frost

Jag är riktigt trött och MÅSTE verkligen sova nu, förstår faktiskt inte varför jag inte lagt mig tidigare...

Har pluggat en del matte, dock inte så jätte mycket, så jag får verkligen anstränga mig imorgon efter skolan!

Pratade med Tommy förut, och jag försökte övertala honom att sova med mig imorrn :) x) får se hur det blir med det, jag hoppas att han vill och orkar i alla fall! Annars får vi träffas på fredag/lördag istället :)

Imorrn är det matte, spanska och engelska som gäller. Spanskan kommer lbi roligast :)
Efter allt så har vi KÄR-dag, något som jag inte gillar så jätte mycket.. istället för att gå hem 14 så ska vi stanna till 16, varannan vecka.. och amn gör typ ändå inget speciellt.. imorrn har vi kick-off hållbar utveckling, kommer vara tråkigt, det hörs fan på namnet till och med! xD
Men ajg får stå ut :) as usual!

Här kommer två bilder som jag tog imorse utanför lägenheten när jag var påväg till skolan :)





Rätt fina bilder :) man ser till och med frosten på gräset!
Jag hoppas i alla fall att det ska bli liiite liite varmare ute, för annars måste jag snart sätta på mig vinterjackan!

Gonatt!

Toppar/Klänningar

Här kommer lite toppar och klänningar som jag gillar :) skulle gärna få hem dom till min garderob! ;)

  
  
  

Bilder: Forever21

Rosa är ju inte direkt min favoritfärg, men linnet högst upp i mitten var snyggast i rosa :) helt klart!
Klicka på bilderna för att göra dom större ;)

Eva Cassidy - Fields of gold


You'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold


So she took her love for to gaze awhile
Among the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
Among the fields of gold


Will you stay with me will you be my love
Among the fields of barley
And you can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold


I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold
We'll walk in fields of gold


I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold
We'll walk in fields of gold


Many years have passed since those summer days
Among the fields of barley
See the children run as the sun goes down
As you lie in fields of gold


You'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold
When we walked in fields of gold
When we walked in fields of gold

from today!

Har precis gjort i ordning fruktsalladen som jag ätas framför tv:n klockan 20.00 då TopModel startar! :) kändes bäst att göra i ordning den innan :)

Just nu har jag inget särskilt för mig, fixar med lite bilder och så inne på datorn bara :) tänkte börja leta efter en låt som jag kan sjunga på Idol audition i min skola ;)
Idol Kärrtorp ;) haha!
Jag tänker i alla fall söka, kan vara riktigt kul faktiskt!



En bild från idag :) vad tycks?

en sväng till farsta

Kom hem för en timme sen :) Passade på att åka till farsta efter skolan.. hämtade först ett kvitto hemma, sen åkte jag dit för att byta mina nya vantar!
Dom hade redan gått sönder, eller asså stickningen började gå upp och det blev bara mer och mer, märkte de imorse när jag var påväg till skolan.. så det kändes lika bra att byta dom nu på en gång :)

Tänkte gå och ta mig ett par mackor snart :) det blir middagen idag, och sedan fruktsallad till TopModel ikväll ;)
Ska inte göra något speciellt idag i alla fall, bara ta det lugnt :) tänkte sätta mig med matten ett tag och bläddra igenom 20 sidor eller nåt.. är ju på typ 65 sidor eller nåt, men jag orkar inte ta allt på en gång, så de får bli lite under kvällen och sedan kanske inte reklamen av TopModel eller nåt, får se ;)



Bilden tog för några dagar sedan :)

prov och prov..

Sitter här i skolan och har precis haft prov i företagsekonomi. Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om hur det gick, för det kändes jätte bra, men samtidigt sjukt dåligt. SÅ.. jag får väl hålla tummarna helt enkelt!

Har en lektion kvar innan jag får gå hem, det är matte.. börjar om 20 minuter, så jag hinner sitta här i skrivstugan en liten stund :) känns skönt det i alla fall!

Imorse var det SJUKT kallt.. bara 2.7 grader. Jag satte på mig både mössa, halsduk och vantar! Dock blev det lite kallt under jackan ändå, men det berodde nog på att jag tog en väldigt tunn tjocktröja.. är ju egentligen inte så mycket tjocktröja alls! Men men, får väl tänka på det tills nästa gång det blir så kallt! Hoppas inte det är redan imorrn bara! Vill ha tillbaka lite värme, det ksulle bli så mycket skönare liksom!

Har inte bestämt om jag ska göra något speciellt idag eller inte.. borde väl kolla igenom matten lite eftersom att det är prov på torsdag, sen bör jag läsa klart svenska novellen och skriva en novellanalys på den, helst ska det vara klart redan på torsdag.. men jag vet inte om jag hinner det!
Får väl se helt enkelt!

Missade gårdagens TopModel på grund av bion, men det var de värt! Tänkte i alla fall se TopModel ikväll! Helst skulle jag vilja se filmen som går efter de också, en thriller.. Iskallt mord heter den, den verkar rätt bra. Sandra Bullock spelar i den, hon är ju rätt känd, så då är det nog en rätt så sevärd film skulle jag tro!
Men om jag tittar på båda så har ju hela kvällen gått, så vi får väl se om jag väljer bort filmen eller inte.. är nog beroende på hur mycket jag orkar plugga och så :)

Föresten! Tunnelbanan var försenad imorse också, så jag kom försent! Är alltid så på tisdagar, även om jag tar en som går tidigare.. så jävla störande! Jag måste typ åka 45 minuter innan på tisdagar, istället för 25 innan -.- känns så dumt! Men men, jag vill ju inte ha försenade ankomster hela tiden, so i guess that jag måste gå upp tidigare, it sucks!

Nej, nu är det typ 10 minuter kvar tills jag böjrar eller nåt, och eftersom jag måste iväg till skåpet så bör jag väl logga ut nu! Kommer i alla flal blogga när jag kommer hem :) och ladda upp några bilder!

Ha det bra så länge!

Mirrors

Vaknade för 40 minuter sen ungefär :) någolunda utvilad, men ville ändå ligga kvar i sängen, ör underbaraste pojken sover där nu! Han har sovmorgon till kvart över 1... det vill jag också ha!

Igår kom jag hem vid halv 5 eller nåt, satt och småfixade lite vid datorn.. sedan bestämde vi oss för att gå och titta på den där skräckfilmen Mirrors!
Fan va bra den var! Jag hoppade till både två och tre och fyra gånger.. ni fattar! Man blev rädd, inte bara en gång, och det var nog rätt bra! Jag gillade filmen grymt i alla fall, och jag tycker nästan att det borde komma en fortsättning x) men men!

Idag är det skola som gäller fram till 15.. sedan är det väl bara hem och ta det lugnt i guess! Har matteprov på torsdag, så ajg lär ju behöva plugga lite på det.. även fast jag inte har någon större lust!
Idag är det förövrigt företagsekonomi prov.. eller alltså, det är dugga! Jag har knappt tränat, så jag måste verkligen läsa igenom alla anteckningar nu påväg till skolan och på alla möjliga raster :)
dock så tror jag att jag kan det mesta, är bara företagstyperna som jag inte är hundra på :) så det ska nog gå bra!
Vill verkligen få ett VG den här gången då det är de högsta man kan få!

Ska gå om 10-15 minuter, så jag borde nog göra mig klar :) ska klä på mig de sista, packa väskan, dricka något (är inte så hungrig just nu) och fixa håret :) så det är en del som ska hinnas med, men det är nog ingen fara!


engelska text

Sitter i skrivstugan i skolan nu, har precis haft spanska, riktigt kul att komma igång med det igen, spanskan är nog de bästa ämnet :) känns bättre och bättre ju längre tiden går :) tur att vi har det på måndagar som är vår längsta dag, annars hade jag inte orkat!

Har lunch i 1½ timme nu, så jag tänkte passa på att skriva klart mitt engelska arbete, så att det blir helt färdigt och kommer in i tid (ska ju lämnas in idag).
Sedan blir nog att bara ta det lugnt här vid datorn, läsa lite bloggar, kolla mail osv, känner inte för att lägga ner mer tid på skolarbete nu... mår ju inte direkt perfekt, så just nu försöker jag bara stå ut. Är i alla fall på topphumör idag, så det är ju tur, jag menar, dåligt humör och må dåligt samtidigt är ju inte direkt kul.. då hade jag förmodligen gått hem, men nu vill jag verkligen försöka hålla ut! Det känns som att det är viktigt!

Skolan ska tydligen ha Idol, så jag tänkte söka :) ska bara försöka komma på vad jag ska sjunga för låt ;) kan ju vara roligt att testa att söka och se hur de är, vet ju inte ens hur dom bygger upp det, men men ;)

Får se om det dyker upp något mer inlägg under rasten, annars skriver jag mer ikväll, om det inte blir bio då... jag och tommy funderade på det, isf mirrors :)
men men, den som lever får se ;)

Ha det bra så länge!



Favorit i repris, right? ;)

Kläder, ja tack!

Nu kommer ett inlägg på lite kläder som jag vill ha just nu :)


  
  
  

Bilder från Forever21!

lördagkväll-söndag dag :)

Nu verkar de funka någolunda igen och jag är på bättre humör efter en paus framför tv:n :)

Tänkte lägga upp en outfit nu :) är den jag hade igårkväll när jag gick till tommy och idag :)


Linnet är från Twilfit och jeansen är Acne :)

Limp Bizkit - Behind blue eyes


No one knows what it's like
To be the bad man
To be the sad man
Behind blue eyes
And no one knows
What it's like to be hated
To be fated to telling only lies


[Chorus:]
But my dreams they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free


No one knows what its like
To feel these feelings
Like i do, and i blame you!
No one bites back as hard
On their anger
None of my pain and woe
Can show through


[Chorus]


Discover l.i.m.p. say it [x4]
No one knows what its like
To be mistreated, to be defeated
Behind blue eyes
No one knows how to say
That they're sorry and don't worry
I'm not telling lies


[Chorus]


No one knows what its like
To be the bad man, to be the sad man
Behind blue eyes.

dåligt humör

Kom hem för en halvtimme sen ungefär, varit på musikalen som tog över 2 timmar... satt och läste manus, första läsningen, den är väl tråkigast tycker jag, så det kommer flyta på bättre i framtiden i alla fall!
Sen blev ju inte stämningen den bästa för att det var dubbelbokat.. någon kollade på film på scenen, som vi egentligen hade bokat, men men, that's life!

Just nu är jag på rätt dåligt humör, ingen stor grej direkt, bara att jag inte känner för något helt enkelt. Helst av allt skulle jag bara vilja sätta mig framför tv:n och kolla på något vettigt, men det verkar ju inte finnas något att kolla på -.- lagom roligt!

Imorrn är de skola igen, känns inte särskilt bra om jag ska vara ärlig, längsta dagen är imorrn.. jag hoppas på att nån lektion är inställd, blir skönare då! Men men, borde väl inte tänka så, men just nu är jag inte taggad för att gå, och då blir det bara dåligt, har egna erfarenheter av det.
Hoppas att mitt humör är bättre imorrn så att jag orkar dagen med ett leende på läpparna, jag hoppas verkligen!

Emelie hade laddat upp några bilder från drama reunion, så jag tänkte ladda upp en här på bloggen, men det vägrar ju att funka, vilket gör mitt humör ännu värre, nej nu orkar jag inte längre, pallar inte blogga när grejerna inte fungerar, händer fan alltför ofta nu mera!

hos tommy

Sitter hemma hos tommy just nu och har inget speciellt för mig :)

Igårkväll kollade han jag, tommy och richard på film, det blev sleepers som gick på tv, men tror ni vi orkade se hela? Nejdå! Gick och la oss när de var en timme kvar eller nåt..
Just nu sitter killarna och spelar medans jag har tittat lite på repriserna av idol och annat skit på tv:n xD tänkte gå hem så småning om, men vi får se när det blir av!

Som ni märkte igår så la jag till en ny kategori :) jag älskar att klicka in mig på hemsidor med underbara kläder, smycken, väskor med mera, så det kommer lite bilder med sånt emellan åt :) hope you like it!


vill ha just nu!

De här kläderna skulle gärna få komma hem till min garderob!
Att alla även finns på rean och är otroligt billiga gör ju även att man vill ha de ännu mer!

  
  
  

Bilder: Forever21

bild från igår

Ringde tommy för ett tag sen, han var med richard så jag skulle komma vid 10 ungefär så skulle vi aknske hyra film eller nåt :)
så det är ju ett tag kvar.. har inget speciellt för mig, men jag tänkte väl kanske packa ner lite grejer i väskan, som deo, nya trosor osv :) brukar knappt behöva något med mig :) lånar alltid ny t-shirt av honom om jag behöver :) och tandborsten har funnits på plats där sen i våras ;)

Såg att Daniella hade publicerat en bild på mig på bilddagboken.se, fast man såg knappt att de var jag, stod med ryggen mot kameran och kramade Joel :) men men, jag visar den i alla fall ;) bara för att liksom!



Sitter bara här och garvar när jag ser bilden xD lagom sjuk!

en liten lista

Har inte haft någon lista på ett tag, så nu passar jag på att slänga in en :)

KLÄDER
Skor: Boots
Sneakers: Puma
Jeans: Stuprör, helst märket Diesel
T-shirt: med stort tryck, eller text
Underkläder: Spets!

