Godnatt

Nej, nu är det dags att sova! Är jätte trött faktiskt och måste börja vända på dygnet ifall att jag blir så pass bra att jag kan jobba :) Imorrn är det inget annorlunda, ska bli helt frisk hade jag tänkt, får se hur det är med febern och så.. Den gick upp nu på kvällen igen, så jag håller tummarna för att det ska vara bättre imorrn. Något som jag är fundersam på är varför jag har ont i huvudet, jag får ont i fort jag böjer mig ner förutom den vanliga huvudvärken, riktigt skumt de där, men det löser sig nog :)


Citat angående Mallorca

Danger: Malin in Mallorca, be careful!

Sagt av min kära spanska vän Eloy :) Saknar dig galning, får se till att träffas, nån gång kommer jag till Barcelona, det vet du :)

Hotell bokning

Nu har Cili och hennes mamma varit här igen, fixat med hotell bokning, nu gäller det bara att få ner det till Mallorca och få en bekräftelse :) Men det ska nog gå att ordna ;)


Riktigt såhär galna, översminkade och djup urringning ska inte finnas på Mallorca, men lika taggade ska vi vara! :)
(För er som inte förstår är bilden tagen precis innan vi skulle ut på scenen när vi spelade horor i en pjäs i Dramaklassen)

Kläder till Mallorca

Har ju kontakt med alla vänner nere på Mallorca och det som behövs tas med är coola kläder och solkräm då det är boiling hot in august! Så, nu tycker jag att dessa plagg dimper ner i brevlådan så att de kan tas med på min resa :)

Shorts:


Tanktops:


Linnen:




Klänningar:




Skor:


Smycken:




Väskor:


Underkläder:



T-shirts:


Skärp:


Övrigt (för bl.a. resa dit och hem):


Bilder: Forever21

Avklarat

Läkarintyget postat, middag fixad och uppäten och så har jag tittat på Bones och fått ett par viktiga mail skickade :) Känner mig piggare idag verkligen, men långt ifrån bra. Är så matt efter att ha haft feber i en veckas tid, det är för mycket i den här värmen. Jag älskar att solen är här och jag älskar värmen, men inte febern, den klarar jag mig utan!
Jag saknar min J otroligt, men snart får jag träffa honom, det ska bli underbart <3


Jag för 4 år sedan, ganska brun efter ett tag på Österlen ^^

Rosa armband



Jag är med och tävlar om ett rosa armband hos Andrea :)
Armbandet kommer från Aldora!

Design

Nu blev det ändring av färgen på bloggen, designen vill jag verkligen ha kvar, är så grymt nöjd med den så det inte är sant! Men färgen hade jag börjat tröttna på :) Så nu blev det rosa, en färg som jag aldrig skulle kommit i närheten av för ett år sedan, inte ens ett halvår sedan. Men nu älskar jag den, mer eller mindre ^^ Det blev fint tycker jag i alla fall, och det var själv klart underbara Saga som hjälpte mig då jag själv är helt lost när det gäller sånt där :)

Liten promenad

Alla gamla kläder är slängda i smutsen, lakanen är bytta, jag har hunnit duscha och lite annat :) Huvudvärken fortsätter som en sprängande känsla, men jag försöker att få i mig så mycket vatten och fläderblomssaft det bara går! Nu är det dags att skicka in mitt läkarintyp till Konsum, så jag måste ta en sväng ner till centrum. En liten promenad klarar jag av, ska bli skönt att få se solen i några minuter också :)



Saga jag saknar dig så mycket så jag vet inte vad! Träffas så fort jag blir frisk? <3<3<3

Tisdag - lite bättre

NU har jag vaknat till liv, fått i mig penicilin, nässpray och droppar. Känner mig mycket bättre idag, trots att jag vaknade med huvudvärk. Har precis fått i mig lite bigarråer, det fick bli en sån frukost idag :) Planerna för dagen (och de senaste dagarna) är såklart att friskna till lite grann. Ska kasta alla kläder i smutsen för att inte få tillbaka ögoninflammationen eller halsflussen och jag ska även byta lakan i sängen. Vill få bort all sjukdom nu och bli frisk :)
Igår sydde mamma in några linnen, så nu fick jag några till sommarlinnen i garderoben som passar igen, känns riktigt bra :)

Party!

Partykläder och de som hör till, ge mig nu!










Bilder: Forever21

Flyg bokat!

Flyg till Mallorca är bokat :) Hotellet kvar att fixa, men det löser vi inom ett par dagar, vi vet exakt var vi vill bo och dom har godkänt det än så länge :) Cili, jag är taggad!

Gratisbio, uppdaterad!

Gratisbio. Uppdaterad sida som gör så att medlemmar kan ha kontakt med varandra, bättre navigering och mycket mer!
Jag tycker att ni ska ta chansen att bli medlem på Gratisbio nu om ni inte är det sedan innan, bli medlem genom att klicka här :)

Valfritt från Evasunderkläder


Jag är med och tävlar på bloggen Menjagvetinte om ett valfritt plagg från Evasunderkläder :)

Mallorca blir verklighet

Cili och hennes mami kommer över ikväll, vi ska ÄNTLIGEN boka våran otroligt efterlängtade resa. Drömmen blir verklighet!
1 vecka ska vi spendera i paradiset Mallorca, med våra underbara otroligt älskade vänner Emily, Matthew, Isabella, Sofia, Damian och Marilo :) Förhoppningsvis får vi träffa allihopa flertalet gånger och prata om allt som hänt under året (eller åren för vissa). Jag är så otroligt glad över att det blir av! En vecka med sol, bad, shopping, utgång, restauranger, skratt och allt annat som hör resor till. Jag är säker på att den blir som mina resor har blivit sedan Scotland, det vill säga oförglömlig! :) Det ska bli så underbart att få åka tillbaka och träffa alla, som jag har längtat, som jag har blivit hjälpt av de och som jag har ställt upp. Riktiga vänner, äkta vänner, det finns inte många av dom har jag märkt med åren, men de på Mallorca kan jag alltid räkna med! :)

Svart armband



Jag är med och tävlar om det här snygga armbandet här :)

Godisbox



Jag är med och tävlar om godisboxar hos LiiCee :)

Läkarbesök ännu en gång

Det blev ett läkarbesök även idag. Denna gång för att febern inte gått ner och för att jag behövde ett läkarintyg i och med att jag har varit hemma från jobbet i en vecka nu... Fick veta att mitt öra inte mår bra och skulle jag inte ätit penicilin skulle jag fått en öroninflamation också, great! Nässpray som sjutton, annars får jag det sa hon. Känner mig sjukt seg, men det var skönt att få komma ut en stund och gå i solen, känns skönare att vara ute än inne även fast jag är sjuk. Snart är det middag, skinkpaj, har inte ätit det på länge så det ska bli gott gott gott!



Bild redigerad hos Picnik :)

Namnhalsband



Jag är med och tävlar om Namnhalsband hos Lisa :)
Halsbandet kommer ifrån Dreams of Pearls.

Freestreet, gratissidan med ett alternativ

Freestreet är en sida där man samlar poäng som man sedan växlar in till presentkort, som på alla andra gratissajterna. Skillnaden som gör Freestreet bättre är att man kan växla in till presentkort på Caliroots :)

Om ni vill bli medlem klickar ni här! :)


Linnen

Jag vill ha massa nya fina linnen att ta med till Mallorca och kunna använda här under sommaren, Forever21 är självklart favoritsajten för detta :)


 





Bilder: Forever21

Tack för vinsten



Tack för vinsten Millah :)

Bikini från La redoute

Min underbara choklad färgade bikini från La redoute :)
Tack Lily och Market2member för presentkortet!
Den kommer anvädas flitigt i sommar och i framtiden. Dessutom kommer den bli supersnygg till brun hy!


Mordet

Såg att Tove Lind och Tim Vrågård ligger på listan på bloggsök inne på bloggportalen. Inte så konstigt i och med att de är misstänkta för mordet Therese Johansson Rojo. Jag har reagerat mycket på mordet, dels för att det är nära, jag har kompisar som känt henne och en av mina närmaste vänner har umgåtts med Tove och Tim i 2 års tid. Det är läskigt när något sånt här händer och jag hoppas allt löser sig på bästa möjliga sätt. Den/de som har mördat Therese ska in i fängelse eller möjligtvis psyket beroende hur det är. Jag tänker inte gå in närmare på det här, förutom att säga R.I.P. Therese

Gratissms

Blev nyss medlem på Gratissms :) Insåg att det kan vara smart att kunna skicka ett meddelande gratis osv :) Om ni är intresserade kan ni bli medlem här :)

Måndag - fortfarande feber

Måndag igen, inte för att det spelar så stor roll i och med att jag är ledig från skolan, men ändå :)
Hostade som en galning inatt efter att jag tog nässprayen, och slutar jag med den så får jag ont i öronen, fan att allt ska vara så invecklat! Måste få ett läkarintyg, bli sjukskriven nån/några dagar till, för inte kan jag gå och jobba om 19 timmar eller vad det blir, så bra mår jag inte alls.
För övrigt ska vi få en ny del till soffan eftersom att de är fel på hörnan, så nu kommer den sluta låta och alla kommer trivas i den :) Ska bli skönt att äntligen få det fixat! Förövrigt är det strålande sol ute och jag är så varm att jag inte vet vart jag ska ta vägen, mest pga min feber dock...


