T o r s d a g

Trots att jag hade lång sovmorgon så försov jag mig, men det var bara en kvart, så det var ingen fara :)
Har haft samhälle nu men typ inte gjort någonting, för jag är alldels för trött och har för ont i huvudet... försöker vakna nu under rasten med hjälp av datorn ;) haha smart va?

Efter skolan ska jag möta upp Tommy så att han får tillbaka sin nyckel som jag lånade imorse för att kunna låsa när jag gick :)

Förövrigt så kommer mamma och pappa hem idag och jag ska på simningen :) blir sista gången för mig den här terminen, för nästa vecka har tommy konsert och veckan efter det är jag i Thailand :)
Kommer få 880kr för hela terminen, är väl rätt bra antar jag :) speciellt om jag ska lägga ett par tusen på en ny kamera :)
Har börjat fundera lite på om jag verkligen ska fortsätta med simningen nästa termin.. de beror nog lite på vad jag får för schema tror jag.. för mina torsdagar är alltid jobbiga nu, eftersom att jag slutar rätt sent : /
Det är ju skönt att ha ett litet extra jobb förutom konsum, det är ju inte så mycket jobb plus att människorna där är jätte trevliga :) är bara de att ag vill inte att skolan ska komma i kläm och så.. plus att jag vill försöka börja träna mer.. så vi får se helt enkelt.. Får ju bättre lön i vår ;) så de kanske finns en anledning till att stänna :D haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0