JAG VANN!

JAG VANN!  : D

Jag tävlade ju i Lindas tävling om en klänning från chicy.se och jag vann!

http://lindaslya.blogg.se/2008/august/vinnare-av-klanning-fran-chicyse.html

Söndag

Idag ska mycket saker hinnas med :) men det ska nog inte bli någon fara!
Har precis duschat och gjort i ordning mig :) testade en ny ögonskugga, typ en rosa glittrig.. känns ovant eftersom att jag mest brukar ha brun, silver, grå osv.. Men det blev rätt fint i alla fall :)
Pappa har precis köpt en bagagnad (stavning?) tv till mormor :) hennes har tydligen varit trasig i flera veckor, men hon har inte sagt något.. som vanligt, hon tycker att hon stör hela tiden... Men nu är den i alla fall köpt, så nu är han påväg dit för att lämna den :)
Om en timme ska jag och pappa gå på en handledarkurs för att få börja övningsköra! :) Det ska bli roligt att få köra sen! :)Innan dess ska jag hinna köpa ett par block till skolan, men de tar ju 5 minuter, så det hinner vi nog!
Direkt efter kursen ska jag till Musikalen, ska bli roligt att få börja i en ny grupp! Blir lite mer avancerat och så ;)

Ikväll ska jag inte göra något speciellt.. ska väl bara ta det lugnt och så! Kan verkligen behöva det efter att ha gjort så mycket under dagen! Jag är ju egentligen lite sjuk.. men jag hoppas att det inte blir värre!

Goodnight!

Har suttit vid datorn mer eller mindre hela dagen, och nu är jag trött på det, så nu ska jag sova :) Imorrn kommer jag nog inte ha någon tid till att blogga, ska knappt vara hemma, och den lilla tiden som jag är hemma måste jag få ta det lugnt!

Puss och gonatt

Shoppingen på Mallorca

Nu äntligen ska all min shopping från Mallorca komma upp här på bloggen! :)
Jag shoppade inte så jätte mycket där, men det blev lite grann i alla fall ;)

Här kommer bilder på allt!

Den här klänningen och skorna köptes på NewYorker :) en stor affär i en galleria. Där köpte jag även ett undklädes set, men de tänker jag inte visa här!


Man ser det inte på bilden, men själva kork-klacken är silver klittrig :)


Den här väskan köptes på en annan affär inne i gallerian! Den var otroligt billig! 180kr!


Såhär ser den ut, lite närmare :) den är grå-beige




Det här armbandet köpte jag på en slags marknad sista kvällen :) köpte 2 likadana, så jag och tommy har varsitt! <3


Det här halsbandet köptes också på marknaden :) Det ligger saker i kulan, så den låter när man rör sig :) hihi


De här solfjädrarna köpte jag sista dagen :)


Den text som står på den här solfjädern är; Palma de Mallorca




Det var allt ;)

Ringar

Har ju inte hunnit med att visa allt som har köpts i sommar, men nu ska två saker komma upp i alla fall :) mina två ringar! Jag köpte ju en på arlanda innan jag åkte till Mallorca och en på glitter för några veckor sedan :) här kommer bilder på dom!

Här är den som köptes på arlanda :)
Det är en svart ros med gnistrande stenar runt :) den är jätte fin, men det syns inte så jätte bra på bild. Fanns i rött också, men jag tyckte att svart blev snyggast :)




Här är den som köptes på glitter :) den är så enkel, och så fin, så jag gillar den jätte mycket!




Jag är en sån person som alltid köper mycket smycken men aldrig använder, men nu har de mesta börjat komma till användning igen :) rätt bra!

Lasagne!

Nu är det snart mat :) lasagne! Mamma och pappa kom hem tidigare idag, vet inte om det är bra eller dåligt, men hur som helst blir det god mat då i alla fall :) fast i och för sig så kan jag laga egen god mat också x) men i alla fall ;)

Bloggen har varit rätt trist och dålig uppdaterad de senaste dagarna, på grund av att jag har varit sjuk  : /
Jag antar att ni förstår!
Tänkte försöka få upp något roligt inlägg idag i alla fall, men det kommer upp senare ikväll :) ha det bra så länge!

Ska äta nu, hörs sen! puss <3

inställt.

Bloggen har krånglat i flera timmar, men nu äntligen så lyckades jag logga in! Wohoo!
Medans den krånglade passade jag på att titta på den sista filmen x) The big bounce. Den var bra x) fast jag har sett betydligt bättre filmer med Owen Wilson än den.. men men :)

Har i alla fall bestämt mig för att inte gå på mötet med simningen imorrn, jag kommer inte orka det... ska ju på ett sånt där möte för att få börja övningsköra och sen teatern, och det är viktigare än mötet med simningen... Så, jag ska maila de nu och säga som det är, jag är för sjuk för att komma. Har ju ändå varit hemma från skolan 2 dagar, och nu är det tredje dagen som jag ligger...    : /
Känns jobbigt, för jag brukar inte vara sjuk så ofta.. men nu åker jag dit hela tiden, och inget blir riktigt bra  : /

Här kommer en bild på mig från förra sommaren :)


a bit lonely

Nu har Tommy precis åkt hem :( känns ensamt!

Mamma och pappa är ju ute på landet och kommer hem antingen imorrn eller idag.. vet inte riktigt än hur det blir. Men i alla fall.. så de senaste dagarna har tommy bott hos mig :) jag har ju även varit sjuk :( men det har inte varit någon större fara!

Jag och Tommy har hunnit se 2 av filmerna :) en igår kväll och en nu på morgonen :) Dom var bra båda två :) inga höjdar filmer direkt, men absolut inte dåliga! Dom är helt klart värda att ses!
Det är Kings of south beach och Beowulf.
Jag personligen gillade Kings of south beach bäst, men jag tror att tommys favorit var Beowulf.

Förutom det så har vi väl inte gjort så mycket.. tittat på tv och så bara :)

Hoppas ni har haft det bra! ;)



sjukling..

Det blev en till dag att vara hemma och sjuk, dock har jag orkat mycket mer idag :)  jag och tommy besökte dramaklassen idag :) kändes rätt bra. Vi åkte förbi videomix och hyrde 3 filmer, köpte godis och pepsi :) vanligtvis skulle de blivit cola, men dom har extrapris på papsi nu x) 1,5 liter för 10kr, pant inräknat! :)
Vi ska väl inte hitta på något särskilt idag.. kolla på tv och film, äta godis, popcorn och lite mat :)
Har inte fått i mig något sedan frukost, så jag kokar ett halvt paket nudlar just nu :) ska bli riktigt gott! Har inte ätit det på jäääätte länge!

Förlåt för dålig uppdatering, men ajg hoppas att ni förstår eftersom att jag är sjuk och är med min älskling samtidigt som jag försöker bli bättre :) ligger mest i sängen hela dagarna!

Hoppas ni mår bättre än mig!

kvällen

Har varit med tommy hela kvällen, vi har bara tagit det lugnt :)
har fått ännu ondare i örat.. så vi får se om jag ens går till skolan imorrn  : /  som det känns nu, så kommer jag inte göra det, men jag hoppas att jag blir bättre till imorrn!
Nu ska vi gå och lägga oss!  :) tommy ska upp tidigt och jag behöver sova för att bli bättre :) natti natti!

Flyga drake

Jag bestämde mig för att titta på filmen Flyga drake, men den var så hemsk, så jag stängde av efter halva ungefär... sedan kom mormor upp och skrev ett intyg till idrotten imorrn, mamma och pappa bestämde sig för att åka direkt till landet, så därför kunde ingen av dom skriva..
Tommy kom hit för en stund sen :) han satte nyss på filmen och jag har lovat att kolla på slutet med honom. Senare ikväll ska vi åka till gubbängen och hämta hem thaimat :) ska bli supergott!
Känner mig någolunda.. har lite ont i huvudet och är hängig, men men!

Har inte fotat någon outfit idag, som ni säkert förstår, men ni får klara er! ;)

Läkarbesök

Nu har jag kommit hem från vårdcentralen. Det var ingen borelia och ingen halsfluss. Fick dock örondroppar till mitt stackars lilla öra! I och med att jag hade feber och ont i halsen så skulle jag vila i helst ett par dagar och inte idrotta... så då blev det ingen idrott imorrn, rätt skönt faktiskt :)
Nu tänkte ajg lägga mig framför tv:n och titta lite, om de inte finns nåt kul så sätter jag på en film :)


Sjuk

God morgon!
Idag kände jag mig dålig, mådde illa och hade lite feber när jag vaknade, så det blev ingen skola för mig idag. Eftersom jag misstänker att jag har haft en fästing i mitt öra, som nu har blivit infekterat så har jag fått en tid hos en läkare nere på vårdcentralen 10.40, tänkte att eftersom jag fått feber kan det vara borelia! Det blir bra att jag kollar upp det i alla fall :)
Försökte somna om när ajg väl sjukanmält mig, men det gick inte... låg istället och vilade i en halv timme innan jag satte på tv:n och började titta på Top Model 3 som gick på tv:n :) nu ska jag äta 2 crepes för att få i mig liiite mat i alla fall :) och så ska jag se slutet på Top Model :)
Får se hur mycket jag orkar blogga idag.. tror inte det kommer bli så jätte mycket, men vi får väl se!

sängdags!

Nu blir det bedtime för min del! :) Ska upp kvart över 8 och jag känner att jag behöver få sova ut!
Imorgon kommer tommy hit och ska sova här, och sedan på fredag så ska jag vara med honom, sover förmodligen tillsammans då också, så förmodligen så blir det inte så mycket blogg dom närmsta dagarna... Ska försöka att uppdatera lite, men jag lovar ingenting som jag kanske inte kan hålla, det är bäst så.

God natt!



Bilden är tagen okt/nov - 06

Dusch och silikondroppar

Nu har jag tagit en snabbdusch och ska snart lägga i silikon dropparna i håret :) det är helt otroligt hur mycket bättre håret blir! Jag som har haft extremt tovigt hår innan, har knappt några tovor kvar! Det kan gå 2 dagar utan att jag drar borsten genom håret och det ser ändå bra ut! Jag är riktigt nöjd med mina silikondroppar! Silikondropparna kostade ju 35 kr, tror att det är 40 eller 45 kr i vanliga fall, men det är de värt! Själva tuben är ju inte så stor, så det är ju därför det är väldigt billigt!

Sitter som sagt och tittar på project runway :) och jag blev jätte glad nät Rami gick vidare till finalen, har gillat hans kläder många gånger, så det var bra! ;)  Nu hoppas jag att antingen han eller Jillian vinner, för ajg vill itne att Christian ska vinna, har inte gillat honom alls i stort sätt...


project runway!

Nu blir det project runway med glass och pepsi :) skriver något inlägg senare ikväll :)

Puss <3

Gratisbio

Jag är medlem på gratisbio där man kan få presentkort på massor av olika butiker! Man samlar poäng genom att bli medlem på olika hemsidor, klicka sig in på olika hemsidor, köpa eller gå med i olika erbjudanden eller värva andra! Det är helt gratis, men man kan även handla på olika internet butiker och få poäng för även det!
Bli medlem du också genom att klicka på den här länken:
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=46539

under kvällen..

Har pluggat lite av matten nu :) tror inte jag gör något mer av det ikväll, har ju gjort allt som jag ska på alla nivåer :) så det blir nog bra!
Ikväll blir det Project runway klockan 21.00 - 23.00 :) vill verkligen se det eftersom att det är dom sista avsnitten, eller jag tror i alla fall att det är de x)
Något mer har jag inte planerat ikväll... dock är det ju bara 1 timme kvar ungefär :) så jag kommer ju inte hinna med så jätte mycket. Kommer därför inte heller bli några "stora" inlägg här i bloggen, men något mer ska det i alla fall bli!

Snygg outfit!

Jag valde att sätta på mig något annat än bara jeans idag, för det känns så enformigt! Så idag blev det detta!





Lila linne från Gina Tricot
Stickad kofta från Bikbok
Strumpbyxor från Lindex
Skor från Skopunkten
Smyckerna är presenter
Spännet från H&M
Diademet (syns inte på bild) från Creole

dagen som gått!