Jag saknar dig Saga :(


Howie Day - Collide



Cili, det här är min och din låt. Har alltid varit och kommer alltid vara :)
Jag älskar dig och är så sjukt glad för din skull, det vet du <3

Axelbandslöst

Det är nog bland de finast som finns med ett par brunbrända axlar om en axelbandslös klänning :) Dessa skulle gärna få flytta hem till mig!









Bilder: Forever21

Sommarbilder från landet

Tog lite bilder i solens strålar i helgen som kompensation för att jag inte orkade ligga med min feber i solen.. Här kommer de i alla fall :)


Grillmiddag i fredags :)


Vet inte riktigt vad som hände men de ser ut som skugga på träden, men de var soligt i alla fall :)











Waling Trainers

Just nu pågår en utlottning på Ett dussin pannors blogg, du kan just nu vinna ett par Waling trainers - stavlösa stavar.

*Walking trainers är ett enkelt och smidigt träninggsredskap som används vid såväl promenader, powerwalking och löpning.

*Walking trainers är ett diskret alternativ till stavar som du enkelt kan lägga i väskan eller fickorna när du promenerat klart/ska in i butiken/på bussen.

*Walking trainers stärker hand- underarms- och överarmsmuskulaturen samtidigt som blodcirkulationen ökar.

*Walking trainers passar för den som vill ha lite extra utmaning på promenaden eller löparrundan. Fungerar även som lätta hantlar vid träning

*Walking trainers kan också användas vid lätt massage.



Nellypengar



Jag tävlar om pengar på Nelly, gör det du med här :)

Home again

Nu har jag kommit hem, både från landet och läkaren. Precis som vi misstänkte var det ögoninflamation och jag fick droppar som ska droppas 6 ggr per dag till det blir bra och nån dag extra så att det inte kommer tillbaka. Känns skönt att veta att det förmodligen bara blir bättre nu, för så många fler sjukdomar kan jag väl inte dra på mig? Feber har jag fortfarande och den planerar tydligen inte att gå ner den närmaste tiden verkar det som, men det SKA den göra, oavsett!

Bilder kommer, har tagit ett par på landet och de ska få förgylla min dag och bloggen :) Känns som att det är på tiden med lite nytagna bilder, eller hur? ;)
Funderar fortfarande lite på de där med tävling i bloggen, har ju själv vunnit en del och är med i massor, så jag skulle vilja öppna möjligheten för flera :) Vad säger ni, vore det kul?



Hörde att det inte blev någon spelning för The Kooks på Peace&Love, vilken tur att jag inte åkte då, för det var ju dom jag ville se! :)

Söndag - ögoninflammation

Godmorgon! :)
Idga när jag vaknade var rösten tillbaka lite grann, så jag kan prata även om jag låter väldigt konstig. Dock mådde ögonen inge bra, precis som igår.. Jag trodde att det kanske var en allergisk reaktion av något slag, men allergi tabletterna tar inte bort det.. När jag visade mamma sa hon direkt ögoninflamation, precis vad jag misstänkte i och med att det inte var en allergisk reaktion.. Så jag måste till någon läkare idag också och få droppar/salva eller något annat som hjälper emot det, fan va jag blir sjuk nu då! Har ju klarat mig rätt bra under skoltiden, men nu så fort jag ska få vara ledig får jag 3 olika sjukdommar samtidigt, vad är det här egentligen?!
Inte kommer jag få träffa någon på ett par dagar heller då ögoninflamation smittar någon förj*vligt! Så de blir till att ligga inne och ha tråkigt när det är som bäst väder... När jag sen äntligen blir frisk kommer det säkert bli dåligt väder och tillslut är sommaren borta och jag har inte hunnit sola ett dugg.. rejält jobbigt!

Aja, nu får jag ta och rycka upp mig, är trött på dessa sjukdommar nu och jag vill bli frisk, frisk som en nötkärna!



4 år gammal bild :) jag är lik mig

Mallorca memories

Använder som sagt den bärbara datorn härute på landet och det är även i den som mammas och pappas gamla kamera har sitt bildprogram. Den kameran följde med till Mallorca förra sommaren och det finns bilder som jag inte visat här på bloggen, bilder som jag själv endast sett 1 eller 2 gånger innan. Så nu kommer massor av fina bilder från underbara Mallorca :)
Har inget bra redigeringsprogram på den här datorn, så ni får stå ut ;)


Jag och Philip på Arlanda express


Philip, jag och mamma påväg ner till bussen :)


Bakgata inne i Palma


Palma


Hotel Horizonte


Hamnen nedanför hotellet























Vad säger du Cecilia, längtar du nu? ;) Jag gör i alla fall det!


Grillmiddag

Underbart god middag blev det, kycklingspett med ris, curry sås och vitlöksdipp :) Det är så mysigt att kunna grilla på kvällarna här ute på landet och verkligen känna att man lyxar till det lite grann ^^

Nu ska jag vara smittfri enligt läkaren, känner mig dock inte bra någonstans.. Jag har ont i huvudet, tror att jag har liite feber, ont i halsen, hes så att jag knappt kan prata osv.. Får verkligen hoppas att jag mår mycket(!) bättre imorrn, annars vet jag inte vad jag gör!

Imorrn ska jag i alla fall åka hem till stan igen, måste ta det lugnt tills på tisdag då jag ska iväg och jobba.. Om rösten inte är bättre vet jag inte riktigt hur jag ska göra, då kan jag ju inte prata med kunderna? Aja, sånt löser sig, får ju se hur jag mår imorrn och på måndag :)


Ett par år sedan :) Jag kör båten

Nagelkit



Jag är med och tävlar om detta nagelkit hos Foki :)

Dior läppstift



Jag är med och tävlar om ett Dior läppstift hos Emma :)

Lördag, sommar!

Åkte som sagt ut till landet igår och det är där jag befinner mig just nu ;)
Påvägen hämtade vi upp mitt paket från La redoute som äntligen(!) hade kommit fram och både bikinin och tunikan satt perfekt! Bikinin kommer nog bli en ny favorit tror jag, för den var riktigt snygg!

Igår tog jag bara det lugnt, kollade på TV och så och idag har jag inte hunnit med så mycket.. Fick jordgubbar till frukost vilket var underbart! Tyvärr så mår jag inte alls bättre än så länge.. febern ligger i, huvudvärken finns, halsen gör ont och jag har nästan tappat rösten helt. Det var illa igårkväll, men det gick att prata om jag tvingade mig själv.. men nu.. det går knappt alls. Mamma och pappa frågar hela tiden vad jag säger när jag pratar med dom.. så det är tråkigt! Men förhoppningsvis behöver penicilinet ett par dagar på sig för att ställa allt i ordning igen, så förhoppningsvis mår jag mycket bättre imorrn och på måndag :)

Sitter just nu på terassen i min svart guldiga bikini från H&M och ett par svarta shorts från Only, skönt att inte behöva ha så mycket kläder på sig, lite feber har jag ju fortfarande och samtidigt vill man kunna njuta av sommaren, det är ju ändå sjukt varmt och somrigt ute! :)

Internet krånglade jätte mycket för en stund sedan, men nu har jag fått igång allt, så förmodligen går det hur bra som helst att blogga ;) Jag har ju tröttnat totalt på att bara ligga still framför TV:n eller att sova, det är ju ändå det jag har gjort sedan i måndags kväll, så det är skönt att kunna sitta ute och blogga och kika runt på andras bloggar!



Fredag - halsfluss

Jag har varit hos läkaren nu, för febern hade inte gått ner imorse heller. Som jag trodde så visade det sig att jag åkt på halsfluss.. lagom mysigt nu till sommaren... Fick i alla fall penicilin som man klarar av att vara i solen med, så det är ingen större katastrof :) Fick tyvärr inte jobba imorgon heller då det fortfarande smittar imorrn, men på söndag blir jag smittfri och som planerat kan jag gå och jobba på tisdag :)

Mamma och pappa vill ut till landet, i med att jag ändå inte får träffa någon kan jag åka ut till landet också :) Kan få ta det lugnt och kanske ta en sväng med båten eller bilen imorrn, då kommer jag ju vara enormt mycket piggare så det kanske går :)



Jag längtar efter den här ön just nu, tänk sol, filt, båt, picknick, fläderblomsaft, saltvatten, bikini and so on.. låter det inte underbart? :D

Sommarlista

Snodde en lista från min kära Saga :)

 

Bikini eller baddräkt? - Bikini
Hängmatta eller solstol?
- Hängmatta
Brunt eller blont hår? - Blont
Shorts eller kjol? - Kjol
Linne eller T-shirt? - Linne
Utsläppt eller uppsatt hår?
- Utsläppt
Brun eller vit? - Brun
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - Saltvatten
Sommarfärg? - Vit, helt klart
Liseberg eller grönalund?
- Grönan
Sommarsöt eller sommarsnygg? - sommarsnygg tror jag
Varmt eller svalt på sommaren? - Varmt
Soligt eller molnigt ? - Soligt
Hav eller sjö?
- Hav
Cola eller fanta? - Cola
Flipflopps eller ballerina? - Flipflopps
Båt eller husvagn? - Båt
Bada från strand eller brygga? Bada från brygga
Solbrända killar eller kritvita killar? - Solbrända
Tälta eller sova inne? - Sova inne brukar de bli, men i sommar ska jag testa mitt nya tält!


