Dag 30 – En bild på mig som jag inte visat innan.


Underbar utstrålning

Ofta när man kollar på bilder i tidningar eller på nätet som har med kläder att göra så blir jag ofta imponerad över hur snyggt det är och hur modellen bär upp kläderna. Önskar ofta att man själv kunde se exakt ut som modellen på bilden, men det är ju inte riktigt möjligt. Här är lite snygga klänningar som jag skulle vilja bära upp lika häftigt som modellerna!








Bilder: Forever21

Båttur ut till Bamboo Island, destination för snorkling




























Dag 29 – En bild på mig när jag har roligt.


110428

Har fått mycket gjort de senaste dagarna och det känns riktigt bra! Våren är här och man går utan tvekan i t-shirt på dagarna i solen utan att frysa det minsta, det känns riktigt härligt :) Att gå till skolan med solbrillorna på och The Voice i öronen samtidigt som solen bara lyser och värmer, det är en underbar känsla!

Jag har hunnit med prov, inlämningar och seminarium denna vecka, och även övningskört, pluggat körkortsteori, börjat förbereda ordentligt för studentmottagning och mycket mer. Veckans avsnitt av Off the map är redan över och jag längtar hur mycket som helst till nästa! Off the map är verkligen en serie jag börjat tycka om riktigt mycket :)

Imorgon är det mösspåtagning som gäller. En tradition som jag inte riktigt förstått mig på om jag ska vara ärlig, men jag ser fram emot mys i parken med klassen efteråt! :)

Imorrn ska den på!

Bellver






















Dag 28 – En egenskap jag önskar att jag hade.

Att våga visa mer känslor.

Bloppisfynd!

För ett par dagar sedan publicerade Stinalee upp lite bilder på plagg i en bloppis. Jag såg detta underbara linne och slog till direkt! Bilder gör det verkligen inte rättvisa då det är minst 100 gånger finare i verkligheten!
Linnet är grönt, åt det militära hållet, med slitningar i beige. Knappar finns vid ringningen och även småhål på flera ställen som gör att den ser "proffsigt" sliten ut. Jag är helt klart nöjd! :)






Favoriter på Juveliasmycken

Hos Juveliasmycken kan vi bland annat hitta fina smycken som Julia Berg har gjort!
Nu finns det även fina smyckesställ på hemsidan.
Här är mitt favoritarmbnd och smyckeställ från Juveliasmycken! :)






Danza Kuduro

 

Danza Kuduro - Don Omar ft. Lucenzo

 

Riktigt bra partylåt.


Dag 27 – Något som är typiskt mig.

Att prata och planera, lite för mycket..

Härliga färger och mönster

Förutom ljusa toppar så gillar jag att matcha jeansshorts (och även vita och svarta shorts) med färgglada överdelar. Kan bli riktigt snyggt med en knallig färg eller coolt mönster! Här är mina favoriter just nu :)








Bilder: Forever21

Fint från Cocoo

Just nu och fram till den 14 Maj 2011 så får alla mina läsare 15% rabatt på Cocoos sortiment.
Det är bara att ange rabbatkoden easter i kassan! :)

Här kommer mina favoriter från Cocoo just nu, självklart är alla silverfärgade ;)


















Dag 26 – En dag jag aldrig kommer glömma.

9/8 - 2010


110426

Första skoldagen efter lovet är härmed avklarad. Det var en ganska kort dag men mycket hål, men fick ändå en del gjort som man nu slipper gå och tänka på. Borde plugga en del ikväll för att få bort lite och slippa göra det senare, men jag har en del att göra efter ett ryck igårkväll. Fick för mig att rensa i skrivbordslådor som jag knappt rört de senaste åren, hittade verkligen en del konstiga saker och mycket som man glömt bort. Nu när nästan all skola är över är det dags att kasta ner alla gamla skolgrejer och barnsaker i källaren, vill inte ha så mycket grejer i rummet längre och då måste man börja ta tag i det nånstans!