Nu har jag kommit hem :)
Imorse fick jag alltså en liten sovmorgon, och sedan var det skolan som gällde! Idag hade vi bara 3 lektioner, så vi slutade rätt tidigt, det var jätte skönt! Våran lunch var 1½ timme, så det blir ju inte lika tidigt som man vill, men men! ;)  På matten gick det helt okej, men jag hann inte klart allt, vilket jag inte tror att någon gör på våra lektioner? Men jag har redan hunnit räkna in nästan allt på vägen hem på tunnelbanan! På spanskan fick vi lära oss hälsa :) så det blev en liten läxa i de också, till nästa onsdag! På engelskan hade vi de sista diagnostiska testet! Skönt att det är över ;) haha!
Efter skolan åkte jag in till stan med Saga för att köpa ett block :) men vi hittade inget smart, så vi struntade i de! Istället köpte jag en glass på Montis, och jäklar va dyrt de va! Sedan åkte jag hem :)
Såg att dom har 25% rea på alla märkesunderkläder på Twilfit :) kanske ska passa på att köpa hanky panky, calvin klein eller nåt ;)

Sedan jag kom hem har jag hunnit plocka undan lite i rummet, blev lite små stressigt i morse, så det behövdes röja! Sedan har jag även fotat lite saker som jag ska visa på bloggen :) har lite kvar bara, men det ska jag nog hinna med tror jag! ;)

Uppdaterar lite senare igen!

liten sovmorgon, lång lunch och sluta tidigt!

Jag fick upp Mallorca inlägget idag :) skönt att ha hunnit med det!
Blev även lite bilder från ett par skor, men det ska komma upp bilder på 4 par till, 3 som köptes för 2 veckor sedan och ett par som jag köpte på Mallorca :)
Jag tänkte så småning om ha ett inlägg med all shopping från Mallorca :) Blev ju inga mängder, men lite grann i alla fall :) har ett par saker kvar att fota, sedan kan jag börja på det så smått :)

Har sagt gånatt till pojkvännen nu :) blev på telefon som de har blivit de senaste dagarna :)
Han ska ju upp tidigt imorrn, han börjar redan kl 8.00!
Jag börjar 9.20 imorrn, och det är sååå skönt! Får sova till 7.5 ungefär :) sen blir de upp och äta, klä på sig och göra i ordning sig :) funderar på att kanske gå upp 10-20 minuter innan imorrn för att fixa till lite i rummet, blogga eller plugga x) men jag tror kanske att jag skippar det! Kan ju kanske göra det på torsdag istället, då jag har sovmorgon till 10.05 :) yay!
Föresten så slutar jag tidigt imorgon också :) redan 13.50! Varannan vecka kommer jag sluta 16.00 på onsdagar och varannan 13.50 :) är rätt skönt att ha det så!
Dessutom så har vi ju 1½ timmes lunch på onsdagar, så jag funderar på att åka till stan och köpa ett block till skolan imorrn under lunchen :) man hinner ju fram och tillbaka utan problem!

Nej, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och lägga mig :) tänkte kolla igenom mode sidorna på ett par tidningar, men annars blir det nog sova direkt! Tänkte släcka innan 23.00 i alla fall!
Natti natti!

Bal skor :)

Tänkte visa mina balskor :) som jag även hade på bröllopet! Det är ett par silvriga klackskor med öppen tå som kostade 500 kronor på Bianco Footwear :) här kommer några bilder!







Lägger in de här i shopping kategorin :) passar väl bäst där ;)

Mallorca, dag 5

Dem sista bilderna från Mallorca resan kommer nu :)

På morgonen gick vi upp och duschade och gjorde i ordning oss, även packade resväskorna!  :) sedan gick vi mot ett café som heter capuccino :) under den vägen som tog cirka en timme att gå (kanske på grund av att vi stannade i flera affärer), så shoppade jag de sista, blev dock inte mycket, men i alla fall något!
Klockan 13.00 mötte vi upp Isabella på caféet och hennes två kompisar :) Sofia skulle egentligen också komma, men det hade strulat till sig, så det gick inte, det var tråkigt eftersom vi aldrig fick säga hejdå till henne  : /
Vi gick till ett annat café i närheten där Isabella beställde en smoothie :)
Efter de så gick jag och Philip tillbaka och när vi kom fram var det i stort sätt dags att åka till flygplatsen :)


Här är en bild på en parkeringsplats nära hotellet... pappa tyckte att jag skulle fota den eftersom att det lutade åt ena hållet i en backe xD det ser jätte roligt ut, i alla fall när man är där!

Vi kom till flygplatsen, och där fick vi veta att vårat plan var 2 timmar försenat.. men medans vi väntade så blev det bara mer. Det slutade på cirka 3½ timmar.


As you can see... Delayed!


Tillslut blev det så att dom tog bort vårat plan, sterling planet alltså, eftersom de var problem med det. Så vi bytte till något som hette fly excellent... en av mekanikerna följde med på resan.. de var lite småläskigt!


En bild tagen från flygplanet :)


Hey there!


Jag gillar den här bilden av någon skum anledning :)


Åkte iväg till startbanan eller vad de heter :) och det började mörkna!


Här kommer några bilder från när vi var i luften :)








Här kommer den sista bilden :) Det är en bild tagen i luften, så att man ser stockholm mitt i natten :)


Det här var alltså min Mallorca resa :) men jag kan garantera att det blir flera! :) <3


kvällen

Har precis ätit en majskolv :) så gott så gott! åt ju "middag" redan vid fyra :) så jag tyckte att det passade bra att äta lite nu :)
Hade inte tänkt göra något speciellt ikväll... sitter just nu och redigerar lite bilder som togs på Mallorca :) tänkte att den där sista dagen skulle komma upp nu, den borde i alla fall göra det x) får se hur långt jag hinner och orkar idag :)


Omgjord

Gjorde om en av bilderna lite grann, och jag tycker att den blev rätt cool :)



Vad tycker ni?

En lite annulunda outfit :)











Stor t-shirt - Gina Tricot
Jeans - Acne
Skor - Puma
Halsband - Skultuna messingsbruk
Örhängen - Present
Armband - Mallorca

mat + top model

Nu är jag hemma och har precis fått i mig lite mat samtidigt som jag tittade på Top Model :)
Hade en bra dag i skolan idag, lite långtråkigt på lunchrasten bara, men men! Det löser sig väl så småning om antar jag ;)
Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik från Dirty Dancing 2 Havanna Nights :)
Lite senare behöver jag gå igenom lite grejer inför matten imorrn.. känns lite jobbigt att behöva göra det varenda dag, men det är bara att vänja sig, eftersom det inte kommer att förändras!

OS och Matte...

Såg ni OS avslutningen igår? :) jag såg en del av den, tyckte att den var riktigt bra :)
Nu till något helt annat!
Jag är otroligt trött, och jag orkar inte göra den där matten nu... har huvudvärk coh vill bara krypa ner i sängen. Så det är precis vad jag ska göra nu! Ska få sova till halv 8, sedan och upp och fixa mig rätt så fort. Göra en del av matten på tunnelbanan in till skolan, resten får väl blir på lunchen eller någon annan rast! Hellre gör jag så, än att sitta uppe längre nu så att jag inte får tillräckligt med sömn!
That's it!

Bedtime for me! Sweet dreams!

Besökare!

Jag har märkt en sak med mitt besökarantal :) sidvisningarna är cirka 25 fler än unika besökare, i stort sätt varje dag! FÖrut var det bara högst 5 i skillnad, men nu är det alltså 20 mer :) det tycker jag är rätt kul ;) ville bara säga det!

Skoldagens Outfit!

Här kommer min outfit för dagen! :) väldigt enkel!





svart t-shirt med tryck från Gina Tricot
blåjeans från Acne

dagen

Tommy tog moppen hem för cirka en timme sen ... VI åt middag tillsammans, jag gjorde efterrätt (jag vet, jag proppar i mig godsaker HELA tiden) och tittade på TV hela kvällen! Riktigt skönt!

Ska försöka berätta lite om skoldagen nu, utan att det blir alltför långt ;)

Imorse när jag kom till skolan så gick jag och några klasskompisar förbi våran svenska lärare, som vi skulle ha lektion med bara 10 minuter efter, men sen när vi väl var utanför klassrummet och väntade så vägrade han dyka upp.. tydligen.. så vi hade håltimme! Jätte roligt.. vi kunde fan sovit en hel jävla timme längre!
Sedan blev det ett slags diagnostiskt test i engelska, det gick helt okej :)
Efter de så hade jag spanska, jag har världens bästa spanska lärare och jag hoppas att jag lär mig allt redan den här veckan :D! Vill så gärna lära mig prata spanska!
Sen blev de lunch i 1½ timme, och efter de blev det matte.. fick typ en läxa.. som jag kanske borde göra? ja.. de borde jag nog. Hade även klassråd/mentors tid, gick väl bra antar jag? kan de gå dåligt?
Sedan hade jag företagsekonomi, och min lärare är så jävla cool! Asså ni kan inte ens föreställa er!

Hoppas dock att vi inte kommer få håltimmar på måndag morgonar nå mer, eftersom de känns helt onödigt! :)


I like it!

Nu är jag hemma igen efter en låååång dag i skolan!
Tänkte berätta lite mer invecklat senare, men jag kan säga att det var både nergångar och uppgångar! Som tur är så blev det MYCKET bättre i slutet av dagen och nu är jag på topphumör!
Något som gör det ännu bättre är att tommy kommer hit och äter Tacos med min familj ikväll <3 ska bli otroligt mysigt!
Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag! ;)

Gonatt!

Det här blir de nionde inlägget för idag, och det blir även de sista. För nu ska jag gå och sova! Ska upp halv 7 imorrn... jätte roligt... not! Men men, måste ju till skolan.. kommer fan hata måndagar!

Puss&Gonatt!

Tunnelbanan





Tunnelbanan går igen :) har gjort det sedan i måndags! Så underbart skönt det är! Hatade dom där jävla bussarna som alltid var fulla och alltid kom fel tider!

Tallkrogen :) that's my home! <3

Ansiktskräm!

Gillar min ansiktskräm som jag fick för ganska länge sen!
Använder den inte jätte ofta, men nu senaste månaden har det blivit nästan varje gång efter att jag har duschat :) och jag gillar den bara mer och mer! Det går åt en del för att få ett bra resultat, men å andra sidan så finns det mycket i burken, så det märks knappt att den används!
här kommer en bild på den!



Ni som inte har testat den borde verkligen göra det! ;)


Avslappningskväll

bestämde mig ju för att strunta i Bones eftersom jag blev förvirrad och inte hängde med från början, därför satte jag mig ju vid datorn igen.. Jag läser ett antal bloggar i stort sätt varje dag, eller så ofta jag sitter vid datorn en längre stund. Har försökt rensa bland favorit-bloggarna på grund av att jag kan sitta och läsa i timmar och ibland blir det så pass länge att jag inte har orken eller viljan att uppdatera min egen, det blir så att jag gör det för görandets skull om ni förstår vad jag menar? I alla fall.. jag rensade bort några stycken för nån vecka sedan som jag ändå inte tyckte var särskilt bra, utan som jag alltid bara skumma igenom, ifall att jag skulle hitta något roligt/bra som intresserade mig! idag när jag hade läst alla, så märkte jag att jag inte hade något att göra.. jag hade uppdaterat min egen flera gånger, och behövde en paus innan ett nytt inlägg, så jag bestämde mig för att ta en dusch, skulle ju ändå göras någon gång under kvällen :)

Så nu har jag duschat, lagt en inpackning i håret, tagit bort gammalt nagellack, noppat ögonbrynen och mycket mer! Jag kan säga att det är underbart skönt att få allt sånt gjort, för min del brukar det inte bli av så ofta som jag vill! Det blir bara en snabbdusch och sen inget mer! Anledningen är att jag aldrig har tillräckligt med tid, det är alltid något som ska göras...

Nu är jag i alla fall väldigt glad att jag tog bort bloggarna som jag ändå knappt läser, för jag hinner göra så mycket annat istället som är mycket bättre! :)

Nej, nu ska jag lägga i mina silikondroppar i håret och gå och ta mig ett glas c-vitamin och ta en b-vitamin tablett :) jag är dålig på att äta grönsaker, så därför har jag börjat med kosttillskott :) tänkte också börja med mina järntabletterna igen inom en snar framtid! Mådde så mycket bättre i julas när jag tog dom! Fick mycket mer energi och kraft :)
Det är ett förslag till alla som äter för lite vitaminer och vill få kroppen att må bättre!


skola imorrn...