Sommarlovets Gillar/Ogillar



Gillar:
Att det är bra väder
Att värmen äntligen kommit
Att jag har sommarlov
Att jag får äta hur mycket glass som helst utan att känna mig onyttig

Ogillar:
Att jag är sjuk
Att jag inte kunde jobba de dagar jag skulle
Att det för var dag jag är sjuk närmar sig till Kärrtorp
Att jag inte fick mitt musik betyg



Citat från midsommar

Ett citat från midsommarhelgen!

Barn: Pappa, var snäll nu!
Pappan: Jag är snäll, du har fått bo hos mig heeela ditt liv!


Jag gillar mammas kusins familj, det är alltid trevligt att träffa dom och man skrattar alltid en massa!

Outfit

Det här hade jag på mig för några dagar sedan då jag åkte hem till J :)



T-shirt - JC
Kofta - Bikbok
Jeans - H&M
Gladiatorsandaler - Skopunkten (otroligt bekväma!)

Hade även på mig ett par söta örhängen med en röd blomma på som Adde valde ut på Ur&Penn något år sedan :) Vet inte riktigt vad det är, men tydligen så verkar killarna gilla dom ^^ Lite sött

Sommarkläder

Jag längtar tills jag är frisk och får springa runt i sommarkläder ute i solen igen!
Som plåster på såren (för att jag ligger inne med feber när det är underbara soldagar ute) så borde Forever21 kunna skicka hem lite favoriter till mig ;) Man kan ju i alla fall drömma, hihi!
Dessa skulle gärna få flytta in i garderoben! :)








Bilder: Forever21

Cupcakes läppglans



Jag tävlar om dessa cupcakes läppglans hos Lena :)

Makeupstore

Tävling om en makeup lektion och produkter på Makeupstore hos Idws :)

Sminkutlottning



Jag är med och tävlar om smink här :)

Hudvård!

Teherese har en tävling där man kan vinna olika hudvårdsprodukter och liknande :) Tävlar gör man här!

Bikini



Jag tävlar om en bikini från Ingelita hos Catharina :)

Fiberwig Mascara



Jag är med och tävlar om den här mascaran hos Jenna :)

Namnsmycke



Jag är med och tävlar om detta namnsmycke från Mami Design hos Christina :)

Rosetter



Jag tävlar om detta här :)

Hårvård



Jag tävlar om denna hos Candis :)

Torsdag - sjuk

I måndags fick jag feber och sen dess har varit sjuk.. Jag låg hemma hos J tills igårkväll då pappa kom och hämtade mig. I och med att J också var krasslig så gjorde det inte så mycket att jag var där, kunde lika gärna vara sjuka tillsammans :)
Har inte kunnat jobba på 3 dagar nu och jag tror inte det blir något imorrn heller eftersom febern inte bestämt sig för att gå ner helt ännu.. Halsen krånglar och jag är yr hela tiden. Det känns väldigt konstigt om jag ska vara ärlig...

Jag är inte så ofta sjuk med feber eller liknande men ibland slår det till och det är ofta på lov eller liknande :) Får väl se till att proppa i mig lite jordgubbar och krypa ner i sängen och bli bättre! Har nog aldrig tittat så mycket på TV som jag gjort de här dagarna i alla fall, men datorn? Nej, jag orkar inte sitta upp hela tiden, det är jag för seg för. Korta stunder går bra, så därför kommer det komma massa inlägg som vanligt nu :)

Har haft på mig J's fotbollströja hela tiden så jag har varit så söt så ^^ Nu sitter jag här i hans t-shirt som hamnade hos mig några veckor sedan, så mysig så! Alldeles för stor, precis som killars tröjor ska vara på tjejer :)


Funderar på att ha en tävling på bloggen, är det något som skulle vara intressant? Kom gärna med önskemål på vad priset skulle vara i så fall :)

Nu är det dags för mig att lägga mig i sängen och kika på 7th Heaven, ett program jag inte kan få nog av! :)

Naglar!



Jag tävlar om detta hos Nagelbloggen! :)

Adidas klockor



Jag är med och tävlar om en adidas klocka hos Johans nöjesfält :)

Presentkort på H&M



Jag är med och tävlar om ett presentkort på H&M :)
Tävlingen hålls av Carolina!

Månadstävling



Gratisbio anordnar varje månad en tävling där man kan vinna 500kr på Nelly, det skulle jag gärna vilja ha! :)

Nu drar jag..

God middag blev det framför TV:n och nu känner jag mig bättre när de gäller att käka i alla fall, tur det! Börjar känna i halsen att en infektion är på ingång och jag hoppas att den inte bryter ut ordentligt, då får jag problem med jobbet.. Men det löser sig nog :) Får proppa i mig vitaminer och sånt ^^

Natten tänkte jag spendera i Jakobsberg, tänkte börja åka dit ganska snart faktiskt, allt annat kan vänta till en annan dag liksom :)

Imorrn är det jobb som gäller och sen ska jag och mamma mäta upp massa kläder som ska sys in :) Känner att jag vill kunna använda hela min garderob igen ;)



Strumpbyxor



Jag är med och tävlar om dessa hos Lona Trogen
De kommer ursprungligen från Evas underkläder :)

Nitskärp



Det här nitskärpet från Frozza's egna märke skulle jag vilja vinna hos Julia Berg :)

Överraskningar!

Många glada överraskningar idag :) Insåg att jag har rätt mycket rabatter som jag kan använda och jag har fått samtal från jobbet och ska få jobba två extra dagar :) Så nu blir det jobb:

Vecka 26
Tisdag - 12-17
Onsdag - 9-18
Torsdag - 7-16
Fredag - 7-16
Lördag - 11-15

Vecka 27
Tisdag - 7-16
Onsdag - 7-16
Torsdag - 7-16
Fredag - 7-16

Det är ju bäst att passa på nu när det inte är någon skola och jag har tid :) senare i sommar har alla semester och jag ska till landet och Mallorca bland annat, så det kändes okej att ta två dagar till :) Tanken var ju att jag skulle få jobba hela den här och nästa vecka, men det fanns inte tillräckligt många pass lediga, men nu har jag ju nästan fått hela veckorna ;) Det är super!







Har precis kommit ut ur duschen och jag tänkte göra i ordning mig så småning om :) Måste få i mig något att äta och fixa i rummet lite grann. Cili smsade för en stund sedan och hon hade äntligen hittat den guldfärgade bikinin hon var ute efter, super! Nu längtar vi tills resan är bokad och då jävlar ska vi göra Mallorca farligt, eller hur sweetie? ;)

Måndag morgon igen

God morgon! :)
Jag vaknade för en timme sedan och bestämde mig för att inte sova längre.. måste ju ändå upp vid halv 6 på torsdag, så då är det onödigt att börja vänja kroppen till att vakna vid 1... La mig vid halv 2 inatt, så jag har fått sömn så det räcker tror jag, seg är jag ju alltid, så det gör ju ingen skillnad :P

Fick nyss en kommentar där de stod att en vinnare är dragen i en tävling jag har varit med i, och det vasade sig att jag hade vunnit! :) SÅnt blir man väldigt glad av!
Så nu kommer dessa fina saker trilla ner i brevlådan någon dag, jag längtar efter de och min beställning från La redoute som fortfarande inte kommit..



Godnatt

Under kvällen har det städats här hemma och jag har tittat på Bones :)
En lugn kväll med andra ord och det har varit otroligt skönt att inte behöva göra något speciellt! Försöker repa mig efter midsommar som satte sina spår.. är stel i hela kroppen pga hur jag sov och jag kan knappt äta.. känns inte sådär jätte kul nu efter men sånt går över som allt annat :) Lite vila, sol och pussar så försvinner allt lika fort som det kom! Kan ju till och med vara bra att varva ner några dagar och inte äta så mycket, då piggnar hela jag till efter! :)


God tårta på midsommar



Jag idag, sminket överallt pga att jag sov med det och håret var inte så mycket bättre :P
Äh jag är söt ändå! :D Ibland får man vara lite ego ;)

Nej, nu ska jag sova, är riktigt trött!

Galna(?) mönster

Det är inget som jag har varit ett vidare fan av, men vissa kan nog bli riktigt snygga på ;) Eller vad säger ni om dessa?