ACCESSOARER
Väska: Mina favoriter från Scotland och Mallorca
Plånbok: min vinröda från wedins
Solglasögon: kappahl eller röda fårn åhland
Klocka: none

TEKNIK
Tv: 37" platt, eller min vanliga 21" i sovrummet
Stereo: Kenwood med sonab högtalare
Mobiltelefon: Sony Ericsson V800
Mp3: nej, en mp4 för min del, COWON D2
Dator: bärbar Dell, den vanliga har jag ingen aning om..

BADRUM
Tandkräm: Sensodyne
Tvål: någon som luktar lagom mycket
Parfym: Christina Aguilera eller Gucci Envy me
Medicin: allergi tabletter
Vitamin: c-vitamin, hemofer och B-kombin
Huvudvärkstablett: Alvedon

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: hellre vanligt
Vin: är under 18
Bröd: något gott att rosta eller färskt lantbröd
Glass: cactus/lime sorbet eller nån god vanilj eller choklad
Säng: Fått att farfar
Lakan: Helst mörka eller helvita
Espressomaskin: dricker inte kaffe
Kylskåp: har haft samma så länge jag kan minnas...

FÄRDMEDEL
Bil: pappa har en ford focus
Taxibolag: eeeh.. ingen aning x)
Cykel: står en mountain bike i källaren, men den har inte använt s på ett par år

ÖVRIGT
Frisörsalong: Klippoteket
Bank: SEB

vinn hårvårdsprodukter hos...

Jag är med och tävlar om olika hårvårdsprodukter här!



Var med ni också!


tävla om ett armband



Tävla här om detta fina arband från puss.se

Restaurang Bella Vista

Har precis kommit hem, jag mamma och pappa har varit och ätit på restaurang, gott gott :)
Ikväll ska jag sova hos tommy :) det ska bli mysigt :) får se om vi ska göra något speciellt, tror dock inte det!
Tänkte alldeles strax ringa och kolla om jag ska ta med något speciellt, och sen är det bara att gå dit :) i kylan -.-
Man känner verkligen att det har blivit höst!

Här kommer i alla fall en outfit från dagen :)


Lila linne (syns ej på bild) - Gina Tricot tror jag..
Svart kofta - Vila
Grå Jeans - Blend
Svarta boots - Bianco Footwear
Väska - Mammas :)
Örhängen - Venezuela
Halsband - Present

Till detta hade jag min stickade halsduk från H&M och min nya höstjacka från Vero Moda :)


Sickla

Kom hem för knappt en timme sen, har varit i Sickla med mamma och pappa :) passade på att åka och shoppa lite med dom idag!
Fick faktiskt tag på många bra saker, och jävligt billigt!
Var och åt lite lunch på waynes coffee också, super god toast har dom!

Allt det här kommer från Twilfit och kostade TOTALT 175kr!

Linne, spets bh, sjal, bikini

Ett par puma skor blev det också :)

699kr för dom :) super!


drama reunion

Har precis kommit hem från drama grejen, var väl rätt okej :)
Tog med kameran för att jag skulle fota lite grann, men den tog jag inte ens upp ur väskan, bravo -.-
Men alla andra har ju ändå fotat, så de lär ju ändå finnas ett antal osmickrande bilder på mig :)

Efter så skulle ju typ dom flesta hem till philip, och om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om hur de gick, jag drog, pallade inte, av flera anledningar. Tänker inte gå in på någon, orkar inte sitta och förklara mig.

Är i alla fall uttråkad just nu, så jag funderar på att gå och tvätta bort sminket och sen sätta på en film, känns som en någolunda bra idée, eller så sover jag bara, är riktigt trött redan!

Colbie Caillat - Dreams Collide


I am stuck here in a moment
And I'm trying to pretend
So I'll play this feeling over and over again.


I know all this memory
Maybe I should awake instead
But I'm on my way to go back inside my head.


I close my eyes
And try to hide
But I wake when these dreams collide.


So I'll put this all on repeat
And I'll make up what comes next.
Now I lay here, daydreaming on your chest.


Well I'm stalling to open my eyes
Cause I know it's time for me to leave this bed
But I've decided to fall back
Inside my head.


I close my eyes
And try to hide
But I wake when these dreams collide.


But it all breaks down if I
Keep on wasting all my time.
All alone, in my head
Wish I'd never thought about it in the end.


I close my eyes
And try to hide
But I wake when these dreams collide

desperate housewives

Nu har jag hunnit med att ha en ansiktsmask och ska om ett tag fixa med håret :) tittade på desperate housewives, och avsnittet var riktigt bra den här gången!



Pappa kommer väl hem inom någon timme, och då har han med sig mina skor :) har fixat de nya svarta hos skomakaren, och han har glömt att hämta dom enda sedan i tisdags, men idag påminde jag honom, just för att jag vill ha dom på mig ikväll :) får se så att de sitter bra bara, annars får det bli ett par andra i alla fall!
Ska gå till tommy senare, vi ska mötas innan och gå dit tillsammans med jessica och emelie :) ska bli trevligt!

Nej, nu ska håret fixas och sedan kommer ett till inlägg upp på bloggen :) en låt som jag har fastnat för ;)

hyllor i badrummet :)

För ett par dagar sedan fixade jag och mamma lite i badrummet :) hon och pappa hade varit iväg och handlat, och då köpt 2 nya hyllor till badrummet som verkligen behövdes!
Jag har nämligen haft alla mina krämer, deos osv i min bokhylla i mitt rum, och där ska dom ju inte behöva stå i all evighet! Så nu är de äntligen inflyttade i badrummet, åtminstone de flesta av de!
Jag har ju haft mycket problem med eksem, därav behöver jag många olika sorters krämer, vanligtvis 2 kortison (en svag som man kan använda för att förebygga och en stark), en speciell hudkräm (propyderm från apoteket), olika feta krämer för torra partier osv osv..
Allt går ju inte att släpa med sig eftersom det är stora pump flaskor, så jag har därför börjat använda ännu en till som jag alltid tar med mig när jag reser eller sover hos någon :) det är en bodylotion med apricot och almond oil i :) den luktar supergott! Så nu förstår ni nog varför det står så många olika hudkrämer på hyllorna :)



Tänkte snart tvätta i ordning håret och kanske lägga en ansiktskräm :) får se hur de blir det ansiktskrämen, men håret behöver fixas till ikväll i alla fall ;)

sjukling

Jag mår inge bra idag, och därför har jag stannat hemma från skolan. Känns kanske dumt att vara borta från idrotten en till gång, men min kropp orkar helt enkelt inte just nu, blir bättre om ett par dagar, det är jag säker på!
Tommy börjar sent idag, så när han vaknade så kom han hit, så vi har ätit lunch tillsammans och legat framför TV:n och myst lite grann :) för tillfället klarar jag av att vara uppe och det är väl tur det!

Ikväll är det drama reunion, ska i alla fall gå på det, även om jag mår dåligt, tänker liksom inte missa det...
Annars ska jag väl bara ta det lugnt, funderar på att hyra nån film efter, men vi får se hur det blir med det :) ska i alla fall bli roligt att träffa många av dom som kommer dit!

Här kommer en bild som togs för ett par dagar sedan :)

-

Blev inte mycket uppdatering idag, men jag har helt enkelt inte haft tid!
Var i skolan fram tills 15.40 då vi slutade :) då mötte jag tommy och gick hem till honom :) hann vara där knappt en halvtimme och äta lite kladdkaka, sedan tog jag bussen till högdalen för att träna :) träningen gick bra, men jag mådde dåligt efter halva, och det var inte lite heller.. det var inte pga att jag tränade, om ni tror det. men jag går inte in mer på det!
Jag höll i alla fall ut hela träningen och även under simningen, sedan var pappa så snäll att han kom och hämtade mig :) det betydde MYCKET idag!

När jag kom hem tittade jag på TopModel, och sedan har jag bara suttit här vid datorn och läst lite bloggar.
Har varken lust eller ork att sitta här just nu, flera saker har fått mig på dåligt humör idag och jag är bara irriterad på att folk inte kan bete sig som dom borde. Plus att min kropp inte vill just nu.. så nu tänker jag gå och lägga mig, jag skriver mer imorrn när jag har tid, eller rättare sagt OM jag har tid, har ju Drama reunion fest imorrn...

Godnatt

Wall-E



Jag och Tommy tittade på en film igår :) Wall-E
Den var otroligt bra! Så rolig och galen så de inte är sant! Jag kan verkligen rekomendera den, för den är helt grym! Jag skulle kunna se om den redan nu! :)

Tommy gick till skolan för ett tag sen, och jag ska snart gå och möta Jessica :) så ska vi åka till skolna tillsammans :) idag ska vi se resten av Wallander filmen på svenskan :) det ska bli kul faktiskt :)
Efter skolan kommer jag åka hem till Tommy igen :) han måste få tillbaka sina nycklar :) sedan blir det att åka till högdalen och träna och sedan simningen :)

Föresten, hade rekord på besökare här på bloggen igår :) 35 unika och 63 klick, inte särskilt mycket kanske, men för mig är det mycket ;)

Nej, nu måste jag gå om jag ska hinna möta jessica och hinna med tunnelbanan ;) ha det bra!

Snälla, läs!



Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet !

efterlysning

Du Ewa som kommenterade, takontakt med mig så kan du få ditt svar :)
du skrev varken blogg eller mailadress, så jag kan inte nå dig  : /

hemma hos tommy..

Nu sitter jag här framför datorn hemma hos tommy, även fast jag inte borde... Men vi har precis badat ohc duschat, och hans är fortfarande kvar i badet, och försöker bara stänka ner mig, så då gick jag upp för att göra ordning mig ;) Det var hur mysigt som helst att bada! Vi hade bubblor, belysning i badet, badbomb som luktade citron :) Mmmm <3

Örat blir bara värre och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. inget verkar ju fungera.. otroligt jobbigt faktiskt!

Ska snart ta och fixa lite gott som vi ska äta ikväll :) köpte kladdkaka, grädde och coca cola när vi var påväg hit :) bestämde oss för att mysa till det lite extra :) !

Ska i alla fall sova här :) och imorrn ska jag hit en stund efter skolan, för att sedan åka iväg och träna :) har inte gjort de på en vecka nästa, men min kropp har strejkat, så nu ska jag få igång det igen :)
Efter träningen blir det simning, ska träna alla småbarnen!

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre! Får se om jag hinner med ett inlägg imorgon bitti när tommy har gått till skolan eller om det inte blir något förrän i skolan/när jag kommer hem efter simningen!

Dagens igen x)

Funderade länge på vilka skor ajg skulle ha till klänningen, och tillslut fick det bli de NYKLACKADE svarta bootsen :) oså åkte knästrumporna på ;) de passar perfekt!
Här kommer en bild :)



Skorna är från Bianco Footwear och knästrumporna från Lindex tror jag de va x)

Nu sitter jag här och väntar på att Tommy ska höra av sig, och de verkar ju ta ett tag.. av nån skum anledning. Jaja, får passa på att kolla runt på lite bloggar så länge :)

jag är med



Jag är med och tävlar om ett fint smycket
från Loppan & Piraten hos tant Ulrika. Vinnaren får välja en
miniram med silverlänk från bilden ovan. Var med o tävla du oxå!



hemma igen!

Nu har jag precis kommit hem och sitter här framför datorn :) äter smörgås och dricker juice :) mamma som har bakat brödet, och jag fullkomligt älskar det! :)
Hade som sagt bara en lektion idag, engelska. Det gick bra faktiskt :) kom igång med frågorna som man skulle svara på, men resten får jag fixa hemma :) är ju inte direkt svårt.
Om en timme eller nåt så slutar tommy skolan, och då tänkte jag möta upp honom, så kan vi ha sällskap hem till honom, är så tråkigt att gå själv x) Funderar på att ta med hjälmen så att jag kan tigga skjuts hem ;) men det får vi se! :)


outfit onsdag :)

Tänkte lägga in en dagens innan jag ska till skolan :) har ju lite tid över ;)



Klänningen är från chicy, vann den hos söta Linda :)
Strumpbyxor från Lindex tror jag :)

Har en 55 minuters lektion idag som börjar 12.55, sen ska jag hem igen :)
Vid 16 slutar Tommy, och då ska jag hem till honom :)
Kommer som sagt inte att blogga under den tiden jag är med tommy!

Nu måste jag läsa de sista siderna på engelska texten, ska typ svara på frågor eller skriva en text om det på lektionen idag. Skulle ju egentligen läst klart igår, men tröttheten tog över helt!

Barncancerfonden!

Just nu är jag med och tävlar på den här! tjejens blogg!