Såg inte början på Bones, och sen när jag väl började titta så blev jag bara förvirrad, så jag stängde av och satte mig här framför datan igen istället ;)
Hyrde ju 3 filmer i fredags, och 2 har jag tittat på :) som ni förstod i de förra inlägget så är the simpsons movie en av dom! Den andra var Surf School, den lät jätte rolig när man läste på baksidan, men usch va besviken man blev! Aja, man kan inte ha tur jämt, så är det ju! :)

Imorgon är det skola igen, det tråkiga är att jag inte alls ser fram emot att komma tillbaka... och jag brukar inte direkt vara negativ när det gäller sånt, men nu känner jag inte alls för det.. och jag vet inte exakt vad det beror på   : /
Får hoppas att det går bra i alla fall! Börjar redan 8.00 och slutar inte förrän 16.05
Så det blir en riktigt lång dag, faktiskt den längsta jag har! Så imorgon kväll blir det väl inte så mycket att göra, tror inte att jag orkar göra så mycket efter den dagen! Någon gång under veckan ska jag väl ta mig en sväng till högdalen och träna, och samtidigt hämta ett sånt där häfta där det står när alla gruppträningarna finns, men det blir väl förmodligen inte imorrn.
Något positivt är i alla fall att imorrn har jag min första spanska lektion, som jag har längtat något enormt efter, hoppas nu bara att jag får en riktigt bra lärare så att jag verkligen lär mig! Det viktigaste är helt enkelt spanskan, eftersom det blir det jag kommer se fram emot mest, speciellt om jag får en bra lärare! Sedan blir det ju första lektionen med Företagsekonomi också.. får se hur det är! Det är ju då jag märker om jag gjorde rätt och tog ekonomi ;) men det tror jag nog!

The Simpsons Movie



Jag hyrde The Simpsons Movie i fredags och tittade på den samma kväll. Jag tycker att den var otroooligt bra och framför allt rolig! Kändes skönt att den var längre än ett vanligt avsnitt också, det blev bättre på något sätt! :)
Älskade Spiderpig! Höll på att dö av skratt när Homer vände upp&ner på grisen och lät den göra avtryck i taket xD

Det här är verkligen en film som jag starkt rekomenderar!

Kvällen

Nu blir det Bones med underbar efterrätt :) vanilj glass, maränger, grädde och nougatsås ;)
Sedan blir det en skön dusch!
Får se hur mycket mer jag uppdaterar ikväll :) men det blir minst ett inlägg till!

Fredag kvällens outfit!

Här kommer min outfit från fredagskvällen!





Skinnjacka
Tommys tjocktröja
Grå mjukisbyxor från Puma
Vita gympaskor från Puma

hemma igen :)

Nu är jag hemma igen :) känns lite tråkigt att inte vara med älsklingen, men men, jag ska inte klaga, har ju fått vara med honom HELA helgen!
Så nu täntker jag ta igen den tiden jag har missat med bloggen x) haha!
Tänkte börja med att berätta lite om helgen och filmerna som jag har sett :) kommer också dyka upp en outfit från fredags-kvällen då jag gick och hyrde film x) efter de så får vi se om det hinns med något mer!
Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag verkligen haft!

kräftskiva x2

Har lite tid igen att uppdatera :)
Tänkte bara säga att jag och Tommy ska till sanna om ett tag för att ha en till kräftskiva med folk från gamla klassen :) tror itne direkt vi kommer äta något.. kanske en hamburgare isf xD
Ska bli skönt att få träffa alla igen :) hoppas att vi kommer ha liika roligt som vi brukade ha i vintras!


fre-lör

Igår tog åkte jag och hyrde filmer, samt köpte lite gott till efterrätt :) så när jag kom hem gjorde jag efterrätt till familjen och sedan satte jag på en film :)
Direkt när den var slut så ringde tommy och kom och hämtade mig med moppen :)

Vaknade rätt tidigt och kunde inte somna om.. kanske inte de bästa, men ajg får hoppas att jag sover ut mer inatt!
Idag har vi mest legat framför TV:n och latat oss :) tittat på project runway :)
Ska ha en kräftskiva här om ett tag, ska bli gott!

Skriver kanske inte mer förrän imorgon :) men då kan jag berätta lite mer om filmen och allt annat!

Örhänge

Köpte ju nya örhängen i början av sommaren :) köpte bland annat ett set, alltså ett halsband och ett par örhängen som hörde ihop :) här kommer en bild på ett av örhängerna!



Tänkte åka upp till "Hemmakväll"/ Videomix och hyra film :) eller rättare sagt 3 filmer :) det är 3 filmer en vecka för 120 kr :) och det passar bra! Tänkte hyra Simpson filmen, för jag är så sugen på att se den! Sen ville mamma se flyga drake av någon anledning x) så de blir väl den också, sedan blir de väl någon wallander eller romantisk komedi för min del!
Jag kommer uppdatera senare ikväll ;)

Lista

Tänkte lägga in en liten lista, angående att skolan har börjat ;)

Vilken klass börjar du? Första ring på gymnasiet, sam-ekonomi, klass SP1B
Vilken skola går du på? Kärrtorps gymnasium
Vad ska bli roligast med att börja skolan igen? träffa nya människor :)
Vad ska bli tråkigast med att börja skolan igen? alla läxor och att behöva plugga mycket mer än innan
Vad har du saknat mest med skolan under sommaren? att inte träffa lika mycket människor hela dagarna
Vem har du saknat mest från skolan? Börjar ju en helt ny nu, så ingen från min nuvarande
Vilken lärare ska bli roligast att träffa igen? som sagt, börjar på en ny skola...
Får du betyg i år? Japp
Vilka betyg vill du ha? Så bra som jag bara kan få!
Vilka betyg tror du att du kommer få? Rätt så höga, mer än medel i alla fall!
Vilket ämne ska blir roligast? Vet inte riktigt.. men svenskan och engelskan verkar bra :) kanske företags ekonomi?
Vilket ämne ska bli tråkigast? historia och idrott
Vem på/inom skola är snyggast? ehm.. jag? ;)
Någon ny i din klass i år? Alla är ju nya..
Tror du att du kommer förändras under detta året? Ja, vääldigt mycket eftersom att jag precis börjat gymnasiet!


städningen

Idag hade vi matte svenska och idrott i skolan. Alltså en rätt skön dag :) I idrotten så har vi den lärare som än så länge verkar mest sträng och som verkar en aning snål med betygen, men å andra sidan så är det bara första intrycket :) så et blir säkert bättre!

Ikväll har jag väl inte direkt bestämt något... kanske ska vara med Tommy, men som sagt, det är inte bestämt x)
Om det inte blir av så vill jag nog hyra en film :) kanske simpsons filmen som jag fortfarande inte har sett, eller nån rolig romantisk komedi :) gillar att se sånna ibland :) oftast så gillar jag ju action, thriller och skräck mer :) men sånt ser jag ju alltid med tommy, så det kan vara skönt att bryta av med något helt annat! Så en komedi eller romantisk komedi, alltså en typisk tonårs-tjej-film vore skönt! Fast vi får väl se hur allt blir :)



Just nu är det rätt städat i mitt rum :) skrivbordet är ju fortfarande en röra, men resten :) det är dammsuget, en del är dammat, golvet torkades för ett tag sen och allt ser rätt fräscht ut för första gången på länge! Det känns så otroligt skönt! Det klart att det finns mycket mer att göra, men jag känner att jag har fått en ordentlig start, och för mig är det väääldigt viktigt!

dagen som varit

Nu har jag äntligen kommit hem! Det känns så underbart!
Jag har varit i skolan och sen på vägen hem så träffade jag Philip :) vi hade sällskap en bit och stod kvar och pratade i nästan en timme :) sedan följde han me upp när jag skulle hämta pengar för att gå och handla :) så nu har jag precis varit på Ica med honom :)
Har precis öppnat min post :) 2 brev, terminskort plus låg i de ena och i den andra låg en golden ticket till Dramaklassens 10-års jubileum! Kan bli roligt :) får se om några andra ska gå!

Nu måste maten in i kylen och väskan från skolan packas upp, så jag skriver mer senare!
Puss!

Helgen och gonatt!

Det blev inget paradise hotel :) blev telefon med tommy istället :) och det är jag glad för! Tänkte gå och lägga mig nu, kanske läsa den nya FRIDA tidningen en stund och sedan sova! Ska åtminstoe släcka senast 23! Annars kommer jag vara hur trött som helst imorgon, och behöva sova hur mycket som helst i helgen!
Har faktiskt börjat planera helgen :) det känns bra, för innan hade jag ingen aning om vad som skulle hända :)
Ska förmodligen med tommys familj på en kräftskiva på lördagen :) så jag får väl flytta allt annat till söndagen... hade nämligen tänkt åka till stan med mamma och köpa lite grejer inför skolan :) men men, då kan jag göra det på söndag istället, och samtidigt kan jag testa på den där salsa kursen som var gratis lör-sön den här helgen och nästa helg :) får se om det funkar!

Gonatt!

Duschen

Tänkte hoppa in i duschen nu :) ska bli skönt! Efter de blir de nog paradise hotel :) eller ja.. de börjar ju 21.50, tänkte nog gå och lägga mig efter de.. Det blir ju vid halv 11 ungefär :) Skulle gärna stanna uppe längre, men jag börjar redan 9.10 imorgon bitti, och då måste jag ta tunnelbanan som går 08.35, så jag måste ju upp vid halv 8 ungefär!

Nu ska jag in i duschen!

Hårvård

Fotade min balsamspray och silikon dropps serumet idag, för att visa de
här på bloggen :) så här kommer bilden!



Dagens - torsdag

Nu kommer dagens outfit! ;)



Linne från Topshop
Stickad kofta från Cubus
Gråa jeans i märket Blend

Sen är det halsband från det kära bröllopsparet och ärhängen från Gröna lunds julmarknad ;)

Torsdag

Dammsugningen blev klar för nån timme sen x) och jag gör inte så mycket.. har fixat lite, fotat ett linne/klänning, läst lite bloggar, rensat och sorterat skor... tagit det lugnt alltså! Det är sååå skönt!

Ibland önskar jag att det var fler timmar på ett dygn, för jag tycker inte att jag hinner med något! Eller i alla fall inte så mycket som jag skulle vilja!
Man skulle ju gärna vilja sova ett par timmar längre om nätterna :) hinna åka iväg och träna, plugga, blogga, till på TV, träffa pojkvännen och vänner :) men allt de där är oooooomöjligt för mig att hinna en och samma dag..
Inte konstigt att man inte hinner städa, göra alla läxor, träna så mycket man vill osv...
Som idag.. jag har hunnit blogga ett par gånger, dammsugit lägenheten, rensat bland skorna, tittat på TV och ätit, allt sedan klockan 16.00. Det har alltså tagit cirka 3½ timmar... tänk om man kunde ha 5 timmar till per dygn... då skulle man ju hinna hur mycket som helst!

Tänkte visa ett linne som mamma har köpt sedan :) funderar på att ha den som klänning tillsammans med ett par leggings någon dag.. men vi får se ;)

Skola

Blev inget mer bloggande igår kväll för mig, Tommy kom ju hit, så jag satt inte vid datorn :)
Vi tittade mest på TV hela kvällen, och gick och la oss tidigt :) och eftersom båda hade sovmorgon till 10 så känner jag mig fortfarande pigg, trots att det här är första dagen som jag har haft lektioner ;)
Jag hade matte, samhällskunskap, historia och svenska :) alla lärare verkade bra faktiskt :) så än så länge har jag inte fått någon dålig! Fast de klart, de här är ju bara första intrycket och så!
På torsdagar går jag från 10.05 - 15.40, med knappt en timmes lunch :)

Jag kom hem vid 16-tiden ungefär :) så jag har hunnit titta på Top Model och ätit lite :) har även fotat dagens outfit :) så den kommer komma upp på bloggen senare ikväll ;)
Nu tänkte jag börja dammsuga och fixa i ordning lite grann :) uppdaterar lite senare igen!

Stereon!

Som sagt så köpte jag en begagnad stereo i måndags kväll :) har fotat den idag :) så jag tänkte lägga
upp bilderna här!

Såhär ser den alltså ut, det är 3 delar :) en förstärkare-del, en CD-del och en radio-del :) jag fick 2 stooooora högtalare med och mixerbordet sagt mikrofon har jag sedan innan :)
Här ser man själva stereon och en del av den stora högtalaren!


Här ser man en högtalare och en del av stereon och mixerbordet :)


Så här ser högtalaren ut!


Det är väääärldens bästa ljud i den och jag är supernöjd!

:)







Home again

Nu har jag varit hemma i typ 1½ timme :) mötte cissi på tunnelbanan så hon följde med hem och hämtade några saker hos mig :) Tommy kommer hit och äter ikväll :) ska bli mysigt! <3  Annars vet jag inte om jag ska göra något.. ska väl förmodligen kolla på project runway :) resten får kvällen visa :)

Frukost-lunch

Sitter här och äter tortillini och dricker oboy :) det blir som en frukost-lunch :) fast nu känner jag mig helt proppmätt!
Eftersom att det är fint väder och 20 grader ute så har jag tagit på mig en kort klänning som jag köpte på Mallorca :) man får ju passa på! Eftersom att jag kommer hem tidigt så ska jag försöka hinna blogga och ta igen allt som jag har missat här på bloggen :)
Ska ju till exempelt visa de sista bilderna från Mallorca, på vad jag shoppade där och på skorna som jag köpte förra veckan, och det här är bara en start... herre gud, jag har alldeles för lite tid på mig att göra allt!
Men men, nu ska jag åka till skolan :) börjar om en timme, och innan tänkte jag försöka leta upp mitt skåp och sätta dit ett lås ;)

Halsband :)

Jag fick ju ett jätte fint halsband på bröllopet, som tack för att jag sjöng :) tänkte visa en bild på det! ;)



Jag har tyckt att det har varit så otroligt fint, så jag har använt det flera gånger :) trots att det bara är några dagar sedan jag fick det :)



Tänkte visa hur spetskanten på mina sovkläder såg ut :)



Kanske inte syns så jätte väl, men det är fint i alla fall :)

God morgon!