Här kommer ett par bilder från lovet ute på landet



Tillbakablick Thailand






















Dag 25 – Låten som alltid får mig på bra humör.

I already miss you

Shopping i Nacka Forum

Var som sagt i Nacka Forum för ett par helger sedan och hittade faktiskt två fina saker som fick följa med hem! Det blev ett tanfärgat flätat skärp från Zara och en beige halternecktopp med trädetaljer från New Yorker. Jag tror att båda kommer passa jättebra till jeansshorts i sommar! :)






110425

Nu är jag hemma från landet igen.
Stockholm är märkbart varmare än innan och våren är verkligen här på riktigt nu!
Här är två bilder på böckerna jag har läst ute på landet :)

 


Dag 24 – En bild på mig när jag var liten.


Natten till 25e april 2011

Efter att ha varit borta från landet i 9 månader så har jag nu tillbringat ett rätt lång helg härute. Onsdag till måndag blir det, vilket är 6 hela dagar. Jag måste erkänna att det har varit otroligt skönt att slappa, komma bort från stan och inte ha så otroligt mycket måsten.
Men jag har verkligen insett att jag är en stadstjej.

Jag älskar att ha mitt egna lilla hur härute, kolla på stjärnorna och kunna sola på baksidan av huset på dagarna. Men jag ogillar starkt mörkret, spindlar, myror inne i huset, nattfjärilar som landar på ansiktet och att gräva i jorden.

Det är jättemysigt att tända en brasa och sitta och kika på film, internet fungerar hyfsat även om det är långsammare än hemma och vi har värmegolv i badrummet.

Jag kan ju fortsätta i evigheter, men det jag försöker säga är att det är superskönt att kunna ha ett landställe att fly till när det blir too much i stan, men jag skulle nog aldrig kunna bo såhär hela tiden. Jag gillar inte att odla, gräva i jord och plantera blommor. Jag ogillar insekter och vill ha tillgång till olika saker såsom shoppingcetrum, klubbar, barer och annat trevligt.

Landet kommer alltid vara underbart på sommaren, möjligheten att åka ut med båten och komma ifrån Sveriges största stad, men jag tröttnar efter en tid härute. Jag är faktiskt riktigt förvånad över att jag inte riktigt har tröttnat härute än så länge, men jag antar att det är för att jag inte varit här på så länge.
Har ju inte gjort alltför mycket under helgen.. Farmor har varit här och hälsat på, har gått på promenad med hennes hund, tittat på massor av filmer och en del TV-serier, läst böcker och tidningar, ätit god grillmat och suttit vid datorn och planerat en massa som kommer hända efter studenten!

Palma Nova. Restaurang.














Dag 23 – Något som jag saknar.


Daughtry - Home

 

Daughtry - Home


Ljusa toppar

Jag fortsätter på spåret med ljusa toppar tillsammans med jeansshorts och tanfärgat skärp under sommaren. Här kommer lite fler favoriter! :)








Bilder: Forever21

Dag 22 – Någon som får mig att må bra.


Can't you see?

That should be me holding your hand
That should be me feeling your kiss

Bikbok shopping

För 2 veckor sedan när det var 50% på Bikbok så bestämde jag mig för att dra in till stan och se om jag kunde hitta något att shoppa för presentkortet jag hade där, fick nämligen det i födelsedagspresent.

Shoppingturen resulterade i en gudomligt fin vit spetsklänning som fungerar utmärkt till alla årstider! På sommaren barbent och på vår, höst och vinter tillsammans med strumpbyxor under. Dessutom hittade jag ett par svarta spetsleggings, perfekt att bryta av svarta kläder med!

Invigde leggingsen redan några dagar efter att jag köpt de, på en skiva :)

 

Originalpris: 249kr

 

Originalpris: 149kr


Dag 21 – En film som jag kan se om och om igen utan att tröttna.

Pirates of the Caribbean
- alla 3 än så länge, och förhoppningsvis även nummer 4.