Den här gången tävlar jag inte för att få vinna, utan jag tävlar för att "nå" ut till fler människor!
Alla borde ge bidrag till barncancerfonden, anledningen är enkel, INGEN vill att någon ska dö i cancer, speciellt inte ett barn!
Cancer ligger ofta närmare än vad man tror, själv har jag 4 personer (inte bara barn) i släkten som har haft cancer, varav en dog. Nu tänker ni säkert att det bara var någon avlägsen släkting som jag aldrig hade haft kontakt med, och nej, jag hade ingen kontakt med personen, för jag var inte född än, men det som hände, det är de mest tragiska som någonsin hänt i våran släkt.
Det var min bror som dog, ja ni läste rätt, min BROR!
Precis efter han hade fyllt 8 så åkte mina föräldrar in med honom till sjukhuset, han hade varit yr flera dagar och mådde nu sämre. De på sjukhuset röntgade honom, och det visade sig att han hade cancer, en cancer tumör i hjänan, som förmodligen var omöjlig att få bort. Ni kan ju tänka er att hela världen rasade vid den stunden?
Man bestämde att operera honom redan nästa dag, och de fick sova kvar på sjukhuset.
När mamma vaknade dagen efter, fick honom ingen kontakt med honom, han kunde inte väckas. Så hon tillkallade personal och han kördes i ilfart till operationen.
Pga man väntade med att operera honom så startedes en blödning i hjärnan, som sedan skedde till en slags förlamning.
Den sista tiden han fanns, så satt han i rullstol och kunde inte säga ett ljud...
Han dog knappt ett halvår senare...

Även för mig, som inte genomlidigt allt så betyder han mycket, jag vet inte varför, men det känns som att han alltid funnits här, men ändå inte här... om ni förstår vad jag menar.
Så nu vill jag att alla, ska ta och fundera en stund.
Om man skänker en slant till barncancer fonden, så kan detta stoppas, en annan familj behöver inte gå igenom det som min behövde gå igenom, man vill inte att någon ska behöva genomlida det!

Så klicka er in på barncancerfonden nu!
Det är viktigt för alla.

inflyttningsfest? på en tisdag?

Godmorgon :)
Här sitter jag och äter frukost, blev havregrynsgröt med egengjord hallonsylt :) gott gott!

Mina NYA grannar förde massa liv igår kväll, så jag blev riktigt sur! Först så stod ett gäng tjejer ute på balkongen och skrek och skrattade, och sen när dom äntligen gick in så satte dom stereon på högsta volym!
Jag gick ju visserligen och la mig tidigt, men samtidigt kan man väl inte ha en stereo på högsta volym i en hyreslägenhet halv 11 på kvällen? Vi har våran lägenhet snett över och jag hör dom väääldigt bra, dom förra som bodde där förde inte ett enda liv, förutom att små bebisarna skrek lite på nätterna, men de hördes ju knappt!
Jag får hoppas att dom blir tystare, annars kommer nog båda jag och grannarna under mig bli riktigt förbannade!
Dock är jag inte förbannad nu, har insett att dom förmodligen hade inflyttningsfest, men de känns jävligt dumt att ha det på en tisdag? Men dom blev tysta efter nån halvtimme, så det var väl inte så farligt!

så otroligt trött!

Nu ska jag sova!
Har varit sjukt trött de senaste dagarna, så det är lika bra! Kommer i alla fall få sova ut imorrn, men jag orkar inte gå in på något just nu, så det förblir en hemlighet! Så nu ska datorn och tv:n stängas av, oså kryper jag ner i sängen, ringer tommy och säger gonatt :) sedan kommer jag somna som en stock! Det känner jag på mig! ;)

Sweet dreams! :)

reklam!

Sitter här vid datorn i väntan på att TopModel ska börja igen :)
Gillade INTE deras fotosession den här gången, visst bilderna blev fina.. men men!
I förra reklamen passade jag även på att göra en liten överraskning till tommy ;) Går inte in på några detaljer!

Här kommer en bild från historia lektionen!

TopModel!

Om 10 minuter är det TopModel som gäller :) ska bli riktigt kul att titta på! Har även grym huvudvärk och är otroligt trött.. så finns det inget mer att göra än det ikväll så blir det nog att sova efter de, ska kanske läsa lite i samhällskunskap boken, men annat är det ju inget speciellt :)
Funderar på att ta något gott att äta under TopModel, då blir det en riktig slapp-kväll ;) haha!

Imorrn ska jag i alla fall hem till Tommy :) ska äta där under kvällen, och förmodligen så ska vi bada i Jacuzzin, jag får akta mitt öra bara, har ju fortfarande infektion i det, så det ska INTE doppas i vattnet!
Ska bli mysigt att få träffa honom igen :) har ju knappt hört av honom sen i söndags! Ni tycker förmodligen inte de är någon fara x) men jag vill ALLTID träffa min älskling, så är det bara ;)

Ooups! Nu är de inte ens 5 minuter kvar till TopModel, måste hinna tvätta bort sminket och ta fram lite snacks!
Jag bloggar i reklamen ;)

Här kommer en bild på örhänget jag köpte i fredags! gjorde bilden svartvit, tyckte de blev rätt fint :)


blocket nästa ;)

Pappa har kollat runt lite bland alla hans grejer som finns undangömda i alla möjliga skåp och garderober, och han har hittat mycket mer som ska läggas ut på blocket :) bättre att någon som vill ha grejerna får dom så får vi en liten summa pengar för det! Brukar ju inte vara några stora summor, men tillsammans med alla annonser så kan man ju få ihop lite grann :)
Jag tänkte även själv lägga upp en annons på ett par skor, köpte de på Bianco Footwear i vintras, men jag har ALDRIG använt de, för att de är för små! Det är storlek 39 :)
Jag lägger upp en bild här för att se om någon är intresserad, om ni är det så kan ni skriva en kommentar eller maila mig på [email protected]
Original priset var 400kr, mitt nya pris för de är 200kr :)




las vegas

Satt nyss och tittade lite på TV :) Las Vegas, är en rätt bra serie faktiskt ;)
Pappa har precis bytt ett av minnerna i datorn till ett större..
känner typ ingen skillnad än så länge, men men :) blir säkert bra!
Blir nog rätt mycket inlägg här i bloggen ikväll :) har ju inte så mycket för mig ;)
Däremot så blir det nog inte så mycket imorrn eftermiddag/kväll, för då hade jag tänkt vara med Tommy :) känns bättre att få vara med honom längre stunder, fast kanske inte varje dag, man får ut så mycket mer av allt så :)
så under tiden jag är med honom, så kommer bloggen inte vara prioriterad alls! Tänkte bara säga det, så att ni inte tror att jag inte är intresserad av att blogga längre x)


tisdag - outfit!

Här är min outfit idag :)



Linne - Monki
Långärmad tröja - Vila
Jeans - Blend

Ej på bild:
Skor - Skopunkten

Batteriet i kameran tog just slut, men jag hann som tur var att få över bilderna först :) nu ligger den på laddning i köket medans pappa steker pannkakor! Ska bli så gott, är ritkigt hungrig!

dagen!

Kom hem för cirka en halvtimme sedan :) efter en halvlång dag i skolan :)

Företagsekonomi läraren åkte på influensa, så den lektionen blev inställd.. fick dock sitta och vänta i 1½ timme på att matten skulle börja, inte lika roligt! Men men, fick stå ut, för annars blev det ogiltig från varo, vilket en tredjedel av klassen fick!

Sitter just nu och gör en pannkakssmet, pappa ringde nyss och sa att han kommer om en halvtimme, så jag kunde fixa det innan så kan han steka :) det lät som en bra idée ;)

Under kvällen händer inte så mycket, ska läsa igenom sista sidorna på engelska novellen Nipplejesus, läsa igenom en del av samhällskunskapen och titta på TopModel :) en lugn kväll med plugg och TV alltså :)


sängen nästa!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig :)
Kommer förmodligen titta lite på TV en stund, om jag inte somnar på direkten!
Är så otroligt trött!

Imorrn är det skola igen.. 8.45 - 14.55, inte så farligt faktiskt :) bara det att vi har skittråkiga ämnen -.- men men, får väl stå ut antar jag! Annars är väl inget speciellt planerat förutom att jag förmodligen tittar på TopModel x) as usual! Kanske tar och träffar Tommy en sväng :) får väl se hur det blir!

Godnatt allihopa!


The kooks - Sway

Say whatever you have to say, I'll stand by you.
Do whatever you have to do, to get it out and not become a reaction memory
To hurt the ones you love you know you never meant to but you do
oh yeah you do


Be whoever you have to be, I won't judge you
Sing whatever you have to sing to get it out and not become a recluse about how to come out
I know you never meant to but you do
oh but you do


Still I need your sway, because you always pay for it
And I, and I need your soul because your always soulful
And I and I need your heart, because your always in the right places


And take whatever you have to take, you know I love ya
come however you have to come, and get it out and get it out


Tttttake it out on me, take it out on me
I'll give it you all, I give it you all,i give it
I give you all I give it you all, yes I will give it you all


Cause I need your sway, because you always pay for it
And I, and I need your soul because your always soulful
And I and I need your heart, because your always in the right places


Oh yes I will, I will give it you all


Still I need your sway, because you always pay for it
And I, and I need your soul because your always soulful
And I and I need that heart, because your always in the right places.





En låt som jag lyssnade på i Mallorca, därför betyder den för mig!


En lista!

VAD FÖR SORTS BARN ÄR DU?

[x] pappa
[x] mamma
[ ] styvmamma
[  ] styvpappa
[  ] styvsyskon
[ ] bror
[ ] syster
[ ] brorson/brorsdotter
[ ] systerdotter/systerson
[/] Har husdjur (har haft)
[/] mer än 4 kusiner (om man räknar med halvkusiner så har jag det)
Antal: 3

[x] telefon
[x] badrum
[x] eget rum
[  ] swimmingpool
[x] badkar
[  ] gästrum
[x] bärbar/laptop
[x] egen tv
Antal: 6

[x] en halvbred säng
[x] mer än 4 par skor
[x] klocka
[  ] xbox
[ ] ps2
[ ] sing star
[ ] hemmabio
[x] ljudförstärkare
[  ] guitar hero
[  ] dj
[ ] gameboy
[  ] gamecube
[ ] pokerset
[  ] basketkorg
[  ] pingisbord
Antal: 4

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] cd spelare
[x] sommarjobbat
[x] shoppar en gång i veckan (oftast faktiskt)
[x] har dyr parfym
[x] MSN
[x] kamera
[x] mobil
Antal: 9

[ ] scooter/moped/fyrjuling
[/] keyboard (har ett piano)
[x] gitarr
[ ] annat instrument
[x] rest utomlands
[x] rest till Europa
[x] har 1000 £ (har de i svenska pengar, på nåt konto jag inte får använda)
[x] träffat en kändis
[x] dyra smycken
[x] platt/locktång
[ ] varit i hawaii
[x] ASIEN
[ ] AFRIKA
[x] USA
Antal: 9½

[x] hemmagjord mat varje dag
[ ] suttit i en limosin
[  ] flugit helikopter
[ ] egen laptop
[ ] egen dator
Antal: 1


[ ] minst två bilar i familjen
[ ] husbil/husvagn
[ ] jag har bil fast inte än får köra
Antal: 0

Antal tillsammans: 32½
1-15 Ghetto barn
16-25 Vanligt barn
26-35 Bortskämt barn

36 + KLASSENS SNOBBARN!


bloggvärlden!

Jag som trodde att det var TopModel idag :( men nej, det var det inte! Får bli lite 2½ Men och kanske jordan rättsläkare om jag orkar :) känns redan nu som att jag vill sova istället! Tror kanske att jag borde gå och lägga mig redan nu, då är jag ju defenitivt pigg imorgon, eller åtminstone så kan man ju hoppas det ^^

Förövrigt så tycker jag att alla mina favorit bloggar uppdateras mer och mer sällan, åtminstone mer än när jag började läsa dom! Hade det gått 2 dagar då så fick man klicka sig in på månaden för att hitta alla inlägg.. nu kan det ju gå hur många dagar som helst när folk bara uppdaterar 1-2 gånger dagligen! Detta gäller såklart inte alla! Linda till exempel, hon skriver många inlägg per dag :) perfekt för mig som verkligen älskar! hennes blogg :)

Ny gratissajt!

Tror att ni precis som jag har hört att det har kommit en till ny gratissajt ;) det är alltid lika roligt!
Klicka HÄR! för att registrera dig redan nu!

Kram på er!


min shopping

Här kommer bilder från min shopping under den senaste tiden! :)
Örhängerna ser konstiga ut på bilden, men resten ser ut som det ska :)





Simple Plan T-shirt - Punkt shop
Skärp - H&M
Nike shorts - Interstport
Stickade vantar och mössa - Cubus
Svart linne - Monki
Örhängen - Guldfynd
Hårklämma - Åhléns

Har ju även köpt en stickad halsduk från H&M, och en concealer men de finns ej med på bild!

en tävling!

Nu kommer ett inlägg om en tävling igen ;)

Jag är med i den här! tävlingen där man kan vinna ett lyxigt sminkpaket!

Tycker alltid att det är roligt att få vara med i tävlingar, även om man inte alltid vinner ;) för vinna, det kan ju inte alla göra! Jag har i alla fall vunnit en klänning på en bloggtävling :) Det tyckte jag var roligt!


min eftermiddag so far :)

Bara för att jag inte hade med kameran till skolan idag så hände något som bara måste fotas!
Fick ju använda mobilkameran... men eftersom att den suger (bara 1.3 megapixel) så blev ju inte bilderna särskilt bra.. men jag ska visa de i alla fall!