God morgon :)
Jag var extremt trött redan klockan 10 igår kväll, men jag stängde inte av tv:n förrän 20 över 11 i alla fall.. kanske var dumt.. ähh, skit samma! Har i alla fall sovit till 10 idag :) så det känns väldigt skönt! Nu under morgonen ska jag bara ta det lugnt :) ska inte gå hemifrån förrän 11:55 :)
Om jag hinner så tänkte jag blogga ett par gånger, och fixa i ordning lite i rummet :) !
Kram!

Besökare

Har märkt att antalet besökare har sjunkit en del, antar att det finns flera anledningar...
Men det klart att det alltid är roligare när fler läser bloggen, när flera har synpunkter och åsikter, och till och med kanske kan hjälpa mig att få bloggen bättre? Åtminstone så hoppas jag det, och framför allt så hoppas jag att jag får fler besökare inom en snar framtid! :)

Skol-outfits!

Här kommer outfits från igår och idag :) alltså mina två första skoldagar på gymnasiet!

Det här är gårdagens outfit, dock valde jag att byta tjocktröja, så det blev en vit hood istället ;)
Vit Hood - Gina Tricot
Ljusrosa Linne - H&M
Jeans - Diesel  /Carlings


Detta var dagens!
Blå hood - den är Tommys, och jag vet inte var han har köpt den
T-shirt - MQ
Jeans - Acne
Svarta gympaskor - Puma

Skoldagen :)

Kom hem för en liten stund sedan :)
Hade en väldigt bra andra dag på skolan :) Vi fick lite information, sedan var det flera band som spelade i Aulan, efter de hade vi en tävling; Mission Impossible! Priset var att få springa ut först i 3:an, men tyvärr så vann vi inte, men men :) Vi hade det kul och jag kände att jag lärde känna flera tjejer och killar bättre :) och det är väl det viktigaste! Träffade även en tjej som jag inte haft nån kontakt med på ett par år :) nu kan det ju vara ett perfekt tillfälle att ta upp kontakten igen! ;)


Tänkte lägga upp outfits som jag hade igår och idag senare ikväll ;)

Stereo!

Det blev inte som de var tänkt igår x) Istället för att lata mig framför tv:n så åkte jag och pappa och köpte en stereo till mig :) en begagnad i sollentuna :) han har kopplat in allting nu under dagen, och den är så himla bra! Högtalarna är cirka en meter höga :) 2 st, och man kan koppla in 2 till! Är jätte nöjd!
Jag skulle kunna ta lite kort på den kanske? :) vi får se om det blir av!


Outfit

Här är en outfit som jag hade på mig i torsdags :)



Det är ett par svarta "pirat" byxor och en svart trekvarts ärmad tröja :) har haft dom så länge att jag inte har en aning om vart jag köpte dom :) är säker på att dom inte finns kvar i butiken i alla fall x)

Första skoldagen :)

Så, då var första skoldagen avklarad... vet inte riktigt vad jag ska berätta om den, är ju lite svårt att förklara känslorna...
Dom är både positiva och negativa, men jag kan ju helt klart säga att det är något nytt och det är bra :) fast jag hoppas att det blir mycket bättre! :)

De senaste dagarna :)

Nu tänker jag berätta lite om de senaste dagarna då jag inte suttit vid datorn alls!

I torsdags så åkte jag till liljeholmen för att jobba, men eftersom allt var försenat så blev även jag försenad en kvart, idiot sl, hatar att bussar, tunnelbanor och tvärbanor alltid ska vara försenade, uteblir eller ha vagn eller tekniska fel! SL vill att mer folk ska börja åka kommunalt, dom höjer priserna och alla bussar, tunnelbanor och tvärbanor går både sönder, blir otroligt försenade och bara försvinner! Det är jävligt underligt och jävligt jobbigt tycker jag! Vad finns de för meing att köpa ett kort så att man kan åka hur mycket som helst, hela dagarna i flera månader om man får problem hur många gånger som helst?! Ska i alla fall se om jag får löne-avdrag och i så fall ska jag ta ut det på resegarantin om det går, hoppas det i alla fall! Lär ju inte vara någon stor summa, men eftersom att det inte var mitt problem så borde det inte vara någon fara!
När jag väl kom fram till liljeholmen så började jag jobba, och jobbade i nästan 4 timmar.
Efter de så åkte jag till mina kusiner och träffade sångaren i bandet som skulle spela på bröllopet. Vi tränade in massa låtar och det bestämdes att jag skulle sjunga en av mina låtar i kyrkan eftersom att den passade mycket bättre än en av dom låtarna som min kusin skulle sjunga.
Jag fick skjuts av sångaren enda till gubbängen, där åt jag wok på thai woken, och därefter kom Tommy och hämtade mig på moppen :) sov hos honom

På fredagen åkte jag till liljeholmen igen för att jobba, sista dagen de här lovet :) skönt!
Efter jobbet åkte jag hem till tommy, och vi tog moppen hem till mig och åt middag :) under kvällen låg vi framför tv:n och gick och hyrde en film, mr woodcocker, den var skitdålig.

Igår, alltså på lördagen, så hoppade jag in i duschen på morgonen, åt frukost och fixade i ordning mig inför resten av dagen, kvällen och natten. Vid halv 2 skjutsade pappa mig och mamma till stefans kyrkan. Där mötte vi upp flera släktingar, bland annat min kusin, och även sångaren i bandet! Vi gick in i kyrkan, förberedde lite inför vigseln av min pappas bror och hans flickvän, och sjöng upp. Vi hann i alla fall sjunga igenom allt, och tur var väl det!
Vigseln var otroligt fin, och både jag och min kusin sjöng. När jag sjöng From this moment, av Shania Twain så var det jätte många som började gråta, bland annat min kusin och bruden :') det kändes enormt speciellt att få sjunga i kyrkan på deras bröllop!
Efter vigseln så blåste vi såpbubblor på brudparet istället för att kasta ris, och det blev otroligt fint på alla korten som togs!

När vi väl kom till festlokalen så började jag och min kusin sjunga olika kärlekssånger, det blev till exempelt För kärlekens skull, Det vackraste jag vet, En doft av kärlek och flera andra :)
Klockan 5 började sittningen, och vi fick njuta av mat, sång och flera tal :)
När vi hade ätit tårta så hade bandet kommit och bröllopsvalsen drog igång, och efter det så dansade vi en massa. Det var inte alls min musiksmak, men jag stod inte i ett hörn för det!
Efter nån timme så fick jag sjunga min andra låt, För att du finns, av Sonja Aldén, och senare under kvällen fick jag även sjunga Sweet Home Alabama :)

Så mycket beröm jag fick för min sång den kvällen, ja det var helt otroligt! Blev enormt glad varenda gång någon kom fram och gam mig komplimanger :) det stärker ens självkänsla och självförtroende  :)  av brudparet fick jag även ett halsband som tack för att jag ville sjunga på deras bröllop! :) jag blev otroligt glad!
Kan visa en bild på halsbandet sedan :)

Nån gång vid halv 1 tror jag det blev så tog jag och mamma en taxi hem :) skönt att slippa ta tunnelbana och buss och sånt :)  Väl hemma så hann jag bara byta om, så var tommy här med moppen och hämtade upp mig! Så himla söt han är! :) Sedan sov jag hos honom :)

Idag vaknade jag alltså upp hemma hos tommy, fortfarande med ett tjut i öronen och en dunkande huvudvärk! Men men, jag ska inte klaga ;)
Vi åt lunch tillsammans och sedan fick jag skjuts hem på moppen igen x) tack igen sötnos!

Väl hemma har jag inte gjort så mycket, suttit vid datorn, resat gamla tidningar och papper, och nu borde jag städa rummet, eftersom att det ser ut som ett bombnedslag nu efter helgen :)

Ikväll klockan 20.00 så blir det i alla fall Bones :) och direkt efter det, alltså klockan 21.00 så blir det filmen Fever Pitch :) jag får hoppas att det är bra!

3:an ikväll

Länge sedan jag bloggade nu, men det har sina anledningar :)
Tänkte uppdatera lite under kvällen, och vi får se hur mycket jag hinner med osv :)
Ska i alla fall se Bones och Fever Pitch på 3:an ikväll :) det är en sak som är säker!

Silikondroppar!

Jag känner redan hur mycket bättre topparna blir när man har lagt in de där silikon serumet! Det ska jag börja använda oftare! Det känns som att man nyss varit hos frisören, det är helt sjukt!!  :)

Hoppas att ni förstår att jag inte haft tid med att uppdatera!

Här kommer två bilder som togs för några dagar sedan :)





Hope you had a good day!

dagarna som gått

Nu är det reklam på project runway :) så bra, för då kan jag uppdatera lite :) dock kommer inget stort inlägg just nu :) bara lite uppdatering för de senaste dagarna :)

Igår jobbade jag som vanligt :) efter det så åkte jag in till slussen för att shoppa lite :) köpte en jätte fin ring på glitter som gnistrar något otrooooligt! Lägger upp bild på det senare :)
Testade också lite smink och hudprodukter på the body shop :) ett läppstift var jätte fint och gav exakt den färgen jag ville ha :) men jag köper inget ännu, det kommer säkert in många fler nu till hösten :)
Var även inne på Monki en liten stund, dom hade ju väldigt mycket rea, så jag tänkte att jag skulle titta lite, men jag hittade ingenting...
Istället åkte jag in till tekniska högskolan, där jag mötte upp mamma :) vi gick till en skoaffär där som hade hur mycket rea som helst, och jag köpte 3 par skor :) helt underbart! Tänkte fota allt och visa senare :) ! Eftersom att det var så pass mycket rea så fick jag allt för 620 kr, ett riktigt kap alltså!
Igår tittade jag även på TV ett tag, och så ringde tommy :) det var skönt att äntligen få prata med honom :) <3

Idag har jag jobbat igen :) efter jobbet åkte jag och hämtade ut alla skor och väskor hos skomakaren :) behövde bara betala 280 kr, det var riktigt bra! Å andra sidan gjorde han inte jobben så bra, så jag tror inte jag ska gå till honom om det gäller riktigt fina saker!
Efter de så gick jag till mormor :) har inte träffat henne på ett tag och det är lika bra att passa på när jag är ledig :) stannade där på middag :)

Har inte gjort så mycket här hemma, men nu har jag i alla fall fått en riktigt skön dusch ;) ska snart lägga i silikon serumet eller balsam sprayen, har inte riktigt bestämt mig än!

CIAO!

stressigt

Jag har alldeles för mycket som jag ska hinna med ikväll! Alldeles för mycket...
Jag tänkte blogga rätt mycket, pga många anledningar, även kolla på project runway, duscha och testa balsamsprayen för första gången (!), packa inför imorrn eftersom att jag inte kommer komma hem på hela dagen osv osv. Trots allt detta så vill jag lägga mig tidigare ikväll, dels för att vänja mig inför att lägga mig tidigare och gå upp tidigare, men även för att kanske "sova bort" min hesa röst och det onda i halsen, så att jag verkligen kan sjunga på bröllopet på lördag!

Jag vet inte hur mycket jag kommer hinna av allt de här, men om jag ska kolla på project runway om en kvart, så kanske jag borde gå och duscha nu! Japp, det ska jag göra!

Jag lovar att försöka hinna uppdatera en del, eftersom att jag inte alls kommer hinna det imorrn, och förmodligen inte på fredag heller!

Puss!


förlåt för..

Förlåt för den dåliga uppdatering, har inte riktigt hunnit med, massa annat har dykt upp!