Bilder: Forever21

Pincett



Jag är med och tävlar om denna hos Suzan :)

Sommarglass



Bli medlem på Sommarglass och samla poäng :)
Då kan man få gratis glasschackar till sin mobil som man kan handla med ;)

Bli medlem här! :)

Shoppingen med Cili :)



Den rosa klänningen/tunikan på bilden köptes på New Yorker, en affär jag gillar mycket!!
Den ser dock mer röd orange ut på bilden.. i verkligheten är den rosa!



Nya make up borstar till olika ögonskuggor följde med och en Mascara som var vattenfast :) Concealern kom hem från Nelly :)

Mini styler



Jag fick ett paket idag :) Från Nelly!
Det var bikinin, plattången och concealern som hade kommit :)
Bikinin ska tillbaka men det andra tänker jag behålla!



Här är min ministyler!

Highlighter



Jag är med och tävlar om denna här :)

Ögonskugga från Elizabeth Arden



Jag är med och tävlar om detta hos LinneaHilje :)

Cocoa Butter



Jag tävlar om detta hos Simone :)

Kan Dee



Jag är med och tävlar om detta hos Kan Dee :)

Strumpbyxor från Evasunderkläder



Jag är med och tävlar hos Linnea :)

Choklad



Jag tävlar om detta här :)

27 dresses

'

Jag är med och tävlar om filmen 27 dresses hos Maria :)

Clip on set



Jag tävlar om detta hos Stuumpan :)

Goodiebag hos Jessica



Jag vill vinna en goodiebag hos Jessica :)

Dagens outfit x2

Dagens outfit och onsdagens shopping outfit :)

Onsdagen:

Linne - H&M
Kofta - VILA
Jeanskjol - Vero Moda
Nitleggings - Bikbok
Högklackade gladiatorsandaler - DinSko
Väska - D&G från Thailand

Idag:

Örhängen - Ur&Penn tror jag
Linne - H&M
Kofta - Flash
Jeanskjol - Vero Moda
Nitarmband - Nån tidning



 Gladiatorsandaler - Skopunkten

Just nu,

Duschcreme: Dove go fresh
Shampoo: John Frieda Collection Luxurious Volume Thickening Shampoo
Balsam: John Frieda Collection Luxurious Volume Thickening Conditioner
Hårinpackning: PHC colour protecting
Torrschampo: Osis dust it
Hårprodukt: Använder inte så mycket hårprodukter
Hårspray: Sunsilk Volume Hold
Lock-/plattång: Rosa Mini Styler från HH Simonsen, locktänger och värmetång från Philips beauty
Bodypeeling: Använder inte det
Bodylotion: Bodybutter från The body shop, Bioterm after sun, propyderm, Summerbreeze mango & passionfruit och Softening bodylotion apricot & almond oil

Kroppsprodukt: Olika body lotions och tanning oil
Solskydd: Oliv sunsafe spf 25 och Garnier ambre solaire spf 10
Parfym: Christina Aguileras första och Gucci envy me
Deodorant: Ldb fresh och aloe vera
Ansiktsrengöring: Har lite olika, men jag gillar ingen eftersom det tar bort min bränna...
Ansiktsvatten: Använder inget
Ansiktscreme: L300 face cream eller Fuktkräm från ACO

Nattkräm: L300 face cream eller fuktkräm från ACO
Ögoncreme: Använder ingen
Ansiktspeeling: Ingen
Ansiktsmask: Nivea Visage Active Purifying Mask
Primer: Ingen
Concealer: wet n wild CoverAll Concealer Palette
Foundation: i'D' bare minerals
Rouge: Elizabeth Arden Luxury Cheek Color
Bronzingpowder: Spring shine duo bronzing, bronzing brush från H&M

Mascara:
Mary Kay och vattenfast från nivea och L'oréal
Ögonskugga: Mac, Åhléns egna och Cover girl
Ögonbrynspenna: H&M
Ögondroppar: Inga
Läpprodukt: Bern Lippy lip balm från The body shop
Läppstift: Revlon
Läppglans: Make up stores eller Make up facorys
Nagellack: Massor i alla möjliga märken!

Gratis-Fashion

En ny gratissida har kommit och jag har självklart blivit medlem :)
Gratis-Fashion :)
Än så länge verkar den vara som de andra gratissidorna, men liknar nog mest pointshop tror jag :) Känns så i alla fall ^^

Klicka här för att bli medlem!



Söndag med Cili

Nu är älskade Cili påväg hit :)
Vi bestämde oss för att träffas ett tag innan hon börjar jobba :) Känns bra att vi träffas mer och mer, jag har saknat henne! Hon ska i alla fall få en liten uppgift när hon kommer hit :) Att hjälpa mig bestämma om jag ska ha kvar bikinin jag köpte från Nelly eller om den ska tillbaka :) Är så otroligt osäker på överdelen, den var inte alls så som jag väntade mig....
Det går inte att ladda upp bilder på bloggen nu, så det får komma senare. Har en hel del att visa! :)



Jag totalt osminkad och nyblonderad Cili :)

Hemma från Landet och Ålön

Jag har mobilbloggat över 10 gånger, men det var bara de två första som kom fram.. så trist! Men så kan de gå ibland, man har ju hört och märkt att det inte fungerar felfritt så.
Åkte i alla fall hem till J i onsdags och kikade på en film :) Vaknade på torsdagen och insåg att han hade blivit sjuk, så jag pussade lite extra på honom innan jag var tvungen att åka till landet :) Massa TV och annat, tog de bara lugnt på kvällen. På fredagen körde jag båten ut till Ålön, i 7 sekundmeter (!!!!), det var starkt gjort alltså! Så mycket mat jag åt den dagen har jag nog inte fått i mig under hela mitt liv, känns så i alla fall.. Har mått illa eller känt mig otroligt mätt sedan fredags kväll! xD
Sov på en soffa den natten och fick träplankor till kudde eftersom min trillade ner på golvet.. Gör inte så mycket dock i och med att de bara var några timmar :P
Igår tog vi båten hem igen och jag övningskörde med bilen hem till stugan, ganska bra gick de för att ha pausat i ½ år :)
Duschade och tog bussen hem, åkte till Marcus där J och Mats var :) Vi kollade på filmen Barnyard (tror att den hette så) och slappade ^^ Sen tog jag och J tunnelbanan hem till mig och sov :) Vaknade upp vid 7 imorse av att J sitter påklädd vid sängen, jag blev otroligt förvirrad och han sa att han inte kunde sova för att han förmodligen fått öroninflamation, stackrn! :( Så nu sitter jag här orolig över hur han mår för jag har inte hört något sen han kom hem :( Så tråkigt att han blev sjuk just nu när de fina vädret kom, tycker så synn om honom!

Nu ska jag gå och fixa mig och hämta ut ett paket :) Så får vi se om det blir något solande eller så :)

Midsommar på ålön! Inget regn oc

58ae3bda6ef45a56e3f3b9ef2e383370.png

Kolla varifrån!

Midsommar på ålön! Inget regn och solen börjar titta fram, vad mer kan man begära?


Sitter framför en brasa på lande

790320c248d67d9e895c4451a1da0fa8.png

Kolla varifrån!

Sitter framför en brasa på landet och tittar på sex and the city :)


Torsdag

Sitter hemma hos J nu, gör i ordning mig :)
Om några minuter ska jag gå iväg till pendels och åka till landet :)
Ska fira midsommar hos mammas kusin, äta god mat och jordgubbstårta! Får se om jag åker hem igen på lördag eller söndag, det är nog vädret som får avgöra det tror jag ;) Tänkte mobilblogga lite under helgen, så helt off kommer jag inte vara :) mer uppdateringar, dagens outfit och bilder från shoppingen kommer när jag är hemma igen :)

Onsdag

Har varit i Nacka Forum HELA långa dagen och shoppat med min nya blondin till vän ^^
Det blev in och ut gång flera gånger i vissa affärer och jag tror faktiskt att vi letade efter alla färger som finns, till och med guld -.- Cili var så galena tt hon ville ha en guldig bikini, say whaat?
Nja, så vågad är inte jag :P Jag håller mig till mina vanliga, och de är är påväg hem såklart! Fick mail idag av Nelly där de stod att de var skickade redan, shit va snabbt! :)

Jag fick med mig en del underkläder, behövdes en del vita att ha under shortsen och även lite annat :) En vattenfast mascara, örhängen, nya ögonskuggs penslar (eller såna där små ni vet) och självklart en fin rosa (är ni förvånade?) tröja :)

Bilder kommer en annan dag för nu ska jag springa till tunnelbanan och åka till J :D

Rosa i alla nyanser!

Rosa är en färg jag blivit rätt galen i på sista tiden, har aldrig varit mycket för det innan, men nu gillar jag det starkt! :)
Här kommer några rosa favoriter i alla möjliga nyanser:



 





Bilder: Forever21

Min dag + planering

Dagen har verkligen varit galen då det gäller tider, men vad gör det när man är ledig ;)
Vaknade ju rätt tidigt och kunde inte somna om, så jag var uppe ett tag och tittade på TV när J låg och sov bredvid mig :) Tillslut blev jag trött igen och somnade ^^ Vaknade vid halv 3 av att hans mobil ringde, lyckat!
Vi gjorde i alla fall ordning frukost, han hjälpte mig med några grejer på datorn och sen tog vi sällskap till tunnelbanan! Han åkte in till stan för att träffa kompisar och jag åkte och hyrde film och köpte glass ^^

Har bara tagit de lugnt och fixat under kvällen, mätt mig flera flera gånger för att evta att allt ska passa :P Nu har jag i alla fall lagt 2 beställningar på Nelly och en på La redoute :P Sparade 600kr, så jag är nöjd!

