I did go to the cinema to see it :)
 
 

Gillar/Ogillar January 2013

Gillar:
Att ett helt nytt kapitel i mitt liv har startat
Soliga vinterdagar
Språk, språk, språk och åter språk
Hur kul det faktiskt är att träna när man tar sig tid till det
 
Ogillar:
Att oavsett hur bra allt är så saknar jag någon så otroligt mycket
Att det är så nedrans kallt varje dag
Att det blir mörkt så tidigt på dagarna
Att en av mina närmsta vänner flyttat för att hitta lycka och studentliv på annan ort
 
 

Photoshoot on the beach in Cape Verde

Here are a couple of photos from a photoshoot on the beach in Cape Verde
 
 

Two new dresses

Here are two dresses I've bought lately. Or maybe I shouldn't say lately since it was months ago, but I havn't showed them in the shopping category earlier :) 
 
 
From Gina Tricot, got the chance to wear both on Christmas and New Years when I was on vacation in Cape Verde. Works for family dinners, dancing and going out with friends :)
 
 
A new amazing maxidress from Topshop. I've got the chance to wear it a couple of times already, perfect for birthday celebrations, a late summerday in town and on an event by Åhléns and Damernas Värld.

Vienna Desert

During my time in Boa Vista in Cape Verde I got the chance to go see the beautiful Vienna Desert!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Things I don't really need..

Right now I have what I need but that doesn't stop the wanting-part.
Here are some things I would love to have in my wardrobe right now! :)
 
  
  
  
  
  
  
 
Photos: Forever21

Swedish House Mafia - Don't You Worry Child

 
 
Swedish House Mafia - Don't You Worry Child

2012 in photos

My 2012
 
January
 
Året firades in med nära och nyfunna vänner. En riktigt bra kväll som inte slutade förrän långt in på småtimmarna. Under den här månaden passade jag på att åka skridskor och gå på museeum, något jag inte gör varje dag. Jag åkte även iväg till Cambridge en vecka. Resten av tiden jobbade jag och fixade inför det stora äventyr som skulle starta i februari. Det är verkligen mer än vad man tror som ska fixas inför en utlandsflytt, även om det bara är för några månader!
 
 
Nyår
 
 
Biljard i Cambridge
 
 
Cambridge vädret i januari är ju inte direkt vinterväder...
 
 
Drinking and cardgames in the corridors
 
 
Fest i slutet av månaden
 
February
 
Större delen av februari kändes som en enda stor väntan. Väntan på det stora äventyret som skulle börja i slutet av månaden! Men fram tills dess var jag ute med vänner, hade filmkväll, sa hejdå till släkten och fixade de sista inför resan. När slutet av februari kom så satt jag äntligen på planet som skulle ta mig ner till Spanien, efter en mellanlandning i Berlin och redan när jag kom fram så var det en dag så varmt att jag kunde ligga i bikini i februari utan att fullkomligt frysa ihjäl. Bra start på ett otroligt äventyr!
 
 
Sista utgången innan jag begav mig till Spanien
 
 
Mallorca i sikte!
 
 
En söndag vid poolen, slutet av februari
 
 
En outfit jag i princip bodde i under de kalla dagarna i Spanien
 
 
Foto taget under en promenad i slutet av månaden
 
March 
 
Mars var den första månaden någonsin som jag befann mig i ett annat land, under HELA månaden! Spanien och Mallorca bjöd på allt ifrån varma dagar som man kunde ligga vid poolen eller på stranden till kalla morgnar när man tog på sig mååånga lager för att överleva dagen i ouppvärmda klassrum nere i staden. Ett par utekvällar blev det, besökte ett kasino för första gången i mitt liv och några veckor senare blev jag drogad för första (och förhoppningsvis sista) gången i mitt liv. Firade min födelsedag 4 gånger bara i Spanien! Jag fick även uppleva Balearernas dag, se Sóller och provade även på en salsakurs en kväll på en bar.
 
