Två bilder från London 2010




Bikinis från 500kr

Jag har som sagt många bikinis, men alla jag har köpt har varit billiga. Jag har inte en enda som jag har betalat över 500kr och även om det finns många fina över 500kr så känns det oftast inte värt det när många billiga varianter är fina! Bikinis är något som ofta slits väldigt mycket med tanke på salt och klorvatten, sand, klippor och så vidare, men trots detta tycker jag att varianter från H&M har funkat väldigt bra i flera år! Jag har hittat många drömbikinis som kostar långt över 1000kr men som sagt, jag har inte riktigt känt att jag vill "slösa" så mycket på bikinis då jag hellre köper väldigt många! Här kommer i alla fall mina favoriter över 500kr, alla hittar ni hos Modegallerian! :)



















110730

Den har dagen har bara försvunnit känns det som, allt har gått så fort! Jag vaknade rätt tidigt och mormor kom upp vid lunchtiden för att hjälpa mig fixa en massa i lägenheten. Jag har packat nästintill hela resväskan, har bara handbagaget kvar, tvättat 2 tvättmaskiner plus lite grejer för hand. Vi har putsat speglar, torkat hyllor, ätit jordgubbar med grädde för att få en liten paus och mormor har strykt lite plagg också. Lägenheten ser helt okej ut efter bombnedslaget tidigare idag och jag har hittat allt jag ska ha med. Tänk vad mycket saker man måste tänka på när man reser helt själv...!

Ikväll är tanken att jag ska ta det lugnt och ha en helkväll framför någon bra film. Fötterna ska ner i ett fotbad, nagellack ska bytas på tårna och jag ska även dra på något snyggt på fingrarna. Ska även städa undan de sista i lägenheten så att jag slipper allt sånt imorgon! Det känns skönt att så mycket är klart och inte det inte finns tusen saker att göra när jag kommer hem, speciellt eftersom att jag bara hinner vara hemma i en dag innan jag ska jobba och får besök från Mallorca!

Det bästa med dagen har varit att det är så varmt. 27 grader både inne och ute! Lite synd att man inte har legat i solen, men jag har märkt att jag fick lite färg ute på landet faktiskt så jag är rätt nöjd ändå! Dessutom känns det konstigt att packa sommarkläder och sånt man behöver nere i medelhavet om det ösregnar och är trist ute, är mycket roligare när man har sommarkänslan inne redan!

Bjuder på en bild tagen i vintras!


Nu är det inte långt kvar!

På måndag gäller det.
Första gången jag flyger själv och fjärde gången jag flyger till Mallorca!
Det här blir första året utan något hotell och jag ser fram emot det.
12 dagar i paradiset, det är det jag har framför mig!

Jag längtar! Det är omöjligt att inte göra det!



Let it be monday!

Gillar/Ogillar 20 juli 2011

Gillar:
Att det är 27 grader varmt idag.
Att det inte ens är 2 dygn kvar tills jag åker till Mallorca.
Att jag har mer än hälften av min semester kvar.
Att jag inte ska gå i skolan i höst!

Ogillar:
Att vädret verkar ha haft humörsvängningar senaste veckan.
Att jag inte åkt ut mycket med båten i år.
Att tiden inte räcker till.
Att det hela tiden finns så mycket (tråkiga saker) att göra.


Silence

Silence speaks louder than words.

110729

Utgången i onsdags blev lyckad, dock stannade vi inte så länge i och med att vi drog dit redan innan 8, allt för att slippa inträde ;) Sov inte särskilt mycket under natten och åkte till landet relativt tidigt igår. Åkte ut med båten och tog det lugnt på en ö under eftermiddag. Åt god pastasallad innan det var dags att åka hem, i vågorna efter en Viking Line båt. Jag var helt slut hela dagen så jag gick och la mig hyfsat tidigt och fick sova lite mer än 10 timmar inatt, vilket verkligen behövdes.

Idag har jag tagit det lugnt ute på landet, tittat på TV, spelat kort, suttit vid datorn, solat och åkt iväg med bilen en sväng. Det har varit varmt de senaste dagarna men absolut inte för varmt, så jag är supernöjd! Jag hoppas på att jag fått lite färg och det syns på fräknarna i ansiktet, men inte mer än så än tyvärr. Skulle behöva en "starkare" grundbränna inför nästan 2 veckor på Mallorca, men jag får väl helt enkelt bli brun därnere och använda mycket solskyddskräm, något som jag är väldigt dålig på annars.