Långfredagen är nu över..

Påskhelgen på landet verkar bli mer händelserik än vad jag förväntat mig.

Jag har blivit väckt av helikoptrar som flyger så lågt att man tror att de ska störta vilken sekund som helst, är ju inte van att de surrar runt bland trädtopparna, utan vanligtvis är de mycket mycket högre. Dynamiter sprängs mitt i natten och de dundrar så högt att soffan började vibrera och man börjar undra vart man hamnat... Föräldrar går i sömnen och tror att det är morgon mitt i natten, men lyckas sova igenom en sprängning av dynamit, ibland undrar man ju hur folk lyckas!

Djuren är överallt, hela tiden, vilket jag absolut inte är van vid efter vintern... Nu gäller det att vänja sig vid spindlar, myror, nattfjärilar, humlor och andra flygande insekter, för de är ju här för att stanna i cirka ett halvår.

TBE vaccin sprutan togs ju i tisdags, det gjorde förvånansvärt ont att ta den, men det värsta kom ju självklart efteråt. Jag som alltid reagerar på sprutor och får ont i armen den är tagen i borde ju vara beredd på det värsta, men den här gången var det värre än någonsin innan. Under ett dygn så var det i princip omöjligt att lyfta armen, nudda huden i närheten av sticket (och med i närheten så menar jag i princip hela överarmen), vrida armen gick inte överhuvudtaget, eller jo, det gick, men jag skrek. Så ni som tar vaccin sprutor, boka inte in något viktigt som inkluderar att kunna använda armen ni tog sprutan i, ifall att ni får det så jobbigt som jag fick det.
Vanligtvis brukar jag bli lite svullen, det brukar klia och göra lite ont om man nuddar armen precis där sticket är. Men nu blev det tusen gånger värre, och mer än det... Snart verkar det vara över i alla fall. Kan nu använda armen lite grann, men inte en chans att man kan använda musklerna i överarmen som vanligt...

Dag 20 – Min favorithögtid.

Jag gillar alla högtider på olika sätt och det är svårt att välja en. Därför kommer jag skriva alla och berätta varför :)

Midsommar - Den enda högtiden man verkligen firar på sommaren i Sverige. Jag älskar sommaren och midsommar har för mig blivit ett tillfälle då jag umgås med släkt man inte träffar så ofta. Vi har alltid otroligt roligt tillsammans och firar midsommar ute i skärgården.

Midsommar 2009

Jul - En dag som man har älskat sedan man var liten. Det är en högtid som inte går att jämföras med något annat. Hur mycket man än växer upp så älskar alla Kalle Anka på julen, det är den enda dagen då jag är garanterad att få en favorit efterrätt, nämligen Ris a la malta! Jag gillar stämningen på julen där barnen delar ut julklappar till alla, när vi dansar runt granen, sitter och myser i soffan med julgodis, paket och någon film eller serie som någon fått i present.

Jul 2009


Nyår - Jag har alltid firat nyår ute på landet med mamma och pappa. Det har varit mysigt, med inte alltför mycket raketet, god hummer och stämning. De två senaste nyåren har jag spenderat med ett gäng härliga människor på andra sidan stan. Det har varit tema, otroligt god mat och fix med allt. Det har blivit en av mina favorittraditioner och jag hoppas verkligen att jag får vara med om det fler gånger, för oj va roligt det har varit!

Nyår 2010-2011
Valborg - Vet inte riktigt om valborg räknas som en stor högtid, men för mig är det en dag man firar i alla fall. Valborg var aldrig särskilt speciellt för mig när jag var liten, men de senaste två åren har det varit riktigt mysiga kvällar. Jag tror att det är en högtid som börjar ta plats och för mig har det varit ett tillfälle att spendera med många härliga gamla som nya ansikten!