Tog en 6-minuters lång dusch för en timme sen eller nåt så nu känner jag mig fräsch med hår som luktar gudomligt! Tack än en gång mamma för mitt underbara shampoo och balsam från John Frieda Collection!

Imorrn blir det uppstigning senast halv 12! Ska möta upp Cili och vi ska åka till Nacka Forum för att kolla på kläder och kanske köpa något :) Jag letar ju som sagt efter ett par vita jeans och det skulle inte skada att hitta dessa imorrn så att jag slipper leta något mer! :)

Midsommar ska firas ute på en ö i skärgården, det ska bli så mysigt så :) Sen får jag komma hem till J's famn och gissa om jag tänker bo i den innan jag börjar jobba? Förhoppningsvis träffar jag min älsklingsflicka Saga snart också, saknar dig babe ;)



Egengjort armband



Jag tävlar om detta hos Heyli :)

Läppglans och armband



Jag är med och tävlar om dessa hos Millah :)

Lila Bikini

Några timmar efter att jag klickat hem grejer från Nelly insåg jag att de åter igen har fått in en bikini jag länge varit sugen på att köpa :) Så det blev en till beställning!



Det är denna skönhet jag pratar om :)
Drömmen är ju dock en underbaring från Ed Hardy, jag tycker inte att jag har så pass mycket pengar att jag kan lägga 1700kr på en bikini, rätt förståligt.

Hugo Boss



Jag är med och tävlar om den här parfymen hos Emmelist :)

Ugly Betty och Ben&Jerry's Half baked

Nu ska jag sätta mig framför TV:n och titta på Ugly Betty tillsammans med en Ben&Jerry's Half baked ;) Godare glass är de svårt att hitta!





Goodiebag hos Moncans



Jag tävlar om denna goodiebagen hos Moncans :)

Valfritt från Paprikastore



Jag tävlar om valfritt plagg från paprikastore hos Lona Trogen :)

Första beställningen från Nelly

En ny kategori har startats :)
Hemklickat, kändes som om den behövs nu då jag planerar att testa att klicka hem lite saker. Har precis lagt min första beställning på Nelly!



Det blev en rosa Mini Styler från märket HH Simonsen och en Concealer från Wet n' wild. Jag längtar tills jag får en avi och kan hämta ut de! :D

Bra väder igen!

God morgon! :)
Självklart vaknade jag rätt tidigt idag också och kunde inte somna om.. trots en sovande J bredvid mig! Har så svårt att somna om när jag sover hemma så de inte är sant.. undra om man kan göra något åt det? Aja, får försöka sova mycket de närmaste dagarna för att komma igen lite grann :)
Vädret verkligen äntligen ha blivit bättre och solen lyser ute :) Har inte direkt några planer för dagen utan jag får se vad som händer :) Försöker hålla de mesta öppet nu i början av sommaren så att jag bara får ta de lugnt och göra det jag känner för!
Saga, ses någon dag? :) Saknar dig sötnos <3

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen igen, är så underbart att bara få kramas med den man gillar :) <3

Vita sommarkläder

Vitt är en av sommaren färger :)




 


Bilder: Forever21


1000kr på H&M

Jag är med och tävlar om 1000kr på H&M hos Amir :)

Underbara naglar



Jag vill otroligt gärna vinna naglarna på bilden :) Det kan man göra hos Nagelbloggen!

Goodiebag hos Naildesign



Jag tävlar om denna helt UNDERBARA goodiebag hos Naildesign!

Accessoarer



Jag tävlar om detta hos Finehair :)

Armband x2



Man kan aldrig få för många armband!
Jag är med och tävlar om en av dessa hos Millans! :)

Film



Jag är med och tävlar om denna filmen hos The life of Jane Doe :)

Kvällschill



En riktigt naturlig och fin bild på mig :) Sminket gjordes av en makeup artist på stockholmsstudio och det var även där fotot togs :) Jag gillar den, även om jag inte alls gjorde det då :P

Sitter just nu och kikar runt på två hemsidor som jag tänkte beställa lite grejer ifrån :) Förmodligen blir det en ny bikini, stor tröja, mini plattång och kanske en concealer :) Det bästa är att jag har 500kr på ena hemsidan och 100kr rabatt på den andra, så tillsammans kommer jag behöva betala högst 250kr för allt det :) Inte dyrt alltså, dock kommer ju fraktkostnaden på också, men ändå :)

Milow



Milow - Ayo Technology

Miniplattång och Trio eyeshadow



Jag är med och tävlar om detta hos Madebykissekattens :)
Om jag skulle vinna den skulle det vara underbart, jag som går och suktar efter en plattång!

59 frågor

Lista snodd från Emelie :)

1. Är du singel nu? Nej, jag är tillsammans med J
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Det gör jag nu
4. När hade du sex senast? Det är inget jag skriver om på min blogg
5. Har du kört oskyddat nån gång? Det är heller inte något som jag skriver om här
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? För stunden ja, långt senare nej
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja, och det visade sig att det behövdes.
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nej
10. Haft sex på fyllan? Jag har aldrig varit full
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Ja, de första förhållandena då de inte var så seriöst
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja, men det är inte för att jag saknar förhållandet eller vill ha tillbaka det
14. Somnat gråtande pga kärleken? Ja, det har hänt många gånger
15. Varit otrogen? Ja
16. Ångrade du dig? Då ja, nu nej. Det hade bara blivit värre om jag inte hade varit det
17. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 1 år och 4 månader
18. Har du någonsin varit kär? Ja
19. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Ja

KOMPISAR
21. Har du nån bästa vän? Ingen riktigt bästavän, men många nära vänner
22. Är du ofta med dina vänner? Ja, ganska så :)
23. Vad brukar ni hitta på? Gå på stan, umgås med killarna, bio och annat kul
24. Bästa minnet med nån vän? Bästa.. Antar att de måste vara gångerna då jag har gått ut och dansat med vänner
25. Säg namnen på några riktigt bra vänner? Saga, Cili, de från Mallorca, Jesper, Philip och Adde
26. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Ja, alltid
27. Har du hatat din bästa vän? Har som sagt ingen direkt bästa vän
28. Litar du på din bästa vän? -.-
29. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja
30. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja
31. Vart bor din bästa vän? Har ingen bästa vän
32. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Nej
33. Har du ljugit för någon kompis någongång? Ja
34. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ja
35. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej
36. Vilken kompis var du senast med? Felipe
37. Har du många kompisar i din klass? Saga alltid, men resten av klassen är de ju upp&ner med
38. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Saga
39. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Har inte så mycket kontakt med vänner från jag var liten

SISTA SOM..
40. Du fick en puss av? J
41. Sov med dig i samma säng? J
42. Du delade ett riktigt skratt med? Sagas sms!
44. Du höll i handen? J
45. Du gick på stan med? Felipe
46. Delade en pizza med dig? Antar att de är Saga? Eller Cili kanske?
47. Du ringde? J
48. Skickade ett sms till dig? Saga
49. Du kramade? Mamma
50. Gjorde dig lite besviken? Minns inte
51. Gjorde dig mycket besviken? Minns inte
52. Du skrev med på msn? Minns inte
53. Du snackade skit om? Minns inte
54. Du åkte bil med? Lär ju ha varit pappa..
55. Gav dig en komplimang? J :D
56. Du kollade på film med? J
57. Du åt med på resturang? Mamma och pappa
58. Betalade något åt dig? J antar jag? :P
59. Grät inför dig? Minns inte


Sommarklänningar

Gud va jag vill ha bättre väder, inte hjälper det att man ser underbara sommarkläder när man kollar i alla shoppar! Flytta hem till mig, NU!








Bilder: Forever21

Goodiebag hos Catwalkqueen



Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Catwalkqueen :)
Den innehåller följande:
Datorväska/portfölj, diskmedel och duschtvål från Fluffbabes, detoxplåster från Bodystar, fuktighetskräm med brun utan sol och fuktighetsmask från Yves Rocher, tingelinghalsband och Pumaklänning från Shimmer.