Ska fortfarande lägga ut bilder och berätta om sista dagen på Mallorca, berätta om dom senaste dagarna :) och så visa lite bilder ;) på vad..? de får ni vänta och se  ;)

Mallorca, Dag 4

Den tredje natten sov vi alltså hemma hos Sofia :) helt underbart mysigt där hon bodde :)
Vi fick skjuts av hennes städerska till bussen, så att vi kunde åka in till Plaza España igen :)
Där åt vi lunch på burger king och sen tog jag, philip och sofia bussen till Porto Pi :)

Philip och Sofia på bussen :)


Där mötte vi upp mamma och pappa och sa hejdå till Sofia som skulle möta upp en kompis :)

Jag och Philip gick in i en affär och köpte massa olika saker :) kan visa allt sedan :)
Efter de så gick vi tillbaka till hotellet
Här är utsikten från det nya rummet som vi fick :)


Vi bytte om och så, sen gick vi tillbaka till Porto Pi, och det stora köpcentret.
Där gick vi i ett par timmar, ut och in i maaaaassor av affärer, hittade flera saker som vi köpte :) och det roliga var att vi hann inte ens gå igenom en våning xD

Vid 6-tiden gick vi tillbaka till hotellet, gjorde i ordning oss och började gå in till Plaza España :) På vägen såg vi det stora varuhuset El Corte Ingles och vi bestämde oss för att gå in :) Sofia hade berättat att man kunde hitta ALLT där, och jag ville köpa hem kakorna Oreo's som vi åt mitt i natten hemma hos Isabella när vi tittade på Borat x)
Ialla fall... vi hittade kakorna :) och jag köpte två paket, den vanliga, och en med chokladkräm i :)
Sedan fortsatte vi gå runt där inne på olika "bak gator" och Philip ville ta kort på den här skylten :)



Det blev ett fint kort :)

Vi gick runt och tittade på olika restaurangers menyer, och beslutade oss för vilken restaurang vi skulle gå till :)
Där åt vi tapas :) 8 olika rätter, det var jätte gott!
Här är en bild på mamma och pappa från restaurangen :)


Vi hade världens roligaste servitör, så jag frågade om jag fick ta ett foto med honom :) han sa okej och började direkt flamsa när kameran kom upp xD Fick i alla fall 2 bilder :) här är dom!





När vi skulle gå så kom han fram med en lapp med hans mail adress på och bad mig maila över bilderna som vi tog på oss två :) det var lite gulligt :) kanske borde ta och leta upp den där lappen och maila över dom nu! ;)

Som sagt, senare kan jag visa bilder på allt jag handlade den dagen :) det blev en del ;) !

2½ Men

Har precis ätit stekt banan med citron och sirap :) otroligt gott! Ligger och tittar på 2½ Men, men just nu är det reklam! För en gångs skull så är det ett avsnitt som jag inte redan har sett :) !
Börjar redan bli trött x) men det är väl rätt bra, för då kommer jag somna tidigt ikväll :) ska ju upp och jobba imorrn, så det behövs ju såklart! Tror dock att jag ska titta lite på TV ikväll istället för att sitta vid datorn hela tiden :) det känns som att jag behöver en liten paus :) kanske bloggar om några timmar igen :)

Dagens Outfits! x)

Här kommer mina två outfits från idag :)


Klänning från Gina Tricot


Här är första testbilden (därför står ajg utan skor)  skulle se om det blev bra i trapphuset :)
Ialla fall :)
Ljusagrå blend jeans
Svart linne med volanger från H&M
Svart långärmad tröja från Vila


Skor från Bianco Footwear
Samma kläder som innan :)


Gillade den bilden :) !


Here i am, once again! lalala (a)

Örhängerna är en present sen ett par år tillbaka, men jag tror dom kommer från Guldfynd :)

Jag vet att bilderna inte är dom bästa, men vilken tycker ni var bäst? :)

Tillbaka till verkligheten :) ?

Nu sitter jag här och får äntligen ta det lugnt! :)
Idag har jag gjort så himla mycket saker, och det känns skönt att bara få sätta sig ner ett tag nu :) lite senare täntke jag sätta mig framför tv:n och bara ta det lugnt :) !

Vaknade redan halv 10 imorse eftersom att jag skulle börja jobba idag! Så klocken 10 gick jag mot tunnelbanan för att hinna till konsum i god tid innan jag börjar, så att jag kan byta om och sätta mig ner, läsa en tidning och äta lite frukt :) så brukar frukosten se ut när jag jobbar :) i alla fall än så länge!
Jag jobbade från 11-15 med en kvarts rast :) då fick jag i mig en smörgås, det behövdes :) !
Efter jobbet åkte jag till stureby vårdcentral för att ta lite tester. Eftersom pappa har haft bronkit, och även pga att jag har haft ont i halsen flera dagar nu, och varit hes. Dom tog blodprov för att se om jag hade något virus i kroppen, lyssnade på mina lungor, tittade i halsen och tog prov därifrån och så tittade hon även i mina öron eftersom man kan se om dom är inflammerade eller nåt sånt :)
Jag hade bra blodprov, mitt streptokock a prov visade negativt och mina lungor lät bra så tyckte hon inte att jag skulle få någon antibiotika. Men eftersom att min röst inte är bra och jag ska sjunga på ett bröllop senare i veckan så sa hon att om jag känner att jag behöver antibiotika så får jag ringa henne :) jag var ju väldigt röd i halsen så hon sa att det är möjligt att det hjälper med det :) !
Fick i alla fall nytt recept för min hudkräm :) det blir billigare med recept på den som jag har ;)
Har ju haft mycket problem med eksem innan, men jag fick hjälp av en sköterska förra året som provade ut olika krämer med mig, så nu har jag fått stil på det :) och läkaren som jag träffade idag sa att så fin och bra hus som jag hade så kunde man aldrig tro att jag någonsin hade haft nåt eksem överhuvudtaget :) jag blev riktigt glad över att få höra det, eftersom att min hud har sett förj*vlig ut och jag hade under en tid pigment förändringar, men som sagt, allt de har försvunnit nu :)

När jag hade kommit hem från läkaren så gick jag och handlade, och lämnade samtidigt in massa skor och väskor på lagning hos skomakaren :) fick komma och hämta dom redan imorrn! Det ska bli skönt :) det behövde lagas och klackas om lite grann!

När jag kom hem började jag med maten, skar alla rotfrukter och potatis som sedan skulle in i ugnen! Jag luktar fortfarande kolrot och palsternacka om händerna... usch!

Har fotot min outfit idag, eller rättare sagt mina outfits idag ;) det blev ju kallare på eftermiddagen kvällen, så innan jag gick och handlade så bytte jag :) tänkte lägga upp bilder på dom om en liten stund :)

Tävling again

Jag tävlar om en t-shirt här:

http://kiwiz.blogg.se


Mallorca, Dag 3

Jag vaknade upp hemma hos Isabella, i bäddsoffan, tillsammans med Sofia. Hennes syster kom och väckte oss eftersom vi skulle bli hämtade av Sofias pappa. Killarna sov, och det gjorde Emily också :) sömntutor ;) När vi hade väckt Emily gick vi upp till övervåningen där killarna låg och sov, för att väcka dom! Vi skulle sätta på en High School Musical låt på högsta volym för att väcka dom. För er som undrar så nej ajg har aldrig tittat på High School Musical, och nej det var inte min idée. Men i alla fall, vi gick upp till deras rum, men när vi kommer dit så ser vi att dom redan är vakna.. så typsikt! Men dom satte på den där låten i alla fall xD fråga mig inte varför!

Vi gick upp och gjorde i ordning oss och åt frukost :) frukosten för min del bestod av en rostad macka med choklad på x) och ett glas juice till :) gott gott, men såååå ovant!
Efter det gick jag runt och tog lite kort på Isabella's hus, det var så otroligt :) här kommer några av bilderna!

Dom hade klottrat ner dörrarna till pingisrummet, och där stod mitt och Philip's namn :) blev otrooooligt glad!


Flygeln, där satt jag mycket, spelade och sjöng mååånga låtar :) dom hade flera bäcker med noter till olika coldplay låtar :) jag och philip sjöng the scientsist flera gånger :) jag kom upp extremt högt :) tror aldrig att jag kommit upp så högt innan!


En del av deras enorma kök :) de första jag, Emily och Isa gjorde när vi kom dit dagen innan var att sätta oss i köket och äta kakor, Chip Ahoy! Köpte såna kakor på flygplatsen sen innan vi åkte hem 2 dagar senare!


Sofia och Emily på morgonen innan vi skulle åka hem till Sofia :)


Matbordet utomhus :) där satt vi 10 personer och åt chicken wings dagen innan :)


Poolen som vi badade i kvällen innan :)




Vid 12 tiden skjutsade Isabellas mamma oss till tågstationen och vi tog tåget till Plaza España, där vi mötte upp Sofias mamma för att äta lunch med henne :) Vi gick till en sushi restaurang :) här kommer några bilder därifrån!

Våran enorma Sushi tallrik ;)


Isa & Sofia <3


Såhär såg det ut på restaurangen!


Emily darling! <3


Matthew :) <3


Philip :)


Här sitter några av dom :) alla fick dock inte plats på fotot eftersom att vi var 8 personer :)


jag :)


Efter att vi hade ätit så tog vi bilen hem till Sofia :) det hände några roliga saker där i bilen, men det är förmodligen ändå ingen som kommer förstå x)

Matt hemma hos Sofia :)


När vi hade varit hos Sofia ett par timmar så behövde Emily och Matthew åka hem, eftersom att dom skulle åka till sitt landställe i England tidigt nästa morgon, så deras mamma kom och hämtade dem!
Innan dom åkte så tog deras mamma kort på alla oss tillsammans :)



Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur mycket dom betyder för mig <3


Jag och Isabella :) <3








Sofia sa till Philip på kvällen att allt han kunde se runt omkring sig, ägde hennes familj, ALLT!


Isabella, Sofia, Philip och Sofia's hund :)





På kvällen åt vi middag med Sofia's familj :) och sedan tittade vi på Dirty Dancing 2 Havanna Nights :) Jag och Sofia satt och sjöng den spanska låten El baso del final så fort den började på filmen :) om och om igen :)

Det här var alltså min tredje dag på Mallorca

En tävling!


Jag tävlar om denna snygga väska hos Melina, sponsrad av www.ingelita.se
Klicka här för att komma direkt till tävlingen.

Mmmm, Nachos :)

Har ätit middag nu :) blev nachos tallrik med köttfärs, ost och salsa sås på :) gott gott!
Ikväll ska jag väl inte göra något speciellt, tänkte städa lite, och självklart blogga :) !
Det har ju inte hänt något i rummet de senaste dagarna, och jag känner att det borde nog hände något! Men det är väl också för att mamma och pappa tjatar som vanligt att jag ska städa.. men men, allt med skola och så ska ju bli nytt i höst, så då känns det ju bra om allt är nystädat och så hemma också :) en ny start liksom :)

Sitter just nu och lyssnar på Jaded med Takida :) en helt underbar låt! Jokke sjög ju den på kabarén i skolan och han gjorde det grynt bra! Saknar dig Jokke om du läser de här! :)

Skavsår!

Aaaaaaajj! Jag har fått skavsår! Det var från dom svarta skorna som jag köpte i början av sommaren... usch, jag vill inte ha skavsår!

Idag har jag varit i stan, kom hem för en kvart sen ungefär :) letade mest efter skor, hittade tyvärr inga.. Kollade lite efter bröllopspresent till pappas bror och hans blivande fru, men mamma ville inte köpa något förrän pappa hade tittat på de, och han ligger här hemma och är sjuk... så ja, vi får vänta helt enkelt!

Här är min Outfit idag!



T-shirt från MQ
Längärmad tröja från Vila
Shorts från Vero Moda
Skor från Wedins
Amband från Mallorca
Örhängen (g-klavar) från Gröna Lunds julmarknad

!

Personligt
Namn: Malin Anna Maria Lundell
Födelsedag: 28 Mars 1992
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 1.65
Högerhänt/Vänsterhänt: högerhänt
Stjärntecken: vädur
Skostorlek: 39
Är dina föräldrar skilda: nej
Rädslor: spindelfobi typ?
Mest använda namn på msn: Malin |


Favorit
Färg: röd och svart
Mat: tacos, libanesiskt
Sport: simma och olika gruppträningar
Glass: dulce de leche
Godis: choklad och lakrits
Affär: haha ingen aning xD beror väl på vad man ska köpa?
Nummer: 7
Helgdag: ehm, båda?
Årstid: Sommar
Kroppsdel på motsatta könet: älskar hela tommys kropp<3!