Valborg 2010

Alla helgona - Alla helgona har alltid varit speciellt för mig då det är den tid på året som jag alltid går till min brors grav för att tända ljus eller åtminstone bara vara där. Jag älskar att ta en promenad på skogskyrkogården då alla har tänt ljus vid gravarna, det är en bra känsla som finns i kroppen på något sätt. Minneslunden är otrolig just den kvällen och på något sätt så känns det som att man borde se det. De senaste åren har jag befunnit mig på skogskyrkogården den kvällen och jag hoppas att det fortsätter så många gånger till.

Alla helgona 2010



Utsikt från Emily's place










Äntligen har jag hittat det jag letat efter!

Jag har, enda sedan hösten 2007, letat efter de perfekt vita jeansen. Ett par riktigt vita jeans, stuprör och som inte har alltför tjockt jeanstyg. I förrgår, tre och ett halvt år senare så hittade jag äntligen dessa jeans! Inne på Mango för 499kr så fick man ett par vita stuprörsjeans, som egentligen inte är jeanstyg och då ett tunnare material. Vita jeans är inget man använder jättemycket, men jag vill ändå ha ett par i garderoben då det är jättesnyggt att matcha olika färgglada plagg eller till enbart svart. Jag minns hur mycket jag använde mina gamla, så jag är verkligen supernöjd att jag har hittat dessa! Kommer förhoppningsvis användas mycket flitigt!



Jag och mamma var ju även på ett event på Lindex i tisdags, förutom goodiebagen så fick jag med mig detta hem. Ett par svarta strumpbyxor och min favoritinpackning!


Dag 19 – Ett favoritcitat.

Every song ends, but that's no reason not to enjoy the music.

110421

Igår åkte jag till landet. Ska bli skönt att vara här ett tag för att bara ta det lugnt! Har än så länge solat en del, träffat på ekorrar, en hackspett, humlor och diverse insekter, läst ut första boken i The Hunger Games, tittat på bra TV-serier som Vänner, Navy CIS och Off The Map.

Ikväll ska det grillas fiskspett och vi ska se någon bra film. Hela helgen kommer bli lugn med massor av filmer, god mat, bra böcker och förhoppningsvis mycket sol! Får se om vi får sällskap av någon släkting till helgen :)

Ljusa toppar från Forever21

På sommaren älskar jag ljusa toppar till jeansshorts.
Det är snyggt, stilrent och passar bra till årstiden!
Här kommer mina favoriter från Forever21!








Bilder: Forever21

Dag 18 – En låt som får mig att le.

Manhattan From The Sky

Rihanna - Disturbia

 

Rihanna - Disturbia

 

Riktigt bra sångerska och en bra låt!


Event på Lindex

Igår var jag och mamma på ett event på Lindex. Tidningen Chic hade anordnat en kväll med goodiebags, dricka och tilltugg, tävlingar och shopping med 25% i hela butiken. Vi fick med oss en varsin goodiebag och det här var det som fanns i!



Tidningen Chic
Lindor choklad
Solglasögon med ett fodral
Anteckningsblock
Nagellack från MNY
Te
Lotion från LDB

Jag tycker det var trevligt med en sån rolig blandning i goodiebagen! Chokladen är supergod, det är alltid kul att få en tidning att läsa, brillorna var perfekta nu till sommaren då jag repat ett par gamla och tänkt köpa nya, nagellack och lotion används flitigt här hemma, jag är inte den största tedrickaren men mamma verkade gilla smaken så jag gissar på att den blir bra och anteckningsblock är bra då jag själv inte går och köper sådant :)

Dag 17 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

 

Åland år 2005 tror jag.

Länge sen är det i alla fall!


Annorlunda utsikt.








110419

Igår var det körlektion och plugg på körskolan. Efter det drog jag in till stan med en kompis, satt i kungsan och njöt av solen, käkade asiatisk buffé och sen drog vi till en nice bar och hade det trevligt med hans kompisar. Kvällen slutade med nattbuss hem. Spontant och oväntat, en riktigt bra eftermiddag och kväll! :)

Nu ska jag snart iväg och plugga med körkortsteori och sen ska jag vaccinera mig. Kvällen förväntas bli annorlunda och trevlig och redan imorrn bär det av till landet!