Tidigare under kvällen kom
jag på att jag behövde tvätta hemma i stan, skriva ut flygbiljetter, stryka kläder och packa ner allt i resväskan, något som jag inte riktigt hade tänkt på innan och bestämde mig för att åka hem ikväll istället för imorgon. Då skulle jag tjäna några timmar, både ikväll och imorgon, och slippa stressa med allt. Lite av det som behövs göras är redan gjort, även om jag bara varit hemma i drygt en timme. Men nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna, så nu är det dags att krypa ner mellan lakanen och sova!

Hero of War

 

Rise Against - Hero of War


Big Ben and London Eye

Andra dagen vi var i London bestämde vi oss för att åka och se Big Ben och London Eye. Mamma som varit i London tidigare ville ha lite roligt åt min reaktion, så hon sa inte vart någonstans Big Ben var och när vi kom upp från tunnelbanestationen så började den såklart slå och jag blev så överraskad att jag hoppade till innan jag vände mig om och tittade upp.














Sommarfavoriter

Folk säger hit och dit att det är höst snart och alla verkar deppa ihop. Jag personligen fattar ingenting då det fortfarande är juli och det brukar vara sommarväder åtminstone ett par veckor in i augusti, om inte mer!
Jag själv har ju även precis fått semester, har en utlandsresa planerad och för bara några dagar sedan var det medelhavsvärme (ca 28 grader i skuggan) i Stockholm och även norr om Stockholm där mitt landställe är.
Så nån höst är det inte här inte, trots att H&M redan har skickat ut höstkatalogen och även fast affärerna säljer ut alla sommarkläder! Jag sitter just nu och kikar på massor av sommarkläder för att få inspiration och veta vad man ska packa ner i resväskan, även om packning är mer eller mindre klar! Här kommer lite sommarfavoriter just nu :)








Bilder: Forever21

110727

Igår träffade jag en vän som jag inte träffat så mycket på senaste tiden. Det blev lunch och otroligt mycket prat, skönt att umgås lite med folk igen, har ju inte blivit mycket av det när man har jobbat! Jag tog även en långpromenad, det var riktigt varmt för att inte vara någon sol ute! Såg en riktigt bra film igår på 11an, den hette Stop-loss. Ryan Phillippe och Channing Tatum var med i den, två riktigt snygga och bra skådisar, så det gjorde det hela ännu bättre!

Idag vaknade jag strax innan 10, har försökt vända på dygnet mer och mer i och med att natten innan jag åker kommer bli konstig och jag skulle behöva sova en del under dagen. Har hunnit gått upp, ätit frukost/lunch och solat en timme ungefär. 27 grader i skuggan och sol och moln, de bästa vädret jag har sett på flera dagar faktiskt! Tänkte nog snart dra på mig shorts och nån topp och dra iväg och fixa de förhoppningsvis sista grejerna innan resan! Ikväll blir det utgång med lite folk, ska bli trevligt! :)

Blå sommarklänning

För två veckor sedan gick jag på en liten shoppingtur innan Harry Potter bion, och jag hittade denna underbara klänning! Har skrivit om den redan, men inte visat någon bild förrän nu. Jag hoppas på att få mycket användning för den :)


Säckpipa

Detta är något man alltid ser i England och Scotland när man är där :)


Poolen på landet

Poolen på landet var underbar när man var liten, nu känns den mest... kall!
Men nu har den renoverats och oavsett så är det fint och mysigt att vara där!








Stora halsband

Jag har rätt nyligen fått upp ögonen för stora halsband, tycker att det kan vara otroligt snyggt till en outfit när man vill göra det hela lite glammigare eller bara klä upp sig lite! Jag tycker att det är finast att lägga fokus på en sak, så det man kan tänka på lite extra är att ha en lite enklare outfit om man vill ha ett stort halsband till!
Här kommer mina favoriter just nu från Cocoo.se, och det bästa av allt är att ni har 15% rabatt på hela sortimentet fram till 8e augusti om ni anger rabattkoden gladsommar!




