Vänner och livet
Vem av dina vänner är mest lik dig: no idea
Vem är mest högljudd: emelie? xD sry sötnos!
Vad får dig mest att skratta: ehm, när de händer nåt kul?
Vem har du känt längst: vet inte riktigt...
Vem är blygast: haha vet inte xD
När grät du mest: länge sen
Bästa känslan: att vara älskad och att älska
Värsta känslan: känna sig hatad och inte ha någon att vända sig till
Vart vill du bo i framtiden: kanske utomlands ett tag, gärna Mallorca, annars i Stockholm

Har du någonsin
Varit kär: ja
Rymt hemifrån: nej
Tänkt på att ta självmord: njae
Sovit utomhus: japp, under bar himmel!
Spytt i skolan: nope
Velat bli modell: japp!
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: massa grejer, fast allt skrattar man väl inte åt..
Sett en död människa: nope
Ätit sushi: ja
Varit på scen: ofc, jag är född att stå på scen
Retats: det har väl alla?

Du
Svär: ja, för mycket
Sjunger bra: folk säger de ja :)
Duschar dagligen: oftast :) fräschar alltid upp mig!
Vill gifta dig: Någon gång vill jag säkert gifta mig
Kommer överens med dina föräldrar: oftast
Gillar åska: njae, inte direkt
Spelar något instrument: piano har jag spelat mycket, läser noter och så, tänkte försöka med gitarr nu, har lyckats med några låtar!
Äger en ipod: nej, det blev en mp4 istället, cowon D2 är bättre än fucking ipods som bara går sönder
Sover med gosedjur: nej
För dagbok: ne, inte längre, blir bloggen nu för tiden!
Sjunger i duschen: ofc!


This or that
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: burger king tror jag
Singeldate/gruppdate: singeldate
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar :)
Kött/vegetarian: kött
Tv/film: film
Gitarr/trummor: en låt blir oftast inte bra om man inte har båda
Adidas/nike: Adidas
Kakor/paj: kakor
Blind/döv: tror inte att jag skulle klara mig utan musiken, men om jag inte kan se folk, då vet man ju inte hur människorna är?

Kan du
Gå ner i splitt: nej
Skriva med båda händerna: inte fint
Vissla: halvt
Blåsa en bubbla: japp
Rulla din tunga i en cirkel: tror de?
Ha dina ögon i kors: ja
Nudda näsan med tungan: nja, i alla fall nästan
Dansa: någolunda :)
Äta vad du vill utan att oroa dig: nej, så bra ämnesomsättning har jag inte!

Vem var den senaste personen
Du nuddade: huh? mami?
Du pratade i telefon med: pappa
Du msnade med: kommee inte ihåg
Du kramade: tommy <3
Du skällde på: mamma
sportade med: tommy :)

Senast du
Skrattade: för en liten stund sen
Grät: kommer inte ihåg
Filmen du såg: jumper
Tuggade tuggummi: idag
Drog ett skämt: have no idea
Sjöng en sång: framför datan för ett par timmar sen!


Kvällen!

Ikväll har jag inte gjort något speciellt, redigerat bilder, publicerat dem här i bloggen, lagt upp dem på bilddagboken... tittat på Cold Case och ätit chokladrussin :) chokladrussin är gott! hade inte ätit det på ett tag, så det blev gott som snacks under kvällen :) ! Rummet är inte helt färdigstädat, men jag har varken hunnit eller orkat städa och fixa det idag! Var ju uppe rätt sent igår kväll och städade hela tv-bänken. Torkade allt, tog bort onödiga kartonger, buntade ihop sladdarna till mikrofonen och mixerbordet osv. Det SER mycket fräschare ut i rummet i alla fall :) och det känns fräschare! Någon gång dom närmaste dagarna ska jag väl börja ta tag i resten, men itne just nu!

Märkte att jag har fått rätt lite kommentarer idag, var bara ett par stycken.. men det går väl upp och ner antar jag! :)

Shoppingen idag!

Idag har jag alltså varit och shoppat :) jag har köpt undies, en almernacka, 2 anteckningsblock varav en betty boop och en med homer simpson på, en plast mapp med betty boop, en affish med betty boop på som det stod "good girls are bad girls that don't get caught" på ;) 
sen blev det ju concealern som jag visade i ett annat inlägg :) 
införskaffade mig också min första balsamspray och något slags silikondropps-serum... antar att det är bra för håret i alla fall :) ska försöka få ordning på mitt hår, det är ju inte särskilt slitet, men det blir lätt tovigt och så har det varit sedan jag föddes! När jag går till nya frisörer tror dom knappt att jag använder balsam eller inpackningar, men tro mig, det gör jag :) dock inte alldeles för mycket, för då blir håret bara fett istället!
Spray balsamet kommer från Scandinavian formula och köpt på Åhléens för 80 kr om jag inte missminner mig, det var i alla fall 200ml i, så det är nog ett ganska bra pris :)
Silikonsdrops-serumet kommer från Sunsilk och kostade knappt 40kr för 25ml.

Alla Betty Boop saker var svartvita med svart bakrund, det var Betty Boop Biker, och såg ut såhär, fast då enbart i svart och vitt, INTE i färg!
Allt finns på Gallerix! Mappen kostade 20kr, affishen 39kr (var 50% rea, så jag fick den för 19.50kr) och blocket kostade 39kr, men eftersom jag köpte två block så fick jag dom för 59kr tillsammans.
Jag tycker hon ser fjantig ut i dem där blåa kläderna, men det ser hel coolt ut när hon är vit/svart med svart bakrund!


Tror det var allt ;)

Veckorevyn!

I veckorevyn stod det att man skulle skicka in en bild på sig själv tillsammans med tidningen :) Så på flyget fotade philip mig med tidningen och sen när jag kom hem så skickade jag in bilden ;) var lite kul! Tror dock inte att jag kommer bli publicerad i tidningen och få någon present i form av något smink, men men, kul att testa i alla fall!  ;)
Här kommer bilden!


Mallorca, Dag 2

Andra dagen när vi vaknade upp så var det lite halv molnigt, men eftersom det var en otrolig värme och luftfuktighet jämfört med Sverige så kunde man gå i kort klänning i alla fall! :) och det blev jag enormt glad över!

Här är några bilder på utsikten på hotellet Agusta, från Philips och mitt rum!

I huset till höger bodde det några galna brittiska partytjejer, senare på kvällen när vi gick ut så frågade dom om jag kunde ta kort på dem :) hoppas de blev ett bra foto! :)




Det stora höghuset är hotellet Horizonte som vi bytte till andra dagen, var tänkt att vi skulle bo där hela resan men dom hade råkat dubbelboka.


Här är några bilder på hur det såg ut på vårt rum på Agusta



Ja, vi hade platt tv ;) låg och lyssnade/tittade på spanska musik kanaler till 3 på natten!


Badrummet var underbart, låg till och med sminkborttagning i en liten ask! :)


Den duschen vill jag ha hemma!




Vi hade till och med ett litet kök med kyl, frys och spis!


Philip ute på balkongen


Vi fick ju byta tillbaka till hotellet Horizonte, här kommer bilder från de första rummet vi fick där (vi fick byta eftersom att det var två dubbelsängar och jag och philip skulle ha separata)



Utsikten från första hotellrummet på Horizonte




Två dubbelsängar, av den anledningen bytte vi rum.


Vi promenerade ner till busshållsplatsen :) då började solen skina och vi fick se alla blommor!




Vi tog bussen in till Plaza España





Vi satte oss och tog lite att dricka på Crystal Bar

Philip och Mamma


Pappa och jag


Jag och Philip


Isabella, Emily och Matthew kom och mötte oss på Crystal Bar :) sedan tog vi bussen till Palma Nova

Emily och Matt på bussen


Emily, Matt och Isa på bussen


När vi kom fram käkade vi lite lunch på McDonalds, sen la vi oss på stranden. Solade, badade, umgicks och hade det helt underbart! <3

Stranden Palma Nova


Matthew slår handvolter på stranden!






Philip tittar upp mot ett stort hotell precis vid Palma Novas strand :)


Jag blev lite småsur över att solen gick i moln hela tiden, men på knappt 2 timmar fick jag i alla fall färg!


Massa snäckor på mitt ben!


på bussen från Palma Nova


Vi tog buss till Plaza España, därefter tåg, sedan kom Isabellas mamma och hämtade oss vid tågstationen.

Emily och Sofia tar min kamera och börjar posa x) I Isabellas och min hatt (min är den vita, köpt i Venezuela)




My sweet little Dramaqueens!


På kvällen åt vi middag med Isabella och hennes familj (hennes mamma, pappa och lillasyster), Emily, Matthew, Sofia och hennes lillasyster! Efter de så badade vi i hennes egna pool :) Jag och Sofia sov i en bäddsoffa på nedervåningen (hennes hus var 3 våningar, philip gick vilse på nedervåningen 2 eller 3 gånger under dagen!), vi somnade dock inte förrän 6 på morgonen!


Concealer

Här är min nya concealer!


Den är från Isadora och heter "Twist & cover concealer"
Hoppas att den är bra, valde färgen 10 blond beige. Är liite för ljus nu, men jag är ju solbränd också... är ju väldigt viktigt att den inte är gul, då ser jag ut som ett monster! Speciellt om jag är blek!

Home :)

Nu har jag precis kommer hem, har varit borta hela dagen, därför har jag inte bloggat något! Vaknade vid tolv-tiden, åt lite jordgubbar och sedan åkte jag direkt med mamma till farsta :) när vi hade gått där ett tag så åkte vi in till stan :) har handlat massa grejer som jag behövde, så det kändes riktigt bra :)
hur har eran dag varit?

Sweet Dreams

Nej, nu är de dags för mig att gå och sova :) har dammat rummet till och från hela kvällen, och nu när hela tv-bänken ÄNTLIGEN är klar så vill jag sova! Uppdaterar och lägger in fler bilder imorgon :) ! Sweet Dreams!

Solnedgång på gröna lund :)

Såg nyss att jag har skrivit 200 inlägg nu :) det trodde jag verkligen inte skulle hända när jag skapade den här bloggen! Men men, så kan det gå! ;)
Ska i alla fall försöka uppdatera så mycket som möjligt när jag är hemma :) dels för att jag känner att det är kul att skriva och få publicera mina bilder :) men även att det kan vara kul för dem som läser att jag delar med mig mer av mina känslor, tankar etc. etc.

Tänkte passa på att publicera några bilder från solnedgången som vi såg när vi hade varit på gröna lund för 1 månad sen :) here it comes!











Fina bilder, eller hur? :)

Bilder

Här kommer lite bilder från förra torsdagen :)



Mitt egna hus på landet :)


Var ute i trädgården och fotade lite :)

här är en liten humla!


en rosenmalva :)


ett hav av prästkragar


En del av tomten :)


En fjäril


Det blev åska




Så jag passade på att baka lite småkakor :)


här är dom i ugnen ;)


:)

Mina gula skor!

I början av sommaren köpte jag ju flera par skor, bland annat dem här:



ett par gula pumps med lagom hög klack, peeptoe och en rosett längst fram.

Nu undrar jag om ni har något tips om vilka kläder dessa passar till?
Det var ett impuls köp och jag har bara haft dem på mig en gång, och då bara 10 minuter påväg hem. Vill gärna veta vilka färger och vilka slags kläder ni tycker dom passar till! Blir jätte glad för alla svar som jag kan få!

Dagens Outfit!

Det här är min outfit idag! Har inte varit utanför dörren och har därför bara gått i gamla mjukiskläder hela dagen!

Grå mjukisbyxor från BikBok
Lila linne från Topshop
Vit college, tror att den är från H&M men jag är inte säker


Klart!

Nu är bilderna från första dagen uppe, ÄNTLIGEN! Det tog enormt lång tid att fixa allt, men det berodde nog även på att jag gjorde massa annat under tiden :) tror inte det blir fler dagar ikväll, men vi får se! Tänkte hinna med en dagens outfit i alla fall :)

Mallorca resan, Dag 1

Nu kommer lite bilder från Mallorca resan :)
börjar med dem som togs på vägen till arlanda, på arlanda och på flygplanet :)


Vi blev skjutsade in till centralen av philips pappa :) därifrån tog vi arlanda express till arlanda :)

Jag & Philip på Arlanda express :)


En till bild på mig och philip på arlanda express :)


På arlanda gick vi runt och kollade en massa, köpte godis och en ring, hade ju ett par timmar på oss :)
så vi satt även och tog det lugnt ett tag!

philip på arlanda :) läser illustrerad vetenskap tror jag


Jag och Philip på arlanda :)




Bestämde oss för att äta middag där :)

Väntar på Maten :)


Mamma och pappa på restaurangen på arlanda :)




Jag och philip på restaurangen, god mat!


självutlösare!


Tog lite egopics inne vid toaletterna :) här är några av dem:







Sen fick vi veta att flyget var försenat, det berodde på att dem inte fick tanka eftersom att det var åska.
Det var ungefär en timme till som vi fick vänta, man blev otålig, men det var ingen större fara :)

Här kommer lite bilder som togs i planet :)



Philip


Philip again


Mamma :)


Pappa :)


Som ni ser så var det rätt dåligt väder!