Dag 16 – Min favorit tv-serie.

One Tree Hill är och förblir min favorit tv-serie.
Den innehåller så otroligt mycket att den blir något helt annat än en vanlig serie.
Jag älskar musiken, karaktärerna, hur den förändras under så många säsonger, berättelserna som man får genom serien. Jag älskar att den tar upp viktiga faktorer som spelar stor roll i människor liv, att man akn känna igen sig, att det finns något som alla brinner för även om man inte alltid vet exakt vad.

Det är helt enkelt en serie som har allt och lite till!

110417

En helt vanligt helt, men en söndag utan söndagsångest, kan det bli bättre?!

Idag har jag träffat Jessica, drog in till stan för att shoppa men jag hittade som vanligt inte det jag behöver som mest.. Under kvällen har jag kikat på filmen 10 000 BC, har sett den förut men ville se om den. Jäklar va bra den filmen är!! Har även hunnit med ett Bones-avsnitt, fixat lite med datorn och planerat inför landet.

Nu under veckan blir det en del körkortsteori, körlektion, vaccination och förhoppningsvis en shoppingtur då jag faktiskt hittar saker jag behöver! Sen självklart landet också! Nu är det dags att läsa en massa i min bok som är sjukt bra, The Hunger Games!


Dag 15 – Vad jag köpte senast.

En deo.

Dagens outfit 17 april 2011



Skinnjacka - Skinnaffär i farsta
Linne - H&M
Shorts + skärp - Cubus
Leggings - Lindex
Skor - Puma

The same.

Seasons come and go
but i will never change
and I'm on my way

Dag 14 – Vad jag åt idag.

Eftersom att jag missade ett par dagar förra veckan på listan så tar jag två idag!


- Två mackor
- Mango
- Kardemummakaka
- Glass

Sommarkläder...

Sommarkläder är det som är roligast att shoppa och det som man aldrig kan få nog av.
I alla fall känns det så! Här kommer mina favoriter från Forever21.








Bilder: Forever21

110416

Nu är det helg igen, och lov till och med. Helt underbart!

Tiden har gått otroligt snabbt och även om jag hunnit med en del under veckan så känns det som att allt gick lite för fort fram...
Skola har det varit under veckan och en del inlämningar. Har tittat på filmer under lektioner och fått lite uppgifter under lovet. Har även börjat kika på vad som händer efter studenten... Vet inte exakt hur allt blir ännu, men riktigt taggad och nyfiken är jag i alla fall!

Våren kom tillbaka, efter några kalla dagar, och nu är det riktigt fint väder! Jag har legat och solat både igår och idag, lite färg fick jag allt men kunde inte ligga länge då jag nästan brände mig direkt eftersom man inte solat sen augusti!

Nu under lovet ska jag till landet ett tag, vila upp mig, sola, plugga och bara göra det jag känner för. Har lite saker jag måste hinna med förr eller senare och då är det lika bra att ta det nu när man har lite ledig tid! :)

Amic Horizonte Hotel












Dag 13 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Finns ju mångas liv som man skulle vilja testa på.
Men jag skulle nog helst vilja testa på hur det är att vara skådespelerska eller sångerska.
Det är alltså inte en specifik person utan snarare yrke :)
En person som Jessica Alba, Jennifer Lopez, Shakira eller Jennifer Aniston skulle vara coolt!

Dagens outfit



Klänning från Sisters

Stormy weather

 

The Kooks - Stormy weather

 

Även denna är en underbar The Kooks-låt!


Dag 12 – Innehållet i min väska.

- Plånbok
- Kalender
- Pennor, sudd, linjal
- Hörlurar
- Nycklar
- Tuggummi
- Halstabletter
- Alvedon, Ipren
- Kamera
- SL-kort
- Näsdukar
- Kajalpenna, läppprodukter
- Spegel
- Öronproppar

Bilder från måndagens studentskiva
















2 månader kvar till studenten

Idag är det prick 2 månader kvar.
2 månader kvar tills jag tar studenten.