Förövrigt så fick vi sluta 35 minuter tidigare från företagsekonomin, vilket också var den sista lektionen, så det var riktigt skönt!
När jag precis hade klivit innanför dörren hemma så ringde någon okänd kille på.. jag öppnade och de visade sig vara en kille som skulle köpa fotbollsspelet som vi hade lagt ut på blocket x) han hade pratat med pappa, men pappa hade glömt att tala om det för mig... bra där xD
Men men, det gick bra, jag fick pengar och han fick fotbollsspelet med alla tillbehör, liggandes i originalkartongen!

Här står Simon W och Mikael uppe på skåpen, och Simon råkade av misstag lossa lampan xD


bra där Simon ;) xD


Här är Mikael igen, med Sagas nya mössa! xD

skitblogg

Jag fattar inte vad som är fel med bloggen nu.. men inget jag skriver publiceras och allting står liksom still.. skit kul! Men men, får väl hoppas att det löser sig under dagen! :) Nu drar jag till centrum och köper mat !

inställd spanska = hälsa på i gamla klassen

Sitter här i skrivstugan i skolan igen :) sätter mig alltid här på rasterna numera ;) känns bättre att sitta här och flumma istället för att göra nothing, för då får man ju tid över att göra annat hemma ;)

Imorse på svenska lektionen tittade vi som sagt på en wallander film, hann typ knappt halvvägs, men i alla fall ;) Det var Wallander - Pyramiden. Har redan sett den, men den är bra!
Efter de var det engelska, och våran lärare trodde att vi började 10 minuter senare.. så vi satt där och väntade..
Jag gillar inte alls engelskan, det känns så dumt  : /  jag som verkligen gillade den i högstadiet, ville ju bara lära mig mer och mer.. nu vill jag inte ens gå på lektionerna!  : /
Spanskan var inställd.. så instället för att sitta på skolan och häcka nästan 3 timmar så åkte jag till gamla klassen ;) dramaklassen, med Saga :) det var roligt att få hälsa på, även om vi bara stannade en liten stund för att Saga hade lektion sen x)
Har matte om cirka en halvtimme.. tänkte kanske dra ner till centrum en snabbis innan och köpa nåt att äta.. känns som att jag kan behöva lite energi, ska ju ändå vara här i skolan tills 16.05 då jag slutar.. hm.. suck -.- gillar inte mitt schema på måndagar!

maten var skit, as usual...
Fast de var nog lite bättre än förra måndagen.. då fick vi ju de här:

bilder från fredagen :)

Märkte för en stund sen att det bara fanns 2 nya bilder i kameran.. skumt, jag som trodde att de var uppåt 10.. men men, man kan inte ha tur jämt x)

Här kommer dom i alla fall! ;) båda är på Saga








min söndag!

Hittade en del i farsta :) tillslut blev det i alla fall ett par simshorts till simningen, en ny concealer som verkar mycket bättre än den jag har nu, en ny klämma till håret, en mössa och ett par vantar! :)
Blev otroligt nöjd med allt! Får bara hoppas att concealern är bra, när man har använt den ett tag ;) annars vet jag inte vad jag tar mig till! Måste ju kunna ha en bra concealer...
När jag kom hem från farsta hade tommy precis vaknat :) så vi låg och myste, åt lite mackor drack juice och te :) sedan tog vi moppen hem till honom för att äta middag där :)
Vi låg och kollade lite på TV hemma hos honom ett tag innan middagen och vi såg ett program som hette typ diagnoses x eller nåt sånt.. och det handlade om en sköterska som dödade spädbarn, fy fan va hemskt det var!
Sök på Genene Jones på google så kan ni klicka er vidare och läsa om det, helt jäla gräsligt!
Kollade även på filmen How to loose a guy in 10 days och tog en skön dusch! Sedan blev jag hemskjutsad igen ;)

Ska snart lägga in alla bilder i datorn, så det kommer förmodligen några senare under kvällen :) fast jag ska lägga mig riktigt tidigt för att "sova ikapp", känner att jag verkligen behöver det!

farsta

Vaknade för en stund sedan och har precis gått upp :)
Igår såg jag och Tommy Arn på bio :) den var otroligt bra! Jag grät 3 gånger x)
Efter det så gibbade tommy, och han ringde och väckte mig 20 över 7 imorse och sa att jag skulle låsa upp dörren... så nu ligger han och sover :)
Mamma och jag ska åka till farsta en sväng, om en liten stund, hittade lite grejer i fredags som jag tänkte köpa :) blir nog ett par mjukisbyxor, träningströja och mössa :) sen kanske jag kan kolla lite efter en ny mobil också :) ska ju så småning om köpa en ny ;)

Nej, nu ska jag klä på mig så att jag kan åka :)


Good old days

Har precis ätit middag och tittat på TopModel avsnittet som jag missade i torsdags, jag hinner ju inte hem till de eftersom att jag simmar.. är lite tråkigt, men då är de bra att reprisen går på lördagar :)
Perre har även varit här och fixat med datorerna :) känns riktigt bra! Är bara uppdateringen för ett musikprogram i det andra datorn som fortfarande laddar, annars funkar allt mycket bättre och så :)

Tommy ringde för en stund sen och ville gibba inatt.. jag ville inte att han skulle det.. men efter allt snack om att man kunde vinna priser och massa saker, och att han sa att vi kunde sova tillsammans imorrn så gav jag med mig. Men vi ska fortfarande gå på bio :) det ska bli mysigt!
Han kommer hit innan halv 8 och vid 8 tiden så åker vi in till hötorget :) tänkte även ha på mig ett par av dom nya klackaskorna jag köpte för några veckor sen :) dom beiga, om ni minns dom :) annars är de bara att klicka in er till "min shopping" kategorin! Om ni är intresserade såklart ;)

Good old days!




Jag är med i en tävling!

Jag är med i denna tävling, där man kan vinna en fotografering!



Jag som älskar att fotas tycker att det här är ett supertillfälle! Gå in och tävla du med! :)

!

Det känns så bra när folk tar en i försvar när någon påstår något dumt, då känner man att man betyder något! :)
tänker inte gå in på några detaljer, men riktigt glad blev jag, tack så otroligt mycket!

fredag-lördag

Igår åkte jag direkt till tommy efter skolan, och vi tog moppen till farsta :) där köpte han en höstjacka :) riktigt fin var den! Sedan åt vi på sushi baren :) fast jag äter ju inte sushi, så för mig blev det yakitori, kycklingspätt :)
Vid halv 6 var det musikal, men det visade sig att dansläraren var sjuk.. så vi hade i stort sätt inget att göra.. När jag kom hem ringde tommy och frågade om jag ville sova hos honom :) så han kom och hämtade mig med moppen oså åkte vi hem till honom :)

Idag har jag varit på konsum och jobbat.. helt okej, bara att det var sjukt kallt i butiken... får väl börja använda den där fleecetröjan snart :)

Kameran ligger hemma hos tommy, så tyvärr kan jag inte ladda upp några nya bilder.. det får komma en annan dag :)


Bild från Scotland -07

Saga :) <3

Jag diggar Sagas sätt att svara i sin mobil x) "Hej vad vill du mig?",
jag började garva direkt, hon bara ler och ser helt oberörd ut  x)
gymnasietiden kommer gå så jävla fort med dig och våran galna klass ;) !


dikter och olika texter :)

Innan jag började med bloggen brukade jag skriva så texter, dikter utan rim :)
jag älskade det och skrev på i stort sätt varenda lektion!
Ett tag efter att jag startade bloggen så tappade jag all lust för det,
men nu verkar det som att den är påväg tillbaka! ;)
Igår började jag bara av gammal vana börja kladda ner några rader på baksidan av ett papper, skulle tro att det var på samhällskunskapen :) blev så glad när jag kom på mig själv och här satt jag och försökte få allt att "låta" bra x)
Jag hoppas verkligen att jag får tillbaka all min insperation, för det var på det sättet jag "skrev av mig" förr i tiden :) och det blir på något sätt bättre, eller åtminstone så känns det så :)
vissa av texterna kan dock bli alltför personliga,
men vissa av de kanske jag kan publicera här på bloggen :)
får tänka igenom det ordentligt isf :)

matteprov

Nu sitter jag i skolan, har förtillfället inte ett skit att göra, så därför tänkte jag slänga in ett inlägg! :)

Imorse åkte jag som sagt in till akuten, men det var ingen fara, dom rengjorde lite och sedan sa dom åt mig vad jag kunde göra för att snabba på läkningsprocessen :) skönt att det inte var något allvarligt!
Efter de satte jag mig på tunnelbanan till skolan och mötte några klasskompisar, och även en annan tjej som jag går i samma klass som tidigare :)
jag satt och sminkade mig och försökte hjälpa Berfin med matten, men jag är så sjukt dålig på att förklara så jag bad Amy (en tjej i 3an som jag gått i samma klass med i högstadiet) att hon skulle försöka :)
så hon och en kille i hennes klass (tror åtminstone att det var de) försökte hjälpa Berfin :)
hoppas det funkade någolunda! ;)

Har precis gjort mitt matteprov :) blev färdig på knappt en halvtimme :)
rätt lätt faktiskt, åtminstone om man jämför med de vi hade för några veckor sedan :)
 tror inte att jag kommer få alla rätt, men åtminstone så att jag klarar g-nivån, G är ju de enda man kan få på de här provet, det är ju bara ett g-test ;)

Det är 40 minuter kvar till nästa lektion, svenska :)
då ska jag läsa klart den där sherlock holmes novellen :) ska bli rätt chill!
Efter de är de halvlång lunch med skit mat... eller jag antar de.. sojagryta med potatis, det låter INTE gott!
Men jag får väl klara mig utan helt enkelt, min mage börjar nog vänja sig xD
Efter de är det idrott, vi ska tydligen ha samarbetsövningar inne, de blir nog rätt bra! :) har tagit me en tröja som jag "tryckte" på ungdomsgården i sjuan, så den har två röda handavtryck på tuttarna xD Den ska jag ha idrott i xD kommer ju bli lite komiskt ;)

Bilder kommer senare ikväll :)

godnatt!

Nu ska jag sova för att orka upp imorrn, först akuten, sen matteprov, sedan svenska och idrott...
efter de ska jag hem till tommy och åka iväg till farsta och vara med när han ska shoppa :)
sedan är det musikalen som gäller.. dans i 1½ timme som sagt
:) efter de blir de väl bara hem och glo på tv, tänker åtminstone ta det lugnt imorrn kväll! :)

Natti natti


long time ago...

Foton :)

Här kommer lite bilder från svenska lektionen :) fotar typ alltid på svenskan av nån anledning xD i alla fall, här är de!

Läser nån sherlock holmes novell just nu, den är rätt bra faktiskt :)


Anton i min klass :)


Jag och Saga :)


Gulligt ;)


Ronya och Berfin i min klass :) oså har vi anna i bakrunden :)


Det var de fotona som togs idag! :)

träning+träning+träning+dans?

Nu sitter jag här med 2 rostade mackor med skinka och ett stooort glas oboy :) är så skönt att få i sig något när man tränat för ett par timmar sedan! :)
Föresten! Jag hade ju tänkt träna 2 dagar den här veckan, för att komma igång ordentligt, och sedan försöka fortsätta med 2-3 dagar per vecka resten av terminen i alla fall :)
Men nu visar de sig imorrn att jag först har idrott i skolan och sedan bara ett par timmar senare har jag 1½ timmes dans med musikalen! Jag som egentligen inte kan dansa -.- eller asså, jag har ju dansat, men jag brukar bara dansa på teater uppsättningar och musikal uppsättningar... sen är de ju de vanliga som man har undervisningen på i skolan.. men liksom de flesta som går på musikalen har ju dansat i fleeera fleeera år... undra hur jags ka klara mig?! Kommer ju verkligen känna mig som en elefant! xD men men, de där löser sig nog! :)

Bilden är itne den bästa, men men :)



torsdagen

Nu har jag äntligen kommit hem! :)

Dagen har flytit på som vanligt, dock blev det lite stressigt under kvällen, men det löste sig!
Har hunnit med skolan, shopping, träna och jobba (simtränare). Så nu behöver jag verkligen få koppla av med en dusch! Dock så blir det bara en snabbis, för annars kommer jag hinna somna, haha!

Imorrn blir det Cityakuten igen, för mitt öra är inte bra! :( jävligt dumt att det inte bara kan läka och sen är de borta, istället för att jag ska behöva gå till läkare efter läkare efter läkare, och åka till akuten 2 gånger..men men, får göra det bästa av situationen!

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen, annars kommer jag inte hoppa in förrän 11 eller nåt x)
Skriver mer senare! :)

Här kommer en bild från i våras! :)


En lista :)

Har ju inte haft en lista på ett tag, så här kommer en!
Nu ska jag förövrigt gå och sova! I need it!

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ?
Får du
0-20 mer pojke än tjej
Får du 20-30: pojkaktig tjej
Får du 30-40: rätt så tjejig
Får du: 40-50: är du en tjej!
(jag fick 49)
Får du: 50-60: du är riktigt flickig.