Även om solen tittade fram ibland :)


Nu är vi i luften!


















Den här bilden, på mig och philip, är tagen utanför flygplatsen i Palma :)

När vi kom fram till hotellet så var det fullbokat, så vi fick bo på ett annat hotell första natten, det hette Agusta. När vi hade checkat in där och bytt kläder så gick vi ut på en promenad sent på kvällen, klockan var väl ungefär halv 1

Här kommer 2 bilder från promenaden :)




Vi satte oss på en bar och tog lite att dricka innan vi gick hem till hotellet igen!
Philip


Jag :)


Så, det var bilderna från första dagen :) Enjoy!


Bilderna :)

Otrooooligt mycket bilder som jag har från Mallorca, jag kommer få dela upp bilderna på mååånga inlägg! Har precis börjat redigera dem lite grann, får se hur mycket jag hinner idag :)

OS

Någon som tittar på OS? Jag har kollat en del nu på invigningen, men eftersom att den är 3½ timmar lång så orkar man ju inte se hela ;) tittade på alla länder som tågade in för en stund sen, riktigt kul faktiskt, men när 90 land hade passerat och jag fick veta att Sverige låg på plats 182 så gick jag och satte mig här framför datan istället :) mamma ropar när något intressant land kommer så jag hinner springa och tita ;)

Sovkläder

När vi var i Norrtälje för cirka 2 veckor sen så köpte jag ju nya sovkläder, det är som ett linne och ett par shorts, dom är ur mysiga :) kostade 149kr på H&M.
Här kommer två bilder :) tyckte inte att någon av bilderna blev så jätte bra, men skit samma xD


Spegeln


Självutlösare

Måste påminna pappa om att spegeln måste putsas, ser ju förjävligt ut när man tar en bild xD

God morgon!

Nu är jag uppe och har ätit min frukost som bestod av jordgubbar! :) är fortfarande lite seg, men jag försöker piggna till lite grann ;) har otroligt många idéer som jag ska blogga om idag :) bland annat så ska ni ju få se en massa foton :) tänkte redan nu bjuda på ett par :)

Här är läppglanset från makeupstore som jag pratade om :)

Här är en bild på det från deras hemsida:

och här är en bild som jag har tagit:


Någon som vet om resten av deras smink är bra? :)

Natti natti!

Nej, om jag ska orka komma upp imorrn och ladda upp en massa bilder här på bloggen så måste jag nog gå och lägga mig och sova nu! Jag har ju ändå varit uppe sedan halv 10 imorse, så jag är riktigt trött nu! Hoppas verkligen att jag inte vaknar innan 12! Vill verkligen sova ut dom sista dagarna nu eftersom jag ska börja jobba på måndag och sedan en vecka senare börja skolan!

Bilder imorrn som sagt ;) shopping bilder, mallorca bilder, kryssnings bild och mycket annat! Får se hur mycket jag orkar och hinner! :)

Gonatt !

Uttryckte mig dåligt i förra inlägget!

Vill bara påpeka en grej angående det jag skrev i förra inlägget! Jag menade helt enkelt att det är roligt att veta om någon brukar läsa min blogg regelbundet och om jag i så fall kunde få läsa eran. Jag gillar att lämna kommentarer i andras bloggar eftersom att jag själv gillar att få en kommentar då någon håller med eller tycker något helt annat, jag tycker att det är en del av bloggen att man diskuterar sina inlägg osv. Jag menar inte att ett antal personer ska kommentera min blogg och jag sitter här och låtsas som ingenting och är glad för uppmärksamheten jag får, för det är inte det som är grejen! Jag skulle bara helt enkelt vilja ha några personer att diskutera inlägg och bloggande med och undrar om det finns några som läser min blogg som är intresserade av detta :)

hey, that's me!

vet ni? jag äääääälskar snälla kommentarer (a), haha, man blir alltid så glad av dom :) sitter här med ett leende på läpparna efter att jag precis har godkänt några gulliga kommentarer :) Man känner sig lite speciell när man får en kommentar som verkligen är riktad till sig själv :) de roliga är ju också att om personen lämnar adressen till sin blogg så brukar jag nästan alltid gå in och läsa deras blogg, och ofta så gillar jag dem! Flera av bloggarna som jag läser varje dag, och kommenterar flera gånger, är just dem som har läst och kommenterat min blogg :)
Om det finns några som brukar läsa min blogg någolunda regelbundet så kan ni väl lämna en kommentar så att jag får kika in på eran och lämna några kommentarer? kanske blir eran blogg min favorit blogg? ;) who knows?

do it!

Senaste
1. Kompis du träffade: Räknas pojkvännen? ;)
2. Personen du pratatade med: mamma xD
3. Du fick SMS av: haha mamma xD
4. Telefonsamtal: pappa x)

Idag
5. Kläder: klänning från Mallorca (bild kommer imorrn), vita leggings och kilklack skor från wedins
6. Bättre än igår: njae, vet inte riktigt..

Imorgon
7. Är det: fredag, 6 månader och en vecka sen ajg och tommy blev tillsammans xD haha!
8. Planer: städa, ta de lugnt, ladda upp bilder här på bloggen :)
9. Händer imorgon: antagligen de jag har planerat? kanske även åker till farsta och köper en concealer (stavning?)

Favorit
10. Nummer: 7 :)
11. Färg: Röd och Svart
12. Årstid: SOMMAR! :D
13. Saknar du någon? Ja, de gör jag
14. Humör för tillfället? Skrattar otroligt mycket pga en grej som eloy sa xD

Frågor och svar
15. Det första du gjorde i morse? kysste tommy :)
16. Vad åt du sist? en macka
18. Tror du på distansförållanden? ja det gör ja, även om jag tycker det är bättre att kunna träffas när som helst
19. Vem tänker du på just nu? tommy <3
20. Tror du att personen tänker på dig med? i hope so!
21. Vart reste du sist? räknas landet? annars blir de Mallorca ;)
22. Vad gjorde du igår kväll? ¨Tittade på tv med tommy :)
23. Liknar du din mamma eller pappa? till utseendet så liknar jag väl mamma en del, men jag har pappas humör!
24. Ler du ofta? Vet inte riktigt, när jag är glad gör jag ju de såklart, men kanske inte så jätte mycket annars...? you tell me!
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? jag har bara sett en fallade stjärna en gång, och då önskade jag mig något, kommer dock inte ihåg vad xD
27. I vems säng sov du i igår natt? Tommys <3
28. Vilken färg har din tröja? har klänning på mig ...

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? jupp
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? jupp
31. Gråter du när du skadar dig? nja, de händer

Lycka
32. Är du en glad person? beror ju lite på ;)
34. Önskar du att du var lyckligare? jag är lycklig nu, men de är ju klart att de alltid kan bli bättre ;)
35. Är lycka överskattat? nej?
36. Kan musik göra dig glad? ja!

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? ja :)<3
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Ja :)<3
39. Har du en flick/pojkvän? Ja :)<3
40. Är du nöjd med det? Ja :)<3
41. Är du kär? Ja :) <3

Hat
41. Vem hatar du verkligen? vet ärligt talat inte
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? nej xD
43. Är du en mobbare? nej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? ja
45. Har du blivit sviken någon gång? ja, för många!

Skolan
46. Gillar du skolan? de har varit najs än så länge :) speciellt drama klassen :)
47. Favoritämne? Musik is my drug!
48. Värsta ämne? ehm...franska xD
49. Har du spytt i skolan nån gång? nej x)
50. Är skolmaten god? nja, ibland, ibland inte!

Läppglans!

Fick ett nytt läppglans för ett par veckor sedan :) från makeupstore.
Guuuud va underbart kladdigt och gott det luktar/smakar! Helt lovely! Tänkte visa bild på det imorrn eller nåt!
Hoppas ni har en skön kväll och att ni inte är alldeles för sura för att jag inte har lagt in bilder på hur länge som helst! ;)

Gratismakeup!

Bli medlem på gratismakeup här:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=13868
börja samla poäng och lös in dina poäng mot presentkort på kicks!

klänning + skor

Tog nyss lite foton från en klänningen och ett par skor som jag köpte i Mallorca, hade på mig det sista kvällen vi var där :) tänkte börja lägga in bilder tidigast imorrn, just nu vill jag bara ta de lugnt! :)


Fortfarande bänkad framför skärmen

Sitter fortfarande här vid datorn, utan att ha rört någonting i rummet, kanske inte de bästa, men de skiter jag i!

Kollade på Cold Case för ett tag sen, riktigt bra avsnitt, men fy fan för mördaren, han hade typ en fetisch, att tjejerna skulle slicka han skor?! Asså nog för att jag har hört talas om fotfetisch, men att slicka skor? FY FAN!

istället för att läsa bloggar och allt annat jag gör här på datorn så bord ejag göra något vettigare, som städa, packa upp, rensa eller något sånt.. men men, jag tar lite i taget ;) Nu går jag och städar ett tag så kommer jag tillbaka om en stund med en ny uppdatering ;)


Ändrade planer!

Det blev ändrade planer idag.

Pappa ringde kvart i 10 imorse och sa att jag inte behövde åka till landet, eftersom våra gäster var lite halvsjuka och vi skulle istället åka direkt hem till dom för att träffa sångaren i bandet som ska spela på deras bröllop. Och det är alltså därifrån jag har kommit nu :)

Så dagen började med att jag coh tommy vaknade halv 10 och kunde absolut inte somna om, så vi gick upp och duschade, jag åt lite frukost, och sen gick jag hem. Städade och plockade ordning hemma i knappt en timme, då kom mamma och pappa hem från landet, dom packade allt mitt och sen åka de hem därifrån.
Under några timmar packade jag upp, rensade och gick igenom ett antal saker innan jag skulle åka och träffa sångaren i bandet!

Så nu har vi planerat en del, och bestämde att vi skulle träffas om en vecka hemma hos mina kusiner för att repa ihop flera låtar, så nu gäller det verkligen att träna låttexter, å andra sidan fick vi ha texter till några låtar som vi bara ska sjunga lite under minglet :) nu ska jag inte avslöja nåt mer!

Nu under kvällen ska jag packa upp alla kläder, försöka städa så mycket som jag hinner i rummet, men även sitta vid datan, här hemma har vi ju ett snabbt bredband, på landet är det uppkoppling via telefonen och det är hur segt som helst, så det är riktigt skönt att få sitta här hemma! Tänkte även så fort som möjligt lägga in bilder från allt möjligt som har hänt under sommaren :) !


Alla som slutade nian 08, gör denna!

Vilken skola gick du på: Gubbängsskolan
Kommer du sakna din klass: såklart jag kommer göra det!
Kommer du sakna din klassföreståndare: njae, sättet han undervisade på xD

Dig själv:
Vad hade du för slutbetygs-poäng: 275 :)
Är du nöjd med dina betyg: ja :) skulle velat ha ett till VG men men!
Antal sena ankomster i nian: ehm, alltid sen till franskan!
Din roll i klassen: ehh? Förändrades rätt så mycket under åren, så jag har ingen aning!
Favoritlärare: Scotty, Per-Åke och Stefan!
Hatlärare: Bitte och Cecilia!

Din klass:
Vem i klassen var..
Roligast: Haha typ Jokke x)
Smartast: Adam helt klart
Töntigast: haha no idea!
Snällast: Alla var snälla,i alla fall nån gång under året xD
Gladast: Wilma :) har nog aldrig sett den ungen sur (förutom teatern då hon skulle spela arg! på mig xD)
Mest deprimerad: huh? Ingen jävla aning!
Snyggast: Min Tommy! :D
Fulast: Haha xD
Bitchigast: Flera av oss var väl det någon gång under året x) men ingen är så egentligen! promise!


Fixa inför hösten

Som sagt så hålle jag på att fixa lite på alla möjliga sätt här hemma, måste ju få det fint och bra till hösten, och eftersom jag har varit borta rätt mycket i sommar så passar jag på den lilla tiden som jag är hemma!
Jag började damma rummet för ett tag sen, eftersom det inte har städats där på hur många veckor som helst! Men jag har redan tröttnat, så nu sitter jag och lyssnar på musik och läser en massa bloggar som jag inte har läst på säkert 2 veckor!
Det är avkopplande men samtidigt känner jag att jag gör något viktigt då jag rensar musik som jag inte lyssnar på eller sånt som någon nån gång i tiden har skickat till mig som jag inte alls lyssnar på.
Om en liten stund tänkte jag återvända till rummet och fortsätta torka bort damm, för om jag itne gör det idag så måste jag ju ändå göra det någon gång mellan fredag och söndag eftersom att vi ska städa hela lägenheten ordentligt då! Så det känns ju bra om jag slipper göra allt då!