Dag 11 – Någonting jag ångrar.

Att jag inte tagit vara på tiden i Kärrtorp.
Är först nu i år, speciellt under alla studentskivor, som jag inser hur underbart allt är.


Sommarkläder från Forever21

Kan man tröttna på alla kika runt på vår och sommarkläder när man längtar så mycket till värmen? Det känns inte så nu när det är grått och trist utanför fönstret i alla fall! Skulle vara skönt att få nån vecka utomlands nu, värme, sol och bad är vad jag skulle behöva! Här är favoriterna just nu som gärna skulle få hänga med nästa resa! :)








Bilder: Forever21

Better late then never.

It's always better late then never.

Dag 10 – En bild på mig själv för två år sen.


Sommaren är underbar utomlands


















Dag 9 – En bild på ett ställe jag vart på.


110411

Dagarna bara flyger fram numera!

I torsdags blev det en del shopping och sedan en skiva på kvällen. Inte många timmars sömn, men det var värt det utan tvekan! Jag var utklädd till Christina Aguilera, jeans, magtröja, lockigt hår och röda läppar. Coolt att testa på något nytt!
Under fredagen var jag mest bara trött, efter skolan så låg jag i sängen hela kvällen och bara slötittade på TV tills jag somnade.
Lördagen bestod av shopping, från 12-21, helt sinnessjukt va fort dagen gick! Hittade ett par grejer, men såklart inte det viktigaste. Under kvällen umgicks jag med en vän och kikade på without a trace.
Söndagen var lugn. Pluggade en hel del, gick på promenad och åt pizza med en vän.
Idag var det skola. Underbart varmt har det varit och riktigt soligt! Efter plugget var det personalmöte på jobbet och nu håller jag på att fixa mig inför en skiva! Har blivit mycket skivor de sista 2½ veckorna, men det är värt varandra krona och för lite sömn. Är inte ofta jag har såhär roligt, så ofta, på alla utegångar i princip. Ikväll är det dags att klä ut sig till fånge!
Imorrn är det plugg och jobb som står på schemat.

Bild från 90-tals skivan för 1½ vecka sedan.

Dag 8 – Vad jag hade på mig idag.

Orkade inte ta någon bild.

Idag hade jag på mig jeans från H&M, vitt linne från TopShop och en grå kofta från Cubus.

Like a G6

 

Far East Movement - Like a G6

 

En bra partylåt :)


Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Sen när började man skriva om sina sämsta sidor i bloggen? :P
Nej men okej, en dålig vana som jag inte vill ha..
Det måste nog vara att jag tänker och analyserar allt för mycket!

Poolen - kväll




Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Om 1 miljon räckte så skulle jag köpa mig en lägenhet på Mallorca.
Annars skulle det gå till resor, rusta upp landet och mina utlandsstudier.

110406

Skoldagen bestod av håltimmar i massor, mindre roligt men skönt med en dag då man inte behövde anstränga sig. På grund av jobb sent och skola tidigt så somnade jag framför TVn vid halv 3 och vaknade upp 2½ timmar senare. Skönt var det och nu är jag utvilad!
Idag blir det en lugn kväll med en del plugg, lär ju inte kunna somna ikväll direkt ^^

Förra veckan kom studentmössan och allt annat som jag beställt, jäklar vad nära det är nu!!!


Sommarshopping

Lite vår och sommarshopping har det blivit de senaste veckorna även om snön fortfarande legat kvar på marken. Har bland annat köpt en magkort t-shirt med fransar från BikBok! Lite indianstuk över det hela, jag gillade den och tror att det kan bli riktigt snyggt till jeans eller jeansshorts! Den andra fina lilla saken är en virkad väst. Riktigt somrig och fin! Har velat ha något liknande länge nu, så jag är superglad att jag hittade den på MQ!