Måndag

Igår åkte jag hem till J och vi tittade på filmen Domino, en riktigt bra film som bland annat Keira Knightley spelar i :)



Idag åkte jag in till stan för att möta Felipe, vi tog en fika på ett ställe i Gamla stan och gick runt och pratade, kollade hans gamla plan i skanstull, kikade på tatuering på Eaststreet och lite annat :)
Är verkligen sugen på min drömtatuering nu! Funderade inte så mycket på tatueringar förut, men när vi var i Thailand kom jag på exakt vad jag vill ha och var, så det är redan bestämt att jag tatuerar mig när jag fyller 18 :) Har ju hållt fast vid samma nu i nästan ett halvår, så jag tror inte att jag kommer ångra mig :) Har dock inte bestämt de exakta mönstret, därför går jag runt på lite olika studios och kikar, men jag tror nog att jag ska försöka få någon att skissa upp det istället så att det blir lite mer personligt ^^
Har nu senaste tiden kommit på ett par andra ställen och skulle vilja ha några tatueringar på och även funderat på 2 piercingar, får se hur allt blir helt enkelt! Jag har ju ett tag kvar innan min 18-årsdag och jag vill vara helt helt helt säker innan jag gör det :)

Har förövrigt ätit på restaurang idag :) Mamma och pappa firade sin 25-åriga bröllopsdag, så vi gick ut och åt :) Ganska häftigt att dom varit gifta 25 år och tillsammans 33 ^^

Ikväll kommer J hit, jag längtar redan efter hans famn!

Gillar/Ogillar söndag

Gillar:
J
Att jag har fått sommarlov, som jag har längtat!
Att jag är omgiven av underbara människor
Att jag fick jobba några dagar i sommar, it means money

Ogillar:
Att det har regnat sedan jag fick mitt sommarlov
Att jag har blivit förkyld
Att jag inte kan hitta några vita byxor
Att jag inte fick jobba kvällstid




Sommarens första shopping



Shoppingen senaste dagar har blivit ett par korta vita shorts från Gina Tricot och ett par örhängen :)
Köpte ju även Hollywood fashion tape från Twilfit, men jag kände att de inte var så stor idée att fota de :P

Gult är fult!

Nejdå, absolut inte! Till sommaren är färgen helt underbar :)




Bilder: Forever21

Söndag utan söndagskänsla ^^

God morgon! :)

Jag vaknade för cirka 1½ timme sen och har sedan dess bara legat i sängen och tittat på TV, såg ju att The Tyra Banks Show var igång så jag var ju bara tvungen att kika ^^
För tillfället öser det nästan ner ute och jag har ingen lust alls att gå utanför dörren idag, får se om jag blir tvungen eller om jag slipper ;) Kan ju hoppas på det sistnämnda i alla fall!
Förkylningen håller i sig, men det är inte värre i alla fall, så förhoppningsvis försvinner det utan att ha brytit ut!
Har inte några planer för dagen så jag får helt enkelt se vad som händer :) Rummet skulle väl behövas göras i ordning lite, städning och sånt.. Men ajg vet inte om jag orkar med att damma när jag redan nyser utan dammet som flyger omkring :P Får nog göras en annan dag!



Photofunia är en rätt rolig sida, haha! :D

En dag i New York



En galen dag i New York
En typisk tjejfilm, såna som jag såg för många år sedan, men den var bra så jag är glad att jag la mig framför TV:n en stund :)
Föresten har jag lyckats blivit förkyld, inte roligt nu när jag precis fått lov men vad ska man göra liksom.. Får se till att dricka mycket c-vitamin och sova ut ordentligt :) Verkar inte få feber i alla fall, och jag håller tummarna för att det ska fortsätta så!

Nu ska jag ta på mig J's tröja och krypa ner under täcket <3

Sommarlov

Igår var jag med J, vi var hemma hos Marcus med lite folk men åkte hem rätt tidigt och tittade på en film :) Twilight blev det, den var sevärd, men boken är ju så grymt mycket bättre! :)
Idag var det jobb som gällde och efter de åkte jag ut på stan med mamma! Ville ha ett par nya vita byxor, men inte hittade jag några.. ett par örhängen fick följa med hem i alla fall ^^

Har inte gjort så mycket under kvällen, bara tagit det lugnt :)
Funderar på att lägga mig framför TV:n och titta på en galen dag i New York som börjar om 10 minuter, känns som att det är en bra idée :)



I brist på andra bilder ^^

Höstkläder, redan?

När det är sånt här dåligt väder känns det verkligen inte som sommar.. snarare som höst!
Då kommer mycket mörkare plagg in i garderoben och jag kan inte slita blickarna från dessa godingar! :)






Bilder: Forever21

Fredag/Lördag





Det här hade jag på mig igår kväll och idag när jag var ut epå stan :)

Långt linne från Thailand
Halvslappa jeans från H&M
Halsband från Albrekts Guld

Till det hade jag tjocktröja från H&M, min skinnjacka och svarta Pumaskor :)

Doftljus

Var med och tävla hos Lenas recept om de fina Cupcakes doftljusen från Presenter Med Stil.



Silverarmband



Jag är med och tävlar om detta armband hos Kajsa :)

Porträtt



Jag tävlar om ett porträtt hos Lady Thirty :)

Spetslinne från Evasunderkläder



Jag tävlar om detta underbara spetslinne hos Amanda :) Linnet kommer ifrån Evasunderkläder såklart!

Face moisturizer & cleanser



Jag är med och tävlar om en face moisturizer och en face cleanser här! :)
De kommer ursprungligen från Caroline Winberg serie hos Stockholmsgruppen :)

Strumpbyxor



Jag är med och tävlar om dessa ursnygga(!) strumpbyxorna hos Sara!
Strumpbyxorna kommer från Evasunderkläder :)

Armband!



Jag är med och tävlar om detta snygga armband hos Sofia :)

Lycka

Livet leker, jag känner mig lycklig, helt otroligt LYCKLIG!

I onsdags slutade jag skolan, jag är fri från Kärrtorp i 10 hela veckor!
Efter avslutningen åkte jag in till stan med min favorittjej och käkade på kungshallen, libanesiskt för min del och thai för Saga :) SOmmarlovet kan verkligen firas på rätt sätt ;)
Som om det inte var nog så dök J upp och jag spenderade resten av dagen med honom! Vi kikade på film, åt glass, beställde pizza och hade det helt underbart! :)
Upp någolunda igår för att han skulle iväg till skolan, jag passade på att shoppa när jag ändå var i stan :) Efter de åkte jag hem till mormor och hälsade på henne! Där fick jag bullar och vi pratade oavbrutet i säkert en timme :)
Hem och duscha efter de och kasta mig in i bilen och iväg på studentmottagning, syssling som har blivit stor :)
Blev avsläppt i Helenelund och tog mig hem och fixade i ordning mig inför avslutningsfesten som förövrigt blev ett fiasko..

Vaknade imorse av att någon i lägenheten bredvid började borra.. jätte roligt -.- Men vi la oss i vardagsrummet och sov nån timme till och sedan satte jag på TV:n och kikade på 7th Heaven med en sovande J i famnen, så underbar <3

Ska strax åka och lämna en film, hyra en ny och sen åka tillbaka hem till honom där jag tänkte tillbringa kvällen :) Imorrn är det jobb och sen fortsätter sommarlovet!



Längtar till solen!

If it means a lot to you <3



If it means a lot to you - A day to remember

I love you and you know it <3 :)

Outfit studentmottagning

Dagens outfit, kan väl vara kul att slänga upp en sån :P






Skor - Skopunkten
Nitleggings - Bikbok
Kjol - H&M
Skjorta - H&M
Kavaj - H&M
Skinnjacka, från en skinnaffär i Farsta

Madagaskar 2


Filmen var underbart rolig :) Den är lika bra som ettan och jag kan defenitivt tänka mig att se den mer än en gång! :)
 -    I like to move it move it    -



En film som jag verkligen rekomenderar att se!

Inväntar värmen

Sommaren är här, men vädret är som sagt inget vidare... Tills dess att solen kommer fram får man drömma sig bort till varma ställen :)
Det här är något som gärna får flytta in i min garderob nu till sommaren :)







Bilder: Forever21

Tisdag

God morgon :)
Ute skiner solen... inte
Vaknade upp nån timme sen och har bara legat och tagit de lugnt sen dess :) Vädret är grymt tråkigt och jag har ingen lust att ens gå upp och klä på mig! Tänkte bädda ner mig i sängen igen och titta på Madagaskar 2 som ligger och väntar här hemma :)
Ikväll blir de studentmottagning, undra vad jag ska ha för kläder när det är sånt här väder? Aja, de löser sig väl på något vis :)

Det bästa är ändå att jag är ledig idag, har fått sova ut och imorrn är det skolavslutning, jag har gått klart ettan då! Kan ni fatta, jag har stått ut på Kärrtorp i ett år.. de är ju sjukt!



Tänk om någon kunde fixa en såhär fin till på torsdag då det är avslutningsfest :) Bortsett från extremsminkningen då :P

Solglasögon!



Jag är med och tävlar om ett par solglasögon hos Emeloj :)
Man får välja valfria från Hiphopbutiken!

Lista

Lista snodd från Christine :)
Alltså, detta är inte på riktigt!