[x] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[  ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum
totalt: 7

[x] Du har färgat håret. (bara tonat)
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma (till viss del)
[  ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.
totalt: 7

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[  ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[  ] Skolan
[/] Delfiner (älskar och älskar.. dom är söta, och jag har klappat och badat med dom!)
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor (röda rosor!)
[x] Mjukisdjur
totalt: 8½

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[  ] Kompaniet
[  ] Victoria's secret
[x] H&M
[  ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] NK
[  ] Top Gun
[  ] Taily Weijl
[  ] Bijou Birgiette
[  ] City Girl
[  ] Colosseum
[x] Sisters
totalt: 6

DU SÄGER OFTA:
[  ] Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte
[  ] Cutie
[  ] Hot
[  ] Visst
[  ] Säkert
[  ] Ursäkta?
totalt: 2


DU LÄSER:
[x] Frida
[  ] Cosmopolitan
[  ] Glamour
[  ] Elle
[  ] Teen Vouge
[  ] Bravo
[/] Solo (köper typ 5 nummer per år eller nåt)
[  ] Wendy
[  ] Bravo girl
[  ] Star Flash
totalt: 1½

DU GILLAR DESSA FIMER:
[  ] Elizabetown (har inte sett)
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[x] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[  ] Sweet home Alabalma (har inte sett)
[  ] Where The Heart Is (har inte sett)
[x] Just My luck
[  ] John Tucker Must Die (har inte sett)
[x] The holiday
[  ] Girls United (har inte sett)
[/] How To Lose A Guy In 10 Days (tycker inte den är så speciell)
[  ] The hot chick (har inte sett)
[  ] My girl (har itne sett)
totalt: 6½

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[  ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[/] Desperate Housewives
[  ] The Simple Life
[  ] Men In Trees
[  ] 8th & Ocean
[  ] Grey's Anatomy
[  ] The OC
[  ] Laguna Beach/The Hills
[  ] Nip/Tuck
[/] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[  ] Heroes
totalt: 4

DU TYCKER ÄR BRA:
[  ] Paris Hilton
[/] Jessica Simpson (rolig skådespelerska)
[  ] Mariah Carey
[x] J-Lo (hon är grymt bra skådespelerska)
[/] Britney Spears (Britney är ändå Britney)
[x] Beyonce Knowles (otroligt begåvad tjej som står för sig själv)
[x] Christina Aguilera (hon är så otrolig!)
[x] Hilary Duff (lyssnade jätte mycket hennes låtar förut!)
[x] Lindsay Lohan (hon är sån otrolig skådespelerska trots att hon är så ung!)
[/] Gwen Stefani (lyssnade lite på hennes Hollaback girl och nån mer låt.. hennes stil är rätt cool)
totalt: 6½


Lite nytt till garderoben!

Mamma kom hem idag med lite saker till mig :)
så söt som hon var hade hon gått och köpt lite behövliga saker som jag bad om igår! :)
reslutatet blev såhär!

Ett par höga mörk gråa knä strumpor :) fint att ha till leggings eller höga klackskor :)




2 par svarta vanliga strumpor fick jag också :) den ena hade konturer av en röd nalle puh högst upp, och den andra en blomma av "siden" band :) det är den som sys på bilden!


Gratisbio

Förlåt om vissa tycker att det kommer en tråkigt inlägg nu, men isf är det bara att bläddra förbi det! :)

Jag vill rekomendera hemsidan gratisbio! Där samlar man poäng via erbjudanden, värvningar och olika click på hemsidor! Sina poäng växlar man sedan in till presentkort på 60 olika butiker, till sitt unibet konto eller biobiljtter! Så.. varför inte börja samla poäng du med? Det är gratis, men kan även kombineras med köp och olika erbjudanden!
Här finns adressen till registreringen!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=46539


min kväll

Nu är TopModel slut, och jag sitter här framför datan igen :) as usual!
Men imorrn kommer jag inte alls ha särskilt mycket tid, så jag behöver faktiskt sitta här nu x) haha!
Imorrn efter skolan ska jag direkt åka in till götgatan för att titta i lite butiker i en timme eller något, sedan åker jag direkt till högdalen och tränar :) blir aerobic salsa!
Sedan DIREKT efter de så är det ju simningen, jag är ju tränare :) så det blir jobb i 1½ timme :) efter det blir det en skön dusch och till sist så får jag åka hem! :) så jag är väl hemma vid halv 10 skulle jag tro..
så det kommer ju bli väldigt glest på bloggen imorrn, men det hoppas jag att ni förstår!

Ska försöka komma i säng tidigt idag, och eftersom att jag även har sovmorgon, så kommer jag nog få tillräckligt med sömn! Om jag orkar så kan jag ju alltid gå upp lite tidigare än vad jag behöver imorgon, om jag nu skulle vakna tidigt (mot all förmodan! hahah).

Föresten! Mina diesel jeans som jag köpte för lite mer än 2½ år sen, alltså mina favoritjeans, har gått sönder!
Eller asså, de har spruckit precis under rumpan, på baksidan av låret! Går bara upp mer och mer.. först var det bara ett litet hål, men när jag sedan satte mig på tommys moppe så revs halv upp.. och nu blir de bara mer och mer! :( så tråkigt!
Men men, dom blir nog rätt snygga i alla fall :) hoppas jag åtminstone, för jag tänker absolut inte sluta använda mina favoriter!

Här kommer en bild tagen tidigare idag :)


Dagens outfit, onsdag 17/9

Här kommer min outfit från idag!
Riktigt skön och snygg tycker jag att den var, ska nog oftare ha på mig det här tillsammans!



Vad tycker ni, visst är den fin? :)

onsdag eftermiddag/kväll!

Är hemma nu sedan några timmar tillbaka :)
KÄR-dags temat var inte så speciellt, fick sluta lite efter 15.00, precis som jag trodde! ;)

När jag kom hem försökte jag och pappa skicka ett paket med postförskott, och det var så jävla krångligt så ni ska bara veta, tänker inte gå in på några detaljer, men usch så jobbigt! Och vi har inte ens fått iväg de än -.- jag säger bara SUCK!

Efter de blev att gå till ica för att köpa något som vi kunde ha till middagen :) det blev några kotletter utan ben och fettuchini (stavning?) till det :) gott gott!

Nu har jag bara suttit vid datorn en stund och tittat på mail, svarat osv.. har mycket kvar att göra här innan jag blir klar, haha ;)
Hade även fått en del nya kommentarer :) så jag ska strax svara på dom och sedan checka in deras bloggar, sånt älskar jag att göra! ;) har hittat många favoriter på det sättet!

Här kommer föresten en bild på skolmaten i måndags, själv åt man ingenting, så det här är philips mat!


skrivstugan!

Nu sitter jag i skrivstugan på skolan :) har rast 1½ idag, så det finns inte så mycket att göra...
Idag händer väl inget speciellt.. i skolan ska vi ha KÄR-dag, det är typ kick-off för alla föreningar och mingel och så.. blir väl lagom roligt :)
Vad jag förstår det så kommer vi få gå hem redan vid 15.00 istället för 16.00, men det är möjligt att jag inte har fattat allt.. är ju så när det gäller vårat program "Fronter".

Efter skolan ska jag väl bara hem, läsa lite på engelska noveller i guess :) matten blev jag ju klar med igår, så det är inga problem.. hoppas jag! Senare ikväll blir det TopModel as usual! ;) annars får vi väl se vad som händer :)

Hoppas ni har det bra i skolan :) eller vad ni nu gör ;) haha x)

Blir inga bilder nu, som ni kanske förstår :) dom får vänta tills jag kommer hem!

god natt!

Jag ringde till Tommy alldeles nyss och han frågade om jag ville sova hos honom :) såklart att jag ville!
Men mamma och pappa var inte lika glada.. dom sa helt nej först, men efter lite tjat och bra övertalningsförmåga från min sida, så sa dom ja :)
Så nu ska jag packa ihop de jag behöver till imorrn och sedan gå dit :) han har lovat att möta mig på vägen, söt som han är! :) <3

Har lång dag imorrn, är nämligen KÄR-dag, så jag är inte hemma före halv 5 åtminstone.. men det dyker nog upp ett par inlägg efter de :)


Det här är Tommys favoritörhängen :) tror faktiskt att dom är mina favoriter också!

Sebastian&Anton

Nu är matten färdig :) så nu ska jag bara repetera på mattelektionerna fram tills fredag då det är ett nytt g-test. Det förra gick bra, jag fick 16/20 :) är nöjd med resultatet!

Här kommer en bild på två killar från klassen :) Sebastian och Anton!
Riktiga sötnosar, hahah xD

planering inför kvällen :)

Maten blev supergod och jag är nöjd!
Det har tydligen ringt och mailat hur många som helst angående annonserna som vi la ut på blocket, underbart! Då får vi bort dom och får mer plats i källaren, och någon annan som är mer intresserad får säkert användning för dom, det är en bra deal tycker jag ;)

Om en timme är det TopModel, och det ska deffinitivt ses!
Innan dess ska jag försöka hinna med att läsa lite på engelska novellen eller räkna matte, tror inte att jag hinner med båda.. så matten får väl göras först antar jag :)

Imorrn är det sovmorgon till 9.20, ska bli riktigt skönt! Kan gå upp vid 8 tiden :) skönt skönt!

Här kommer föresten ett par bilder från igår!


Matten igår.. lagom jobbiga tal.. dock gick de rätt fort av någon skum anledning. Sedan började jag och saga snacka, och framför allt garva åt micke och simon, då gick det inte lika fort längre -.-


Oavsett vilken tid på dygnet det är så står den här klockan alltid på kvart i 6 :) den finns i sal B104


Min nya höst jacka!

Här kommer lite bilder på nya höst jackan, jag fullkomligt ÄLSKAR den! :)
Köpte den på Vero Moda för 699kr :) helt okej pris!





Nu blir det nacho tallrik till middag, guud så gott! :)

Mys-outfit!

Pappa ringde nyss och bad mig gå ut och handla.. får väl göra det, även fast jag inte har någon större lust. Har ju blivit så kallt ute... just nu ligger det på 10,4 men går bara nedåt och nedåt!
Tänkte i alla fall pallra mig iväg, och förhoppningsvis hinna tillbaka innan reprisen av TopModel 4 startar, vilket är klockan 16.00! Alltså har jag 20 minuter på mig, tveksamt om jag hinner.. men men, ju tidigare jag går härifrån, desto mer får jag se av älsklingsprogrammet!
Så jag får helt enkelt skriva lite mera senare ikväll :)

Tänkte bara snabbt slänga in en mysoutfit som jag sitter i just nu, har alltså inte haft den i skolan :)


Mjukisbyxor från Puma
Långärmad tröja från Vila
T-shirt från Vero Moda


Tack och tack!

Fatta hur glad man blir när man kommer hem och ser att pappa eller mamma har städat hela mitt rum! Speciellt skrivbordet! Minns inte ens sista gången det var såhär städat! Titta själva!



Som om inte det var nog, så låg det faktiskt ett blev och väntade på mig (a)
I det fanns dom här två! ;)



Var med i en undersökning på http://playahead.se och då vann jag dom! Känns riktigt kul! :) så nu ska jag gå på bio! ;)

Gårdagens!

Gårdagen outfit tänkte jag passa på att publicera nu! :)

Jag var som sagt otroligt trött i skolan, så på rasten tyckte jag att jag skulle lägga mig och sova.. sagt och gjort! ... nästan... jag la mig ner i alla fall x)


Tröja - Vila
Jeans - Diesel

Ej på bild:
Linne - H&M
Klackskor i mocka - skopunkten


På den här bilden har jag Philips tjocktröja på mig :) frös så otroligt mycket!

De senaste dagarna!

I söndags kom alltså Tommy och hämtade mig med moppen :) kändes skönt att slippa gå dit, eftersom att jag hade rätt mycket att bära! Under kvällen gjorde vi inte så mycket, bara var med varandra :) hade ju inte träffats på nästan en vecka...

Igår så var det skola som gällde... från 8.00 - 16.05
Så jävla jobbigt att ha det så på måndagar! Men men, hur mycket jag än klagar så blir det ju som sagt inte bättre x) hur mycket jag än vill att vi ska ta bort några lektioner!
Direkt efter skolan åkte jag till högdalen :) köpte lite grejer som behövdes till skolan och sedan mötte jag upp mamma för att träna! Det blev aerobics. Jag tyckte att det var SKITTRÅKIGT rent ut sagt! Så det blir inget mer sånt för mig! Däremot märkte jag att dom har börjat med min favorit igen, som tro det eller ej, är aerobic salsa! Men någon aerobic är det fan inte, för det fanns inga likheter alls!
Efter träningen så tog jag en dusch och bastade en liten stund, sen var det bara att ta bussen hem till älsklingen igen!
Skulle egentligen bara äta där och lämna ett par saker, men det slutade med att jag bad att få sova där, trots att tommy skulle behöva vakna mer är 2½ timmar innan han egentligen skulle vakna...
Men snäll som han var så fick jag sova där :) och han vaknade på morgonen, men hans morgonhumör hade tydligen helt förändrats! Istället för att putta bort mig så att jag skulle gå iväg så fort som möjligt för att han skulle få sova, så började han pussa på mig och försöka hålla kvar mig :) så söt som han är!
Jag åkte i alla fall iväg till skolan, för att ha 2 lektioner, sedan var det en fotbollsmatch mot värmdö gymnasium som gällde! Men jag kände inte för att gå i skolan till 16.00 och då behöva åka enda från zinkensdamm, istället kunde jag ju sluta 11.10 och åka direkt hem!
Efter mycket om och men så valde jag i alla fall att dra hem :) sååå underbart skönt!
Nu under tiden jag har varit hemma så har jag ätit och tagit det lugnt :) även läst lite bloggar!