110325

Igår blev det en tur till Norrtälje, kikade lite i affärer och kom faktiskt hem med ett par svarta jeans. Har länge letat efter det då mina har gått sönder, så det var super att jag äntligen hittade det! :)
Åkte även hem från landet igår, tog det bara lugnt och tittade på TV under kvällen. Blir ofta så när man inte riktigt orkar dra ut, men jag tycker det är skönt att bara vila upp sig framför TV:n, speciellt eftersom att jag gillar att kolla på tv-serier! ;)

Idag vaknade jag vid 11 tiden, åkte till farsta och köpte en bikini (ja, ännu en till!) och lite annat som ska tas med till Mallorca. Om en vecka är jag där, tänk vad tiden går fort! Jag har ju redan en massa bikinis, tror jag är uppe i över 15 stycken nu, men ibland kan man inte låta bli. Den var på rean i alla fall och varje del kostade 49kr, värt!
Har även hunnit storstäda hela lägenheten idag och tagit fram de mesta av kläderna som ska ner i resväskan.

Har mycket att göra nu innan jag åker, så jag ska försöka få lite gjort varje dag så att jag slipper stressa de sista dagarna. Vill ju säkert dra ut någon dag och kväll så då kan det vara skönt att ha allt gjort!

Fredagens outfit.





Topp - JC
Shorts - Topshop
Armband - Accessorize

The Cumberland - A Guoman Hotel

På vårt underbara lyxhotell fanns det superfin juldekoration och ett flertal coola designföremål.
Vi hade riktigt roligt åt de flygande granarna och de liggande statyerna!




















Badkläder till shorts!

Jag tycker att baddräkter, och även monokinis, verkar supersnyggt att ha till ett par shorts under sommaren! Det blir som en snygg body, gärna med lite snygga detaljer eller lite hud som visas. Skulle vilja ha en nu när jag åker ner till Mallorca, men har inte riktigt hittat "the one" ännu. Här kommer i alla fall lite tips på just detta, ni kanske hittar någon ni gillar! Alla dessa hittar ni hos Modegallerian! Här är en direktlänk till deras badkläder :)











110723

Lite mer än ett dygn har jag varit ute på landet och det är verkligen skön här ute. Eftersom att jag inte är här så mycket längre så blir jag inte lika rastlös som jag brukar bli, så nu kan man njuta ordentligt! Har än så länge legat och solat en del, varit ute helt själv med båten och hjälpt pappa fixa en massa saker med just båten. Har spelat kort, Yatzy, läst ut en bok och bara tagit det lugnt här ute.

Vill i det här inlägget ägna en tanke åt Norge och alla människor som har drabbats, och även sångerskan Amy Winehouse som hittades död i sin lägenhet tidigare idag.

Chasing Pavements

 

Adele - Chasing Pavements


England Bracelet

Redan i vintras var jag och tittade på detta armband, men tyckte att det var alldeles för dyrt. Men när jag var och shoppade i Nacka och såg detta igen, och att det nu var nedsatt med 70% så var det inget svårt beslut. 56kr blev det för detta underbara armband och det sitter redan på min arm!


110722

Igår blev det alltså en heldag i Nacka Forum. Fick med mig en hel del saker hem som jag tänkte visa upp här i bloggen, men det får bli en dag då jag har tid med det. Efter shoppingen gick jag till mormor, åt där och hämtade min stora resväska. Den är till och med större än vad jag minns och nu står den här hemma, väntad på att bli packad! Det är sjukt hur snabbt tiden har gått, jag kommer ju vara nere på Mallorca om 10 dagar, helt otroligt! :D

Vaknade för inte så länge sedan och har bestämt mig för att åka till landet. Jag behöver vila lite, ta det lugnt och kanske få lite färg på kroppen nu i eftermiddag. Jag vill äta grillmat, ligga i en skön stol på altanen och läsa och se på solnedgången. Dags att packa det sista och sedan bege sig mot tunnelbanan!

Landet förra året

Studio

Här är en bild jag inte har visat från studiofotograferingen förra året!
Bilden är lite annorlunda men det är något med den som jag verkligen gillar :)


Picadilly Circus!






Solnedgång på landet














Smycken från Forever21

Jag använder inte så mycket smycken, men gör jag det så blir det oftast armband som är en silverkedja eller örhängen. Varför jag så sällan använder smycken är för att jag inte tycker att några av de jag har passar att använda. Alltså, lite mer smycken hemma, skulle resultera i mer användning av smycken! Här kommer några favoriter från Forever21! :)








Bilder: Forever21

110720

Nu är det SEMESTER som gäller! Jag har från och med idag 3½ veckors ledigt från jobbet varav nästan 2 hela veckor ska tillbringas nere på Mallorca! Jag har alltså 1½ vecka på mig att träffa alla människor här hemma, njuta av ledigheten, kanske åka till landet och allt annat som behövs fixas innan en resa utomlands!