Käre J.
Jag vet inte hur jag ska säga det här,
jag avskyr dig. Jag tror att jag förstod det, när vi badade nakna i din lya och jag såg dig karva dina initialer i den galne munken.
Jag är säker på att du
köldskadad nog att förstå att din Honda suger.
Jag skickar tillbaka
dina lumpen-minnen, men jag behåller ditt självmordsbrev som ett minne.
Du ska veta att jag aldrig öppet hånat
ett passionerat intresse för möss.
V
arma hälsningar Malin


Byt ut siffrorna mot svaret du får på motsvarande frågenummer. Till slut har du ett färdigt avskedsbrev till din vän!

Käre - din partners namn/någon du gillar.
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men __1__. Jag tror att jag förstod det __2__ __3__,
och jag såg dig __4__ __5__.
Jag är säker på att du är __6__ nog att förstå __7__.
Jag skickar tillbaka __8__, men jag behåller __9__ som ett minne.
Du ska veta att jag __10__ __11__.
__12__, -ditt namn-

 
1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?
blå - vår romans är slut
röd - vår affär är död
vit - jag ska gå i kloster
svart- jag avskyr dig
grön - våra horoskop passar inte ihop
grå - du är ett pervo
gul - jag går på gatan
rosa - dina näsborrar är en förolämpning
brun - maffian är ute efter dig
ingen tröja - du är en nolla
annan - jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
januari - den där natten
februari - i fjol
mars - när vi badade nakna
april - när jag trippade på sesamfrön
maj - senaste första maj
juni - när du satte bojor på mig
juli - när jag kräktes
augusti - när jag såg det krympta huvudet
september - när din dvärg bet mig
oktober - när jag reciterade "Tomten"
december - när din fårhund löpte amok

3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
tacos - i din lya
pizza - i din campingbil
pasta - utanför Säffle
hamburgare - under bussen
sallad - i din garderob
kyckling - medan du åt enchiladas
kebab - med Knutby-pastorn
fisk - i kvinnokläder
mackor - på Hare Krishna-avslutningen
lasagne - på mentalsjukhuset
korv - i trans
annat - med paret Bush

4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
gul - stöta på
röd - förolämpa
svart - ignorera
blå - knocka
lila - hälla sirap på
vit - karva dina initialer i
grå - slita kläderna av
brun - sätta blodiglar på
orange - snöpa
rosa - slita tupén av
barfota - sitta på
annat - driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
svart - min bästa vän
vit - Carl Bildt
grå - Magnus Uggla
brun - min pruttkudde
lila - min senapssufflé
röd - Björne
blå - min avocadoplanta
gul - min brevvän i Ghana
orange - min Carl Larsson-samling
rosa - Djurgårdens förstakedja
inga - min Ingar Carlsson-staty
annat - den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
scrubs - man
O.C - känslig
one tree hill - öppen
heroes - skamsen
lost - påtänd
house - feg
simpsons - ärrad
aktuellt - mongolisk
idol - masochistisk
family guy - senil
andra avenyn - borgerlig
annat ? köldskadad

7. HUMÖR JUST NU?
glad - hur dåligt jag mått
ledsen - hur trist du är
uttråkad - att din Honda suger
arg - att dina finnar är i sista stadiet
deprimerad - att jag har bytt kön
uppspelt - att det inte finns någon lösning för
nervös - mellanöstern
orolig - att vi är kusiner
apatisk - att Jultomten inte finns
skamsen - att jag är allergisk mot din hamster
kramsugen - att jag tänder på sopåkare
överlycklig - att jag är en klon
annat - att Äntligen Hemma är botten

8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
vit - din ring
gul - dina kärleksbrev
röd - din Darth Vader-poster
svart - din tama sten
blå - soffdynorna
grön - bilderna av Halmstad
orange - dina löständer
brun - din adressbok
grå - våra matchande Snobben-haklappar
lila - dina gamla lottokuponger
rosa - de avklippta tånaglarna
annan - dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B - ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F - min oskuld
G/H - din granne Magnus
I/J - resultaten av blodprovet
K/L - ditt vänsteröra
M/N - ditt självmordsbrev
O/P - din mamma
Q/R - mitt förstånd
S/T - din fjärilssamling
U/V/W - ditt brottsregister
X/Y/Z - Dennis trikåer
Å/Ä/Ö - ditt gymnasiebetyg

10. SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B - alltid ska minnas
C/D - aldrig ska glömma
E/F - alltid ska försöka glömma
G/H - ska upplysa skatteverket om
I/J - alltid känt mig smutsig inför
K/L aldrig öppet hånat
M/N - spelar in en film om
O/P - intervjuas av Aftonbladet om
Q/R - informerat psykiatern om
S/T - mår illa när jag tänker på
U/V/W - berättade i bikten om
X/Y/Z - klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö - aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?
vatten - vår vänskap
öl - senilitet
läsk - ett nytt liv som klon
saft - eskimåreinkarnation
mjölk - hyreshuset
vin - kokainmissbruk
cider - ett passionerat intresse för möss
juice - Lasse Berghagen-imitationer
mineralvatten - pinsamma utslag
oboy - aubergine-fetishism
whisky - att sabba andra världskriget
annat - att hata Föllinge

12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
thailand - varma hälsningar
usa - med vänlig hälsning
england - i smärta
spanien - gå och dränk dig
kina - äcklade hälsningar
tyskland - med lättnad
japan - stick och brinn
grekland - din eviga fiende
australien - hälsa din groda Leonard
egypten - stick nu
frankrike - lycka till på permissionen
annat - hälsa din läskiga familj

Hudvård



Jag tävlar om detta hos Sara :)

Modell för en dag :)



Jag fullkomligt älskar att plåtas, så detta är en chans jag tar utan tvekan! :)
Tävlingen hittar du HÄR!

Musik <3



Mattafix - Big City Life

Smink från Makeupstore :)



Jag är med och tävlar om detta hos Kashaya :)

Skjortor

Skjortor kan vara grymt snygga! Även på tjejer :)





Bilder: Forever21

Namnsmycke



Jag är med och tävlar om ett namn smycke hos Sandra. Smycket kommer ifrån Mamidesign :)

Armband



Jag är med och tävlar om armband hos Quietland! :)

Valfritt från Cocoo

Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke ifrån Cocoo hos Rikauteliggare ;)


Goodiebags!



Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Thulasana :)

Sagoliktgott



Jag är med och tävlar hos Minicookie om ett smycke från Sagoliktgott! :)

Måndag, sista skoldagen!

Igår åkte jag till J och vi myste framför TV:n. Sov där och åkte till skolan i lagom tid innan jag började halv 12 :) Hade en spanska lektion, en avslutning med gruppen och sen dess har jag besökt olika lärare för att få reda på betyg. Dock ligger jag och väger mellan två betygsnivåer i de flesta ämnerna och det gör att lärarna inte har något svar ännu, så jag får vänta :)
Nu har jag avslutning på musiken och sen får jag gå hem, snacka om bra dag ;)

Korsett vinnare



Detta har jag vunnit hos Lustjägarna :D Kan det blir en bättre start på dagen?
Jag kommer vänta tills den trillar ner i brevlådan med stora förväntningar! :)

Helgen med J

I fredags åkte jag till skolan i onödan, men jag fick i alla fall veta att jag klarade matten, som jag väntat på att få höra de orden! Jag kastade mig över Saga som också hade klarat det och fy fan va lycklig jag blev! Efter de åkte jag raka vägen hem till J coh stupade i säng, var verkligen trött.
Vaknade upp några timmar senare, huvudvärken borta, suset i öronen borta och mådde allmänt underbart, tänk va bra man kan må av en annan människa! :)
På kvällen drog vi hem till Marcus och hade trippeldejt där, eller ah, vi satt 3 par i varsin ände av rummet och chillade framför TV:n. Fick även underbar paj till middag som han hade gjort, great!
Lördagen spenderades med J, hans mamma och lillkillen dom passade :) Vi åkte till stan och fikade, gick runt lite i Jakobsberg och satt framför TV:n.
Åkte hem på kvällen och ett par timmar senare ringer J och säger att han är påväg hem till mig, så underbar <3

Idag har vi chillat, tittat på en film som var väldigt speciell och enligt J har vi ätit de godaste mackorna nånsin, eller nåt sånt.. Han är galen :)

Du betyder grymt mycket och det vet du :) <3

Djuriskt under



Jag är med och tävlar om djuriska underkläder hos Lilija! Plaggen kommer från Evasunderkläder :)

Underbara under!



Underbara under kan man vinna hos Pussydoll, plaggen kommer från Evasunderkläder såklart!



Skönheter från Evasunderkläder



Jag är med och tävlar hos Mondie och ett av dessa skönheter från Evasunderkläder :)

Eliteladies



Jag är med och tävlar hos Goooa om valfritt från Eliteladies :)

300 dagar kvar!

Om 300 dagar fyller min sötnos 18, då jävlar tjejen, då blir det utgång! ;)



Presentkort på Nelly



Presentkort på Nelly kan man vinna hos Mize!
Klart jag är med, jag älskar Nelly's sortiment! ;)


Leggings!



Jag är med och tävlar om ett par otroligt snygga(!) leggings hos Emmelist!

Ögonskugga



Jag är med och tävlar om en ögonskugga hos Lotta :)
Kolla gärna in hennes hemsida L8nyberg!