Var väldigt trött imorse, så det blev inga smink för min del, bara lite concealer och solpuder, som inte ens synd på den här bilden!
Hade håret halvt uppsatt, väldigt slarvigt och oborstat, men det ser rätt bra ut i alla fall tycker jag :) kan köra på det flera gånger ;)

Back on track!

Har sovit hos tommy de två senaste nätterna, så jag har inte bloggat någonting, men nu blir det ändring på det! Kommer flera inlägg här under kvällen :)
Men just nu håller jag på att laga lite lunch :) så ni får vänta en stund till!


Tommy hemma igen!

Tommy har kommit hem nu :) han ringde alldeles nyss!
Ska bara packa en väska med allt jag behöver och sedan går jag direkt dit, vill träffa honom nu! :)

Kommer nog inte uppdatera mer ikväll, utan bara ta vara på tiden som jag får vara med honom :) hoppas ni förstår!
Imorgon ska jag som sagt träna efter skolan, så jag kommer nog inte hem förrän vid halv 8, och då ska jag äta middag, så innan dess blir det inga inlägg, möjligtvis så kanske jag slänger in något på rasten i skolan :)


The Reason - Hoobastank


I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know


I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you


I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear


I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you [x4]


I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know


I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you


I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you

äntligen!

Nu är alla annonser betalade och alla kartonger nere i källaren igen! Så skönt att få slippa allt!
Pappa dammsuger mitt rum just nu, eftersom han skulle dammsuga hela lägenheten så kunde han lika gärna ta mitt rum också! Alla kläder som har varit med vid allt damm nu under helgen ska nu slängas i smutsen och jag ska in i duschen! Det här är en sånt tillfälle när man känner sig som en hel ny människa när man kommer ut ur duschen, ska bli såå skönt!

Mamma ska tydligen göra någon paj till middag, har inte ätit det på länge, så det ska bli gott! Hon har även bestämt sig för att baka lite bröd, gott gott!

Blev en del bloggande i helgen även fast jag trodde att det skulle bli mycket mindre, hoppas i alla fall att det var något som var intressant att läsa ;) haha xD

Ikväll sover jag hos Tommy hade jag tänkt, sen blir det lååång skoldag imorrn! Efter skolan tänkte jag åka iväg till högdalen och träna aerobics :) ska bli kul att testa de faktiskt, och jag måste ju komma igång med träningen förr eller senare! ;)

Hoppas ni haft en bra helg!

Här kommer en bild från dramaklassen för 1½ år sedan ungefär :)
 
Galna? Of course!


kvällspromenad :)

Igår gick jag alltså ut på en promenad med Joachim :) vi gick runt i cirka en timme, och sedan mötte vi philip, sofia och sanna :) följde med dom hem till Philip och tittade på filmen 13 snart 30!
Kom väl hem runt 2 halv 3 kanske, men somnade nog inte förrän halv 4. Vaknade typ 11 imorse, så jag är lagom trött just nu!

Har i alla fall fortsatt med rensningen idag, och fått bort ett par lådor, dock blev dom fulla av annat som låg i lägenheten som egentligen skulle ligga nere i källaren. Känns i alla fall som om att det har blivit mer ordning och nu vet man vad som ligger därnere i källaren!
Hobby rummet har också fått sig en rejäl uppfräschning! Allt är dammat, och mycket har slängts eller lagts på andra ställen. Fick även ordning på alla notpapper och sångtexter, så nu kan man hitta allt hur enkelt som helst!

Igår kväll började jag och mamma även rensa en liten liten del av våra garderober. Mamma slängde väl 3 plagg eller nåt.. fick ett par stycken av mig som egentligen är hennes från början. Jag tog bort säkert 10 plagg, varav flera var mammas. Resten läggs i nån påse och ges bort till någon som vill ha.
Kunde ha alla kläder, men det är såna som jag aldrig har använt och som jag inte kommer använda heller.. lite tråkigt egentligen, men det är ju så det alltid är!

Ska hinna med att lägga upp lite saker på blocket idag, hann ju aldrig med det igår! Senare ikväll ska jag också träffa Tommy :) ska bli underbart!

Schackpjäser i metall:


 


Jay Jay

jag är så uttråkad som man bara kan vara!
Så nu är det bestämt att jag ska gå ut och ta en promenad med jokke :) trevligt att få träffa honom, var ju 3 veckor sedan sist! Här är en bild på honom :)  Jay Jay is his name ;) you know what I mean!


jessica!

Tittade på svensson svensson för en stund sen, var riktigt roligt faktiskt :) nåt annat tv-tittande blir det nog inte ikväll!



Vill bara säga en sak
Jessica, du är så jävla underbar! Skrattar alltid när jag är med dig, no matter what! Gillar verkligen dig, och hoppas att få spendera mycket mer tid med dig! Vill bara att du ska veta det här! :)


Kräftskivan

Här kommer lite bilder fårn kräftskivan som var för några veckor sedan hemma hos Sanna :)
Har totalt glömt bort att visa dem, men nu kommer dom äntligen i alla fall!








lördagen

Mycket har rensats under dagen, men ändå har vi mycket kvar.. som vanligt när man rensar xD
Nu tänker jag inte rensa något mer idag.. tror jag. Har ju imorgon på mig också, fast inte hela dagen, eftersom jag förmodligen ska träffa tommy när han kommer hem :) men några timmar har jag ju på mig!

Ikväll händer inget speciellt.. ska väl läsa lite bloggar hade jag tänkt, kanske titta på någon film eller nåt :) vi får väl se hur det blir!


Bilden är tagen på min födelsedag, i Mars i år alltså :)

Rensning!

God Morgon!
vaknade i och för sig för 2½ timmar sedan, men i alla fall x)

Idag ska alla kartonger från källaren rensas! Det är alltså väldigt mycket som ska göras. Har redan gått igenom ett antal kartonger, slängt en del, packat de bättre, bytt ut kartonger som är trasiga osv osv.
Ska ju även slänga ut lite grejer på blocket, bland annat ett fotbolls spel, en enormt stor tågbana och min brorsas gamla He-man (vet inte om det stavas så) borg, massa gubbar och en väldigt mycket tillbehör! Så en del av det har fotats, och ska väl läggas upp så småning om...

Tänkte försöka äta frukost/lunch om en halvtimme eller nåt.. Börjar faktiskt bli riktigt hungrig! Men har man en gång satt sig ner så är det lätt att bli kvar.. if you know what I mean! ;)

Kommer ju i alla fall bli riktigt skönt efter, när man vet att det mesta är rensat och så, men de är ju såklart jobbigt när allt ska göras! Kommer ju ta fleeeera fleeera timmar! Men vi har väl tittat igenom 4 kartonger tror jag..på bara en 2 timmar, och delar av dom har pappa gått iväg och slängt vid källsorteringen

   
 

Favorit i repris x)

Nu blir det en lista här i bloggen :) har haft det flera gånger innan, men eftersom att alla är olika så kan de vara kul med en ny!

Den är jag:

[x] Har ett smeknamn
[ ] Är blyg
[x] Kan lyssna på samma låt flera timmar
[x] Kan spara pengar länge
[x] Har alltid haft en vän (någon har man väl alltid?)
[x] Har gått på simskola
[/] Har bra ordning på mina grejer  (både och)
[ ] Jag har haft massa tejp i mitt hår
[x] Kan gråta till film / musik
[x] Har blivit sviken av någon
[x] Har svikit någon
[ ] Gillar att sporta

P O Ä N G: 8½

Utseende:

[x] Jag har långt hår
[x] Jag använder smink
[x] Har tyckt att jag är ful 
[ ] Är lång (jag tycker inte att 1.65 är långt)
[ ] Har blandad färg på ögonen (tror inte de...?)
[ ] Har Paris Hilton eller någon liknande som förebild (usch, nej!)
[/] Jag har färgat hår just nu (jag har gjort blonda slingor, men jag är naturligt blond i vanliga fall!)
[x] Jag har min vanliga hårfärg just nu

P O Ä N G: 4½

Förhållanden:

[x] varit kär
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak
[x] hånglat med någon av samma kön
[ ] haft sex med en främling
[x] älskar eller saknar någon just nu (både och!)
[x] tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
[x] blivit tillsagd av en främling att jag är het
[x] varit otrogen  

P O Ä N G: 7

Övrigt:

[x] Jag har mobil
[x] Kan numret till fler än 10 pers i huvet -
[x] Kan sjunga när andra lyssnar
[x] Gillar att kolla på TV
[ ] Tar droger
[x] Dansat på mitt rum
[x] Varit på begravning
[x] Hoppat från en brygga
[ ] Döpt en insekt jag hittat
[ ] Rullat ner från en pulkabacke (tror faktiskt inte att jag har de xD)

P O Ä N G: 7

Dina poäng: 27

0 - 16 - du är tönt!
16 - 22 - du är normal!
22 - 34 - du är ball!
34 -37 - du är en idol för många!

Well... what can I say? ;)


Lärare

Min svenska lärare skriver så.. hm.. speciellt?
Jag vet inte vad jag ska säga annars...
Titta själv!


Fredagens nya(!) outfit!

Kommer en liten outfit från idag också :) har bland annat på mig nya jackan och halsduken :)
och under, den nya t-shirten!


Testade även med att göra en fläta av en del av min lugg (som förövrigt är jämnlångt med mitt hår), och fäste den rätt långt bak :) det ska ju tydligen vara inne nu! Första gången jag har det, och jag tycker att jag lyckades bra! ;) eller vad tycker ni?





Jacka - Vero Moda
Halsduk - H&M
Jeans - Diesel
Svarta mockaskor - Skopunkten

Ej på bild:
T-shirt med tryck - Punkt shop
Tunn kofta - Vila

allt du behöver på lektionen!



Dricka, pennor (finns i de vinröda "facket") och ett block :) !

Bilder från svenska lektionen!

Här kommer några bilder från svenska lektionen :)



Saga sweetie :) <3




För en stund sedan gjorde jag lite nytta :) för en gångs skull ;)
Tvättade mina två korsetter som inte kan tvättas i maskinen :) kändes bra! Dom har ju bara legat i smutstvätten sen efter föreställningarna i våras...!
Känns otroligt skönt att bara få koppla av under kvällen :)


kvällen :)

Kvällen har varit rätt bra :) trots alla kartonger som är staplade i hallen :) har redan kollat igenom 2 st, men det är ju säkert 15 st.. så det är ju lite kvar x)

Blev pizza till middag, ingen höjdare eftersom att jag inte alls kände för de idag, men men..
Blev rätt så irriterad när mamma öppnade en pizzakartong och vi märkte att det var ett stort hål i pizzan! Titta själva om ni inte tror mig!



Det var i alla fall sista gången vi handlade på den pizzerian. Finns en annan i centrumet, så nästa gång blir det den, that's it!

Blev i alla fall lite gott nu senare under kvällen :)


Kakor köpta på ett bageri i högdalen igår :)
FRIDA-tidningen flög ner i brevlådan under dagen :) blev väldigt glad!

Hur ser eran fredag-kväll ut? :)

Kram!

Tävling i Lindas Blogg!

Klicka här för att komma till tävlingen i Lindas Blogg!
http://lindaslya.blogg.se/2008/september/tavling.html#comment

Man kan vinna valfritt klädesplagg och valfri accessoar från limestore.se och det är det väl ingen som tackar nej till ;) ?



Bilden är pubicerad med Lindas tillstånd

Punkt slut

Ni som har börjat kommentera min blogg om hur jag ser ut eller skriver, kan sluta med det direkt. Tänker inte ens ta en diskution varför. Om ni inte har något positivt att medföra så kan ni klicka på krysset längst upp till höger på eran skärm!

Röda vita rosen!

Nu har jag sprungit upp och ner från källaren totalt 11 gånger... är ehlt jävla slut!
Vi bor ju på tredje våningen, och källaren är ju dessutom en våning ner.. så det blir 4 våningar totalt! Att dessutom bära flyttkartonger.. det är som ett gratis träningspass!
Det är ju egentligen inte så jätte bra för mig eftersom jag precis har ätit penicilin, men jag försöker ta det lugnt emellan åt.. även fast det inte går så bra x)

Föresten så håller jag på att läsa en jätte bra bok :) Röda vita rosen heter den! Om ni inte har läst den så borde ni verkligen börja göra det!


fredag!

Igår var jag otroligt trött, gick och la mig direkt efter TopModel, alltså klockan 9!
Skönt att få sova riktigt länge mitt i en skolvecka :)

Kom hem tidigt idag eftersom att jag inte fick vara med på idrotten, och efter en liten stund kom mormor förbi :) eftersom pappa köpte en ny TV till henne så hade hon köpt champanj :) så jag bjöd henne på lunch och sedan började hon stryka en massa kläder!