Flytta hem igen

Ska tillbaka till landet imorrn, vi får gäster och sen ska jag åka och träffa någon, kan berätta mer efter vad det handlar om :)
Sedan på fredag (förmodligen) så flyttar vi hem igen :) ska bli skönt! Dels så är det ju enklare att vara ute på internet, sen vill jag träffa massa kompisar, vara med tommy om han är hemma och redan på måndag ska jag ju börja jobba igen, ska jobba en sista vecka innan skolan börjar :) så får jag lite extra cash , får se vad jag gör med dom! Har ju lagt undan en hel del till thailand, så jag behöver nog inge mer :) så jag antar att jag kan lägga dom pengarna på minneskort till kameran, och andra roliga saker :)


Senaste dagarna..

Så, här kommer lite uppdatering från de senaste dagarna :)

Måndagen: Då vaknade jag vid halv 2, och gick direkt upp och tittade på filmen Arn, en riktigt bra svensk film! När jag ser svenska filmer brukar de mest bli deckare och komedier, men den här var ju helt annulunda, och som sagt, otroligt bra!
På kvällen tittade jag på CSI NY och Jordan rättsläkare :) Sen blev det lite rensning av datorn :)

Gårdagen: Vaknade redan kl 10, av att älsklingen ringde och väckte mig, men jag ville prata så jag låg där i sängen i 1 och en halv timme och pratade på :) Efter de gick jag ner till huset och åt frukost samtidigt som jag tittade på Jumper. Den filmen var riktigt bra! Hade inte så jätte höga förväntningar, eftersom jag hade hört från folk både att den var dålig och bra :) Men det var en film som föll helt i min smak! :)
Efter de tog jag en dusch och fixade i ordning mig, och sen tog jag bussen till stan, helt oväntat, men tommy ville träffa mig, jag ville träffa honom, och det var ändå uslet väder på landet, så jag kunde lika gärna dra hem!
Efter ett par timmar som tillbringats på buss och tunnelbana så var jag hemma hos älsklingen! Under kvällen gjorde vi inget speciellt, bara var med varandra :) Gick och la oss lite efter 12 då vi båda var otroligt trötta!

Idag: Blev väckte halv 1, fortfarande rätt trötta, men vi gick upp och åt frukost :) Vid kvar över 1 så skulle tommy åka iväg till farsta för att köra upp, eftersom han ska ta EU-körkort. Så när han åkte iväg gick jag hem till mormor en stund, var väl där ett par timmar skulle jag tro :)

Vid halv 4 kom jag hem och gick igenom posten, märkte att jag hade fått ett beslut från Skatteverket, så ajg gick ner till tobaken och faxade in det till mitt lönekontor :) så nu slipper jag betala skatt (a). När jag kom hem var jag redan hungrig, så jag värmde lite crépes som låg i frysen, gott med mat!

Resten av kvällen har jag städat, laddat in kort i datorn och nu håller jag på att rensa lite låtar i datorn, ganska effektivt faktiskt, eftersom jag har en tendens till att ha massa musik liggandes som varken jag eller andra lyssnar på, helt onödigt!

Dålig uppdatering

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, haft annat för mig helt enkelt. Har ju tillbringat tiden på landet, och jag ville bara ta det lugnt de sista dagarna :)
För tillfället är jag hemma, och jag tänkta uppdatera lite nu dom närmaste timmarna, innan jag ska härifrån igen!

Städa? Nej tack!

ibland hatar jag att städa, och ibland kan det vara helt okej, dock så gillar jag aldrig att städa. Vad beror allt på? För min del beror de mesta på att när jag städar är det för att jag måste, blir tillsagd osv, inte för att jag själv vill få ordning. Om jag själv vill få ordning och börjar städa så är det av fri vilja och då kan det vara helt okej, för då kan jag när som helst sluta. Men städar jag på grund av att någon säger åt mig, ber mig, tvingar mig eller något liknande så HATAR jag att städa. Jag vill själv bestämma var, när och hur. Jag är inte den sortens person som gör allt jag blir tillsagd om, även om det inte brukar bli så mycket problem med sånt längre...

När jag gjorde om mitt rum, bytte tapeter osv, så sa jag att jag inte ville ha något skrivbord, för jag kommer bara lägga massa grejer där och aldrig ta undan det. Men SJÄLVKLART så skulle jag ha ett skirvbord! Och vad är det som har hänt? Jo, det är stora hägar av papper och annat oviktigt skit som ligger på mitt skrivbord, så jag kan ändå inte använda det!
Jag skyller på att jag inte har någon annanstans att lägga skiten, vilket är helt sant!

Att städa/fixa till ett rum tar ett tag, men det blir klart, och när det väl är klart så dröjer det ett tag innan man behöver göra något igen. En tomt kan aldrig bli färdig städad/fixad. Det blir aldrig klart.
Till exempel:
På våren måste de krattas bort kvistar och liknande som har trillat ner från träden under vintern, det ska planteras blommor, potatis, eller kanske andra saker, det ska vattnas, tas fram massa saker som varit undanploggade under vintern. Det ska klippas gräs, och hållas allmänt fint. På sommaren ska man plocka all potatis/blommor eller annat som har planterats på våren, det ska klippas gräs, vattnas, kapas kvistar som har växt för mycket, kanske till och med kapas träd? På hösten ska alla löv krattas ihop, det ska förberedas inför vintern, klippas gräs, plockas undan saker. På vintern "förstör" vädret tomten, och man kan för tillfället inte göra så mycket åt det...

Det där var några exempel på vad som i stort sätt alltid behöver fixas, och sånt är inte så jävla kul när man hellre vill ligga ute och sola och bada, eller hellre vill ligga inne och kolla på film då det ösregnar.


Tävling hos http://anneliemalmgren.blogg.se

Jag är med och tävlar hos http://anneliemalmgren.blogg.se
Gå in och tävla ni med!


Juno

Den filmen var helt otroligt bra! Om ni inte har sett den så borde ni verkligen göra er! Det är en komedi som handlar om den 16-åriga tjejen Juno som blir gravid och man får följa henne, hennes familj, pojkvän/kompis och adoptionsföräldrarna genom hela hennes graviditet, dvs. under 9 månader.
Jag tyckte att filmen var bra pga många anledningar, men mycket för att jag aldrig sett en liknande film någonsin och att jag inte hade några förväntningar :)

Film, Film, TV, TV

Internet krånglar som vanligt här ute på landet, dock beror det nu på all åska... men det är lite störande när man skriver inlägg som bara försvinner... men men, jag får väl göra det bästa av situationen!

Vaknade inte förrän kvart i 2 idag, antagligen för att jag var uppe till kvart över 3, kollade på en film (Juno), berättar mer om den vid ett senare tillfälle.
När jag gick upp så var det rätt bra väder och jag fixade lite på tomten, lämna filmerna och hyrde två nya, handlade det som vi glömde igår, lagade mat och tittade på film (we own the night)
Den här dagen blev också en slapp dag, men det är rätt skönt!

Har fått brev från Kärrtorp gymnasium där dom berättade lite kort vad som skulle hända när vi kom dit första dagen, om nollningen och lite annan nyttig information. Jag tror att kärrtorp är helt okej, och jag hoppas att det blir bra!

Nu har jag nyss tittat klart på Bones, ett program som jag har längtat efter!

Cold Case & Las Vegas

Nu har jag kollat klart på Cold Case och Las Vegas, sitter och kollar lite på Replicant just nu. Har inte riktigt förstått allt, är inte min typ av serie/film. Men den verkar helt okej :)

Har varit en rätt tråkig lördag, mycket pga vädret, och även att jag är ute på landet. Å andra sidan är det skönt att bara ta det lugnt och tillbringa några veckor här ute :)

Hoppas att ni haft en bra kväll/natt :)


Cold Case och glass!

Om cirka 10 minuter så börjar Cold Case, och det ska jag väl se :) tänkte ta mig lite glass, dulce de leche (det stavas så, eller hur?), till det :) det ska bli riktigt gott! Får se om det blir Las Vegas efter eller om jag hittar något annat roligt program att titta på :) annars så ska jag kolla på Juno, eller ja, det ska jag väl göra hur som helst, är egentligen bara en fråga om när ;)
Som sagt så regnar det fortfarande.. men inte alls lika mycket :) får väl hoppas att det blir bättre till imorrn eller åtminstone till måndag :)

Eftersom att det inte blev någon bio i helgen så har vi bestämt att vi ska hyra en massa filmer :) det kan vara kul att se lite filmer och så, speciellt när det är dåligt väder och mamma är sjuk :)

VÄNNER!

Har ni hört att det förmodligen ska spelas in en VÄNNER film?
Antar att alla har hört talas om serien som spelades in till 10 säsonger.
Jag personligen ÄLSKAR serien och kan knappt vänta tills jag får se filmen!
Den kan ju inte bli dålig, kom igen, det är VÄNNER vi pratar om!



Här ser ni det underbara gänget!

Chandler Bing (Matthew Perry), Monica Geller Bing (Courteney Cox Arquette), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Ross Geller (David Schwimmer) och Rachel Green (Jennifer Aniston)

Spela in filmen nu så att jag får se den så fort som möjligt! :)

Gratisbio!

Vill passa på att tipsa alla om gratisbio, där man kan få presentkort och biobiljetter genom att samla poäng :)
Man får 50 poäng när man registrerar sig, men med den här länken får du 75 poäng!
Bli medlem du också!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=46539

trååååkigt

Mamma har blivit sjuk.. så det blir ingen bio i helgen, får bli en annan gång istället!

Just nu har jag extremt tråkigt, finns inte så mycket att göra... hoppas det blir bättre under kvällen :)

Regnig dag!

Idag har det inte hänt så mycket... det har regnat... enda sen jag vaknade!
Inatt sov jag riktigt dåligt.. kunde inte sova först, så jag låg och vred mig i nån timme.. och sen vaknade jag rätt tidigt och kunde då inte somna om... men jag får väl ta igen det inatt antar jag!

Så vad har jag gjort en sån här tråkig dag?
Jo, jag har varit och handlat och hyrt två filmer :) Charlie Wilson's War och Juno. Har redan hunnit se Charlie Wilson's War, den var helt okej, inte något speciellt liksom... Men jag hoppas att Juno ska vara riktigt bra :) !
Har varit nere vid båten en sväng också, satt fast några grejer vid en boj så att vi ser på långt håll var våran båtplats är :) Det var några blommor från en båt nere i Thailand :) den har legat i en låda härute på landet sen vi var där, 7½ år sen. Äntligen kom den till användning :) ! Den som spar han har! (a) hihi

Annars har jag väl kollat lite på tv, suttit vid datorn, plockat upp potatis från landet så att vi får någon till middagen :) oså har jag börjat fixa maten :) Nu väntar vi bara på att grillen ska ta sig här i regnet.. så att vi kan grilla köttet någon gång!

sitter här och tråkar..

Sitter och tråkar... har nyss skickat mail till FRIDA för att vinna en plattång bland annat :) hoppas att jag får den! Pallar inte lägga ner typ 500kr på en när jag redan har rätt så rakt hår... Vi får se hur det blir med det :)

Skönt att det fortfarande är varmt ute och att man kan gå i klänning på kvällen :) riktigt glad för att vädret inte har ändrats helt riktigt än :) !



Hittade den här bilden på datan :) är från en av tjejkvällarna förra hösten :) tror att det var en av dem kvällarna som för en gångs skull slutade rätt bra! :)

Våra värsta år



Någon mer än jag som älskar den serien? :)

Fredag 1 Augusti

Idag vaknade jag klockan 1, gud så skönt det var att få sova riktigt länge!
Satte på tv:n och kollade på slutet av Grease 2 :) den är faktiskt en helt okej film :)

Under dagen så har jag städat och fixat lite grann, rensat och så :) har även kollat på TopModel :)

just nu kollar jag lite bloggar, skriver mail och lite annat roligt här på datan :)

Ny kategori!

Jag har gjort en ny kategori här på bloggen :) "Min shopping"!
Dock så finns det inga inlägg i den ännu, det beror på att jag inte kan ladda in bilderna från min kamera till den här datorn... Så fort jag kommer hem ska jag lägga in bilder och inlägg där :) promise!

Rekord!

Igår hade jag rekord med besökare här på bloggen :) 33 unika och 38 sidvisningar :)
För mig är det mycket eftersom att jag inte har haft så många någonsin! :)
Jag kanske får lite fler besökare nu :) det skulle vara jätte kul!

Här kommer en bild som jag tog flera år sen, men jag gillar den fortfarande :)
Den är dock tagen med mobilkameran som bara har 1,3 pixlar så det är inte så bra upplösning...


Tommy !

Nu har vi varit tillsammans ett halv år!




RSS 2.0