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

En lägenhet eller hur nere på Mallorca så att jag kan åka dit exakt när jag vill.


back.

So you see, you've got me back again for more.

Vårjackor!

Våren kommer med stormsteg, termometern visar över 10 grader under nästan hela dagen numera, man kan gå i en tjocktröja och skinnjacka utan att frysa ihjäl.. Våren får mig att längta nåt enormt till värmen! Men innan värmen är här ordentligt så behöver vi ju använda jackor och jag skulle jättegärna vilja ha en snygg vårjacka i år! Tycker att det är jättesnyggt med en skinnjacka under våren, eller en trenchcoat i en snygg färg! Har hittat några fina från Forever21 som gärna får flytta in i garderoben! :)






Bilder: Forever21

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har enormt många mål, drömmar och önskningar... Vet inte riktigt vart jag ska börja!

Jag har som mål att uppfylla så många drömmar och önskningar som möjligt.
Jag vill kunna förverkliga dessa så gott det går och skapa fler under livets gång.
Just nu vill jag ta studenten med bra betyg och ta körkort.
Men även komma på vad jag vill jobba med i framtiden och hur jag vill spendera de närmsta åren.
Jag har en dröm om att resa otroligt mycket,
kunna unna mig det jag gillar och hoppas på att jag lyckas med det jag vill här i livet.


Som sagt, det finns många mål, drömmar och önskningar och det här var ett urval av de som finns i mitt huvud just nu. :)

Studentskiva, tema 90-tal

Torsdagkvällen, som från början skulle vara en pluggkväll, spenderades hos en klasskompis och sen iväg på skiva. En riktigt grym kväll med underbara människor! Temat var 90-tal och människorna gick verkligen in för det! Där fanns backstreet boys, spice girls manager, britney spears, pokemon och många fler! Kommer verkligen sakna skivorna när det är över!

Förande hos Mimmi


















Skyddsrummet











Home

 

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home

 

Den här låten har jag lyssnat på hela helgen, helt underbar!


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

SOMMAREN



Min favoritårstid är sommaren.
Jag älskar värme, att sola och bada, kunna vara ute hela natten utan att det är särskilt mörkt, inte behöva ta på sig lager på lager på lager av kläder, att kunna springa omkring barfota på stranden och gräset, att vara ute i skärgården, åka utomlands och mycket annat. Allt detta gör jag på sommaren och då trivs jag som bäst! :)

Dagens shopping

Orkade inte stanna hemma hela dagen, så jag drog iväg och shoppade lite.
Blev bland annat dessa 2 toppar från H&M.
Coolt material, härligt magkorta och lätt att dra ner över ena axeln.
Längtar till riktig vår och sommar då man kan gå runt i bara t-shirt och shorts!


I'm tangled up in you

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide

Magaluf!

I love this place...






















Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


110402

Nu är det redan april, tänk vad tiden går fort!
Börjar få en känsla av att det går lite för fort och vill få mer tid till allt som vanligt, men det funkar ju inte riktigt så.. Den här helgen blir en lugn helg eftersom det var studentskiva i torsdag och blir ännu en imorgon. Ska bara fixa här hemma, plugga och lata mig så mycket som möjligt, man behöver såna dagar ibland! :)

Bild som togs i april förra året när jag åkte Sky View

SP3B's studentskiva 27/3 2011















































Tack alla för en grym kväll!

4 months left

 

4 månader kvar tills jag är tillbaka <3

Känner ett stort lugn i hela kroppen när jag tänker på det!


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



10 fakta om mig:
1. Jag är envis
2. Jag blir lätt stressad
3. Jag älskar sommaren
4. Jag gillar kläder och mode
5. Jag är perfektionist
6. Jag vill göra allt på sån kort tid som möjligt
7. Jag älskar musik och att sjunga
8. Mallorca är för mig ett "andra hem"
9. Jag gör otroligt mycket för mina vänner
10. Jag vill alltid leva livet fullt ut

RSS 2.0