Har varit vaken sedan 11 imorse, hunnit springa iväg till läkaren, sätta på en tvättmaskin (för hundrade gången känns det som...) och legat på balkongen en timme för att sola och läsa en bra bok! Planerna för idag är att ta en dusch och fixa lite här hemma innan jag beger mig till stan och förhoppningsvis går på bio! Måste ju se Transformers 3, även om jag är lite sur på att Megan Fox är utbytt..

Imorgon är det shopping som står på schemat. Blir en heldag i Nacka Forum med Cili, såsom det brukar bli på sommaren, det har nog blivit någon form av tradition för våran del! Jag har ju knappt tittat i butiker under sommaren, så nu är det dags för en heldag att bara titta, prova och förhoppningsvis i alla fall köpa något fint! :)

Bjuder på en bild jag tog från dubbeldäckaren påväg hem från landet!

Tapas Restaurante

Vår första riktigt dag i London så blev det bara spansk mat. Först paella till lunch och sedan tapas på kvällen! Vi gick till en tapas restaurang som låg bara nån gata ifrån Oxford Street och all shopping! Här är ett par bilder från kvällen :)








110718

Det har varit jobb, jobb, jobb de senaste dagarna och imorrn är det sista dagen innan semestern. Ska bli riktigt skönt att få vara ledig, få åka utomlands, ta det lugnt, träffa vänner och bara njuta av den sista delen av sommaren!

Mycket i mitt liv kommer ändras till hösten, framförallt för att jag har tagit studenten och inte ska plugga vidare nu direkt i höst. Av den anledningen behöver jag lite tid att ladda upp inför allt nytt, men jag har även behövt komma in i det med hjälp av 4 veckors heltidsjobb.

Båthamnen




Galet

Gjorde nyss något galet, i alla fall för att vara mig.
Nu får vi se om det bara var en kul grej att göra det eller om det är något som kan ta mig vidare så att en dröm kan bli till verklighet.

Hanky Panky



Jag är med och tävlar om 2 hanky panky trosor hos Bellzors :)
Klicka här för att komma till tävlingen!

110717

Det har varit jobb både fredag och lördagkväll och nu börjar det kännas i kroppen att man har jobbat mycket. På fredagen efter jobbet blev det utgång, inte direkt planerat, men hur trevligt som helst. Åkte bara hem, drog på mig klänning och klackar och åkte in till stan och sommar för att möta upp lite vänner! Det var första gången sen jag drog ut och dansade sen studenten, så det kändes riktigt kul! Har valt att inte gå ut så mycket nu i början på sommaren för att jag har jobbat väldigt mycket, velat spara pengar och vet att jag brukar gå ut väldigt mycket när jag är nere på Mallorca.
Men några utgångar innan ska nog funka ;)

Bikini från London

Förutom att jag på La Senza hittade lite fina underkläder, så fann jag denna underbara skapelse!
Jag föll direkt för den och nästan 400kr för en bikini kändes som ingenting när den är såhär fin (förövrigt så har jag aldrig köpt en bikini som varit såhär dyr innan, men ändå känns det värt det!). Överdelen är anpassad på så sätt att man valde storlek precis som på en bh, därav sitter den super och är inte för stor runt eller liknande, sånt problem som jag har i vanliga fall med just bikinis! Svart är det, med massor av små blommor på och härliga volanger på både över och underdel! :D


Pret a manger

God frukost på Pret a manger!



Den här fruktsalladen, "Superfruit", blev min favorit under Londonresan! I den fanns granatäppte, mango och blåbär. Jag testade den under andra frukosten och sedan fortsatte jag med den just för att jag tyckte om den så mycket. En av mina favrotifrukter är mango och det är något av det som jag tycker är "enklast" att äta på morgonen då jag ofta har svårt att få i mig något direkt när jag vaknar!


Sista dagen i London ville jag prova chokladcroissant till efterrätt på frukosten. Första gången jag provade just chokladcroissant och det har blivit något jag tycker är jättegott som fika!