Rätt som de var kom pappa hem, och nu har vi bestämt att hon stannar på middag :) vi träffar henne så sällan, även fast hon bor så nära!

I helgen ska vi rensa hela källaren... så ALLT gammalt ska upp. Vi ska väl kasta en del, kanske sälja något osv.. kan vara rätt bra att ha det gjort faktiskt :)
Kommer ju vara rätt upptagen med allt detta under helgen.. så jag kommer nu inte kunna uppdatera så mycket som jag egentligen vill, men jag ska försöka!

insparksfesten = kaos

Igår var det alltså insparksfest :) och det var ju roligt... så länge det varade! Vissa uppförde sig väldigt dumt och de hela slutade alltså med att alla som var där blev utslängda! Jag tänker inte gå in på några detaljer, men jag tycker att de som drev stället var idioter, för så som dem uppförde sig, så gör man fan inte!
Men men, nog pratat om det!

Idag var de rätt skön skoldag, vi hade ju sovmorgon :)
Blev dock otroligt trött efter lunchen, fick världens huvudvärk och höll på att somna! Så jag bestämde mig för att bara vara hemma och ta det lugnt ikväll, alltså inte gå på simningen. Fick bli så idag!

Efter skolan åkte jag i alla fall och klippte mig :) är riktigt nöjd! Planerade också med min frisör hur jag skulle ta hand om håret den närmaste tiden. Jag har ju bestämt mig för att spara ut det lite länge, cirka 1 decimeter längre :) och sedan ska jag slinga min utväxt nästa gång, inte hela håret :)

Har tydligen fått en blåsa på sidan av tungan.. och det blir bara värre och värre! Just nu kan jag inte tugga något och knappt prata... svälja går, men det är inte lätt!
Nåja, det går väl över tills imorrn :) får hoppas det i alla fall!

Nu är det TopModel som gäller ;)

Här kommer ett par bilder från svenska lektionen!

Min sötnos Saga :)






Här är en del av klassen :)

Nöjd efter shoppingtur ;)

Nu har jag precis kommit hem!

Var i skolan och vaktade väskor i en timme, istället för att orientera som jag inte får pga att jag slutade äta penicilin igår.
Direkt efter de så åkte jag in till stan och mötte mamma :) vi skulle gå och titta på jacka och lite annat!

Det slutade med att jag kom hem med 4 kassar ;) perfekt!
Jag köpte en trenchcoat på Vero Moda, Simple Plan t-shirt på Punkt shop, en halsduk och ett skärp på H&M och ett snyggt "fest" linne från Gina Tricot!
Visar allting en dag snart :)

På vägen hem från stan hämtade jag en plattång hemma hos Maria som jag ska få låna tills imorrn :) tänkte nämligen platta håret ikväll till insparksfesten ;) Då tänkte jag även passa på att ha på mig det nya linnet!

Nu har jag inte tid att skriva länge, har knappt 2½ timmar på mig innan jag ska gå :) ska hinna duscha, torka&platta håret, sminka mig osv :) om jag hinner lägger jag upp ett till inlägg lite senare! :)

orienteringsdag!

God morgon :)
Jag vaknade för cirka 20 minuter sedan :) börjar ju inte förrän 11.30, så himla skönt!

Idag regnar det inte, de är jag glad över, eftersom att jag ska sitta och vara funktionär nu på orienteringsdagen. Ska gå dit, men helst bara vara där en liten stund, vill inte sitta still utomhus i 2 timmar -.- hoppas att det löser sig i alla fall :)

Efter orienteringen ska jag till stan en sväng :) med mamma! Vi ska leta efter en höstjacka till mig :) jag vill ha någon slags trenchcoat, sedan en ny stickad halsduk och kanske en större väska :) har ju fortfarande kvar pengar på wedins :)

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost :) men det blir inga problem eftersom att mamma bakade gott bröd för någon dag sedan :) !

Här är en bild på min dörr :)

För er som inte känner igen alla posters så är det på Simple Plan, Chad Michael Murray, One Republic och Mcfly

godnatt!

Nej nu blir de sova för min del :) är sjukt trött och vill bara somna och drömma om tommy! :)
Imorgon börjar jag som sagt inte förrän 11.30, så det blir skönt!

Imorrn kväll är det insparksfest :) ska bli ritkigt roligt!

Kommer nog inte kunna blogga så mycket imorrn, men några inlägg ska jag försöka hinna med!
Anledningen till varför de inte kommer bli så mycket är att jag ska till stan på eftermiddagen och på kvällen ska jag på insparksfesten :)

Natti natti!


gitarr :)

TopModel tog slut för snart två timmar sen, jag blev inte så jätte imponerad, men de brukar nog alltid vara så de första programet.. då vet man inte hur personerna är, och flera stycken ska åka ut snabbare än man hinner blink!

Nu har jag suttit och spelat gitarr i 40 minuter :) har inte spelat på jätte länge! Kan inte direkt spelar, men jag sitter och försöker med ackorden samtidigt som jag sjunger :) det är roligt! Däremot så har jag lite ont i fingrarna just nu x) men men, det är ingen fara!

Tog lite bilder för en stund sedan :) här är en av dem!



Blev nöjd med den bilden!

Som ni ser så har jag osminkade ögon idag :) kändes skönt! En bra bas med puderfoudation från i.d. bare minerals, concealer, solpuder och lite rough var perfekt för en grå dag som denna! :)

TopModel 10 - säsongsstart!

Nu alldeles strax ska jag se första säsongsavsnitten av TopModel 10 :) ska bli riktigt roligt! Funderar på om jag ska ta något att mumsa på till.. vet bara inte vad! Time will tell!

Imorrn börjar jag inte förrän 11.30, har orienteringsdag, men eftersom att jag har ätit penicilin fram tills idag, så får jag inte träna förrän tidigast lördag (alltså typ springa och anstänga mig), så kan jag inte vara med... får vara funktionär istället. Fy va jobbigt de kommer vara, sitta stilla i 2 timmar i regnet och vara funktionär... verkligen trevligt... rättare sagt: Jag vill inte vara där!
Men jag får ju i alla fall en lång sovmorgon :) så då kan jag ju vara uppe en stund längre ikväll också, känns helt underbart!

Slänger förmodligen in ett inlägg senare ikväll, möjligtvis flera!

Här kommer en bild på en tvål från thailand, fick den i julklapp förra året :)

Skor

Jag köpte ju 3 par nya skor för fleeera veckor sedan, kom på att jag inte har visat de här på bloggen :) så nu när jag har lite tid över så tänkte jag visa för er! :)

Här är de första platta skorna :)


De är riktigt sköna och otroligt fina ;)


Här kommer de andra paret :) ett par beiga klackskor :) lite annorlunda, men otroligt fina!


Klacken är otroligt stadig och så eftersom att den är rätt tjock, men den är riktigt hög! Ser inte ut att vara det på bilden, ser ut att vara mindre, men det är den inte! Belive me!


Såhär ser de ut längst fram :) söta va?


De tredje paret är ett par svarta stilletter, såhär ser de ut!


De är riktigt snygga! Och inte speciellt svåra att gå i, har dock inte använt de än!


Såhär ser de ut framifrån :) otroligt fint mönster och de är otroligt fina på!


Är otroligt nöjd med mina köp :) allt som allt så kostade det 620kr :) ett riktigt kap alltså!

Regn&kallt

Vädret i stockholm är för tillfället inget att hurra för... Det är kallt, ganska "rått" i luften och så regnar det. Inte så mycket kanske, men lite grann... inget mysigt att gå ute i!
Usch för regn! Jag vill ha en mysig höst, ingen regnig höst...    :(

Såhär ser det ut...


Såhär vill jag ha det!



Tack Linda!

Det här inlägget vill jag tillägna Linda!

Jag var med i en tävling på hennes blogg, då man kunde vinna en klänning från chicy.se och det visade sig att jag vann! Kändes otroligt roligt att få vinna en klänning, och den kom hem för ett par dagar sedan! Tack så otroligt mycket Linda för en underbar blogg och en ny höstklänning som blev mycket omtyckt!

Min nya klänning:









klicka här för att komma till lindas blogg: Lindaslya



i skolan :)

Är i skolan, just nu i biblioteket... har inget speciellt för mig..
Lunchen var så j*vla äcklig idag så det var inte sant! Såg ut som typ likmaskar i en soppa ... Mumsigt värre!

Om knappt en halvtimme har jag prov i företagsekonomi, tror jag kan de mesta, så det ska nog gå bra ;)  Sedan är det matte, och sen slutar jag! :) Har bara 4 lektioner idag så det är chill ;)

Ikväll är det säsongsstart på TopModel som gäller! Bänkad framför tv:n klockan 20.00 alltså :)
Annars är det väl inget speciellt som händer... Tommy och gänget ska ju åka till västerås och lajva och så.. Blir tråkigt utan att träffa honom, men jag klarar mig nog :)

God morgon

Liten bild från igårkväll :) nytvättat hår uppsatt i fläta :)



Nu ska jag iväg till skolan :) ha en bra dag!


.

SAKER OM DIG SJÄLV:

1. är du singel?: Nej
2. är du lycklig?: ja :)
3. är du uttråkad?  njae, inte direkt :)
4. är du ledsen?:  nej :)
5. är du italienare?: nope
6. är du cooling?: ofc!


SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:

1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: jo, till viss del
2. har du någon gång blivit sårad?: ja
3. har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt?: ehm, ja, självklart
4. har du gillat en kille utan att berätta det för honom?: ja, men han har fått reda på de senare
5. har du strulat med någon under de två senaste veckorna?: med min pojkvän :)
6. gillar du någon just nu?  japp ;)


SENASTE
1. telefonsamtalet du fick? Älsklingen <3
2. personen du var med: Älsklingen <3
3. roligaste grejen som hänt?: ehm.. nåt i skolan som jag och saga garvade åt, som vanligt ;)
4. personen du smsade: Louriena
5. du tillbringade natten med? Älsklingen <3
6. du kramade?: Älsklingen <3


skinn!

Nu har i stort sätt hela kvällen gått, och för en gångs skull så har jag gjort någon nytta! Så känns det i alla fall :)

Dammsög en snabbis i rummet eftersom de kändes så ofräscht, det blev super fint efter :)
sedan fettade jag in skinnskorna och skinnjackan :) har ju inte gjort det sedan i våras :) så det behövdes! De blev jätte fina och glänste, speciellt skorna! Etfer att infettningen hade fått torka in cirka en timme på inpregnerade mamma skorna också, känns bra att det är gjort såhär inför hösten!

Efter de så blev det till att plugga faktiskt, konstigt nog så kunde jag i stort sätt allt när mamma och pappa förhörde mig! Det är massa ekonomiska uttryck som vi har i företagsekonomin! Blev riktigt förvånad när jag kunde alla! Fast de klart, måste ju kolla igenom flera gånger imorr också, så att jag kan vara säker :) vill ju inte få IG på första G provet! Är nog väldigt viktigt att visa att jag kan nu! :)

Angående inlägget innan, det är en låt som jag har fastnat för väldigt mycket, den har gått flera timmar i streck igår och idag, men även andra kvällar :) upptäckte den för några veckor sedan x) efter som jag är!

Nu måste jag hinna tvätta håret innan jag ska sova! :) bloggar mer senare/imorrn :)

Innocence - Avril Lavigne


Waking up I see that everything is ok
The first time in my life and now it's so great!
Slowing down I look around and I am so amazed
I think about the little things that make life great
I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling


This innocence is brilliant, I hope that it will stay
This moment is perfect, please don't go away, I need you now
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by


I found a place so safe, not a single tear
The first time in my life and now it's so clear
Feel calm I belong, I'm so happy here
It's so strong and now I let myself be sincere
I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling


This innocence is brilliant, I hope that it will stay
This moment is perfect, please don't go away, I need you now
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by


It's the state of bliss you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry


It's the state of bliss you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry


It's so beautiful it makes you want to cry


This innocence is brilliant, it makes you want to cry
This innocence is brilliant, please don't go away
'Cause I need you now
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by


This innocence is brilliant, I hope that it will stay
This moment is perfect, please don't go away, I need you now
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by


måndag 8 september :)

Nu har ännu en dag gått och jag har i stort sätt inte bloggat alls... inte sen igårkväll i alla fall..
Längsta dagen i skolan idag.. flöt på ganska bra, så det var faktiskt ingen fara! Fick även sluta 20-25 minuter tidigare! ;)
Var otroligt seg imorse.. tog en halvtimme innan jag gick upp, så jag fick sminka på mig på tunnelbanan x) men men, det var ingen fara :)

Tommy åt middag hos mig idag :) sista dagen jag träffar honom på en vecka, så det kändes bra att få vara med honom ett tag :) han stannade ganska länge faktiskt :) gick inte hem förrän kanske 15 minuter sedan :)
Jag kommer sakna min älskling! <3

Annars har jag väl inte gjort så mycket ikväll.. tittat på TV, pluggat företagsekonomi.. och precis satt mig här!
Funderar dock på att sätta mig framför tv:n, men men ;)

Bilder från i torsdags :)

Här kommer ett par bilder från i torsdags ;)





Förstor skjorta - Mammas gamla
Jeans - Acne
Skärp - H&M
Halsband - Mallorca

bloggar!