 
1 mars strålade solen och man kunde känna hur våren bara tog fart
 
 
Jag besökte Sóller
 
 
Utgång
 
 
Den underbara paellan
 
 
I mitten av månaden blev det ett besök på stranden för första gången detta år!
 
April
 
Under april månad kände jag att jag hade kommit en bit påväg med spanskan, vi fortsatte fira en drös födelsedagar, hade grillkväll för första gången under året och jag besökte även en biograf i Spanien för första gången i mitt liv. Över påskhelgen fick vi lite ledigt från skolan vilket var väldigt skönt då vi gick alldeles för fort fram, jag behövde koppla bort allt för ett tag. Passade även på att besöka Valldemossa och Palma Nova för lite tropical minigolf innan jag satte mig på planet som tog mig till en ny stad i Spanien, nämligen Cádiz. I slutet av april så flyttade jag in i en delad lägenhet och började skolan där. Sista veckan i april spenderades i den lilla staden där ingen kan engelska och vi gick till stranden flera gånger. Sommaren var på ingång i södra Spanien!
 
 
Tropical minigolf in Palma Nova
 
 
Härliga blommor under den tidigare våren nere i Spanien
 
 
In Valldemossa
 
 
Efter att ha hunnit besöka både Madrid och Jerez de la Frontera så kom jag tillslut fram till Cádiz
 
 
Första lediga dagen spenderades självklart på stranden
 
May
 
Maj kom och jag levde livet i Cádiz. Lugnt som tusan var det i början och första helgen bjöd på det värsta regnvädret jag någonsin varit med om. Jag gick i ösregn och motvind mot tågstationen för att åka till ett shoppingcenter där jag tog skydd fram tills att solen kom fram och regnet försvann. Jag besökte Jerez de la Frontera och gick på La Feria del Caballo som var en ritkigt spansk upplevelse och trevlig sådan! Vädret slog helt om och vi fick upp till 43 grader i skuggan lagom till att mamma kom och hälsade på. Vi åkte till Chiclana och Sancti Petri, paddlade kanot och åkte banana boat. Pappa kom också ner till Cádiz, de tog in på ett härligt hotell där vi gick på spa och fick bästa massagen någonsin! Åkte till Puerto de Santa Maria och åt härliga skaldjur, var uppe i Torre Tavira och tittade ut över hela staden Cádiz. Sist men inte minst åkte jag och en vän till den vita staden Vejer och skolan anordnade La Fiesta Blanca. Sverige tog hem Eurovision och det var dags för tjejen jag hade hängt med under hela min tid i Cádiz att åka hem.
 
 
La Feria del Caballo i Jerez de la Frontera
 
 
I Chiclana, Sancti Petri med skolan
 
 
Skaldjur på restaurangen Romerijo
 
 
Uppe på toppen av Torre Tavira
 
 
I den vita staden Vejer
 
June
 
Juni inledes väldigt bra med en tur till Tarifa för att kika på delfiner och valar ute i det fria. En mäktig upplevelse och det kändes verkligen stort att få se djuren göra precis som de vill i det fria! Mina sista skolveckor började och ett gäng nya människor började på skolan. Det var ett gäng härliga människor och det slutade med att jag satt inne en enda kväll på 2 veckor, perfekt avslut då nästan hela min tid i Spanien var relativt lugn. Vi åkte tillbaka till Chiclana och Sancti Petri, paddlade kanot och åkte banana boat än en gång. Vi hoppade i vågorna på stranden nästan varje dag efter skolan, firade en vän som fyllde år och jag hann besöka två castillon som låg nere vid stranden i den lilla underbara staden. Jag åt middag på min argentinska favoritrestaurang 5 gånger under mina 2 sista veckor och vi hann även med picknick och bad i solnedgången innan det var dags att packa väskan och åka hem. Efter ett snabbt stopp i Madrid och på Mallorca så försvann en väska och jag landade på arlanda väldigt trött efter 2 resdagar. 2 dagar senare dök min väska upp och det var dags att inse att jag var hemma för att stanna. Den sista delen av juni gick väldigt fort, jag umgicks med vänner, var ute på en väns landställe, fick tid att varva ner och vänja mig vid allt svenskt igen.
 