På Pret a manger fanns även en supergod citroncheesecake som vi köpte med oss en kväll till hotellet. Helt gudomlig var den med lemon curd på!
Önskar att pret a manger kan flytta sig hit till Sverige, skulle vara helt otroligt smart!

110715

Harry Potter premiären var bra, men det känns lite tråkigt att det var den sista. Tyckte att filmen var bra, men det kändes som att de hade stressat fram den.. Hade varit bättre om det hade varit en halvtimme längre och inte "gått så fort" eller vad man nu ska säga!

Hann i alla fall med en sväng i farsta innan filmen började och hittade en fin kort, tunn, enkel, blå sommarklänning på H&M. Fanns bara en kvar och den var i storlek 36 och passade perfekt! Har alltid haft för lite sommarklänningar som kan användas på dagen till stranden och så vidare, lite finare klänningar till kvällen har jag 10 gånger om, men den här behövde jag verkligen som sagt! Att den kostade 149kr och jag drog det på ett presentkort jag fick i studentpresent gjorde saken ännu bättre!
Jag älskar ju att shoppa, men jag får verkligen hålla i pengarna nu då jag har ett par veckor på Mallorca framför mig och ännu större planer till våren!

Igår var det jobb hela dagen, 10-20 passet. Det var skönt att för en gång skull komma hem till innan 21, vanligtvis stänger jag ju butiken och då blir det ett par timmar senare. Var helt slut igårkväll så jag satt bara framför TV:n i stort sätt, kikade på It's Complicated och Navy CIS.

Idag är det skitväder rent ut sagt och det känns ju inte alltför roligt. Men jag har en hel del att göra ändå, så det fungerar!

Bjuder på ett par nytagna bilder från landet!



Toppar från Forever

Här kommer ännu lite favoriter från Forever21 :)








Bilder: Forever21

Swedish House Mafia - Save the World

 

Swedish House Mafia - Save the World


110713

Igår var det dags att säga hejdå till landet och bege sig hem till stan igen! Det var dags för jobb på kvällen och börja röja i lägenheten här hemma. Har hunnit tvätta lite kläder, öppna all post och bara allmänt fixat här hemma. Fick äntligen sova ut idag och nu sitter jag och dricker en supergod hallon och mango smoothie! :)

Idag är det dags för Harry Potter premiären! Är riktigt taggad för att se den men det kommer bli tråkigt att det inte kommer några fler efter denna. Jag som inte har läst böckerna har ingen aning om vad som kommer att hända, så jag är riktigt nyfiken! :D Funderade på om jag skulle ta en shoppingtur innan filmen, och även kanske äta någonstans i stan, men vi får se hur det blir! :)

Här kommer ett par bilder från landet!






Bilder från studenten








































110711

Är inne på min tredje lediga dag nu och jag har knappt sett röken av bra väder... Så tråkigt att det blir dåligt väder när man äntligen är lite ledig!

Vi har i alla fall varit till Norrtälje en sväng, gått runt i staden och ätit på en relativt ny restaurang. Vi hann med att åka till poolen en sväng igår när det var sol i någon timme, skönt att kunna sitta i en solstol i alla fall en timme innan det blev dåligt igen. Blev en del kortspel under kvällen, god grillmat och gino till efterrätt.

Idag var tanken att vi skulle ut med båten, men det blev inte så tack vare vädret. Tråkigt, men så kan det gå. Hoppas på en skön dag hemma istället med supergod grillmiddag!

Missing

Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked. It's about that very moment when you're doing something and wishing they were right there with you.

Midjehöga jeansshorts!

Har äntligen hittat ett par midjehöga jeansshorts i en snygg tvätt!
På Topshop fanns de och de sitter hur bra som helst! :)


110708

Den här veckan har jag lyckats hinna med teoriprovet för körkortet, haft mina sista körlektioner och uppkörningen. Jag fixade allt på första försöket och är otroligt stolt över att jag äntligen har körkort! För studenten, och nu 3 veckor senare körkort, helt otroligt!

Förutom det så har jag jobbat varje dag, eller rättare sagt varje kväll. Har hunnit fixa lite här hemma i lägenheten och träffa lite nära och kära.