Jag känner att jag inte har uppdaterat så mycket den senaste tiden, men jag har ju heller inte suttit vid datorn på hela tiden.. och de känns lite skumt faktiskt! Jag som vanligtvis sitter flera timmar vid datorn varje dag har helt plötsligt inte suttit vid den alls i 4 dagar, i stort sätt... har ju typ suttit 10 minuter eller något, då jag har laddat in bilder från kameran och uppdaterat nån gång... Men men, jag klagar inte, de kan vara rätt så skönt att slippa sitta hela dagarna också :)

I alla fall, nu sitter jag och läser massor av olika bloggar :) känns kul, fast jag känner mig lite efter när jag läser blogginlägg som skrevs för 3-4 dagar sedan.. men men ;)

helgen :)

Nu har jag inte skrivit på 2 dagar, inte så bra kanske, men men :)

Sist jag skrev var alltså precis innan jag skulle iväg till Konsum och jobba i fredags.. det var otroligt stressigt under kvällen, har aldirg haft sån press på mig i kassan innan, men det gick faktiskt väldigt bra :) så det spelade ingen roll!
Efter jobbet kom Tommy hem till mig och vi åt middag tillsammans :) sedan låg vi och tittade på tv under kvällen, tills han skulle iväg och night gibba, så då följde jag med honom först till niklas, sen till philip och sen till tunnelbanan :) var faktiskt riktigt skönt att gå ut en stund på kvällen!

På lördagen skulle jag upp och jobba, fast jag började inte förrän 11, så jag behövde inte åka förrän 10 :) Tommy hade fått nycklar så att han skulle kunna komma in efter gibbet... så han kom hem kvart över 9 och gick o la sig :) sedan sov han till 3 eller nåt, medans jag var och jobbade :)

När jag kom hem blev det middag med tommy, mamma och pappa :) räkor! Mums!
Senare på kvällen blev det äppelpaj som mamma hade bakat, och sen gick jag coh tommy hem till honom :)

Under kvällen så tittade vi på första pirates of the caribbean filmen, men vi gick och la oss efter typ halva.. x)

Idag har vi tittat på filmen 10.000 B.C.
Den var otroooligt bra! Jag blev riktigt imponerad! Kan verkligen rekomendera den! ;)

Resten av dagen har jag väl tillbringat hemma.. fixat lite med datorerna, städat och lite annat :)
Senare ikväll kommer Tommy hit och sover :) han ska ju åka bort på tisdag, så jag ville sova med honom en natt till! Han ska åka och lajva, från tisdag eftermiddag till söndag kväl, så jag blir utan honom lääänge :( ! Han kan ju itne ha med mobil heller.. eftersom de lätt kan bli snott, hans förra mobil blev ju det på lajvet  : /  Men nu kan de som sagt inte hända, eftersom att mobilen inte ska med.. men då akn jag ju heller inte ha någon kontakt med honom, så de är ju rätt tråkigt.. men men, jag får klara mig :) !

Outfits :)

Här kommer dagens outfit :)

Dagens:




Blå Klänning med mönster från Sisters
Blå Leggings från H&M tror jag :)
Svarta Puma skor

Skinnjackan kom på när jag gick ut :)

extra timmar på konsum :)

Nu har jag inte hunnit skriva så mycket de senaste dagarna... på grund av lite olika saker :)
Igår hade jag ju min första simlektion för den här terminen :) Jag är alltså simtränare. Efter de så kom Tommy och hämtade mig med moppen och vi åkte hem till honom och badade i jacuzzin :) mysigt! Sedan var de direkt hem och gå och lägga sig!

Imorse snoozade jag liite för länge, så jag råkade komma 5 minuter sent, men det var ingen fara :) Hade matteprov, bara g-prov i och för sig, men jag tyckte de var krångligt att komma ihåg alla regler osv.. så jag tror inte att jag gjorde så jätte bra ifrån mig! Efter de var de stavningstest på svenskan, helt okej :) Sen blev de lång lunch, och till sist idrott, som jag inte fick vara med på eftersom att jag äter penicilin, men jag fick gå och ta första kontrollen på Orienteringen istället för 5 kontroller :) och på idrottsdagen får ajg vara funktionär istället :) det blir jätte bra!

Nu har jag varit hemma i en timme ungefär... känns som att jag inte hunnit med någonting alls.. men men :)

Fick ett samtal från Konsum för en liten stund sedan, och de hade stoooora problem eftersom de inte var några som kunde jobba ikväll, så jag får hoppa in 3 timmar :) får 200kr till den här månaden då ;) det blir perfekt! Ska ju jobba 4 timmar imorrn också, så det blir snabba puckar ;)
Så jag får äta middag runt 20.00 idag :) fast det är nog inga problem, tänkte ta en macka och en frukt nu innan :)

Så fort jag hinner så ska de komma upp lite bilder på bloggen, har haft svårt att hinna med det :) !

Hos Tommy :)

Nu är jag hemma hos tommy, efter ännu en dag i skolan :) började sent idag, eller ah, min längsta sovmorgon i alla fall! Äcklig mat, och slutade rätt sent.. är väl inte de bästa, men men!
Fotade min outfit imorse, så det ska komma upp på bloggen nu under kvällen :)

Snart ska jag åka till högdalen för höstens första simlektion... not so funny.
Men i alla fall så blir de inget inlägg innan halv 9 ikväll .. så att ni vet!

Min egensydda korsett!

Här kommer en bild på korsetten som jag sydde i syslöjden i 9an :) personligen så tycker jag inte att bilden är särskilt bra, och den visar inte direkt korsetten på ett bra sätt.. men men :)


Har bara bild på baksidan och snörningen, visar framsidan en annan gång :)

Tv..

Satte mig vid TV:n och tittade på Idol i en kvart, sen tröttnade jag totalt!
Som sagt, jag älskar att sjunga, men att titta i timmar på att folk knappt sjunger bra..det är inte särskilt roligt...

KÄR-dag

Kom hem för en timme sedan ungefär :)
Hade KÄR-dag i skolan idag.. namnet är pga av skolans namn: Kärrtorp
Vi gick igenom studieteknik och något som kallas fronter. Det är ett program där lärare lägger upp planeringar, stenciler och annan information. Personligen tyckte jag inte alls att programmet var uppbyggt på ett bra sätt, och det var inte många som förstod något.
Alltså, varannan onsdag så har vi dessa KÄR dagar, coh då slutar jag 16.00, annars slutar vi redan 13.50...

Åkte hem till Tommy direkt efter skolan för att äta middag med honom :) och det gjorde jag! Gick hem redan efter att jag bara varit där 1½ timme, för att jag måste plugga matte ikväll! Ska göra det senare tänkte jag :) Har ändå sovmorgon imorrn! ;)
Jag har aldrig någonsin följt Idol, men jag undrar om jag ska sätta mig framför TV:n nu för att titta :) det kanske är rätt roligt nu i början i alla fall ;) Tror faktiskt att jag gör det!
Skriver lite senare!

läxa..

Fick röja på skrivbordet innan jag kunde sätta mig med matten, de tog typ en halv timme att plocka undan.. och sen blev jag ändå seg på att räkna efter typ en kvart.. men men, får väl sätta mig en stund igen ikväll :)

Nu har jag precis duschat i alla fall, skönt! :) ska lägga i silikondroppar senare, så att håret får bättre kvalitet!
Funderar på att se den där filmen på 3an, The perfect man, men jag tycker inte att den verkar så jätte bra när man läser om den.. I och för sig så spelar ju Hilary Duff i den, och hon är en bra skådis :) så den kanske är sevärd, finns ju ändå inget annat att se klockan 21!



Längtar så otroligt efter klänningen som jag vann! :) jag vill testa den coh se om den sitter bra på mig och är fin och så :) har ju bara sett den på bild innan ;)

En lista :)

Här är förhållandelistan 2008, alla måste göra den!

Är du i ett förhållande? Japp :) sedan 7 måndaer tillbaka!
Hur långt var ditt längsta förhållande? 1 år och 4 månader, men de är länge sen
Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? Är tillsammans med Tommy <3
Hatar du ditt ex? På vissa sätt ja, jag är inte bra vän med något ex i alla fall
Har du velat bli tillsamans med ditt ex igen? för länge sen ja
Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? ja, några smycken ligger väl nånstans
Vad är DU mest för, förhållande eller strul? förhållande, helt klart
Är du en player? nej
Har du blivit dumpad? ja
Har du blivit sårad? ja
Har du dumpat någon? ja
Är du en bra partner? jag hoppas det :)
Värsta raggningsrepliken någon kört på dig? Har inte råkat ut för så mkt raggningsrepliker som tur är :)
Är du kär i någon nu? ja, i min pojkvän
Har du någon beundrare? Min pojkvän isf :)
Hur skulle du beskriva den perfekta partnern? Så som Tommy är :)
Har du varit kär i flera samtidigt? kär och kär.. har väl gillat i alla fall.. jävligt komplicerat, men det är över sedan ett år tillbaka!
Har du sårat någon allvarligt? ja
Hur skulle du beskriva dig själv som partner? ger frihet till den andra, kräver rätt mycket uppmärksamhet osv.
När du vill ha någon, vad gör du? Visar intresse :)
Bästa raggningsrepliken? är inte så mycket för raggningsrepliker, det är bättre att visa att man har känslor enligt mig!
Hur skulle den perfekta dejten se ut? vet inte riktigt.. kanske typ titta på en film hemma och äta nåt gott :)
Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Tommy, min pojkvän <3
Är du gift i framtiden? Beror väl på om någon friar och jag säger ja ;)


Tommy <3

Jag mår bättre och känner mig piggare :) älskling kom hit och gjorde mig sällskap :) han fick lite lunch och sen tittade vi på TV, och tro de eller ej, men jag somnar i hans famn! Även fast telefonen väckte mig och de visade sig att han behövde gå så hade jag i alla fall ett stort leende på mina läppar! :) och jag har det fortfarande <3 tänk att en människa kan få någon att må så bra!
Det är helt otroligt,
Du är helt otrolig :) <3 !


Han är min och ingen annans :) <3 !

Älsklingen <3

Fick nyss ett sms från älsklingen :) han skrev att han är påväg hem till mig! Blev otroligt glad!
Igår var det våran 7-månaders dag :)

akuten med örat

Det blev ingen skola för min del idag.. blev att åka in till akuten istället... klarade inte av smärtan! Det visade sig att dropparna jag hade fått bara gjorde det värre.. så jag fick verkligen inte ta de något mer! Istället fick jag nya droppar, penicilin och nässpray :) hämtade ut allt på apoteket direkt :) sedan fick jag skjuts till skolan, skulle hämta ut min miniräknare som skulle komma dit idag :)
Så nu har jag väl varit hemma i cirka en timme :) har inte gjort något, bara tagit de lugnt, för att jag ska bli bättre och kunna gå till skolan imorgon!

Nu har jag precis lagt in lite lasage i mikron :) ska se till att äta lite tänkte jag!
Blir inte så mycket uppdatering idag, men det förstår ni väl! ;)

It feels like crap!

Just nu mår jag förjävligt rent ut sagt!

Under dagen har jag varit i skolan, på lunchen åkte jag och Philip till stan för att köpa ett till block till skolan till mig :) Fick även tag på de sista biljetterna till insparken. Kom försent till 2 lektioner... första gången i nya skolan faktiskt! Ena lektionen berodde de på att tunnelbanorna var sena, det var typ något strömförsörjningsfel.. andra gången berodde de på att jag skulle få tag i biljetterna till insparken :) tycker att det var rätt så bra anledningar i alla fall!

Efter skolan åkte jag direkt hem till Tommy :) där lyckades infektionen i mitt öra spräckas, så det började blöda och så, gjorde riktigt jävla ont och så har det fortsatt under kvällen!
Jag åt i alla fall middag hemma hos tommy, sedan fick jag skjuts hem för att pappa skulle titta på örat och se om vi skulle åka in till akuten eller inte.. men det blev ett nej där.
Istället så måste jag fortsätta med de där jävla dropparna tills allt är borta.. alltså tills infektionen är borta och så! Det är tydligen nåt kortison och bakteriedödande medel i de där dropparna.

Just nu känner jag inte för nånting!
Mår så jävla kasst så det inte är sant! Örat dunkar och värker, de kanske inte låter så farligt, men när det är så dygnet runt och har varit så ett tag så börjar man tröttna och det blir liksom värre.
Har jag såhär ont imorgon så vill jag inte gå till skolan, det kommer ändå inte bli bättre av att jag är där! Jag kommer i och för sig missa en del, men bättre är väl de än att jag mår sjukt dåligt?
Tog med mig matten och företagsekonomin hem, och de har jag ju imorrn, så det kan jag alltid träna på hemma :) det är ju historian och samhällskunskapen som jag missar, och de ska tydligen vara ett historia läxförhör eller nåt imorrn, och jag har ju inte ens fått läxan, så de spelar väl ingen roll.. och jag tror inte att det händer såå himla mycket på samhällskunskapen...
Men som sagt, vi får se hur jag mår imorrn!

Hade på mig korsetten som jag sytt själv idag, skulle ta foto på den för att lägga upp här i bloggen, men då dog kameran.. så det får bli en annan dag!

RSS 2.0