 
Banana Boat i Chiclana, Sancti Petri
 
 
Picknick på stranden en lördagkväll
 
 
Bästa utgången!
 
 
Med de flesta lärarna från skolan Spanish in Cádiz
 
 
Min sista kväll i Cádiz på favorit restaurangen El Gaucho de Buenos Aires
 
July
 
Juli, månaden allt drog igång igen. Jag började jobba, fick väldigt mycket tider och var mer eller mindre sysselsatt varje dag. Hann med en härlig hemmafest med underbara människor, ett par turer till landstället, ut med båten, en snabbvisit i Uppsala och fick finfrämmande av släktingar från norrland som man inte ser så ofta. Månaden flög fram väldigt fort trots att det samtidigt kändes som en evighet och jag började vänja mig vid att vara hemma igen. Några fina och varma sommardagar blev det men det snöade även i mitten på månaden, galen svensk sommar var det ja!
 
 
Mitt i juli började det hagla och snöa av nån galen anledning
 
 
Den nya fina altanen på landet
 
 
Landet
 
 
Uppsala
 
 
De få sommardagarna som det faktiskt var varmt gick jag bland annat klädd såhär
 
August
 
I augusti fortsatte jag jobba som en tok. Mitt i allt jobb så blev det några fina dagar på landet och sjön. Jag hann även med en heldag på gröna lund, lite bio samt konsert för att se Magnus Uggla. Sommaren började mer eller mindre gå mot sitt slut (det var ju inte mycket till sommar i Sverige under 2012...) och jag passade på att dra ut med massa kompisar de sista dagarna. Jag vann en tävling i samband med Åhléns, Damernas Värld och Guldknappen så jag och mamma fick gå på Guldknappen minglet på Åhléns City och gick världens största goodiebag med oss hem med massor av fina saker i! Fint slut på en månad där det förövrigt inte hände särskilt mycket. Förövrigt så bokade vi den här månaden in resan till Kap Verde där vi skulle spendera jul och nyår.
 
 
Stockholms skärgård, ute med båten i början av augusti
 
 
En heldag på Gröna Lund för första gången på flera år
 
 
Jag köpte finaste långklänningen på Topshop!
 
 
En trevlig kväll ute
 
 
Goodiebags från eventet vi var på
 
September
 
I september var jag ledig en hel del, jag firade min underbara vän som fyllde 20 med en underbar utgång. Jag hann även med två konserter nämligen Joshua Radin där Scars on 45 var förband (vilket för övrigt är ett riktigt bra band som jag fick upp ögonen för!), och även Takida. Hösten kom igång på riktigt och det blev snabbt mycket kallare. 
 
 
Scars on 45
 
 
Joshua Radin
 
 
Jag med en del av bandet Scars on 45 efter deras konsert
 
 
Utgång med härliga brudar
 
 
Det blev riktigt höstfint utomhus
 
October
 
Under oktober firades många födelsedagar och hösten bjöd på enormt fina färger som vanligt! Månaden bjöd på promenader i solskenet, 3 event (varav ett var Sephoras första butiksöppning i Sverige), en hel del plugg inför ett spanska prov, musikalen Dirty Dancing och en del jobb. Förövrigt så kom jag igång och tränade en del.
 
 
Plugg plugg plugg
 
 
De goda musslorna, jag hittade en pärla i en av dom!
 
 
Promenad inne i stan med en vän
 
 
Promenad inne i stan med en vän
 
 
Firade farmors 75 årsdag i slutet av månaden
 
November
 
November inleddes med en riktigt fin halloweenfest, två fotograferingar och sedan tillbringade jag en helg i Uppsala. Efter det åkte jag på en riktigt förjäklig förkylning och låg mest och hostade i över 2 veckors tid. Sjukskriven på jobbet, hostmedicin och många sömnlösa nätter och då självklart kände jag mig som en zombie dagtid.
 