Imorgon ska jag åka ut till landet. Är ledig i 3 dagar och behöver vila upp mig lite innan jobbet drar igång igen. Förhoppningsvis blir det en tur till Norrtälje, god grillmat och en tur ut med båten på sjön! Ska ju hinna ta det lugnt så det är ju bra om man inte planerar in alltför mycket.. Även om jag gärna skulle vilja hinna med betydligt mer! :)

Covent Garden and Apple Market

Första dagen i London bestämde vi oss för att åka till Covent Garden och Apple Market. Sagt och gjort, iväg till närmsta tunnelbanestation (Marble Arch) och lära sig Londons tunnelbanesystem!





Den obligatoriska turistbilden i London, vid en telefonkiosk!


Första shoppingen blev på The Body Shop (syns på påsen ;)) där jag inhandlade body butter och shower gel i passionfruit doften. Den brukar enbart komma in i de svenska butikerna vid rean, så därför passade jag på! Handlade även ett doftljus i vanilj och riktigt stor borste för rouge eller liknande.




Lunchen åts utomhus! Det blev underbar Paella :)








Många shoppingpåsar, eller hur? ;)











Toppar med detaljer

Enklaste och snyggaste outfiten på sommaren, speciellt utomlands, är nog jeansshorts och en snygg topp! Det får gärna vara halterneck, axelbandslöst, spets, transparent och virkat, alla typer av detaljer gör sig riktigt snyggt till jeansshorts! Här är mina favorittoppar just nu! :)








Bilder: Forever21

Give Me Everything

 

Pitbull ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer - Give Me Everything


KÖRKORT!

Jag fixade det, jag gjorde det! JAG HAR KÖRKORT! :D
Kan inte riktigt fatta det, men det pirrar i magen fortfarande...
Helt sjukt egentligen!

Först studenten och nu 3 veckor senare har jag körkort, vilken frihet! :D

110705

Igår skrev jag teoriprovet för körkortet och fixade det! Känns otroligt skönt att teoridelen äntligen är över och att jag kan blicka framåt till uppkörning och körkortet! Har precis lagt undan teoriböckerna och den känslan var hur grym som helst! :D

Idag har jag haft körlektion på morgonen och sedan har jag fixat här hemma. Mormor har varit här och hjälpt till med strykning och jag har gjort i ordning flera matlådor så att det finns i kylen/frysen när jag vill ha mat eller ska ta med till jobbet.

Om några minuter ska jag traska iväg till tunnelbanan och åka till jobbet. Jobbar kväll fram till och med fredag, sedan är det hela 3 dagars ledighet innan nästa jobbtid!

Bjuder på en gammal bild

People

If people are trying to bring you down,
It's only means that you are above them.

Onsdagens outfit





På min lediga dag förra veckan så var det riktigt fint väder och jag passade på att ha en riktig sommaroutfit på mig! :)

Kjol - Gina Tricot
Tubtopp - Bikbok
Klocka - Ur&Penn
Armband och örhängen - Present, Dyrberg Kern

Långärmat från Forever21

Under de svala sommarkvällarna (som nu till exempel) är det skönt att ha långärmat, antingen en tunn kofta eller en helt vanlig långärmad tröja. Här kommer mina favoriter just nu från Forever21!








Bilder: Forever21

110704

Nu har det hunnit bli juli, helt sjukt hur fort tiden går!

Den senaste veckan har jag jobbat heltid och helt enkelt inte haft tid till bloggen. Jag har pluggat körkortsteori runt 4 timmar per dag, haft ett par körlektioner och försökt träffa människor så gott det går. Det har varit otroligt bra väder och jag har hunnit få några minuter i solen, men inte mycket mer än så tyvärr.. Den här veckan fortsätter precis som den förra avslutades på, med jobb! Jobbar mån-fre, har körlektion och lite annat som ska fixas. Till helgen hoppas jag på fint väder igen för då blir det antagligen landet och förhoppningsvis en båttur för att bättra på brännan!

Nu är det dags för en dusch innan jobbet!



Bjuder på en suddig bild från Mallorca förra året!

Första förmiddagen i London!

Såhär såg det ut när vi klev ut från hotellet första morgonen!



Frukost på Pret a manger!


Utsikt från frukoststället




Hot chocolate



Måndagens outfit

Har inte blivit så jättemycket "vanligt" bloggande, just för att jag har MASSOR att göra!
Men här kommer i alla fall en outfit bild från i måndags :)





Kjol - H&M
Halternecklinne - Vero Moda
Skor - Belle Shoes

Nya sommarskorna


RSS 2.0