Lipstick



Jag är med och tävlar om ett Lipstick från Eleven. Tävlingen finns hos Emmelina :)

Självhäftande BH



Jag är med och tävlar om en självhäftande BH från Evasunderkläder :)
Tävlingen hittas hos Jennifer!

Läppbalsam



Jag är med och tävlar om läppbalsam hos LiiCee :)

Cupcakes örhängen

Jag är med och tävlar om ett par supersöta örhängen hos Kristin. Priset är sponsrat av webbutiken SagoliktGott, var med och tävla du också!



Pilotbrillor



Jag är med och tävlar om dessa hos Andreas!
Klicka här för att komma direkt till tävlingen! :)

Leggings



Jag är med och tävlar om dessa leggings hos Elie :)

Månadens blogg

Jag är med och tävlar om månadens blogg hos Sara :)
Det skulle vara kul att få lite fler besökare och mer respons i inläggen, så det här är en chans som jag tar utan tvekan :)

I've made it

Jag klarade matten, JAG KLARADE MATTEN! Den här stunden har jag väntat på sedan i februari, fatta hur lycklig jag är!

Jag älskar dig Cili! Mallorca me

0-67e0851d6890e5307ca180ee53e31da0.png

Kolla varifrån!

Jag älskar dig Cili! Mallorca med dig i sommar! :)<3


Gratisbio



Gratisbio är en av de bästa gratissidorna! Med en bra service, bra erbjudanden och enkel navigering är det en underbar sajt där man kan samla poäng coh växla in mot presentkort!
Månadstävlingarna om 500kr på Nelly är också ett stort +, för vem vill inte handla på underbara Nelly?

Torsdag

Jag har gjort naturkunskapsprov och matte prov. Jag tror att jag fixade båda och det bästa är att det i stort sätt inte är något mer skolarbete för min del! Har dock MVG uppgifter som ska in, men inget som måste göras till en exakt lektion. Jag är lycklig!

Hade en av de mest givande telefonsamtalen på länge för en stund sedan. Jag blev tårögd för så underbart fina ord och saker som gjorde att jag kände mig bra. Tack tack tack tack tack!

Min kropp mår lite speciellt efter en vecka med sena kvällar och tidiga mornar, men snart får jag sova länge, länge, länge, länge!

Glömde publicera min outfit

0-12440d00c7afdaae57e99bdce3ffe11f.png

Kolla varifrån!

Glömde publicera min outfit i lördags :p svart linne från monki, rosa leggings från kappahl och svarta skor från dinsko :)


Najs!

Jag hör inget och jag kan knappt prata... jag har varit på konsert och det märks otroligt!
Imorrn blir det skola och bio med J :)

Onsdag

Jag kom hem från skolan för ett tag sedan :)
Jag har gjort ett muntligt prov i spanska och ett prov i samhällskunskap. Båda gick väl någolunda och jag har fått veta mitt slutbetyg i spanska, MVG, gissa om jag är nöjd? ;)
Snart är det dags för middag och sen blir det en massa plugg inför naturkunskapsprovet jag ska göra imorgonbitti :)

Vitt!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Vitt är snyggt på sommaren mot en brunbränd kropp! ;)







Bilder: Forever21

Garderobsrensning!

Halv 5 var jag klar med extra matten i skolan, inte kände jag mig säker men mitt huvud klarade inte längre! Det jag har gjort ikväll är väl att skriva klart sista arbetet på musiken och börjat rensa garderoben. Har insett att det inte fungerar längre, snart kommer den gå sönder och alla mina kläder "försvinner" och dyker upp flera år senare.. Är riktigt trött på såna saker, så nu jävlar! :P

Sofia



Jag älskar dig Sofia <3 :)

Gillar/Ogillar tisdag

Gillar:
Att jag slutar skolan snart
Att det håller på att bli sommar
Att jag får jobba några extra dagar i sommar
Att J är underbar

Ogillar:
Att det regnar idag
Att det fortfarande finns flera prov och inlämningsuppgifter kvar innan jag slutar skolan
Att jag är trött och har ont i huvudet
Maten i skolan, as usual

Tisdag

Idrott i ösregn, lång lunch med Thaimat, film på engelskan, reflektion på historian, fri naturkunskapslektion. Så har min dag sett ut. Just nu är jag sjukt trött och det är i såna här tillfällen jag dricker cola.. men inte nu, det får jag inte. Får varken äta socker eller dricka kolsyra... Life's a bitch sometimes, men jag står ut i alla fall ;)
Sitter just nu vid skolans datorer, som förövrigt är sjukt sega, och väntar på att min mattelektion ska börja. Det är väldigt svårt att plugga inför prov när man bara vill lägga sig ner och somna, men matten är rejält viktigt, this is my only chance! Så ja, man får stå ut helt enkelt...

Shoppingtur!

Det här fick följa med hem på shoppingturen ;)



Kjol - Vero Moda
Hawaiian Tropic Tanning Oil - Åhléns

Här ska det stekas i kortkortkort!

Måndagens outfit



Dagens outfit :)

Gladiatorsandaler - Skopunkten
Kjol - Gina Tricot
Linne - H&M
Kortärmad kofta - Gina Tricot
Örhängen - Mallorca

Koftan åkte på nu på kvällen då jag åkte hem, innan har den verkligen inte behövts :P

Helgen

I lördags var jag med J och hans kompisar innan vi bestämde oss för att bara gå hem och ha en chill kväll framför TV:n med en film :) När vi var påväg hem träffade vi på den här sötnosen som satt mitt på vägen ^^


Ja, det är en jätte liten harunge :) en decimeter lång kanske den var, så otroligt söt! :')

Vi sov i alla fall bort halva söndagen och när vi väl fräschat upp oss och fått i oss mat åkte vi till Marcus och var där en stund. Jag drog dock tidigt för att jag skulle hem och plugga och det gjorde jag också för en gångs skull, jag börjar bli bra på det där, min självdisciplin blir bättre och bättre! Det är verkligen något att hurra över :)
Jag skrev klart naturkunskaps uppgiften och gick och la mig ganska sent, men ändå glad över att jag hade lyckats!

Imorse försov jag mig som sagt, men det visade sig att läraren inte dök upp till lektionen, han hade glömt våran klass, så jag missade ingenting. Första gången jag försover mig på ett år typ och då tajmar jag det så pass bra, är inte alla som lyckas med det ;)
Jag la mig i alla fall och solade i en timme innan jag gick till skolan för att jag hade lunch efter första lektionen, så jag hade lång tid innan nästa började :) Fick färg på mig och det var skönt att se att det tar ;) När jag kom till skolan fick ajg tillbaka spanska provet, MVG! Fick även tillbaka musikprovet, 1½ poäng från MVG och gjorde sedan de praktiska musikprovet som gick bra :)
Chillade i solen med några från klassen och bara hade det trevligt innan vårt Wordprov började. Det gick verkligen inte bra för mig.. men men, såna smällar får man ta ibland. Jag hade i alla fall fått MVG på excel provet, så jag hoppas på ett VG i kursen i alla fall ;)

Efter de åkte jag hem, käkade och drog iväg till farsta. Köpte min efterlängtade kortkorta jeanskjol och tanning oil för att steka lite extra i solen korta stunder ;)

Nu under kvällen har jag pluggat samhällskunskap, det har faktiskt gått bra och jag har förstått allt än så länge. Kände dock att jag var tvungen att lägga av innan jag tröttnade totalt och nu tänkte jag skriva reflektionen till musiken så att jag har det ämnet helt färdigt! :) Tänkte försöka hinna med 2½ Men ikväll också, ett program man verkligen inte kan få nog av ;)

Idag har jag tagit min sista tablett på penicilinet och jag mår verkligen bättre, men jag skulle nog inte vilja påstå bra än...

Måndag, försovit mig

Fan! För första gången i mitt liv krånglar min väckarklocka. Detta resulterade i att den på något vis stängdes av när jag klickade på snooze knappen, trots att det stod att väckning var på senare när jag tittade. Det här gjorde så att jag vaknade alldeles försent, när min lektion började och därför missar jag alltså min första lektion. Är ju ingen idée att komma dit i 2 minuter när dom ändå brukar bli släppte knappt 10 minuter innan -.-
Efter första lektionen har jag 1½ timmes lunch, så nu har jag all tid i världen att göra vad som helst fram till strax före 11 då jag ska åka till skolan! Eftersom att det är riktigt sommarväder ute tror jag att jag ska dra på lite oja på kroppen och gå och lägga mig och sola nere på ängen! Det kan ju inte bli fel! Är ju inte ofta jag är uppe den här tiden, så nu får jag väl passa på :)

2500kr på junkyard!

Jag är med och tävlar hos Lily om 2500kr på Junkyard!
Om jag vann skulle jag direkt klicka hem dessa plagg:











Sommarkläder men ändå ett par tröjor att dra på sig om det blir kallare :) Det här skulle mer än gäran få flytta in i min garderob, för dessa plagg saknas verkligen!

RSS 2.0