 
Halloweenfest
 
 
Fotades i studio
 
 
Jag fotades i studio
 
 
Fotografering
 
 
En bild som sammanfattar helgen i Uppsala
 
December
 
Snön kom för att stanna och det var helt sagolikt fint utomhus. Jag började månanden med en laga-mat-kväll med jobbet som var riktigt trevlig. I december kom även en vän från Frankrike och hälsade på i Stockholm. Så vi blev turistiga, gick runt i gamla stan, vid slottet, synagogan, besökte julmarknader och gick på Aquaria. Förutom det så hann vi med film och matlagningskväll med mina vänner samt en fest för att fira att ett par till vänner fyllt systemet. Jag jobbade mitt sista pass innan ledigheten och åkte sedan till Kap Verde för att fira jul och nyår.
 
 
Winter Wonderland
 
 
Winter Wonderland
 
 
Besök från Frankrike
 
 
Öken
 
 
Nyår med en nyfunnen underbar vän!
 

Time is all we have

You can't change the past,
But you can ruin the present by worrying about the future.

Mix of photos

A sign on a bar
 
My favorite Marabou Black
 
Snow in the middle of july in Stockholm
 
Best dessert - Brownie with ice cream
 
Lunch at Jensens
 

Outfit christmas 2012

Here are my outfit for Christmas 2012, in Cape Verde
 
 
Dress - Gina Tricot
Blazer - H&M
Handbag - Topshop
Necklace - Mallorca
 

130112

Christmas and New Years is over for this time and I'm home again after spending 2 weeks in wonderful Cape Verde. What I thought was going to be 2 weeks of just reading books in a sunbed turned out to be so much more and those 2 weeks felt like half a lifetime, absolutely amazing! Since I came home I've been working, hanging out with friends and in less than a week I start school, university to be more exact. It feels.. I don't really know how it feels to be honest. I've decided to try something out and see if it's for me and that's exactly what I'm going to do.
 
Life is giving you a special gift. It takes you places and makes you feel all different kinds of things and you never know what will happen tomorrow. For now I'm amazed by everything and I hope it will continue like that for a long time.

Wants right now

After coming home from my holiday I've been going through the wardrobe and giving away a few bags with clothes and shoes to charity. I have too much and don't need everything and lately I've felt I need to do things for others because I'm able to. Unfortunately I still want new clothes, shoes and bags, does it ever stop? Here are some things I would love to have right now!
 
   
 
  
  
  
  
  
 
Photos: Forever21

Mix photos from Mallorca 2012

Photos say more than words
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avril Lavigne - I'm With You

 
 
Avril Lavigne - I'm With You

Photo from one of the last photoshoots


Smile

A smile is the prettiest thing you can wear

Crochet

Stradivarius, a shop I really loved during my time in Spain and that I miss checking out every week.
One day during my time in Cádiz I found these amazing two crochet tops.
I absolutely love them and I really like that I don't have anything similar in my wardrobe!
I couldn't decide on which colour, so I bought both of them and I don't regret it at all!
Perfect for a summerday, night out or really anytime at all.
 
Front
 
 
Back

Lista 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade till Spanien för att plugga och bo där i 4 månader. Det är en av de största sakerna jag gjort under året och även något jag aldrig gjort förut!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag är inte den som brukar ha nyårslöften.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte vad jag kan minnas.

4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
England, Spanien och Kap Verde.

6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Jag är nöjd med året, men klart att det alltid finns saker man vill ha mer eller mindre av. Jag skulle vilja bli lite mer spontan till nästa år. Alla de gånger jag lyckats med det i år har varit väldigt bra(!), så jag hoppas att få det ännu bättre genom att vara spontan oftare!

7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
Väldigt många! Bland annat datumen jag reste utomlands, min 20-årsdag, kvällen jag blev drogad, de datumen jag kände mig lycklig och även när jag kände mig sårad. Härliga sleepovers hos vänner, vissa fester och självklart många fler. Slutet av året kommer jag minnas så länge jag lever då jag upplevde något helt otroligt!

8. Vad var din största framgång 2012?
Flytta utomlands för att plugga. Ett stort steg att flytta hemifrån under den perioden och även en del av den bo med totala främlingar i en lägenhet i en liten stad i södra Spanien som jag aldrig tidigare besökt. Jag tog även ett stort kliv mot framtiden i slutet av året vilket har och kommer ha stor betydelse i mitt liv!

9. Största misstaget?
Kanske att jag i år vid ett tillfälle bara satt och väntade på att något skulle ändras istället för att direkt ta tag i det.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Precis som året innan så krånglade nacken i början av året, men så fort jag kom till Spanien så blev allt bra. Jag var inte ens förkyld under tiden där! Jag mår bättre i värmen, helt klart! Däremot blev jag tyvärr drogad när jag var ute för att fira min födelsedag vilket var en vidrig upplevelse. Under hösten har jag dragit på mig flera förkylningar och i slutet en riktigt ordentlig hosta som gjorde att jag var hemma väldigt länge.

11. Bästa köpet?
Nya kameran (den var i och för sig en present) samt alla utgifter på mitt äventyr i Spanien! Självklart räknar jag även in min resa till Kap Verde under bästa köp! Jag har nog också börjat tänka mer på pengar och vad jag köper. Mycket för att spara och ha pengar till saker jag verkligen vill göra men också för att det är väldigt enkelt att t.ex. shoppa billigare och handla på sig mer när något är på extra pris.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Äventyret till Spanien och allt som hörde till. Det pågick ju ändå under en tredjedel av året, så det är väl inte så konstigt.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag har insett ännu mer vilka otroliga vänner jag har efter att ha tillbringat en lång tid utan dem. Det är något som gjort mig riktigt glad. Även att jag har lärt mig en hel del spanska och jag blir otroligt glad varje gång jag läser något spansk, ser på nyheterna från Spanien eller lyssnar på något låt och faktiskt förstår en hel del! Sist men inte minns har jag träffat några nya människor som lyser upp min dag som solen, vilket är guld värt!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
Det finns alltid så otroligt många låtar som påminner en om olika tider! Några som kommer mig att tänka lite extra på 2012 är: Yo te esperaré, Bailando por ahi, Euphoria, No hay 2 sin 3, Me pones tierno, Pégate más, Ai se eu te pego, A thousand years, Heart on fire, Whistle, Shw wolf, Diamonds, Follow the leader, Give me something, Tomorrow is gonna be better, Underwater, Call me maybe, Somebody that I used to know, Payphone, You put me on fire, Eternamente och självklart många fler!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det här året hade sina upp och nedgångar precis som tidigare år. Jag har varit extremt lycklig vissa delar men även väldigt ledsen andra delar. Totalt sätt skulle jag nog ändå vilja påstå att jag varit väldigt nöjd med det jag åstakommit under året. Så mer nöjd har jag nog varit i år jämfört med tidigare år.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Under vissa delar av året önskar jag att jag varit mer in the moment och tagit tag i något snabbare. Och så lite mer spontanitet kanske, men jag tycker att det gick bättre i slutet av året.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Låta andra styra mig och inte riktigt sagt själv vad jag vill och inte vill. 

18. Hur tillbringade du julen?
På en ö i Kap Verde i Afrika med familjen samt nyfunna vänner. Julen innehöll allt och lite till och det var den absolut häftigaste julafton jag någonsin varit med om och den skiljde sig väldigt mycket mot hur jag vanligvis firar jul.

19. Blev du kär under 2012?
Kärlek i olika former har funnits i mitt liv under året och ja, när man som minst anar det så slår det till.

20. Favoritprogram på TV?
Skulle säga nästan samma som tidigare. NCIS, Friends, The Big Bang Theory, Hawaii 5 0, Bones, One Tree Hill och Svenska hollywoodfruar. Har även följt Once Upon A Time, Hellcats och Happy Endings.

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag försöker att inte hata någon/något.

22. Bästa boken du läste i år?
Eclipse och Breaking Dawn.

23. Största musikaliska upptäckten?
Scars on 45, helt klart! Ett otroligt brittiskt band som var förband på Joshua Radin konserten som jag var på i September. Jag har även fastnat otroligt mycket för spansk musik och det är faktiskt det som spelas mest här hemma! Jag har även fastnat för Christina Perri och Sias röster! Nu i slutet av året har jag mest lyssnat på latinomusik som jag älskar, så många nya upptäckter har det blivit, när det gäller musiken så har jag verkligen inte blivit besviken under 2012!

24. Något du önskade dig och fick?
Jag fick en ny kamera vilket verkligen behövdes. Jag har även fått nya vänner från olika delar av världen. Jag fick se valar och delfiner i det fria utanför Spaniens kust vilket var riktigt häftigt. Häftigt var det också att få fotas med bandet Scars on 45 efter deras spelning! Jag fick åka till en världsdel jag aldrig varit vid tidigare och fick uppleva så mycket under den tiden jag var där och det var verkligen häftigt!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Livet har ändrats en del under året och jag har väl inte alltid varit överrens med alla förändringar. Men allt rullar ju på och som man brukar säga, när en dörr stängs så öppnas ett fönster! Och när man minst anar det så slår blixten ner, i det här fallet en underbar blixt.

26. Årets bästa film?
Eftersom de inte visas så mycket filmer med orginalspråket i Spanien så har jag kompenserat genom att gå på bio typ 7 gånger under de 5 första veckorna jag var hemma från Spanien haha, så en hel del bra filmer har jag sett. Vet faktiskt inte vilken den bästa är... Har sett många bra! Men The Hobbit var ju en riktigt häftig upplevelse, speciellt bilden då den var filmad på ett helt annat sätt än vad filmer vanligtvis är och det märktes verkligen!

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag firade min 20-årsdag flera gånger. I Sverige och i Spanien. Alla firandes var speciella på sitt vis och det är minnen för livet. När jag gick ut ett par dagar efter min födelsedag för att fira med en kompis ute på krogen så blev jag tyvärr drogad så det är ett mindre roligt minne från 20 års firandet.

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Självklart slippa krångel med nacken, handleden och alla förkylning. I Spanien slapp jag sånt och det var riktigt skönt! Det finns en hel del saker som skulle kunna gjort mitt år ännu bättre, men jag är ändå nöjd med hur det har varit!

29. Vad fick dig att må bra?
Mina underbara vänner och all kärlek som funnits i mitt liv i olika former under året! Att få komma bort från Sverige ett tag fick mig också att må bra även om jag mådde både bra och dåligt under tiden i Spanien. Mina sista två veckor i Spanien fick mig att må helt otroligt bra och alla människorna där är verkligen guld värda för den tiden vi hade tillsammans! 

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Channing Tatum, utan tvekan. 

31. Vem saknade du?
Jag har hunnit sakna många eftersom jag bott i två olika länder och på 3 olika ställen under det här året. 

32. De bästa nya människorna du träffade?
Flera som jag träffade medan jag pluggade i Spanien. Träffade också en hel drös underbara människor i Kap Verde! Men också alla vänner jag haft sen tidigare men nu kommit mycket närmare. Det är dem som man bara kan träffa nästan när som helst och bara koppla bort allt för att man mår så bra i deras närhet! Det är riktigt vänskap och de personerna är verkligen guld värda!

Bowling december 2012

Here are some photos from the night we went bowling
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somewhere new

I've spent my christmas holiday in Africa. It was the first time I went there and as usual when it comes to planned trips, I thought about the packing long before it was time to go! Here are some things I would have loved to have brought with me in the bag!
 
  
  
  
 
 
  
 
Photos: Forever21

Winter Wonderland

When the snow came in the beginning of december everything turned into a beautiful winter wonderland.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0